FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Maapallon magneettisten napojen siirtyminen

David Wilcock on puhunut videoillaan paljon maapallon napojen siirtymisestä ja muista tulevista muutoksista aurinkokunnassamme. Hänen mukaansa muutosta ei käy ainoastaan Maa vaan myös monet muut planeetat ovat kokeneet ja tulevat kokemaan suuria muutoksia.

Magneettisten napojen kääntymistä on pidetty vahvana merkkinä myös uuden ajan alulle jota on ennustettu vuodelle 2012.

Esoteerisissä ja muissa piireissä on käyty asiasta keskustelua jo jonkin aikaa sitten, mutta nyt tämä napasiirtymä on jo mitattavissa oleva ilmiö joka todellakin on käynnissä. Mielekiintoista, että nämä magneettiset muutokset ovat olleet juuri nyt niin voimakkaita, kun tuohon mielenkiintoiseen ajankohtaan on noin reilu vuosi aikaa laskentatavasta riippuen.

Muutosta on tullut jo 10 astetta jonka takia lentokentillä on varustauduttu tilanteeseen mm. tekemällä pieniä muutoksia lentokenttiin. Lentäjät nimittäin laskeutuvat osittain lentokoneessa olevan kompanssin mukaan. Ennen lentoratana 36 (360 astetta) toiminut rata on nyt nimetty ykköseksi (10 astetta).

Olisko maapallon magneettisessä kentässä aiheutuneet muutokset syynä myös lintujen joukkokuolemiin? Mene ja tiedä. Aiheesta raportointi osuu kuitenkin aikalaille samaan ajankohtaan (youtuben uutisvideo on upattu 7.1.2010).

Asiasta lisää alla olevilla videoilla

http://www.youtube.com/watch?v=s4hWV87Riwg

http://www.youtube.com/watch?v=1nVD4UiOFz8

Nippelitietona, että viimeksi magneettisten napojen siirtyminen tapahtui yli 700 000 vuotta sitten!

Muitakin muutoksia on tulossa sillä mm. aikamme suurinta aurinkomyrskyä on povattu vuoden 2012-2013 paikkeille. Onko BP:n öljyvuoto, lintujen ja kalojen oudot massakuolemat sekä maapallon napojen siirtyminen merkkejä uuden ajan alkamiselle? Onko jotain suurempaa meneillään? Mitä mieltä sinä olet?

Lue myös aikasempi artikkelimme joka käsittelee suuria muutoksia vuoden 2012 lähestyessä (muutamia havaintoja viime vuodelta).

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Maapallon magneettisten napojen siirtyminen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Varmuudella ei ilmeisesti osata sanoa mitä tapahtuisi jos navat vaihtavat paikkaansa? Lisäksi aurinkomyrsky!
  Saattaa olla, että internetistä vapautuisi ip osoitteita taas käyttöön. Mersut ja Bemarit jäisivät pihaan.
  Hämärää olisi muutenkin kun ei olisi sähköä. Jenkkilä olisi ensimmäisenä polvillaan, täällä on onneksi tähtiverkko, joka ei ole niin altis vahingoille.

 • Zeerios sanoo:

  Ohan tuo siirtymine huomattu jo sillo ku siihen laitteet on keksitty. aina se on siirtyny ja aina tulee siirtymää. ja täälä me vieläki tallaillaa.. ei o mitää maailmanloppua tulossa. 😀
  http://www.nasa.gov/vision/earth/lookingatearth/29dec_magneticfield.html

 • Eric sanoo:

  Jep, BP:n öljyvuoto ja napojen siirtyminen liittyvät ehdottomasti samaan hurjaan asiaan…!

 • bme sanoo:

  Tuossa videossa ei mainittu oikeasti vaarallisemmasta uhkasta, eli napojen muuntautumisesta johtuva aurinkotuulisuojan heikkeneminen. Toivottavasti kerkeämme teknologiassa uuteen paradigmaan, ettei tämä nykyinen ja me keretä käristyä.

  BP:llä ja Auringolla vain se yhteistä, että tämä firma lirautti auringosta peräisin olevat kemialliset energiat mereen.

 • jeppe sanoo:

  Kyllähän tuo muuttuu jatkuvasti, ei kovinkaan paljoa kumminkaan. 1-2 asteen luokkaa.

 • linnea sanoo:

  eihän sitä tiedä, vaikka lintujen kuolemat johtuis alkavasta tulivuoren purkauksesta Yellowstonesta? Sehän olis iso purkaus joka vaikuttas ilmakehään, kun aurinkomyrskyjä on ennustettu lähivuosina niin luulis, että se vaikuttas tulivuoriinkin. Toivotaan et navat ei siirry olis aika hurjaa.

 • mauri sanoo:

  Pelkkää arvailua. En usko mihinkään lopunaikohin, varsinkaan kun napojen muutoksesta ei ole vahvaa tieteellistä näyttöä, saati sitten sen osuudesta kalojen ja lintujen joukkokuolemiin.

 • jep jep sanoo:

  Ei varmaan kannata tuota BP-öljyvuotoa yrittää samaan kasaan ahdata. Se oli seurausta yrityksen omista laiminlyönneistä.

 • conan uhoaja sanoo:

  Hmm mahtaakohan hetkellisesti säteilyn määrä lisääntyä kääntöpiirien välisillä uusilla väliakaisilla navoilla kun aurinkotuuli pääsee vapaasti puhaltamaan kohti napaa.. Jos näin käy niin se on aikamoinen lisä säteilyannokseen.

 • lownrgy sanoo:

  ”Ohan tuo siirtymine huomattu jo sillo ku siihen laitteet on keksitty. aina se on siirtyny ja aina tulee siirtymää. ja täälä me vieläki tallaillaa..”

  tietysti se napa liikkuu koko ajan mutta kysymys onkin siitä että minkä verran ja missä ajassa, jospa se palautuu vaikka huhtikuuhun mennessä taas entiseensä.. – tuskin.

 • lownrgy sanoo:

  mahtavaa että suomessa spekuloidaan alokkaiden personoiduista villasukista ja edesmenneen humppakukon mahdollisista puoluevalinnoista. siinä vaihessa kun kaikki maapallon lentoliikenne pakkopysäytetään magneettikenttien sekoamisen vuoksi, ehkä nämäkin täällä herää todellisuuteen.

 • Borho sanoo:
 • huolestunut sanoo:

  toivottavasti ei ihan heti tapahdu moinen. ei ois nimittäin mukavaa 😐

 • Dr.Z sanoo:

  Maapallon magneettisten navat ovat jatkuvasti liikkeessä, yhtäkkinen ”siirtyminen” ei ole mahdollinen.
  Siinä teille vähän tietoa:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Maan_magneettikenttä#Navat_liikkuvat_jatkuvasti

 • -Trejo- sanoo:

  David Wilcock on jotenkin säälittävä tapaus. Kirkkain silmin toistaa kaiken, mitä ”luotettavat kontaktit” milloin mistäkin virastosta hänelle kertovat. Pisteitä yhdistellään vaivattomasti yhdestä salaliittoteoriasta toiseen ja liimataan kiinni (pseudo)tiedejargonialla.

 • sadasd sanoo:

  Unohit listat irakin sodan ja sikainfluenssan tohon napojen siirtymisen seurauksiks..

 • Tietoa sanoo:

  @Dr.Z
  Napojen paikat ovat vaihtuneet ennenkin. Ei se kuitenkaan hetkessä tapahdu, vaan prosessi kestää mahdollisesti jopa päivän tai pari. Yht’äkkisestä muutoksesta ei ole kyse.

 • lownrgy sanoo:

  ”David Wilcock on jotenkin viihdyttävä tapaus”

  korjasin.

 • Haerski sanoo:

  Joo, tiedoksi vain tännekkin, että tämä napaisuuksien vaihdos kestää arviolta sadoista vuosista tuhansiin, eli ei ole ihan vuoden 2012 tulevia tapahtumia tämäkään. Lyhimmätkin veikkaukset venyvät 20-200 vuoteen ja nämä ovatkin aikalailla kiisteltyjä arvioita. Itse napojen heikkenemisprosessi on sekin tuhansien vuosien urakka ja magneettikentän voimakkuuden pitää minun ymmärtääkseni laskea liki nollaan ennen kuin koko käännös on yleensä mahdollinen, eikä sekään vielä takaa lopputulosta. Eli tuskin tulevat oleman meidän ongelmiamme.

 • Wespa sanoo:

  Olisi varmaan pitänyt lisäillä artikkeliin, että muutosta on tullut 10 astetta ja on osittain jo meidän ongelmamme koska mm. lentokentillä on tämän takia pitänyt tehdä muutoksia mm. sen takia, että lentokoneet lentäjät laskeutuvat osittain lentokoneen kompassin mukaan joka siis näyttää 10 astetta eri tavalla kuin ennen. Päivitin tuon tiedon vielä uutiseen. Ilmeisesti tämä muutos on tullut suhteellisen pienen ajan sisällä, sellaisen kuvan ainakin uutisvideosta sain.

  Videon mukaan vastaava muutos on tapahtunut 700 000 vuotta sitten.

 • Askapää sanoo:

  nkohan ihan noin^^^^ Koneen laskeutuvat suurimmaksi osaksi ILS lähestymisellä ja autopilotti ottaa kiitoradan oikean suunnan Radio signaaleista mitä lähettää jokin ”majakka” jollakin taajudella.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Instrument_landing_system#ILS_categories

 • Wespa sanoo:

  Ilmeisesti on monta tapaa miten laskeutua koneella. Jotkut käyttävät eri tekniikoita ja eri koneiden järjestelmiä. Videon uutisen mukaan kuitenkin jotkut pilotit laskeutuvat/ottavat laskeutumissuunnan kompassin mukaan ja täten voivat ihmetellä, että ovatko laskeutumassa oikealle kiitoradalle.

 • Askapää sanoo:

  ^^totta kyllä toi että käytössä on monia systeemejä.

 • Hexa^ sanoo:

  kyllä kehottaisin suhtautumaan pohdinnalla tulevaisuutta silmällä pitäen.
  nimittäin tuo mangneetti kenttien muuttuminen ja aurinkotuulien lisääntyminen hyvin monien muutosten povataan kilpistyvän tuolle 2012 ajan tuntumaan. ja rehellisesti et voi kieltää etteikö muutoksia ole globaalisti nähtävillä jo pienissä määrin..
  maailman loppua tulisi pelätä vain sen takia miten eri valtiot suhtautuu asiaan, sillä nälän hätä,taudit,ja muut paineet/pelot tulevista muutoksista ajavat myös eri maat ahdinkoon..
  ja voi hyvinkin olla läheellä suuremmat sodat ihmiskunnan historiassa hmm,
  lisätään vielä puheet ufoista niin saadaan kyllä sellaanen pähkinän kuori että miettikää ihmiset asioita avoimemmin…

 • Haerski sanoo:

  Wespa@ se nyt ei ole uutta, että navat liikkuu, 40 metriä vuodessa tarkalleen ottaen. Tätä taustaa vasten ei ole mikään uutinen, että välillä näitä arvoja täytyy vähän rukata. Eikö koulussa opetettu kompassin ”erannosta” suunnistettaessa? Suomessakin tuo ero on useampia asteita. Amerikkalaiset taas vauhdissa, kun ovat oppineet jonkun uuden asian. Heti pitää vetää överiksi.

 • jatu sanoo:

  Eikö navat liiku ensin muutaman asteen poikkeavaa, kunnes josain vaiheessa asteita tulee liikaa, muutos nopeutuu hetkeksi.

  Vastaava on on jos pidät palloa kahden kepin välissä. pallo pyörii nätisti ja kestää muutaman asteen heiton, kunnes fysiikan lait tulee vastaan ja pallo heittää itse itsensä ympäri.
  Kysymyshän tässä on kahdesta pallosta sisäkkäin.

 • unto sanoo:
 • Entity sanoo:

  Älä Unto keuhkoa, kriittisyys on näissä asioissa ihan hyväksi. Pahimmassa tapauksessa sokea usko johtaa siihen, että huomaa jotain päivänä siemaisevansa terästettyä cool aidia elämästään luopuneena ja peräpää kipeänä.

  Magneettiset navat liikkuvat, se on totta. Joskus ne liikkuvat paljonkin, sekin on totta. Auringon aktiivisuus vaihtelee on totta ja se ettei kaikki auringosta tuleva säteily ole hyväksi meille on totta. Maailmaa ei ole mikään jumala luonut täydelliseksi ja muuttumattomaksi, vaan asiat tapahtuvat enemmän tai vähemmän sattumanvaraisesti ja hallitsemattomasti.

  Se että nettihuhut, salaliittoteoriat ja googlesta löytyneet ”teoriat” elävät sulassa sovussa keskenään, ei välttämättä kerro vielä mitään todellista olevan meneillään.
  Itse olen kiinnostunut okkultismista ja selittämättömistä ilmiöistä,jollaisia tapahtuu ja joita olisi mahdollista myös tutkia. Aihe vaatii kuitenkin paljon malttia ja harkintaa. Esimerkiksi hermeetikko-lehden keskusteluissa spekuloitiin eräällä pellolla olevien kivikasojen olevan mahdollisesti muinaisten kuninkaiden hautoja. Paikan nimikin oli Hautaniemi. On kuitenkin tunnettua, että Suomessa poltettiin aikanaan paljon tervaa ja hauta-paikannimet liittyvät todennäköisesti siihen. Peltoja raivannut isäni vahvisti ajatukseni, että kivikasat on kerätty pellolle käytännön syistä, ne on ladottu siihen missä on ollut niin suuri kivi, ettei sitä ole voitu siirtää. Maakivien rauhan kunnioittaminen saattaa olla pakanauskon jäänne, mutta siinä ei sinänsä ole mitään paranormaalia.

 • vieras sanoo:

  Vr voi siis jatkossa myöhästyvien junien syyksi sanoa magneettiseten napojen siirtymisen.

 • jeah sanoo:

  Kaikki on humpuukki kauppiaiden päästä vetästyä kusetusta jotta saadaan hölmöiltä rahat pois.

 • jatu sanoo:

  Ei tuo ole mitään kusetusta. Onhan se jo toditettu, että menossa on ja vauhti sen kun kiihtyy.

 • Jeps sanoo:

  Eihän tuossa ole mitään tolkkua.. Miten h***etissä Öljyvuoto liittyy napojen liikeeseen, tai lintujen kuoleminen tulivuoren purkaukseen niinkuin joku valopää kommentoi.. huhuh. Näitäkin aiheita on hyvä tutkia mutta ei kannata lukea ihan 24/7 näitä juttuja ja kannattaa edes pientä kritiikkiäkin kohdistaa lukemaansa, tai tulee täysin höyrypääksi. Joku kommentoi että irakin sota enteilee muka maailman loppua.. mitäs toinen maailmansota enteili, galaxin loppua? Mitäs kaikki muut sodat.. aina on ollu sotia ja tulee olemaan. Ja sikainfluenssakin yhdistitte maailman loppuun, vaikka se oli täysin harmiton pikku flunssa johon kuoli muutama ihminen ja thats it.. Noita kiertotauteja on kuule aikanaan kiertäny Rutosta ja spitaalista lähtien sars keuhkokuumeeseen, mitäs ne on enteilleet? Nyt perkele se järki käteen hei!!

 • Jeps sanoo:

  Pikkupojat ja tytöt ajattelee että nyt se maailmanloppu tulee, kun ensimmäistä kertaa heidän eläessään alkaa sota tai tulee kulkutauti.. Mutta näitähän on ollu aivan jatkuvasti ennenkin! Ei ollu irakin sota ensimmäinen eikä pahin, lähellekkään kuulkee. Eikä viimeinen.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot