ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Pyhää Geometriaa – Nassim Harameinin uusi luento

Fyysikko Nassim Haramein käsittelee tieteelliseltä ja matemaattiselta näkökannalta maailmankaikkeutta, ulottuvuuksia, geometriaa, sitä mistä kaikki muodostuu ja kaiken yhteyttä toisiinsa. Nexus Conferencessa pidetyllä esitelmällä hän ottaa esiin myös mm. tyhjiön loputtoman energiapotentiaalin ja kertoo miten tyhjiö itsessään mahdollistaa materiaalisen maailman. Luento on aikamoista tieteellistä nannaa vaikka siinä koitetaankin myös sitoa New Agen ja kvanttifysiikan hurjimmat teoriat sekä fysiikka yhteen, Nassimin mielestä näiden yhteys ja hurjimmat teoriat ja uskomukset on todistettavissa matemaattisilla kaavoilla ja yhtälöillä.

Sisältää osittain samaa materiaalia Nassimin aikasemmilta luennoilta, mutta on silti katsomisen arvoinen. Kuusiosaisella videolla on yhteiskestoa noin 90 minuuttia, mutta jos haluaa aiheesta hieman laajemman kuvan (varsinkin esoteeriselta näkökannalta), niin kannattaa katsoa Nassimin aikasempi luento jolla on kestoa reilut 8 tuntia. 🙂

Osa 1

Osa 2

Osa 3

Wow!

Katso loput kolme osaa täältä.

Aiheesta saa varmasti aikaan mielenkiintoista keskustelua, rohkeasti vaan osallistumaan keskusteluun kommenttialueella. Linkkiä saa toki jakaa eteenkin päin. 🙂

Kannattaa myös katsastaa Nassimin kotisivut jos hänen tieteelliset julkaisunsa ja muu työ kiinnostaa:
http://www.theresonanceproject.org/index.html

Mainos: Hyvä joululahjavinkkiTee oma t-paitasi, tai vaikkapa huppari – Onnistuu valmiilla painatuksilla tai omalla grafiikalla, paljon grafiikka- ja tuotevalikoimamahdollisuuksia.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Pyhää Geometriaa – Nassim Harameinin uusi luento

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Entity sanoo:

    Vaikuttavaa. Tuo mieshän on ihan oikeasti ajatellut asioita, eikä vain fiilistellyt uskomusten markkinoilta niitä asioita, jotka itsestä tuntuvat kivoimmilta.

    Pistää tosiaan miettimään, vaikka muutaman fysiikan- ja matematiikantunnin olen itsekin joskus käynyt.

  • Kimi sanoo:

    Niin, kaikkihan perustuu matematiikkaan, ja ei niinkään lukuihin vaan suhteisiin. Luvut on keksittyjä, suhteet eivät.

  • partapatu sanoo:

    Englanti… ei luonnistu 🙁

  • arttuuu sanoo:

    Aika korkealentoista tidettä. Varmaan aika uskottava kaveri tieteenpiireissä!

  • Prisoner sanoo:
  • Ukko sanoo:

    Prisoner: Joulupukki matkaan jo käy…

    Sitten videoon: toi oli selvä FEIKKI!

  • Entity sanoo:

    Ei tuo mies ole uskottava tiedepiireissä, hänet on luokiteltu enimmäkseen guruosastolle. Mutta selvästi hän on ajatellut asioita paljon, eikä välttämättä kaikkea ole käsittänyt aivan väärin. Tykkäsin tuosta, että asioiden on oltava perusteltuja, koska muuten ne ovat vain jäykkiä opinkappaleita, joihin on uskottava sokeasti.

    Matematiikka on tavallaan kuin kieli ja kielet ovat aina enemmän tai vähemmän keksittyjä. Edesmennyt joukko-oppi taisi yrittää pelata pelkillä suhteilla, mutta sen käytännön sovellukset mm. ihmisten matematiikantajun kehittämisen saralla olivat melko mitättömät. Tiedon lisäämisen edellytys on, että tietoa pitää voida jakaa.

    Muinaisten kulttuurien tietäjät ja maagit olivat oppineita miehiä. Nykymaailman ”totuudenetsijät” ovat harvemmin oppineita tai edes kiinnostuneita oppimisesta. On paljon helpompaa kuunnella vain omia ajatuksiaan ja olettaa totuuksien tulevan tietoisuuteen itsestään. Lähes kaikilla olisi potentiaalia enempäänkin, mutta se jää useimmilla käyttämättä.

  • Kk- sanoo:

    Matematiikkaa ja geometriaa opiskelleena sain naurunpyrähdyksiä 1D ja 0D kohdista aika hemmetisti. Ei tällaista edes jaksa kommentoida puolitosissaan.

    Entity, toisin kun sanoit, mies ei ole miettinyt mitään, vaan pelkästään fiilistellyt. Maailma ei toimi tuon miehen järjenjuoksun mukaisesti.

  • Wespa sanoo:

    Mikä tuossa tarkalleenottaen nauratti? Onko mielestäsi USAN:n koulussa opetettu oikein (tasoista/ulottuvuuksista)? Katsoitko luennon kaikki osat (siellähän oli paljon muutakin matskua)?

  • Entity sanoo:

    Ongelmani on selvästikin se, etten ole opiskellut matematiikkaa tai geometriaa läheskään tarpeeksi voidakseni täysin arvioida mistä puhutaan. Siksipä tuo perusasioiden kyseenalaistaminen sai minut miettimään, että enpä ole itsekään koskaan oikein ajatellut että miksi esimerkiksi ulottuvuudet kuvataan sellaisiksi kuin ne ovat. Asia on minulle sillä tavalla opetettu ja olen omaksunut senkin ajatuksen sen kummemmin sitä pohtimatta.

    Matematiikan abstrakti ja osittain sopimuksenvarainen luonne ovat aina saaneet minut ihmettelemään että mistä tässä oikein on kyse. Sama pätee korkeampaan fysiikkaan, jos teoriat käsittelevät ilmiöitä ja asioita, joita ei voi missään havaita, mitata tai edes oppirakenteina ymmärtää ilman vuosien ahkeraa ja tinkimätöntä opiskelua. Siksi oma opintieni on toistaiseksi johtanut sovelletun fysiikan äärelle, jonka ymmärtäminen on matemaattisten kykyjeni rajoissa.

  • Kimi sanoo:

    Ihmisten ”olen opiskellut matematiikkaa…” ongelmana on opitun sokea uskominen ja mielen avoimuuden sulkeminen.

  • Kk- sanoo:

    Wespa; 0D ja 1D eivät ole edes teoreettisesti ajateltavissa. Ne eivät ole edes teoreettisia matemaattisia käsitteitä. Miehen yritys supistaa konseptit dimentionaalista 0D ja 1D pisteeseen ja viivaan, ja 2D ja 3D neliöön ja kuutioon pistää naurattamaan todenteolla.
    Matemaattisessa mielessämme ymmärrämme tesseraktit ja muut hyperkuutiot teoreettisesti, vaikka emme 3-ulotteisina voi edes niitä käsittää. 0 ja 1 ulotteisuutta ei ole olemassa edes ajatusmaailma tasolla. Ei kai tänä päivänä ole enää ketään, joka uskottelisi neljännen ulottuvuuden olevan aika?

    Kimi, ja ihmiset jotka eivät ole vähääkään opiskelleet tekevät naurettavia, logiikattomia virheitä jonka takia ala-opinnot ovat alunperin tehty. Usko pois, sinua (ja minua) viisaammat ihmiset ovat ajatelleet päänsä puhki näistä asioista ja tuhansia vuosia meitä kumpiakaan ennen, yksi hömelön sekoluento alieni-logiikalla ei tieteellisiä pilareita paljonkaan heilauta.

  • Wespa sanoo:

    Kk- et ilmeisesti katsonut videota ajatuksella. Nassimhan itsekkin videolla naureskeli niille käsitteille. Näitä juuri hänelle oli opetettu koulussa, että on 0D on piste ja 1D on viiva mutta kumpaakaan ei ole olemassa. Koulujen mukaan silti näistä muka jotenkin muodostetaan sitten 2D ja 3D. Itsehän hän lähti ajattelemaan asiaa kvantti/atomitasolla… Tuo alku oli vain pohjustusta siitä miten koulussa opetetut asiat pistivät hänet miettimään enemmän miten asiat ovat (kun ne olivat hänen mielestään niin väärin).

    Videolla hän myös näyttää suoria matemaattisia kaavoja ja muita laskelmia jotka tukevat hänen teoirioitaan mm. mustista aukoista ja hän puhuu myös paljon tyhjiöistä. Hän myös näyttää koulukunnan ja tiedemiesten tekemiä virheitä.

  • JEBOU sanoo:
  • KeyWay sanoo:

    Jep huomasin itse kanssa.

    Kuitenkin NASA paljastaa jotain mieellummin itse etukäteen ennen kuin Wikileaks sen tekee. 😉

  • Entity sanoo:

    Pisteet ja viivat ovat teoriassa olemassa. Ne toimivat geometrian viitekehyksessä, eikä niitä ole kai sellaisenaan tarkoituskaan soveltaa todellisiin ilmiöihin. Matematiikassa on paljon sellaista abstraktia sisältöä, joka ei suoraan esiinny kuin oppirakenteen sisällä. Aloin miettiä tätä asiaa tarkemmin. Nämä pisteet ja viivat ovat tosiaan ala-aste opetusta ja tarkoitettu sellaisenaan omaksuttaviksi. Kuten perusopetus kautta linjan, myös matematiikan alkeet ovat, no, alkeita. Niiden pohjalta on mahdollista rakentaa myös korkeamman matematiikan ymmärrys. Myös muut peruskoulun oppiaineet ovat vähän sinne päin, koska niiden on tarkoitus luoda yleisivistys ja valmius vaativempien asioiden oppimiseen. Tohtoritasoinen itsenäinen tiedon tuottaminen ei onnistu peruskoulun oppimäärällä. Syy on yksinkertainen ja maalaisjärjellä ymmärrettävä: jotta voi poiketa ladulta, pitää ensin osata hiihtää.

    Tieteen historia on täynnä virheitä ja virheiden osoittamista. Se että joku tekee väitteen ei vielä riitä, hänen on todistettava myös väitteensä ja saatava vakuutettua myös muut tieteen tekijät siitä, että on oikeassa. Se että joku huutelee tiedeyhteisön ulkopuolelta on pelkkää viisastelua, ennen kuin väitteitä aletaan todenteolla tutkia.
    Tieteellisellä metodilla on tarkoitus eliminoida henkilökohtaisten uskomusten ja toiveajattelun vaikutus tutkimustuloksiin. Todellisuutta on hyvin vaikea tutkia objektiivisesti, koska olemme osa ilmiötä ja yksilön havaintoihin vaikuttaa aina hänen tekemänsä tulkinta. Siksi voi

  • Uusi? sanoo:

    miten on mahdollista että näin tämän saman luennon reilu vuosi sitten?

  • Himmeli sanoo:

    Muistuttaa aika lailla jouluhimmeliä tuo tetrahäkkyrä. Mielenkiintoista myös että hepreankielinen sana Jumalalle on Tetragrammaton.

    http://bit.ly/ekna4b

    http://en.wikipedia.org/wiki/Tetragrammaton

  • Himmeli sanoo:

    Tai Tetragrammaton siis kreikankielinen viittaus hepreankielisestä sanasta YHWH.

  • Jussi sanoo:

    Tällä miehellä on paljon ideoita, joista monet tiedeuskovaiset voi(si)vat (asiat loogisestinähdessään) oppia.

    Tuo logiikka juuri paistaa poissaolollaan kouluopetuksessa – minkä takia esim Albert Einstein ”jäi opetuksessa jälkeen”, ja on hienoa että joku kellä on syvempää näkemystä (todellisuuden rakenteeseen korjaa) näitä bugeja..

    Loistomatskua, ja jos ei heti matikanopiskelijoille tipahda – niin ”kelatkaa”. Miettikää tota asiaa..

  • Jussi sanoo:

    Jostain syystä viestin editointi ei onnistu, mutta kenties sanoma välittyy..

  • ululululululululululululululululu sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto