FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Astronautin läppärissä ufoa muistuttava objekti

Kuvassa Jeffrey N. Williams työskentelee kannettavallaan, mutta lähelle zoomattaessa näkyy, että näytöllä on ufoalusta muistuttava kohde. Kuva on otettu vuonna 2006.

Kyseessä saattaa olla vain taustakuva, tai sitten NASA salaa jotain.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Astronautin läppärissä ufoa muistuttava objekti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • skeptikko sanoo:

  Kohdassa 0.22 näkee selvästi, että kyseessä on pelkkä taustakuva. Jos katsoo kuvan vasenta reunaa voi erottaa ikoneita.

 • Naali sanoo:

  Heh, taustakuvapa hyvinkin, jotenkin tässä koitetaan juttua vääntää pakolla UFOista 😀

 • Nexeon sanoo:

  Ruma taustakuva

 • Gona sanoo:

  Se nyt ei sinällään muuta asiaa mitenkään onko se taustakuva vai kuvien esikatselu päällä siinä, samalla tavalla se voi olla itse otettu. Mutta eipä jaksa kiinnostaa nämä ufokuvat enää, ei näissä ole mitään järkeä kun ei koskaan tule mitään virallisen lähteen tietoa niistä.

 • Jännä sanoo:

  Joo kyllä tuo taustakuva on.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Jep, taustakuvahan se. Mutta naulan kantaan, aina NASA on salaillut jotain, ja tulee jatkossa salailee. Ufojen suhteen varsinkin.

 • Entity sanoo:

  Kuunatsit tulevat!!!!

 • HenkkaHenkka sanoo:

  Onneksi olkoon, olette tehneet numeron tavallisen pöytälampun heijastuksesta 🙂

 • Penttijuhani Toivanen sanoo:

  Saattaa olla että myöskin tuo kuva on ”pöytälampusta” mutta näitä selittäjiä on pikkuisen liikaa!se on vain helppoa sano.. lamppuhan se siinä!näin hävyttömästi kielletään uskomasta omin silmin sekä valokuvalla todistettuja kohteita.
  Tällaiset ihmiset ei nää nenävarttaan pitemmälle.

 • Vergilius sanoo:

  Onko muuten NASA ainoa, joka salailee asioita meiltä? Onkos joitain viitteitä tullut myös muiden kansallisten avaruusjärjestöjen osallisestumisesta tähän tiedon pimittämiseen? Esim. Ursa?

 • Onerva sanoo:

  Siinä on selvästi kuva NASAn salaisesta Enterprise aluksesta.

 • kekkonen sanoo:

  ihan selvä taustakuva!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot