ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mitä kysymyksiä eliitti pelkää? Miksi avaruusystävämme ovat heille uhka?

Onko sinusta tuntunut lähiaikoina siltä, että elämme kaaoksessa? Siltä, että kaikki ympärillä tapahtuva kiireily, ihmisten ryhmittyminen eri ryhmiin, homojen oikeudet yms. on kaaosta? Politiikka ja koko yhteiskunta tuntuu olevan jotenkin vinoutunut ja sekaisin, uskonnoista lähtien. Jos olet tuntenut näin, et ole ainoa.

Onko sinusta tuntunut lähiaikoina siltä, että sinulta salataan asioita ja poliitikkojen ja yhteiskuntarakenteen on tarkoitus tuoda pintaan vain pieni osa faktoista ja samalla pitää suuri osa sinulta salassa, kuin koulutuksemme kautta valmistautuisimme vain orjiksi tuottamaan lisää materiaa rikkaille? Jos olet tuntenut näin, et ole ainoa. Meitä on monia, et ole yksin.

totuus-batman

 

Tunteesi ovat osuneet oikeaan. Olemme eläneet kauan salailun verhossa ja ympärillä oleva kaaos on vain verho, jolla on peitetty syvempiä asioita. Totuuksia on kuitenkin vuotanut aina silloin tällöin ja se on saanut ns. Deep Staten, tai varjoeliitin varpailleen.

Sen eliitin, joka on rahoineen ja öljyineen voinut hallita kokonaisia maita ja näiden isoja firmoja, samalla voidellen poliitikkoja sekä poliiseja ja valtarakenteita aina oikeusjärjestelmistä ja laeista lähtien. Tämähän nyt on ihan selvää kun tarkkailee esim. miksi vain rööki ja alkoholi on laillista ja miksi meillä on 8-tuntinen työpäivä ja miksi avaruusolennoista puhutaan vaan kauhuelokuvien tai naurunalaisiksi tehtävien foliohattujen voimin.

 
On syy miksi yhteiskuntamme on hyvin rajoittunut, jatkuvassa kaaoksessa ja miksi asioita pidetään salassa.
1: Koska avaruusystävämme ovat todellisia.
2: Koska #1 totuus herättää lisäkysymyksiä ihmisille, tämä on pelottavaa valtaa pitävälle eliitille.
3: Koska nämä esitetyt kysymykset tuottavat vastauksia, jotka ovat pelottavia valtaa enään heikosti pitävälle eliitille.
4: Kun kansa herää, eliitti menettää voimansa ja kansa vapautuu.
 
Kansa ei pelkää, mutta eliitti pelkää!
 
Mitä nämä kysymykset sitten ovat?
Kyllä avaruusystävämme ovat todellisia ja se on todistettu moneen kertaan. Iso mediamme ei ole sitä käsitellyt, ja kun on niin ainoastaan vääristelläkseen totuutta. Media on osittain eliitin vallassa, eliitti rahoittaa mediaa ja sen uutisia. Ei kokonaan, mutta sen verran vahvasti, että mielipidevaikutus on ollut vahvaa. Kirjoitin aikaisemmassa artikkelissani tästä jo enemmän, jos et pysy kärryillä tai haluat laajemman kuvan, niin lue se aikaisempi artikkelimme.
 
Niin ne eliittiä pelottavat kysymykset.
1: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia (kyllä he ovat, sinulle on valehdeltu ja tieto on pidetty salassa, olet saattanut nähdä jo todisteita, mutta samaan aikaan disinformaatio on peittänyt todisteet naurunalaisuuden ja sekasorron alle)… niin kun kerran avaruusystävämme ovat todellisia, niin miten ne ovat päässeet tänne? Öljyllä, kerosiinilla, bensalla??? No ei tietenkään! – Ensimmäinen pelottava totuus, joka pelottaa öljy ja autoteollisuuseliittiä
2: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia, niin uskovatko he kristinuskon Jumalaan, Buddhalaisuuteen, Intian lukemattomiin jumaliin, Kreikan jumaliin vai mikä on totuus? Onko taivas ja helvetti sittenkään todellista? – Toinen pelottava totuus, joka sitten taas pelottaa uskontoeliittejä (varsinkin vatikaania)
3: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia, niin käyttävätkö he rahaa? – Kolmas pelottava totuus, ja pystyt kyllä päättelemään miksi tämä pelottaa rahaa hallitsevaa (mm. FED) eliittiä
4: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia, niin käyttävätkö he kaltaisiamme lääkkeitä, vai kenties parantuvat minuuteissa taudeistaan – Neljäs totuus, joka pelottaa Big Pharmaa, eli lääke-eliittiä
5: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia, niin miksi media ja poliitikot ovat olleet tietämättömiä sekä samalla tietoisesti valehdelleet kansalle – Viides totuus joka pelottaa isoa mediaa
6: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia, niin onko heillä sotia vai ovatko he rauhanomaisia, miten teknologia? – Kuudes totuus, joka pelottaa suurvaltojen armeijabisnestä, eli sotaeliittiä
7: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia, niin…

Keksit varmasti lisää omia kysymyksiäsi, joita voit postata kommenttiosiossa.

Nyt tiedät miksi avaruusystävämme ovat tabu, miksi ihmisiä on uhkailtu, vangittu sekä tapettu asioiden pitämiseksi salassa. Totuus ei pelota suurinta osaa ihmisistä, vaikka meidät onkin manipuloitu mm. kauhuelokuvien kuten Alien avulla, sekä tiedemiesten ainaisilla paasaamisilla avaruusolentojen mahdollisista pahantahtoisista aikeista kiertämään koko aihe. Tarkoituksena on ollut 1: Saada meidät pelkäämään koko aihetta, jotta ohiittaisimme sen normaalielämässämme 2: Kieltämään koko aihe, koska todellisuus olisi muka kauhea ja meille epäsuotuisa.

Avaruusystävämme ovat vaikuttaneet Maapallollamme rauhanomaisesti useiden tuhansien vuosien ajan, heitä on palvottu Jumalina sekä pidetty ystävinä, he ovat opettaneet meidät rakentamaan ja kirjoittamaan (Egyptin palvotut Jumalat/olennot jne.), sekä jopa vaikuttaneet geeneihimme. Heistä on tehty myyttejä, vaikka heistä on kuvia (piirustuksia ja maalauksia jne.) ja historiallisia kirjoituksia aina hieroglypheistä ja patsaista lähtien. Aikoinaan tapettiin paljon ihmisiä ja poltettiin kirjoja roviolla, koska totuus haluttiin piiloon.

Avaruusystäviä on kuitenkin monenlaisia ja emme ole maailmankaikkeuden korkein ja viisain laji, öljyteknologia on lasten hiekkaleikkejä ja rahajärjestelmä on tehty palvelemaan vain eliittiä ja armeija on ollut joskus eliitin suojelija. Vanha kaava on ollut se, että se kenellä on rahaa, sillä on valta… mutta muutos on tulossa. Korruptiota ollaan kitkemässä ja maailmalla on alkanut joukkopidätysten aika. Tätä on suunniteltu jo useita vuosia ja vähän aikaa sitten tätä valkohattujen plääniä on alettu toteuttamaan. Vielä kun KRP:llä olisi munaa tutkia Nordean petkuiluja Suomessa, Tanskassa tutkinnat ovat jo menossa.

Koulutuksemme on muututtava parempaan, yhteiskunnan rakenteemme on muututtava rahapohjaisesta resurssipohjaiseen. Resursseja on jaettava tasapuolisesti ja haaskailematta. Voimme samaan aikaan kehittää kestävää ja parasta, ja samalla olla kuluttamatta liikaa. Zeitgeist Addendum ja Zeitgeist Moving Forward ovat vieläkin eniten eliittiä pelottavat faktadokkarit. Itseasiassa rikkainta eliittiä pelottaa nyt niin paljon heidän valta-asemansa ja kansan tietoisuus, että ovat ehdoittaneet Yhdysvalloissa itselleen suurempaa veroa. Mukana ehdoittamassa oli George Soros.

Ei ole järkevää, että yritysten tarkoitus on tehdä vain voittoa, samalla tuhoten luontoa ja unohtamalla kestävän kehityksen. Mutta tämä on kokonaan eri aihe, josta olen kertonut paljon aiemmin. Jos et tiedä mistä puhutaan ja muutenkin, suosittelen katsomaan Zeitgeistit: Addendum ja Moving Forward suomiteksteillä.

Massapidätyksistä tulen kertomaan myöhemmin lisää, mutta niistä on aikaisemmin tiedottanut jo mm. David Wilcock ja nyt osa valkohattuja ja heidän tiedotusjärjestelmään on QAnon, joka toimii 8chanin kautta.

Muistakaa, että mitä enemmän iso media mollaa jotain ihmistä tai asiaa, sitä enemmän se pelkää totuutta! Mitä enemmän media vääristelee jotain, tai mitä enemmän jossain uutisessa vedotaan tunteisiin, sitä suuremmalla syyllä se on BS:ää ja taustalta löytyy paljon laajempi ja eliittiä pelottava totuus.

kansaa-ei-kiinnosta-pankit-ja-iso-media

Google ei ole aikoihin suostunut enää kanssamme yhteistyöhön mainosten osalta, joten toimimme täysin lahjoitusten sekä vapaiden mainostajien varassa. Jos sinua kiinnostaa mainosyhteistyö tai haluat tukea lahjoittamalla toimintaamme ja laajentumistamme, niin tsekkaa oikean palkin yläosasta lisätietoa. Kiitos paljon, jokainen pienikin lahjoitus on tärkeä. Jos sinulla on ylimääräinen hyvää äänenlaatua tuottava mikki, niin otamme vastaan myös materiaalilahjoituksia. Uuden mikin avulla voisimme edistää mm. podcastien sekä laajempien tietovideoiden tekoa.

Tarkoituksenamme on hankkia sivulle myös SSL-salaus, eli https-formaatti, sekä vaihtaa teema tukemaan myös älypuhelimia. Jos voit auttaa näissä toimenpiteissä, otathan meihin yhteyttä vaikkapa suoraan minun sähköpostiini: wespafin@gmail.com – etsimme myös innokkaita kirjoittajia/toimittajia ja annamme sinulle vapaat kädet kirjoittaa faktatietoa sivuston teemaan liittyen.

Käsittelemme aiheita vapaasti avaruudesta avaruusolentoihin, uusista tieteen läpimurroista salaliittoihin, ja lähes kaikkea muutakin mistä eliitti ei halua sinun tietävän. Me olemme muutos, me yhdessä muutamme maailman kukoistuskaudelle, pala kerrallaan. Where we go one, we go all!

Mainos: takeashirt.net take-a-shirt

 
Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Mitä kysymyksiä eliitti pelkää? Miksi avaruusystävämme ovat heille uhka?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Juu on tuntunut useinkin siltä että elämme kaaoksessa. Oravanpyörä termiä käytetään kritisoitaessa stressaavia töitä sekä loputtomaan elintasokilpailuun ja kuluttamiseen pohjautuvaa yhteiskuntaa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Oravanpy%C3%B6r%C3%A4

    Downshiftaus voi olla hyvä ratkaisu, jos työelämä uhkaa täydellisesti uuvuttaa ja hölläämiseen tarjoutuu mahdollisuus. Monet eivät uskalla elää sellaista elämää kuin haluaisivat, vaikka ulkoisesti puitteet ja hyvän elämän tunnusmerkit, kuten autot ja talot, olisivatkin kunnossa. Jokaisen olisi hyvä löytää oma tapansa elää. https://fi.wikipedia.org/wiki/Downshifting

    Tiibetin hengellisellä johtajalla on ollut aikaa miettiä näitä vastuunkanto asioita, 14. Dalai-lama on sanonut ihmisen vastuun kannosta naulan kantaan:

    ”Meillä ei ole kokonaisvaltaista, yhteisvastuuseen perustuvaa kuvaa ihmiskunnasta. Yksipuolisen edun ajaminen, ahneus ja itsekkyys on vahingollista koko ihmiskunnalle. Olemme kuitenkin kaikki yhtä. Toisen vahingoittaminen merkitsee itsen vahingoittamista.”

    ”Kipeä mieli ei kykene näkemään kokonaiskuvaa. Ihmisen aivot eivät silloin toimi objektiivisesti, vaan vääristävät totuutta.”
    ”Koko maailma on yksi kokonaisuus ja elämme keskinäisessä riippuvuussuhteessa – halusimme sitä tai emme. Myötätunto on avain hedelmälliseen yhdessä elämiseen ja hyvinvointiin.”

    Dalai-lama, soisi jokaisen ihmisen ottavan vastuuta ihmisyyden tilasta mielen tasolla. Jos ihmisyys kärsii, koko ihmiskunta kärsii. Dalai-lama edustaa inhimillistä ja väkivallatonta lähestymistapaa maailmanrauhaan. Mielen asenne nousee tärkeimmäksi tekijäksi siihen pyrittäessä.

  • Arska sanoo:

    Jatkoa Wespan eliittiä pelottaviin kysymyksiin. Miksi avaruusystävämme ovat heille uhka?

    7: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia, niin… Vapaan energian laitteita ei haluta päästää markkinoille koska se tekisi öljystä tarpeettoman ja kaataisi öljyteollisuuden hyvin nopeasti. Vapaan energian saatavuuden laajamittaisen toteutumisen esteenä onkin se, ettei kukaan voi tienata sillä rahaa. Tästä syystä se ei kiinnosta useimpia tiedemiehiä eikä yrityksiä; tärkein motivaatio puuttuu. Vapaaenergiateknologia muuttaa rahan arvoa. Rikkaimmat perheet ja luotonantajat eivät halua kilpailua. He haluavat pitää yllä nykyisen monopolin rahavarantojen hallinnassa. Heille vapaaenergiateknologia ei ole vain jotakin sellaista, mikä on tukahdutettava, vaan se täytyy pysyvästi kieltää. Monopoli asema rahavarantojen hallinnassa on myös ilmiselvän hyvä peruste vapaaenergian loputtomaan salailuun. Valtaapitävä eliitti on käyttänyt monenlaisia keinoja, kuten uhkailua sekä totuuden manipulointia edistämällä sellaisen tieteellisen teorian yleistä hyväksymistä, jonka mukaan vapaaenergia on mahdottomuus.

    Ufosalailussa on pitkälti kyse siitä että maailma on hyvin öljyvetoinen edelleen. Vapaa energia pelottaa erityisesti juuri öljy ja autoteollisuuseliittiä. Ufosalaisuus kääntää maailmamme päälaelleen laajemmin kuin osaamme kuvitellakkaan. Uskon, että paljastuminen tapahtuu hitaasti. Ensin paljastetaan vähän jotain tekniikkaa, jota on saatu pimeiden projektien myötä. USA:n hallitus on käyttänyt salassa miljardeja ja taas miljardeja tutkiakseen, ymmärtääkseen ja jäljitelläkseen teknologiaa, jota se on saanut käsiinsä maapallon ulkopuolelta. Siitä voitte olla varmoja.

    Salaliiton motivaatorina on pelko, että siinä meni öljybisnes. Paremmat kuljetuskeinot. Siinä menivät kuljetusfirmat. Sähkön jakelu. Paremmat tietokoneet ja viestintäjärjestemät jne. Taloudellinen kaaos. Vapaat, puhtaat energia järjestelmät olisivat voineet korvata fossiilisia polttoaineita jo kauan sitten. Nämä uudet järjestelmät voisi helposti korvata kaikki energiantuotannot ja propulsiojärjestelmät maapallolla ja niiden kanssa, koko geopoliittisen ja taloudellisen järjestyksen planeetallamme.

    • Ei enää ulkoisia polttoainelähteitä.
    • Ei tarvetta öljyyn, kaasuun, hiileen, ydinvoimaloihin tai polttomoottoreihin.
    • Ei tarvetta maanteillä. Eikä enää liikkumisesta koidu saastumista.

    8: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia niin… Nykyään jokainen asiaan tarpeeksi syventynyt ihminen voi yhtyä Dr. Greerin, edesmenneen astronautti Edgar Michellin ja monen muun tapaan siihen, että Avaruusystävät ovat täällä, ja ei ole mitään pelättävää. Avaruusolennot olisivat meidät jo tuhonneet aikoja sitten, jos he olisivat vihamielisiä. Los Angelesin Hollywood invaasioelokuvilla on yritetty aivopestä ihmisiä ja saada sitä kautta pelkäämään avaruusolentoja. Totuus on alkanut valjeta ja salauksen verho raottua monille ufoasiaan syvällisesti perehtyneille ja ufotutkijat ja tiedemiehet, sekä miljoonat ihmiset uskookin, että avaruusolennot ovat meidät kehittäneet. Kovin moni on tosiaan löytänyt vedenpitäviä todisteita vierailijoista, niitä on maapallo täynnä ja tämäkin on alkanut pelottamaan eliittiä.

    9: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia niin… Hallitus ja armeija salailee näitä tietoja. En tosin yhtään ihmettelisi, jos NASA:llakin olisi jotain tekemistä salailussa. Hurjien väitteiden mukaan NASAN avaruusohjelma on pelkkä kulissi, jotta salaisuus varmuudella säilyisi ja ihmiset uskoisivat vain NASA:an.

    10: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia niin… Suurin osa ufotutkijoista ja ufoihin uskovista epäilee hallitusten salaavan yhä ufoihin liittyvää aineistoa. Yksi syy salailuun voisi olla, että hallitukset katsovat, ettei ihmiskunta ole vielä valmis kohtaamaan totuutta ja ylivertaisia rotuja, kun ongelmia on tarpeeksi omastakin takaa.

    11: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia niin… Yhtäaikaisella ET. tiedon julkistamisella voisi myös olla ennalta-arvaamattomat seuraukset, eikä sitä riskiä haluttaisi kenties ottaa tässä maan kehityksen vaiheessa.

    12: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia niin… Roswell- ja laajemmin UFO – todisteaineiston julkaiseminen vaikuttaisi valtiollisiin rakenteisiin. Emme hallitsisikaan suvereenisti omien valtioidemme ilmatilaa, politiikkamme näyttäisi alkukantaiselta kiistelyltä, kun emme tähän päivään asti ole saaneet väkivaltaa pois politiikan keinovalikoimasta.

    13: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia niin… Uskomusjärjstelmämme tulisi muuttumaan ratkaisevasti, koska havaittaisiin, että avaruus ja mahdolliset toiset dimensiot eivät olekaan asumattomia. Talous muuttuisi, koska useat raha – arvot ym. olisi laskettava uudelleen ja mahdollisesti rahan arvo romahtaisi täysin ja pankkijärjestelmämme kaatuisi. Täällä raha ratkaisee kaiken.

    14: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia niin… Filosofiset ja kulttuuriset näköalat muuttuisivat. Ihminen ei enää olisikaan älykkäin elämänmuoto, ja muukalaiset sen sijaan liikkuvat avaruudessa pitkiä matkoja hyvin tottuneesti ja ylittäisivät meidän älyllisen kapasiteettimme. Armeijan merkitys olisi vähäinen, koska avaruusvieraat kulkevat minne tahtovat meidän sitä estämättä ja voisivat ehkä asuttaa Maapallon, mutta näin ei tosin vielä ole tapahtunut. Asiat olisivat niin mullistavia, että todisteet päätettiin ainakin ihmiskunnan tässä kehityksen vaiheessa vielä salata.

  • Arska sanoo:

    Samaa mieltä Wespan kanssa eli tuntuu kuin nykymenomme perustuisi väärille arvoille ja usein yksinomaan kilpailulle.

    Todellisuudessa yksilön ihmisen henkinen perimä perustuu luottamukselliselle ykseydelle ja yhteistyölle synnytäen myötätuntoa, joka on tärkeä avain hedelmälliseen yhdessä elämiseen ja hyvinvointiin.

    Ristiriitaisesti puolestaan nykytalous kilpailuttaa ja eriarvoistaa ihmisiä koulutuksesta lähtien aiheuttaen jakolinjoja ikään kuin valmistuisimme orjiksi ja tuottaisimme lisää materiaa vain rikkaille? Tällainen eriarvoistaminen puolestaan saattaa aiheuttaa kapinaa ja terrorismia.

    Rahan tulee olla väline inhimillisen hyvinvoinnin kasvattamiseen, eikä ristiriitaisesti jatkuvan kasvun tavoitteluun loputtomassa kilpailussa hyvinvonnin kustannuksella. Ei ole järkevää, että yritysten tarkoitus on tehdä vain voittoa, samalla tuhoten luontoa ja unohtamalla kestävän kehityksen.

    Jokainen tietää että vain oikeudenmukaisuus, luottamus ja tasapuolinen jakamisen periaate muodostavat keskinäisen riippuvuussuhteen.

    Sen ratkaisemalla me yksilöinä ja ihmiskunta kollektiivina voimme alkaa elää elämää niin kuin se on tarkoitettu elettäväksi: henkisenä ja elämästä toiseen jatkuvana tietoisuuden kehittämisen jatkumona.

  • Arska sanoo:

    15: Kun kerran avaruusolennot ovat todellisia niin… Meinas ihan unohtua Tesla kun turvallisuuspalvelut takavarikoivat kaikki merkittävimmät piirustukset Teslan keksinnöistä. Tämä tehtiin nimenomaan Maan turvallisuuden varjolla. Näin ovat öljykartellit saaneet pitää öljy- bisneksensä, vapaan energian laitteet kun olisivat tehneet öljystä lähes tarpeettoman. Monopoli asema rahavarantojen hallinnassa on myös ilmiselvän hyvä peruste vapaaenergian loputtomaan salailuun.

  • Arska sanoo:

    16: Eliitti pelkää myös tätä luuranko asiaa. Andro neuvoi tämän asian, että Smithsonian Instituutilla on luurankoja kaapissaan. Instituutti perustettiin vuonna 1846 englantilaisen James Smithsonin (1765-1829) varoilla hänen toiveidensa mukaan ”Smithsonian instituution nimellä. Laitos siis perustettiin tiedon lisäämiseksi ja levittämiseksi. Todellisuudessa he panttaavat peittelevät tietoa, eli kontroloivat valtavirtatiedettä ja heillä näyttää olevan konkreettista todellisista esineellisistä aistein havaittavaa kouriintuntuvaa jättiläis luuranko aineistoa kaapeissaan. Niistä luuranko löydöksistä on kirjoitettu USA:n sanomalehdissä selvästi useita kertoja 1800-1900 luvulla ja vastaanottaneet niitä Smithsonian Instituutin tiloihin. He kuitenkin kiistävät koskaan vastaanottaneensa sellaisia. Smithsonialla on kirjaimellisesti ”luurankoja kaapeissaan”. Musta aurinko näköjään nousee Smithsonian Instituuti logosta. Musta aurinko kuvaa symbolisesti, eli vertauskuvallisesti: tietoisuuden katoamista ja on syvän depression merkki myös unikirjan mukaan.

    Jättiläisten luurankoja ja fossiileita kirjoituksia löytyy enemmänkin täältä lähteestä: https://www.rakentaja.org/index.php?topic=300.0

    Andro kertoi että valtavirtatieteestä monet evoluutioteorian kannattajat haluaisivat mielellään leimata kaikki tällaiset jättiläisistä kertovat kirjoitukset ja kuvat väärennöksiksi, koska ne eivät sovi teorian oletuksiin ihmisen kehityksestä ollenkaan, mutta kuten kirjoituksista selvästi näkyy, todisteita pitkistä luurankolöydöistä löytyy joka puolelta planeettaa.

  • Arska sanoo:

    17: Mitä kysymyksiä eliitti pelkää Miksi avaruusystävämme ovat heille uhka? Maailmalla on satoja pyramideja, joista suurin osa on meiltä piilossa tai tarkoituksella salattu. Bosnian pyramidien vaietut salaisuudet. Tämän salatun asian kirjoitti ja neuvoi itse Wespa. Lähde: http://paranormaaliblogi.net/index.php/2019/08/27/bosnian-pyramidien-vaietut-salaisuudet/#comments

    Myös, Historia kanavalta tulleen TV sarjan: Muinaisten Astronautit teoriittikkojen, eli heidän kehittämien rakentamien teorioiden varaan myös Bosnian pyramidit, niin kuin monet muutkin pyramidit olivat mahdollisesti aikansa muinaisia ja nyt nykyajassa sammuneita voimalaitoksia ja energiakeskuksia, niiden ympäriltä on mitattu edelleen parantavia energioita. Kaiketi sen aikaisen korkea kuttuurin kehittämien rakennusmateriaalien muoto mahdollistaa energian siirtämisen. Tämä energia mahdollistaa parantumisen, paremman ja terveellisemmän viljelyn lähialueella jne.

    Samaa mieltä Wespan kanssa että tämä energia liittyy jonkinlaiseen vapaaseen energiaan, jota voidaan käyttää myös pyörittämään vaikka radiota tai pitämään valoja päällä, tankkauttamaan autoja jne; joita ei tiedettävästi ollut Bosnian pyramidin aikoina. Jonkinlainen korkea kulttuuri siellä sijaitsi ja ehkä emme saa koskaan tietää tarkkaan millaista teknologiaa siellä oli, tai ehkä uudet kaivaukset antavat tähän tulevaisuudessa vastauksen. Olemme aivan selvästi epärealistisia oletuksissamme älykkään elämän voimista ja hyödyllisyydestä maailmankaikkeudessa. Pyramidit osoittaa että ihmiskunnalla on maailmankaikkeudessa liittolaisia, jotka ovat huolissaan rotumme hyvinvoinnista ja tulevaisuuden vapaudesta ilmaista itseään löydöksillä, joita olemme tehneet.

    Historiankirjamme tullaan kirjoittamaan uusiksi ja mitä tärkeintä, pääsemme uudelle kukoistuskaudelle, käyttämään energiateknologiaa joka toimii äitimaan kanssa käsi kädessä, eikä saastuta ja tuohoa luontoa. Bosnian pyramidit ja pimeiden projektien nappaamat avaruusalukset pitävät sisällään tämän tiedon.

    Bosniasta löydetty Auringon Pyramidi on maailman vanhin ja isoin pyramidi, kaivauksista on löytynyt jo kävelyteitä, rakennusmateriaalia, artifakteja jne; tästä huolimatta Bosnian valtio vaikenee asiasta.

    Asia siis halutaan selvästi edelleen salata valtavirtatieteeltä.

    Lisää Bosnian pyramidi aiheesta täältä, tämän neuvoi Andro, eli aiheen BOSNIAN PYRAMIDI JA HARMONINEN OSKILLAATIO.

    HARMONINEN tarkoittaa sopusuhtaista ja OSKILLAATIO tarkoittaa värähtelyä, joka voi mitä ilmeisemmin myös mahdollistaa sairauksien parantumisen ihmisissä mikäli pyramiidin sisään kaivetuilla tunneliverkostoilla ihminen viettää aikaa, oleilee riittävän pitkään.

    ”Bosnian pyramidit ovat linjassa ”maallisesti” erityisesti Stonehengen, Gizan, Xi’an-pyramidien (Kiina), Astana-pyramidin (Kazakhstan) ja Moody-pyramidien (Galveston) kanssa. Tähtilinjaus on Alfa Reticulain kanssa.” Lähde: https://www.adonai.fi/900

  • Arska sanoo:

    18: Mitä kysymyksiä eliitti pelkää? Valtavirtatiede halusi salata myös Philadelphia-kokeen.

    Tätä yhdysvaltojen asevoimien suorittamaa salaista koetta nimitetään Philadelphia-kokeeksi (engl. Philadelphia Experiment, Operation Ghost tai Project Rainbow) joka suoritettiin 28. lokakuuta vuonna 1943. Kertomusten mukaan koetta olivat valmistelemassa ja suorittamassa mm. Albert Einstein ja Nikola Tesla. Tämä oli heidän kehittämä, salassa pidetty yhtenäiskenttäteoria, jota laivasto kokeili käytännössä. Kokeen tarkoituksena oli hävittää laivaston hävittäjä USS Eldridge tutkassa näkymättömäksi voimakkaiden magneettisten kenttien avulla. Tässä myös onnistuttiin ja hävittäjä alus muuttui näkymättömäksi, ei vain tutkassa, vaan myös suoraan visuaalisesti näköhavaintona, vaihtoi oudosti paikkaa ja tuntui jotenkin vaikuttavan aikaan. Kokeiden tuloksena sanotaan olleen aluksen muuttuminen näkymättömäksi, sen siirtyminen ajassa ja paikassa sekä ihmishenkien menetys. Kokeen vaikutuksesta useita ihmisiä kuoli, jotka olivat hävittäjä USS Eldridgessä kokeen aikana, tai joutui mielisairaalaan erilaisten ongelmien takia.

    Carl Allen (Carlos Miguel Allende) kertoi ensimmäisen kerran kokemuksestaan vuonna 1955 ja väitetty koe tuli julkisuuteen kirjeissä, jossa merimiehenä työskennellyt Carl Allen kirjoitti Morris Jessup – nimiselle tutkijalle ja kirjailijalle. Allen väitti nähneensä Norfolkin satamassa Virginiassa kokeen, joka tehtiin USS Eldridge- nimiselle hävittäjälle miehistöineen. Andrew Furuset -nimisellä kauppalaivalla työskennellyt Allen väitti nähneensä kokeen aikana USS Eldridgen ilmestyvän tyhjästä ja pysyvän paikallaan useita minuutteja, kunnes se katosi. Allenin mukaan aluksen ymärille luotiin voimakas magneettikenttä, jonka tarkoitus oli saada alus näkymättömäksi. Kentän luominen onnistui ja myös miehistö muuttui näkymättömäksi kenttää vahvistettaessa. Aluksen veteen muodostama kuoppa oli myös nähtävissä kokeen aikana.

    Yhdysvaltojen merivoimissa kiistetään että kyseistä Philadelphia-koetta olisi koskaan tehty. Samankaltainen kiistäminen oli myös ilmavoimien Roswellin UFO:n maahansyöksy vuonna 1947 New Mexicon autiomaassa.

    Tyypillistä kun salainen UFO – tapaus, tai merivoimien tekemeä salainen koe lähtee leviämään mediassa, halutaan se heti kiistää. Pelkona on että öljyteollisuus ja autoteollisuus eliitti romuttuu, jos itse onnistutaan kehittämään teknologiaa, jolla voidaan liikkua ilman öljyä. Laivaston hävittäjä USS Eldridge alus muuttui näkymättömäksi, jossa onnistuttiin, sekä vaihtoi oudosti paikkaa ja tuntui jotenkin vaikuttavan aikaan, mutta ihmishenkien menetys oli iso ongelma ja tässä mielessä koe oli pahasti epäonnistunut ja negatiivinen. Lopputulos oli että huppusalainen Philadelphia-koe tapaus täytyi valtavirtatieteeltä salata, eli kiistää sen olemassaolo.

    19: Mitä kysymyksiä eliitti pelkää? Pelkona on että Project Pegasuksen aikamatkustus- ja teleportaatio laitteet syrjäyttää öljyteollisuuden ja tavanomaiset öljyyn perustuvat kuljetukset.

    Vuonna 2004 Washingtonissa majaansa pitävä asianajaja Andrew D. Basiago alkoi kertoa tarinaa huippusalaisesta organisaatiosta nimeltään Project Pegasus. Vaikka hän oli vain 7-vuotias tuohon aikaan, Basiago väittää, että hän oli, vuosina 1968-1972, ottanut osaa useisiin omituisiin kokeisiin jotka veivät hänet matkoille halki ajan, avaruuden ja mahdollisesti rinnakkaisiin universumeihin.

    “Project Pegasus oli salainen puolustusvoimiin liittyvä tutkimusprojekti DARPAn (Defense Advanced Research Projects Agency) alaisuudessa, jossa USA:n puolustustekninen yhteisö saavutti aikamatkustuskyvyn USA:n valtiolle — se todellinen Philadelphian koe.”

    Project Pegasuksen tehtävänä oli tutkia aikamatkailun ja teleportaation vaikutuksia lapsiin, sekä saada selville tärkeää informaatiota menneistä ja tulevista tapahtumista ”USA:n presidentille, tiedusteluyhteisölle ja armeijalle.”
    Basiagon mukaan lapsia rekrytoitiin erityisesti sen takia, että heillä on kyky tottua ”menneen, nykyisyyden ja tulevan välillä matkaamisen aiheuttamiin rasitteisiin”. Mutta miten?

    Vaikka Basiago väittää, että useat aikamatkustuslaitteita oli kokeissa käytetty useita, suurin osa hänen aikamatkailustaan voidaan yhdistää vanhaan tuttavaamme Nikola Teslaan.

    Dokumentit, joiden väitetään otetun haltuun Teslan New Yorkin asunnosta hänen kuolemansa jälkeen tammikuussa 1943, paljastivat piirustuksen teleportaatiolaitteelle. Basiagon ”radiantiksi energiaksi” nimittämän ilmiön avulla kone muodostaisi ”hohtavan verhon” kahden elliptisen tankin välillä.

    “Radiantti energia on energiamuoto jonka Tesla löysi. Se on latentti eli piilevä, uinuva; salainen ja joka paikassa universumissa, ja yksi sen ominaisuuksista on kyky taivuttaa aika-avaruutta.”

    – Andrew Basiago

    Tämän energiaverhon läpäisemällä Basiago astuisi ”vorteksitunneliin” joka lähettäisi hänet hänen määränpäähänsä. Toiseen teleportaatiolaitteeseen kuului ”plasmaeristyskammio” New Jerseyssä ja ”hyppyhuone” El Segundossa, Kaliforniassa. Oli myös jonkinlaista ”holografiteknologiaa”, joka salli heidän matkustaa ”sekä fyysisesti että virtuaalisesti”.
    He eivät olleet aina turvassa, kuitenkaan. Huffington Postin mukaan yksi Basiagon mukanaolijoista, Alfred Webre, muistaa yhden tilanteen jolloin lapsi palasi aikamatkalta takaisin ennen kuin hänen omat jalkansa. Hän kertoo kierineensä tuskissaan ja hänen jalkojensa tilalla oli pelkät tyngät.” Nämä bugit, (tietokoneohjelman) virheet Webren mukaan, on saatu siivottua 40 vuoden aikana pois.

    Täältä koko juttu, Lähde: http://eksopolitiikka.fi/eksopolitiikka/project-pegasuksen-aikamatkustus-ja-teleportaatiokokeet/

    Toinen lähde: https://www.projectpegasus.net/mission_statement

    Yhdysvaltain hallituksen teleportaatio-ominaisuuksien turvaluokituksen poistaminen ja käyttöönotto voi myös olla aikamme tärkein ympäristösyy, sillä se estää miljardeja tonneja tavanomaisten kuljetusten saasteita pääsemästä ilmakehään vuosittain. Pelkona on taas että tavanomainen kuljetusteollisuus liittyen öljyteollisuuteen syrjäytetään teleportaatio laitteilla.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto