ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

NASA pitää tiedotustilaisuuden Maan ulkopuolisesta elämästä

NASA kertoo tiedotustilaisuudessaan astrobiologiaan liittyvästä löydöstä, joka tulee vaikuttamaan Maan ulkopuolisen elämän etsintään. Tiedotustilaisuus pidetään 2. päivä joulukuuta Washingtonissa. Lähetys tulee suorana televisiosta ja NASA:n verkkosivuilta.

Astrobiologia tutkii mm. elämän syntyä ja kehitystä planeetoilla ja maailmankaikkeudessamme.

Vielä ei ole tarkempaa tietoa mitä tiedotustilaisuudessa tullaan paljastamaan, mutta Iltalehden mukaan tähtitieteen professori Esko Valtaoja uskoo että löydös koskee Marsia. Blogaaja Jason Kottke taas epäilee tiedotustilaisuuden osallistujien perusteella, että kyseessä on NASAn löydöstä jossa olisi löydetty kemosynteesiin sopivia aineita Titan-kuusta, mahdollisesti jopa todisteita yhteyttävistä bakteereista.

Lue myös:
http://kottke.org/10/11/has-nasa-discovered-extraterrestrial-life
http://www.nasa.gov/home/hqnews/2010/nov/HQ_M10-167_Astrobiology.html

Lähde: iltalehti.fi, iltalehti.fi (linkki2)

Kiitos vinkistä Henkalle, Tomille, Terhille, Igorille, Jatulle, Jeboulle ja muille vinkkaajille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

39 kommenttia aiheeseen: NASA pitää tiedotustilaisuuden Maan ulkopuolisesta elämästä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Naakki sanoo:

    Onhan se toisaalta hienoa jos jonkinlaista mönkijää on jostain löydetty, mutta onhan todennäköisyys häviävän pieni sille, että maan ulkopuolista elämää ei missään olisi. Jännittävämpää olisi saada se virallinen tieto oikeasti ajattelevasta elämästä. Mutta tieteellisesti tietysti merkittävä juttu.

  • Toinen Puoli sanoo:

    Saa nähdä, ehkä mm. tällaisen salassapito näinä Wikileaks-päivinä voi olla hankalaa:
    http://www.youtube.com/watch?v=pZgnzPrag9w

    Ihme ettei täällä ole tuota aiemmin ihmetelty.

    Tuo kuitenkin enemmän.. Jännityksen ylläpitäjänä kunnes bakteereista puhuminen voi alkaa.

  • jep jep sanoo:
  • Masterpiece sanoo:

    Huhhuh huisin jännää! Saa nähdä mitä ne ilmottaa.

  • aleksi sanoo:

    Nyt on hirveästi hehkutettu joka puolella, että tästä ja tästä seuraa se Suuri paljastus. Innostuttiin kun esim. wikileaks mainosti juoruvuotojensa ”määrittävän maailmanhistorian uudelleen” ja että tulevina kuukausina nähdään ”uusi maailma”. Ja webbotin ja timewave zeron mukaan marraskuun 14 piti tapahtua jotain suurta. Eipä tapahtunut.

    Taitaa tämä Nasan juttukin olla samaa sarjaa…
    TOIVON todella että Nasa julkaisi vihdoin jotain mullistavaa, mutta epäilen suuresti.

  • Entity sanoo:

    Jonain päivänä ihmiskunta nousee tasolle, että totuus salaliitoista valkenee kaikille.

    Luulenpa, että maan ulkopuolisia bakteereita on viimein löydetty ja on löydetty myös todisteita siitä että nämä bakteerit voivat siirtyä planeetalta toiselle.
    Olisi mielenkiintoista, jos kävisi niin että todistettaisiin elämän voivan kehittyä myös täysin toisenlaisissa oloissa kuin maapallolla. Silloin emme olisi enää erikoisasemassa maailmankaikkeudessa, vaan olisi entistä todennäköisempää että olemme vain yksi elämänmuoto lukemattomien muiden joukossa.

  • källipää sanoo:

    ne kertoo että ne oli vaan leijoja ja ledi valoja 😀 😀

  • Naamari sanoo:

    Uutinen liittyy siihen, miten ja mistä tutkijat jatkossa etsivät elämää. Tämä viittaa siihen, että on saatu esimerkiksi todisteita yhteyttämisen mahdollisuudesta -200 asteisessa ammoniakissa tai metaanissa. En innostuisi liikaa.

  • Kimi sanoo:

    Niin, otsikointi vissiin kuuluisi ”…ulkopuolisesta löydöstä” Eikäkään elämästä. Hmm onkohan tukirahat loppumassa vai mistäköhän oikeen infotilaisuus :S

  • earar sanoo:

    perus NASA tavaraa luvassa, eli ”mahdollisesti bakteereille suotuisat olosuhteet, jollain planeetalla”, joita ei voi suoraan todistaa oikeiksi. Jos maailmankaikkeudessa olisi ihmistä älykkäämpää elämää, todennäköiseksi ne olisi jo läsnä!

  • Höpönpöpö sanoo:

    earar: ”Jos maailmankaikkeudessa olisi ihmistä älykkäämpää elämää, todennäköiseksi ne olisi jo läsnä!”

    Todennäköisyys läsnäololleen planeetallamme olisi kuitenkin hyvin, hyvin lähellä nollaa. On se uskomatonta miten hankala ihmisten on tajuta, että välimatkat Universumissa ovat ihmisille käsittämättömiä. =) Siltä ainakin tuntuu kun näitä ufouskovaisia kuuntelee.

    Elämää nyt on mitä luultavimmin muuallakin, ja luulo perustuu faktaan, että elämää on täällä. Homo sapiensin kyky tietoisuuteen itsestään ja ns. älykkääseen ajatteluun ei kuitenkaan ole omalla kohdallamme osoittautunut planeetan faunan kannalta kovinkaan suotuisaksi, joten moinen lienee ohimenevä trendi täälläkin.

  • Wespa sanoo:

    Todennäköisyys läsnäololleen planeetallamme olisi kuitenkin hyvin, hyvin lähellä nollaa. On se uskomatonta miten hankala ihmisten on tajuta, että välimatkat Universumissa ovat ihmisille käsittämättömiä.

    Tuo on totta, ihmisille käsittämättömiä, mutta lähtöajatus tuossa on ihmisten näkökulmasta katsominen. Ajatus, että he (olennot) ovat samalla teknologisella tai alemmalla teknologisella tasolla kuin me. Jotkut fyysikot kuitenkin puhuvat madonreijistä ja muista tavoista joilla voi mahdollisesti taittaa aika-avaruutta… Lopulta kuitenkaan emme ole sen viisaampia ennen kuin itse saamme tietoomme erilaisten teknologioiden mahdollisuuden ja potentiaalit. Kännyköitäkin olisi pidetty mahdottomina muutamia satoja vuosia sitten ja varsinkin muutamia tuhansia vuosia sitten. Nyt kuitenkin voimme puhua planeetan toiselle puolelle lähes reaaliajassa, mutta luuletko että esim. ajanlaskun alkuaikoina kukaan olisi pystynyt edes ajattelemaan kyseistä asiaa, saatika selittämään sitä sen aikaisella teknologialla ja osaamisella? Onko ne jo täällä? Who knows, johtuu ihan uskooko kontaktitarinoihin ja muuhun materiaaliin vai ei. Olisihan sellainen olento toki itse kiva nähdä ja varmistua asiasta omalta kohdalta.

    Toinen pohdintani aiheesta on se, että meille 100 vuotta on pitkä aika, mutta kuinka pitkä se olisi rodulle joka hyvin pienellä energiatarpeella pystyy elämään esim. 100 000 vuotta (mikään ei estä myöskään lisääntymistä matkan aikana). Jos oletetaan, että olennot pystyisivät lentämään vaikka 90% valonnopeudella (ottamatta huomioon muita mahdollisia parempia teknologioita joita meidän ymmärryksemme ei vielä pysty ajattelemaan ainakaan tieteellisesti) ja matka veisi vaikka 1000-30000 vuotta, niin saattaisi olla olentoja jotka näki(si)vät sen mukavana reissuna.

    Matkan pituus on ongelma lähinnä meidän tasolla ajateltuna. Meidän teknologia, tarvittava määrä öljyä, muutama aurinkopaneeli, ihmisikä, matkan vievä pitkä aika, raketin nopeus, ruokavarastointi jne. Nämä ovat kaikki meidän näkökulmasta ajateltuja rajotteita olettaen. Miksi olettaa, että olennot omaisivat samankaltaiset rajoitteet? Millaisella teknologisella tasolla mahdamme olla sadan, tuhannen tai kymmenien tuhansien vuosien päästä? Täysin samalla?

  • 4ace sanoo:

    Vähäx olis siistii jos Nasa ilmottais että Bush on lisko kuningas ja elvis eläis jupiterin kraatterissa niiku Jabba!
    Ihan jännittää nii et mä en saa unta 8) PEACE!!!

  • Naakki sanoo:

    Itse en pitäisi minkäänlaisena ihmeenä sitä, että ”muukalaiset” selviytyisivät tänne hyvinkin helposti. Ehkä se nyt ei ole yhtä todennäköistä kuin, että tiistai on kerran viikossa, mutta on se täysin mahdollista.

    Ihminen nyt ei kuitenkaan ole mikään vanha olento ja aurinkokuntammekin on suhteellisen nuori. Jos ajatellaan kuinka paljon tekniikka on kehittynyt täällä viimeisen 100 vuoden aikana, niin ei voida kuvitella mitä miljardi tai edes miljoona vuotta tekee.

    Ja luonnollisestikaan tiede ei puhu innokkaasti mahdollisuuksista liikkua valoa nopeampaa, kun niitä vaihtoehtoja ei tiedetä kuin ehkä muutamia teoriatasolla. Se ei tarkoita sitä, etteikö ihminenkin (tai joku muu maapallolla kehittynyt laji) voisi siihen kyetä miljoonan vuoden kuluttua uusien menetelmien kehittyessä.

    Jos sanotaan, että joku asia on mahdotonta, niin pitää huomioida aina, että se on ehkä mahdotonta sen hetkisen tieteen mukaan. Tulevaisuudessa se voi onnistua hyvinkin ja odotukset voidaan ylittääkin.

    Toisekseen eksoplaneettoja ei olla montaa löydetty, saatika sellaisia joissa elämä (niin kuin me Maassa sen ymmärrämme) olisi mahdollista, sillä niiden havaitseminen on äärimmäisen vaikeaa. Vielä hankalampaa on löytää aurinkokunnan ulkopuolisia kuita. Jos Titan ja Europa on elämälle suotuisia kuita omassa aurinkokunnassamme, niin kuinka paljon niitä voi kaikkiaan olla esim. jo 20 valovuoden sisään?

    Tosin, jos tänne muukalainen jostain pamahtaa aluksellaan, niin tuntuu hullulta yrittää lähettää hävittäjiä niiden perään niitä estämään. Lienee vähän kuin lähtisi polkutraktorilla Veyronin perään. Itse lähtisin ainakin hieromaan sopua. En lähtisi 62-kiloisena sille snägärijonon kaapille uhoamaan, kun parhaimmillaan tilanne säilyy itselleni tasan yhtä suotuisana, kun mitä se oli ennen avautumista.

  • earar sanoo:

    Tyypillistä ufo-huuhaa turinaa täällä, kaikki korkalentoisia arvuutuksia ja visioita, joita ei pysty todistamaan. Onko mielikuvat ja ajatukset muka todisteita? EI!!! Herätkää nyt tähän hetkee! Keskuudessamme ei ole ulkopuolista elämää, eikä näy olevan muuallakaan kunnes toisin todistetaan.¨

    Hesarista! ”Yhdysvaltalaisen The Atlantic -lehden tiedetomittaja Alexis Madrigal kuitenkin toppuutteli arvailuja tiistai-iltana. Hän kertoi Twitter-mikroblogissaan nähneensä Nasan tutkimuksen. Madrigalin mukaan siinä ei ole kyse Maan ulkopuolisen elämän löytymisestä. ”

    Tässä teille ufohihhulit, ettet ihan kuole jännitykseen!!! Taas saa torstaina nauraa, kuinka tiedostustilaisuus paljastus rikkoi taas kerran ufohihhulien ja salaliittohörhöjen maailmankuvan. Do you want still believe?

  • jatu sanoo:

    Sehän on jo todiste järjellisestä maan ulkopuolisesta elämästä, ettei ne ole ottaneet yhteyttä maahan 🙂

  • jatu sanoo:

    Valonnopeus on vain meidän ihmisten käsite, joka määrää aikaa ja matkaa.
    Pitää lukea historiaa, että edes jotenkin pystyisi hahmottamaan tulevaisuuden.
    200vuotta sitten jos joku olisi kertonut tämän päivän tegnologiasta, olisi poltettu noitana.
    Ehkä samasta syystä meille ei ole kerrottu maan ulkopuolisesta älystä, emme vain ole siihen valmiita.
    Ehkä joskus tulevaisuudessa kun ihminen lakkaa tappamasta toista ihmistä, ja alkaa elää niinkuin ihmisen kuulukin elää.

  • Ogeli sanoo:

    Itse innostuin kovasti kun luin näitä otsikoita netistä. Mutta jääpähän nähtäväksi. Uskokaa pois ihmiset, universumi on niin suuri että se kätkee monia salaisuuksia sisälleen, joita tullaan avaamaan meille pikkuhiljaa. Kaikki on mahdollista kun vaan uskoo 🙂

  • Naamari sanoo:

    Universumin kokoa on turha käyttää perusteluna.. sama koskee myös salaliittoa. Aikaisemminkin tällaisia tiedotustilaisuuksia on Nasalla ollut.

    Edellinen taisi koskea Titania vai oliko Marsia ja siitäkin ilmoitettiin muutamaa päivää aikaisemmin, eikä järisyttäviä tietoja tullut julki – ei tule tälläkään kertaa.

    Ai niin: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Ufoille%20l%C3%B6ytyi%20yksi%20selitys/art-1288353143887.html

  • Dr.Z sanoo:

    Mihinkään hurjiin ufo-tarinoihin en usko tässä tapauksessa, korkeintaan siihen, että NASA on löytänyt Marsista jonkin alkeiseliön. Mutta kyllä sekin on todiste elämästä Maan ulkopuolella.

  • Hulupattaja sanoo:

    Jokin kivettynyt, muinainen itiö se kumminkin on. En tosin panisi pahakseni jos jotain todella ”humanoidia” olisi löydetty, mutta niin se vaan menee.

  • Wompatti sanoo:

    Oksettaa tämä pelleily.

    Nasa:lta ei tule mitään. Se nyt on selvä ku nakki.

    Harmittaa, kun pitää odotaa että valtamedia ”hyväksyy” esimerkiksi, että pyramidien rakentajat ovat erittäin todennäköisesti joko jokin kadonnut sivilisaatio tai ”alienit”.

    Muttei… Lukion Laudatur paperit omaava ”sivistynyt” ihminenkään, ei näe mitään outoa pyramidien valmistuksessa.

    Sairasta on tämä pelleily. Pidän kuitenkin peukkuja! o/

  • naata sanoo:

    Huono rölli earar, kukaan ei ole noin pihalla 😀

  • tässäpä tämä sanoo:
  • earar sanoo:

    Hahahah mitä minä sanoin! Mitään löydöstä maan ulkopuolelta ei ole tullut.

    YLE: ”Nasa kertoo tutkijan löytäneen mikrobeja myrkyllisestä kalifornialaisesta järvestä kahden vuoden tutkimusten jälkeen. ”

    Tyypillistä NASA:n vääristävää hypetystä, jotta media saadaan huomioimaa!

    Itsehän olen kuvitellut-fantasioinut, että elämää voisi olla ilman vettäkin. Kaikki on aina väittänyt, että elämä vaatii veden. Tämä tarkoittaa sitä, että esim. venuksessa tai jupiterissakin voisi olla elämää. Kuvitelkaapa jos olisi kaasupohjaisia, tai nestepohjaisia eliöitä olemassa, jotka koostusivat pääsääntöisesti esim. typestä tai vedystä. Maan eliöstö koostuu pääsääntöisesti vedestä. Kuvitelkaa mitkä mahdollisuudet on elämälle! Avaruudessa kaasupilvinä vaeltavia älyllisiä olentoja tai vaikkapa metaanissa uiskentelevia uraani-pohjaisia olentoja, jotka pystyvät muovautumaan kuin barbababat. Tämä kaikki voi olla mahdollista.

  • jatu sanoo:

    Jaahas jaahas, katsotaan nyt ensin se tiedote. Tuo on vaan yksi arvaus siitä mitä NaSa tulee kertomaan meille maan ihmisille.
    Jos kuitenkin tiedote on tuo niin ihmettelen suuresti, koska tiedote lähetetään suorana kaikilla kansanvälisillä uutiskanavilla.

    Ei oikein jaksa uskoa, että tuollaisen takia koko maailma laitetaan varpailleen, tai sitten jollain on hyvä huumorintaju.

  • Jorgos sanoo:

    Jatu & muut: LUEKEKAA näitä kommentteja AJATUKSELLA ja ottakaa asioista selvää. Juuri tuosta arsenikki-öttiäosestä on kyse! 🙂 Onhan toikin ihan mullistava uutinen vaikka löytö tehtiinkin MAASSA 😉

  • 4ace sanoo:

    WAU! Uskomantonta,maapallolla on elämää!

  • jatu sanoo:

    Kyllä ne tulee ihan ajatuksella luettua, älä huolehdi. Kiitos kuitenkin muistuttamisesta 🙂

  • Kimi sanoo:

    Tosi uskomaton uutinen. Siis olosuhteissa maassa
    missä kuviteltiin ennen, ettei voi olla elämää, voikin olla elämää? Oikeen NAsan hisorian ensimmäinen suora uutisointi ja tällänen uutinen. Epäilen, tai sitten on rahat/tuet vähissä.

  • Jupiterinkuisssaaaa sanoo:

    No onhan tuo kiistattomasti iso uutinen jos pitää paikkaansa. Se voisi tarkoittaa sitä, että elämää voisi olla myös lähi planeetoilla, kuten marsississa, venukseen kuissa, jopa jupiterissa? Elämänmuodot saattavat olla jotain ihan uskomattomia. Ehkä NASA huomenna kertoo laajasti tästä, olen vähän pihalla mikrobiologiasta.

  • jatu sanoo:

    Kieltämättä odotin itsekkin vähän enemmän, tuollaisen globaalin uutisoinnin jälkeen?

  • asam sanoo:

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010120112796831_ul.shtml

    siinä brittilehden tuoma vastaus etuajassa

  • asam sanoo:

    Tutkijoiden mukaan löytö tuo uusia todisteita siitä, että maapallon ulkopuolista elämää voi tosiaan esiintyä omassa aurinkokunnassamme.

  • Nuhanenä sanoo:

    HEI NYT HERÄTKÄÄ JO!!! Lopettakaa spekulointi!!!

    Siis tämä uutinen on siis aivan liian ylimitoitettu ja Median luomaa spekulaatiota ja hypetystä koko asiasta. Media on vähän turhan suuresti antanut tilaa tälle uutiselle, paisutellut uutista. Tästä uutisesta on jo kohistu eri keskustelufoorumilla aikamoisesti parin päivän aikana. Jos olette yhtään seuranneet NASA:n sivuja, niin vastaavanlaisia uutisia ja tiedotustilaisuuksia on aika monta kertaa vuodessa. Tulossa on siis ihan normaalia NASA:n julkaisua, eikä todennäköisesti mitään mikä oikeesti olisi jotain ”SUURTA”. Vastaavanlaisen mylläkän aiheutti tää eksoplaaneetta kohu ennenkuin asiaa oli julkaistu. Ihmisillä on tapana lähtee laukkaamaan tuo ajatus, kun vähän tulee vettä myllyyn.

  • ees sanoo:

    no siis ohan toi nyt sen verra iso juttu ja jopa hypetyksen arvonen

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010120112796831_ul.shtml

  • jatu sanoo:

    v***iksi meni tämäkin vapaus sota. Tämän siitä sitten saa kun Jeesusta seurattiin? Yhtä tyhjän kanssa. Olisi se silti ollut sika hienoa saada kunnon alien uutiset. Tuollaiset itiöt ei tavallista kadun tallaajaa hetkauta suuntaan tai toiseen.

  • jatu sanoo:

    Voisikohan sittenkään olla tuo uutinen kyseessä. On sen verran vanha löydös?
    ”Löydön teki geobiologi Felisa Wolfe-Simon tutkiessaan kaksi vuotta Mono-järveä Kaliforniassa Yosemiten kansallispuistossa. Järvessä on korkeimpia luonnonmukaisesti syntyneitä arsenikkipitoisuuksia maailman vesistä.”

  • kabanossi sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto