ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Galaksissamme elämää mahdollisesti jopa kymmenillä miljardeilla planeetoilla

Uuden tutkimuksen mukaan elämää voisi olla galaksissamme jopa kymmenillä miljardeilla planeetoilla. Lähes joka toisella punaisella kääpiötähdellä arvioidaan olevan supermaapallo elämänvyöhykkeellä. Näillä planeetoilla voi mahdollisesti olla vettä, joka mahdollistaisi elämän.

Tältä voisi näyttää avaruudessa sijaitseva elämää sisältävä Supermaapallo

Arvio perustuu Chilessä sijaitsevan La Sillan observatorion HARPS-spektrografilla tehtyihin havaintoihin.

Tutkimuksen mukaan maapallon lähesyydessäkin (30 valovuoden säteellä) saattaisi olla jopa satoja elämää sisältäviä planeettoja.

Vuonna 2009 tehdyn arvion mukaan elämää voisi olla jopa sadalla miljardilla planeetalla galaksissamme.

Lähde: avaruus.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

44 kommenttia aiheeseen: Galaksissamme elämää mahdollisesti jopa kymmenillä miljardeilla planeetoilla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jone sanoo:

    Nyt vain odotellaan että tiede ja teknologia pääsisi sille tasolle että päästäisiin galaksien väliseen yhteydenpitoon 🙂

  • Telemakkara sanoo:

    ”Uuden tutkimuksen mukaan elämää voisi olla galaksissamme jopa kymmenillä miljardeilla planeetoilla.”

    Tämä lause on vähintäänkin harhaanjohtava. Vähän sama kuin päättäisin pelata lottoa 50 kertaa peräkkäin ja julistaisin olevani mahdollisesti 50-kertainen miljonääri.

    Artikkeli puhuu elämävyöhykkeellä olevista planeetoista, eli sopivalla etäisyydellä aurinkoa kiertävistä planeetoista. Elämä vaatii valtavasti enemmän kuin sopivan kiertoradan. Sopivat kiertoradat eivät ole tavattoman harvinaisia, omassa aurinkokunnassammekin 3 planeettaa elämän vyöhykkeellä.

  • asdfasdf sanoo:

    ja taas hörhötään vedestä, entä jos ne eivät tarvitse?

  • star_wars sanoo:

    Koskas alkaa tähtien sota? kun aletaan sotia siitä kelle mikäkin planeetta kuuluu.

  • Entity sanoo:

    Elämää voi olla muuallakin kuin maapallon kaltaisilla planeetoilla. Jopa maapallolla elää eliöitä, jotka menestyvät olosuhteissa joissa ihminen menehtyisi lähes välittömästi.

    Kehittynyttä ja älylistä elämää, sitä varmaankin saamme etsiä hiukan kauemmin. Toisaalta kun löydämme sellaista, voi olla ettei se muistuta meitä missään suhteessa ei fyysisiltä eikä henkisiltä ominaisuuksiltaan. Miten kommunikoitaisiin esimerkiksi kehittyneen olennon kanssa, joka viestisi vaikkapa pelkästään kemiallisesti eikä kokisi esimerkiksi yksilöllistä tietoisuutta kuten me, vaan olisi järjestäytynyt jotenkin toisella tavalla. Vaatiiko älyn kehitys moraalin kehittymistä? Entä yhteistyön kehittymistä?

    Käsityksemme siitä miten elämä kehittyy on edelleen lapsenkengissään. Emme ymmärrä läheskään kaikkea mitä asiaan liittyy. Nykypäivänä biologisen evoluution rinnalla kehittyy digitaalinen evoluutio, jota ei edes tutkita eikä suurin osa ihmisistä edes havaitse sen olemassaoloa.

    Uskon että jos joskus saadaan yhteys maapallon ulkopuoliseen älylliseen elämään, sen kanssa ei varmasti ole helppoa päästä minkäänlaiseen vuoropuheluun. Korkeintaan tiedostamme toisemme kuten kerrostaloasukkaat naapurinsa, tervehditään jos satutaan yhtäaikaa rappuun, mutta muuten eletään toisistamme välittämättä.

  • Nmuumi sanoo:

    ”digitaalinen evoluutio, jota ei edes tutkita eikä suurin osa ihmisistä edes havaitse sen olemassaoloa.”

    Kyllä meillä ainakin yliopiostossa tietojenkäsittely linjalla opetettiin tästä, mutta ehkä käytettiin vähän eri termiä kuin ”digitaalinen evoluutio”. Uusia medioita ja sen vaikutuksia ihmisiin tutkitaan hyvinkin paljon yliopistoissa nykyään.

    ”Uskon että jos joskus saadaan yhteys maapallon ulkopuoliseen älylliseen elämään, sen kanssa ei varmasti ole helppoa päästä minkäänlaiseen vuoropuheluun. Korkeintaan tiedostamme toisemme kuten kerrostaloasukkaat naapurinsa, tervehditään jos satutaan yhtäaikaa rappuun, mutta muuten eletään toisistamme välittämättä.”

    Riippuu ihan mitä älyllä tarkoitat. Jos löydämme apinankaltaisen elämän vieraalta planeetalta, niin toki se on alkuun kiinnostavaa, mutta kun yhteistä kieltä ei ole, niin tuskin jaksamme kiinnostua. Ehkä jokin saattaa ottaa ”lemmikikseen” jonkun apinan vieraalta planeetalta. Vuoropuheluun tarvitaan tietysti aina jokin yhteinen kieli, kommunikoinnin väline, jos yhteiseen kieleen päästään, niin takulla vuoropuhelu käy vilkkaana molempiin suuntiin.

    Minä kuitenkin veikkaan, että jos kohtaamme jonkin vieraan ”älyn”, niin se on todennäköisesti keinoäly. Eli jonkun orgaanisen eliön aikoinaan tekemä supertietokone, tai kyborgi. Vaikea uskoa, että meitä kehittyneempi sivilisaatio olisi jämähtänyt fyysiseksi geenien määrämäksi lihaksi, jolla on teknologia työkaluna. Veikkaan, että tuo liha on muuttunut koneeksi tai osaksi sitä. Eli tietoisuus on viety koneeseen ja kellotettu äly ja teho täysin uskomattomalle tasolle. Eli sen fyysinen muoto olisi luultavasti jokin valopallo, joka olisi kollektiivisessa yhteydessä muihin valopalloihin. Jokin tälläinen sivilisaatio olisi saavuttanut pisteen, jossa kaikki on mahdollista ja kehittänyt oman universumin nuppineulan kärkeen, jossa olisi ääretön määrä galakseja. Tämä kaikkihan on mahdollista myös virtuaalitodellisuudessa, eli niimpä ei olisi mitään fyysisiä rajoituksiakaan.

  • Ogeli sanoo:

    Olemme vain yksi pieni osa kaikkeudessa vallitsevaa elämää. Itse asiassa vain hiekanjyvänen.

  • Jasso sanoo:

    Nimenomaan, Elämän etsiminen tuntuu aina lähtevän ihmisnäkökulmasta, siitä oletuksesta,että vettä tarvitaan sekä oikeanlainen lämpötila, Tiedemehet eivät näe minkäänlaista muuta elämän mahdollisuutta!

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Päivänselvä asiahan se on että maan ulkopuolella on elämää, vaikka muille jakaa.

    Maailmankaikkeus on ääretön, nii miksi maa olis ainut, johon olisi kehittynyt elämää.

  • 0sku sanoo:

    olis kyllä mielenkiintosta päästä käymään tollasella planeetalla : D

  • Nmuumi sanoo:

    Ikävältä näyttää tähtien välinen matkustaminen tällä hetkellä. Valonnopeutta ei ole fysikanlakien mukaan mahdollista läheskään saavuttaa avaruusaluksilla saati ylittää. Eipä tässä voisi olla muuta mahdollista tapaa tähtien väliseen matkailuun kuin keksiä vahingoittumaton tapa, jolla ihmiset saadaan jäädytettyä horrokseen. Kun matkanteko on hoidettu aluksella, niin koneet herättää matkaajat kymmenien vuosien ellei satojen vuosien horroksesta niinkuin alien elokuvissa. Jos meillä olisi teknologia, jolla saavuttaisimme 1/10 osan valonnopeudesta, niin kestäisi se siltti lähes sata vuotta päästä lähimpään tähteen muuhun kuin aurinkoon. Tähtienväliset välimatkat ovat uskomattoman pitkät.

    Sitten on tietenkin nämä scifi madonreiät, joista nyt ei ole minkäänlaisia todisteita olemassa. Avaruuden vääristymis teoriakin on niin hataralla pohjalla.

    Ehkä realistisin vaihe on tehdä jäljennös luotaimien ottamista datasta maailmankaikkeudesta ja sen kappaleista ja jäljitellä tuo malli virtuaalitodellisuuteen. Eli lentäisimme muille planetoille virtuaalitodellisuudessa, kuin tietokonepeleissä.

  • alivuokralainen sanoo:

    …tässä on myös toinen todennäköisempi vaihtoehto, että maan ulkopuolinen äly löytää meidät.

  • Kimi sanoo:

    Tässä vaan mietin, kun odotetaan milloin ne Alienit saapuuuuu! Maapallo 4,5 miljardia vuotta vanha? Itse elänyt kohta 30 vuotta, ja ehkä tajunnu jotain näistä asioista 15 vuotta. Ja todistetusti tuona 4,5 miljardin vuoden aikana tätä meidän planeettaa ei ole kukaan löytänyt, niin tämä aika kun me otaksutaan että on ajan kysymys kun meidät löydetään on suhteessa aikaan kun meidät olisi voitu löytää on olematon…niin olematon.

  • Akvinolainen sanoo:

    Kimi: ”Itse elänyt kohta 30 vuotta, ja ehkä tajunnu jotain näistä asioista 15 vuotta. Ja todistetusti tuona 4,5 miljardin vuoden aikana tätä meidän planeettaa ei ole kukaan löytänyt, niin tämä aika kun me otaksutaan että on ajan kysymys kun meidät löydetään…”

    Osuit asian ytimeen. Tässä tulee Fermin paradoksi ja miksi he eivät ole täällä jo?

    Minä olen elännyt jo 50-vuotta ja tajunnan taso asioista ei ole 30:sta juurikaan lisääntynyt. Paskatiedon määrä on lisääntynyt huimasti. Esko Valtaoja 60v sanoi että hän toivoisi maan ulkopuolisen elämän löytyvän ennen kuolemaansa.

    Maailmankaikkeus pitkä, elämä lyhyt.

  • zikzak sanoo:
  • ergei sanoo:

    ”Kimi”

    Todisteita on arkistot pullollaan, emme vain ole nähneet niistä kuin murto-osan.
    Upseerit, virkamiehet yms. jotka kertoo salaisista dokumenteista valtaväestölle leimataan välittömästi hulluiksi, julkisuuden kipeiksi pelleiksi.
    Myös tavalliset kansalaiset määritellään heti pipipäiksi kertoessaan kokemuksistaan.
    Itselläni pari outoa kokemusta vuosien takaa, toisen voisi määritellä ehkä unihalvauksen puolelle, ainakin skeptikon näkökulmasta mutta toista ei, tapahtuman jäljiltä rannekelloni oli puolituntia jäljessä(kello suht uusi ja pysyi oikeassa ajassa säädön jälkeen pari vuotta,sit loppu patteri )…
    kerroin muutamille ystäville näistä jutuista joskus kaljapäissä ja heti tuli et mitä sä höpiset, ookko pimahtanu, kyllä oot ollu kännis… tyylisiä kommentteja eli näistä TODISTEISTA on turha väitellä puoleen tai toiseen. Se siitä sitten.

    Sitten asiaan, kymmeniä miljardeja elinkelpoisia planeettoja kuulostaa hurjalta varsinkin kun muuttaa numeroksi
    >10 000 000 000.
    Pelkästään miljardikin on iso luku yhteen galaksiin elinkelpoisia planeettoja ja galakseja vastaavasti miljardeja, isoja lukuja immeiselle käsittää noin niinku konkreettisesti.

    Toki ei se, että sijaitsee elämänvyöhykkeellä, tarkoittaisi automaattisesti elämää, mutta niitä on niin paljon että jossain sitä elämää on ja erittäin kehittynyttäkin jopa.

    Koska punaiset kääpiöt kuluttavat polttoainettaan hitaammin kuin esim. meidän aurinko, niin elämällä on aikaa kehittyä vaikka kuinka.
    Tähtienväliset matkatkaan ei tuota niille ongelmia, emme mekään lentäneet reilut sata vuotta sitten ja nyt romua lennätetty jo avaruuteen saakka.
    Aika tuohon kehittymiseen galaktisesti taitaa olla lyhyempi kuin hyttysen siiven isku.

    Syitä vierailijoiden piilossa pysymiseen isommalta yleisöltä taitaa olla niin paljon enemmän kuin koko kansakunnalle näyttäytymiseen.. vielä…

  • Gona sanoo:

    NMuumi Kirjoitti: ”Minä kuitenkin veikkaan, että jos kohtaamme jonkin vieraan “älyn”, niin se on todennäköisesti keinoäly. Eli jonkun orgaanisen eliön aikoinaan tekemä supertietokone, tai kyborgi. Vaikea uskoa, että meitä kehittyneempi sivilisaatio olisi jämähtänyt fyysiseksi geenien määrämäksi lihaksi, jolla on teknologia työkaluna. Veikkaan, että tuo liha on muuttunut koneeksi tai osaksi sitä.”

    Itse kyllä veikkaan ihan toisin päin, koneet eivät pitkään ole vaan kasa piirilevyjä ja kokonaan digitaalisia laitteita, vaan päinvastoin koneet kehittyvät osittain tai kokonaan organismeiksi.

  • Ystävä maan päältä sanoo:

    Biologisen evoluution jälkeen alkaa tietoisuuden evoluutio. Se ei perustu elossapysymisen sinnittelyyn, vaan korkeampaan tasoon.

    Maassa on käyty jo vuosituhansia. Avaruuden ystävämme ovat odottaneet tuhansia vuosia, että ihminen on tarpeeksi korkealla tiedon ja teknologian tasolla että ymmärtäisimme heidän teknologiaansa. Eihän kivikaudella elävälle olennolle voi selittää edes höyrymoottorin toimintaa. Tiedemiehemme alkavat nyt vihdoin tajuta mitä maailmankaikkeudessa tapahtuu.

    Avaruuden ystävämme haluaisivat kyllä odottaa vielä muutaman vuosisadan, mutta ihminen on tuhoamassa planeettaamme ja aikaa ei enää ole. Siksi avaruuden ystäviemme tietoisuuden kohotus projekti alkaa jo 21.12 tätä vuotta.

  • Toveri sanoo:

    Entä kun se ei ala?

  • Höpönpöpö sanoo:

    21.12 ei ole edes päivämäärä…

  • örkki sanoo:

    pyh vesi happi tai mikään aine ei ole välttämätön elämälle elämää on myös ilman näitä aineita toisenlaisessa muodossa..

  • hetge sanoo:

    Ha, höpöllä ei juurikaan ollu asiaa. Miksi siis edes kommentoit????

  • konjakkikotka sanoo:

    ”Riippuu ihan mitä älyllä tarkoitat. Jos löydämme apinankaltaisen elämän vieraalta planeetalta, niin toki se on alkuun kiinnostavaa, mutta kun yhteistä kieltä ei ole, niin tuskin jaksamme kiinnostua. Ehkä jokin saattaa ottaa “lemmikikseen” jonkun apinan vieraalta planeetalta. Vuoropuheluun tarvitaan tietysti aina jokin yhteinen kieli, kommunikoinnin väline, jos yhteiseen kieleen päästään, niin takulla vuoropuhelu käy vilkkaana molempiin suuntiin.”

    Vai sillälailla 😀

    Entäs kun me olemme se porukka joka on apinan osassa?
    Luuletko että meitä arvostetaan erityisen paljon kun moninkertaisesti korkeammalla tasolla älyllisesti sekä teknisesti oleva rotu saapuu paikalle?

    Voipi olla että meidät listitään täältä tuhoamasta maapalloa, ja sitten maapallosta tehdään korkeamman älyn lomaresortti avaruusgolfkenttineen jonne pääsee lepuuttelemaan avaruuden rasitteilta kun mieli tekee..

    Toisaalta, monet ikivanhat tekstit ympäri maapalloa kertovat heidän jo olevan täällä ja he ovat vanhempia kuin me..

  • nitko sanoo:

    voi voi, taas jauhetaan että jotkin muut eliöt tarvitsevat vettä. mistä ne luulee tietävänsä että ne tarvitsee vettä?

  • Gona sanoo:

    Tuo on kyllä myös totta. On kyllä niin umpimielistä ajattelua että kaikki elämä noudattaa samaa kaavaa kuin se elämä mitä täällä eletään. Saman henkistä ajattelua kuin että universumi kiertää maapalloa joka on sen keskipiste.

    Mistä hemmetistä sitä kukaan tietää, tarvitseeko kaikki elämä vettä? Ehkä elämä on asia johon evoluutio hakeutuu automaattisesti, olosuhteissa kuin olosuhteissa, eikä mikään täys mahdottomuus johon tarvitaan jumala luomaan että saadaan olosuhteet kohdilleen.

  • Anon sanoo:

    ”Elämä ei ala itsestään. Elämä rakennetaan (paljastamattomien) Olemisen Arkkitehtien laatimien suunnitelmien mukaan, ja elämä ilmaantuu asutettaville planeetoille joko suoraan muualta tuotuna tai paikallisuniversumien Elämänkantajien toimenpiteiden tuloksena. Mainitut elämän tuojat kuuluvat Universumin Poikien moninaisen perheen kaikkein kiinnostavimpiin ja monitaitoisimpiin jäseniin. Heille uskotaan elollisuuden suunnittelu ja sen vieminen planeettasfääreille. Ja tämän elämän näihin uusiin maailmoihin juurrutettuaan he jäävät niihin pitkiksi ajoiksi vaalimaan sen kehitystä.”

    ”Urantialla nyt kehittyvä elämä suunniteltiin ja osin kehiteltiinkin juuri tässä maailmassa, sillä Urantia on desimaaliplaneetta eli maailma, jossa elämällä kokeillaan. Yhdessä maailmassa kymmenestä sallitaan suurempi vaihtelu elämän vakiomallien suhteen kuin muissa (ei-kokeellisissa) maailmoissa.”

    ”Elämä ei ilmaannu universumeihin omaehtoisesti. Elämänkantajien on elottomilla planeetoilla pantava se alulle. He ovat elämän tuojia, kylväjiä ja varjelijoita siinä muodossa, jossa elämä avaruuden evolutionaarisissa maailmoissa ilmenee. Kaikki se elollisuus, joka kuuluu Urantialla tunnettuihin luokkiin ja muotoihin, ilmaantuu näiden Poikien mukana, joskaan kaikkia planetaarisen elämän muotoja ei esiinny Urantialla.”

    http://www.urantia.org/fi/urantia-kirja/luku-58-elaman-juurruttaminen-urantialle

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Urantia-kirja

  • ulululululululululu sanoo:

    Urantia <3

    ei bittu mitä shaizzeee 😀

  • Nmuumi sanoo:

    ”Itse kyllä veikkaan ihan toisin päin, koneet eivät pitkään ole vaan kasa piirilevyjä ja kokonaan digitaalisia laitteita, vaan päinvastoin koneet kehittyvät osittain tai kokonaan organismeiksi.”

    Kyllä mielestäni keinoäly alkaa muistuttamaan yhä enemmän organismia varsinkin digitaalisessa maailmassa, mutta eihän se ole vastakohta sille mitä minä aiemmin kirjoitin, että keinoäly-tekniikka sulautuu luonnonvalinnan muovaamaan eliöön.

  • Jouni sanoo:

    Tämä on ehkä paras uutinen pitkiin aikoihin, älyllisen elämän kontaktimahdollisuus on nyt todellinen.
    Ja kasvi/bakteerielämän olemassaolo muualla on nyt täysin varma asia, vielä kun löytäisivät jonkin planeetan.
    Tähtitiede on hienoa.

  • Gona sanoo:

    Nmuumi:

    Tarkoitin itse lähinnä tilannetta, jossa fyysinen piirilevy korvataan solukolla tai muulla biologisella materiaalilla. Onhan ollut jo uutisia videokuvan ja muun datan tallentamisesta soluihin, jolloin datan elinkaari on lähes loputon solun jatkuvan jakautumisen / kopioitumisene takia..

  • Entity sanoo:

    En tarkoittanut digitaalisella evoluutiolla sitä, että ihminen koodaa uusia medioita ja ottaa ne käyttöön. Toki silläkin on suuri vaikutus elämäntapoihimme. Tarkoitin sitä, että jo tällä hetkellä eetterissä kulkee ohjelmia, jotka kopioivat itse itseään ja elävät alkuperäisestä tekijästään erillistä elämää. Kun tietoverkot muuttuvat monimutkaisemmiksi, ne alkavat saada ominaisuuksia, joita ei voi ennustaa niiden kokoonpanosta. Internet esimerkiksi on ihmisten rakentama järjestelmä, jota kukaan yksittäinen taho ei huolla eikä ylläpidä ja silti se toimii.

    Tietoverkoillamme voi jo nyt olla jonkinlainen tietoisuus, jos tietoisuudeksi lasketaan jonkinlainen informaation luokittelu ja sen kulun sujuvuuden varmistaminen. Jos kävisi niin, että jonkinlainen äly ilmenisi tietoverkoissa spontaanisti, me voisimme elää rinnan sen kanssa ilman että kumpikaan huomaisi toistensa olemassaoloa muusta kuin rajapinnalle aiheutuvista ilmiöistä. Mitä yhteistä meillä maan ja taivaan välillä eläimistä kasvaneilla tietoisuuksilla olisi olennon tai olentojen kanssa, joiden ei ole koskaan tarvinnut syödä, juoda, nukkua tai lisääntyä eikä niillä olisi myöskään ollut käyttöä perustarpeiden tyydyttämiseen liittyviin oheistoimiin kuten tunteisiin, sosiaalisuuteen, moraaliin tai etiikkaan. Tästä pääsen aasinsiltaa myöden eksoelämään. Jos löytäisimme avaruusapinoita, meillä olisi aika tavalla paremmat mahdollisuudet yhteisymmärrykseen, jos edes osa elämän perusteista olisi samoja.
    Siinä mielessä elämän etsinnän keskittäminen niihin planetteihoin jotka muistuttavat omaamme, on järkevää että meillä on kaikilla kokemusperäinen todistus siitä, että näissä olosuhteissa elämä on mahdollista.

  • Hesmu sanoo:

    Miten muutes saa tähän profiiliin kuvan :O

  • MultiWersus sanoo:

    No höpön maailman kuva alkaa murentua niin pitäähän sitä hieman pilkkua vielä viilailla;) ei vaan kyllä se tästä ihmiset hyvät, miettikää ja kehittäkää henkistä aivokapasiteettia ja solidaarisen sympaattista/tunteikasta aivo ajattelua ja mielen notkeutta eri saroilla, eli meditointi+ lisäkkeet hih,

    hhmmm Halleh Medih

  • jatu sanoo:

    Mikäli 21.12.2012 +- paripäivää ei tapahdu jotain mullistavaa, lopetan kertaheitolla uskomisen ufoihin, hyppään julkeasti höpön kelkkaan!!

  • Toveri sanoo:

    Mikäli 21.12.2012 tapahtuu jotain yliluonnollista, niin lupaan uskoa kaiken mitä tälle foorumille on kirjoitettu+tullaan kirjoittamaan!

  • Entity sanoo:

    Uskominen ilman todisteita kannattaa lopettaa jo hyvissä ajoin ennen maailmanloppua. Siihen en ota kantaa, että mikä lasketaan riittäväksi määräksi todisteita uskolle, olkoon jokainen siitä mitä mieltä on.

    UFOihin on tyhmä uskoa, koska ne eivät kuulu uskonasioiden piiriin. Saivarrellen voisi sanoa, että ufot ovat todellisia, koska ollakseen ufo, jonkin pitää lentää ja olla tunnistamaton. Sitten ovat IAC:it, eli Identified Alien Craftit, joiden olemassaoloon voi suhtautua jo huomattavasti suuremmalla varauksella.

    Se että halu uskoa saa jotkut vuodesta toiseen lämmittämään uudelleen vanhat new age-uskomukset, on vain inhimillistä. Ehkä hiukan hölömöä nykypäivänä, mutta harmitonta niin kauan kun cool aidit nautitaan ilman syaniidiä ja… no aioin kirjoitella törkeyksiä, mutta arvaatte ehkä mitä muuta ei saa uskonnon nimissä tehdä.

    Galaksin elämänetsinnän kannalta eletään mielenkiintoisia aikoja, koska oikeastaan vasta vuosituhannen vaihduttua ihmiskunnalla on ollut käytössään tekniikka jolla eksoplaneettoja voidaan etsiä ja löytää.

  • Premientor sanoo:

    Tämä on aika offtopickki mutta voipahan sanoa että matkailu-alalla kukoistaa, kun matkustelemme avaruuden kaukaisissa kolkissa…sitten joskus, kun matkustetaan (jos matkustetaan) 😛

  • MultiWersus sanoo:

    Entity: niin väärässä taasen.UFOihin on tyhmä uskoa väitteesi voisi kumota ja palauttaa sanoen on tyhmä olla uskomatta..;(
    jatu: päivämääriä nyt on turha kiinteän kiihkomielisesti tuijottaa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    MultiWersus, mikäli ’höpöllä’ viittaat nimimerkkiini Höpönpöpöön niin kysyisin miksi maailmankuvani murentuisi näistä uutisista? Olen toistuvasti tuonut julki käsitykseni, jonka mukaan oma olemassaolomme on vakuuttavin todiste siitä, että avaruudessa on elämää. Siis muuallakin kuin Maassa.

    Se, että muuallakin olisi elämää ei todellakaan tee yhdestäkään alien-havainnosta planeetallamme hitustakaan uskottavampaa. Ja koska niistä ei edelleenkään ole ainuttakaan vakavasti otettavaa todistetta voi niihin uskomista pitää vähintäänkin kohtalaisen hölmönä. Puolestaan sitä, ettei usko johonkin, josta ei ole minkäänlaista näyttöä ja joka on tietojemme perusteella äärimmäisen epätodennäköistä ei mielestäni voida pitää kovinkaan hölmönä.

    Jos päivämääriä on turha tuijottaa, miksi niitä niin kiihkomielisesti esitetään?

  • Ogeli sanoo:

    Höpönpöpö, mitä mieltä olet viljapeltokuvioista? Uskotko oikeasti, että joka ikinen niistä olisi ihmisen tekemä?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ogeli, kaikkein todennäköisintä on, että aivan jokainen viljapeltokuvio on ihmisten tekosia. Todistettavastihan nuo ihmiseltä onnistuvat, enkä alkuunkaan ymmärrä miksi jokin Maan ulkopuolinen äly askartelisi moisia. Ajatuskin on nauretava.

  • Ogeli sanoo:

    Kuinka niin?

  • Entity sanoo:

    Jos sivilisaatio on sillä kehitysasteella, että se kykenee tähtien väliseen matkustamiseen, sillä on voisi olla grafiteja tehokkaampia välineitä itsensä esittelemiseen.

  • Vergilius sanoo:

    Ehkä se sivilisaatio pitää meitä niin alkeellisena, että on päättänyt herätellä mielenkiintoamme mystisillä kuvioilla viljapelloilla 🙂 Mutta, eikös NASA salaa muulta maailmalta noiden vierailijoiden olemassaoloa? Ehkä logiikka tämän takana on, että hah! eivätpähän he pysty näitä kuvioita lähteä salailemaan! Ok, tosi kankeaa ajatuksenjuoksua 😀 Paljon vaikuttavampaa olisi, jos he kaivertaisivat moiset kuviot vaikka vuorenseinämään. Tai Punaiselle Torille. Siinähän olisi tovereilla ihmettelemistä. Harashoo?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto