ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Vuonna 2012 tulossa evolutiivisia fyysisiä muutoksia ihmisrotuun?

YouTubeen lisätyllä Scientific Proof of 2012 Ascension nimisellä videolla esitellään miten vuoden 2012 aurinkomyrskyt saattavat vaikuttaa ihmiskunnan ja tarkemmin sanottuna ihmisrodun kehitykseen.

Aurinkomyrsky

Videolla spekuloidaan, että auringon tuottama energia tulisi vaikuttamaan kaikkeen elolliseen Maapallolla, spekulaation mukaan se tulisi muuttamaan hiiliperäistä rakennettamme. Mm. DNA:mme rakentuu osittain hiilestä. Hiiliatomi koostuu kuudesta protonista, kuudesta elektronista ja kuudesta neutronista. Tässä Auringon aiheuttamassa mutaatiossa ruumiimme sisältämä hiili (hiili-12) muuttuisi hiili-7 -muotoon. Tällöin hiiliatomi koostuisi kuudesta protonista, kuudesta elektornista ja yhdestä neutronista.

Kuvassa vasemmalla Hiili 12 ja sen vieressä vertailu Hiili 12 vs. Hiili 7

Onko mahdollista, että Aurinko voisi aiheuttaa tällaisen evolutiivisen fyysisen prosessin?

Videolla kerrotaan, että hiilen muuttuminen saattaisi johtaa uusiin kykyihin, parempaan muistiin, telepatiaan jne. Aika näyttää mitä tulee tapahtumaan.

Katso video kokonaisuudessaan tästä.

http://www.youtube.com/watch?v=1KHMS3kHZXI

Mitä mieltä sinä olet videon sisältämästä informaatiosta?

Maapallolla on tapahtunut lähivuosina myös paljon outoja mullistuksia, lue lisää näistä Mysteerien Aika -sivuston artikkelista.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

173 kommenttia aiheeseen: Vuonna 2012 tulossa evolutiivisia fyysisiä muutoksia ihmisrotuun?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ogeli sanoo:

    Tulemme vielä näkemään ja ennenkaikkea kokemaan uskomattomia asioita.

  • Printer sanoo:

    Yritin googlettaa siitä että aurinko pystyisi aiheuttamaan mutaatiota maan päällä DNA:ssa, mutta eipä löytynyt mitään.

    Paitsi tämä, ehkä hieman foliohattu keskustelu tiede.fi:ssä

    http://www.tiede.fi/keskustelut/geenit-ja-biotekniikka-f10/geenien-mutaatiot-evoluutiokehityksessamme-t19754.html

  • Printer sanoo:

    Noin 1 % siitä väestöstä, jota oltiin vuoteen 1996 mennessä testattu, on kehittynyt geneettinen mutaatio, joka tekee heidät vastustuskykyisiksi HIV tartunnalle. Tällöin puhutaan maailmanlaajuisesti noin 60 miljoonasta ihmisestä, joille oli jo tapahtunut geneettinen mutaatio. Noista vuosista on määrä kasvanut suuresti.

    Tohtorin arvon saanut Dr. Berrenda Fox on tutkinut geneettistä mutaatiota. Hänen raportissaan vudelta 2002 seuraavanlaista:

    Kaikilla ihmisillä on DNA-kaksoisspiraali. Se mitä nyt on löytynyt on, että on muodostunut toisia spiraaleja. Kaksoisspiraalissa on olemassa kaksi DNA-standardia kiertynyt spiraaliksi. Hän jatkaa: Käsitykseni mukaan me kehitymme kaksitoista spiraalisiksi. Tänä aikana, joka näyttää alkaneen ehkä 5-20 vuotta sitten, me olemme läpikäyneet mutaatiota. Tämä on tieteellinen selitys. Mihin tämä meidät johtaa, sitä emme vielä pysty sanomaan.

  • Printer sanoo:

    Tuokin tuonne pastettu helsingin sanomien artikkeli on kuitenkin vailla mitään lähteitä tai todisteita noista tutkimuksista.

  • Jugi sanoo:

    Onko tämä uusi aika nyt todistettu?

  • Ogeli sanoo:
  • Jugi sanoo:

    Vaikuttaako tuo mitenkään maapalloon?

  • Ogeli sanoo:

    Vaikuttaa.

  • Jugi sanoo:

    Eli tämä on siis todiste uudesta ajasta?

  • Printer sanoo:

    Ei ole mikään todiste? Lukiko linkittäjä itsekään uutista. Jos luki niin miten se liittyy muka tähän?

    Suihkujen uskotaan liittyvän Linnunradan keskustassa lymyävään supermassiiviseen mustaan aukkoon sekä vuonna 2010 löydettyihin arvoituksellisiin kupliin. Myös ne ulottuvat yhtä kauas galaksimme keskustasta.
    Siinä missä aiemmin löydetyt kuplat ovat suorassa kulmassa Linnunradan tasoon nähden, nyt havaitut suihkut ovat 15 astetta vinossa. Kulma saattaa kertoa mustaa aukkoa kiertävän kertymäkiekon asennosta.

  • Ogeli sanoo:

    Luin, ja se liittyy hyvin monellakin tapaa tähän kaikkeen. Kyseessä on kosminen aalto, joka on saapumassa tänne. Kaikki joilla on kiinnostusta ja kärsivällisyyttä voivat lukea tämän: http://paneandov.com/2012/01/sun-goes-into-red-giant-phase-on-23-dec-2012/

    Nuo ensimmäiset sivut selittävät mistä on kyse.

    Juhannuksen aikoihin linnunrata tulee olemaan toisessa ulottuvuudessa. Maa on ollut jo jonkun 4D-tihentymässä. Muutosprosessi tulee siis kesästä lähtien nopeutumaan aina syksyyn asti. Kaikki sen jälkeen on vain arvailtavissa, mutta ihmiskehot tulevat muuttumaan joulun aikoihin ja sen jälkeen. Värähtelytaajuudesta jotkut kestävät sen, jotkut eivät. Jokainen on jo valinnut oman tiensä ennen syntymäänsä. Mitä todisteisiin tulee, niin uskotteko vasta sitten kun näette omilla silmillänne? Ei huolta, kyllä te tulette näkemään ja kokemaan. Odotus on kova itsellänikin. 🙂

  • Telemakkara sanoo:

    ”Yritin googlettaa siitä että aurinko pystyisi aiheuttamaan mutaatiota maan päällä DNA:ssa, mutta eipä löytynyt mitään.”

    Auringon UV-säteily on suuri tekijä DNA:n muutaatioiden aiheuttamisessa, varsinkin evoluution varhaisissa vaiheissa. Tämä kuitenkin perustuu vain virheisiin kopioinnissa, ei todellakaan atomirakenteen muutokseen.

    Mitä kuitenkin tulee tämän artikkelin väitteisiin, ne eivät ole mitään muuta kuin perustelemattomia ideoita tieteen lahjapaperiin käärittynä. Videon alun tieteellisissä perusperiaatteissa ei ole varsinaisesti mitään vikaa, mutta tapa jolla se yhdistetään vuoden 2012 spekulointiin ja tietoisuuteen on täysin edesvastuutonta. Noin 3 minuutin kohdalla video alkaa laukomaan täysin tukemattomia väitteitä, mutta silti sillä on röyhkeyttä kutsua itseään ”tieteelliseksi todisteeksi”.

  • kabanossi sanoo:

    miksi enää edes käyn paranormaaliblogissa? tälläistä lässytystä: ”aurinko muuttaa hiiliatomeita ja ihmisistä tulee erilaisia”. nauran partaani teille kaikille, kun juhlin uutta vuotta 2013 ja mikään ei ole muuttunut – olen samassa duunissa, samassa asunnossa, samassa samassa. sitten tulen teille nauraan miten maailma niin kummasti muuttui yhden päivämäärän jälkeen ja miten maailma niin loppui. herätkää jo 😀

  • Ferdi sanoo:

    Kabanossi, suosittelisin, että lopettaisit tällä sivustolla käymisen kun kerta suhtaudut asiaan niin, että ne jotka uskovat uuteen aikaan olisi aina väärässä? Aina ollaan tyrmäämässä kaikki uutiset muutoksesta. Ajattele positiivisesti, kohta olet sinäkin ehkä uudella planeetalla. Ken tietää.

  • Ogeli sanoo:

    Kukakohan se oikeasti on syvässä unessa? Jos uskoo, että tämä matriisi on ”todellisuutta”, niin on pahemman kerran erehtynyt. Myös lukittautuminen siihen ajatukseen, että mikään ei tule koskaan muuttumaan koska se ei ole lähihistorian aikana muuttunutkaan niin on myös pahasti erehtynyt. Kaikki voi tapahtua silmänräpäyksessä ja nopeamminkin. Tästä ajasta on puhuttu ja sanottu, että tämä on myös pimeintä aikaa henkisesti ennen valon aikaa. Uskon sen, koska näen niin paljon denialismia ympärilläni. Ymmärrän silti, että kaikella on tarkoituksena vaikka se välillä huvittaakin ja turhauttaa.

  • Vergilius sanoo:

    Aikamoisia juttuja tuolla Pane Andov -kaverilla. Mutta esim. tämänkaltaista päätelmää en ymmärrä: ”Fact: Crops circles had given us such knowledge and information that we were able to improve ourselves intellectuality, technologically and most important – spiritually.” Kaverilla ei kyllä ole englanti kovin vahvasti hallussa, ainakaan kirjoitelmiensa perusteella, mutta varmasti ymmärrätte lauseen sisällön.

    Minusta olisi kiva tietää, pitääkö Pane siis kaikkia viljapeltokuvioita maan ulkopuolisen ”vaikuttajan” tekeminä? Epäilen. Sillä läpi vuosien ovat monet ihmiset myöntäneet tehneensä niitä pelloileen/vieraille pelloille. Olisi siis kiva saada tietää, millä menetelmällä Pane tunnistaa ns. aidot kuviot pelloilta? Ja kun hän noita kuvioita tulkitsee, niin mistä hän voi tietää, että juuri se hänen ymmärrys kuvioiden sisältämästä viestistä on se oikea? Kysynpä vain. On muitakin tulkintoja samoista kuvioista, jotka eriävät hänen näkemyksistään. Eikä ole mitään keinoa yhdelläkään tulkinnan tehneellä taholla verifioida oman tulkintansa validiteettia. Kiistattomasti.

    Pane mainitsee myös, miten viljapeltokuviot ovat antaneet meille tietoa, jonka seurauksena meidän teknologiammekin on kehittynyt eteenpäin! Tämä oli aikamoinen uutinen ainakin itselleni. Harmi, että Pave ei kerro, millaisia saavutuksia tehtiin viljapeltokuvioista saadun informaation avulla teknologisen kehityksen saralla. Mutta ehkä tämä selviää viimeistään sitten 23.12. Silloin on Panella varmasti tilinteon paikka.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Uskon sen, koska näen niin paljon denialismia ympärilläni.”

    Denialismia minkä suhteen? Olettaisin että tarkoitat omien uskomustesi kieltämistä. Uskontosysteemeistä puhuttaessa denialismi on harhaanjohtava sana, sillä nissä ei ole kiistettävissä olevaa todistusaineistoa. Itse sanoisin että oma maailmankuvasi on lähempänä denialismia, sillä jätät usein huomiotta todistusaineistoa, joka puhuu suoraan uskomuksiasi vastaan.

    En myöskään ymmärrä miksi denialismia voitaisiin pitää minkäänlaisena todisteena henkisten asioiden todenperäisyydestä. Mikäli denialismin määritelmää käytetään tässä yhteydessä, ihmiset ovat kautta aikain olleet denialisteja itselleen vieraiden henkisten näkemyksien suhteen.

  • jatu sanoo:

    Eletään mielenkiintoisia aikoja, vuoden loppua kohden vauhti tuntuu vain kasvavan. Mielenkiinnolla seuraan mitä tuleman pitää? Vaikeaa on silti kaikkea uskoa, mutta ehkä en ole vielä valmis vastaan ottamaan tietoa?

  • Ogeli sanoo:

    Lähinnä tarkoitan sitä, että henkisenä ihmisenä olen hämmästynyt siitä että miten ihmiset ovat erottaneet itsensä siitä mitä he todella ovat. Ihmiset elävät ja kuolevat, mutta sitä siinä välillä on? Nykyään on miljoonia ihmisiä, jotka eivät usko Luojaan tai yhtään mihinkään, vaikka todellinen olemuksemme on henkistä. Se mitä et voi nähdä tai ymmärtää tai nähdä ei tarkoita etteikö sitä olisi olemassa. Ymmärrän, että se on osa sopimusta että ihmiset unohtavat syntyessään tänne menneet elämänsä ja samalla se on aiheuttanut järjetöntä kärsimystä.

    Minä olen nähnyt todellisen rakkauden ja valon, mutta koen silti itseni rajoittuneeksi ihmisenä kun en pysty mielestäni tuomaan sitä tarpeeksi tähän maailmaan, vaikka se on tehtäväni täällä. Tietoisena ja heränneenä ihmisenä ei ole helppo olla, siksi moni valitsee ainakin alitajuisesti matriisin illuusion. En silti vaihtaisi mitään pois, mutta on hankalaa nähdä muiden kärsivän ja aiheuttavan kärsimystä kun tietää ettei se olisi tarpeellista.

    Uskon ihmisen ja tiedon ihmisen keskustelut ovat lähes täysin turhia. Mitään tällaista ei voi oikeastaan järjellä selittää. Enköhän ole tarpeeksi höpöttänyt. Tämä aihe vaan sattuu olemaan erittäin mielenkiintoinen, tuleehan se kuitenkin suurin tapahtuma koko ihmiskunnan historiassa. Minä uskon siihen ja minä tiedän sen.

    http://www.youtube.com/watch?v=3VX7I0kOVx4

    Tuo hieno klippi pätee koko elämään.

  • tool sanoo:

    Kyllähän te jokainen tunnutte johonkin uskovan taikka ainakin toivotte jotain tapahtuvan koska miksi muuten lukisitte näitä juttuja/kommentteja,taitaa pikemminkin olla niin että kieltäjillä pelottaa ajatus jostain mitä eivoi ymmärtää ja oma mielikuvitus tuottaa vain jotain negatiivista mielikuvaa ja tunnetilaa,siksi on niin helppo heti kieltää kaikki..eikun vain positiivisuutta kehiin ja antakaa mielikuvituksen tuottaa hyviä ajatuksia ja tunteita niin johan se päivä maistuu paremmalle ja elämä on mukavaa,kylkiäisiksi saa vielä mukavia ja vauhdikkaita unia painajaisten sijaan…;)

  • tool sanoo:

    ja se mitä tajusin kyseisestä videosta niin Yhden laista löytyy samankaltaisia asioita.

  • Ogeli sanoo:

    Aivan niin. Todellisuutemme muodostuu jo omista ajatuksistamme ja asenteestamme. Kielteisyys ja negatiivisuus luo aina lisää huonoja asioita, kun taas positiivisuus usko ja myönteisyys auttaa itseasiassa muitakin ihmisiä ja tätä planeettaa. Usko hyvyyteen ja lopputulokseen riittää. Oikeastaan koko olemassaolomme syy täällä maaplaneetalla on valinta. Valitsemmeko muiden palvelemisen vai itsemme palvelemisen? Rakastammeko muita ehdoitta vai rakastammeko vain itseämme muiden kustannuksella?

    Itse olen kyllästynyt ihmisten draamaan, joten sen sijaan valitsen luonnon ja eläimet. Puhdasta energiaa, jota ei ole ihmisego korruptoinut.

  • Hexa^^ sanoo:

    Ogeli:
    aivan näin.
    juuri tuon tapaista ja vielä hieman laajemmin ajateltuna samaan tukevaa toimintaa ehdotan teille jokaiselle, Ogeli: selvästi sisimmässään tuntee olevansa oikealla polulla ja juurikin niin mihin niin harva uskoo, mutta silti ahkerasti luotat sen toimivuuteen, on arvostettava asia sillä se tarkemmin pohdittuna on tärkeää ja alkukantaisen kaunista.
    painotankin vielä, sivuuttamaan pikkuhiljaa vanhoja tottomuksianne ja mieltymyksia pohtikaa maan sisäistä sykettä.

  • jatu sanoo:

    Ei ole hyvä uskoa vain uskon vuoksi, koska muutkin tekee niin.
    On ihmisiä, jotka ajattelevat toisella tavalla, eikä käyttäydy massan mukana. siitä johtuu isot kirkosta eroamiset. Kirkko on kääntynyt itseään vastaan, samoin on käynyt uskon ja uskonnon kanssa.
    Onhan se hienoa jos uskonto antaa voimia selvityä taas seuraavaan päivään, toisille se ei vaan riitä. Ei sitä mannaa taivaalta tipu vaikka rukoilisi aamusta iltaan, pakko uskoa muuhunkin tässä yhteiskunnassa. Ja se muu uskonto on voimakkaampi kuin usko kirkon antamiin palveluihin.

  • Hexa^^ sanoo:

    heittäkää ensityöksenne oma ego roskiin tai ainakin osa siitä. 🙂

  • Printer sanoo:

    @tool

    Ei minua pelota ajatus. Huvittaa lähinnä miten yhden lakiin uskovat nostavat itsensä muiden yläpuolelle ja pitävät itseään parempana ihmisenä. Tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden ihmisenä käy sääliksi teitä. Ette pysty näkemään sitä todellisuutta, missä niin kutsuttu ”skeptikko” elää, näette vain oman uskonne mukaisen todellisuuden. Kenties uvittelette että ihminen joka ei usko ilman omaa näkö, kuulo, tunto-aistimusta tai muuta konkreettista todistetta, on vain kiusallaan teitä vastaan ja pilkallaan.

    Mutta olette väärässä.Harva ihminen haluaa itselleen tai muille mitään pahaa tapahtuvan. Siispä harva haluaa tuputtaa lapsilleen tai itselleen yhden lain mukaisia asioita, ja sitä miten maailma todennäköisesti muuttuu täysin, ts. nykyisellä tavallaan loppuu joulukuussa. Siitä ei ole mitään näyttöä muutakuin jonkun muun, kuin skeptikon itsensä kokemukset, näyt tai muut. Skeptikolla ei ole mitään syytä luottaa tuntemattomaan ihmiseen. Ja jos ”maailmanloppua” tai uuden ajan alkua ei tapahdu, on se melkoinen ongelma, kun on lopettanut jo työnteon ja pistänyt kaiken ”läskiksi”. Ja miten selität lapsille, ettei maailma loppunutkaan?

  • Printer sanoo:

    Toivon toki että jotain hienoa tapahtuu, mutta en mitenkään voi sanoa tietäväni sitä.

    On valintani elää tänään niinkuin viimeistä päivää, nauttien, ja elää tätä elämää niinkuin ainoaa elämää, nauttien ja tehden asioita mistä pidän. Toivon toki, ja myös uskon, että jotain tietoista on kuoleman jälkeen, mutta koska en voi (välttämättä koskaan) sitä todistaa itselleni, elän kuin viimeistä päivää, ja kuin ainoaa elämääni.

  • Vergilius sanoo:

    ”Uskon ihmisen ja tiedon ihmisen keskustelut ovat lähes täysin turhia. Mitään tällaista ei voi oikeastaan järjellä selittää. Enköhän ole tarpeeksi höpöttänyt. Tämä aihe vaan sattuu olemaan erittäin mielenkiintoinen, tuleehan se kuitenkin suurin tapahtuma koko ihmiskunnan historiassa. Minä uskon siihen ja minä tiedän sen.”

    Siis, oletko uskon vain tiedon ihminen? Eli, joko uskot tai tiedät.

  • Ogeli sanoo:

    Hienoa huomata, että olet palannut Hexa^^:. Höpönpöpökin on sinua kaipaillut. 😀

    Printer, miksi oletat että pitäisin itseäni muiden yläpuolella? Olen vain erilainen, en parempi. Erilaisuus taas tarkoittaa muille automaattisesti kajahtanutta. Miksi ihmiset puhuvat maailmanlopusta? Ei lapsille pidäkään sellaisesta puhua. Lapset ymmärtävät kyllä, että tässä Uudessa Ajassa on ihan jostain muusta kyse. Heiltä voisivat vanhemmatkin ottaa oppia. Jos elät rakastaen niin olet varmasti hyvä ihminen ja annat tälle kauniille maailmalle oman panoksesi. Kunpa jokainen ihminen heräisi siihen, että ajattelisi edes vähän muita. Maa olisi niin paljon parempi paikka asua kaikille.

    I’m a dreamer, but I’m not the only one:

    http://www.youtube.com/watch?v=XLgYAHHkPFs

    ”Imagine there’s no countries
    It isn’t hard to do
    Nothing to kill or die for
    And no religion too
    Imagine all the people living life in peace

    Imagine no possessions
    I wonder if you can
    No need for greed or hunger
    A brotherhood of man
    Imagine all the people sharing all the world”

    Nero oli tuo mies.

  • Ogeli sanoo:

    Vergilius, tiedän uskovani. Uskon tietäväni.

  • Printer sanoo:

    Ogeli tietää, sillä hänellä on mielestään siihen vahvoja todisteita tai hyvä syy, mutta koska muut eivät ole nähneet tai kokeneet niitä niin meille se näyttäytyy vain uskona.

    Se on vähän niinkun molempia yhtä-aíkaa.

  • Silence sanoo:

    Printer:
    Ei minua pelota ajatus. Huvittaa lähinnä miten yhden lakiin uskovat nostavat itsensä muiden yläpuolelle ja pitävät itseään parempana ihmisenä. Tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden ihmisenä käy sääliksi teitä.

    Tietääkseni Yhden lain mukaan kaikki ovat samalla viivalla, vaikka joidenkin termien vuoksi voi vaikuttaa, että jotkut ovat ylempänä ja toiset alempana. Ihmisen käsityskyvyn vuoksi käytetään polariteettisia ilmaisuja, koska ymmärrämme silloin asian paremmin.

    Lyhyesti sanottuna:
    Kukaan ei ole huonompi toista, jokaiselle on vain oma polkunsa, mutta jokainen kokee muutoksen omalla tavalla ja ajallaan.

  • Vergilius sanoo:

    Vahvat todisteet ja hyvä syy ovat hyvin kukana toisistaan. Jos minulla on hyvä syy uskoa johonkin asiaan, se ei vahvista millään muotoa uskomani asian todenperäisyyttä, mikäli tuota sanaa halutaan käyttää. Paitsi ehkä subjektiivisessa valossa, mutta sillä linjalla on turha lähteä argumentoimaan. Vahvojen todisteiden läsnäollessa usko on tarpeeton. Ogeli on uskon miehiä/naisia. Eikä siinä mitään.

  • Printer sanoo:

    Etsinpä huvikseen jotain mitä raamattu sanoisi auringosta. 😛

    Löysin seuraavan:

    But unto you that fear my name shall the Sun of righteousness arise with healing in his wings; and ye shall go forth, and grow up as calves of the stall.

    Malachi 4:2.

  • Vergilius sanoo:

    Piti vielä mainita pari sanaa tuosta lapsille puhumisesta. Lapset ovat hyvin helposti manipuloitavissa. He oppivat asiat meiltä aikuisilta ja ympäristöstä, missä kasvavat. On täysin edesvastuutonta alkaa puhumaan jostain Uudesta ajasta sun muista enteistä/opeista, koska heillä ei ole vielä tarpeeksi psyykkisiä resursseja käsitellä/ymmärtää tuollaisia asioita saati muodostaa niistä rationaalisia mielipiteitä. Lapsen kasvu ja kehitys EI tarvitse uskontoja toteutuakseen asianmukaisesti, lapsen täytyy saada olla lapsi, ilman että hänen tarvitsee miettiä syntiä ja helvettiä, näin esimerkiksi.

    Tämän takia olen esim. vahvasti suomalaisten koulujen uskonto-opin järjestelmää vastaan. Puhumattakaan eri uskontolahkojen omasta sisäisesta uskonto-opetuksesta. Se olisi ihan ok, jos kouluissa opettaisiin uskontoja, ei uskontoa.

    Minusta se olisi oikeudenmukaista, että lapset saisivat ihan itse tehdä päätöksensä, mihin haluavat uskoa, kun ovat tarpeeksi vanhoja. Ilman lapsuuden dogmaattisia myötävaikuttajia. Kuten omat vanhempani tekivät minun kohdallani, ja olen siitä heille kiitollinen. Tämä on silti hyvin harvinaista. Valitettavasti.

  • Vergilius sanoo:

    Olisi mukavaa, saisi kommenttini pois seulonnasta, arvon operaattori. Ymmärrän että niissä on sanoja, jotka menivät seulaan -oma moka kyllä, vaikka konteksti ei ole loukkaavaa, mutta olisi kiitollinen mikäli ne saataisiin näkyviin. Kiitos.

  • Wespa sanoo:

    Viestisi näkyy nyt. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Uskontoja vastaan olen minäkin.

  • Vergilius sanoo:

    Thank you, Wespa.

  • BSG sanoo:

    Jaa jaa, heti atomit heittää kuperkeikkaa kun aurinko yskäisee:) Oon jo neljänkymmenen vuoden aikana noita auringonpilkkujaksoja nähny parit ja ainoa muutos mun elämässä on ollut se, että velkaa on tullu lisää. Hiiliatomit on kertyneet tonne keskivartaloon ja lihakset kadonneet;) Toivottavasti mä muutun Hulkiksi ni jaksais tehdä noi puut tosta takapihalta klapeiksi kesäloman aikana… Niin se maailma muuttuu joo.

  • Osmonautti sanoo:

    Ei oikeesti. Hiilen massan muuttaminen hiili-12 hiili-7:ksi vaatisi niin paljon energiaa auringonpurkauksesta, että magneettikentästä huolimatta hiilen rakenteen muuttuminen olisi pienimpiä huoliamme.
    Tässä kun viitataan evolutioon, puhutaan evoluution sijaan maailmanlaajuisesta mutaatiosta, joka näkyisi vasta tosin seuraavassa sukupolvessa. Ei kyllä nyt vakuuta tämä. Yleistietoa on että evoluutio on hidas prosessi (eli yhdessä sukupolvessa tapahtuva muutos ei ole vielä ihan evoluutiota) ja jos tällainen ”ascenscion” olisi mahdollista niin olisi hyvin todennäköistä, että monet viisaimmat eläimet alkaisivat ensi vuodesta lähtien luomaan kulttuuria ja sivilisaatiota.

  • jatu sanoo:

    Mitä jos tästä tuleekin apinoiden planeetta? Simpanssit valtaa pörssit ja me muutetaan takaisin metsiin ja luoliin?

  • Ogeli sanoo:

    Tämä on apinoiden planeetta.

  • Jugi sanoo:

    Printer, jos uskoo johonki ei tarkota sitä, että olisi jotenkin muiden yläpuolella. Jokainen päättää itse mihin uskoo. On niitä ihmisiä jotka vaativat todisteita ennen kuin miettii voiko se olla edes mahdollista. Olen sillä kannalla, että mihinkään ei voi olla täysin varma ennen kuin se on todistettu täysin, mutta jos ihminen on heti negatiivinen ja sanoo, että ”ei tuo voi olla mahdollista, sillä ei sitä ole ikinä ennenkään tapahtunut.” mikään ei ole mahdotonta tässä maailmankaikkeudessa. Toivon suuresti, että jotain tulee tapahtumaan, mutta ikinä ei kuitenkaan voi olla täysin varma….

  • jatu sanoo:

    Kyllähän minäkin uskon ja toivon jonkinlaista muutosta, mutta tuota hiili muutosta en pysty nielemään.

    Maksimaallista mitä voisi tapahtua on saada tieto, että nyt ne tulee takaisin…

  • marko sanoo:

    Sattuukohan se muutos?

  • Vergilius sanoo:

    Kannattaa kiinnittää huomiota argumentointiin, kunnianarvoiset blogaajat. ”Mikään ei ole mahdotonta tässä maailmankaikkeudessa” on kehäpäätelmä. Jos mikään ei olisi mahdotonta, niin silloin olisi mahdollista, että mikään ei olisi mahdollista jne.

  • Radical sanoo:

    @Jatu ja muutkin: Uskonnot ovat luotu vain ja ainostaan yhteen tarkoitukseen: ihmisten kontrollointiin ja manipulointiin. Pelko on vallan mainio tapa pitää ihmiset kontrollissa.

  • Silence sanoo:

    Yhden laki on tie pois pelosta? =)

  • tuplawee sanoo:

    Ihmisen rakenne on muuttunut 😀

  • Radical sanoo:

    @silence: se on yksi tapa, mutta on muistettava, että jokaisella on oma polkunsa kuljettavanaan ja jokainen päätyy sinne, minne on tarkoitettukin.

    Kaikkien sielu tai yliminä ei resonoi Law of One:n kanssa. Silloin se ole heitä varten.

  • Radical sanoo:

    korjaus: Kaikkien sielu tai yliminä ei resonoi Law of One:n kanssa. Silloin se _EI_ ole heitä varten.

  • Ogeli sanoo:

    Radical on oikeassa. Ihminen on oikealla polulla kun hän kuuntelee sisintään. Ei kannata uskoa minua tai mitään Yhden Lakia vaan sitä omaa sisintään, omaa sydäntä. Se ohjaa aina oikealle tielle. Vaikka olemmekin jokainen tässä samassa veneessä niin silti jokaisella on silti oma uniikki polkunsa kuljettavana. Jotkut voivat vaan hieman viitoittaa tietä, mutta päätäntävalta sen suhteen mihin uskoo on jokaisella itsellään.

  • SooRo sanoo:

    No nyt kun puhutte tolasista jutuista nähdään 4 kuukauden päästä ja nauran teille jos tiedot ovat väärin.
    ei ihmisten kannata jokaiseen noin vain uskoo tossakaan ei oo varmaa todistetta ja jos ois eikö se ois heti sanomissa ja muissa lehdissä (en sano että oisitte vääräs) 😀

  • SooRo sanoo:

    @Radical uskonnot on enemmänkin sitä varten että ei pelkäis tai ajattelis kuolemaa paljoo 😀

  • Vergilius sanoo:

    ”Uskonnot ovat luotu vain ja ainostaan yhteen tarkoitukseen: ihmisten kontrollointiin ja manipulointiin. Pelko on vallan mainio tapa pitää ihmiset kontrollissa.”

    Väärin. Uskontoa kyllä käytetään mm. mainitsemaasi tarkoituksiin, mutta uskonto luotiin ns. ensimmäiseksi yritykseksi selittämään ilmiöitä, joihin ihmisillä ei ollut vastausta, silloin muinaisina aikoina. Näitä olivat esim. luonnonilmiöt, sairaudet yms.

    Ja ehkä suurin merkityksen omaava asia uskonnoissa oli, ja on vieläkin, ihmisen kuolema. Esim. kuolemanjälkeinen elämä, ajatus joka on läsnä lähes kaikissa uskonnoissa, oli mahdollisesti keino poistaa sitä turvattomuuden, avuttomuuden ja tietämättömyyden tuntua kun ihminen kohtasi kysymyksen kuolemasta. Ja arvellaan, että jo Cro-Magnonin ihmisillä, oli kulttuurinsa puitteissa jonkinasteista uskontoa, 35 000–10 000 vuotta sitten.

  • Printer sanoo:

    Hmm, kun lukee hieman takautuvasti tämän blogin keskusteluja niin tähän asiaan uskovat välillä sanovat että tulee suuri muutos kerralla (kuten tässä ketjussa) ja välillä että muutos tapahtuu hitaasti, eikä sitä välttämättä niin tajua, ja että joulukuu 2012 on vain käännekohta kun juna kääntyy parempaan.

    Miksi näin, ja kumpaan nyt uskotte sitten? Ei tee mieli olla nokkava, mutta ette kai te usko aina uusimpaan linkkiin täällä?

  • Vergilius sanoo:

    Itse uskon aina poikkeuksetta uusimpaan julkaistuun linkkiin. Mitä uudempi, sen parempi. Ei muuta kuin lisää linkkejä peliin!

  • kaakeli sanoo:

    jospa nyt kasvais puolen metrin muna. tällaiset puhesyntetisaattorilla kerrotut videot voi jättää omaan arvoonsa. kukaan täysjärkinen ei vois jauhaa tollaista soopaa pokkana. 😀

  • Ogeli sanoo:
  • Wespa sanoo:

    Mikäs tässä nyt oli mielestäsi suopaa, muuta kuin tuo ääni? Mielelläni seuraisin ja osallistuisin keskusteluun videolla käsitellyistä aiheista. 🙂

  • ulululululululululululu sanoo:

    😀 notta hiiliatomithan ne!

    @ogeli

    Kyl sie vaikutat melko ylimieliseltä @%&kulta ku lueskeleen sun viestejä näihin ”uutisiin”

  • Mikkelson sanoo:

    kiinnostava aihe ja miksei jopa mahdollinenkin. jään mielenkiinnolla odottamaan…

  • Ogeli sanoo:

    Vaikka olenkin täällä ottanut kantaa moneeseen aiheeseen, niin olisi kiva ettei tarvitsisi mennä henkilökohtaisuuksiin.

  • Silence sanoo:

    Ogeli, älä välitä =)

    Kun henkilökohtaisuuksiin mennään, niin se on sen merkki, että toiselta on panokset lopussa (kunnon argumentit vähissä) ja aletaan lyömään vyön alle, kun muuta ei keksitä.

  • Ogeli sanoo:

    En välitäkään, ehkä vain oletan että kaikki muutkin keskustelijat pystyisivät pitämään keskustelun hedelmällisellä tasolla. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    En välitäkään, ehkä odotan vaan muilta keskustelijoilta turhan paljon. 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Vaikka on eri mieltä asioista ja haluaa kritisoida tai antaa palautetta, rakentavasti tai ei, olisi mukavaa jos kuitenkin tämä tehtäisiin mahdollisimman sivistyneesti, vaikka sitten sapettaakin toisen mielipide, tai käsiteltävänä oleva asia.

    Kannattaa myös kielenkäyttöön liittyen pitää mielessä se, että tällä on todennäköisesti hyvin nuoriakin lukijoita. Mikäli arvon ”ulululululululululululu” kokee oman sanavarastonsa olevan sen verran niukanpuoleinen, että hänen tarvitsee lisätä lauseisiin esim. kirosanoja, jotta ehjän lauseen muodostaminen onnistuisi, niin suosittelen mielummin sitten vaikkapa olemaan kirjoittamatta tänne palstalle. Ja Silencen kommentiin viitaten; en edes näe mitään loogista argumenttia ulululululululululululu:n pakinassa.

  • Vergilius sanoo:

    Kummallista, miksihän tuo avatarini kuva vaihtui toiseen?

  • Vergilius sanoo:

    Haa, pikku virhe s.postiosoitteessa 😀

  • Ogeli sanoo:

    Veikkaan, että tämänkin blogin vierailijoiden ikähaitari saattaa olla suunnilleen vauvasta vaariin. Ainakin joidenkin kommenttien perusteella.

  • Vergilius sanoo:

    Tai ainakin psyykkisen kypsyyden haitari, mikäli jätetään fyysinen ikä toissijaiseksi 😉

  • Ogeli sanoo:

    Niin, ikähän on vain numeroita.

  • Alko sanoo:

    Kuulostaa täydeltä roskalta se, että auringon energia voisi muuttaa hiilen rakennetta maapallolla.

  • Silence sanoo:

    Ihminen on liian rajoittunut, elää laatikossa, luulee kaiken olevan siinä laatikossa. Pitäisi pystyä avaamaan se laatikko ja miettiä, että joskos fysiikan lait eivät olekaan muuttumattomat.

  • Ogeli sanoo:

    Mikään ei ole mahdotonta.

  • Vergilius sanoo:

    ”Ihminen on liian rajoittunut jne…”

    Liian rajoittunut minkä suhteen? Onkos jotain viitteitä siitä, että fysiikan lait eivät ole muuttumattomat? Olisi sensaatiomainen uutinen, mikäli näin todella olisi. Et voi argumentoida järkevästi, jos ilmaiset asian niin, että ”pitäisi vaan tehdä niin ja lähteä ajatteleman epäloogisesti”. Fysiikan lait eivät ole mielipideasia.

  • Vergilius sanoo:

    Voi Ogeli 🙂 Taas kehäpäätelmä. Vielä kerran: Jos mikään ei ole mahdotonta, silloin on mahdollista, että mikään ei ole mahdollista. Ja jos mikään ei ole mahdollista, niin silloin on mahdotonta että mikään ei olisi mahdollista jne.

    Ehkä voi sanoa voinut sanoa, että tietyt asiat ovat hyyyyvin epätodennäköisiä?

  • Vergilius sanoo:

    Hmm, piti siis kirjoittaa, että ”Ehkä voi sanoa, että tietyt asiat ovat hyyyyvin epätodennäköisiä?” Sorry tuo virhe 😀

  • Silence sanoo:

    On täällä ennenkin puhuttu <a href="http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/01/01/elammeko-laatikossa/"mielen laatikoista.

  • Silence sanoo:

    On täällä ennenkin puhuttu mielen laatikoista.

  • Ogeli sanoo:

    Vergilius, tuo on ikuinen paradoksi. 🙂

  • Jugi sanoo:

    Tuli mieleen, että miksi Nasa ei voi edes sanoa, että maailmanloppu olisi mahdollista, sillä kun heidän haastatteluja kuuntelee niin he ovat vahvasti sillä kannalla, että mitään napojen vaihtumisia yms. Ei voisi missään nimessä tapahtua. Salailuako vai tietääkö nasa oikeasti, että mikään ei voisi tuhota maapalloa vuonna 2012.

  • Vergilius sanoo:

    Jospa NASA:lla on vahvat perustelut siihen, miksi maailmanloppua ei tule, tulitko ajatelleeksi moista? Siellä on kuitenkin melko lailla fiksuja ihmisiä töissä. Entäs oletkos kuullut maailman muiden avaruusjärjestöjen mietteitä asiasta? Omasta mielestäni ainakin on mahtavaa kuulla, ettei maailmanloppua tule. Voin siis esim. suorittaa rauhassa syyslukukauden opintoni loppuun, syödä joulukinkkua ja mennä töihin joululoman ajaksi. Huh, KIITOS NASA!

    Silence, kävin tutustumassa linkiisi, valitettavasti video ei toiminut, mutta luin käsiteltävänä olevan aiheen viestiketjun läpi. Ja edelleen odotan vastausta kysymyksiini, jotka esitin yllä.

    Ja Ogeli, vanha veijari; paradoksit eivät ole argumentointia varten! 😉 Etenkin, kun emme keskustele filosofiasta- ainakaan näiden kontekstien yhteydessä. Oletan, että se toteutuisi paremmin muilla foorumeilla.

  • Ogeli sanoo:

    Vergilius, vaikutat siltä että olet kovin kiintynyt tähän todellisuuteen etkä haluaisikaan minkäänlaista muutosta. Se ei ole missään nimessä väärin, koska ihmisen perusominaisuuksia on halu tiettyyn turvallisuudentunteeseen. Se ongelma on, että jos kurkistaa kaninkoloon niin sinne on myös tapana pudota. Eli kun olet avautunut/herännyt todellisuudelle niin sieltä on lähdes mahdotonta palata. Se on samaan kirous, että siunaus.

    Elämä on kuitenkin jatkuvaa muutosta, se ei koskaan lakkaa pyörimästä joskaan se ei kuitenkaan myöskään lopu. On hyvin paljon asioita mihin pystymme vaikuttamaan, kuten tietyt valinnat elämissämme. Sitten sattuu myös olemaan myös asioita joihin meillä ei ole oikeastaan minkäänlaista sananvaltaa vaikka todellisuudessa olemmekin hyväksyneet ne ainakin jollakin tapaa ennen syntymäämme.

    Niin ja koskaan ei voi olla liikaa filosofointia! 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Olen, Ogeli, kanssasi samaa mieltä; vain muutos on pysyvää, kuten Herakleitos sanoi, ja se oli hyvin sanottu se. Kunnioitan Ogelia siinä, että hän on aina seisonut sanojensa ja uskomustensa takana, ja pyrkinyt tuomaan näkemyksiään esille mahdollisimman kattavasti, oman metafysiikkansa puitteissa, vaikka tämä ei kaikille avaudu, eikä se ole tarpeenkaan. Tätä ei voi sanoa kaikista.

    Myös empatian tuntu on vahvana hänen ajatelmissaan. Tosiaan yrität ja pyrit ymmärtämään vastapuolta tai hänen tuntemuksiaan, mikäli mahdollista. Tämä siis on vain se oma reflektioni sinusta, Ogeli. Mutta, keep it going! 😀

    Ja kyllä, en vaihtaisi tätä ”omaa”, havaitsemaani todellisuutta mistään hinnasta. Ja nautin suuresti todellisuuteni antimista, esim. tänne Paranormaaliblogiin kirjoittamisesta 🙂 Tämä on tällaista ns. henkistä pikaruokaa.

  • Ogeli sanoo:

    Empatia on toinen luontoni. Kiitos mukavista sanoistasi, Vergilius. Ymmärrän ja kunnioitan sinunkin näkemyksiäsi. 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Ei sinun tarvitse 🙂 Mutta kiitos kuitenkin.

  • Hexa^^ sanoo:

    ahaa, juurikin hieman tämän kaltaista keskustelua olenkin kaivannut jo muutaman vuoden.. oikeasti pohtikaa näitä asioita itsekkin olen vasta alku taipaleella mutta silti jo niin kaukana 😉

  • Hexa^^ sanoo:

    käytännössä maagisia yhteiläysyyksiä kannattaa hakea kaikesta kannattaa kokeilla myös sekoittaa erilaisia luonnon lakiin ja elämän kiertokulun omaavia ”kaavoja ja tulkitsemis tapoja pohtimaasi aiheen keskiöön,käytännössä pitää samaan aikaan osata liikkua boxin ulkopuolella ja nähdä samalla mitä sisällä tapahtuu ja käyttää tätä tulosta monipuolisempana etuna kohti tulevaa jne
    Henkisen kasvun kulta aikaa

  • kabanossi sanoo:

    Ferdi:
    toukokuu 31, 2012 11:55
    Kabanossi, suosittelisin, että lopettaisit tällä sivustolla käymisen kun kerta suhtaudut asiaan niin, että ne jotka uskovat uuteen aikaan olisi aina väärässä? Aina ollaan tyrmäämässä kaikki uutiset muutoksesta. Ajattele positiivisesti, kohta olet sinäkin ehkä uudella planeetalla. Ken tietää.

    olet ensimmäinen, jolle nauran. anna minulle todiste, että tämän vuoden lopussa tapahtuu muutos.

    ps. jostain käsittämättömästä syystä eksyin takaisin tänne, vaikka en viisastunut yhtään

  • Jackie sanoo:

    Suuntaatte keskittymisenne mielikuvtteellisten itseänne miellyttävien fantasioiden luontiin. Oletteko koskaan kokeilleet keskittymisenne suuntaamista siihen mitä silmä näkee ja korva kuulee? Ensimmäiset pari viikkoa saattaa olla hankalaa kunnes oppii taas tuon ihmiskehon kyvyn. Tuntuu aluksi raskaalta mutta se onkin tunne keveydestä.

  • Entity sanoo:

    Miettikääs millaisen uskottavuuden antaa julistukselle se, että muita kuin tosiuskovoisia pyydetään poistumaan seuroista…

    Konfliktit luovat uutta, ellei maailmankuvia arvioida aidossa vuoropuhelussa erilaisten näkemysten välillä, saadaan aikaan vain paljon melua tyhjästä.
    Henkilökohtainen kokemukseni elämästä on, että olen oppinut kaiken vähäisen viisauteni kantapään kautta. Viisaina syntyneistä tämä voi kuulostaa oudolta, mutta vain virheistä ja ristiriidosita voi mielestäni todella oppia jotain.

    DNA:sta ja mutaatioista sain itse ihan uutta tietoa täällä. Jopa sellaista, joka haastaa fysiikan, kemian ja biologian tieteenaloilta hankkimani käsitykset (mutta en ole asiantuntija, paitsi ehkä fysiikan alalla ja senkin voi helposti kyseenalaistaa).

    Me kaikki olemme mutantteja, jokaisen perimässä on muutoksia ja uusia yhdistelmiä vanhoista ominaisuuksista. Muuten olisimme toistemme klooneja.

  • Hexa^^ sanoo:

    Jackie: nimen omaan, mutta kysymys lähinnä onkin pureskeletko sen sellaisenaan, vai pyritkö ymmärtämään kaikki ympärilläsi vaikuttavat asiat sekä kykenetkö liikkumaan asioiden välissä ( samalla pohtien syvällistä sekä tehden erinäisiä uusia havaintoja, niimp.

  • Hexa^^ sanoo:

    Entity: mutta vain virheistä ja ristiriidosita voi mielestäni todella oppia jotain.

    käsittääkseni niistäkin, mutta asia taas ei ole noin yksipuolinen tämä on paljon suurempaa ja se suuruus säteilee joka asiaan pienetkin ovat suurta tietyllä tapaa eli ratkaisu keinoja ja polkuja on monia siis muokattavuus helpolla ja vaikealla tapaa miltein joka asiassa on mahdollista niin myös sinun oppimisesi luulisin näin tietty sivuseikkoina voi olla asioita mitä pitää parantaa mm itsekuri tms,

  • Silence sanoo:

    Ogeli:
    Juhannuksen aikoihin linnunrata tulee olemaan toisessa ulottuvuudessa. Maa on ollut jo jonkun 4D-tihentymässä. Muutosprosessi tulee siis kesästä lähtien nopeutumaan aina syksyyn asti.

    Törmäsin sattumalta nyt kanavointiin, jossa puhutaan DNA:sta ja tuosta Ogelinkin mainitsemasta aikavälistä. Tosin kanavoinnissa se alkaa jo 5.5. mutta ei sillä ole väliä, sama asia =)

    Kesäkuussa on kaikenmaailman portteja.

  • Ogeli sanoo:

    Silence:

    Selkeästi keväästä asti on ollut jo melkoista energioita ilmassa. Kesällä ja varsinkin loppukesällä tuo tulee vaan moninkertaistumaan. Kaikki eivät sitä tietoisesti huomaa, mutta alitajuinen mieli kyllä käsittelee uudet energiat esim. unissa. Uskon, että tällä Venuksen ylikululla tulee myös olemaan jonkinlainen suuri rooli, miksi muuten viljapeltokuviot puhuisivat siitä?

  • Alex O sanoo:

    Lähinnä tuo muutos tekee kemiallisista koostumuksistamme epäakaan ja tappaa kaikki, tai jotain vastaavaa. Sori, mutta nyt mennään spekuloinnissa aivan sekopäälle puolelle. Odotan toki innolla, josko jotain tapahtuisi ja olisin väärässä.

  • jatu sanoo:

    Koko evoluutio hysteriasta tulee mieleen Amerikan suuri kultaryntäys.
    Ranskalaiset myi koko omaisuutensa ja matkusti kulta paikoille.
    Heillä oli mukanaan ainoastaan erikoisleveä ja pitkät haravat, jotka he oli Ranskassa teettänyt, ettei tarvitse jalkoja kastella kun kauhoo kultaa joesta.
    Kaikkihan me tiedetään miten senkin reissun kanssa kävi. Uskoisin tämän evoluution käyvän samalla tavalla?
    Edelleen syödään perunaa, ja onnekkaimat käy kerran päivässä vessassa.

  • Jugi sanoo:

    Ogeli, mitä ovat nuo energiat mitä tulemme kokemaan?

  • Ogeli sanoo:

    Jugi, se on kosmista energiaa, joka muuttaa meitä parempaan päin. Herkät ihmiset huomaavat nuo energiat… Maapallon energiataajuus on vaihtumassa miesvaltaisesta energiasta (alistava, väkivaltainen) naiselliseen pyhään feminiiniseen energiaan. Siitä tässä on kyse.

    Tällaisen kanavoinnin löysin netistä:
    http://eidualistinen.blogspot.fi/2012/02/tulirengasauringonpimennys-feminiininen.html

    Drunvalo Melchizedek vastaa kysymyksiin aiheen tiimoilta:
    http://www.youtube.com/watch?v=UXLgJUu8KaU&feature=plcp

    Maaplaneetta tulee uudistumaan halusivat ihmiset sit tai ei. Me voimme joko kulkea virran mukana tai pyristellä sitä vastaan. Jotkut tulevat ”ylösnousemaan” uusiin ulottuvuuksiin. Jokaisella on oma polkunsa, minä toivon mukaan palaan sinne mistä tulinkin. Toivon, että jokainen tulee vielä löytämään rauhan sydämessään. Vapaa tahto on meillä kaikilla, joten voimme periaatteessa valita mitä tahansa, mutta se ei tarkoita etteikö seuraamuksia joskus olisi. Ei ole kuitenkaan oikeaa tai väärää, on vain.

  • Ogeli sanoo:

    ”Ihmiset tuntevat näiden vaikutukset ns. ylösnousemusoireina ja näitä voidaan kokea mielialavaihteluina, huimauksena, unettomuutena, levottomuutena, horteisuutena, apatiana ja väsymyksenä. Sillä jokainen kehittyvä energia vaatii fyysistä, tunne- ja mentaalista sopeutumista korkeamman taajuuden latauksiin.”

    Onko kukaan tuntenut viime aikoina kyseisiä oireita? Minä olen ollut ihan tajuttoman väsynyt. Myös mieliala on vaihdellut, vaikka olen lähes aina tasaisen rauhallinen ja iloinen. Tänään 4.6. on muuten voimakas kuunpimennys!

  • Entity sanoo:

    Hexa, Suomentaisitko: ”(konflikteista oppimisesta) käsittääkseni niistäkin, mutta asia taas ei ole noin yksipuolinen tämä on paljon suurempaa ja se suuruus säteilee joka asiaan pienetkin ovat suurta tietyllä tapaa eli ratkaisu keinoja ja polkuja on monia siis muokattavuus helpolla ja vaikealla tapaa miltein joka asiassa on mahdollista niin myös sinun oppimisesi luulisin näin tietty sivuseikkoina voi olla asioita mitä pitää parantaa mm itsekuri tms,”

    Kohdasta ”muokattavuus” menee ihan kanavoinniksi. En oikein saa kiinni siitä mitä yrität sanoa. Enkä nyt tarkoita vertauksella, että valopallo-olennot puhuvat kauttasi, vaan sitä että kanavoinnit ovat yleensä silkkaa sanahelinää, joiden luoma hämmmennys yleensä tulkitaan väärin sanoman ylitsevuotavaksi viisaudeksi.
    Tähän mennessä kaikki kuulemani kanavoidut ennustukset ovat menneet pieleen. Se ei silti hetkauta seurakunnan uskoa ja keisarin vaatteita kommentoiva on vääräuskoinen ja vähintäänkin kansainvälisen juutalaisen salaliiton sokaisema.

    Oppiminen sellaisena peruskoulu-tyyppisenä pänttäämisenä on vähän eri juttu kuin se, että pistää itsensä likoon ja testaa mihin rahkeet riittävät. Virheistä ja yhteentörmäyksistä oppiminen on oppimista omasta egosta riippumatta. Samoin on se kuuluisa, mutta vähän toteutettu, oman pimeän puolen kohtaaminen ja hyväksyminen.
    Seurakunnan kesken hymistely ja jo valmiiksi samaa mieltä olevien kanssa niin sanottu keskustelu on arvotonta, koska se ei millään tavalla aseta koetukselle niitä asioita, joiden luonnetta yritetään selvittää. Ainoastaan aitä vuoropuhelu luo uutta tietoa.

    Ogeli: olen tuntenut tuollaisia ”oireita”, mutta olen tuntenut niitä koko ikäni. Mielialan ja vireyden vaihtelut kuuluvat elämään. Enemmän huolestuisin, jos koko ajan olisi tasaisen tappava tahti eikä mikään ikinä heilauttaisi suuntaan tai toiseen.
    Mutta sivumennen sanon kyllä myös sen, että viimeaikoina stressi ja idioottimaiset työajat ovat saaneet minut välillä epäilemään mielenterveyttäni. Ajatukset kun karkaavat väsymyksen takia niin oudoille poluille, että huolestuttaa palaavatko ne enää takaisin raiteilleen.

  • Jugi sanoo:

    Ogeli, olen ollut myös erittäin väsynyt ja olenkin ihmetellyt mistä tämä johtuu, no nyt sain se selville 🙂 jos kokee näitä oireita tarkoittaako se sitä, että on sopeutunut 4D ulottuvuuden värähtelyyn?
    Keskiviikkona 6.6 venus kulkee auringon ohi. Tapahtuma saattaa olla merkittävä, sillä asiasta on ilmestynyt viljapeltokuvio.

  • Ogeli sanoo:

    Jugi, saa nähdä mitä tuo Venuksen ylikulku tuo tullessaan. Kuulemma juuri juhannuksen aikoihin 20.6. tulee olemaan yksi merkittävimpiä viimeisiä energialatauksia. Sen jälkeen seuraava on ymmärtääkseni vasta joulukuussa 12.12.2012 ja sitten 21.12.2012.

  • Jugi sanoo:

    Ymmärtääkseni muutokset alkavat toden teolla kesästä. Alkavatko ihmiset tuntea näitä oireita kovastikkin, kun energialataukset tapahtuvat? Tunnen vain, että minä itse olisin muuttumassa. Maaplaneettahan on jo 4D ulottuvuudessa?

  • Silence sanoo:

    Ogeli, 13.11.2012 taitaa olla täydellinen auringonpimennys, joka taitaa osua myös Mayoen pyhään Ahau-päivään, kuten taitaa tehdä myös Venuksen ylikulku. Kolmas merkittävä tapahtuma, joka osuu Ahau-päivään on sitten varmaankin se kuuluisa 21.12.2012. Ei ihan joka vuosi tapahdu tällaista ”sattumaa”.

    Tuolla aiemmin Ogeli viittasi feminiinisiin energioihin, niin täytyy nyt painottaa ettei se tarkoita, että miehistä tulisi naisia jne. =) Vaan, että maskuliinisuus tasoittuu.

    Raamatussakin on vain kuvattu Jumalan maskuliininen puoli, mutta Jumalalla on myös feminiininen puoli, josta emme ole kuulleet ainakaan Raamatussa mitään. Oikeastaan olemme sukupuolettomia sieluja, jotka ovat eläneet monia kertoja naisena ja miehenä.

  • Ogeli sanoo:

    Silence, tuo päivämäärä onkin mennyt minulta täysin ohi. Kiitos tiedosta! Energia tosiaan tasapainottuu tällä planeetalla, koska täällä on jo hyvin pitkään vallinnut melkoinen epätasapaino.

  • Skeptikko sanoo:

    Milloin se Jeesuksen tuleminen sitten tapahtuu? Pakkohan sen on jossain vaiheessa tulla, jos kerta maailma ”loppuu”.

  • Skeptikko sanoo:

    Raamatussahan kerrotaan, että Jeesus tulee ennen maailmanloppua, oletteko huomioineet tätä?

  • Ogeli sanoo:

    Jeesuksen tuleminen on vain vertauskuva tälle tapahtumalle.

  • Skeptikko sanoo:

    Vertauskuva? Millä tavalla? Eli onko raamatun asiat iha huuhaata?

  • jatu sanoo:

    Koko raamattu on verauskuva, uskovaiset ottavat sieltä tarvitsemansa, loput selitetään ihmeillä ja uskoilla.

  • Ogeli sanoo:

    Jeesus ei koskaan tarkoittanut tulevansa itse takaisin vaikka hän olikin ylösnoussut valaistunut ihminen. Hän tarkoitti, että Kristus-tietoisuus tulee palaamaan lopun aikoina. Myös kaikilla muillakin ihmisillä olemaan mahdollisuus ylösnousemukseen korkeampiin ulottuvuuksiin. Tarvitsee vain avata tarpeeksi sydäntään.

  • Jugi sanoo:

    Raamatulla halutaan vain levittää kristinuskoa.

  • jatu sanoo:

    Onko tänään joku erikoinen päivä, jolloin pitäisi tuntea jotain muutosta?

  • Jugi sanoo:

    Tänä yönä kun venus kulkee auringon ohi.
    En usko, että mitään sen suurempaa muutosta tapahtuu.

  • Vergilius sanoo:

    Kyllähän se Venus on radallaan kulkenut jo miljardeja vuosia. Mitenkäs tämänpäiväinen ylikulku on poikkeus muista ylikuluista? Ylikulku tapahtuu ihan säännöllisyyden mukaan. Ei tässä päivässä ole mitään poikkeavaa. Ja näin on ollut jo miljardeja vuosia.

  • Jugi sanoo:

    En usko minäkään, että mitään ihmeellistä tapahtuu, mutta aika erikoista, että tapauksesta on ilmestynyt viljapeltokuvioita sekä mayoille tapahtuma on erittäin tärkeä, koska venus on maan ”kaksonen” ja aurinko on mayoille ikään kuin jumala.

  • Vergilius sanoo:

    Venus määriteltiin Maan sisarplaneetaksi, sen jälkeen, kun saatiin tarpeeksi tietoa, sen koosta, koostumuksesta ja olosuhteista. Tätä määritelmää eivät tehneet mayat, vaan kosmologit. Miten erottaa ”aidon” viljapeltokuvion ”väärästä”?

  • Jugi sanoo:

    Kyllä mayojen teksteissä lukee yhtä sun toista planeetoista ja niiden merkityksistä. Kosmologien oli helppo kopioida mayoilta. Mayat olivat fiksuja ja he tiesivät planeetoista paljon. En väitä, että tiedän kaiken mayoista, mutta kun asiat on vain esitetty tällä tavoin. Ehkä maya tekstien tulkitsijat ovat erehtyneet pahemman kerran ja tulkinneet tekstejä eri tavoin mitä mayat ovat oikeasti tarkoittaneet.
    Voiko olla väärää viljapeltokuviota? Ihmisen tekosiksi en usko, kun ottaa huomioon ajan ja työn minkä se vaatii.

  • Ogeli sanoo:

    Muutos tapahtuu enemmänkin alitajuisesti tällä hetkellä. Itse en ainakaan vielä tunne mitään erityisiä energioita, mutta katsotaan sitten itse tapahtuman aikaan aamuyöllä. 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Mayoilla ei ollut harmainta aavistustakaan, planeettojen koostumuksesta, lämpötilasta, pinnamuodoista tai olosuhteista, koska heillä ei ollut käytössään mitään instrumentteja, minkä avulla he olisivat voineet nämä asiat havaita. He olivat eteviä astronomiassa, mutta rajoittuneet siihen, mitä paljaalla silmällä voidaan havaita.

    Eivätkä astronomit ole kopioineet mayoilta mitään, sillä jo siihen aikaan, kun konkistadorit saapuivat Uuteen Maailmaan – jo ennen mayakulttuurin löytymistä, oli eurooppalainen ja itämainen tähtitiede jo huomattavasti mayojen saavuttamaa astronomista tietämystä kehittyneempi.

    Viljapeltokuvioista: miten perustelet sitten sen, Jugi, että ihmiset ovat myöntäneet tehneensä viljapeltokuvioita omille/vieraille pelloille? Esimerkkeinä taiteilijat Doug Bower ja Dave Chorley, jotka ovat tehneet kuvioita yli 20 vuoden ajan ja yleisö on ollut ihan oikeasti katselemassa, kun he ovat kuvioitaan (taidettaan) pelloille muotoilleet.

    Kyllä, se vaatii suunnittelua, mittaamista, kärsivällisyyttä ja laudanpätkän. Mutta ei mitään sen ihmeellisempää. Tsekkaa vaikka Youtubesta, siellä on varmasti videoita, missä näytetään miten monella eri tavalla voit viljapeltokuvioita tehdä, jos vaikka sattuu huvittamaan.

  • Printer sanoo:

    Viimeksi venus ylitti auringon 2008, ei siinä pitäisi siis mitään kauhean erikoista olla.

  • Vergilius sanoo:

    Itse asiassa Venuksen edellinen ylikulku oli vuonna 2004.

  • Ogeli sanoo:
  • Printer sanoo:

    04 sanoo toiset lähteet, 2008 sanovat toiset. Sama pointti säilyy

  • Jugi sanoo:

    Kyllä niitä ihmisen tekemiä kuvioitakin on olemassa, mutta ne ovat sitten jo ihan erilaisia. Huijareitakin löytyy maailmasta moneen otteeseen. Haluavat tulla kuuluisaksi siten, että he sanovat kuvioiden olleen heidän tekemiään jotta ihmiset tulisivat katsomaan heidän omia kuvioitaan. Raha ennen kaikkea. Monet ihmiset joiden pelloille ilmestyivät nämä viljapeltokuviot ovat sanoneet, että kuviot ilmestyivät pelloille niin nopeasti, että ihminen ei olisi voinut tehdä niitä siinä ajassa.

    Printer, jospa tämä 2012 vuosi on jotenkin erillainen 😉

  • Vergilius sanoo:

    Tuo on täyttä humpuukia, että Venuksella oli ylikulku v. 2008. Mitä ikinä lähteitä oletkin käyttänyt, suosittelen vähintäänkin kyseenalaistamaan ne. Venuksen ylikulut noudattavat selkeää kaavaa, josta Venus ei tähän hetkeen menessä ole poikennut moneen miljardiin vuoteen, eikä poikkea ilman mitään suurempaa mullistusta.

    http://www.ursa.fi/taivaalla/tahtitaivas-tanaan/2012/kesakuu/planeetat.html

    http://astro.ukho.gov.uk/nao/transit/V_1882/index.html

  • Vergilius sanoo:

    Valitettavasti argumentointisi alkaa olla turhan lähellä hakuammuntaa, Jugi. Ensiksi kysyt, ilmeisen tosissasi, että:

    ”Voiko olla väärää viljapeltokuviota? Ihmisen tekosiksi en usko, kun ottaa huomioon ajan ja työn minkä se vaatii.”

    Tämän jälkeen myönnät, että no kylläpä niitä ihmisten tekemiäkin on. Jos näin, niin miksi laukoa moisia mielettömyyksiä ylipäätänsä, viitaten ensimmäiseen kommenttiisi.

    Ja olen samaa mieltä kanssasi; huijareita kyllä maailmasta löytyy. Myös niitä, jotka sanovat että ”kuviot ilmestyivät pelloille niin nopeasti, että ihminen ei olisi voinut tehdä niitä siinä ajassa.” Valitettavasti ihmisen kertomuksen todistusarvo on nolla, jos ei ole mitään keinoa määrittää tai mitata heidän väitteidensä validiteettia.

  • Printer sanoo:

    Monissakin lehdissä oli tuosta 2008 ylikulusta, mutta luotan enemmän ursaan. Ainakin Uusimaan uutinen löytyy vielä googlesta korjaamattomana hakusanalla ”venuksen ylikulku 2008”.

  • Ogeli sanoo:

    Vergilius, katsopas tämä:
    http://www.youtube.com/watch?v=VbaGJW8m0ko

  • Jugi sanoo:

    Vergilius, halusin vain kysyä, että mikä on mielestäsi väärä viljapeltokuvio? Miten määrittelet sen? Ja sanoin, että ihmisten tekemiä viljapeltokuvioita löytyy, mutta ne on ihan eri luokkaa. Näyttää erilaiselta sekä kestää hyvin kauan tehdä. Ei sitä yhdessä yössä tehdä. Peltojen omistajat ehkä huomaavat jos heidän pellollaan vilisee peltotyöntekijöitä?

  • Jugi sanoo:

    Vergilius, sanoit myös, että ihmisen todistusarvo on nolla. Sittenhän niitä ihmisiä ei voida uskoa jotka väittävät tehneensä viljapeltokuviot.

  • Vergilius sanoo:

    Printer, tuossa on yksinkertaisesti tapahtunut inhimmillinen virhe. Kyseisen sivun (Venuksen ylikulku-valokuva) kuvatekstissä lukee: Venuksen ylikulku tapahtui viimeksi vuonna 2008.

    Mutta katsopas mitä itse artikkelissa lukee: Koko ylikulkua ei siis eteläisessä Suomessa voi seurata, toisin kuin vuonna 2004, jolloin edellinen Venuksen ylikulku tapahtui.

    Arvon Ogeli, tuon videon, (jossa orbit luovat viljapeltoympyrän) tekijä on jo kauan sitten, muistaakseni v. 2006 tai 2007 myöntänyt sen olevan tekaistu feikki. Se on vanha juttu jo 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Niinhän sitä voi uskotella itselleen. 😉

  • Vergilius sanoo:

    Jugi ystävä, älä vääristele sanojani. Kirjoitin, että ihmisen kertomuksen todistusarvo on nolla, jos ei ole mitään keinoa määrittää tai mitata heidän väitteidensä validiteettia. Mikäli näin on, voit ihan itse päättää, uskotko kyseistä persoonaa vai et. Eikä sillä ole loppujen lopuksi mitään merkitystä, mitä uskot, mikäli väitettä ei voi todistaa oikeaksi tai vääräksi.

    ”Vergilius, halusin vain kysyä, että mikä on mielestäsi väärä viljapeltokuvio? Miten määrittelet sen” – hyvin huomattu!

    Ilmeisesti viitaat tähän aikaisempaan kirjoitukseeni: ”Miten erottaa “aidon” viljapeltokuvion “väärästä”?”
    Tässä oli kyse selkeästi huonosta sanavalinnasta omalta kohdaltani, ja harmi, että se antoi näin epätarkoituksenmukaisen kuvan asiasta.

    Tarkoituksena oli käyttää sanaa ”aito” -viitaten ns. Maan ulkopuolisen älyn/ym. selittämättömän ilmiön osuuteen viljapeltokuviossa, sekä sanaa epäaito/tekaistu, viitaten maalliseen alkuperään viljapeltokuviossa, kun kontekstissa on kyse ulkopuolisesta voimasta koskien viljapeltokuvioita. ”Väärä” oli huono sanavalinta, koska sen merkitys on turhan tulkinnanvarainen, kuten hienosti osoitit.

  • Vergilius sanoo:

    Ogeli: Tuon videon tekijä, John Wabe, teki myös toisen videon, jossa hän kertoo ja näyttää, miten hän tuon hoaxin toteutti, ja onnistui huijaamaan ihmisiä vuoden ajan. Mm. National Geographic on esittänyt sen. Sekä muut tv-yhtiöt, joille hän sen myi. Kuten sanoin, vanha juttu 🙂

  • aschenisto sanoo:

    Ogeli ja muut ovat hyviä esimerkkejä siitä, että ihminen on sama noitiin uskova taikauskoinen otus kuin meidän 1600-1700-luvun kanssaystävämme. Ennen uskottiin maagisiin noitiin ja sitten heitä poltettiin roviolla, nykyään uskotaan mediaseksikkäämpiin asioihin, kuten 2012-maailmanloppuun, 4D-ulottovuuksiin, auringon mystiseen säteilyyn ja muuhun tieteen lahjakääröissä annettuun hölynpölyyn.

    Niihin uskominen ei vaan ole kovin rationaalista, vaan se on enemmin sitä, että kun joku ”paranormaaliguru sanoo tuota”, niin koko hänen lauma seuraa.

    Kaikki muka on totta, kun vieläpä on ”ylosnousemusoireita” väsymyksestä apatiaan. Naisilla on noita ”ylösnousemusoireita” ollut jo vuosituhansia mielialavaihteluineen ja ilmeisesti minulla on vastaavia oireita yleensä sunnuntaiaamuisin ”kun ylösnousen” normaalille tasolle kännistä…

    Onhan se vuosi 2012 merkittävä ainakin minulle (muutto uuteen maahan, uuden kielen opettelut jne), mutta sitä samaa on ihmiset tehneet aina. Vielä ei ihmiset ole nousseet paremmalle tasolle ja alkaneet taikomaan votkaa tyhjästä tai jotain muuta semmoista ihmemenoa.

  • Ogeli sanoo:

    Taikausko on eri asia kuin usko. En tuppaa ajattelemaan vasemmalla aivopuoliskollani, vaan oikealla.

  • Vergilius sanoo:

    Usko voidaan jakaa ainakin kolmeen eri kategoriaan.

    1. Tietoon perustumatonta käsitystä jostakin, luuloa.

    2. Luottamusta jonkin olemassaoloon, toteutumiseen, arvoon tai muuhun.

    3. Uskonnollista vakaumusta, uskontoa: ihmisen vakaumusta jumalan tai muun yli-inhimillisen mahdin olemassaolosta ja tähän turvautumista.

    Ogelilla on tässä mielestäni pointti, mikäli otetaan sana taikausko kirjaimellisesti, eli uskona taikuuden olemassaoloon. Esim. oma sisareni on kristitty, joka uskoo jumalaan, mutta pitää taikauskoa ja esim. New Age höpinää täytenä hölynpölynä.

  • uskovainen sanoo:

    Toivotan kaikille rauhaa ja rakkautta. On tainnut Riihimäen epätoivoset iskeä tännekin. Kaikesta huolimatta antakaa niille rakkautta. Sitä he tarvitsevat. Ovat saaneet liikaa huomiota ja äidin maitoa aikuisiällä.

    Terveisin SSS

  • Jugi sanoo:

    Aschenisto, miksi ajattelet, että uuden ajan alku/maailmanloppu on hölynpölyä? Onko sinulla siihen jotain tiettyjä todisteita? Mielestäni mikään asia ei ole hölynpölyä ellei sitä ei ole tieteellisesti todistettu. Tottakai kaikilla on omat mielipiteensä, mutta ei kannata heti tyrmätä asioita. Ihan hyvä, että ajatellaan asioista vähän skeptisesti, mutta ei kannata heti väittää asiaa hölynpölyksi.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Aschenisto, miksi ajattelet, että uuden ajan alku/maailmanloppu on hölynpölyä? Onko sinulla siihen jotain tiettyjä todisteita?”

    Kaikki mitä voidaan väittää todeksi ilman todisteita voidaan myös hylätä ilman todisteita. Mikäli tällainen logiikka on vierasta, kannattaa perehtyä mm. todistuksen taakkan periaatteeseen sekä Russelin teekannun analogiaan.

    Pelkkä todisteiden puute ei tietenkään leimaa mitään absoluuttisen vääräksi, mutta niiden puutteessa on turha olettaa kenenkään ottavan ideaa vakavasti.

  • Jugi sanoo:

    Kyllä, mutta on hyvin paljon ihmisiä jotka tyrmäävät asiat heti alkuun vaikkei tiedäkkään asiasta paljoa. Negatiivinen ajattelu on huonosta. Uskovienkin on turha väittää, että se muutos olisi varmasti tulossa. Hirveästi emme kuitenkaan vielä tiedä asiasta. Pohditaan asiaa positiivisesti!

  • aschenisto sanoo:

    Se ei ole negatiivista ajattelua sanan varsinaisessa merkityksessä nähdä hölynpölynä mystisesti joulukuussa muka alkava ylösnousemus ja ihmisten trandestoituminen seuraavalle olemassaolon tasolle. Se on tervettä järkeä ja ennenkaikkea tervettä skeptismiä.

    Negatiivinen ajattelu on sitä, että näkee asiat huonossa valossa tyyliin naapurin Mikko on ärsyttävä ja kaikki menee päin mäntyjä.

    2012-uskovilla on tämä todistustaakka. Vielä ei ole tullut vastaan mitään vakuuttavaa tulevasta ”maailmanlopusta” kuin 2012-elokuva. Sanonpahan vain, että viimeiset 2000-vuotta ovat olleet kutakuinkin samanlaisia: ihmisiä tulee ja menee – eikä ole tapahtunut mitään järin suurta yliluonnollista.

  • Vergilius sanoo:

    Kannattaa muistaa, että jos skeptikkona sanon, että en usko väitteeseen X, niin silloin en missään nimessä kiistä, etteikö väite X voisi pitää paikkaansa. Tarkoitan vain, että minulle ei ole esitetty vakuuttavaa todistusaineistoa kyseisestä asiasta, jonka perusteella hyväksyisin asian paikkaansapitävyyden.

    Todistuksen taakka on aina väitteen esittäjällä, kuten achenisto ja Telemakkara mainitsivat. Tästä ei pääse yli, eikä ympäri.

    Usein näkee myös ihmisten kirjoittavan, että pitää olla ”more open minded”, eli ajatella avarammin. Tyypillisesti, ei aina, tässä on takana epäjohdonmukainen ajattelutapa ja virheellinen käsitys avaramielisyydestä. Avara ajattelu tarkoittaa yksinkertaisesti vain sitä, että on valmis harkitsemaan ja ottamaan vastaan uusia ideoita/ajatuksia.

    Jos sanon, että kaikkien selittämätömien viljapeltokuvioiden syntymiseen voi liittyä myös muita selityksiä, kuin ylimaallinen vaikuttaja, se ei ole kapeaa ajattelua, vaan avaraa, muiden vaihtoehtojen olemassaolon myöntämistä. Se on aivan eri keskustelu sitten se, mitkä vaihtoehdot ovat todennäköisimpiä selityksiä. Tässä siirrytään taas konkreettisimipiin asioihin ja todistuksen taakkaan.

    Esimerkiksi tiede kasvaa ja kukoistaa juuri tämän vuoksi, sillä se kannustaa avarampaan ajatteluun. Koska meidän ymmärryksemme kehittyminen koskien ympäröivää todellisuutta, jossa elämme, on riippuvainen siitä, että suostumme ottamaan vastaan ja harkitsemaan uusia ideoita. Esim. tieteelliset saavutukset/löydöt/havainnot usein vaativat toteutuakseen uusia ajattelutapoja.

  • Jugi sanoo:

    Aschenisto, kyllä se on negatiivista ajattelua jos ei ole edes valmis uskomaan mihinkään. Heti olettaa, että se on mahdotonta. Alussa minunkin oli vaikea uskoa, mutta kun aloin lukemaan asiasta niin samantien tuli mieleen, että ei tämä mitään ihan hölynpölyä ole. Asenne pitää olla kohdallaan jos haluaa ymmärtää asian täysin.

  • Telemakkara sanoo:

    ”Alussa minunkin oli vaikea uskoa, mutta kun aloin lukemaan asiasta niin samantien tuli mieleen, että ei tämä mitään ihan hölynpölyä ole.”

    Mikä tarkalleenottaen vakuutti sinut tekstien todenperäisyydestä? Itselleni syyt tähän uskomisen takana ovat yhä mysteeri.

    ”Asenne pitää olla kohdallaan jos haluaa ymmärtää asian täysin.”

    Puheet mielen avoimuudesta ja positiivisisesta ajattelusta tämän tekstin kohdalla antaa väkisinkin mielikuvan, että transitioon uskomiseksi on kriittinen ajattelu ja skeptisyys (ns. negatiivinen ajattelu) suljettava hetkeksi pois mielestä. Kaikki oikeutettukin skeptisyys on helppo leimata ahdasmielisyydeksi, ja vain oman sisimmänsä kuuntelu (joka harvoin sisältää faktojen analysointia) mielletään oikeanlaiseksi asenteeksi.

    On kuitenkin otetaava huomioon, että kriittinen ajattelu on välttämätöntä minkä tahansa asian todenperäisyyden päättelemisessä. Pelkät toiveet ja tunteet sisimmässä ovat äärimmäisen petollisia, kun niitä yritetän soveltaa tosiasioiden määrittelemiseen.

  • Vergilius sanoo:

    Mielestäni achenisto ei ole mitenkään viitannut kirjoituksillaan tuohon mainitsemaasi väitteeseen, ettei hän usko MIHINKÄÄN. Tuon asian sanoit sinä, Jugi. Olen varma, että hän uskoo moniinkin asioihin. Mutta miksi et ota huomioon sitä, millä tavalla hän ja Telemakkara kantaansa perustelivat?
    Siihen, miksi he eivät ole vakuuttuneet asiasta, huomaa sananvalintani, antoivat he täysin järkevät ja loogiset perustelut.

    Täytyy nyt tehdä pesäero näiden seuraavan kahden asian välillä, koska nämä tuntuvat menevän sekaisin. Jos sanon, että ok, en pysty todistamaan väitettäsi vääräksi koskien esim. juuri 2012 mullistuksia, se ei silti mitenkään vahvista uskoani siihen, että jotain tapahtuisi, vakuuttavien todisteiden puuttuessa. Kuten aikaisemmin kirjoitin, jos en kiistä jotakin väitettä/asiaa, se ei silti mitenkään velvoita minua uskomaan siihen.

  • Jugi sanoo:

    ”Kyllä se on negatiivistä ajattelua jos ei ole edes valmis uskomaan mihinkään.”

    Viittasin tuossa siihen minkälaista negatiivinen ajattelu voi olla. En sanonut etteikö aschenisto uskoisi mihinkään. Halusin vain sanoa esimerkin negatiivisesta ajattelutavasta. Aiemmin aschenisto sanoi, että vielä ei ole tullut mitään kovin vakuuttavaa ”maailmanlopusta”. Kyllä niitä ”todisteita” on, mutta se on jokaisen oma päätös miten haluaa tulkita ne. En sano, että aschenisto ajattelee väärin vaan haluan kertoa, että on ihmisiä jotka asennoituvat huonosti yliluonnollisiin asioihin. Heti aluksi on helppo sanoa asioita mahdottomiksi vaikkei tietäisikään niistä mitään.

  • Skeptikko sanoo:

    Minun mielestäni maailmanloppua/uuden ajan alkua ei voi sanoa hölynpölyksi vielä tässä vaiheessa.

  • Silence sanoo:

    Venuksen ylikulussa on kaksi jaksoa, noin 105 – 120 välein, jolloin tapahtuu ylikulku ja seuraava siitä 8 vuoden päästä, sitä seuraava taas yli 100 vuoden päästä jne.

    Joku täällä sanoi myös ettei Mayat tienneet mitään Venuksesta, mutta Venus on heille tärkeä planeetta. Se miten muinaiskansat olivat tietoisia planeetoista, selittyy sillä, että he olivat yhteydessä korkeampiin tietoisuuksiin, kuten myös sumerit jne.

    Afrikassa asuvaan Dogoni-heimoon liitetään myös Sirius, ei heti uskoisi heidänkään tietävän avaruudesta juuri mitään.

    Orionin vyökin on tärkeä muinaisille kansoille, liittyy mm. Gizaan sekä Maya-temppelienkin järjestyksiin jne.

    Planeetat ovat toki kiertäneet ikuisuuden ratojaan, mutta niillä on myös ollut aina sama vaikutus, mutta niin kuin tiedämme. Tällä hetkellä aika nopeutuu koko ajan ja näin ollen kaikkien vaikutuksetkin kasvaa sekä olemmehan pääsemässä erään syklin loppuun.

    Ennen näiden planeettojen liikkeiden vaikutukset eivät ole olleet niin voimakkaita, koska aika on edennyt hitaammin, samoin kehitys. Kaikki tapahtuu sykleissä eli tietyissä pisteissä tapahtumien ”energia” kasvaa.

  • Vergilius sanoo:

    Voimme sitten palata asiaan vuodenvaihteen jälkeen. Toivottavasti kouluni opettajat eivät siirry ennen minua korkeamman tietoisuuden tai olemassaolon tasolle, että voisin suorittaa opintoni loppuun aikataulun mukaisesti.

  • Tunkki muck sanoo:

    ”Hiiliatomi koostuu kuudesta protonista, kuudesta elektronista ja kuudesta neutronista.”

    Onkos tämä sitten se raamatussakin mainittu pedonluku, ihmisen luku 🙂

    Miten raamattua kirjoittava munkki tajusi että 666 on protonit,elektronit ja neutronit?

  • Isojalka sanoo:

    Tutustuin hiukan tuohon ”yhden laki” sivustoon ja tein yllättävän löydön. Siellä mainittiin etnenkin minua kiinostava kryptidi, isojalka. Siellä oli kuitenkin virhe isojalan nimestä. Suomeksi se on isojalka/sasquatch, kun taas englanniksi se on Bigfoot/sasquatch. Kummallakaan kielellä, eikä ehkä millään muullakaan kielellä, sen nimi ei ole Big foot. Bigfoot sanaa ei kirjoiteta erikseen, kun sillä tarkoitetaan isojalkaa.

  • Mika sanoo:

    Ogeli ja kumppanit saa minun puolesta siirtyä ihan mille tasolla tahansa kun vuosi vaihtuu. Näennäistieteitä opiskelleet hörhöt, sääliksi käy. Vaikka kaikkia kvantti-ilmiöitä ei tunnetakkaan tai että miten kappaleiden massa itse asiassa muodostuu, niin selvitys jatkuu. Internetin äärellä touhuavat peikkoset eivät juurikaan auta tutkimuksissa vaikka kuinka uskoisivat vaikka reinkarnaatioon taikka porkkanoitten riemukonserttiin.

  • aschenisto sanoo:

    Se on ainakin varmaa, että talvipäivänseisauksen aikana pystyy bilettämään tunnin kauemmin. Tulee juotua ihan hemmetisti. Sitten ainakin sen jälkeen on vaan olemassa korkeampaa tasoa, kun kankkusta lähtee purkamaan. Jep jep Oogelit on oikeassa!

  • just sanoo:

    Nää jutut tääl menee kyl joskus niin överiksi 😀 No ei siin mittää ihan kiva saada telepatiat sun muut, toivottavasti ei olla alergisia sitten kryptoniitille.

  • Vergilius sanoo:

    ”Miten raamattua kirjoittava munkki tajusi että 666 on protonit,elektronit ja neutronit?”

    Ööh, oletkos ihan tosissasi? 🙂 Mikäli nyt ymmärrän oikein sen, mihin tuolla lauseella viittaat? Ja by the way, kuka munkki? Tiedätkö edes, millä tavalla Raamattu sai alkunsa, eli ns. muodostui? Mikäli et tiedä, olisi historian oppitunnin aika. Googlettamalla löytyy varmasti myös mukavasti tietoa.

    Ja Isojalka, tuo Yhden Laista löytämäsi epäjohdonmukaisuus on aika kevyttä kamaa verrattuna sieltä löytyviin muihin, käsittämättömän virheellisiin väitteisiin. Kirjoitin tästä jo eräässä toisessa ketjussa. Yhden Lain, tai ken tietää, minkä- profeetat kertoivat, että Maan magneettinapojen siirtymiset vaikuttavat mannerlaattojen liikkeisiin. Huh huh. En keksinyt tuota virkettä lukiessani sanoa muuta kuin että rokkenroll! Tuota on ollut kirjoittamassa melkoisen sivistymätön mieli. Tai kapeakatseinen.

    Niin ja vielä; mikäli sinne 4D-tihentymään siirtymiseen liittyy konkreettisesti, Yhden Lain mukaan, Maan napojen vaihtuminen, niin siinä tapauksessa sinne tihentymään siirtyminen kestää 1000-8000 vuotta. Sillä juuri näin kauan menee aikaa, mikäli Maan navat alkavat vaihtaa paikkaa. Navat eivät ”tuosta vain” vaihda paikkaa. Ja tämä tapahtuu siinä 100 000-1000 000 vuoden välein.

    Edellisen kerran navat vaihtuivat noin 700 800 vuotta sitten. Kukas siihen aikaan oli paikalla ennustamassa tätä? Minäpä kerron; alkuihmislaji, homo erectus, sekä muut vähemmän kehittyneet kädelliset.

  • Vergilius sanoo:

    Huhuu, operator! Kommenttini taas seulassa, kun kirjoitin alkuihmisistä (h0m0 erectus). Paha sana tuli huomaamatta 😉 kun en ajatellut tarpeeksi pitkälle.

  • Vergilius sanoo:

    Kiitos taas kerran operaattorille! 🙂

  • Kana sanoo:

    ensin sanotiin että ihmis rotu kuolee ja maailma tuhoutuu eikösitten niin käykkään ? tuleeko meistä vain viisaampia ? haluaisin tietää koska olen 12 v ja olisi kiva jatkaa elämä loppuun asti ilman tuhoutumatta johonkin aurinko myrskyyn…

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kana, neuvoisin sua käyttämään sen elämäs ihan muuhun kuin näiden tyyppien kuuntelemiseen. Voit jatkaa elämääsi ja suunnitelmiasi ihan niin kuin haluat, mitään ’normaalista’ poikkeavaa ei tule tänä(kään) vuonna tapahtumaan! 🙂

  • Kuuhaukka sanoo:

    Varmaa hei ihmiset mutatoituu 😀 Joku jonne taas menny keksiin jotain et ” Hei me muututaan mutanteiks! Me osataa lukee ajatuksia ja levitoida!” *en kommentoi :D*

  • Ajatusvirhe sanoo:

    On niitä ihmisiä jotka näkee fantasia/sci-fi elokuvia elokuvina, ja niitä jotka luulen sen todeksi. Siis oikiasti niuvanniemi kutsuu.

  • Ogeli sanoo:

    Kuinka auringonpurkaukset vaikuttavat ihmisten tietoisuuteen:
    http://www.wakingtimes.com/2013/07/23/how-solar-flares-directly-affect-human-consciousness-2/

  • TheWonderer sanoo:

    @Ogeli

    Wakingtimes.com vaikuttaa juurikin yhdeltä niistä sivustoista jossa jotain täysin epätieteellistä markkinoidaan lukijoille tieteenä. Etenkin kun tuossakaan artikkelissa ei ole mitään lähteitä, vaan se on ainoastaan jonkin yksittäisen henkilön kirjoittama. Joillakin nettisivuilla sentään nuo kirjoittelijat edes valehtelevat olevansa professoreita, mutta tuossa ei ole nyt viitsitty edes sitä tehdä…

    Mutta miksi kukaan enää selittää edes mitään 2012-juttuja? Se meni. Eikä mitään huimia muutoksia evoluutiossa tapahtunut ja maailma pyörii kuten ennenkin. Yksin käytännön elämä saa mut vakuuttuneeksi ettei 2012-ennustukset olleet mitään muuta kuin virheitä ja (antakaa anteeksi sanavalintani!) huuhaata.

    Olisihan se ollut ihanaa jos yhtäkkiä koko ihmiskunta olisi saavuttanut jonkin mystisen tietoisuuden tason, lopettanut ahneuden, sodan ja ympäristön tuhoamisen. Mutta maailma ei nyt vaan mene niin. Maan päälle ei saada koskaan mitään paratiisia ja ihmiset on keskimäärin heikkoja ja aika typeriä. Ja sen vuoksi jotkut epätoivoisesti hyvää hakevat keksii teorioita ja ennustuksia jostain paremmasta. Valheellisessakin uskossa on kyllä mukava elellä.

  • TheWonderer sanoo:

    Ja oikeasti surullista on se, että ne monet ihmiset jotka oikeasti voisivat ehkä saada jotain hyvää aikaa, sulkeutuvat huoneisiinsa, lukevat ”valaistuneiden mestarien” ennustuksia siitä kuinka jokin ihme pelastaa maailman ja suojautuvat niin varmasti todellisuuden raa’alta luonteelta. Sitten he keskustelevat netissä toisten samanlaisten kanssa vahvistaen uskoaan johonkin tulevaan Ihmeeseen… Kaiken aikaa nekin ihmiset voisivat tehdä jotain konkreettista hyvää.

  • Ogeli sanoo:

    TheWonderer,

    Koskaan on melko voimakas sana. Maan päällä on ollut ”paratiisi” aiemminkin, joten miksi sitä ei vois tulevaisuudessa ollakin? 2012 tuli ja meni ja nyt on nyt, eli 2013 Babylon A.D. Kaikki asiat muuttuvat erittäin nopeaan tahtiin, mutta ei ehkä niin nopeaan kuin jotkut meistä olisivat haluannet. Ihmiskunnan tuho on yks mahdollinen, jopa todennäköinen vaihtoehto. Mutta ottaen huomioon, että ET-ystävämme ovat useaan otteeseen deaktivoineet ydinaseita uskoisin, että ihmiskunnan ei todellakaan anneta tuhoutua. Kokonaan. Ihmiskunnan evoluutio on nyt kehittymässä siihen pisteeseen, että valitsemme kolleektivisesti joko harmonian, jotta voimme siirtyä galaktiselle tasolle tai toistamme historiaa ja valitsemme tuhon.

    Mikä on mielestäsi konkreettinen hyöty? Mistä tiedät etteikö suurin osa meistä sellaista tekisi? Tekemisestä puheen ollen, olemiselle on annettu aivan liian vähän painoarvoa tässä maailmassa. Maailmaa pystyy muuttamaan ainoastaan muuttamalla itsensä. Pelkästään jo meditaatio on suurimpia asioita mitä voit tehdä maailman auttamiseksi.

    ”Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.”

    – Carl Jung

  • TheWonderer sanoo:

    Maan päällä on ollut paratiisi vain myyteissä. Ja kuten useimmat tietävät, eivät myytit ole kuvauksia todellisista tapahtumista ja jos ovatkin, niin erittäin liioiteltuja kuvauksia. Mistään ei ole löytyy minkäänlaista todistetta tukemaan vaikka Raamatun väitteitä paratiisista. Ne ovat satua.

    Eikä ole myöskään todisteita että ET-ystävät ovat vierailleet maapallolla, saati sitten deaktivoineet ydinaseita. Ja jos ovatkin niin eivätpä ole paljoa saaneet aikaan. Maailman supervalloilla on yhä mittavat ydinasearsenaalit eikä ydinsodan uhka ole pienentynyt lainkaan. Itse asiassa kehitys on ollut päinvastaista, sillä ennen tiedettiin jotakuinkin että keillä kaikilla on ydinaseita. Nykyään ei enää tiedetä.

    Ja luottaminen joihinkin avaruusolentoihin on vastuunpakoilua. Juuri sellainen ajaa planeetan ja ihmiskunnan yhä huonompaan tilanteeseen. Se on oikeastaan sama asia kuin Jeesuksen odottaminen. Ja odottajat eivät sitten tee yhtään mitään, vaan odottavat hiljaa. Samalla ympäristö saastuu, totalitarismi lisääntyy ja maailma muuttuu huonommaksi kun ihmiset eivät toimi konkreettisesti edistääkseen hyvää. Sanoisin että usko johonkin ihmiskunnan ulkopuoliseen, pelastavaan voimaan on vastuuttomuutta pahimmillaan. Sen takia olen melko säännöstään uskontoja ja profetioita vastaan.

    Emmekä voi mitenkään olettaa että jos vaan istumme hiljaa ja meditoimme, niin maailma pelastuu. Sille ei ole yksinkertaisesti mitään perusteita. Ja kuten tiedämme niin ”edellytys pahuuden nousulle on se etteivät hyvät ihmiset tee mitään”.

    Toistaiseksi faktojen perusteella vaikuttaa vahvasti siltä että ihmiskunta on yksinään täällä, vailla ulkopuolista apua. Jumalaa tuskin on ja avaruusolennotkin ovat pelkkä legenda. Sen vuoksi kaikki vastuu on meillä ja vain me yksin voimme muuttaa maailmaa. Olisin luullut että monet olisivat heränneet tähän totuuteen kun 2012 meni, mutta eipä kai sitten. Yhä uskotaan satuihin ja myytteihin… Surullista. Saa minut menettämään taas uskoani hyvään tulevaisuuteen.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Tsemppiä ja jaksamista TheWondererille! Raskasta hommaa oikoa Ogelin harhaoppisuutta ja sen levittämistä, mutta hienoa kun viitsit vaivautua! 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Heh, tervetuloa takaisin vaan höpönpöpö. Et sitten muuta keksinyt kuin tuollaisen lattean letkautuksen? Noh, eipä teikäläiseltä voisikaan odottaa minkäänlaista hedelmällistä keskustelua.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto