ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Marsissa todellakin elämää?

Mars on ollut tutkimuksen aiheena useita kymmeniä vuosia. Sieltä on löydetty mm. vettä ja planeetalla arvioidaan olevan myös elämää. Tätä käsitystä vahvistavat uudet tutkimustulokset vuoden 1976 havainnoista. Kansainvälisen tutkijaryhmän uusi analyysi näyttäisi osoittavan, että Marsissa on elämää. Päätelmä on samankaltainen kuin vuonna 2010 ja 2009.

Mars avaruudesta kuvattuna

Marsin maaperästä otetuissa näytteissä havaittiin merkkejä mikrobien aineenvaihdunnasta Viking-robottien tekemissä kokeissa. Monet tutkijat päättelivät kuitenkin tuolloin, että havainnot saattoivat olla geologisen toiminnan synnyttämiä.

Nyt tutkijat kuitenkin vaihtoivat lähestymistapaa ja purkivat robottien keräämät tiedot numeroiksi ja analysoivat niiden monimutkaisuutta. Uudessa analyysissa vanhasta aineistosta paljastui yhtäläisyyksiä Maasta kerätyn biologisen aineiston kanssa.

Kalifornialaisen Keckin yliopiston tutkija Joseph Miller on 99% varma siitä, että Marsissa on elämää.

Lopullisen todisteen saa kuvaamalla marsilaisia bakteereita videolle. Heidän pitäisi lähettää sinne mikroskooppi, katsoa kuinka bakteerit liikkuvat, Miller kertoo.

Aikaisemmin kohua ovat herättäneet kuvat Marsista, joissa näyttäisi olevan avaruusmiehiä.

Eikä siinä vielä kaikki, elämää arvioidaan nimittäin olevan jopa kymmenillä miljardeilla planeetoilla omassa Galaksissamme. 🙂

Lähde: iltalehti.fi

Kiitos vinkistä Henrille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

16 kommenttia aiheeseen: Marsissa todellakin elämää?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jopelius sanoo:

    Olisi mielenkiintoista saada tietää mihin nämä bakteerit perustuvat… Jos nekin perustuvat DNA:han, lähde on sama kuin Maan elämällä.

  • J.F.Byers sanoo:

    No tuota, aika hurja väite minusta. Mitäpä jos tietynlaisia nukleiinihappoja/aminohappoja vain pyrkii syntymään suhteellisen samanlaisissa olosuhteissa? Tietenkin, jos näillä bakteereilla on yhteisiä DNA-sekvenssejä kuin Maan bakteereilla niin asia on selvää pässinlihaa.

  • kakan kärrääjä sanoo:

    Ei ole vieläkään varmaa tietoa, marsin elämä. Kunhan paikan päälle ehtivät, joskus ensi vuosisadalla, niin asia varmistuu.

  • tiede sanoo:

    J.F.Byers:
    käytännössä ei yhtään hyrja miltein päin vastoin omiin kaavoihin tämänkaltainen löytö sopii vallan mainiosti, sillä elämää pyrkii syntymään joka paikkaan elämän tärkein tehtävä on muodostaa elämää ja pysyä elossa

  • Thene sanoo:

    Kyllähän sitä elämää löytyy uskomattomista olosuhteista täältä maapalloltakin. Ja jos aivan oikein muistan niin syvimpien valtamerien pohjasta ollaan jo löydetty silikonipohjaista elämää, jolle lämpötila ei ole niin tärkeä tekijä.

    On hyvin mahdollista että elämää löytyy muiltakin planeetoilta kuin maasta ja luultavasti Marsista. Pari hyvää vaihtoehtoa ovat Saturnuksen kuut Enceladus ja Titan, joista ensimmäisessä on havaittu sulaa vettä kuumissa lähteissä. Titan puolestaan muistuttaa nuorta Maata. Jos esimerkiksi silikonipohjainen elämä voi selvitä useiden satojen asteiden lämpötiloista, ei Venuskaan voi olla huono vaihtoehto sen etsimiselle. Sieltä elämän löytyminen on vaikeaa pinnan hyvin korkean lämpötilan vuoksi, koska moni nykyinen luotain ei kestäisi sellaisia lämpötiloja. Maasta/kiertoradalta käsin elämän etsiminen on hankalaa paksun kaasukehän takia.

  • Lähde sanoo:

    Onse ihmiset vain hienoa huomata kuinka kiihtyvällä tahdilla tämän tyyppiset uutiset mukaan lukien muutama hieman oudommalta kuulostavampi sittenkin vain täydentää sitä suunnatonta maailman kuvan käsitystä mikä normaalisti jää ihmisen älyn kulkopuolelle.

    ihmisen aivoja monimutkaisuutta ja pitkäjänteistä sytyttämistä tuntemattomaan pitää tutkia vielä paljon.sillä aivoista on paljon suurempaan kuin normaalisti ajatellaan, tai edes uskalletaan haaveilla. ajatelkaa vieno hyvyyden kaipuu aina mielessä!,etsikää se kultainen keskitie Ja omaksukaa mahdollisuuksien avain nippu käteenne, teillä itsellänne on nippu merkkaamattomia avaimia, näistä löydät avaimen joka lukkoon ja vuosien päästä alat hahmoittaa kokonaisuutta.

  • Lähde sanoo:

    vieläkö uskallat nauraa meditaatiolle? ja sen suunnattoman ihmeelliselle piilevälle voimavaralle”,
    naurat koska et yltä siihen viel veli hyvä.etsi meditoidessa tapoja,keinoja, kaikkea pidä aina ajatuksesi liikkeessä, muodosta koukeroita””.. kehitä muistiasi!!. mutta ennenkaikkea meditoi!.

  • Lähde sanoo:

    muistakaa myös tämä
    suuret havainnot sekä asiat eivät ala tapahtua hetkessä,
    se nyt vain on asia mikä pitää hyväksyä, sama asia on syypää myös siihen miksi niin moni hyvänlahjan sielu menettää tulevan valaistumisen täydellisyyden. eläkää vaikka vieno ajatus mielessä että monet yliluonnollisista seikosita ovat tosia ja niin ikään vaikuttavat sinuun monella tasolla.. taistele tiesi lävitse ja pysy siinä mihin uskot!.. elä tämä vaihe elämästäsi niinkuin olisit tietämättäsi testissä suurempaan!. näin saat yliotteen itsestäsi.
    trust 😉

  • Lähde sanoo:

    katsokaa myös tähtiin ja miettikää syvällisiä!,
    sillä kaikki on mahdollista”)TunNe elämäsi virta!
    peac O+O

  • Jopelius sanoo:

    J.F.Byers: Ei ole hurja väite. Elämä voi periaatteessa perustua moniin erilaisiin yhdisteisiin. Tästä puhuu esimerkiksi Richard Dawkins, joka muistaakseni jollain luennolla mainitsee, että olisi tylsää löytää DNA:han perustuvaa elämää.

  • Entity sanoo:

    Se englannnin silicon ei ole suomeksi silikoni, vaan pii. Samalla lailla kun se kuuluista tietoteknisen osaamisen kaskus ei ole silikoonilaakso (niitä näkyypi vaikka viidakon tätösissä) vaan piilaakso. Ero on pieni, mutta merkittävä.

    Kymmenen miljoonaa vuotta sitten dinosaurukset kuolivat, koska asteroidi törmäsi maahan. Ei ole ollenkaan mahdotonta, että osa silloin avaruuteen lennähtäneistä maankappaleista päätyi mikrobeineen Marsiin.

    http://arxiv.org/abs/1204.1719

    Erään teorian mukaan (panspermia) mikrobit ovat matkustaneet jo vuosimiljoonia planeetalta toiselle kosmisten katastrofien avulla.

    Sitä mikä tämän asian yhteys on meditaatioon on minulle mysteeri. Pelkän meditaation voimin ei tehdä havaintoja, vaikka ajattelukykyyn sillä on edullinen vaikutus.

  • GOna sanoo:

    Eikös pii englanniksi ole Pi eikä silicon

  • Isojalka sanoo:

    GOna: Kyllä Pii on englanniksi Silicon. Ernity on tässä oikeassa.

  • Isojalka sanoo:

    Tämä vielä unohtui mainita tuossa äsken: Kyllä Pi on myös Pii, mutta ei alkuaine Pii, vaan matemaattinen vakio Pii eli π.

  • J.F.Byers sanoo:

    Jopelius:
    huhtikuu 14, 2012 08:03
    ”J.F.Byers: Ei ole hurja väite. Elämä voi periaatteessa perustua moniin erilaisiin yhdisteisiin. Tästä puhuu esimerkiksi Richard Dawkins, joka muistaakseni jollain luennolla mainitsee, että olisi tylsää löytää DNA:han perustuvaa elämää.”

    Itsekin olen lukenut scifi-fantasiaa näistä silikaatteihin perustuvista elämänmuodoista, mutta kummallista kyllä niistä ei ole vieläkään muodostunut elämää Maan päällä, vaikka piitä on yllin kyllin ja aikaakin on ollut vähintäänkin riittävästi. Silti, tiedetään, mikään ei ole mahdotonta.

    Kuitenkin kommentoidakseni vielä aikaisempaa väitettäni: Tarkoitin että jos myös Marsin eliöistä löytyisi DNA:ta, se ei tarkoita että ne olisivat samaa alkuperää kuin Maan olennot. Kenties olosuhteet aurinkokunnassamme vain sattuvat suosimaan DNA:han ja siis C-yhdisteisiin pohjautuvaa biologiaa. Jos taas DNA-sekvenssit mätsää, nii sitten olemme sukua. Näin minun logiikallani.

  • Entity sanoo:

    Piihin perustuvien elämänmuotojen olemassaoloa ollaan spekuloitu. Joissain oloissa, kuten meren syvänteissä, sellaista voisi ollakin, mutta todisteista en sitten tiedä.
    Vaikka pii on jaksollisessa järjestelmässä lähellä hiiltä, sen kemialliset ominaisuudet eroavat hiilestä. Pii ei vajavaisen ymmärrykseni mukaan muodosta yhtä vakaita yhdisteitä kuin hiili, mutta siitäkään en osaa sanoa millaiset yhdisteet pystyvät ylittämään rajan elottomasta materiasta elolliseen materiaan (enkä osaa siihenkään sanoa mitään, onko sellainen jaottelu ylipäätään mielekästä).

    Tällaisen artikkelin löysin. Muistan lukeneeni saman jutun toisestakin lähteestä, joten oletan jutun pitävän paikkansa.
    http://gizmodo.com/5704158/nasa-finds-new-life

    Elämä voi saada muotoja, jotka poikkeavat meistä. Kuka tietää mitä ihmeitä löytyy vaikka Vostok-järvestä alkuvuodesta kairatusta näytteestä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto