ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

2012, Tuhoutuuko maailma?

21.12.2012 on eeppinen päivämäärä jota on pidetty Hollywoodissa ja populääriuutisoinneissa maailmanlopun kautena. Kuitenkin hiljattain uutisoitu juttu uusien kalenterien löydöistä vahvistaa vanhaa tietoa siitä, että Mayjoilla on ollut useita eri kalentereita, joilla on mitattu erilaisia aikakausia. Pisimmät mittaavat aikaa jopa tuhansien vuosien päähän tästä ajasta.

Iltasanomat uutisoi löydöstä otsikolla ”Maailmanloppu peruttu”.

Video löydöksestä ja sen taustoista.

Jos eri aikakausia mittaavia kalentereita kaikkia katsoo, niin maailmanloppua ei siis olisi tulossa. Kuitenkin Mayat itse puhuvat muutosten aikakaudesta, uudesta ajasta jonka synnytyskipuja elämme. Ehkä kyse onkin ollut väärinkäsityksestä, ehkä Mayat ovatkin tosissaan puhuneet vanhan aikakauden loppumisesta, ei niinkään maailman loppumisesta, vaan uuden aikakauden alkamisesta.

Mayat uskovat, että koemme suuren transformaation joka aloittaa uuden aikakauden

Olen kirjoittanut aiheesta muutamia artikkeleita jo aiemminkin, voit tutustua niihin alla olevista linkeistä.

Mitä Mayat sanovat vuodesta 2012?
Outoja mullistuksia – 2012 joulukuu lähenee
Mayat ja 2012

Kiitos vinkistä Zombier, Meiizi, JV ja Seppo.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

167 kommenttia aiheeseen: 2012, Tuhoutuuko maailma?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jatu sanoo:

    Asia mikä tuntuu muuttuvan on Eurooppa. Sota alkaa olemaan pian tosi asia.

  • Eric sanoo:

    Ei tuhoudu.

  • mutu sanoo:

    tottahan tuo maailmanloppu puhe jollainlailla aina pistää miettimmään ja varsinkin ku nyt on lietsottu asiaa noinkin ”vahvoilla” todisteilla kuin maya-kalenteri päättyy.Voihan se joo päättyä mutta oikee pohjimmiltaa ku miettii asiaa niin kuinka voi tietää maailmanlopun jos kukaan ei tiedä ees koska se alkoi?tuohon että asiat muuttuu täytyy todeta että ne sitte vain muuttuu,eikä sekään ole ihme.Nyt kun kerran maailmaa yritetään ajaa konkurssiin ja ollaan huomattu että ne luonnonvaratkaan ei olekkaan loputtomia niin kyllä kenkä alkaa jostaki väkisiki hiertämään.

  • Ogeli sanoo:

    Kyllä ja ei.

    Maailmanloppu on käsitetty väärin. Vanha maailma ”loppuu”, jotta uusi voi alkaa heti perään. Sitä vaan ei ole kerrottu, että se uusi maailma on parasta mitä ihmiselle on koskaan tapahtunut!

    Kyseessä on aikajanojen jakautuminen. Jokaisella ihmisellä oma paikkansa siinä ja myös ”ylösnouseminen” tulee olemaan valinta Ketään ei pakoteta mihinkään, ikinä. Ei edes jälleensyntymään, vaan jokainen tekee sen päätöksen itse. Jos lähdetään siitä ajatuksesta, että sielu on ikuinen ja tuhoutumaton niin oikeastaan tällä ei ole mitään väliä.

    Elämä on jatkuvaa muutosta, se ei koskaan pysähdy. Mm. Terence McKenna tiesi mistä puhui. Tämä koko 2012-juttu on vain yksi suuri etappi ihmiskunnan historiassa. Vanha maapallo jää jälkeen, joka tulee kokemaan kaikki luonnonmullistukset. Uusi 4D/5D Maa on täysin paratiisinkaltainen paikka, jossa ei koeta mitään tällaisia hirveyksiä kuten täällä, tosin ei myöskään täysin samanlaisia fyysisiä juttujakaan.

    Kukaan ei täysin voi tietää, miten tuo muutos tulee tapahtumaan ja missä tai edes kuinka pitkän aikavälin aikana. Itse uskon kuten moni muukin siihen, että tämän muutoksen toimeenpanijana tulee olemaan Aurinko jollakin tavalla ja ihmisevoluutio tulee räjähtämään käsittämättömän upealla tavalla joulukuusta 2012 maaliskuuhun 2013. Siitä eteenpäin pelkkää ylösnousua, eikä romahdusta kuten nykyisessä maailmassa.

    Tämä tulee tapahtumaan:
    http://whatisthepyramid.com/wp-content/uploads/2009/09/Crop-Circle-2009-Netherlands-Butterfly.jpg

    Muutos on jo alkanut. 🙂

  • lownrgy sanoo:

    ogeli on täysin asian ytimessä kyllä nyt. transformaatio on käynnissä, mites on? onko teillä muilla jo perhosen siivet kasvaneet selkään?

  • jatu sanoo:

    Ei ole, mutta tuntuu selvästi perhosia vatsassa…

  • Toinen Puoli sanoo:
  • 555+111 sanoo:

    Tämä 4D/5D maailmako siellä Maya-kalenterissa julistettiin. Tuletko Ogeli kertomaan sitten maaliskuussa -13 kuinka korkealle nousit.
    Koska jos sinne pääsee, niin kaiketi sieltä pääsee infoamaan meitä ei-uskovia, niin ruvetaan kaikki oikein urakalla uskovaisiksi…

  • Ogeli sanoo:

    Toinen Puoli, löytyihän se Nibiru kuten ennustettiin.

    555+111, 4/5D Maa on eri värähtelytaajuudella kuin 3D, joten en usko että sieltä pääsee noin vaan vanhaan maahan. Muut ulottuvuudet asukkeineen ovat tälläkin hetkellä olemassa, me emme vain koe tai näe heitä. Tai mistä sitä tietää… Toinen ongelma on se, että elämä maan päällä 3D-ulottuvuudessa ei tule jatkumaan kovin kauaa. Loput ihmiskunnasta tulee luultavasti inkarnoitumaan muille 3D-planeetoille oppimaan elämästä ja tasapainottamaan karmansa. En tarkoita peloitella, mutta näin olen oppinut ymmärtämään.

  • Haerski sanoo:

    Maailmanlopun ennustus meni mönkään, niin nyt pitää keksiä jotain korvaavaa höpönlöpöä, ettei usko johonkin maailman suureen kohtaloon pääse horjumaan. Nyt sitten puuttuu enää joku pikku mullistus tässä lähiaikoina ja kaikki julistavat, että tähänhän ne Mayat laskivatkin päiviä.

    Olisivat laskeneet saman tien toisen maailmansodankin ja 1930-luvun laman, niin olisi säästetty ehkä pari ihmishenkeä.

  • Hemppa sanoo:

    Ogeli: Mistä olet saanut tietoa tästä 4/5D transformaatiosta? Olen erittäin kiinnostunut asiasta ja haluaisin lukea siitä enemmän 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Hemppa, tuolta noin:
    http://yhdenlaki.wordpress.com/

    Tutustuin itse aiheeseseen pari vuotta sitten kun joku linkkasi kyseisen sivuston täällä Paranormaaliblogin kommenttiosiossa. Kiitos hänelle siitä, kuka oletkaan!

  • ... sanoo:

    Mulla on tuolloin syntymäpäivä. Kaipa sitä on noustava tähtiin ja palata kotiin.

  • Printer sanoo:

    Ogeli, ja tuo on tietenkin kuten raamatussa että vain tuon lukeneet ovat tarpeeksi hyviä ihmisiä ”ylösnousemaan” seuraavalle tasolle ja kaikki muut joutuvat ”Kadotukseen”? Eli käytännössä kaikki tuhoutuvat, paitsi tuon wordpress blogin lukeneet suomessa.. Aika erikoinen suunnitelma.

  • Printer sanoo:

    Sinänsä erittäin mielenkiintoista miten tuo muistuttaa paljon muita uskontoja (sen mitä jaksoin lukea, ylösnosemukset ja kaikki) mutta esitetty ilman vertauskuvia, vaan kerrottu.. noh, noita juttuja.

  • Ogeli sanoo:

    Printer, en usko että olet lukenut tuota sivua kunnolla tai kokonaan.

    RA-entieetti sanoo, ettei ihmisen tarvitse olla mitenkään ”tietoinen” Yhden laista, jotta hän pystyisi ylösnousemaan. Se riippuu jokaisen henkilökohtaisesta henkisestä tasosta.

  • Silence sanoo:

    Hemppa ja Ogeli, Yhden laki -sivuston näkemykset ovat jotenkin suppeat verrattuna muihin kanavointiin:
    http://ihanatenkelit.suntuubi.com/?cat=4&aid=5

    Yhden laki -sivustolla on lähinnä Ra:n juttuja, joten se on vain yksi näkemys.

    Noissa muissa kanavoinneissa on monta eri ”lähdettä”, joten niissä on paljon laajempi informaatio, jos näin voi sanoa.

    Ra taisi puhua 7 tasosta, mutta kun muita kanavointeja lukee, niin niitä onkin paljon enemmän. Tosin kaikki nuo muutkin kanavoinnit puhuu yhden laista, transformaatiosta, hyppäystä 4D:hen tai 5D:hen jne. riippuen ihmisen sielun tietoisuustasosta.

    Mikäli olen oikein käsittänyt, niin ”ylemmistä” tasoista voi kommunikoida (tai havaita ne) alemmille tasoille, mutta esim. 3D-tietoisuus ei voi havaita 4D:tä jne. ennen kuin on nostanut tietoisuuttaan tarpeeksi.

  • Kaninkolo sanoo:

    Kirjoitin maailmanloppua koskien aivan juuri pari päviää sitten, voisin sen tässä heittää, jos ihmisiä kiinnostaa lukea mahdollisesti muutama ihan kelvollinen pointti aiheesta: http://nihilovenofuture.blogspot.com/2012/05/askel-taakse-kaksi-eteen.html

  • Ogeli sanoo:

    Toukokuun 20. päivä on suuri auringonpimennys, joka ei näy Suomessa. Tai korkeintaan Lapissa. Sen jälkeen on Venuksen ylikulku 6.6.2012, joka tapahtuu seuraavan kerran vasta vuonna 2117. Venus menee Auringon eteen ja kyseessä on hyvin harvinainen tapahtuma.

    Mayat ennustivat nämä tapahtumat kauan sitten ja niistä on ilmestynyt nyt viljapeltokuvioita:
    http://www.youtube.com/watch?v=fIvNpgvTDfM&feature=plcp

    Tutkijat ovat selvittäneet mistä on kyse. Näitä asioita ette kuitenkaan koskaan tule kuulemaan valtavirran mediassa, tai korkeintaan irrotettuna kontekstista. Osasyy tähän on tietämättömyys, mutta suurin syy on se ettei haluta että ihmiset tietäisivät mitä aikaa elämme! Meitä huijataan ja meille valehdellaan koko. Viisaimmat meistä osaavat kuitenkin lukea asioita rivien välistä.

    Jotain todella upeaa on tapahtumassa, ehkä hyvinkin pian.

  • Telemakkara sanoo:

    Ihan mielenkiinnosta vain, Ogeli, jos mitään mullistavaa ei tapahdukkaan viimeistään 2013, oletko valmis muuttamaan maailmankuvaasi? Hylkäätkö teorian siirtymästä vai uskotko sen yhä edelleen tulevan hamassa tulevaisuudessa?

  • Ogeli sanoo:

    Jos nyt vuoden aikana ei tapahtuisi mitään, niin en usko että tapahtuisi milloin muulloinkaan. Näen siinä tapauksessa ihmiskunnan tulevaisuuden melko synkkänä, vaikka tietoisuus onkin kasvanut viime vuosikymmeninä räjähdysmäisen nopeasti. Nyt on jo paljon hyvää asiaa ajavia ihmisiä, mutta ahneutta ja hulluutta on silti enemmän. Maailma on täynnä aseita, jotka ovat suunniteltu vain ja ainoastaan tappamista varten. Ihmisten tappamista varten! Hulluutta, sanon minä.

    En haluaisi sanoa, että peli on menetetty jos tätä puhdistusta mutta siltä se vähän vaikuttaa.

    Jos mitään ei tapahdu, niin hyvin moni ihminen on erehtynyt pahemman kerran, myös minä. Olen valmis myöntämään sen. Olen kuitenkin noin 99 % varma että jotain merkittävää tulee tapahtumaan. Pian me sen kuitenkin näemme.

  • Zeez sanoo:

    Ogelin toukokuu 20 päivä juttuun
    http://www.youtube.com/watch?v=IgslmSXaD_A

  • Ogeli sanoo:

    Zeez, tuo video sisältää melko paljon turhaa pelottelua. On mahdollista, että jotain hienoa tulee tapahtumaan mutta ei tiedä mitä. Vielä yli puoli vuotta kuitenkin grand finaleen.

    PS. Wespa, mun aiempi kommentti ei ole mennyt läpi filtteristä.

  • Ogeli sanoo:

    Tosin pelottelusta puheenollen… On lähes varmaa, että eliitti tulee lyömään kaikki korttinsa pöytään vielä ennen joulukuuta. Kaikki tuo tulee olemaan vain pelkkää hämäystä! Ihmisten huomio halutaan suunnata muualle. Ei kannata alistua pelkäämään, sillä juuri sillä meitä on hallittu kaikki nämä vuosikymmenet. Lehdet ja uutiset tuputtavat koko ajan pelottavia uutisia, jotta ihmisiä voitaisiin ”suojella” samalla vieden heiltä kaikki oikeudet ja vapaus. Onneksi se tulee muuttumaan.

    Meditointia kannattaa kokeilla. Silloin on niin rauhallisessa olotilassa, ettei haittaa vaikka koko maailma sortuisi ympäriltä. Ei tarvitse kuin istua lattialla selkä suorassa, hengittää tasaiseen rytmiin. Silmät voi sulkea tai voi vaikka kohdistaa katseensa esim. lattiaan, seinään tai kynttilään.

  • Zeez sanoo:

    Mistä on oletus että jos jotain tapahtuisi niin se olisi positiivista (hienoa).

  • Ogeli sanoo:

    Asian voi aina nähdä kahdella tapaa.

  • Silence sanoo:

    Lyhyesti sanottuna:
    Taitaa tänä vuonna mennä kaikki vähän metsään (negatiivisia asioita tapahtuu paljon). Hienosti ilmaistuna, pahuus kiehuu pois (tulee julki), tietoisuus kasvaa ja asenteet muuttuvat positiivisiksi. Muutos tuskin on kovin äkillinen, mutta negatiivisyys saavuttaa huippunsa silloin joulukuussa, jolloin käänne parempaan tapahtuu.

  • Haerski sanoo:

    Ogeli: Kävin lukemassa vähän tuota linkittämääsi wordpressin artikkelia ja ei voi sanoa kuin että huhhuh. Tässä pari asiaa, jotka pistivät silmään:

    Tuohon ”oppiin”, vai miksi sitä nyt pitäisi sanoa, on koottu kaikki maailman vielä selvittämättömät mysteerit ja sitten kiedottu ne eri uskontojen palasista koottuun mytologiaan, josta on saatu hädin tuskin looginen paketti aikaiseksi. Välillä heitellään jotain tieteellisen kuuloisia faktoja pöytään, vaikka niitä ei todisteta mitenkään, eikä varsinkaan selitetä niiden suhdetta tähän käsiteltävään asiaan. Kunhan saadaan huomio pois siitä millainen oppien sillisalaatti tämä koko roska on.

    Opista löytyy myös tämä perinteinen hyvän ja pahan taistelu, joka kylläkin on tällä kertaa selitetty vähän eri tavalla niin, että periaatteessa myös pahuus ja itsekkyys on omanlaistaan rakkautta ja sitäkin kautta pääsee ”seuraavalle tasolle”, mikä on mielestäni äärimmäisen vaarallinen ajatus. Kuvitelkaa, jos joku hörhö hurahtaa tähän ja päättääkin lähteä tavoittelemaan tuota negatiivista polkua seuraavalle tasolle? Juu en halua nähdä sitä tilannetta.

    Kolmantena pointtina haluan vielä nostaa tuon ajatuksen siitä miten tuota joulukuuta 2012 kohti mentäessä katastrofien ja epävakauden pitäisi lisääntyä maailmassa. No… Lamoja tulee ja menee, ihmiset murhaavat toisiaan, Lähi-Idässä on jatkuva sota käynnissä ja Yhdysvalloilla on oma lusikkansa sopassa milloin missäkin kriisissä ja näin on ollut jo niin pitkään kuin minä muistan ja oli varmasti jo paljon ennen sitä. Ongelma on vain se, että ihmisen muisti on lyhyt ja viimeaikaiset tapahtumat ovat paremmin mielessä mistä voi johtua illuusio siitä, että asiat ovat menossa huonompaan suuntaan, vaikkei näin oikeasti ole. (Sama homma tuon väitetyn ajan nopeutumisen kanssa: Aika kultaa muistot ja lapsena ne kesät kestivät ikuisesti; nykyisessä hektisessä elämänrytmissä ne vain hujahtavat ohi. Normaalia elämää, ei sen enempää) Osaltaan myös internet ja muut mediat tuovat maailman tapahtumat lähemmäs kuin koskaan ennen ja sitä kautta tieto niin sanotusti lisää tuskaa.

    Mitähän tästä vielä sanoisi… Niin no yleisesti ottanehan nuo eri tasot ja värähtelytaajuuden (kokemuksen;)) nostamiset ovat melkein kuin jostain roolipelistä, mikä varmaan selittää osaltaan miksi tämäkin ideologia kerää niin monia kannattajia.

    HUh. Tulipa tekstiä, mutta ei tässä muuta. Valaiskaa nyt minuakin mikä tämän 4D-jutun hienous oli ja miksi siihen pitäisi uskoa?

  • Ogeli sanoo:

    Vaikea sitä on selittää. Sinun pitää kokea se.

    http://www.youtube.com/watch?v=zE7PKRjrid4

  • jatu sanoo:

    Mitä tulee tapahtumaan? Euro hajoaa, rikkaat rikastuu ja köyhistä tulee tosi köyhiä.

  • Haerski sanoo:

    Ogeli: Aika harvassa tapauksessa vika on siinä, ettei haluaisi uskoa. Olisihan se hienoa, että tuossa muutaman kuukauden päästä kaikki tämän maailman ongelmat olisi tiessään ja kaikki ”valaistuneet” eläisivät onnellisina jossain neljännessä ulottuvuudessa oppimassa viisautta. Sen sijaan useimmille tämä on vain liian vaikea uskoa.

    Sitten vielä kysyn sellaista, kun tuon sivun juttujen perusteella sain sellaisen kuvan, että tämä väitetty maailman pahuuden kasvu on ikään kuin väistämätön kehityssuunta kohti tuota sadonkorjuuta, eli tarkoittaako tämä sitä, että meidän on turha yrittää muuttaa maailmaa parempaan? Istutaan vain persiillämme ja odotetaan, että ongelmat korjaantuvat itsestään sitten kun aika koittaa?

    Mitenkäs nämä yhtäläisyydet erityisesti kristinuskoon? Sadonkorjuu = Jeesuksen toinen tuleminen. Neljänteen ulottuvuuteen/taivaaseen otetaan vain ne, jotka ovat saavuttaneet tietyn rakkauden tason/vanhurskauden ja loput joutuvat kertaamaan kolmannen ulottuvuuden toisella planeetalla/joutuvat kadotukseen, eli eroon jumalasta. Molemmat myös perustuvat ikään kuin omaan valintaan, kumpaa tietä haluaa seurata. Yritetäänkö tällä kosiskella kristittyjä, kun Jeesuskin mainitaan korkeammasta ulottuvuudesta meitä auttamaan tulleena guruna? Eikö Jeesus kuitenkin opettanut olevansa Jumalan poika ja yksin hänen kauttaan ihminen voi pelastua. Mitenkäs tämä sopii yhteen tämän Yhden Lain kanssa?

  • Ogeli sanoo:

    Haerski,

    Tutustuin itse Yhden Lakiin noin puolitoista vuotta sitten. Aluksi se oli kovinkin hämmentävää ja ihmeellistä tietoa, mutta silti se tuntui jotenkin järkeenkäypältä. Olin jo noin vuosi-pari ennen sitä ”herännyt”. Henkisen polun kulkija olen aina ollut. Nämä uskon asiat ovat vaikeita asioita monille.

    Tottakai meidän kannattaa yrittää muuttaa maailmaa parempaan jokapäiväisillä ns. ”pienillä” asioilla. Pieni hyvä teko muuttaa jo maailmaa parempaan päin. Pääasia, että auttaa muutosta rauhallisesti ja kiihkottomasti ilman väkivaltaa. Vihaisuus ja väkivalta luo vain sitä lisää. Joka tapauksessa asiat muuttuvat, halusimme sitä tai emme. Elämän pyörä pyörii koko ajan ja nämä tapahtumat tapahtumat koska niin on tarkoitettu. Nyt on aika, lähes 26 000 vuoden sykli on tulossa loppuunsa.

    Moni näistä asioista sopii hyvin yhteen, koska monessa uskonnossa kuten kristinuskossa on tiettyjä perusoppeja jotka ovat säilyneet. Muuten viesti on väärentynyt ajan saatossa. Meillä on vapaa tahto täällä maan päällä ja se on hyvin harvinaista. Sinulla on aina valinta, voit valita hyvän tai pahan. Tällä hetkellä moni maan asukki ei ole välttämättä polarisoitunut kovinkaan paljoa kumpaan suuntaan, mutta jossain vaiheessa valinta tulee tehdä. Palveletko muita vai itseäsi? Muiden palvelemisen tie on valon tie, oman egon itsekkyyden tie on pimeyden tie. Molemmat ovat kuitenkin osa kokemusta ja suunnitelmaa.

    Jeesus Joshua-ben-Joseph oli ihminen, joka oli valinnut toimivansa valon kanavoijana epävarmana aikana. Hän oli vain tavallinen ihminen, mutta hän luovutti itsensä valaistuneelle tulevaisuuden itselleen.

    Tässä on myös toinen hyvä henkinen sivu:
    http://www.jeshua.net/fi/

    Minun tarkoitus ei ole ketään käännyttää. Haluan vain haastaa ihmiset ajattelemaan ja tutkimaan omaa sydäntään. Omaa sisintään kuuntelemella ei voi mennä vikaan.

    Sinä ja minä kun puhumme tässä niin me olemme universumi ymmärtämässä ja kokemassa itseään.

    http://www.youtube.com/watch?v=-OHYvwMo96I&feature=plcp

  • jatu sanoo:

    Ogeli: Olen kateellinen sinulle, koska olet selvästi löytänyt uskosi. Minulla sitä ei ole, päin vastoin, kun puhutaan kristinuskosta nousee minulle kiukku päälle. Jollain tapaa säälin ihmisiä joita kirkko on pystynyt sukupolvesta toiseen huijaamaan, manipuloimaan, kiristämään ja kaikkea siltä väliltä.
    Uskovaiset menevät kuin lampaat teuraalle, mikäli pappi niin kehoittaa tekemään. Tämä yli-ihminen joka puhuu sunnuntaisin ja kertoo miten me syntiset tullaan kärsimään he***tissä, ei sen vähempää kuin ikuisuuden. Ennen sentään oli syntiselläkin asiat paremmin, kun taivas paikan sai ostaa kirkosta, nykyisin se menee automaattisesti veron yhteydessä.
    Kirkko ainut instanssi johon liitetään ilman omaa lupaa. Eroaminenkin hoituu vasta, kunnes ymmärtää asian tärkeyden.
    En tarkoita tätä tilitystä sinulle henkilökohtaisesti, vaan hyökkäys on kohditettu kirkkoon, koska kultaisessa timantein koristellussa ristissä on paljon enemmän ”voimaa”, kuin olisi tavallisessa puuristissä…

  • Silence sanoo:

    Härski (ja Ogeli), Yhden laki ja kaikki samansuuntaiset ”opit” on mielestäni uskontojen sekametelisoppa (tai niiden fuusioituma). Yhdessä ”opissa” on vaikutteita monista uskonnoista, mutta mitä olen aiheeseen perehtynyt, niin intialaiset uskonnut taitavat olla yksi päävaikuttajista. Paljon on samoja ajatuksia ja asioita, kuin intialaisissa eli dharmalaisissa uskonnoissa.

    Vaikka Intiassa on lukuisia Jumalia, niin kumminkin kaiken alkulehde on yksi ja sama, joka taitaa olla Intiassa Brahman, joka tarkoittaa maailman sielua, kaikkeuden taustalla olevaa perimmäistä totuutta. Dharmalaiset uskonnot eivät myöskään hyljeksi Raamatusta tuttua Jumalaa, koska kaikki on yhtä. Tosin abrahamilaiset uskonnot, kuten kristinusko jne. syrjii muita uskontoja, koska pitävät Raamatun Jumalaa jotenkin ainoana. Raamatun Jumalaa ei siis katsota jumaluuden yhtetänä ilmentymänä, kuten Intiassa tehdään.

    Härski, Raamatussa sanotaan, että ihminen on Pyhän Hengen temppeli, eli ihmisessä on kätkettynä jumaluus. Tämä pitää löytää eli oivaltaa, jolloin ihminen valaistuu ja tajuaa olevansa osa jumalallisuutta (ylösnousee). Yhden lakiin liittyvissä jutuissa sanotaan, että valaistuminen on sama juttu kuin tietoisuuden kasvu sekä ylösnouseminen. Toisin sanojen ylösnouseminen on pääsemistä harhan toiselle puolen (tämä rajallinen ihmiselämä on sitä harhaa). Elämä ihmisenä on vain yksi välietappi ikuisessa elämänkoulussa, sielu ei kuole koskaan, vaan se ”opiskelee” koko ajan uutta.

    Jokainen pääsee ns. Taivaaseen, mutta jokaisen on kuljettava matka minkä tarvitsee oivaltamiseen, että onkin itse kaikkivoipa jumalallinen entiteetti. Tosin ihminen ei siirry Taivaaseen, vaan Taivas tehdään maan päälle – ”Tapahtukoon sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa.” jne.

    Mutta niin, perehtykään intialaisiin uskontoihin, niin huomaatte, mistä Yhden lain peruskivet on otettu =)

  • jatu sanoo:

    Ogeli: Olen kateellinen sinulle, koska olet selvästi löytänyt uskosi. Minulla sitä ei ole, päin vastoin, kun puhutaan kristinuskosta nousee minulle kiukku päälle. Jollain tapaa säälin ihmisiä joita kirkko on pystynyt sukupolvesta toiseen huijaamaan, manipuloimaan, kiristämään ja kaikkea siltä väliltä.
    Uskovaiset menevät kuin lampaat teuraalle, mikäli pappi niin kehoittaa tekemään. Tämä yli-ihminen joka puhuu sunnuntaisin ja kertoo miten me syntiset tullaan kärsimään hel-vetissä, ei sen vähempää kuin ikuisuuden. Ennen sentään oli syntiselläkin asiat paremmin, kun taivas paikan sai ostaa kirkosta, nykyisin se menee automaattisesti veron yhteydessä.
    Kirkko ainut instanssi johon liitetään ilman omaa lupaa. Eroaminenkin hoituu vasta, kunnes ymmärtää asian tärkeyden.
    En tarkoita tätä tilitystä sinulle henkilökohtaisesti, vaan hyökkäys on kohditettu kirkkoon, koska kultaisessa timantein koristellussa ristissä on paljon enemmän “voimaa”, kuin olisi tavallisessa puuristissä…

  • Ogeli sanoo:

    jatu, kirkko ja uskonnot ovat vain olleet hallitsemassa ihmisiä. Nykysysteemi on vain varjo siitä todellisuudesta, mitä se on joskus ollut.

  • aschenisto sanoo:

    Olisihan se hienoa, että talvipäivänseisaukseen mennessä elämme jossain toisen ulottovuuden orgioissa ja ihan uutta aikaa, mutta elämän karu tosiasia on se, että vuosi 2012, on vuosi siinä missä 2011.. 2010… Ei kerrassaan mikään viittaa siihen, että siirrymme toiseen ulottovuuteen orgioihin.

    Se, että joku h****tin Venus on samassa linjassa auringon kanssa tai epämääräiset viljapeltokuviot eivät todellakaan ole mitään todisteita. Olihan viime vuonnakin se joku ainutlaatuinen kuunpimennys, joka on kerran muutamassa vuosikymmenessä tai jotain.

  • Ogeli sanoo:

    Älkää menettäkö uskoanne, ihmiset. Ihmeitä on tapahtunut kauan sitten ja nitä tulee vielä tapahtumaan. Me olemme vain unohtaneet, koska meitä ei ole muistutettu.

  • jatu sanoo:

    Ogeli: Vaikkakin kirkko on vain varjo entisestään, se on kuitenkin ihan sama varjo. Kirkko on sisältä lähes mätä. Katolliseet papit hyväksi käyttää kuoripoikia, insestiä tapahtuu yms yms. Miten joku voi enää puolustaa kirkkoa?
    Kirkon varallisuus on huippu luokkaa. Minun ja varmasti monen muunkin puolesta nykyinen kirkko systeeminä voitaisiin lopettaa.
    Onneksi ihmiset on todella heränneet ja eronneet kirkosta.

  • jatu sanoo:

    Ogeli: sattuipa sopivasti tämä uutinen, jälleen kerran yhden uskonnon tarina. Mitä voi pyhä ja synnitön tehdä?
    http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/hs-lestadiolaisperheen-tytar-kertoo-kurituksesta—pahoinpideltiin-jo-kolmevuotiaana/art-1288470594426.html

  • Entity sanoo:

    Uskonnot ovat tuoneet ihmisille lohtua ja toivoa aikoina, jolloin elämä on ollut kovaa ja tietämättömyys vallinnut. Uskontoja on myös käytetty (ja käytetään edelleen) ihmisten hallitsemiseen. Uskonnon käytöllä on positiivisiakin vaikutuksia, mutta nykypäivänä voisimme ottaa ohjat jumalilta omiin käsiimme ja pistää papitkin oikeisiin töihin.

    Aika ei ehkä ole vielä täysin kypsä siihen, että järki, tieto ja inhimillisten hyveiden kehittäminen nousisivat ohjaamaan kehitystämme. Liian moni turvautuu taikauskon kainalokeppiin, kun pelokkaan ontumisen sijaan pitäisi nostaa katseensa maasta ja tehdä muutoksia asioille. Ei sitä ole missään kiveen hakattu, että nykyinen sodan salliva politiikanteko ja ihmisiä kurjistava korporaatiovetoinen kapitalismi olisivat historian päätepiste, eikä parempaan enää pystytä.

    Itse olen siitä epämääräinen vastarannankiiski, että minusta maailma ei ole tuhoutumassa. Päin vastoin, voidaan mielestäni jopa sanoa, että vaikka pankkiirit nyt kakovatkin keittämäänsä soppaa nieleskellessään, ihmisillä ympäri maailman on asiat melko hyvin. Ollaan jopa ehkä ensimmäistä kertaa historiamma aikana tilanteessa, jossa voisimme korttimme oikein pelaamalla ratkaista monia meitä tällä hetkellä vaivaavia ongelmia. Yksilöiden ja tavallisten ihmisten vaikutusmahdollisuudet ja valinnanvapaus kasvavat koko ajan. Humanismin renesanssi on mahdollinen.

  • jatu sanoo:

    Enkä minä uskontoa väheksy, vaan kirkkoa uskonnon takana.
    Niin kauan kun raha ja uskonto päättää on riistoa ja sotia.
    Todellakin toivon, että jokin muutos tulisi tähän menoon.
    Eikö se ollut jotenkin niin, että koko maailman rahoista 2% omistaa 96%.

    Mitä ketään enää tekee sellaisilla summilla? Ahneus on pahasta.

  • Ogeli sanoo:

    Älkää suoko ajatusta millekään negatiiviselle.

    Uskokaa rakkauteen ja valoon. 🙂

  • Silence sanoo:

    Komppaan Ogelia =)

    Älkää antako pelolle valtaa, vaikka ympärillä tapahtuu negatiivisia asioita. Pelkokoneista, sorto, ahneus jne. ovat samaa sarjaa, kuuluvat pimeydelle, jonka aika on koittanut, Valo voittaa pimeyden.

    Pimeys koittaa näinä ”lopun aikoina” laittaa vielä kaikki ässät pöytään, siksi kaikki järjestelmät näyttävät lahoavan (kuolinkamppailua). Osa lahoaakin kokonaan pois, pelkoon, ahneuteen jne. perustuvat sysateemit korvutuu uusilla.

    Talousjärjestelmä pyörii rahalla, johon liittyy tarkoituksellakin velat (pelko, sorto) ja kaikkea tätä pyörittää pimeys (valta). Samoin öljyteollisuus, miksi joku rahan ahne ottaisi käyttöön jotain öljyä parempaa, kun öljystä saa hyvin rahaa (ahneus). Kaikki tällainen tulee muuttumaan.

    Voi olla, että Kreikka synnyttyy muutoksien tsunamin talousjärjestelmissä. Euroopan talous romahtaa ja sitten jenkkilän, tosin se on sitten pidempi prosessi.

  • Gabe sanoo:

    Ogelille.
    Yhdenlaissa opetetaan tekemään hyvää muille ja sitä kautta saavuttaa autuuden. Raamatussa kerrotaan nuoresta rikkaasta miehestä, joka kysyi Jeesukselta ”mitä minun tulee tehdä, jotta tulen autuaaksi?”. Jeesus sanoi ”yksi sinulta puuttuu. Mene ja myy kaikki mitä sinulla on ja jaa rahat köyhille”. Mies oli pitänyt käskyt, mutta se ei riittänyt. Näin Jeesus kertoi, etteivät teot riitä. Autuaaksi tullaan siis ennen tekoja ja teot seuraa siitä autuudesta, ei ihmisestä itsestään.
    Jos mies olisi antanut kaiken pois, hän olisi joutunut itse muiden armon varaan, eikä olisi voinut enää auttaa itseään.

  • jatu sanoo:

    Autuaaksi tekee myös se, että lahjoittaa omaisuutensaa minulle. Minä olen sitten valmis ottamaan vastaan kurjuuden ja kiirastulen rajan tuolla puolen.
    Onnellisia ovat ne, jotka antavat.

  • Silence sanoo:

    Gabe, Yhdenlain jutut taitaa sanoa myös sitäkin, että pitäisi luottaa puhtaaseen intuitioonkin. Jos siis omistaa paljon ja tienaa paljon, mutta kumminkin tuntuu, että elämä menee väärään suuntaan, esteitä ja seinä (vastoinkäymisiä) tulee vastaan joka päivä ja tuntuu, että elämä ei oikein etene mihinkään, sama oravanpyörä pyörii vaan.

    Tällöin pitäisi pysähtyä kuuntelemaan itseään, mitä oikeastaan tahtoo elämältään. Jos tuntuu, että talo pitää myydä ja muuttaa johonkin (olet jo kauan pohtinut asiaa), niin silloin kannattaa ottaa ja myydä talo jne. Toisin sanoen, hypätä tuntemattomaan ja luottaa siihen, että asiat järjestyvät (palasit polulle, jossa sinun pitääkin olla), vaikka ehkä järjellä ajatellen ratkaisu on jotenkin iso ja kaikki tuttu ja turvallinen muuttuu. Idea on siinä, että ihminen voi tehdä valintoja, mutta jotkut valinnat johtaa vaikealle polulle, mutta aikansa kuljettuaan kivikkoista polkua ihminen kyllä tajuaa siirtyä sille polulle, joka johtaa helpommin loppupisteeseen.

    Intuitiota ja elämän suuntavihjeitä pitäisi oppia kuuntelemaan ja näkemään.

    Mitä tulee sitten kaiken poismyyntiin, niin täytyy olla sitten luja usko, että elämä järjestää joka päivä edes jotenkin siedettäävät olot tai jopa täysin uuden mahdollisuuden mikä ei ole tullut itselleen mitenkään mieleen.

    Kaikki on pakotettuja olemaan rahasta riippuvaisia, sillä koko yhteiskunta perustuu rahaan, mutta sillä on sitten eroa, kuinka sitä rahaa hankkii ja miten paljon.

  • Wespa sanoo:

    Jatu olet tainnut ymmärtää Yhden lain sanoman väärin. Toki väkisin hakemalla löytyy kaikenlaista, toiselle hyvän tekemisestä sait hienosti väännettyä rahaan ja raamattuun. On se hyvin väärin tehdä toisille hyvää? 😀

  • jatu sanoo:

    HEP!! Nyt mentiin väärille poluille. En ole sanaakaan sanonut yhden lain sanomasta. Enkä ole tarkoittanut missään vaiheessa, että olisi jotenkin vahingollista, ajatella positiivisesti tai tehdä toiselle palveluksia pelkästä hyvästä, päin vastoin. Olen asiassa täysin samaa mieltä!

    Niin kuin aiemmin jo sanoin, en ole uskoa vastaan sotimassa.
    Olen katollista, kristinuskoa ja montaa muutakin uskontoa vastaan, jotka eivät palvele sitä tarkoitusta jolle se on tarkoitettu.

    Raha, ahneus ja sota ovat veljiä keskenään. Niin kauan kuin noita on liikaa yksillä ihmisillä niin kauaa yksinäisellä, köyhällä tai muuten syrjäytyneellä ei ole kunnollista ihmisarvoa tällä planeetalla.
    Todellinen tasa-arvo tulee vasta kun noista päästään yli, siihen toivottavasti tulee helpotus joulukuussa.

  • Ogeli sanoo:

    Olisi muuten mielenkiintoista nähdä tästä aiheesta jonkinlainen paneelikeskustelu, ehkä Project Camelot tai joku muu vastaava vielä järjestää sellaisen. Kuka tietää… Kaikki nämä tiedonmuruset joutuu kaivelemaan vaihtoehtoisesta mediasta ja tutkimalla itseään. Ehkä sekin on tarkoitettu niin, avaruuden ystävämme kun eivät voi antaa täysin suoraa viestiä koska he muuten puuttuisivat vapaaseen tahtoomme ja kehitykseemme. Jostain syystä nämä viljapeltokuviot ovat kuitenkin sallittu kommunikointikeino.

    Tämä olisi kuulemma vuoden ensimmäinen viljapeltokuvio Iso-Britanniassa:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p7siwL9PWco

    Flower of Life, Elämän Kukka joka on avain muutokseen ja elämän ylläpitämiseen. Hassua, että juuri Drunvalo Melchizedek oli ensimmäisiä, jolle välitettiin viesti tuosta merkittävästä kuviosta.

  • jatu sanoo:

    Uskoin ennen vahvasti vilpeltokuvioihin. Kun tutustuin alla olevan linkin juttuun. Olin kuin pikkupoika, jolle kerrottiin, ettei joulupukki olekkaan totta!

    Jos yksi kaveri pystyy tekemään nuo kuviot lumeen, niin mitä vaikka neljä kaveria pystyy tekemään viljapellolle?

    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2012/02/29/peltokuviotaidetta-lumeen/

  • Ogeli sanoo:

    Melko upeita nuo kuviot, mutta mielestäni se ei kuitenkaan todista vielä kaikkia viljapeltokuvioita ihmisten tekemiksi.

    Seitsemän kuukautta jäljellä Uuteen Aikaan:
    http://www.youtube.com/watch?v=c3neJPQjCrM&feature=plcp

    Nauttikaamme vielä näistä arvokkaista hetkistä. 🙂

  • jatu sanoo:

    Olet oikeassa, ei todistakkaan. On kuvioita mitä ei osata selittää. Olisikin hienoa jos jostain löytyisi tieteellistä tutkimusta kuvioista, muutakin kuin kuvaa lentokoneesta.
    On raportoitu viljojen taittuneen, ei katkenneen samasta kohtaa tai siis korkeudelta?

  • Wespa sanoo:

    Jatu kuvioita on mahdollista toki ihmisten tehdä. Lumikuvioiden teossa meni useita päiviä/tunteja. Sama peltoon ihmisten tekemissä kuvioissa, yleensä niitä tehdään pitemmällä aikavälillä, jopa päiväsaikaan… Osa kuvioista ilmestyy kuitenkin pienen ajan sisällä keskellä yötä.

    Toki on olemassa todistetusti ihmisten tekmiä kuvoita, mutta mikä viittaa siihen, että osa peltokuvioista saattaisi olla muidenkin kuin ihmisten tekemiä? Suosittelen tutustumaan näihin linkkeihin. 😉
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/11/06/viljapeltokuviot-ihmisen-vai-avaruusolentojen-tekosia/
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/04/28/uusi-dokumentti-viljapeltokuvioista/
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/09/24/hieno-viljapeltokuvio-ja-ufoja/
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2007/11/19/todisteita-joidenkin-viljapeltokuvioiden-aitoudesta/

    Have fun. 🙂

  • Hörhö sanoo:

    Tähän aiheeseen liittyen kehottaisin lukemaan David Wilcockin Source field investigations -kirjan. http://www.youtube.com/watch?v=nR-klTa1y54 tuosta linkistä pääsee videoon, jossa kirjan aiheita käsitellään 😉

    Vlijapelto kuvioista vielä sen verran, että ihminen voi taittaa kyllä viljan varsia mutta entäpä jos ne on muokattu kasvamaan ”väärään” suuntaan? se on kovempi temppu.

  • Ogeli sanoo:

    Hörhö, tuo David Wilcockin Sourcefield Investigations-kirja ilmestyy huomenna suomennettuna:
    http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9522600695

    Melko nopeaa toimintaa ottaen huomioon, että alkuperäinen kirja ilmestyi vasta viime syksynä. Kyseessä on sellainen tietopaketti, että suosittelen ehdottomasti lukemaan kirjan. Englanniksi voi olla melko vaikeaselkoista, mutta suomalainen versio kannattaa hommata ainakin kirjastosta jos ei ole varaa ostaa omaa kappaletta.

  • Jugi sanoo:

    Ogelille plussat kommenteista. Luin kaikki kommentit ja nyt uskomuksen on tossa uudessa 4D maailmassa. Monet asiat tukevat asiaa ja olen kyllä ogelin kannalla. Odotan innolla mihin maailmaan meidät siirretään sekä ketkä sinne pääsevät. Annan kuitenkin jumalalle rauhan pohdintaan 😉

  • jatu sanoo:

    Wespa: Ihan mielenkiintoisia linkkejä, varsinkin tuo alimmaimen.
    Toivottavasti joskus saamme vastauksen kuvioihin, ehkä vastaus on jo noissa kuvioissa, emme ole vaan niitä vielä osanneet ratkaista.

    Mitä tulee 21.12.2012 jälkeisen elämään, en usko mailman tuhoutuvan, korkeintaan tällä hetkellä tuntemamme yhteiskunta muuttuisi joko kehityneempään suuntaan, saamalla ”tiedon” tai koemme taantuman, siihen ei tarvita kuin sähköjen loppuminen syystä tai toisesta. 4D:hen en usko, ainakaan vielä.

  • Jugi sanoo:

    Ogeli, kun olet 99% varma uudesta ajasta niin oletko jo aloittanut rahojen törsäämisen/muun huvittelun sillä eihän tällä ole enää mitään väliä koska siirrymme uuteen maailmaan. En ihan usko, että olet heittänyt hanskat tiskiin vaikka oletkin 99 % varma.

  • Silence sanoo:

    Jotkut sanovat, että 4D on nopea välivaihe. Jo vuoteen 2015 mennessä saavutamme 5D:n.

  • Ogeli sanoo:

    Jugi, elän kuten olen elänyt viimeisenkin vuoden. Laskut tulee edelleenkin maksettua ja yritän elää päivän kerrallaan. Sitten kun muutos tulee niin se tulee. Ainoat asiat minkä kanssa olen kamppaillut on tietyt eettiset valinnat, kuten lihan syönti.

    Hyvä ajoitus muuten sinulla. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Silence, jos oikein olen ymmärtänyt niin ruumiimme muuttuvat myös valoruumiiksi jossain vaiheessa. Itse tosin olen vaeltajasielu joka on tullut jostain korkeammasta ulottuvuudesta ja siitä en ole pystynyt sopeutumaan tähän 3D-maailman. Joillekin muutos ei välttämättä mieluinen, mutta minä toivotan sen avosydämin tervetulleeksi.

    Aiemmin luulin, että minulla on vielä karmisia velkoja, mutta myöhemmin tajusin että olin tullut tänne vapaaehtoisena auttamaan muutoksen ajassa. Kärsimys on ollut vain osa sopimusta. Meitä on Suomessakin kymmeniä tuhansia sieluja, jotka ovat tulleet korkeammista ulottuvuuksista. Jos tunnet, ettet kuulu tähän maailmaan olet luultavasti entiteetti, jolla on ongelmia maan alhaisemman värähtelytaajuuden kanssa.

  • Jugi sanoo:

    Onko ennustettu mitään tarkkaa päivämäärää milloin se siirtyminen toiseen ulottuvuuteen tapahtuu?

  • jatu sanoo:

    Ogeli: mistä tiedät, että olet tullut korkeammasta ulottovuudesta? Itselläni on ollut monesti tunne etten kuulu porukkaan, varsinkin työpaikalla?

  • Ogeli sanoo:

    Jugi, aikavälillä 21. joulukuuta 2012 – 21. maaliskuuta 2013 kun Aurinko ja Maa muuttuvat.

    jatu, tiedän vain, että sisälläni on tunne tänne kuulumattomuudesta. Tuokin kerrotaan Yhden Laissa sekä Joshuan (Jeesuksen kanavoinneissa):
    http://yhdenlaki.wordpress.com/2009/03/13/vaeltajat/
    http://www.jeshua.net/fi/

    Tunnistin itseni noista teksteistä. Kenties sinäkin.

  • Ogeli sanoo:

    Joshua-sivulta siis kohdat Valotyöntekijä:
    http://www.jeshua.net/fi/lightworker/jeshua3.htm

    Hitsi kun näitä viestejä ei voi editoida.

  • näkökulmio sanoo:

    Pakko kirjoittaa tänne kun sattui niin sopivasti tämä sivu eteeni kun meditoin ja kamppailin mieleni kanssa siitä mihin uskoa ja mikä tuntuu oikealta ja mistä tiedän ketä tai mitä uskoa (seurata) kun informaatiota tulee niin paljon että ei ehdi lukea eikä tutkia kaikkea, sain välähdyksen siitä että jos en lainkaan pysähdy kuuntelemaan itseäni ja sisältä kumpuavia viestejäni niin en koskaan voi uskoa mihinkään jonkun toisen kertomaan jos se ei tunnu minussa jossakin syvällä sisimmässäni hyvältä ja oikealta. Huomasin että viime aikoina kun en ole meditoinut niin olen alkanut lipsumaan egon synnytämiin harhoihin ja sitä kautta unohtanut kaiken kirkkauden ja valon tuoman hyvän ja positiivisen elämääni.

    Muistakaa pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan itseänne kun tulee näitä vaikeasti sulateltavia asioita eteenne ja olkaa välittämättä siitä mitä muut ajattelevat teistä.

    Tässä tulikin taas hetkeksi uutta luettavaa noista linkeistänne, kiitos!

  • Jugi sanoo:

    Ogeli, eli kun siirrymme toiseen maailmaan niin emme muista enää mitä oli ennen sitä?

  • Silence sanoo:

    Ogelin mainitsema 21. joulukuuta 2012 – 21. maaliskuuta 2013 aikaväli taitaa olla vähän samaa minkä Web botkin on havainnut tai oikeastaan silloin Web botin analyyseissä on ollut kummallinen tietoaukko (ns. kolmen päivän pimeys?), tapahtuuko silloin jotain kummallista?

    Nousta ulottuvuuksissa on ihmisen tapa ymmärtää prosessi. Oikeastaan ei tapahdu nousua, mutta nousu-termi on ihmisen tietoisuudelle paras tapa nyt ymmärtää asia. Jotkut sanovat sitä laajentumiseksi, siirtymistä tiheämpään valoon, jolloin havaintokykymme laajenee ja näemme sekä kokoemme maailman erilaisena, kuin nyt. Pysymme siis maapallolla, mutta joka vaikuttaa erilaiselta.

    Jugi, kun pääsemme harhan yli, niin muistamme keitä oikeastaan olemme ja mitä olemme kokeneet (monia elämiä jne.) Kun synnymme ihmisinä, silloin aikaisempi muistimme laitetaan ”piiloon”, jotta voisimme paremmin löytää itsestämme uusia puolia ja tarpoa haasteiden läpi ja löytää lopulta taas oikean itsemme.

    Käytin tässä muutamia tageja ja jos ne toimii, niin Wespa voisi laittaa vaikka kirjoituskentän alle vähän infoa, että mitkä tagit tässä toimii, jos toimii mitkään.

    Tietääkseni eivät toimi.
    – Wespa

  • Jackie sanoo:

    Ootte te paranormaaliblogin lukijat ainaki 38D entiteettejä ku teidä spiritual power ohjaa teitä kiinnostumaan siitä millasella keholla koette ja mitä olosuhteita.

    Vielä ku oivaltaisitte että mielikuvitukseen tulee ja menee näkemyksiä ja taas tulee ja menee ja vielä mielenkiintosempi näkemys tulee mikä sitte taas korvaantuu uudella näkemysellä.

    Totuuden siitä millä keholla koette ja navigoitte näette peilistä, sitte voitte lähteä ulos kattomaan mitä olosuhteita koete sillä keholla. Lintu laulaa pihalla ja ampparit hyörii ja pyörii.

    Ihmiset tuppuuttaa kaiken näkösiä niitä itteänsä miellyttäviä näkemysiä, totuus on yksinkertasta, älkää lähtekö uskon tielle vaan lähtekää nyt hetken kokemisen tielle, mielikuvtuksen tuottamat kokemukset kuuluu nyt hetken kokemuksiin.

  • Jackie sanoo:

    Ja internetti on täynnä nyt hetkeen mielikuvitus kokemuksen tuottavia lähteitä.

  • Telemakkara sanoo:

    ”jatu, tiedän vain, että sisälläni on tunne tänne kuulumattomuudesta. Tuokin kerrotaan Yhden Laissa sekä Joshuan (Jeesuksen kanavoinneissa):”

    Erilaisilla ihmisillä kautta aikain on ollut vaikeuksia yhteisöihin sopeutumisessa. Tarjoamasi tekstit kuvailevat suhteellisen tarkasti ketä tahansa, kuka on sosiaalisesti eristäytynyt sekä vahvasti pseudotieteellisestä henkisyydestä kiinnostunut. (Viileän järkevää tieteellistä ajattelutapaa lukuunottamatta)

    Siispä näihin teksteihin törmätessään niihini on erittäin helppo samastua, sillä ne tarjoavat mielyttävän selityksen koettuihin vaikeuksiin, ja mikä parasta, ne tekevät sinusta erityisen, henkisesti ylivertaisen. Kukapa meistä haluaisi olla tavallinen alisuorittava maan kansalainen, kun vaihtoehtoinen selitys tarjoaa utopistisia maailmoja ja jokaisen kaipaamaa yhteenkuuluvuuden tunnetta?

    Herää kuitenkin kysymys, onko näihin uskominen rauhallisen analysoinnin tulosta, vai vilpittön toivomus, joka heijastaa tyytymättömyyttä nykyiseen omaan elämäänsä?

    Olen hieman huolissani mm. Ogelin henkisestä hyvinvoinnista siinä todennäköisessä tapauksessa, että elämä jatkuukin entisissä uomissaan. Kun uskomukset ovat niinkin syvällä, kuin oman minuuden määrttelemisessä, saattaa transformaation tapahtumatta jääminen olla rankka kokemus. Kehotan Ogelia tulemaan myös sinuiksi ”3D” maailman kanssa ja nauttimaan siitä, sillä se saattaa olla kaikki mitä meillä tulee ikinä olemaan.

  • Jugi sanoo:

    Silence, eli pysymme maapallolla? Muuttuuko meidän elinympäristömme? Voiko maapallo muuttua noin vain paratiisiksi? Vai muuttuuko maailma pikkuhiljaa?

  • Silence sanoo:

    Usein nuo kanavointien jutut vaikuttavat olevan horoskooppien kaltaisia eli ympäripyöreitä sekä lueteltu kaikki mahdolliset mahdollisuudet. Näin ollen usein lukija löytää jotain itselleen sopivaa.

    Välillä mietin, että on siinä jollakin kova urakka viikoittain kirjoitella viisaaltakin vaikuttavia juttuja, jotka pitävät saman loogisen linjansa koko ajan. Jos siis joku niitä vain keksii bisnesmielessä, niin hänellä täytyy olla looginen ja hyvä mielikuvitus. Jos kanavointeja vain keksitään, niin ihmeen hyvin eri kirjoittajat osaavat tukea toistensa tekstejä – eivät juurikaan meni ristiin keskenään.

    Kanavoinneissa näkee joskus hyviäkin selityksiä (sitä ympäripyöreyttä). Kuten jos jokin juttu menee sinulla yli ja eikä sovi mitenkään sinun tämän hetkiseen ajatusmaailmaasi, niin silloin voit vain ohittaa sen. Lue vain tekstejä, jotka ns. resonoi kanssasi eli joissa on mielestäsi jotain järkeäkin. Jokainen ihminen on vähän eri tietoisuustasolla (”taajuudella”). Jollekin toiselle jossakin jutussa on järkeä, jossa joku toinen ei näe mitään järkeä. Näin ollen eri taajuudella olevien ei kannattaisi alkaa väitellä, mielipiteet voi sanoa ja jos ei tunnu löytyvän yhteistä säveltä, niin silloin pitää vain todeta, että miellämme eritavalla asian. Valontyöntekijä tekeekin näin, ei ala väitellä tai sanomaan toista jotenkin huonommaksi jne.

    Jugi, muutos on ihmisistä kiinni, kuinka nopeasti me pystymmme muuttamaan ajatusmallejamme. Itselläni ei ole niin vahva usko, että muutos olisi kovin nopea, jos ei sitten tapahdu yllättäen jotain suurta, joka muuttaa asioita nopeasti.

    Elinympäristömme ei tavallaan muutu, vaan me muutumme. Ihminen ei aisti ympäristöstään montakaan prosenttia. Kuljemme kuin pimeässä luolassa pienen kynttilän kanssa. Kun tietoisuus ylittää tietyn pisteen, alamme havaita maailmaa paljon ”laajemmin” – tajuamme, että maapallon ympärillä on lukuisia ns. ufoja jne. Ihmisen rajoittuneet kyvyt vähenee, telepatia lisääntyy jne.

    Vuosi sitten luin, että tämän vuoden loppuun mennessä kohtaamme 7 eri rotua maapallon ulkopuolelta (galaktinen liitto). Tahtoisin uskoa tämän, mutta usko tahtoo kyllä jo horjua tuon jutun edessä =)

    Jotkin saavat vastauksia Raamatusta, mutta minulla vain lisääntyvät kysymykset Raamattua lukiessa, mutta kanavoinneissa on enemmän niitä vastauksia, kuin Raamatussa.

  • Ogeli sanoo:

    Jugi, Silence selittikin tuossa jo asian laidan hyvin. Tulemme muistamaan kaikki entiset elämämme. Tulemme tunnistamaan todellisen jumalallisen olemuksemme. Ihmiset jotka jäävät vanhaan Maahan eivät tule huomaamaan poissaoloamme. Olemme edelleen Maassa, mutta se on korkeammalla värähtelytaajuudella, siksi toiset eivät voi havaita meitä. Vähän samalla tavalla kuin nytkin on muita sivilisaatioita korkeammissa ulottuvuuksissa tässäkin galaksissa, mutta me emme vain pysty havaitsemaan heitä. He kyllä pystyvät tekemään itsensä tarvittaessa näkyväksi meille, mutta ainakaan tällä hetkellä se ei ole julkisesti sallittua. Sanotaan, että lopun aikoina tuo ”karanteeni” tullaan poistamaan.

    Uusi Maa tulee olemaan ehkä jopa sata kertaa harmonisempi paikka kuin tämä nykyinen, eli se on meidän silmissämme paratiisin kaltainen.

    Telemakkara, ei tarvitse olla huolissaan. Voin henkisesti paremmin kuin koskaan aiemmin. Jos mitään ei tapahdu, niin jatkan elämääni vain eri tavalla. Kenties hieman kokeneempana. Minä nautin täällä olemisesta erittäin paljon, mutta tiedostan silti heikkouteni ja muut seikat mitkä vaikeuttavat olemassaoloani täällä. En pidä itseäni kenenkään yläpuolella, päinvastoin. Yritän pohtia olemassaoloni syytä.

  • Jugi sanoo:

    Ogeli, ketä ne on jotka jäävät nykyiseen maailmaan? Apua, mitä pitäisi tehdä jotta pääsisi sinne uuteen maailmaan eli paratiisiin? Olenkin heti valmis muuttamaan itseäni jotta olisin niiden joukossa jotka pääsevät sinne 😉

  • Silence sanoo:

    Jugi, mielestäni olet jo oikealla polulla, taino, ei ole oikeaa ja väärää. Sanotaan näin, että pidempi ja lyhyempi, mutta jokainen tyyli edetä lopulta johtaa samaan paikkaan. Jokainen etenee omaa tahtiaan ja omalla tavalla. Kenenkään tyyli ei ole väärä.

    Jokaisella on elämässään omat tavoitteet ja ylä- sekä alamäet. Toiset eivät voi sanoa, että näin ja näin tekemällä pääset johonkin. Se mikä toimii jollakin, ei toimi toisella. Jokaisen on kohdattava elämänsä oppitunnit.

    Pääasia on ettei ole ns. nukkuva, joka vaan elää elämää kyseenalaistamatta harhaa, jossa nyt elämme. Kiinnostus ko. aiheesta on jo sen merkki, että olet saavuttamassa totuutta ja loistat valoa ympärillesi yhä enemmän – kun nostat tietoisuuttasi.

  • Ogeli sanoo:

    En voi muuta kuin kompata Silencea. Kaikki riippuu jokaisen omasta henkisestä kehityksestä. Värähtelytaajuutesi määrittää polkusi.

  • Jugi sanoo:

    Jos elät vielä tässä maailmassa 2012 maaliskuussa niin alkaisiko sinulla pyöriä takaraivossa ajatus siitä, että ehkä en vain ollut riittävän kypsä henkisesti uuteen ulottuvuuteen? Kerrotaanko niille jotka jäävät tänne nykyiseen maahan, että muutos on tapahtunut? Vai onko kaikki nykyiseen maailmaan jäävät niinku täysin tietämättömiä asiasta? Ne jotka jäävät luulevat siis, että tämä kaikki oli ihan huijausta?

  • Ogeli sanoo:

    Luulen, että muutokset tulevat olemaan erittäin merkittäviä jokaiselle omalla tavallaan. Kyseessä on uuden ajan alku.

  • Jugi sanoo:

    Tuleeko tämä olemaan ensimmäinen uusi aika koko maailmassa, koska jos uusia aikoja on tullut ennenkin niin miksi emme muista niistä mitään? Kuten jo sanoit niin elämme 3D maailmaa niin olemmeko eläneet siis 1D ajassa ja 2D ajassa? Tuleeko tämä 4D aika olemaan sellainen missä käydään läpi joka ikinen aika elämässämme? Toisin sanoen tämä 4D tulee olemaan se aika milloin meille kerrotaan kaikki tästä maailmasta?

  • Silence sanoo:

    Jos oikein muistan, niin:

    1D oli aika jolloin oli vain maata (vettäkin?)
    2D oli aika jolloin ilmestyi kasvit ja bakteerit
    3D aika jolloin ilmestyi ns. älyllinen olento
    4D on joidenkin mukaan nopea välijakso, fyysinen muoto vielä pysyy
    5D taso, jolla tapahtuu kunnolla ihmeitä
    6D taisi olla taso, jolla ihmiskunnan äly/tietoisuus yhdistyy yhdeksi. Voidaan mieltää yhtenä olentona kaikki maan sielut
    7D yhdistymme ns. lähteeseen

    Tämä on se Ra:n näkökanta

    Matalien tasojen aika kesti järjettömän kauan.

  • Jugi sanoo:

    Mutta eihän yhden laissa kerrota mitään uuden ajan ajankohdasta. Oletteko vain veikannut tuon 21. joulukuuta 2012 – 21. maaliskuuta 2013 alkavan uuden ajan vai lukeeko jossain ihan täsmällisesti milloin se tulee tapahtumaan. Liittyykö maya kalenteri jotenkin tähän?

  • Radical sanoo:

    Pelkistäen, ihmisten tietoisuuden hyppäys seuraavalle tasolle (shift) tulee (silloin kun/jos tulee) tapahtumaan hyvin nopeasti, mutta vain jos suurin osa (yli 50%) uskoo, että emme ole yksin tässä maailmankikkeudessa. Muutama vuosi sitten siihen uskovia oli noin 25-35%.

    Yleistäen ihmisillä on kaksi vaihtoehtoa: kulkea kohti tuhoa tai nostaa tietoisuuden tasoa. Ihmiskunta ei ole koskaan ollut tässä tilanteessa, ja maapallo ei ole koskaan ollut 4D-tasolla, missä se nyt on.

    Tämän ainutlaatuisen tilanteen takia niin moni sielu haluaa koke SEN ja sen takia tänne on syntynytkin / täällä elää jo yli 7 miljardia ihmistä. Silloin, kun minä synnyin, niin täällä eli noin 3,5 miljardia ihmistä. Syntyvyys on ollut siis huimaa viime vuosikymmeninä.

    Haluan antaa neuvon, että eläkää sitä elämäänne, älkääkä murehtiko tulevia. Tutkikaa toki näitä asioita, mutta muodostakaa OMA totuutenne. Jos jokin lukemanne/kokemanne resonoi sielunne kanssa, hyvä, olette oikeilla jäljillä. Muuten, jatkakaa eteenpäin.

    Muuten, David Wilcock myös kanavoi Ra:ta. Hänellä onkin Ra:n kanssa hyvin pitkä yhteinen tie, aina egyptin alkuajoista lähtien. (Puhun siis re-inkarnaatiosta).

    Suosittelen lukemaan Ra: Law of One -aineiston alkuperäkielellä (englanniksi), viisi osaa kaikkiaan. Suomennos tuntuu tuhoavan jotain alkuperäisestä… Lukekaa useampaan kertaan, vaikka sivu päivässä, sulatelkaa lukemaanne, katsokaa resoinoiko oman totuutenne kanssa. Lukekaa muutakin, suosittelen jättämään television, ja valtamedian tuotokset. Niiden tehtävänä on vain pitää kansa unessa ja tyhminä.

  • Jugi sanoo:

    Eli uusi aika tulee silloin kun suurin osa ihmisistä on siihen valmis? Eli ei voida sanoa mitään päivää/vuotta, koska silloin kun se 50% tulee täyteen niin sitten vasta alkaa se finaali josta ogeli puhui 😉

  • Radical sanoo:

    @Jugi: Kyllä siinä materiaalissa kerrotaan ajankohdista. Itse asiassa uusi aika alkoi jo 1980-luvulla. Maapallo siirtyi 4D-energiakenttään noin 1936 (Hitlerin aikaan siis).

    Suosittelen unohtamaan Maya-kalenterin. Suurin osa ihmisistä lukee asiasta valtamedioista ja Hollywood-tuotoksista. Niiden tarkoituksena on vain herättää pelkoa ihmiskunnassa. Valtaeliitti ei halua, että ihmisten tietoisuus lisääntyy, siksi tarvitaan pelottelua maailmanlopuilla ja Maya-kalentereilla.

    Vaikka tietoisuuden tason nousu tapahtuisikin, niin tulet heräämään aamulla, kuten tähänkin asti. Ole huoleti. Se valkenee sitten vähitellen.

  • Radical sanoo:

    @Jugi; ”Uusi aika tulee silloin, kun suurin osa ihmisistä on siihen valmis”

    –> Naulankantaan, You nailed it! Juurikin näin.

  • Jugi sanoo:

    Mutta ogelihan sano ajan jonka kuluessa se muutos tapahtuu. Yhden laissa lukee, että pitää itse tehdä päätös haluaako vai ei. Ne jotka on henkisesti valmiita saavat jatkaa seuraavalle ”tasolle”. Ja ne jotka ei ole valmiita joutuvat siis kokea tämän 3D syklin uudestaan. Uskon, että vaikka vain 10 % olisi valmiita Uuteen aikaan niin he jotka kuuluvat kymmeneen prosenttiin saisivat jatkaa eteenpäin.

  • Radical sanoo:

    Päätöstä ei tehdä tietoisuuden tasolla, vaan sielun tasolla. Jokainen on eri sielun tasolla ja jokaisella on oma tie kuljettavanaan. Jotkut jatkavat tällä 3D-tasolla jossain, jotkut siirtyvät uudelle tasolle, toiset palaavat takaisin tasolle, josta tulivat tänne auttamaan (ns. wanderers).

    Tässä nyt on sekoitettu eri asioita yhteen, mutta jos puhutaan ns. uudesta terrasta ja ketkä sinne pääsee, niin kaikki tulevat kuitenkin kulkemaan kuoleman kautta (poislukien muutamat erityiset tapaukset, mutta heillä on eri tehtävä kuin muilla). Ja silloin puhutaan globaaleista muutoksista, jotka voivat tulla esim. auringon suunnalta johtaen napojen siirtymisiin, mannerlaattojen liikkumisiin, tsunameihin, tulivuorten purkauksiin ym. Toisin sanoen maapallo poistaa kaiken elollisen pinnaltaan. Silloin kukin jatkaa sinne minne kuuluukin jatkaa.

    Tulevaisuutta ei voi ennustaa, voidaan vain puhua todennäköisyyksistä, sillä nyt tapahtuvat asiat vaikuttavat lopputulokseen eli tulevaisuuteen. Tulevaisuuksia on useita ja ihmiskunnalla on avaimet toteutuvaan tulokseen. Siksi, jos joku puhuu jonkin tapahtuvan tiettynä aikana, niin silloin ei kyllä tiedetä, mistä puhutaan.

  • Radical sanoo:

    Siksi muuten Law of One-materiaalissakaan ei kerrota mitään tiettyjä ajanjaksoja, vaan puhutaan ajanjaksoista ja todennäköisistä ajankohdista. Silloin kun materiaali kanavoitiin 80-luvun alussa, niin Ra puhui tulevaisuudesta siitä ajankohdasta katsottuna. Tulevaisuus voi näyttää erilaiselta tänä päivänä katsottaessa.

  • Jugi sanoo:

    Kiitos, nyt tuli monta asiaa esille ja olen taas asteen tietoisempi tästä uudesta ajasta. Jotkut muuten väittävät, että uudella ajalla tarkoitetaan sitä, että kaikki sodat yms. loppuu kokonaan. Mihinkään me ei täältä lähdetä. Eletään siis normaalisti, mutta ilman pahuutta. Heidän mukaan kaikki ulottuvuus hommat eivät ole peräisin mistään.

  • Ogeli sanoo:

    ”Questioner: Am I to understand that the harvest is to occur in the year 2011, or will it be spread out?

    Ra: I am Ra. This is an approximation. We have stated we have difficulty with your time/space. This is an appropriate probable/possible time/space nexus for harvest. Those who are not in incarnation at this time will be included in the harvest.”

    Tuo englanninkielisestä versiosta. On teorioita siitä, että Maa olisi muuttumassa tähdeksi tai, että Aurinko olisi muuttumassa aikavälillä 21. joulukuuta 2012 – 21. maaliskuuta 2013. Tuo on vain yksi teoria ja uskon, että se pitää paikkansa hyvin todennäköisesti. Mayat tiesivät paljon asioista ja myös viljapeltokuvioita on ilmestynyt paljon, ne ovat viestejä meille, joten en heitä täysin sivuttaisi. Moni, moni kulttuuri on puhunut tästä ajasta ja näistä tapahtumista.

  • Jugi sanoo:

    Onko löydetty viljapeltokuvioita jotka liittyvät tähän uuteen aikaan. Linkkaisitko minulle niitä.

  • jatu sanoo:

    Olet kovin varma muutoksesta Ogeli. Entäpä jos ei mikään muutukkaan? Menetätkö silloin uskosi vai onko ko. Päivän vain siirtyvän hieman eteenpäin?

  • Printer sanoo:

    Imo täysin naurettavaa että maa muuttuisi tähdeksi. Siis mitä ihmettä? Aivan sekavaa höpötystä, kun miettii miten tähdet syntyvät.

  • Silence sanoo:

    Printer, mikään ei ole mahdotonta. Ns. uudessa ajassa eivät päde nykyiset fysiikan lait =)

    Avoimin mielin eteenpäin.

  • Jugi sanoo:

    Jos minä ainakin eläisin vielä maaliskuun 2013 jälkeen niin uskoisin siihen, että en vain ollut henkisesti tarpeeksi kypsä siirtymään 4D tasolle. Mutta ogeli kuitenkin sanoi, että jokainen kokee joka tapauksessa muutoksen. Mutta tämän elämän tarkoitus selviää vain 4D tason ihmisille. No, joka tapauksessa minulla on semmoinen tunne, että tämä sykli loppuu pian ja tulee olemaan karsinta jossa ihmisiä ylösnousee seuraavalle tasolle.

  • Silence sanoo:

    Itse sanoisin näin, että jos jokin muutos tapahtuu loppuvuodesta tai ensi vuoden alussa. Niin se on käänne positiiviseen ajatteluun ja asiat alkavat pikku hiljaa mennä parempaan suuntaa, kun nyt kaikki näyttää vain romahtavan. Eli talous vakautuu, solmitaan rauha valtioiden välillä, mutta tämä ei tapahdu yhdessä yössä, mutta vuoden vaihteessa vaaka kallistuu parempaan suuntaan.

    Tämä sitten lopulta johtaa täydelliseen harmoniaan.

    Tänä vuonna on kolme merkittävää tapahtumaa taivaalla:
    Kesäkuussa on Venuksen ylikulku, loppuvuodesta on täydellinen auringonpimennys sekä se paljon puhuttu galaktinen kohtaaminen (21.12.2012). Mayoille tällaiset olivat tärkeitä. Onhan Maa heidän mielestään Venuksen kaksonen ja Ahau eli auringon Jumala pyhin. Venukselta on inkarnoitu sieluja Maahan jne.

  • Jugi sanoo:

    En usko tuohon. Uskon tohon mitä ogeli sanoi, että siirrymme uuteen ulottuvuuteen. En usko, että yhtäkkiä pahuus yms. Loppuu. Ja vielä tähän aikaan. Sitä ei voi mitenkään ennustaa. Jos tuo yhden laki on totta niin on täysin varmaa, että uusi aikaa koittaa, ehkä hyvinkin pian. Toivottavasti.

  • Jugi sanoo:

    Yhden laissa muuten lukee, että sadonkorjuu eli siirtyminen uuten ulottuvuuteen tapahtuu vaikka siihen ei oltaisi valmiita. Elikkä vajaa 7 kuukautta enää jäljellä!

  • jatu sanoo:

    Heh, korjuuta odotellessa….

  • Ogeli sanoo:

    jatu, vastasin tuohon kysymykseen jo aiemmin.

    Jugi, ihmiset jotka eivät ole valmiita sadonkorjuuseen tulevat omasta valinnastaan siirtymään jollekin toiselle 3D planeetalle. Uskon, että tämä siirtymä on kuoleman kautta, jotkut väittävät että avaruusalukset veisivät ihmiset sinne mutta siihen en uskoisi. Auringosta tulee luultavasti niin suuri purkaus jossain vaiheessa, että se resetoi elämän maan päällä ”vähäksi” aikaa. Maa joutuu siis uusiutumaan, ennenkuin se on taas asuttava.

    Haluan vain painottaa sitä, että mitään pelättävää ei ole koska pelkkä usko positiiviseen lopputulokseen riittää!

  • Silence sanoo:

    Jotkut lähteet kertovat, että sadonkorjuu on ennen tapahtunut kuoleman kautta (joukkosukupuutot), mutta tällä kertaa tietoisuutta (tasoa) voitaisiin nostaa suoraan ilman kuolemakokemusta.

    Taitaa se David Wilcockin myös sanoa, että muutoksen aiheuttaa jokin säteily, joka tulee galaksin keskustasta. Vähän tämän suuntaiseen onkin saanut viitteitä Planck-satelliitti, joka on havainnut galaksin keskusta päin tulevan jotain säteilyä, jota kutsutaan tällä hetkellä nimellä galaktinen usva. Taidamme olla sitten oikeassa linjassa joulukuussa, jolloin osumme tuohon säteilyaaltoon ja tapahtuu jotain.

    Täällä oli myös puhetta maan muuttumista tähdeksi, tuli mieleen, että kanavoinneissa on puhuttu, että kun ihmiset kasvattaa tietoisuuttaan, niin ne loistavat ja kun paljon ihmisiä loistaa, niin se näyttää jollakin ”tasolla”, kuin maaplaneetta loistaisi valoa.

    Pitää myös muistaa, että Gaia eli Maakin nostaa tasoaan, tähän viittaa se, että Maassa ei voisi olla enää he, jotka eivät nouse 4D-tasolle. Maakin nousee 4D-tasolle, jolloin 3D-tasoiset eivät kykene olemaan Maassa. Voihan se olla, että Maan 4D-olemus muistuttaa tähteä. 3D-tietoisuus voi mieltää sen tuliseksi pätsiksi tai jotain, mutta ylemmillä tasoilla se ilmenee jotenkin muuten.

  • jatu sanoo:

    Aika pelottavalla varmuudella, uskotte noin isoon muutokseen?
    Entä jos muutosta ei tulekkaan? Mitä sitten teette? Vai onko sellaista vaihtoehtoa edes olemassa?

  • Ogeli sanoo:

    Silence, oletko tutustunut Pane Andoviin ja hänen teorioihinsa?

    http://paneandov2012.com/

    Kyseisellä herralla on erittäin mielenkiintoisia teorioita ja hän on kuulemma ollut yhteydessä valon voimien kanssa. Hän on koonnut tietoa kuten David Wilcock. Hänellä on tuolla sivulla useita ilmaisia e-kirjoja sekä videoluentoja. Hän puhuu juuri tuosta tulevasta energiasta, joka on kuulemma jumalallista. Se tulee käynnistämään muutosprosessin viimeisen vaiheen.

    jatu, Ei ole jos-vaihtoehtoa, muutos kun on tulossa. Minä en vain näe tuollaista vaihtoehtoa.

  • Silence sanoo:

    Enpä ole törmännyt Andoviin, pitääpä tutkailla.

    Jatu, älä pelkää, kyllä tämän kaltaiset jutut jatkuvat myös vuoden 2012 jälkeenkin (ainakin, jos niin tahdot) =)

    Oletko miettinyt, jos meitä muita ei olekaan, sinä vain luo meidät – luot oman todellisuutesi =)

  • jatu sanoo:

    Silence:
    Olen monesti ajatellut, emmehän me voi tietää mitä me olemme?
    Voimmehan olla vaikka vain yksi solu, jotain kokonaisuutta?

    Aivan kuin katsoo sohvapöytää, se näyttää pöydältä, mutta kun sitä katsoo tarkempaa, huomaa, että se onkin pelkkiä putkia vieretysten.
    Enkä pelkää muutosta, vaan toivon sitä. Olen ilmeisesti pettynyt yhden kerran liikaa, siitä päätään nostava skeptisyys.

  • Jugi sanoo:

    Älkää ajatelko muutosta maailmanloppuna, koska ne jotka uskovat loppuun niin myös kokevat sen. David Wilcock puhui mm. tästä. En pelkää muutosta olen innoissani. Tietyt tuomiopäivän profeetat ovat negatiivisiä jotka tulevat kokemaan sen maailmanloppuna. Siihen kelkkaan en lähtisi.

  • jatu sanoo:

    Ogeli: Hieman ihmetyttää vahva sisäinen tietosi siitä, että olet valittu ja etuoikeutettu?
    Usko on hienoa asia. Olenkin jo aiemmin sanonut, että olen siitä aidosti kateellinen.
    Olen kuitenkin samalla huolissani sinusta ja muista kaltaisistasi, mikäli odottamaanne muutosta ei tulekkaan. Aurinko nousee samalla tavalla, mikään eikä kukaan ole muuttunut suuntaan tai toiseen. Mitä teille sitten tapahtuu?
    Romahtaako teidän maailma silloin? Hypätäänkö katolta ohi kiitävän tähden kyytiin tai jotain muuta vastaavaa?

  • Jugi sanoo:

    Minua ainakin vituttaisi jos ei tapahtuisi muutosta, mutta tyhmäksi en rupeaisi. Mutta niin kuin ogeli sanoi niin jos-mahdollisuutta ei ole 😉

  • Ogeli sanoo:

    jatu, en ole sen erikoisempi kuin kukaan muukaan. Olen vain yksi monista, joka on tätä polkua kulkemassa. Uskon, että sinä olet myös yksi heistä sillä juuri kiinnostuksesi aiheeseen on jo merkki siitä, että olet oikealla polulla. Pettymyksiä on elämässä sattunut minullekin paljon, mutta sisäistä ääntäni kuuntelemalla olen päässyt näinkin pitkälle. Aiemmin olin peloissani ja hämmentynyt, mutta nyt odotan muutoksia innoissani. Tämä on kasvun paikka meille jokaiselle. Tämä oikeasti tulee olemaan hienointa aikaa ihmiskunnan historiassa, usko pois! 🙂

  • jatu sanoo:

    Hienoa jos olette oikeassa, toivotaan parasta ja toivotaan muutosta positiivisempaan suuntaan. Oli mukava vaihtaa ajatuksia tästäkin aiheesta.

  • Isojalka sanoo:

    Täällähän tämä juttu on mennyt uskontojen puolelle. Ei se mitään.
    No niinhän se on että uskontoja syntyy ja kuolee…

  • Jugi sanoo:

    Yhden laissa lukee, että mitä lähemmäksi mennään uutta aikaa niin sitä nopeammin menee aika. En ole ainakaan vielä huomannut tuollaista. Onko joku muu?

  • Printer sanoo:

    Jugi, Noihin voi aina tietenkin löytää kaikenlaisia selityksiä kun tarpeeksi miettii, mutta itselleni tule kyllä mieleen teknologian kehityksen jatkuva kiihtyminen ja älytön nopeus. Vrt. esim 1800-1900 välistä aikaa, sitten 1900-2000 välistä aikaa, ja sitten 2000-2012 välistä aikaa.

  • Printer sanoo:

    Tuo (aikuisten oikeasti) galaksin keskustasta tuleva tuntematon / uusi säteilyaalto on kyllä mielenkiintoinen asia. Tietääkö kukaan milloin se tarkalleen osuu ekaa kertaa maahan?

  • Jugi sanoo:

    Luulen, että kun säteily tulee kohti maapalloa niin siinä tapahtuu jotain erittäin hienoa. On ennustettu myös, että aurinko tulee olemaan hyvin aktiivinen loppuvuodesta. Ja yhden laissahan lukee, että aurinko on jumala. Tämä voi merkitä vain yhtä asiaa. Aurinko on se portti uuteen ulottuvuuteen!

  • Printer sanoo:

    Onko missään sitä arvioita milloin tuo säteily tänne tulee?

  • Ogeli sanoo:

    Arvio on ainakin Pane Andovin mukaan se, että kyseinen aalto saapuu tänne joulukuussa.

  • Jugi sanoo:

    Harmi kun ei tiedä sitä päivämäärää eikä kellonaikaa, koska olisin halunnut olla oikeana hetkenä myös oikeassa paikassa 🙂

  • Silence sanoo:

    Jugi, Raamattu kertoo, että vain Herra tietää Pojan toisen tulemisen ajan, ei edes enkelit tiedä milloin on ylösnousun aika =)

    Raamattu vihjaa myös, että se tulee kuin varkain (kaksi naista pellolla, toinen otetaan, toinen jää jne.) ja kehottaa olemaan valppaina sekä tulkitsemaan ennusmerkkejä. Mutta emme saa odottamalla odottaa, vaan täytyy elää normaaalisti viime hetkeen asti.

    Kaikki kyllä huomaa muutoksen yhtä aikaa. Raamattu muotoilee asian näin:
    Sillä niin kuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
    Tämä voisi olla esimerkiksi jonkun säteilyn iskeytyminen Maapalloon?

    Raamattu myös varoittaa huijareista, jos joku sanoo, että Herran Poika on tuolla tai tuolla, niin silloin ei ole kyseessä oikea Herran Poika. Pojan toinen tuleminen taitaakin olla lähinnä jokin tapahtuma, jossa oivallamme Minä olen -totuuden.

    Ymäpäripyöreydestään tutut kanavoinnit sanovat, että olet aina oikeassa paikassa =)

  • jatu sanoo:

    Jugi: Mikä se oikea paikka olisi?

  • Jugi sanoo:

    Kotona juhlistamassa uutta aikaa.

  • jatu sanoo:

    En sano tätä pahalla tai pilkatakseni teidän uskoa, väkisinkin tulee mieleen vaarallinen uskonlahko.
    En ole mikään jeesustelija tai halua moralisoida. Kun on liian uskovainen, kulkee silmät sidottuina.

    Klippa på linkki: http://www.uskontojenuhrientuki.fi/joukkoitsemurhat/

  • Jugi sanoo:

    Jatu, näytät olevan aika huolissaan meistä? Ei se minun maailmaa kaada (jos) uutta aikaa ei tule. Jatkan elämääni ihan normaalilla tavalla. En turhaudu vaan olen kuin mitään ei olisi tapahtunut 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Sama täällä. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Eläinkuolemat jatkuvat:
    http://yle.fi/uutiset/ayriaisten_joukkokuolema_perun_rannikolla/6136234?origin=rss

    Jos seuraa aktiivisesti uutisia, niin noita eläinkuolemia raportoidaan lähes joka viikko. Milloin Suomessa, milloin maailmalla. Kaikenlaisia syitä noille yritetään keksiä, jotteivät ihmiset alkaisi kummastella. Epäilen, että tuo liittyy jotenkin Maan magneettikenttään ja tietoisuuteen. Kaikkien elävien olentojen omat magneettikentät ovat yhteydessä Maan magneettikenttään ja eläimet ovat hyvin herkkiä muutoksille. Tätä on nyt jo tapahtunut reilusti yli vuoden. Jos joku ei vielä usko muutokseen, niin nyt olisi hyvä aika oikeasti avartaa hieman mieltänsä.

  • Jugi sanoo:

    Raamatussa puhutaan noista eläinkuolemista. Sen mukaan eläinkuolemat ovat merkki maailmanlopusta/uudesta ajasta. Suosittelen lukemaan raamattuun kirjatut lopun ajan ennustukset. Niistäkin voi spekuloida vähän missä mennään.

  • jatu sanoo:

    Alkaa sapuska loppumaan maapallolta. Viittaa ennemminkin lopusta kuin uudesta alusta.

    Mielestäni usko ei avarra mieltä, vaan sulkee sitä entisestään.

  • näkökulmio sanoo:

    Mitä jos tuota yhden lakia ei olisi kirjoitettu? Missä tilanteessa olisitte nyt? Vai tapahtuuko tämä kaikki pelkästään yksilöllisellä tasolla jokaiselle?

    Voisiko eläinkuolemat johtua saasteiden lisääntymisestä, öljyvahingoista, ydinvoimasta ja chemtrailauksesta ynnä muusta ihmisen luonnon manipuloinnista?

  • Ogeli sanoo:

    Yhden Laki on vain yksi monista lähteistä joka puhuu tästä muutoksen ajasta. Yksi tärkeimpiä koottuja teoksia silti, moneltakin osalta.

  • Ogeli sanoo:

    Ja nuo mainitsemasi asiat voivat hyvinkin olla myös syypäänä. HAARP ja chemtrailit ovat tehneet pahaa tuhoa.

  • Jugi sanoo:

    Ainahan voi spekuloida, mutta tosiasia on, että eläimiä kuolee joka voi olla merkki jostain hyvinkin suuresta asiasta. Ehkä eläimet kokee tuhon ensimmäisenä jonka jälkeen maapallo tuhoutuu lopullisesti. Kyseessä ei ole suinkaan loppu vaan ns. portti uuteen ulottuvuuteen.

  • jatu sanoo:

    Taitaa olla se portti hautausmaan portti?
    Uusi ulottuvuus on se, kun lykätään koiraputkea?

  • Jugi sanoo:

    Uskoisin, että kuolema on siirtymäreitti uuteen ulottuvuuteen.

  • Ogeli sanoo:

    Kun tietää, että kuolema ei ole loppu niin ei ole mitään pelättävää. Sielumme energia on elossa aina, ikuisesti. Kuten Luojakin on ollut ja tulee olemaan… Olemmehan osa kaikkeutta.

  • jatu sanoo:

    Olemme osa jatkumoa, osa meistä jatkaa meidän lapsissa.
    Ruumis kierrätetään luonnon kiertoon. Tietoisuus kuolee samalla hetkellä kuin mekin. Ei ole taivasta tai h-e-lvettiä, on vain tämä tässä ja nyt.

  • Ogeli sanoo:

    Sanoisin, että tulet vielä yllättymään kuolemasi hetkellä. 🙂

  • sepi sanoo:

    vaikka ihminen kuolee, se jatkaa eloaan. miten? siinä teille mietittävää

  • Jugi sanoo:

    Ruumis kuolee, mutta sielu jatkaa elämää. Sielu ei kuole missään vaiheessa, näin lukee Raamatussa.

  • jatu sanoo:

    Raamattu on ihmisen kirjoittama. Sitä on hyvä noudattaa, kaikki siinä ei kuitenkaan ole totta.

  • Jugi sanoo:

    Jumalan poika on kertonut raamattuun kirjatut asiat. Joo ihminen on kirjottanut asiat raamattuun, mutta ei mikä tahansa ihminen. En usko, että noita asioita olisi kirjotettu turhaan.

  • Silence sanoo:

    Ruumis on sielulle, kuin auto ihmiselle. Ihminen taittaa matkaa autossa, kun auto hajoaa, niin ei matka siihen pääty, matkaa voidaan jatkaa vaikka jalkaisin.

    Kun ruumiista loppuu vääntö, niin sielu siirtyy vain ruumiista pois. Tämän jälkeen ruumis on vain tyhjä astia, joka muuttuu maaksi, kuten pappikin sanoo.

    Mutta sielu jatkaa eeppistä seikkailuaan.

  • Ogeli sanoo:

    Aivan. Ruumis on väline, joka mahdollistaa kokemuksemme tässä fyysisessa ulottuvuudessa. Raamattu on hyvin erkaantunut Yhden Lain opeista, ja varsinkin Vanhan Testamentin jutut ovat peräisin negatiivisilta entiteeteiltä.

    Jos olette nähneet eläimen tai ihmisen kuolevan, niin olette varmasti huomanneet että kuoleman hetkellä tuon olennon silmistä hiipuu kaikki elämä. Jotain on poissa ja kotelo on vaan jäljellä. Ihmisellä on oikeastaan monta eri ruumista, osa niistä on vain astraalitasolla.

  • jatu sanoo:

    Raamattua aloitettiin kirjoitamaan vasta reilun 40-50 vuoden päästä, kun Jeesus naulittiin.
    Siinä ajassa on tapahtunut yhtä ja toista, asioita on kerrottu ja ne on matkalla muuttuneet moneen kertaan.
    Onhan raamattu perus opeiltaan ihan hyvä, se on kuitenkin kirja kirjojen joukossa. totuuden ja oikeuden tunne tulee jokaisen sisältä ja eletystä elämästä, ei kirjoja lukemalla tai muita palvomalla.
    Montako kertaa raamattua on muutettu? Latinasta käännettyssä raamatussa oli pelkästään parituhatta väärin käänettyä asiaa ja ajatusta.
    Olisi mielenkiintoista päästä lukemaan original versiota, ei meille sovitettua opusta.

  • Ogeli sanoo:

    Olen ymmärtänyt, että Raamatusta on myös jätetty pois jälleensyntymisoppi. Se kuitenkin on melko iso pala historiaamme ja todellisuuttame. Kun ihminen tajuaa, että elämä on vain yhtä jatkuvaa sykliä hänen koko todellisuutensa muuttuu. En tiedä tarkalleen, että avautuuko tuossa jotkut chakrat tai jotain, mutta elämänmullistava kokemus se kuitenkin on. Kaikki alkaa sen jälkeen tuntua… Järkevältä.

  • Isojalka sanoo:

    Jatu: ”Raamattua aloitettiin kirjoitamaan vasta reilun 40-50 vuoden päästä, kun Jeesus naulittiin.”
    Tarkoitat varmaan Uutta testamenttia? Vanha testamentti kirjoitettiin paljon ennemmin Jeesuksen elämää.

  • Ogeli sanoo:

    Vaikeinta tässä kaikessa kaikille kuten minullekin on uskoa siihen, että jotain näin hyvää voisi tapahtua. Siis, että maa muuttuisi paratiisin kaltaiseksi paikaksi taas. Parhaimmissa valoisissa unissa ja unelmissa voi sen kuvitella todeksi. Kuulostaa kenties liian hyvältä ollakseen totta? Sitä se tulee olemaan, näin oikeasti uskon ja toivon koko sydämelläni.

  • jatu sanoo:

    Uusi ja vanhatestamentti poikkevat niin paljon toisistaa, että puhutaan eri kirjoista.
    uusitestamentti kirjoitettiin 50-150vuotta jälkeen ajanlaskun, eikö se alkanut Apostolin teoilla??
    Raamattua kirjoitettiin satavuotta, jokusen sadan vuoden päästä kirkolliskokous päätti raamatun sisällöstä. Siinä tuli jo kolmas raamattu, montako kirkolliskokousta on ollut ensimmäisen jälkeen, jossa sisältöä laitetaan meille sopivaksi?

  • jatu sanoo:

    Ogeli: Kyllä me samaa asiaa toivotaan, ei siinä mitään. Olen vaan kovin skeptinen tapahtuman toteutumisesta.
    Toivottavasti olen väärässä.

  • Jarppi sanoo:

    Niin sitä pitää pienen ihmisen vain väkisin etsiä tarkoitusta elämälleen jostain ylimaallisen tärkeästä asiasta…eihän sillä ole tietenkään merkitystä onko se totta vai ei. Mielenkiintoista on myös se, että kristityt ihmiset uskovat maya pakanoiden tekemiin tauluihin mayojen joiden uskotaan olevan yli 10000 vuotta vanha kansa. Eikös se ole vähän ristiriitaista, mutta toisaalta enhän minä ymmärrä sitäkään miten on mahdollista että löytyy 250 miljoonaa vuotta vanhoja dinosauruksen jälkiä ja kädellisiä ontällä pallukalla jo 6-7 miljoonaa vuotta eikös se jumala luonut kuitenkin maailman vasta 4000 eaa 😀

  • Jugi sanoo:

    Täytyy kyllä myöntää, että ei tässä ihan varmoja voida olla uudesta ajasta, jos kerran raamatussakaan ei lue niinkään isosta tapahtumasta kuten uuteen ulottuvuuteen siirtyminen. Vähän on semmoinen tunne, että ei tässä mitään tapahdu kuitenkaa. Toivottavasti mitä lähemmäksi mennään niin sitä varmemmaksi minunkin mieli muuttuu.

  • Ogeli sanoo:

    Merkkejä tulee kyllä olemaan.

  • Silence sanoo:

    Jugi, on Raamatussa vaikka mitä jännää, mutta ne on vertauskuvin =)

    Tuolla aiemmin mainitsinkin jo Jeesuksen toisen tulemisen, se voi olla se suuri muutoshetki.

    Raamatussa on myös ufojakin =)

    2. Moos. 19:16:
    16. Kolmantena päivänä aamun tultua alkoi jyristä ja salamoida. Vuoren yllä lepäsi raskas pilvi ja kuului voimakasta torventoitotusta

    2. Moos. 13:20-22:
    20. Lähdettyään liikkeelle Sukkotista israelilaiset leiriytyivät Etamiin, autiomaan laitaan.
    21. Herra kulki päiväsaikaan pilvipatsaassa heidän edellään näyttäen heille tietä ja yöllä tulipatsaassa valaisten heidän tietään, niin että he saattoivat kulkea sekä päivällä että yöllä.
    22. Pilvipatsas oli jatkuvasti kansan edellä päivällä ja tulipatsas yöllä.

    Apt. 1:9-11:
    9. Kun hän oli sanonut tämän, he näkivät, kuinka hänet otettiin ylös, ja pilvi vei hänet heidän näkyvistään.
    10. Ja kun he Jeesuksen etääntyessä vielä tähysivät taivaalle, heidän vieressään seisoi yhtäkkiä kaksi valkopukuista miestä.
    11. Nämä sanoivat: ”Galilean miehet, mitä te siinä seisotte katselemassa taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen, tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän.”

    Raamatussa pilvi on siis ufo? Niihin aikoihin pilvi on kai ollut kuvaavin sana siihen mitä he näkivät.

  • Isojalka sanoo:

    Jatu: ”uusitestamentti kirjoitettiin 50-150vuotta jälkeen ajanlaskun, eikö se alkanut Apostolin teoilla??”

    Jos alkamisella tarkoitat sitä, mikä kirjoituksista on vanhin, niin siinä tapauksessa Uusi testamentti alkoi Paavalin kirjeillä, jotka kirjoitettiin 50-luvulla Apostolien teot sen sijaan kirjoitettiin 60-luvun puolivälissä.

  • Jugi sanoo:

    Silence, on kuitenkin valitettavaa, että raamatussakaan ei mainita mitään ajankohdasta jolloin Jeesus palaa takaisin maanpäälle. Onko mitään vihjeitä edes? On toki mahdollista, että Jeesus tulee takaisin juuri ennen mullistuksia, ottaen uskovaiset taivaaseen. Tämä ei tietenkään liity mitenkään ulottuvuuksiin. Aika ristiriitaista.

  • Silence sanoo:

    Jugi, juu, eipä oikein ole tarkkaa ajankohtaa. Muuta kuin, että ennusmerkeistä voi viisaat saada vihjeitä milloin loppu on lähellä.

    Ilmestyskirjan neljä ratsastajaa, olemmeko jo jonkun heistä nähneet?

  • Jugi sanoo:

    Silence, juu onhan niitä ratsastajia nähty kyllä enemmän kuin neljä. Vaikea sitten erotella oikeat normaaleista 🙂 Ogeli, mainitsit joskus aikaisemmin, että muutosta on jo tapahtunut ja koko ajan meneillään. Itse en ole huomannut mitään merkkejä muutoksesta. Viljapeltokuviot eivät kuitenkaan kerro vielä mitään.

  • Ogeli sanoo:

    Ilmaston lämpeneminen, eläinkuolemat, anomaliat magneettikentässä yms.

    Maa on jo 4D-tihentymässä, mutta ihmiset eivät ole. Tämä aurinkosykli 24 on kuudennen auringon syntymän aika. Kaikki tulee uudistumaan galaksissamme vain kuukausien aikana. Se on vaikeaa uskoa monelle, että menneet sivilisaatiot tiesivät näistä tapahtumista kauan ennen meitä. Koska maailma on ”loppunut” ainakin jo neljästi aiemmin. Nooan Arkki jne. Tämä muutos tosin tulee olemaan kaikkein tärkein, koska aiemmin ihmiset eivät ole olleet valmiita sadonkorjuuseen. Me emme ole edes samalla tasolla, mitä Lemurian ja Atlantiksen sivilisaatiot olivat kymmeniä tuhansia vuosia sitten. Maa ei ikinä edes ole ollut 4D-tasolla ja silti ihmiset olivat viisaampia ja kehittyneempiä kuin nyt!

    Odottakaa vaan maltillisesti. Viimeistään joulukuussa alkaa näkymään muutokset toden teolla, ihme jos ei jo aiemmin.

  • Jugi sanoo:

    Tuli mieleen, että maya kalenterin on katsottu loppuvan 21.12.2012 jolloin alkaisi uusi aika. Mutta nythän on jälkeenpäin löydetty uusi kalenteri joka ulottuu tuhansien vuosien päähän. Eli mayat ennusti uuden ajan siis tuhansien vuosien päähän tästä ajasta. Onko uutta kalenteria tulkittu väärin vai kirjasiko mayat jokaisen syklin loppumisen?

  • jatu sanoo:

    Hyvin aihe kiinnostaa porukkaa, tämä on jo 161. vastaus!

  • Ogeli sanoo:

    Kyse on on Uudesta Ajasta, elämä on yhtä sykliä. Vanha päättyy/kuolee ja uusi alkaa/syntyy. Evoluutio on erilaista kuin on ymmärretty sen olevan. Kosminen kello tikittää ja se tuo meidät uuden ajan partaalle, joka on niin hienoa aikaa että meidän on edes vaikea sitä ymmärtää.

  • näkökulmio sanoo:

    vaikka mä jotain ymmärränkin näistä jutuista niin mun on täysin mahdoton näistä ainakin toistaiseksi kenellekään puhua, kun mut koetaan tärähtäneenä jo pelkästään sen vuoksi että katson taivaalle ja näen kemikaalivanoja, en viitsi edes yrittää puhua jostain negatiivisesta eliitistä ja sen toimista 🙂 Ei oo mulla kovin montaa samanhenkistä ympärillä, ei silti ole yksinäisyydeltä tuntunut.

  • Silence sanoo:

    Näkökulmio, muiden negatiivinen suhtautuminen johtuu siitä, että jotkin asiat vain menevät heidän tietoisuuden yli, eivätkä edes koita (pysty) ajatella asiaa avarasti.

    Enpä itsekään näistä puhu kovaan ääneen, jos joku ei sitten kysy. Toinen keino on antaa toisille pieninä annoksina kipinä eli mainita ohimennen pintapuolisesti jotain, jos sitten kuulijaa kiinnostaa aihe, niin hän kysyy enemmän tai sitten iltahämärissä muilta salaa googlailee =)

    Kipinän antamalla ei suoraan mene toisen tietoisuusrajan yli, vaan silloin annetaan toiselle varovasti uutta mietittävää, jonka hän voi rauhassa sulatella, jos hän niin haluaa.

    Näin toimivat valotyöntekijät, antavat toisille ”valon kipinöitä” eli uusia näkökulmia purtavaksi, joihin voi tarttua, jos siltä tuntuu. Näin valo leviää ihmiseltä toiselle, lopulta koko planeetta loistaa tietoisuusvaloa =)

    Jos sitten hyökkää kerralla kaikella tiedolla toisen päälle, minkä itse tietää, niin siitä ei useinkaan hyvää seuraa – pitävät hulluna.

    Tämän vuoksi maan ulkopuolinen älykin antaa ihmisille aikaa kasvattaa tietoisuuttaan ja vähitellen maan ulkopuolinen äly pieninä annoksina antaa itsestään viitteitä. Eivät siis pamahda ilman ennakkoilmoitusta eteemme.

  • Vergilius sanoo:

    ”Maa on jo 4D-tihentymässä, mutta ihmiset eivät ole” -tarkoittaa mitä? Mikä on 4D-tihentymä? Viittaatko 4D:llä neljänteen ulottuvuuteen? Eli aikaan (joka on neljäs ulottuvuus)?

  • Silence sanoo:

    Vergilius, mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin 4D (ulottuvuus) on vain ihmisen käsityskyvylle parempi sana. Kuulemma oikeammin se on tihentymä. Aurinkokuntamme lipuu tiheämmän valon alueelle galaksissa – joulukuussa olemme galaksin keskilinjan kohdilla.

    Aurinkokunta liikkuu galaksin ympäri siniaallon mukaisesti eli eteenpäin ja samalla pitkiä aaltoja ylös ja alas. Aaltojen keskikohdassa aina tapahtuu jokin evoluutiollinen harppaus.

    Jotta voisi edetä tiheämpään valoon, niin täytyy olla siihen valmis DNA-pohjaisesti – muutumme hiilipohjaisesta (paine kasvaa) kristalliin.

    Juu, vaikeita asioita sulattaa.

  • Vergilius sanoo:

    Vai niin. Itse ajattelin, että nyt puhutaan ihmiselle havainnoitavissa olevista neljästä ulottuvuudesta, jotka ovat siis vanhat tutut pituus, leveys, syvyys ja aika. Mutta ilmeisesti nyt liikumme muissa sfääreissä. Muutumme siis hiilipohjaisesta kristalliksi, eli piioksidin ja lyijyoksidin seokseksi? Vai tarkoititko kiteiseksi? Täytyy pitää mielessä, että kristalli ja kide ei ole sama asia. Ja kide ei tarvitse painetta muodostuakseen. Kiteet syntyvät, kun aine, joka on nestemäisessä muodossa jäähtyy kiinteäksi riittävän hitaasti.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto