ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Muinaiset Astronautit

Näin joulun aikaan, Paranormaali blogin lukijat hukutetaan videoiden ihmeelliseen maailmaan. Nyt kyseessä on materiaalia mm. kahden eri dokumentin muodossa.

Erich von Däniken on sveitsiläinen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten esittämistään teorioista, joiden mukaan ihmiskunnan kulttuuri on ollut maapallon ulkopuolisten vaikutusten alaisena jo esihistoriallisista ajoista saakka. Hän on myös esittänyt, että ihmisen evoluutiota on samojen tahojen toimesta ohjailtu geeniteknologian avulla. Dänikenin teoksilla oli merkittävä vaikutus niin sanotun Ancient astronaut -teorian suosion nousuun 1960- ja 1970-luvuilla. (wikipedia)

Däniken on siis tutkinut aihetta jo noin viisikymmentä vuotta ja miehen työhuone on täynnä kaikenlaista mielenkiintoista dokumenttia ja kuvaa. Hän on kirjoittanut useita kirjoja aiheesta ja henkilökohtaisesti pitää useita tutkimiaan asioita faktoina, todisteina teoriastaan.

Dänikenin teoriat, joita hän kirjoissaan käsittelee (wikin mukaan)

  • Tunnetaan arkeologisia artefakteja, jotka edustavat korkeampaa teknologiaa kuin maapallolla oli käytössä niiden valmistusaikoina. Ne ovat joko maapallon ulkopuolisten olentojen valmistamia tai niitä ovat valmistaneet ihmiset, jotka ovat oppineet tarvittavat tekniset taidot näiltä olennoilta. Näihin artefakteihin kuuluvat muun muassa Nazca linjat, Stonehenge, Pääsiäissaaren kivipatsaat, Antikytheran kone ja Piri Reisin kartta.
  • Esihistoriallisessa taiteessa ympäri maailman on havaittavissa teemoja, joiden voidaan tulkita esittävän astronautteja, ilma- ja avaruuskulkuneuvoja, älykkäitä ei-ihmismäisiä olentoja ja monimutkaisia teknisiä laitteita. Niissä väitetään olevan yhtäläisyyksiä toisistaan riippumattomissa kulttuureissa.
  • Uskontojen alkuperä voidaan selittää seurauksena primitiivisten ihmisten ja ulkoavaruudesta kotoisin olevien vieraiden kohtaamisista. Ihmiset ovat pitäneet vieraiden teknologiaa yliluonnollisena ja vieraita itseään jumalina. Useimpien uskontojen suullinen tai kirjallinen traditio sisältää viittauksia ’taivaasta ja tähdistä’ saapuviin vieraisiin ja matkustamiseen ilman ja avaruuden halki. Näitä ei pidä niinkään tulkita symbolisiksi tai myyttisiksi kertomuksiksi, vaan alun perin tarkoiksi historiallisiksi kuvauksiksi, jotka ovat muuttuneet epäselvemmiksi aikojen kuluessa. Esimerkiksi 592 eaa. Hesekielin ilmestyksen Vanhassa testamentissa, Däniken tulkitsee kuvaukseksi avaruusaluksen laskeutumisesta. Jonka hän yhdistää läheisenä aikana noin 600 eaa. tapahtumaa, jossa taivaanjumalat luovuttivat Japanin ensimmäiselle keisarille Jinmu Tennolle valtakunnan.

Eli löytyykö todisteita tälle teorialle muinaisista taideteoksista? Entä itse Raamatusta ja vanhoista taruista ja kertomuksista?

Muinainen astronautti?

Muinainen astronautti?

mitä ovat hieroglyfin lentävät esineet?

mitä ovat hieroglyfin lentävät esineet?

Keitä ovat nämä kuvan hahmot?

Keitä ovat nämä kuvan hahmot?

Entä Nascan jättimäiset kuviot maaperässä, jotka näkyy vain korkeuksista?

Entä Nascan jättimäiset kuviot maaperässä, jotka näkyy vain korkeuksista?

Ancient Puzzles -sivusto

Erilaisia kypäräpäitä. Miksi nämä on tehty?

Erilaisia kypäräpäitä. Miksi nämä on tehty?

Kuinka kyseinen kiven leikkaus on ollut mahdollista? Kuvaa klikkaamalla Ancient Buzzles -sivuston artikkelia aiheesta

Kuinka kyseinen kiven leikkaus on ollut mahdollista? Kuvaa klikkaamalla Ancient Buzzles -sivuston artikkelia aiheesta

Lisää kuvia:

Ufoja maalauksessa? Mitä ovat kuvan oudot objektit?

Tuttu kuva? Muistuttaa epäilemättä ufo-alusta?

Miksi moinen muoto? Ei muuten taatusti kuvaa lintua, niillä ei ole takana sivuperäsintä!

Tuttu naama kurkistaa taas Avaruusolennon omaiset kasvot Egyptistä

Nascan muinainen lentokenttä? Miten selittäisi Nascan kuviot?

Dokumentit

History Channel – Ancient Aliens, 2009 (n. 90min)

Dokkariin törmäsin ensimmäisen kerran Digitaalinen Elämä -blogilla

Ancient Astronauts

http://www.youtube.com/watch?v=dMijKEIZOIQ

UFOs & Ancient Technology

http://www.youtube.com/watch?v=CM8OmstCg2c

Huomatkaa, että dokkareista on youtubessa useampi osa, eli koko dokkarit eivät ole tuossa yhdessä videossa!

PÄIVITYS: Uusi dokkari:

Search for Ancient Technology

Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Muinaiset Astronautit

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • shakaali sanoo:

    olisikin näin, mutta valitettavasti todisteet ovat melkoisen epäuskottavia. esim. ensimmäinen kuva, olisiko teknisesti edistyneillä humanoideilla samanlaiset avaruuspuvut kun meillä nyt, ja miksi?

    johtopäätökseni on, että noita kuvia tulkitaan liikaa nykyisen tietämyksen ja ufologian mukaan.

  • Wespa sanoo:

    Mainio artikkeli. Kiitos todella paljon WM_ suuresta työstä! 🙂

    olisiko teknisesti edistyneillä humanoideilla samanlaiset avaruuspuvut kun meillä nyt, ja miksi?

    Kyllä luulisi olevan jonkinlainen hengityskypärä tms. puku, joka auttaa heitä hengittämään. Esim. toisella planeetalla saatetaan olla totuttu hengittämään ilokaasua tai muuta ainetta, joten maapallon ilman hengittäminen ei välttämättä ole mahdollista. Toki teknologia voisi olla erilaistakin, mutta puku, jossa on pään ympärillä ”happikammio” on ihan järkevä ratkaisu. Kyseiset alkuasukkaat myös selvästi kertovat tarinoissaan, kirjoituksissaan ja rituaaleissaan kuinka nämä olennot tulivat taivaalta. Itse asiassa tällaisia kertomuksia taivaalta tulleista ”Jumalista” on ympäri maapalloa lähes joka maasta ja kolkasta läpi historian. Monet on vain nykyisen erilaisen käsityksen ja maailmankuvan mukaan leimattu tarinoiksi ja myyteiksi, mutta mitä ne sitten todella ovatkaan… Se jää lukijan ja tutkijan pohdittavaksi.

  • WM_ sanoo:

    Aivan Wespa, tuossa lisää kypäräpäätä:
    http://img24.imageshack.us/img24/2293/2105714107359cca245fobz0.jpg

    Päivitin artikkelia 🙂

  • Maxberg sanoo:

    Kiitos hienoista videolinkeistä. Paljon mielenkiintoista ajateltavaa ja näkökulmaa.

  • Fenu sanoo:

    Tosta tuli yhdessä dokumentissä kun on muinaisissa kirjoituksissa helikopteria ja ufo alusta mutta ne ovat muinaisten kirjoitusten kertymää. Eli alkuperäinen kirjoitus tuossa taulussa oli aivan erinlainen kuin se mitä se on loppu vaiheessa kun se sama taulu muistaakseni on kirjoitettu/päivitetty kolmeen kertaan ja aina vain lisätty uutta niin nuo parit merkin ovat alkaneet muistuttaa ”sattumalta” tuolta. Näin siinä dokumentissa oli. Ja en muista mistä se tarkemmin kertoi.

  • Infrequentia sanoo:

    Von Dänikenin Tulimmeko tähtien takaa oli lukemisen arvoinen kokemus, vaikka kirjailija on sittemmin tunnustanut että kaikki kirjassa esitetyt tiedot eivät nojaa tieteellisesti vedenpitäviin totuuksiin.. Pidän täysin mahdollisena että maapallon ulkopuolisella elämällä on ollut näppinsä pelissä ihmisen kehitysaskeleissa. Useampien vanhojen kulttuureiden kertomuksissa kerrotaan että he saivat laajat tietonsa ”taivaan pojilta/veljiltä”, mikä voi tarkoittaa muutakin kuin planeettojen tarkkailua tai pelkkiä sepitettyjä kertomuksia.

  • T sanoo:

    Todella mielenkiintoinen aihe. Olin juuri lukemassa Dänikenin ”kaikuja avaruudesta” kirjaa. Blogin artikkelit ovat viime aikoina käsitelleet pelottavan usein aiheita joihin olen parhaillaan ollut perehtymässä. Synkronisiteettiä kenties:)

  • shakaali sanoo:

    wespa: nykyisillä humanoideilla ei taida olla edes vaatteita. ennen käsittääkseni avaruuspuvut olivat enemmän muotia.

    pointtini olikin lähinnä, että jos olennot pystyvät matkustamaan tänne toisilta tähdiltä, niin luulisi heillä olevan hienostuneempi versio avaruuspuvusta kuin tuollainen pökkelö keinoilmakehä viritelmä kuin meillä.

  • SuoMursu sanoo:

    ”mitä ovat hieroglyfin lentävät esineet?”
    -Itse näen tuossa vasemmassa yläkulmassa helikopterin, ja oikean rivin keskellä jonkinlaisen lentokoneen.

  • Wespa sanoo:

    Shakaali voi olla näinkin, mutta pitää ottaa huomioon, että mahdollisia avaruusolentoja on erilaisia ja eri rotuja, joilla on erilaista teknologiaa. Voipi olla myös, että aluksi on tultu planeetalle tietyllä järjestelmällä/puvulla ja sitten vähän ajan päästä tehty hienostuneempi puku planeetan tarpeisiin. Mahdollista on, että tuo kuvaa myös robottia, joka olisi ekaksi lähetetty planeetallemme tutkimaan ja sitten vasta mahdolliset vierailijat perässä.

  • WM_ sanoo:

    Tuossa dokkarissakin Däniken sanoo tekevänsä selväksi, mikä on fiktiota ja mitä pitää faktana/mistä on todisteita, erittäin hyvä asia näin ”arkaluonteisen” asian esittelyssä! (:

  • kiinnostunut sanoo:

    Mistä noita Dänikenin kirjoja voi ostaa? Onko niitä suomennettuina? Kiitos jo etukäteen 🙂

  • tomppa sanoo:

    Niitä ihan kirjastoissakin suomeks,pistä vaan lähikirjasto hakuun ja tarkista löytyykö sieltä.Ainakin suurempien kaupunkien kirjastoista löytyy,ja kirjakauppojen sivuilla tietoa.

  • Päivitysilmoitus: Ancient Astronaut Theory » Blog Archive » Muinaiset Astronautit

  • hattivatti sanoo:

    ok. ymmärsin että muinaisilla ihmmisillä olis ollu noit avaruuspukuja ja aluksia. vähän niinku stargate univese:ssä

  • WM_ sanoo:

    Katsoitko dokkarin/dokkarit? :p

  • tonnn sanoo:

    Kieltämättä pistää miettimään.
    Nyt ku Dan Brown tekis tästä vielä elokuvan niin Avot’!

  • WM_ sanoo:

    Paitsi että Brown on kirjailija 😉

  • tonnn sanoo:

    no silti 😀

  • WM_ sanoo:

    Mnii i, pykätä aarteenetsimis/toimintaleffan juoneen mukaan, saattaisi toimia 🙂

  • Hulupattaja sanoo:

    Jokainen ihminen näkee asiat haluamallaan tavalla. Mayojen elämänpuukin oli Dänikenin mielestä kuvaus avaruusaluksen sisältä. Siksipä laitan näissä linkeissä, tuosta hieroglyfistä toisenkin tulkinta näkemyksen:
    http://www.ufocom.eu/pages/v_us/m_archeo/Abydos/abydos.html
    http://members.tripod.com/a_u_r_a/abydos.html

  • WM_ sanoo:

    Lisäsin uuden dokkarin tuonne muiden perään 🙂

  • tos yhes kuvas on iha seövästi apina jonka häntä on rullalla 😀

  • R'udé sanoo:

    Taitaa olla melkeinpä ensimmäinen kerta kun tänne jotakin kirjoittelen. Olen kuitenkin visitoinut sivustolla jo reilun vuoden verran ja seuraillut lähinnä videoita ja keskusteluita UFO kokemuksista, ja jutuista.

    Tässä jokin aika sitten itselleni heräsi jälleen suuri halu alkaa ns.etsimään totuutta, siis itselleni sopivinta teoriaa ihmisistä ja meidän alkuperästä, jumalasta ja sielusta.
    Jotenkin, osin sattumalta ja osin etsimällä (nyt parit viimeiset päivät siis etsimällä) aloinkin löytämään lähes samoin tein osittaisia vastauksia. Siis sellaisia jotka sopivat itselleni, mutta havaitsin myös lukiessani muiden juttuja ja videoita katsellessa että hyvin moni muukin ajattelee, tai miettii asiat lähes-samoin kuin itsekkin teen.
    Lähes-samoin siksi että, aloinkin yhdistelemään näitä juttuja (kuten varmasti tekevät erittäin monet muutkin ihmiset) ja aloin löytämään yhtäläisyyksiä ja pienillä ns.lasku toimituksilla olenkin saanut kokonaisuuden kasaan jo lähestäysin. Kokonaisuus kuitenkin vaikuttaa vain liian isolta, mutta samalla liian pieneltä ollakseen totta.

    Tämä Von Dänikenin video (jonka bongasin itse-asiassa eilen Youtubesta, ensiksi katseltuani jonkin toisen UFO:ihin liittyvän pätkän) sekä aiemmin päivällä (maanantaina, 3.4.2010) esitetty Prisman dokumentti dinosaurusten ”henkiin herättämisestä”, saivat kummalisen yhtälön aikaiseksi.

    Oikeastaan varmistuin henk.kohtaisesti siitä että meidät ihmiset ollaan luotu tänne jonkin toisen sivilisaation toimesta.
    Tämä ”new age mummo” (Dolores Cannon?) ja hänen juttunsakin sopii ajatuksiini itse-asiassa lähes täydellisesti.

    Haluaisinkin esittää lyhyt version teoriastani (jonka siis olen muiden teorioiden ja ajatusten pohjalta kasannut), olisiko mahdollista:

    Muukalaiset kehittivät Apinasta ihmisen, aluksi kokeilu mielessä. Loivat mutaation joka sai aikaan nykyiset piirteemme, tosin hitaasti ja evoluution vielä lisäksi muokkaamana.
    Ihmis-apinoista ja pysty-ihmisistä alkoi hidas (n.350.000v) kestävä kehitys.
    Sitten tapahtui jotakin, saattoi olla toinen Muukalais rotu joka puuttui kehitykseemme. He antoivat suhteellisen nopeassa tahdissa meille uusia kykyjä sekä muokkasivat DNA:atamme siten että aivot alkoivat kehittymään toisenlaiseen suuntaan, siis nykyisen mallisiksi.
    Nyt päädyn aikaan josta meillä on jo paljon enemmän tietoa kuin, mistään muusta. Saimme kyvyn kirjoittaa ja opimme viljelemään, tulen tekemisen taidon ja metsästämisen lisäksi.
    Ihmiset alkavat muistamaan, ja koska jo osaavat ilmaista itseään puheen lisäksi kirjoittamalla, piirtämällä ja kaivertamalla. Alkaa maisemaan tulemaan jälkiä tapaamisista olentojen kanssa (esim.nyt vaikkapa Gizan pyramidi ja muut vastaavat ”ihmeet”) ja kirjoituksia.
    Planeetastamme (ja meistä) kiinnostuvat jälleen meidät tänne alunperin luonut Muukalais ryhmä. He opastavat eri puolilla planeettaemme että meillä on sielu, tai että emme kuoleman jälkeen jätä muita jne. Syntyy suurimmat uskonnot, Kristin usko, Allah, jne. Jokaiselle uskonnolle syntyvät omat erikois piirteensä ihmisten niitä aikojen saatossa muokatessa. Alkuperäiset tekstit kuitenkin koittavat vielä jotenkin kertoa meille totuutta, mikä se sitten onkaan.

    Ei ainakaan mikään yksinään, vaan kaikki yhdessä. Muokkauduimme eri puolille planeetta erityylisiksi, Afrikkaan jääneet saivat paremmat lahjat pitkään juoksemiseen, ja pohjoisen kansat saivat paremmat kyvyt sietää kylmyyttä. Jalkauduimme, olimme jalkautuneet jo ennen ensimmäistäkään Juutalaista tai Kristittyä. Olimme päätyneet maailman erikolkkiin.

    Muukalaiset olivat kuitenkin jo antaneet meille kaiken meille tarpeelliseksi katsomansa tiedon ja osaamisen.

    Miten sitten selitän sielun, tai sen että yleensä jatkamme eloa esimerkiksi toisessa muodossa.
    Tiedehän on jo aikoja sitten todistanut ihmisissä (ja kaikissa muissakin eläimissä, sekä kasveissa) olevan ns.bio-sähköä. Sähkö energiaa joka syntyy ravinnostamme, ja liikkeestä (sydän mukaanlukien). Tämä sähkö synnyttää liikkeillään ajatuksemme, kyvyn koskettaa ja kyvyn esimerkiksi vaikka juosta. Sähkö itsessään tai yksistään tee tätä, vaan sähkö impulssit kulkevat hermostoissamme ja solukoissamme, kuten lääketiede sen on osoittanut.
    Sähköä on muuallakin maailman kaikkeudessa. Ja nykyisin sähkö ohjaa lähes kaikkea nyky-ihmisen toimintaa. Meidän sisällä oleva sähkö sisältää kuitenkin koodin meidän DNA:stamme sekä tiedot esimerkiksi muistoistamme. Tämä tieto on toistaiseksi ainoastaan käytössä Muukalaisilla, ja näin se ilmeisesti tulee aina olemaankin. Tässä siis teoriani lyhykäisyydessään.

    Lopuksi kiitän kaikkia niitä jotka loppuun asti jaksoivat lukea, pyydän anteeksi isoja ja pieniä kirjoitusvirheitäni, sekä otan mielelläni rakentavaa kritiikkiä vastaan jos jollakulla sellaista on esittää. Myös kysymyksiä ja vasta teorioita kuulen mielelläni.

  • wm_ sanoo:

    Tutkiminen ja kiinnostus on vain plussaa!
    Itse teoria ei kyllä minuun tehnyt vaikutusta, paitsi siinä muodossa, että muinaisissa sivilisaatioissa on voitu vierailla, mutta evoluutioon en itse sekoittaisi.
    Mutta, teoria on teoria ja tuo vielä itse kokoama 🙂 +

  • telson sanoo:

    Uskotko sinä ufoihin? Oletko kenties ajatellut, että meitä ympäröivässä avaruudessa on korkeampia sivilisaatioita, joiden kehitystaso on vuosituhansia meitä edellä ja joiden teknologiasta me voimme vain haaveilla? Oletko myös ajatellut, että näiden kaukaisten planeettojen asukkaat, humanoideiksi kutsutut ja vähän ihmisen kaltaiset olennot, tulevat aina silloin tällöin vierailulle tälle planeetalle ja että jotkut voivat jopa nähdä niitä? Tai ehkä sinulla itselläsi on jopa ollut fyysinen kontakti niihin ja ehkä olet saanut viestejä niiltä?
    Mutta ovatko ufot todella ufoja vai onko niiden olemassaoloon jokin muu selitys? Meidän ei varmastikaan kannata epäillä niitä ihmisiä, jotka väittävät nähneensä niitä ja avaruusolentoja, mutta onko mahdollista, että itse humanoideina esiintyvät olennot olisivat pettäjiä? (Tässä kirjoituksessa ei käsitellä ”luonnollisia” selityksiä ufoille kuten Venus-planeetan näkemistä, satelliitteja, säähavaintopalloja tai muita vastaavia, joita on mahdollista sekoittaa ufoihin.) Sillä tätä mahdollisuutta ei pitäisi jättää huomioonottamatta, koska avaruudessa voi olla paljon muutakin kuin oletettuja lentäviä lautasia ja niiden haltijoita. Tällä ”muulla” tarkoitamme pahaa henkimaailmaa, johon Raamattu niin usein viittaa ja joka voi hyvin pettää meitä.

    Lisää tietoa; http://www.jariiivanainen.net/mitaufotovat.html

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto