FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Salattu historiamme

Hidden Human History Movie kertoo uudenlaisen kuvan siitä millainen on ollut maapallon ja ihmiskunnan historia. Videon informaatio perustuu mm. Drunvalo Melchizidekin tutkimuksiin.

Historiamme ei ole mitä yleisesti luullaan! Kuluneiden tuhansien vuosien aikana olemme vääristäneet historiaamme. Meidän versiomme historiasta on vääristynyt käännösvirheiden, tarkoituksellisten muutosten ja nykyiseen maailmankuvaan sovittamisen takia. Historiasta on jätetty myös täysin pois monia asioita joita emme voi selittää. Nyt me näemme uuden vaihtoehtoisen version menneisyydestämme, version joka on taltioituna moniin vanhoihin kivitauluihin ja muinaisjäännöksiin, joista osa on vasta löytynyt. Tämä historia saattaa olla hieman kosminen, se ei välttämättä ole edes totta, mutta sinun on päätettävä itse.

Kiitos vinkistä paparzjuzille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: Salattu historiamme

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Gona sanoo:

  Mielenkiintoinen oli, eipä tuohon oikeen muuta osaa kommentoida. Loppufiilikset on että nämä videot on parempia kun mitkään huumeet. 😀

 • Miffy sanoo:

  Anteeksi, sisäinen äidinkielenopettajani rakastelee välimerkkiä, mutta eikö ”se ei saata olla edes tosi” pitäisi olla muodossa ”se ei välttämättä ole edes tosi/totta”?

  Kaikella ystävyydellä. Anteeksi.

  Kiitos huomautuksesta, korjasin. – Wespa

 • minä sanoo:

  vielä kun sais jotenki suomenkieliset tekstitykset niin voisi ymmärtää paremmin 😀

 • nova sanoo:

  Kieltämätät pistää ajattelemaan, sillä useimmilla ihmisillä oletetusti on tunne ettei asiat ole kohdallaan.
  ainakin jotain palasia tuosta voisi pitää vahvoinakin näyttöinä.
  mutta kuten kehotettu meditoikaa

 • Ampuja sanoo:

  Juu. Periaatteessa tosi hyvä video kyllä. :¿ Oikeastaan kaikki kiteytettynä.

 • atat sanoo:

  Menee samaan sarjaan kuin luomiskertomukset, eli kiva tarina!

 • Ogeli sanoo:

  Moni on jo alkanut ymmärtää, että kaikki mitä meille on kerrottu on oikeastaan juuri päinvastoin. Monia asioita menneisyydestä on pimitettty meiltä, toki jotkut asiat ovat myös unohtuneet.

 • Nmuumi sanoo:

  Toi Egyptin faarao kohta elokuvassa oli kyllä melkoista aivopierua. Olen sentään opiskellut taidehistoriaa ja ennenkaikkea egyptin taidehistoriaa. Mutta pakko myöntää, että elokuva oli ajoittain hauska, joka varmaan oli tarkoituskin.

 • nova sanoo:

  Nmuumi: no toki voisit valaista suurempia epäkohtia ja suurempia totuuden pilahduksia videosta liittyen omaan tietoalaasi.
  tuo ei auta ketään katsotaan jos saamme keskustelua aiheesta 😉

 • Von PieRustus sanoo:

  Suurinosa muinaisista kivitaluluista ja esineistä toimii mustetahratestin tavoin, eli jokainen näkee niissä sen mitä haluaa, ja voi muunneella niistä mieleisensä historian. Tutkijat toki parhaansa mukaan yrittävät tulkita näitä muinaisesineitä, ja tuhansien vuosien aikana olemmekin korjanneet useasti käsitystämme historiastamme, vaikka valheellisesti joku muuta väittääkin. Ja valitettavasti Erich von Däniken kaltaiset hörhöt ovat niitä kaikkein pahmipia historian vääristelijöitä, koska he haluaa täyttää historian aukot omilla kuvitelmillaan. Vaikka jotkut haluaakin kovasti kuvitella, että asioita salataan, ja vääristellään, niin valitettavasti teknologiselle yhteiskunnallemme on täysin yhdentekevää elikö dinosaurus aatamin kanssa vaiko eikö, tai oliko faaraolla hehkulamppu. 😀

 • Huvittunut sanoo:

  10 pistettä ja papukaijamerkki, erittäin hyvä ja kiinnostava video, kaikkea tästä en tajua esim: avaruusalusta joka kiinnittyy Pyramidin Huipulle. Mutta erittäin hyviä teorioita.

 • hyller sanoo:

  Oisit voinu pistää ees alkuperäsen tekijän videon http://www.youtube.com/watch?v=U8NNHmV3QPw&feature=relmfu

 • Wespa sanoo:

  Kiitos hyller linkistä. Laitoin artikkeliin nyt alkuperäisen videon. 🙂

 • Entity sanoo:

  Loistava video. Symppikset animaatiohahmot hakkaa 100 – 0 nettikameralle vakavailmeisenä yksinpuhelua pitävät oman elmäänsä älyköt. Olen aina tykännyt noista vaihtoehtoisista historiankirjoituksista ja vaikka asiat eivät uusia olleetkaan, niin aivcan tuolla tavalla koottuina ja esitettyinä en ole niitä nähnyt.

  Täytynee jossain vaiheessa lainata kirjastosta ne Drunvalojan kirjat ja lueskella, jos vaikka kesällä olisi hetki lomaa.

 • Akvinolainen sanoo:

  Suomessa omaa historiaamme salaillaan koulujen historian tunneilla. Svekomaaniset historiankirjoittajat peittelevät mm. Suomen muinaiset kuninkaat, muinaislinnojen tarkoituksen kuppikivien ympärillä yms.

  Vedotaan siihen että ei ole kirjoitettua historiaa, mutta jostain syystä ulkomailla mm. venäläisessä Nestorin kronikassa ja muinaisissa saagoissa suomen kuninkaat mainitaan moneen otteeseen – eikä mitenkään mitättömiltä.

  Vielä 1700-luvulla Suomen muinaishistoria oli akateemisissa piireissä hyvin tiedossa, mutta myöhemmin se on kadonnut uusien svekomaanisten tuulien puhalluksessa. Kaikki kirjalliset lähteet ovat tuhoutuneet mm. Turun paloissa.

 • Ogeli sanoo:

  Ihmiset ovat vain niin tietämättömiä omasta historiastaan, muuten en osaa selittää nykyistä meininkiä. Nykytiedemiehet eivät loppujen lopuksi tiedä universumistamme tai ylipäänsä mistään mitään… He ovat vain luoneet omat rajoittuneet teoriansa joilla he voivat yrittää havannoida eri asioita.

  Kannattaa katsoa Dolores Cannonin haastatteluja.

 • Vergilius sanoo:

  ”Nykytiedemiehet eivät loppujen lopuksi tiedä universumistamme tai ylipäänsä mistään mitään…”

  Nyt kannattaa pikkasen skarpata ja tulla elämään tänne 2000-luvulle. Tiede on tehnyt melkoisia harppauksia viimeisen viiden vuosisadan aikana. Haluaisin kuulla perustellun vasta-argumentin, mikäli et ole samaa mieltä kanssani. Vai tarkoitatko tiedemiehillä kenties ainoastaan kosmologeja/astronomeja? Ilman tiedemiehiä ei Ogeli kirjoittelisi Paranormaaliblogiin.

  Kannattaa katsoa peiliin.

 • Krizi sanoo:

  Iso osa mielipiteistä mitä meillä on niin ollaan opittu ne jostain, ja ohjelmoitu ne ”totuudeksi” tiedostamatta.
  Kaikki mielipiteet mitä teillä tällä hetkellä on, niin ne on opittu jotakin kautta.
  Mistä tiedätte onko ne oikeasti totta….
  Joku väittää että iso osa teknologiasta mitä meillä on, niin ne on saatu ”vinkkinä” toisilta olennoilta jotka eivät ole maasta alunperin. Mistä tiedät onko esim tämä väittämä totta vai ei.
  Tiedät vaan mitä muut kertovat, ja ”opettavat” sinulle opittujen uskomustesi kautta. Mistä tiedät onko jokin oikeasti totta?
  Itse päätät välillä tiedostamatta, välillä tiedostetusti ja välillä siltä väliltä että mistä kuulopuheista teet oman totuutesi ja miten määrittelet asiat. Asiat vaan On, päätät itse miten suhtaudut.
  Tässä vähän mietittävää.
  Mistä sanoista, ajatuksista ja teoista teen omat uskomukseni, totuuteni, ja todellisuuteni??

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *