ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Löysikö entinen KGB tietoja alieneista?

Löysikö KGB tietoja alieneista mm. pyramideista? Sivustolta Latest UFO – Sightings löytyi artikkeli ja dokumentti aiheesta.

Vuonna 2010 tri Alan Shaheen, Kairon arkeologian osaston johtaja, sanoi Gizan pyramidin mahdollisesti paljastaneen teknologiaa, joka ei ole tästä maailmasta.” kirjoittaa sivusto. Se kertoo myös hätkähdyttävistä tiedoista, joita arkeologi johtaja olisi paljastanut tiedoitustilaisuuksissaan.

60-luvulta olleet KGB:n salaiset tiedot väittävät heidän löytäneen viitteitä alieneista pyramin sisältä ja että myös faarao olisi humanoidi. Alla olevassa dokumentissa on paljon mielenkiintoista videonpätkää, mukana myös tuo pyramidin tutkiminen.

Dokumentissa myös tapaus, jossa taivaalta tippui jokin lentävän lautasen kaltainen alus (kohdasta 13:00 eteenpäin)

Tiesitkö myös pyramideista tämän (kohta 23:30)?

Onko videolla ensimmäinen kuvattu massa-kaappaus? (1:09:12)

The Secret KGB Abduction Files
This video, moderated by Roger Moore, discusses evidence of KGB involvment in UFO research after the second world war. It looks at possible Alien involvment in the building of the pyramids, as well as video evidence of a crashed saucer somewhere in Serbia.

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: Löysikö entinen KGB tietoja alieneista?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WM_ sanoo:

    Youtubessa dokkari ei saanut paljonkaan arvostusta, mutta yhtään hyvää argumenttia vastaan ei kuitenkaan löytynyt. ”BULLSHIT” -kommentit ei juuri vakuuta tuollaisinaan.

  • Ville sanoo:

    Muinaisten ufo kontaistahan on aina huhuttu.

  • Nexeon sanoo:

    Joskus viime vuoden puolella tuli tutkittua jonkin verran näitä pyramideihin liittyviä tekstejä ja videoita. Pyramidit eivät ole ainoita muinaisia rakennuksia, jotka on rakennettu maantieteellisesti ”merkittäviin” paikkoihin tällä planeetalla. Näitä paikkoja/rakennelmia on useita ympäri maapallon ja näyttäisi siltä kuin nämä muodostaisivat jonkinlaisen ”kanavan” maapallon ympäri. Jokaisessa näissä paikoissa on havaittu jotain luonnosta poikkeavaa mitä ei voida vieläkään tieteellisesti selittää.

    Tiedän, että tämä seuraava mielipiteeni tulee herättämään kysymyksiä, mutta uskon, että tästäkin jotain totuutta löytyy vaikka kuinka kaukaa haetulta tämä kuulostaisikin. Joskus, kun katselee elokuvia oikein tarkkaan, sitä saattaa huomata asioita joihin ei normaalisti edes kiinnittäisi huomiota. Näitä elokuvia on monia, joista löytyy ikäänkuin palapelin osia joista jokainen osa on pala totuutta, kunpa vain osaisi kaikki palat yhdistää oikeisiin paikkoihin ja nähdä tuo koko totuus. Kuitenkin, asiasta toiseen josta olin alunperinkin puhumassa. Yksi elokuva joka käsittelee tätä ”muinaiset rakennelmat” aihetta on sellainen kuin ”Stonehenge Apocalypse”. Elokuva on todella surkea, mutta käsittelee asioita joissa varmasti on ainakin jotain perää ja totta. Suosittelen katsomaan jos vähänkin kiinnostaa aihe enemmän ja muutenkin tutkimaan tätä meidän muinaishistoriaa, joka on meiltä ”piilossa” ja/tai unohduksissa. 🙂

  • WM_ sanoo:

    Ley-linjoista puhut? Joidenkin lähteiden mukaan jokin niinkin ”pyhä” rakennus kuin Pentagon on rakennettu sellaisen päälle.

  • Nexeon sanoo:

    Juurikin niistä. En vain muistanut miksikä niitä sanottiin 🙂
    Jotkin todella vanhat kirkothan on myös rakennettu tällaisiin pisteisiin, jostain luin, että nämä paikat säteilevät jotain sellaista energiaa, joka esim. mahdollistaa nopean parantumisen (jopa ”ihmeparantumisia”), parempia satoja, nopeampaa luonnonkasviston kasvua yms. Tiedä sitten kuinka paljon tästäkin tiedosta on totta ja kuinka paljon tieto on saattanut aikojen saatossa vääristyä. Mutta tällain ihan aiheena tämä on hyvinkin mielenkiintoinen.

  • WM_ sanoo:

    Kirjoitin siitä joskus jotain tänne blogiin, mutta tietoa niistä ei mitenkään liikaa löytnyt..

  • Ogeli sanoo:

    Nuo Gizan pyramidit kätkevät monia salaisuuksia ja Edgar Caycen kanavoinnit koskien aihetta ovat vähintäänkin todella mielenkiintoisia. Myös väite, että faarao olisi ollut muukalainen on suorastaan hykerryttävän jännittävä. Mitäpä jos se onkin totta?

  • tzundax sanoo:

    todella mielenkiintoinen pätkä.

  • Nexeon sanoo:

    Niin, egypti ja pyramidit kätkee aika paljon salaisuuksia, mm. se kuinka pyramidit oli oikeasti rakennettu? Ei ihmiset ole voineet siirtää ja nostaa useita tonneja painavia kiviä ja asetella ne sentin tarkkuudella paikoilleen. Käsittääkseni jopa nykyteknologialla tuo tuottaisi vaikeuksia. Varsinkin kun osa kivistä tosiaan painoi yli 10 tonnia!

  • Reiska sanoo:

    Lukekaahan noista ley-linjoista jostain muualtakin kuin ufohörhösivuistoilta. Esimerkiksi Wikipediasta olisi hyvä aloittaa: http://en.wikipedia.org/wiki/Ley_line.

    Tiivistelmäksi niille, jotka eivät artikkelia jaksa lukea: ley-linjat ”löysi” 1900-luvun alkupuolella amatööriarkeologi nimeltä Alfred Watkins. Toisin kuin nykyään ajatellaan, hän ei väittänyt niiden olevan millään tavalla paranormaaleja, vaan vanhoja kulkureittejä. Tämän hän perusteli sillä, että muutamilla suorilla viivoilla saa yhdistettyä monia Britanniasta löytyviä ”maamerkkejä”. Hänen teorialleen lähinnä naurettiin oikeiden tieteilijöiden keskuudessa, ja myöhemmin osoitettiinkin, että Britanniassa on niin paljon näitä kys. ”maamerkkejä”, että vetämällä sattumanvaraisia viivoja niiden välille, saa ne todennäköisesti yhdistettyä paremmin kuin Watkinsin ley-linjoilla.

    Astraalienergiat ynnä muut iltasadun ley-linjoihin liitti puoli vuosisataa myöhemmin tunnettu ufohörhö John Mitchell.

  • joni sanoo:

    noi pyramidit on 14000vuotta vanhoi.luuleeko joku tyhmä et ihmiset on rakentanu noi?mistä sitä tietää et onko ihmisiä ollu tohon aikaan tuol,vähän epäilen!

  • Thene sanoo:

    Eiköhän niitä ihmisiä oli siihen aikaan. Uskon että ne rakennettiin juuri ihmisiä varten.

  • lownrgy sanoo:

    ”This video, moderated by Roger Moore”

    eiks ketään muuta ku mua huvita toi briiffaus? 😀

  • shakaali sanoo:

    joni: ei kyllä ole 14 000 vuotta vanhoja. egyptin vanhin ei ole edes 5000 vuotta.

  • Huttu sanoo:

    Tuli tosta kuvasta mieleen että katoin jokunen vuosi sitte dokkarin joka käsitteli taidetta ja avaruusolentoja. Siinä oli tuo samainen kuva ja tutkijat meinasivat että ensi silmäyksellä se tosiaan näyttää avaruusolennolta, mutta kun alettiin tutkimaan vähän tarkemmin paljastuikin avaruusolento saviruukuksi jossa oli pystyssä erilaisia kukkasia. ne kukat jotenkin liittyi kyseiseen tilaisuuteen jota tuossa hieroglyfissä kerrotaan.

    Eniten kaikista vanhoista rakennelmista mua kiinnostaa jossain tuolla aasian suunnalla veden pohjassa olevat temppelit jotka ovat melko hienosti rakennettuja. jännäksi asian tekee se että niitä ei tietenkään ole rakennettu alunperin veden alle, vaan silloin kuin se oli maanpintaa eli meri oli alempana. Ja tuo oli jotain 15000 vuotta sitten, häkellyttävää ja tosi mielenkiintoista 🙂 Vanhin sivilisaatio taitaa olla Sumerialaiset joku 8000 vuotta sitten?

  • Jake sanoo:

    Vakuuttavaa.. Hyvin vakuuttavaa.

  • Jake sanoo:

    Huttu: kun tuota tarkemmin katsoo, niin kukkkaruukultahan tuo tosiaan näyttää.

    BULLSHIETT

  • WM_ sanoo:

    Rupesi kiinnostamaan kun mainitsivat löytäneensä suuren holvin kaikuluotain-menetelmällä syvältä maasta tuon haudan alta.. Mutta sitten ei enää mitään puhetta siitä. Olisi hienoa saada tietää onko sellainen todella olemassa ja miten menee tutkimukset.

  • Huttu sanoo:

    niin no Jakehan se tietää paremmin kuin kokeneet tutkijat joilla on oikeastaan pääsy tutkimusmateriaaleihin ja itse paikan päälle pääsevät myös.

    Joten eiköhä olla iha hissuksiin siellä?

  • Jake sanoo:

    Miksi sinä rupeat kumoamaan omaa kertomustasi. Sinähän sen sanoit että ne oli havaittu kukkaruukuksi. Sinä senkin pieni jakomielinen leprekhaumi.

  • Huttu sanoo:

    Siis häh? No ehkä luin sun tekstin sit väärin mut käsitin että sanoit mun tekstille sarkastisesti BS eli ei se voi mikää kukkaruukku olla. ite uskon kyllä sen olevan sellanen.

  • jatu sanoo:

    Pitäisi nähdä vähän paremman laatuinen kuva.

  • Huttu sanoo:
  • Jake sanoo:

    Siis tarkoitin että se todellakin näyttää kukkaruukulta.

  • Huttu sanoo:

    Okei, mun moka 😀

  • jatu sanoo:

    Kovasti se kyllä näyttää kukkapurkilta tuossa Hutun linkissä.

  • Jake sanoo:

    Jos siinä on viitteitä siitä, että faarao olisi humanoidi, niin mikseivät ne sitten tutki sitä ruumista? 😛

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto