ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Uusi Dokumentti Viljapeltokuvioista

Uusi dokumentti viljapeltokuviosta. Tässä dokumentissa myös tieteellistä dataa viljapeltokuvioiden outouksista. Maaperästä on mitattu normaalia enemmän elektromagneetista säteilyä ja mm. joissain kuviossa voidaan viljassa huomata mutaatiota. Tämä mutaatio ilmenee viljan solmukohtien venymisenä/paisuuntumisena. Dokumentissa näkyy myös viljapelokuvioiden läheisyydessä lentäviä valopalloja.

Videossa pohditaan myös kuvioiden sisältämiä viestejä. Monet viesteistä vaikuttavat olevan myös matemaattisia.

Kiitos vinkistä Jussille. 🙂

Lue myös tämä artikkelimme viljapeltokuviosta:
Viljapeltokuviot – Ihmisen vai avaruusolentojen tekosia?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: Uusi Dokumentti Viljapeltokuvioista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Aqua vitae sanoo:

    En katsonut dokumenttia (vielä) joten ottakaa tämä vain spekulaationa.

    Vilkaisin nimittäin tuottajaryhmää tällä dokumentilla ja kuten oletetusti käy ilmi, samainen taho on tuottanut salaliittodokkareita yms.

    Onko tämä täysin puolueetonta ”un-biased” materiaalia vai voiko tuottajien oma henkilökohtainen kanta vaikuttaa dokumentin lopputulokseen?

  • Hexaa sanoo:

    Noniin nyt tuli taas hyvä dokkari, juurikin noista kyseisistä säteilyistä ja muodostumista
    katsokaas -> jos oletetaan että ufot olisivat tehneet nämä kuviot, ja erittäin pitävät todisteet saadaan koottua niin tilanne olisi se että
    se todellakin todistaisi sen että jotkut meitä todellakin kehittyneemmät oliot haluaisivat viestiä meille jotain ( varmaankin erittäin tärkeätä) asiaa ,
    ” me asumme täälä”? tai vaikka yrittää jäljitellä jotakin matemaattista juttua että me voisimme oppia lukemaan viestiä.

    oletan siis että noissa viesteissä on meille ihmisille tarkoitettuja sijainteja ja ohjeita ehkkäpä jotakin kaavoja jonkun laitteen rakentamiseen tms.

    mutta omasta mielestä varmaa on se että tiettyjä kuvioita ihmiset eivät ole tehneet ja ainoaksi vaihtoehdoksi taitaapi jäädä maan ulkopuolisen olion tekemä kuvio,

  • metele sanoo:

    mikä ihme on mielestäsi dokumentin lopputulos? ihan noin niinkuin yleisellä tasolla.

    ei ole varmasti olemassa puolueetonta täysin subjektiivista dokumenttia mistään asiasta täällä telluksella. se ”lopputulos” on aina joka ikinen kerta katsojan omassa päässä tapahtuva immersio omien elämänkokemusten ja sieltä kuuluisasta höpöhöpötuutista tulevan informaation välillä, eräänlainen jatkuva balansointi joka jokaisen on vain tehtävä halusi tai ei.

    harmi että täällä suomessa on niin vaikeaa saada minkäänlaista keskustelua juuri mistään rajatiedosta aikaan (en viittaa tällä nyt ko. postaukseen), kun ihmisillä on ainainen tarve joko saada veden pitävä AUKOTON todiste siitä että nyt ollaan todellisten asioiden kanssa tekemisissä, tai sitten päästä ähhäähä-piikittelemään, että pitihän se arvata.

    voiko tuottajan kanta vaikuttaa lopputulokseen.. kysynpä että voiko se olla vaikuttamatta 🙂

  • Wespa sanoo:

    Voiko tuottajien oma henkilökohtainen kanta vaikuttaa dokumentin lopputulokseen?

    Toki se aina vaikuttaa dokumentin sisältöön ja sen esitysmuotoon. Itse tutkimuksia se ei kuitenkaan muuta. Tekeekö se dokumentin tekijästä jotenkin vähemmän luotettavan jos se dokumentoi yliluonnollisia aiheita käymällä paikoilla ja haastattelemalla alojen asiantuntijoita?

    Dokumentti on dokumentti. Aika iso kohu nousisi jos joku dokumentti olisi esitetty vääristellen tietoa tai esittäen väärää tietoa… Toki pienissä määrin näitäkin on tapahtunut jättämällä mainitsematta tietoa… Lisää tietoa viljapeltokuvioista löytää myös samassa artikkelissa mainitusta linkistä. 🙂

    Hienoa kuitenkin, että teet Aqua Vitae skeptistä taustatutkimusta. Suosittelen myös katsomaan dokumentin, vaikka sitten skeptiseltä kannalta. 🙂

  • spookynen sanoo:

    Olen nähnyt tämän dokumentin, kannattaa katsoa! Antaa ajattelemisen aihetta. Muutenkin kuin pelkästään viljapeltokuvioiden suhteen 😉

    Varmaa vastaustahan se ei tietenkään anna kysymykseen, mistä kuviot tulevat. Hienoja ne joka tapauksessa ovat.

    Itse pidin erityisesti Michael Glickmanin (jos nyt muistan nimen oikein) puheenvuoroista. Siinä meillä on viisas ihminen.

  • herukkamarjanen sanoo:

    ”Dokumentti on dokumentti. Aika iso kohu nousisi jos joku dokumentti olisi esitetty vääristellen tietoa tai esittäen väärää tietoa…”

    Jos opetusmielessä tehdyt historia, luonto, ja tiededokumentit jätetään laskuista pois, niin yhtään dokumenttia en ole nähnyt, missä näin ei olisi jossain määrin tehty, tai missä ei tekijöiden omat motiivit, ja näkökannat tulisi jollakin tapaa esiin.
    Kukaan ei katsoisi , ja mikään kanava ei ostaisi sellaista dokumenttiä , missä kerrotaan, että kakaralauma talloi rinkulan ruikonperällä viljapeltoon. Sitten kun tehdään samasta rinkulasta dokumentti oikein viihdyttävästi, ja muka tieteellisesti, viskotaan sekaan spooky juttua mutaatioista, kosmisista sätelyistä, ja plasmapalluroista niin johan kiinnostaa aivan eri tavalla ihmisiä. Tämä tietysti näkyy myös dokumentin tuottajien kassavirrassa , ja mahdollisen esittäjä kanavan mainostuloissa, mutta sitähän ei kerrota kenellekään.

  • Aqua vitae sanoo:

    Hmm…nyt katsoin tuon dokumentin viimeinkin kokonaisuudessaan.
    Alan tehdä taas tutkimusta ja raportoin sitten vaikka tuloksia tänne.

    Voisi sitä joskus vaikka laittaa SU:hunkin materiaalia, jos sitä nyt tarpeeksi tulee ;]

    PostScriptum: Oli tuossa lopussa hauska kun se mies seisoi siellä pellolla ja tokaisi:
    ”Yeah… I’m a skeptic —- I think they’re not man made.”
    Contradiction, anyone?

  • A-E sanoo:

    Vihdoin jotakin uutta ja mielenkiintoista!

  • recon sanoo:

    Jos oliot ovat olleet läsnä jo vuosia, satoja vuosia, vuosituhansia, kumma ettei ole tullut mieleen opetella vaikka aakkosia tai kirjoitusmerkkejä, saadakseen viestinsä ymmärretyksi. Sen luulisi olevan hieman helpompaa kuin tuhota toisten elinkeinoja viesteillä jota kukaan ei tajua.

  • Wespa sanoo:

    Oli tuossa lopussa hauska kun se mies seisoi siellä pellolla ja tokaisi:
    “Yeah… I’m a skeptic —- I think they’re not man made.”
    Contradiction, anyone?

    Oikea skeptikko katsoo todisteita ja perustaa siihen mielipiteensä. Jos siis todisteet viittaavat johonkin mitä ihmiset eivät voi saada aikaan, niin skeptikon pitää siihen perustaa mielipiteensä. Toki on olemassa myös ns. nettiskeptikkoja ja wannabeskeptikkoja (en viittaa sinuun Aqua), jotka ovat aina vastaan vaikka todisteet näyttäisivät mitä tahansa. 🙂

    Toki on olemassa selvästi ihmisten tekemiä kuvioita. On kuitenkin myös kuvioita, joiden tekijöiksi ei niiden monimutkaisuuden, lyhyen tekoajan ja muiden todisteiden (säteily, mutaatiot viljassa, näköhavainnota valopalloista jne.) takia ole voitu ihmistä laittaa…

    Jos oliot ovat olleet läsnä jo vuosia, satoja vuosia, vuosituhansia, kumma ettei ole tullut mieleen opetella vaikka aakkosia tai kirjoitusmerkkejä, saadakseen viestinsä ymmärretyksi. Sen luulisi olevan hieman helpompaa kuin tuhota toisten elinkeinoja viesteillä jota kukaan ei tajua.

    Omasta mielestäni (alitajuisetkin) symbolit ovat paljon mielinkiintoisempia. Ehkä osa viesteistä halutaan nimenomaan olevan piilossa ja tietyllä tekniikalla esim. selvitettävissä. Myös osa viesteistä ei välttämättä edes ole tarkoitettu meille. Suoria vastauksia kuitenkin on tullut, kuten tuo vastaus siihen viestiin, joka lähetettiin avaruuteen, vaikka tuokaan ei tekstimuodossa ollut. Kuvioissa on havaittu mm. matemaattisesti selvitettäviä viestejä, binäärikoodia, planeettojen asentoja (päivämääriä), maya kalenteria kuvaavia kuviota yms. Elinkeinoa kuviot eivät yleensä haittaa, sillä itse kerättävät viljanjyvät pysyvät yleensä kunnossa.

    Jos taas uskoo kanavointiin, niin tekstimuodossa mahdollisia alieneilta tulevia viestejä on kirjotettu kirjakaupalla (ihmisten kautta). Ehkä tämä on lisäys näihin ja laajentaa ”itse alaa”.

    Mielenkiintoisinta mielestäni ovat kuitenkin todisteet, jotka viittaavat siihen, että symbolit eivät ole ihmisen tekemiä. Näistä tarkemmin voi lukea vaikka näistä linkeistä:
    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/todisteet2.html
    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/todisteet3.html
    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/todisteet4.html

  • Eric sanoo:

    ”Omasta mielestäni (alitajuisetkin) symbolit ovat paljon mielinkiintoisempia. Ehkä osa viesteistä halutaan nimenomaan olevan piilossa ja tietyllä tekniikalla esim. selvitettävissä.”

    Nyt se sitten selvisi, kyseessä on ilmiselvästi ”arvaa mikä sana” -leikki ulkoavaruudesta! Veikeitä nuo otukset.

  • Wespa sanoo:

    Tai sitten viestit on tarkoitettu vain viisaampien selvittäjien tietoon. 😉
    Hauska leikki se silti on.

    Kysympä näin päin. Miksi ihmiset keksisivät piilotettuja viestejä ja laittaisivat näitä kuvioihin?

    Se on kuitenkin ihan fakta, että tuollasia viestejä kuviossa on, jotka saa kuviota tutkimalla…

  • Hexaa sanoo:

    Joo tämä on sikäli mielenkiintoista kun olen tässä ajatellut noihin viesteihin on piilotettu vastauksia eri asioista MUtta sen avaamiseksi meidän pitää olla tarpeeksi älykkäittä.
    luulisin niin että vuosina 1500-1800 viljakuviot olivat suhteellisen harvinaisia niitä ilmestyi muutamia ja se unohdettiin suhteellisen pian ilmeisesti kyseiset alienitkin sen unohtivat ja antoivat ajan vielä kulua -> vuosina 1800-1900 ilmeisesti kasvoi ja 1950-2009 se on lisääntynyt suhteellsien huimaa vauhtia ? miksi?

    tämä on oma veikkaukseni asiaan mutta olettaisin että kyseiset alienit ovat jo kauan tienneet meidän olomme täälä maapallolla ja ovat yrittäneet ottaa yhteyttä, tosin huomasivat ettei ole järkeä edes ilmeisesti yrittää kommunikoida vielä ihmisten kanssa. ne ovat saattaneet tuoda joitakin tiettyjä ” keksintöjÄ” tai mausteita meidän kehitykseemme kun se kerran on niin huimaa viimevuosisadalla ollut mutta nyt kun ihmisen älykkyys on kohonnut selvästi niin Kuviotkin ovat lisääntyneet huomaatteko?

    siis nähtävissä jonkinlainen suora yhteys asiaan. ja varsinkin kyseinen kuvio missä näkyy alienin p’ää ja jokin pinäärikoodi tms oletan että siinä kyseisessä laatassa on erittäin tärkeää tietoa alien rodusta/roduista. ja päätelmäni on siinäsuhteessa osunut oikeaan että vihamielisiä tuskin kyseiset oliot ovat..

    Noo yhtä kaikki olen omasta mielestä AIVAN varma että jotain erikoista on tapahtumassa ja suhteellisen pian vielä v 2012-2013 välisenä aikana
    jään kyllä innolla odottamaan 🙂 kyllä se yhteys sieltä vielä saadaan

  • Wespa sanoo:

    Se binäärikoodi on kiekosta käännetty. Viestin ja lisätietoa voi lukea tästä Paranormaali Blogin vanhasta aiheesta. 🙂
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2007/06/08/viestin-sisaltavia-viljapeltokuvioita/

    Tässä vielä dokumentinjanoisille toinenkin mielenkiintoinen pätkä, jossa lisää tieteellistä dataa:
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2007/12/18/esitelma-viljapeltokuvioista/

  • recon sanoo:

    Martin Keitelin sivut olivat alussa hyvää ja hienosti perusteltua teksitiä, pisti ajattelemaan, mutta sitten kun mentiin taikavarpuihin, kivien tietoisuuteen ynnä muuhun rupes pikkuhiljaa hymyilyttään….

  • John Titor sanoo:

    Crop Circle in 26.5.2009
    They are following us

  • dr.paranormal sanoo:

    Jänniä noi viljapelto kuviot muistan pikkupoikana kun tommonen ilmesty isän pellolle noi joku 40 v sillon ei oikeen osattu kiinnittää huomioo siihen. Se oli semmon ympyrän muotonen jossa oli jotain palloja, mutta ei se siinä kauaa pysyny kun piti sato korjata.

  • Phazon sanoo:

    itsekkin olen pieniä viljapeltokuvioita aikoinani nähnyt. Viimevuonna viimeksi, tosin ne oli todennäköisesti tuulenpyörteiden tekemiä koska vilja oli taipunut ympyrään muotoon. 🙂

  • Gypsy sanoo:

    ” recon (16:44:35) :

    Martin Keitelin sivut olivat alussa hyvää ja hienosti perusteltua teksitiä, pisti ajattelemaan, mutta sitten kun mentiin taikavarpuihin, kivien tietoisuuteen ynnä muuhun rupes pikkuhiljaa hymyilyttään….”

    Juu kattelin kans nuita keitelin sivuja ja tosiaan hyvin oli tuotu esille asioita jotka varmasti pistää ihmisen pohtimaan mahdollisuutta ” yliluonnolliseen” tapahtumiin.
    Itselläni taikavarvut ja kivien tietoisuudet pistää kanssa hymyilyttämään mutta ei ehkä samalla ajatusmallilla 🙂 Miksipä olisit ainut jolla on tietoisuus? Ehkäpä olemme kaikki tietoisuuden osana, ehkäpä tietoisuus kiville on jotain aivan muuta mitä se meille on? Erillaista ? Varvulla ukkinikin löyti hyvät kaivonpaikat itselleen kuin ystävilleen, jonka saloja (jos niitä on) en kerrennyt hältä utelemaan. Käsittääkseni tämmöinen on muutama sukupolvi taaksepäin ollut hyvinkin yleistä. Itselläni yksi hyvä kokemus mutta silloin en käyttänyt varpua ja en etsinyt vettä mutta samalla periaatteella käytin omaa kättäni ja etsimäni esine köytyi maan alta 🙂 Meinaankin tutustua tänä kesänä aiheeseen enemmän 🙂

  • Aqua vitae sanoo:

    Jooh.
    Nyt tuli tuokin viljapeltokuviojutska tutkittua ja minullapa on nyt sitten vastaukset lähes kaikkiin ”vakaviin todisteisiin” viljapeltofanaatikkojen puolelta.

    Postaan tänne lähiaikoina linkin Skeptics Unitedista.

    ;]

  • spookynen sanoo:

    Hei älkää aliarvioiko taikavarpuja, varsinkin jos sillä etsitään veden sijaintia kaivoa varten! Meidän kesämökillä joskus vuonna nolla on kaivon paikka katsottu varvulla, ja tiedän muitakin tapauksia.

    Tälleen vähän aihetta sivuten 🙂

  • trolle sanoo:
  • Gypsy sanoo:

    No hoh hoijaa 😀 Taidan sitten olla niitä ihmisiä jotka on jäänyt illuusion valtaan ja ajattelen kuin primitiiviset esi-isämme 😀 Ja osaan keksiä monta syytä miksi tuo koe suorastaan epäonnistui 😀
    Varvunkäyttöön liittyy myös käsittääkseni käyttö ”sääntöjä” joita tämän videon ihmiset eivät selvästikkään täytä. Käsittääseni varvun käyttö ei ole leikkiväline vaan siihen täytyy olla oikea tarve ja ajatusta takana (pientä valmistelua mitä on tekemässä). Voihan tosiaan ajatella että voiih mitä puppua ja selittelyä mutta itse ainakin aijon tutustua aiheeseen enempi tänä kesänä jos sattuisi tulemaan sopivia tilanteita vastaan. Aihe sentään on kokeilemisen arvoinen 🙂 Meinaan että netistä käsin pääty aina toisen käden tietoon…
    On hyvin helppo havaita tässä netti tutkimisessa isojakin porsaan reikiä. Nimittäin monesti ihmiset eivät vaivaidu kokeilemaan mitään itse vaan perustaa uskon tai ei uskonsa sekalaisten viestien ja videoiden perusteella. Hih varsinaiseksi varvun palvojaksiko tässä ruvettiin :D:D Eipä sentään mutta tuon videon perusteella en itse ainakaan aio käsitystäny varvun käytöstä perustaa vaikka tukenahan sitä voi käyttääkin tarvittaessa.

    Sori kun menee vähän off topik

  • trolle sanoo:

    Juuei, varvun käyttö ei ole leikin asia. Osaamattomissa käsissä se saattaa sujahtaa käyttäjänsä nenään. Ihmisestähän yli puolet taitaa olla vettä….

  • recon sanoo:

    ”Crop circles are Chuck Norris’ way of telling the world that sometimes corn needs to lie the fuck down. ”

  • Ranttali sanoo:

    Noista taikavarvuista vaan: Meillä käytettiin aikoinaan neliön muotoon taivutettua paksua ”katiskanrunkolankaa”, ei mitään automaattisesti käsissä sinne tänne rimpsahtelevaa pajunvarpua tai muuta. Sitä pidetään kevyesti kourassa pystyasennossa (liikkumissuunta siis vasemmalle/oikealle), ei todellakaan puristeta, eikä anneta heilua myöskään vapaana sinne tänne. Ja satua tai ei, ihan samasta kohdasta useat eri ihmiset esim. maasäteilylinjat löytäneet, myös ne jotka eivät toisen löytämän linjan kohtaa etukäteen tienneet!

    Varmasti mielikuvituksellisemmat ”viljapeltokuviot” kuvamanipulaatiota/ihmistekoisia, kuka täysjärkinen nyt muuta uskoisikaan. Mutta peruskuvioita tosiaan tuulenpyörteet ja jopa sadekin tekevät. Lisäksi jos traktorilla tehty kiemuroita, myös vilja kasvanut niiden mukaisesti ja kaatuu lakoonkin sen mukaisesti. Myös yksittäisin sähkökenttiä ja plasmapalloja voi luonnossa syntyä, jotka voivat ainakin osaselitys olla. Lisäksi ihmisellä taipumus nähdä osassa ihan sattumanvaraisia kuvioita jokin logiikka tai hänelle tuttu kuva. Mutta se ei tietystikään noihin todellisiin ”taiteiluihin” mitenkään liity.

    Näennäisdokumentteja ja ainakin huhuja jopa tieteelliset kriteerit täyttävistä ”tutkimuksista” joka alalta löytyy, mitään aitoa todistetta ei kukaan tuonut edelleenkään julkisuuteen. Enkä usko että tulee tuomaankaan. Asialla ei myöskään mitään merkitystä muuten elämän kannalta, paitsi tietysti maanviljelijöitä v-tuttaa, kun niinkin suuren työn jälkeen sato pilalla!

  • zagari sanoo:

    Miten voi katsoa kun se on yksityinen????

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto