ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Area 51:llä toiminut Bob Lazar, Joe Roganin haastattelussa

Area 51:llä toiminut tiedemies ja mekaanikko Bob Lazar kertoi vuonna 1989 miten hän oli toiminut projekteissa, joissa tutkittiin avaruusaluksia. Avaruusolentojen aluksien pohjalta tehtiin uutta teknologiaa ja niitä pyrittiin takaisinmallintamaan omiin tarkoituksiin.

Bob Lazar toimi armeijan salaisten projektien nimissä ja hän teki Area 51n tunnetuksi.

Bob Lazarin tarina on todistettu todeksi muutamiltakin eri tahoilta, mm. Los Alamosissa työskennellyt fyysikko vahvisti Bobin työskennelleen kertomissaan projekteissa. Tästä asiasta kertoi mm. Eksopolitiikka.fi -sivusto.

Vähän aikaa sitten Lazar suostui Joe Roganin haastatteluun.

Reaktori oli koripallon kokoinen… ja kun se oli käynnissä, se tuotti gravitaatiokentän, oman gravitaatiokenttänsä (antigravitaatio). Tämä on jotain mitä emme pysty tekemään, emme voi tuottaa yhtään gravitaatiota, Bob Lazar kertoi Joe Roganille lentävän lautasen teknologiasta, jota hän tutki ja jonka pohjalta he olivat kehittämässä aluksia salaisten jaostojen käyttöön

Kun laite oli käynnissä, Barry pyysi minua koskettamaan sitä, mutta en pystynyt, se työnsi käteni pois, kuin kaksi vastakkaispolaarista magneettia, Bob jatkoi

Lukemassani dokumentaatiossa kerrottiin, että alus oli Zeta Reticuli tähtijärjestelmästä, Bob kertoi ja sai Joe Roganin kasvoille hämmästyneen ilmeen

Heillä (tukikohdassa) oli yhteensä yhdeksän alusta, pääsin itse käsiksi vain yhteen niistä, Bob Lazar kertoi haastattelussa

Voit katsoa Joe Roganin isännöimän haastattelun kokonaisuudessaan alla olevalta videolta.

Aikaisemmin tänä vuonna Bobia haastatteli Secureteam10. Kannattaa katsoa video alta. Haastatteluvideossa on myös lisää todisteita, jotka vahvistavat hänen tarinsa olevan tosi.

Lisää Bob Lazarista Parablogissa: http://paranormaaliblogi.net/?s=bob+lazar

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Area 51:llä toiminut Bob Lazar, Joe Roganin haastattelussa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Suomenkin TV 2:ssa on esitetty tämä brittiläis-yhdysvaltalainen dokumenttiohjelma ”Dreamland” (Salainen tukikohta) jo 27. 8. ja 3. 9. -98 kaksiosaisena.

    Tekemiensä paljastustensa myötä Area 51 alueella Robert (Bob) Lazarista on tullut eräänlainen UFO-legenda.
    Mielestäni hänen esittämä propussio sekä painovoimajärjestelmä ja siellä tehdyt sähkömagneettisen lentämisen kokeilut paljastaa totuuden. Tuskin kukaan osaisi kuvitella omassa päässään tuollaisia kokeiluun liityviä laaja-alaisia salaisuuksa.

    Ne olivat käynnissä 30 vuotta sitten joden parissa (Bob) Lazar työskenteli ”Dreamlandissä” Area 51 alueella ja sen eräässä salaisimmasta tutkimus alueista S 4- lyhenteellä tunnettu laboratorio – suojarakennuskompleksi joka on ilmeisesti salaisista salaisin. Siellä tutkittiin talteenotettujen UFOjen tekniikkaa, myös rakennetta ja toimintaa selvitetty (tämä on ns. back engineering -työtä, eli tuntemattomien esineiden toiminta on pystytty päättelemään mm. teknisen rakenteen perusteella).

    Robert (Bob) Lazar on selvittänyt S 4:ssä mm. lautasen muotoisten alusten toimintaa, erityisesti niiden lentotavan osalta. Lazar kertoo, miten alus kehittää ympärilleen keinotekoisen gravitaatiokentän, superraskaan alkuaineen (jaksollisessa taulukossa n:o 115) avulla.

    Alueella oli peräti 9 alusta tutkittavana. Tämä uusi informaatio sekä vanha on uskottava selitys sille että (Bob) Lazar on todella ollut siellä, eikä vain kuvitellut asiaansa. Häntä ei ole uskallettu tappaa tekemiensä laaja-alaisten kattavien ilmiantojensa perusteella, koska se todistaisi heti että Robert (Bob) Lazar on puhunut totta ja siksi häntä ei ole uskallettu tapaa.

    UFOjen salauspolitiikka ei siis pysty toimimaan niin että jos joku tekee laaja-alaiset kattavat ilmiannot UFO- käyttämästä tekniikasta, niin hänet voitaisiin heti tapaa. Laaja-alaiset paljastukset toimivat selvästi eräänlaisena suojakilpenä.
    Lisä infoa UFO teknologiasta osoiteesta http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kolumni-2.html

  • Third Y sanoo:

    Noniin

    nyt kun olette Joe roganin totuuden jäljillä,

    vilkaiskaa samalla DMT aiheiset haastattelut, tietenkin jos totuutta olette metsästämässä..

  • Arska sanoo:

    Third Y:

    Lazar aloitti tietojen tarjoamisen julkisuuteen median kautta väitetystä työstään avaruusolentojen aluksen parissa 1980-luvun lopulla. Hänen mukaansa hän työskenteli maanalaisessa laboratoriossa nimeltään S-4, joka sijaitsee Area 51:n päälaitoksen eteläpuolella. Alue 51:ssä korjataan ufoja ja lennetään niillä. Fyysikoita ja tutkijoita on haastateltu asian tiimoilta 30 vuotta.

    Hän aluksi tuli julkisuuteen tutkivan journalistin George Knappin haastattelussa lasvegasilaisen KLAS Newsin ohjelmassa, pseudonyymilla ja kasvot pimennossa.

    Lazar lopulta salli itsensä tulla kuvatuksi oikealla identiteetillään. Mysteeriä syvensi se, että USA:n hallitus kielsi koko Area 51:n olemassaolon tuolloin.

    Robert (Bob) Lazar väitti että hän sai potkut työstään koska oli kertonut tietoja omasta huippusalaisesta hommastaan Area 51:n alueella, sekä esiteltyään kavereilleen alueen rajojen ulkopuolella salaa aidan takana yöllä koelennätettäviä UFO aluksia. Tämän seurauksena: Menetti heti ansioluettelonsa tiedemiehenä, sekä hänen koulutustietonsa poistettiin.

    Tyypillistä USA:n hallitukselta joka yritetään pitää UFO asiat salassa, niin tietysti koko Area 51 aluetta ei ole ollenkaan olemassa, eikä Lazar ole ollut ainakaan siellä töissä. Tietysti ja varmasti myös DMT hallusinogeeni halutaan sotkea asiaan mukaan.

    Nevadan autiomaassa sijaitsee Sveitsin kokoinen lentotukikohta jonka hermokeskus on Alue 51. Presidentti Hary Trumanin perustamassa tukikohdassa oli tarkoitus kehittää lentokoneita armeijan käyttöön, mutta ympäristön asukkaat ja alueella työskennelleet ihmiset ovat vakuuttaneet aivan toista. Tukikohta on heidän mukaansa oikea UFO pesäke.

    Olivatko hekin kenties sitten DMT hallusogeenin vaikutuksen alaisena ufoja nähdessään? UFO havaintoja tähän mennessä maailmalla tehty noin ½ milj. ihmistä, vai oliko kyse DMT:stä?

    DMT päihdetila harha-aistimukset tietysti yritetään ja halutaan sotkea myös salailun toimesta kaikkeen paranormaaleihin ilmiöihin kuten esim. ulkopuolisen älyn kohtaamisiin (humiksiin), henkiseen valaistumiseen, kuolemanrajakokemuksiin, ufoihin, visuaalisten unet päivätajunnassa, aaveet, kummitukset, viljapeltokuviot, isojalat, enkelit ja demonit, koputukset jne.

    Totuutta ollaan tietenkin aina metsästämässä, eihän tässä mitään järkeä muuten olisikaan.

  • Third Y sanoo:

    kuulehan, en millään tavalla lähtisi sekoittamaan näitä aihe alueita, tarkoitinkin lähinnä sitä, jotta kun olette saavuttaneet nyt tietyn tason tuossa tietoisuudessa ja ehkä hyväksyneet ufojen/ maan ulkopuolisen älyn täälä olemisen/ vierailun Niin..
    Jos halua riittää ja tahtoa syventyen pohtia elämää ja lukuisia salaisuuksia joita se kätkee sisällensä, suosittelisin perehtymään tuohon DMT..

    Ja en lähtisi väittämään DMt ja ayahuasca sekä sienien aiheuttamia aistimuksia suoralta kädeltä mitenkään huuhaaksi ja harha-aistimuksiksi..

    historiaa tutkimalla voi huomata että nämä saattoivat jopa edes auttaa ihmiskunnan älyn muodostumista, ihmiskunta on käyttänyt psykedeelejä totuuden selvittämiseen jo tuhansia vuosia jopa raamatusta on pyyhitty suoranaiset viittaukset psykeeeleistä pois..
    että kyllä tässä salailua aiheen tiimoilla piilee, vai väitätkö että ihmiskuntaa olisi helpompi käskeä juoksemaan tutussa oravanpyörässä jos heille kerrottaisiin elämän salaisuudet ja annettaisiin avaimet niiden selvittämiseen?

    Joten siis, kuunteluun ja syvempään pohdiskeluun kaikki JoeRoganin psyke haastikset joita onkin rutkasti, sillä lähes 70% sivutaan tuota aihetta edes jotenkin

    Ja tietenkin uraa uurtavan jo edesmenneen terence mckennan- Elämän tutkimukset työlle ottakaamme.

  • Arska sanoo:

    Third Y:

    Tuskin Lazar on asettanut itseään psykedeelisen ainekokeilun koehenkilöksi Terence Mckennan tavoin, eikä heitä näin ollen heidän tutkimuksensa työtä voi rinnastaa mitenkään toisiinsa. Toinen siis testaa henkilökohtaisesti psykedeelisiä huumeita. Ihmettelenkin näin ollen mitä yhteistä näet Area 51:llä fyysisesti paikalla olleesta toimineessa tiedemies ja mekaanikko Bob Lazarista liittyy Terence Mckennan- Elämän tutkimukset työlle, joka mm. käsittelee päihdetilaa ja harha-aistimuksia DMT tutkimusten parissa?

    Mielestäni tässä juuri niitä elämän salaisuuksia salataan USA:n hallituksen toimesta liittyen Robert (Bob) Lazarin huippusalaisen tutkimuksen työlle Area 51 alueella. Mielestäni Bob Lazarin tekemiin ilmiantoihin Area 51 alueella on epäkunnioittavaa mennä sotkemaan DMT päihdetilaa ja sen aiheuttamia harha-aistimuksia, on niitä tutkinut sitten kuka tahansa.

    Sain kyllä selvästi sen käsityksen ekasta ja tokasta kommentistasi että yrität sanoa että näillä asioilla olisi jotain yhteistä ja DMT:tä salataan Lazarin asiaan liittyen. En näe mitään yhteistä Robert (Bob) Lazarin tutkimuksissa Terence Mckennan tutkimuksiin.

  • kaapo sanoo:

    DMT:tä kaikkine ulottuvuuksinensa kyllä pidetään pimennossa, vai monestikko olet huomannut iltapäivä lehdissä kirjoitettavan totuuksista?

    Ja Lazarin asiaan liittyy taas siten, että lähes muttei lähellekkään yhtä’ tarpeellinen salauksen kohde ”perus pulliaisen korville”

  • Arska sanoo:

    DTM:stä perustietoa kuitenkin löytyy netistä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ayahuasca

    Miksi siitä pitäisi olla iltapäivä lehdissä kirjoituksia?

  • Arska sanoo:

    Third Y:
    ”historiaa tutkimalla voi huomata että nämä saattoivat jopa edes auttaa ihmiskunnan älyn muodostumista, ihmiskunta on käyttänyt psykedeelejä totuuden selvittämiseen jo tuhansia vuosia jopa raamatusta on pyyhitty suoranaiset viittaukset psykeeeleistä pois..”

    Monetkin tekijät ovat voineet auttaa ihmiskunnan älyn kehitykseen ja yksi tekijä voisi olla myös avaruusolentojen tekemät risteytys kokeet oman lajinsa ja meidän ihmisten alkukantaisten lajien kanssa miljoonien vuosien saatossa jos tällä ihmisen älynkehitys asialla innostuu spekuloimaan. Meidän DNA:ta on voitu muokata miljoonia vuosia humisten toimesta ja olemme voineet älyn suhteen kehittyä huippuvauhtia geneettisten muutosten ansiosta.

    Ihmiskunnan kehitystä voisi verrata vaikka siihen että olisimme ehkä viellä Simpanssien tasolla puussa jos DNA:tamme ei olisi muokattu humisten toimesta. Muokkaamaton luonnollinen kehitys voikin olla todella melko tuskastuttavan hidasta kehityksen vauhdin kannalta vertaamalla sitä nyt vaikka tällä hetkellä esim. eläinlajien historiaan ja niiden hitaaseen kehitykseen, jotka eivät ole juurikaan kehittyneet älyn suhteen vaan pysyneet miljoonia vuosia muuttumattoman samankaltaisina.

    Vaikuttaa siltä että nykyihminen ilmestyi tänne kuin tyhjästä ja juuri tällä voi spekuloida että meidät on humisten toimesta kehitetty ja istutettu neandertalinihmisen rinnalle. Neandertalinihminen eli Euroopassa ja Lounais-Aasiassa ainakin vielä 40 000 vuotta sitten, ja joidenkin arvioiden mukaan vielä 28 000 vuotta sitten. Laji kaiketi kuoli sukupuuttoon kilpaillessaan nykyihmisen kanssa. Neandertalilainen ja nykyihminen elivät pitkään samoilla alueilla, ja ne ovat risteytyneet, minkä seurauksena on todettu että ei-Afrikkalaisissa nykyihmisissä on 1–4 prosenttia neandertalilaisen geenejä.

  • Third-eye sanoo:

    Arska mahdollisesti olet aika läheellä totuutta,

    Mutta mikä onkaan se ultimaattinen totuus, pitää muistaa että tuo Pineal gland tuottaa ilmeisemminkin DMT:tä, egyptiläiset olivat päässeet asiasta jyvälle selkeästikkin, Harmi että alexanrian kirjasto poltettiin historiassa, sieltä olisimme taatusti löytäneet tärkeitä dokumentteja ihmisten( tämän maan päälisen) ja henkimaailman yhteyksistä, ja muusta rajatiedosta,

    kannattaa pitää mielessä että henkimaailma on totista totta, Minä vaikka 20v sitten tiesin sisälläni jotta maan ulkopuolinen äly on totta, ja tuo käsitys tuosta totuudesta vain vahvistui aina tähän päivään asti, mutta vasta viimevuosina olen suunnannut katseeni tuohon mystiseen DMT. ja henkimaailmaan.- se on jotain aivan käsittämätöntä, wespa voisi kyllä tehdä asiasta ihan oman tutkielman..

    Kuten Joe Rogani sanoi vaikka valkoisen talon pihaan laskeutuisi avaruus alus Mitä sitten?. tämä dmt maailma on paljon mielenkiintoisempi asia..

    alan ymmärtää viidakossa eläviä alkukantaisia heimoja ja muitakin näitä kansoja jotka eivät kiinnostuneet keskiajan miehitys vallan tuomista rikkauksista ja ”hienouksista” heillä oli jotain aivan hemmetisti parempaa, yhteys toiseen ulottuvuuteen jos sitä näin voidaan kuvailla-

    Kyllä…

  • Arska sanoo:

    Third-eye:

    Third-eye sinulla on taatusti Kolmas silmä, enkä väheksy kirjoitustasi, joka on itse asiassa hyvä.
    Itse en ole perehtynyt kovinkaan hyvin Egyptin historiaan, mutta olen lukenut kuitenkin tuon Mika Waltarin Sinuhe Egyptiläisen. Tarina löytölapsesta, joka kasvoi kyhäin lääkärin poikana Thebassa, valmistui itsekin lääkäriksi, toimi faarao Ekhnatonin aivokirurgina, eli monet nykyiset vaiheet, rakastui ja pettyi, on kansainvälisesti kuuluisin suomalainen romaani.

    Pyramidit on monien mielestä varmaan juuri niitä kaikkein mielenkiintoisimpia Egyptin historiasta. Egyptistä on vuoteen 2008 mennessä löytynyt yhteensä 138 pyramidia. Egypti on pyramidien maa. Kuuluisimpia Egyptin pyramideista ovat kolme Gizassa sijaitsevaa pyramidia, jotka on rakennettu 4. dynastian aikana hallinneelle Kheopsille n. 2600–2500 eaa. Tähän upeaan kolmen pyramidin ryhmään kuuluvat faaraoiden (Kheops) rakennuttaja Khufu, (Khefren, Kheopsin poika) rakennuttaja Khafre ja (Mykerinos, Khefrenin poika) rakennuttaja Menkaure. 900-luvulta lähtien Gizan pyramideja käytettiin Kairon rakennustöiden materiaaleina, minkä vuoksi niistä nykyisin puuttuu uloin kerros.

    Vaikuttaa vahvasti siltä että näiden kolmen suuren pyramidin paikat on määritetty linjatun mallin mukaan, samassa suhteessa kuin Orionin vyön kolmen kirkkaan tähden sijainnit Orionin tähdistössä. Näiden pyramidien sijoittelu peilasi yhtä Orionin kolmen tähden vyön tähtikuvion osaa taivaissa. Tästä voisi päätellä että aikoinaan uskottiin tähtien tuovan viestejä jumalilta ja siksi pyramidien tarkka sijoittelu määritettiin tähtien mukaan kunnianosoituksena Orion tähdistöstä kenties maahan palaaville jumalille, nykykäsityksen mukaan luontevammin avaruusolennoille.

    Orionin tähdistön keskellä vinolinjassa samalla suoralla on kolme kirkaan tähden jono, joiden nimet on (Mintaka, Alnilam [vaihtoehtoisesti Alnitam tai Alnihan] ja Alnitak) näitä tähtiä kutsutaan Orionin vyöksi.
    Orionin seitsemän kirkkaintä tähteä muodostavat selkeän tiimalasin muotoisen kuvion, jonka mytologiassa (jumalaistarustossa) muinaiset kreikkalaiset näkivät metsästäjän hahmona. Orion metsästää härkää ison ja pienen koiransa kanssa. Muinaiset egyptiläiset tunsivat Orionin Osiriksena.

    Third-eye: Ehkä tämän laulun tahdissa kävellään notkuen, kuin Egyptiläinen ja käsiliike eteenpäin on myös tärkeä? https://www.youtube.com/watch?v=Cv6tuzHUuuk

    ”Arska mahdollisesti olet aika läheellä totuutta, Mutta mikä onkaan se ultimaattinen totuus”

    Vaikea tietenkin tietää mikä on ultimaattinen äärimmäinen; perimmäinen totuus ihmiskunnan älyn kehityksestä.

    ”Pineal gland tuottaa ilmeisemminkin DMT:tä.” Pineal gland, Käpy/Mäntyrauhanen lisäinfo: https://www.selfhelphealing.co.uk/pineal-gland-third-eye/

    Käpy rauhanen, jota voidaan kutsua ’kolmanneksi silmäksi’, käpyrauhanen on pieni rauhanen, joka sijaitsee syvällä aivojen keskellä. Mäntykauno muodoltaan ja nimeltään, tämä rauhanen erittää melatoniinia, jolla on merkitystä kehon sisäisessä kellossa. Mäntyrauhanen, Kolmas silmä, Kristalli päässäsi. Käpyrauhanen infosta napattu: (Kuka olisi uskonut, että aivosi sisällä on kristalli kolmas silmä? On olemassa monia henkisiä ja parantavia käytäntöjä, joissa käytetään kiteitä meditaatioon ja parantamiseen. Laajentamalla tietoisuuttasi Reiki kaltaisilla käytännöillä voit aloittaa pääsyn mäntyrauhasesi tietoihin.)

    Tämä vaikuttaa siltä että olet henkinen parantaja/nykyajan shamaani käyttäen kristalleja meditaatioon ja Reiki-hoitoa parantamiseen. Samoin nimimerkkisi (Third-eye) Kolmas-silmä viittaa juuri tähän henkiseen puoleesi.

    ”Harmi että alexanrian kirjasto poltettiin historiassa, sieltä olisimme taatusti löytäneet tärkeitä dokumentteja ihmisten (tämän maan päälisen) ja henkimaailman yhteyksistä, ja muusta rajatiedosta, kannattaa pitää mielessä että henkimaailma on totista totta”

    Vaikuttaa siltä että olet syvällisesti perehtynyt näihin rajatieto asioihin ja parannushoitoihin. Itselläni kuitenkin joitakin kokemuksia henkimaailmasta edesmenneiten vanhempieni toimesta, jotka olivat spontaanisti itsestään tapahtuvia omaehtoisia ilman meedion läsnäoloa. Harmillinen juttu että tärkeitä dokumetteja ihmiskunnan historiasta tuhotaan kaiketi tarkoituksena peitellä totuutta, liittyen rajatietoon ja ufoihin. Samaa mieltä tästä ja omien kokemusten johdosta että henkimaailma totta. Suhtaudun asiaan vakavasti, enkä väheksy sitä mitä on ihmisen aivoissa ja mitä mahdollisuuksia aivotutkimukset tulevaisuudessa se voikaan kätkeä sisäänsä.

    ”Alan ymmärtää viidakossa eläviä alkukantaisia heimoja ja muitakin näitä kansoja, jotka eivät kiinnostuneet keskiajan miehitys vallan tuomista rikkauksista ja ”hienouksista” heillä oli jotain aivan hemmetisti parempaa, yhteys toiseen ulottuvuuteen jos sitä näin voidaan kuvailla- Kyllä…”

    En tunne tuota DTM aihetta kovinkaan hyvin, ehkä sitten tämän DTM aineen avulla voi laajentaa tietoisuuttamme henkimaailmasta. Ilmeisesti viidakossa elävät alkukantaiset heimot ovat keksineet DTM:n avulla laajentaa tietoisuuttaan. Taitaa DTM kokemus liittyä terapian kaltaiseen hoitoon?

    Viiteeitä tähän on että yhteydet toiseen rinnakkaisulottuvuuteen vaikuttaisi olevan myös totta ilman DTM:n aineen vaikutusta. Toiset ulottuvuudet portaalit ovi/porttit sisäänkäynti pyörteineen, joka voisi olla myös maapallolla eräänlainen Musta aukko johon vahingossa joutuessaan voi kokonaisia laivoja, tai lentokoneita kadota omasta ulottuvuudestamme mahdollisesti toiseen rinnakkaistodellisuuteen, josta paluuta takaisin ei sitten enää ole.

    Esimerkkinä tällainen tapaus saattoi olla yksi erittäin tunnettu Lentue 19 tapaus, johon kuului viisi TBM Avangers-torpedopommittajaa, jotka katosivat lentäjineen 5. joulukuuta v. 1945 mysteerisesti Bermudan alueella, sekä niitä etsimään lähetetty Martin Mariner-lentovene, yhteensä 27 ihmistä. Eli vielä heitä auttamaan lähetetty Martin Mariner pelastuskone katosi suunnilleen sillä hetkellä, kun se saapui etsintäalueella, joka lisää tuota tapahtunutta mysteeriä entisestään.
    Bermudan kolmiolla on havaittu korkeita magneettikenttiä, ajan pysähtymistä, nopeutumista, hidastumista ja myös ajan siirtymistä taakse/eteenpäin, muita havaintoja on ”oudot” pilvet, valkoinen vesi, jossa meri muuttuu valkoiseksi/vaaleaksi ja jotenkin luonnottomaksi. Täältä lisää infoa: http://www.behindthethrone.net/index.php/artikkelit/11-katsaus-bermudan-kolmioon

    ”Kuten Joe Rogani sanoi vaikka valkoisen talon pihaan laskeutuisi avaruus alus Mitä sitten?. tämä dmt maailma on paljon mielenkiintoisempi asia..”

    Ei tämä ole mikään kilpailu kummalla on mielenkiintoisempi asia? Molemmat voivat olla yhtä mielenkiintoisia. Hei Third-eye, jos Lazarin kuvailemaa teknologiaa on valtion hallussa se voisi johtaa suurimpaan teknologiseen loikkaamme! Sehän vasta mielenkiintoinen asia sitten olisikin!

    Palatakseni aiheeseen Bob Lazar, niin tuo superraskas alkuaine (jaksollisessa taulukossa n:o 115) ei ollut edes tunnettu ihmiskunnan keskuudessa, mutta alkuaineen 115 Bob Lazar toi ufotutkimus asiansa julki jo 1980-luvun lopulla. Siihen mennessä tunnettiin vain 109 alkuainetta. Vasta myöhemmin saatiin selville v. 2003 että alkuaine 115 olikin olemassa ja totta. Lazar oli siis sittenkin puhunut totta alkuaineesta 115, liittyen avaruusaluksen liikumiseen. Alkuaine 115 Lazarin mukaan oli polttoaine, jolla tähtienvälinen matkustus tapahtui.

    Jos teknologia on olemassa voisimme käyttää sitä, armeija pitäisi sen itsellään, sitä ei nähtäisi ainakaan vielä. Monet valtiot ovat saaneet fysiikkaa, jota ei vielä nytkään ymmärretä.

    Linda Moulton Howe sanoi: Meidän tietotaitomme on kurottava ensin välimatka umpeen, jotta voisimme edes tutkia löytämäämme teknologiaa. Voisiko USA:n armeijalla todellakin olla yksi tai useampi avaruus alus hallussaan? Valtio on kieltänyt sellaiset väitteet. Yksi mies on sanonut nähneensä todisteita niistä itse. Bob Lazar kertoi v. (2018) olevansa töissä salaisessa tukikohdassa S4:ssä, joka oli Nevadan aavikolla Area 51 lähellä. Siellä saimme avaruusolentojen alukset toimimaan. 1980-luvulla valtio oli saanut avaruudesta tulleen aluksen. Moniakin aluksia. Sekä teknologiaa. Se on fakta. Toukokuussa 1989 Bob Lazar fyysikko Los Alomosin kansallislaboratoriossa kertoi tulenarkoja uutisia valtion kokeista ja huippusalaisesta Area 51.stä. Hän myönsi ettei heillä ollut vain Roswellin alusta, lisäksi oli myös avaruusolentojen teknologiaa, jota yritettiin ottaa ihmisten käyttöön. 30 vuotta myöhemmin, vuonna 2018 Lazar kertoi taas tarinansa J. Corbelille. Hän sanoi että ihmisten pitää tietää se. Että hän oli vaarassa ja halusi siksi kertoa sen. Area 51 tunnetaan Bob Lazarin ansiosta. Uskottiin tarinaan tai ei, alue on olemassa eikä katoa. Vuosia skeptikot pitivät aluetta pelkkänä fantasiana ja kutsuvat Lazaria huijariksi. Mutta v. 2013 Tiedonvapauslailla CIA pakotettiin myöntämään, AREA 51 olemassaolo.

    David Chldress sanoi: He eivät myöntäneet mitään avaruusolioista alueella 51. He sanoivat sen olevan salainen tukikohta U2-vakoilukoneelle, jota käytettiin 60-luvulta lähtien. Eli valtio myöntää viimein paikan olevan totta, mutta kiistää siellä olevan mitään. Tutkijat eivät usko sitä. On niin monta havaintoa avaruusolioista alueen ympärillä. Kukaan ei usko valtiota sen takia. Lazarin mukaan tukikohdassa lähellä Groom- järveä on vieläkin salaisempi sisar paikka etelämmässä Papoose-vuoren alla, tukikohta S4. Tänne hän väittää armeijan piilottaneen alukset. Heillä oli hangaari, joka vaikutti olevan vain osa aavikkomaastoa. Virallisesti siellä ei ole mitään. Niin he sanoivat. Ilmakuva kartoissa näkee kuitenkin teitä, jotka menevät Papoose-vuoren alle hangaarin sisään. Miksi ihmeessä?

    Miehen mukaa armeija kuuli miehen työstä Los Alamosissa ja hänet värvättiin tutkijaksi, hän tiesi hiukkasfysiikasta. Lazar sanoi v. 2018 että hänet otettiin heti mukaa projekti Galileoon. Hänen piti keksiä, miten lentävä lautanen lensi ”Sporttimalli” jota pidettiin S4:ssä. Yritimme selvittää sen tiedettä. Tiesimme, miten se toimii. Esimerkiksi aluksen liikkuminen. Se on reaktioton alus, lentää kenttien avulla. Se luo repeämän avaruuteen ja aikaan eteensä taivuttaen avaruutta. Tärkeä aine, jotta tämä teknologia olisi mahdollinen oli alkuaine, jota emme edes tunteneet. Hän kutsuivat sitä Alkuaine 115:ksi. Silloin jaksollisessa järjestelmässä listassa kaikista alkuaineista piirteineen ja tietoineen oli vain 109 alkuainetta.

    Nick Pope sanoi: Hän sanoi tämän painavan alkuaineen olevan tärkeä avain avaruusaluksen liikkumisessa. Alkuaine 115 oli polttoaine, jolla tähtienvälinen matkustus tapahtui. Mike Bara sanoi: On kiinostavaa miettiä, mistä teknologia, josta Lazar kertoi, oli peräisin? Mikä on se tapa, jolla se päätyi tänne? Moni uskoo sen liittyvän Roswelliin ja muihin törmäyksiin. Se on avaruusolennoilta. On mietittävä mitä tehdä sillä, että hyödymme siitä. Onko armeijalla hallussaan avaruusolioiden alus ja myös sen polttoainetta?

    18. Heinäkuuta 2007. Lainsbug, Michigan. Tehdessään dogumenttia Lazarista ja Area 51:stä elokuvaohjaaja Jeremy Corbell kysyy tietääkö fyysikko Alkuaine 115 sijaintia. Saitko alkuainetta pois Los Alamosista? Jos alkuainetta löytyisi, se olisi ensimmäinen tuntuva todiste valtiolla olevan avaruusolentojen teknologiaa. George Knapp sanoi: Alkuaine 115 todistaisi miehen väitteet. Palanen sitä todistaisi sen tulleen muualta. Haastattelun jälkeen Lazar kertoi että FBI oli saanut etsintäluvan hänen työpaikalleen. He väittivät etsivänsä papereita, koska asiakas oli ehkä tilannut myrkyllisiä aineita. Sain viestejä. Hänen tilojaan tutkittiin. Ei vain FBI, vaan muutkin järjestöt. Paikkaa kuvattiin todisteista, koneet tutkittiin. He tutkivat yrityksen läpikotaisin. Ja tiedän että FBI teki tällaista työkseen. Mutta he eivät papereita etsiessään käännä koko paikkaa. Lazar ei antanut vastausta siihen oliko hänellä alkuainetta 115:tä. Miksi? Ehkäpä FBI kuunteli häntä? Tutkittiinko yritys jotta vastaus saataisiin? Jos Lazar puhuu totta, mitä se merkitsee ihmiskunnalle? Eräistä tutkijoista, jos Lazarin kuvailemaa teknologiaa on valtion hallussa, se voisi johtaa suurimpaan teknologiseen loikkaamme.

    Nick Pope sanoi: Kun ilmoitus tehtiin, sanottiin: Jos alkuaine oli olemassa missä muussa Lazar oli oikeassa? Tämä uusi teknologia oli järkytys ihmistiedolle.

    Moskova, 1963. Astrofyysikko Kardashev tutkii outoa radioaaltoa, joka on peräisin CTA-101- Kvasaarita. 1. Virallinen Neuvostoliittoprojekti avaruusolijoiden etsinnässä inspiroi miestä spkuloimaan, että jos avaruusolijoita olisi, he olisivat paljon kehittyneempiä. Hän luo nyt tunnetun Kardashevin skaalan. Luokitukset kolmella sivilisatio tasolla, perustuen kykyyn käyttää energiaa.

    Michiko Kaku, P.HD. Sanoi: Tyyppi I käyttää koko planeetan energiaa. Voidaan hallita säätä tulivuoria, järistyksiä. Muuntaa niitä haluamakseen. Tyyppi 1. Tyyppi II on saanut käyttöönsä tähden voimat. Asuttanut planeetat. Kuin planeettojen liitto Star Trekissä. Star Trek on tyyppi II. Sitten tyyppi III Glaktinen. He ovat avaruudessa, käyttäen mustien aukkojen energiaa. Kuin Tähtien sodan imperiumi. Sellainen olisi tyyppi III. Tällä skaalalla, mitä me olemme? Hallitsemmeko Maata? Tähtiä? Koko Galaksia? Olemme tyyppi 0. Energiamme tulee kasveista. Eräät ehdottavat, että ihmiset nousevat – Kardashevin tyyppi I sivilisaatioksi vasta kun ymmärryksemme maailmankaikkeudesta muuttuu. Osa kollegoistani sanoo, ”Hölmöä, tähdet ovat kaukana.” Eivät avaruusolennot pääse luoksemme.” Eivät tyyppi I:sinä. Entä jos he ovat tuhansia vuosia edellä, tai tyyppi III:ia 100 000 vuotta edellä meitä? Uudet fysiikan lait alkavat avautua ja kaikki epäilykset unohdetaan. Koska kun on tyyppi II tai III, näkee fysiikan ihan eri tasolla. Moni teoreettinen fyysikko uskoo että kun saavutamme tyypin I:n tyyppi II:een kehittyminen menee nopeammin. Kuin ihmisapinasta ihmiseksi.

    Voisiko Lazarin kertomus avaruusaluksen tutkimisesta merkitä käännekohtaa ihmisen evoluutiosta? Ehkä vihjeitä siitä näkyy viimeaikaisissa läpimurroissa.

    Dubna, Venäjä. 10 elokuuta v. 2003. Venäläiset ja amerikkalaiset fyysikot yhteisprojektissa ampuivat (kalsiumatomisäteen) alkuaineeseen (95 amerikiumiin) hiukkaskiihdyttimessä. Törmäyksessä syntyi painavin tunnettu atomi, (Alkuaine 115). Hyvin epävakaana se on olemassa vain murto-osan sekuntista. Sitten se hajoaa radioaktiivisiksi osiksi. Onko aine sama kuin Lazarin mainitsema polttoaine avaruusaluksessa? Jos vakaa muoto alkuaineesta 115 Mc Mosckovium (286) saataisiin aikaan, uskotaan että se alkuaine 115 Mc moscovium (290) voisi auttaa suurinta teknologisinta loikkaamme. Michiko Kaku, P.HD. Sanoi: Suurin osa uraania painavammista on vakaa vain hetken ja katoaa. Uskomme että vomme käyttää sitä ydinenergiaksi, joka on plutoniumia tehokkaampaa. Sen variaatiot Cb 287 12 h ja Cb 288 15 h. voivat olla vakaita ja antaa meille lopulta polttoaineen avaruusalukseen.

    Jeremy Corbell sanoi: Tämä teknologia voi hetkessä mullistaa maailmamme täysin. Niin nopeasti, että se on järkytys ihmisen mielelle. Ajatuksena on tutkia näitä teknologioita ja saada osa niistä auttamaan ihmisiä. Tieteilijöistä moskoviumin vakauttaminen avaruusalukseen on yhä vuosikymmenten päässä. Mutta voisiko moskovium olla sama kuin alkuaine 115-, jonka USA sai käsiinsä Lazarin kertoman mukaan? On aina mietitty, että alkuaine 115 on olemassa, mutta teimme sitä itse vasta vuonna 2003. Lazarin tutkimalla alkuaine 115:llä on kuitenkin eri isotooppinen suhde, jotta se pysyi vakaana. Monesta vakaa moskovium on ehkä mahdollista luoda, mutta moni uskoo uuden tehdyn aineen olevan vain hämäystä. Olisiko salainen valtion järjestö teettänyt epävakaan aineen, jotta kansa uskoo ettei Lazarin Alkuainetta 115:tta ole olemassa?

    Nick Pope sanoi: Aina kun joku väittää jotai outoa, se sanotaan fiktioksi kuten Alkuaine 115. Sitten vuosia myhemmin sanotaankin: ”Että oli hän oikeassa.” ”On olemassa alkuaine 115 ja teimme sitä juuri.” Ideana on, että se on hämäystä. He sanovat: ”Että se on painava alkuaine, vakaa vain hetken.” Se ei voi olla se polttoaine, jolla avaruusmatkustus onnistuu. Mies keksii kaiken, eikä paljasta mitään salaista. Kun alkuaineesta ilmoitettiin, ihmiset pysähtyivät miettimään: ”Jos Lazar puhui totta aineesta mistä muusta hän puhui totta?” Sarjan teoreetikoista se että alkuaine 115 on nyt tunnettu aine ja että sitä tutkitaan, voisiko sitä käyttää avaruusmatkustukseen, saa Lazarin väitteet uskottaviksi. Jos armeija löysi vakaan version alkuaineesta 115 maahan törmänneestä UFO:sta- löytyikö se sattumalta? Vai antoivatko avaruusolennot sen heille jostain syystä?

  • Third-eye sanoo:

    Aivan kyllä joo, melkeinpä tuohon suuntaan sitä voisi ajatella kaikesta.

    selkeästi olet halukas astumaan poluille, jotka näyttävät muille sekavilta ja hankala kulkuisilta,niin epämielyttäviltä kulkea.
    pois omalta mukavuus alueelta. Sisimmässäsi tiedät etsivän totuuden polkua ja aistit kulkevasi koko ajan sitä kultaista keskitietä kohden.
    Miksi siis et alkaisi tutkia tuota tärkeintä kaikessa suuntaa kaikki ylimääräiset Voima varasi DMT kohden..kaikista lähteistä,
    Katso kaikki youtube DMT videot tee niin jotta jotta oppisit sulkemaan omat silmäsi ja avaamaan ne jossain toisaalla!!!!!
    tämä luminen liukas kivikkoinen mäki jolla liukastut pakostakin, hakkaa sinuun mustelmat, pyörittelee sinua miten tahtonee.
    mutta lopussa makaat pehmeällä lumella katsoen ylös tähtiin….

  • Arska sanoo:

    Third-eye:

    Sinulle erittäin vaikea tuo käsiteltävä aihe Bob Lazarista tuolla ylhäällä, josta pitäisi puhua kun et tahdo pysyä siinä yhtään millään. Nyt melkeimpä voisin sanoa että olet täysin HURAHTANUT tähän DTM asiaasi ja et näe enää mitään muuta koko maailmassasi.

    Lupauksesi DMT:stä vaikuttaa sekavalta tyhjältä hölyn pölyltä! Ja Oh hoh! samaa voisin sanoa sinulle että Bob Lazar aiheessa ei ole mitään sekavaa vaan se on erittäin selkeää ja johdonmukaista. Sinun kannattaa tutustua siihen paremmin!!!!!

    Jokainen kulkee omia polkujaa ja miksi et olisi kuin tuo Camel Boots Nainen tai Mies, joka kulkee omia polkujaan, ilman että joku määrää mistä pitää kulkea. Se on vapautta valita polku ja vapaa suunta, johon haluaa mennä, jolloin voi tuntea aidon vapauden sisällään ilman DTM hallusinogeeni sekavuutta päässään. Voi mahoton siun kansasees sentään…

  • Third-eye sanoo:

    Arska

    Nyt kyllä et taida todellakaan tietää mitä oikein höpötät. olen tutkinut aihetta arviolta 2500h..
    Tutki sinä edes 10h ja tule höpöttelemään sitten huuhaaksi…
    totuutta tässä etsitään ja koitetaan ymmärtää, kyllä toki ymmärrän, että täyttä kuppia on vaikea enää täydemmäksi saada”
    ymmärtääksesi tätä aihe-aluetta edes minimaalisen avarammin, tulee sinun kyetä sivuuttamana tuo sisäisen egosi valmis äänesi ja Tutkia,tutkia .. sekä punnita niitä tietoja tasapainoisesti muiden tietojen ohella.

    Se on sääli jos tähän et kykene elämäsi aikana.

  • Arska sanoo:

    Third-eye:

    Siis 2500h. jaettuna 24h.=tekee yht. 104,16 päivää eli noin 4 kuukautta olet tutkinut asiaasi. Turha loukkaantua jos en ymmärrä asiaasi heti kunnolla. Miksi se on noin valtavan tärkeää? Kyllä kaiketi ihminen kykenee vaikka mihin, jos oma halu ja ispiraatio johonkin itseään kiinnostavaan teemaan vain sattuu löytymään.

    Samaa mieltä että mitä jos sisäinen ego minuus, minä eli ihmisen oma käsitys itsestään on liian vahva, eikä esittämäsi DMT asia voi millään heti onnistua skeptisyyden takia, tai siksi kiinnostaa? Kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia ja erittän turha vetää hernettä nenään ja loukkaantua siitä. On myös erittäin hyvä jos pystyy olemaan suvaitsevainen ja hyväksyä erilaisuus. Hyvä tietysti jos pääset kulkemaan toisaalle itsestäsi ja näkemään asioita selvänäkijän tavoin oppimasi hienojen pitkäaikaisten tutkimustesi kautta. Täällä silti pitäisi puhua Bob Lazarista, jos halua siihen teemaan vain löytyy?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto