FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Ancient Aliens The Series 2010 [The Evidence]

History Channelilta on alkanut Acient Aliens -niminen sarja, jossa käsitellään sitä miten avaruusolennot ovat mahdollisesti vaikuttaneet historiaamme.

Tässä jaksossa keskitytään todisteisiin ja kerrotaan mm. artefacteista jotka muistuttavat lentokoneita. Videolla tutustutaan myös Vimanoihin ja ikivanhoihin manuaaleihin, joissa kerrotaan mahdollisen antigravitaatiolaitteen toiminnasta ja kuvataan tarkkaan tämän lentolaitteen eri osasia.

The Evidence

Osa 1
http://www.youtube.com/watch?v=pJxIARJ9cNQ

Osa 2
http://www.youtube.com/watch?v=866cz3ZTHNs

Osa 3
http://www.youtube.com/watch?v=PsSBXetH2AI

Katso loput osat tästä: Osa 4, Osa 5, Osa 6, Osa 7, Osa 8, Osa 9

Tykkäys ja jakotoiminnot:

13 kommenttia aiheeseen: Ancient Aliens The Series 2010 [The Evidence]

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • muchawano sanoo:

  Tää oli huippu dokkari, kannattaa myös katsoa vaikka pitää dokkari maratooni, Klaus Donan dokumentit osat 1-2 ja tutustua näihin sivustoihin:

  http://gizamap.com/
  http://richardgabriel.info/

 • Simple sanoo:

  Pakko myöntää, että oli mielenkiintoinen. Suosittelen katsomaan 😉

 • Outolintu sanoo:

  Voi jösses että oli sitten mielenkiintoinen juttu, pakko oli katsoa kaikki osat, Kiitos Wespa.. Lisää tällaista… suosittelen lämpimästi… You newer Know….

 • joti74 sanoo:

  Olipas mielenkiintoinen juttu… Kannattaa kahtoo

 • Jaga sanoo:

  Todella mielenkiintoinen dokkari. Lopun koko maapallon kattava sähköverkko kyllä melko uskomaton teoria 😀

 • Huttu sanoo:

  Ihan mielenkiintoinen jep,

  Ärsytti vaan miten helposti ja äkkiä sitä vedettiin kaikkia noita johtopäätelmiä. Esim. kun tekivät sen radio-ohjatun lentokoneen joka näytti siltä pieneltä kultaiselta lentöhärvelin mallilta, niin se ilmeisesti riitti tekemään johtopäätöksen että muinaisilla ihmisillä on ollut lentokoneita, johon sitten melkein puolet jaksosta perustui 🙂

  Ei edes mietitty että olisiko ne ollut vain sen ajan taideteoksia tai koruja? Se riitti että nykyajan ihmiset saivat tehtyä sen mallisen rc-koneen ja sitten esitettiin teorioita ilman mitään kunnon todistepohjaa että ehkä ne koneet on ammuttu ilmaan jättiritsalla 😀

  Noh, noi on ennenkaikkea viihteellisiä pläjäyksiä noi history channelin dokkarit

 • Akira sanoo:

  Youtubesta löytyy enemmäkin samaan sarjaan liittyviä jaksoja (ainakin 3) käyttäjältä ParanormRUs2.

  http://www.youtube.com/user/ParanormRUs2#p/u/89/dkPhz1IFmII

  Samalta käyttäjältä löytyy myös muita mielenkiintoisia juttuja ja sarjoja esim. Ghost Hunters jne. Suosittelen, jos ymmärtää englantia. 🙂

 • Calico Jack sanoo:

  Viihdyttävää ja laadukasta vaikkei noita kaikkia juttuja heti nieliskään. 😉

 • k-vuohi sanoo:

  Vaikuttaa aika pitkälti juuri siltä pseudotieteelliseltä sonnalta, jota History Channelin on kuultu viime aikoina esittäneen.

 • junnu sanoo:

  Olipas kyl mielenkiintoinen dokkari..
  Onkohan tämä samaa sarjaa vai..?

  http://www.youtube.com/watch?v=vZYYmOgdVdI

 • Entity sanoo:

  Katsoin ensimmäisen osan ja aloin miettiä. Luonnonlait ovat edelleen samat kuin silloin ja pyramidien suunnitteleminen ja rakentaminen vaatii laskutaitoa. Olisiko ollut mahdotonta laskea liiturin siipien noste sen aikaisella tietotaidolla?

  Minusta olisi uljaampaa, jos me ihmiset olisimme itse kyenneet ihmeisiin jo ennen nykyaikaa.

 • Entity sanoo:

  Kakkososan radio-ohjattava lennokki todistaa selvästi, etteivät dokumentaristit tiedä paljoakaan lennokeista. RC millenium falcon: http://www.youtube.com/watch?v=mFW2VSq-Xjw
  Vehje on yhtä aerodynaaminen kuin keskivertosaapas, mutta tehokas moottori ja kevyt runko saavat senkin lentämään. Noiden pienoismallien lento ei käy ihan samojen periaatteiden mukaan kuin vaikkapa avaruussukkuloiden.

 • Tommy Laine. sanoo:

  Koskakohan tämä sarja mahdollisesti alkaa tulemaan täällä suomessa jim-kanavalta???Siis onko tämä nyt sitten sama ohjelma kuin muinaiset avaruusoliot????Ilmoitelkaahan mullekin jos vaan tiedätte…Ok????Kiitos jo etukäteen teille!!!Ja hyvää kesää kaikille paranormaalin blogin lukijoille ja erityisesti Wespalle!!!!Moikka taas!!!!Tv:Tommy L. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot