FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Zeitgeist: Moving Forward

Edit: Nyt suomiteksteillä! (jos kielenvalinta ei näy videossa, klikkaa videosta youtuben puolelle katselemaan ja valitse kieli painamalla CC)

Zeitgeistin kolmas osa Zeitgeist: Moving Forward on nyt virallisesti julkaistu nettilevitykseen.

Dokumentti käsittelee yhteiskunnan ongelmia ja ratkaisuja nykyiseen tilanteeseen.

Suomen mediassa uusin Zeitgeist ja Zeitgeist-liike on keretty jo leimaamaan… Iltalehti mm. nimitti Zeitgeist-liikkettä kultiksi vaikka kyseessä ei ole uskonlahko, eikä sillä ole palvottavaa kohdetta. Toivottavasti Iltalehdessä ja Hesarissa otetaan itse dokumentti sekä itse Zeitgeist-liike objektiivisempaan käsittelyyn, mielikuvien ohjailun ja mielipiteiden muodostamisen sijasta. Median tärkein tehtävä on kuitenkin jakaa informaatiota ja antaa ihmisten itse muodostaa mielikuviaan ja mielipiteitään.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

32 kommenttia aiheeseen: Zeitgeist: Moving Forward

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WM_ sanoo:

  Kiitos Vesa kun pistit tänne! 🙂

 • Jorgos sanoo:

  Ja ennen kuin taas ”hurahdatte” lapset sokeasti uskomaan kaikkea mitä sanotaan niin ottakaa selvää asioista. Aloittakaa vaikka Wikipediasta. Sitten myös oma järki käyttöön 🙂

 • napo sanoo:

  Propagandaa, propagandaa kaikkialla!

 • Naamari sanoo:

  Zeitgeistin väitteet ovat monessa kohtaa täysin perättömiä. Zeitgeistilla ja muillakin salaliittotyypeillä on sama vaiva. Ei tiedetä asioista riittävästi ja perstuntumalta kyhätään teoria kokoon puutteellisilla tiedoilla.

  Jos esimerkiksi rahan teko olisi niin helppoa, niin miksei Kreikka, Portugali ja Irlanti hoida velkojaan tuolla tavalla, tekemällä rahaa tyhjästä?

 • Hexa^ sanoo:

  Jorgos ja naamari.
  ensisijaisesti zeitgeist maailmanlaajuinen vapaaehtois ”ryhmittymä” joka ajaa maailman etua, ja yrittää herättää ihmiset ajattelemaan mitkä seikat eivät vain toimi. ja koko raha talous on oikeastaan yksi niistä.
  toki salaliittojakin käydään läpi mutta niiden väitteille on aina olemassa pohja.
  eli perättömiä ei ole asiat …

  ja kyllä teidän oravanpyöräläisten tulisi miettiä ennenkuin kritisoitte asiasta enemää, ja oivaltaa siinä samalla että haluammeko muutosta läpi-mätään globaaliin ongelmaan? vai edes-autatteko vain lisää (” pahuutta”)joka mittavalla prosentilla pitää jo soikaistut ”otteessaan”,kasvattamaan lisää tätä sokeiden laumaa, ja siinä samalla oikeastaan pitkittämään aikaa jonka valtaosa ihmisistä elää pimennossa ja vain uneksien asioiden olevan toisin sekä inhimillisesti PAREMMIN!. vai vastavuoroisesti yhdytte moniin oivaltajiin, ja kyseenalaistatte glopaalit epäkohdat.

 • Naamari sanoo:

  Hexa ota happea ja älä niele kaikkea roskaa mitä syötetään. Zeitgeist on täyttä soopaa. Tietyille ihmisille menee kaikki läpi kuun ja maan akselin kallistumisesta lähtien.

  Jos marksilaisuus ja new age tekisivät jälkeläisiä, se olisi Zeitgeist-liike. Vähän järkeä tähän hommaan nyt! Zeitgeist on esittänyt paljon väitteitä, mutta ei yhtään kunnon todisteita. Odotankin, että Zeitgeist-liike tarttuu kohta ufojen salailuun ja Hexa nielee kaiken.

 • JEBOU sanoo:

  Hexa puhuu asiaa. Ois kyllä kiva saada tohon uusimpaan Zeitgeistiin suomenkieliset tekstitykset, ei oiken tahdo ymmäratää noita juttuja mitä selitetään tossa ehkä vähän liian vaikeasti. Propsit sille joka tekis tohon tekstitykset!

 • AntiRistus sanoo:

  ”Jos esimerkiksi rahan teko olisi niin helppoa, niin miksei Kreikka, Portugali ja Irlanti hoida velkojaan tuolla tavalla, tekemällä rahaa tyhjästä?”

  http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/01/20/hata-keinot-keksii–irlanti-painaa-jo-omia-euroja/2011854/12

 • Wespa sanoo:

  Zeitgeistin väitteet ovat monessa kohtaa täysin perättömiä. Zeitgeistilla ja muillakin salaliittotyypeillä on sama vaiva. Ei tiedetä asioista riittävästi ja perstuntumalta kyhätään teoria kokoon puutteellisilla tiedoilla.

  Missä kohtaa väitteet ovat perättömiä? Mitä asioita dokumentissa ei tiedetty tai oli kerrottu väärin? Pyydän asiallista keskustelua hyvien ja huonojen puolien ympäriltä, mieluiten perustelujen kanssa.

 • Wespa sanoo:

  Mielestäni dokumentissa oli hyvin esitelty rahayhteiskunnan rakenteen tuomat/sisältävät ongelmat hyvin. Itse järjestelmää olisi muutettava jotta asioita saisi eteenpäin. Psykologisia ongelmiin voi toki antaa lääkkeitä ja rikollisia laittaa linnaan, mutta tärkeää olisi keskittyä siihen mikä aiheuttaa psykologisia ongelmia ja rikoksia, tässä tapauksessa se on yhteiskunnan sisällä oleva ongelma ja ympäristön muodostuminen sen ympärille. Yhteiskuntaa ja rahajärjestelmää muuttamalla parempaan suuntaan voitaisiin näitä välttää suuremmissa määrin.

 • kabanossi sanoo:

  yritin eilen illalla katsella tätä zeitgeistia. 10min jälkeen puuduin niin pahasti, että piti ruveta tsiigaileen kunnon leffaa. muistan vain, että ”rahaa luodaan tyhjästä” yms.

  en ehkä ole oikea henkilö sanomaan, mutta sanompa kummiskin:
  ihan roskaa koko zeitgeist. tämä on tietenkin vain oma mielipiteeni.

  miten maailma pyörisi, jos ei rahaa olisi? tulee jotenkin sosialismisiä piirteitä mieleen.. ”kaikille samat jutut ja samoja mahdollisuuksia”. mun mielestä aika mahdoton ajatus. ehkä videossa kerrottaisiin tarkemmin, miten se ei olisi mahdotonta, mutta mielummin luen sen jostakin jotta en puudu kahden tunnin lässytyksestä. wikipediasta ei ainakaan löytynyt tarkempaa tietoa tai vastausta.

  mun mielestä annetaan asioiden olla kuten nyt on ja antaa maailman pyöriä. on ikävää, että afrikassa lapseia kuolee tuhansittain nälkään päivittäin, sotaa on yms., mutta oletko itse valmis luopumaan sinun yleellisestä elämästä, jotta kaikilla menee köyhillä menee vähän paremmin ja itselläsi huonommin? ja onko enemmistö valmis moiseen? en usko. vaikka liittyyköhän toi ajatus edes zeitgeistiin..

  no, palataanpa alkuun ja luetaan uudestaan:
  olen väärä henkilö kommentoimaan tätä, mutta kommentoin silti 😀

 • Askapää sanoo:

  Täytyy viikonloppuna katsoa. Silmät avaavia ”dokkareita” oli edeltäjänsä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tahdon uskoa tämän Z-jengin vilpittömyyteen, mutta etenkin ykkösosa vilisi melkoisia ylilyöntejä ja ihan väärääkin tietoa. Kakkososan kritisoimiseen ei taloustieteen tuntemukseni taida riittää, mutta asioista paremmin perillä olevat ystäväni pitivät sitä kuta kuinkin paikkansa pitävänä. Tätä kolmosta oon jo odotellutkin ja hienoa, että se on nyt myös täällä. Katson paremmalla ajalla.

  Kolmansien maiden kurjuus on lopetettavissa ja siksi lopetettava. Itselläni ei olisi ongelmia laskea elintasoani kuuskyt-seitkytluvun tasolle, been there, done that, ja ihan hienosti pyyhki. Pääasia, että epäkohtia tuodaan julki ja ainakin pohditaan miten järjestelmää pitäisi muuttaa sillä nykymeno on täysin kestämätöntä. Toki puheista on pitkä matka tekoihin…

 • Wespa sanoo:

  ”Tahdon uskoa tämän Z-jengin vilpittömyyteen, mutta etenkin ykkösosa vilisi melkoisia ylilyöntejä ja ihan väärääkin tietoa.”

  Tarkoitatko Z-jengillä Zeitgeist-liikettä? Liikehän sai syntynsä Addendumista ja ajaa Addendumin asioita (rahajärjestelmän tilalle resurssipohjainen talous), eikä ota kantaa mitenkään ekaan osaan ja sen salaliittoteoriohin yms. Ykkösosa oli tosiaan aika kuraa ja varsinkin lähteidenpuutteista paljon kritisoitu, valitettavasti se vaan sekoitetaan monesti itse Zeitgeist-liikkeeseen.

  ”Kolmansien maiden kurjuus on lopetettavissa ja siksi lopetettava. Itselläni ei olisi ongelmia laskea elintasoani kuuskyt-seitkytluvun tasolle, been there, done that, ja ihan hienosti pyyhki. Pääasia, että epäkohtia tuodaan julki ja ainakin pohditaan miten järjestelmää pitäisi muuttaa sillä nykymeno on täysin kestämätöntä. Toki puheista on pitkä matka tekoihin…”

  Täyttä asiaa, tosin elintasoa ei tarvitsisi paljoa laskea. Ainoastaan lopettaa yletön ylikuluttaminen ja ylituottaminen, ylimääräistä ruokaa heitetään tonneittain kaatopaikoille kun niillä voitaisiin ruokkia nälkää näkeviä, tuotetaan teknologiaa joka kestää sen 1-5 vuotta ja sitten on ostettava uutta, kun voitaisiin tehdä kestävämpää ja parempaa teknologiaa joka kestäisi koko loppuiän (mahdollisesti pienillä päivityksillä joskus). Jos ihminen ostaa elämänsä aikana vaikka viisi tietokonetta ja viisi kännykkää, niin tuotannossa kulutetaan hänen kohdaltaan viisi kertaa enemmän resursseja kuin pitäisi.

 • Roi sanoo:

  ”Jos esimerkiksi rahan teko olisi niin helppoa, niin miksei Kreikka, Portugali ja Irlanti hoida velkojaan tuolla tavalla, tekemällä rahaa tyhjästä?”

  Jos vähäänkään on perehtynyt asioihin pitäisi kyllä tietää, että EMU maat eivät voi luoda rahaa (direktiivit kieltävät). Euroopan talousliittoon kuuluvilla jäsenvaltioilla ei ole lupaa luoda rahaa vaan tämä oikeus on annettu vain pankeille. EMU:n ulkopuolella valtio voisi näin tietenkin halutessaan tehdä rikkomatta mitään sääntöjä.

  Suomen Pankin vastaus: http://www.talousdemokratia.fi/sivut/suomen_pankin_vastaus

  Todella hyvä talousblogi niille joita asiat kiinnostavat: http://rahajatalous.wordpress.com/

 • totta sanoo:

  Siis enemmän faktaa tässä Zeitgeist liikkeessä on kuin maikkarin/ylen/bbc:n tai jonkun muun p***an median.

  Vai oletteko koskaan kuulleet että Yle uutisten pääaihe olisi käsittänyt aseiden myyntiä vuoden ensämmäisellä neljänneksellä ja mihin maihin ja mihin käyttötarkoitukseen ja kuka siinä tienasi miljardit?

 • En kuulu Zeitgeist-liikeeseen sanoo:

  Älämölö kommenttia piisaa. facepalm

  Zeitgeist The Movie = Salaliittoteoria dokumentti. Eikä sillä ole mitään tekemistä tämän Zeitgeist-liikkeen kanssa. (muuta ku sama tekijä)

  Zeitgeist ei ole kultti. Se ei pakota ketään mihinkään. Kaikki kaikkien tavoiteltavissa ja tiedossa.

  Zeitgeistin tärkein päämäärä on SAADA IHMISET AJATTELEMAAN!
  Sen kautta voidaan TOIVOTTAVASTI hiljalleen parantamaan maailmaa.

  Se kuka sanoo, että: ”Miks muuttaa nykyistä, vaikka köyhät vähän kärsii jne. Minä ainakin pidän tästä järjestelmästä ku mulla menee hyvin”
  Voi sanoa ”voi v***u”, 100 vuoden päästä… tai aikasemmin.

  Maapallo ei kestä tätä kauaa tätä kulutusjärjestelmää.

  Yritin lyhyesti sanoa asiani. Romaania en kirjoita. Tutki itse.

  ps. Ottakaa tieto edes muistiin, pitäkää se tietona… se on vain tietoa. -.-’

 • WM_ sanoo:

  JEBOU, tektit on oikeastaan jo väännetty.. Ainakin ympäri Suomea esitetyissä ensi-illoissa oli mukana tekstit. Eli ei luulisi kestävän enää kauaa saada niitä 🙂

 • eeruu sanoo:

  katsoin joskus vuosia sitten ekan zeitgeistin ja oli kyllä sellaista huttua, että…myöhemmin aika moni asia todestettiin tässä elokuvassa huuhaaksi tiedepiireissä! ihan asiaakin oli, mutta kannattaa vähän kattoo kriittisesti tätä zeitgeist sarjaa!

 • Mathius12 sanoo:

  Zeitgeist elokuvien totuuspohja on samaa luokkaa kuin Dan Brownin romaaneissa, eli totuutta hieman muokataan/vääristellään ja yhdistetään asioita täysin kausaalisesti. Liekö saanut innoituksen The Da Vinchin koodista? Eka osa varsinkin sai melkoista hilppeyttä meidän koulun historian opettajissa. Tokihan se on viihdyttävää, aivan kuin Dan Brownin romaanitkin, mutta varsinkin nämä fanaattiset ”lahkolaiset” kyllä menee jo vähän pitkälle.

 • lownrgy sanoo:

  ”Eka osa varsinkin sai melkoista hilppeyttä meidän koulun historian opettajissa.”

  huumori on muuten yks ihmisen yleisimmistä ja tehokkaimmista suojamekanismeista, ihan vain halusin pointata sen enempää kantaa ottamatta aiheeseen.

 • dark lord sanoo:

  Jorgos. Wikipedia on yhtä luotettava lähde kuin mummon Apu vuosikerta vuodelta 1970.

 • Mathius12 sanoo:

  ”huumori on muuten yks ihmisen yleisimmistä ja tehokkaimmista suojamekanismeista”

  Aika harvassa on se huumorinkukka, kun aseella osoitetaan päähän tai luonnonvoimat vie kodin ja perheen. On täysin kausaalista yhdistää huumoria ihmisen suojamekanismiin. täysin järjetön kommentti!!!!

 • zipzap sanoo:

  http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=85034&tstart=0
  lukekaa sivut 1 ja 2
  mitään ei tarvitse uskoa mutta ajattelemisen aihetta ainakin antaa

 • Hexa^ sanoo:

  ”Meille tulee maailmanhallitus halusimme sitä tai emme. Kysymys on vain siitä, tuleeko se sopimalla vai valloittamalla.”
  no onhan se nyt selvä että maailmassa tietyillä ihmisillä on liikaa valtaa ja ilkeitä suunnitelmia muuttaa maapalloa todellisuudessa vain huonompaan suuntaan,
  tuollainen järjestelmä että tietty joukko hallitsee koko maata toimisi vain jos koko joukolla on vilpitön sydän ajatella asioista tasavertaisesti ja viisaasti! mutta vallan mahdollistamat asiat sokeuttavat ihmisen ja lopulta se vähäinenkin vilpittömyys katoaa omien aatteiden mukana.

  ja tähän soppaan jos lisätään yhtälö- ilmaston muutos, ufot,ja kaikki yritykset muuttaa melkeinmpä väkivalloin lähitulevaisuudessa maailman kulkua tulee johtamaan 80% varmuudella suuriin sotiin…. sanokaa minun sanoneeni Ellei
  nämä maailman parantajat joilla löytyy vielä sydäntä onnistu paljastamaan ja tekemään muille ihmisille selväksi tätä suurta salailua ja valhetta missä elätte!

 • Hexa^ sanoo:

  tosin sekään ei taida silloin enään auttaa, vaan hyv’ä esimerkki on egypti juuri nyt.loppujhenlopuksi suurijoukko ihmisiä joutuu tulemaan kaduille osoittamana mieltä, monet jo täysin turhautuneita nykytilanteeseen,kuin muutosta ei ole muutoin luvassa vaikka ihmiset sitä tahtovat tässätapauksessa ” eliitti ” ei anna periksi, vain sulkee koko maan nettiyhteyden, puhelinverkot ovat 99% jumissa eli ( suljettu)
  tua armeijan ja poliisit kadulle ”thats it mitä voittekaan enään tehdä siis periaatteessa kaikki keinot ovat käytettävissä jos niin halutaan

  ja jos salailu/sumutus jatkuu niin pitkälle että valtaosa ihmisistä on astunut valheen verkkoon ei tätä tule kukaan estämään te olette kaikki loppupeleissa lampaita joiden oikeuksia talloltaan olan takaa. tottakai pikkuhiljaa muutoinhan se olisi liian iso KOhu” hahhaha

 • Hexa^ sanoo:

  ehkä hieman ironista jopa, jos vielä pohdiskelee että tässä vaiheessa valheen paljastaminen voisi johtaa ennenaikaisiin sotiin ja kaaokseen, mutta jos odotamme tietyn rajan ylitse ei ihmisillä ole enään keinoja/ riittävää kykyä kapinoida muutosta vastaan.ainoaksi keinoksi jäisi ehkäpä väkivaltaiset toimet,
  ehkäpä parempi myöhään kuin ei milloinkaan mutta koskahan on sitten liian myöhä ;?

 • fwfwfwe sanoo:

  Huhhuh.. vois nää zeitgeistin kritisoijatkin hiukan avartaa mikä esim tässä uudessa leffassa on sitä puppua.. Hyvän kuvan antaa teistäkin jos paras vastaväite on tyyliin ”ihan roskaa”. Jos joku informaatio ei tule massamedian suusta niin sen on oltava roskaa. Ette taida ollenkaan ymmärtää miten maailma toimii? Osaa teistä ei tunnu tippaakaan edes kiinnostavan meidän tai lapsiemme tulevaisuus kun esim öljy loppuu ja velkojen korkoja aletaan maksaa lisäveroilla. Ihan turha alottaa keskustelua laukomalla tänne ehdottomuuksia vailla minkäänlaisia perusteluita. Juupas Eipäs ja sitä rataa.

 • nt7fu sanoo:

  Kyllä on taas pirun aikuismaista kirjoittelua 😮 Musta dokkari oli hyvä, vaikken olekaan kaikesta samaa mieltä. Ihmettelen tätä, miten kaikki, mikä ei vastaa prikuulleen omaa ajatusmaailmaa, on p*skaa ja kaikelle pitää olla perustelut joka välissä (omalle ajattelulle ei anneta tilaa, vaan kaikki pitää tukea faktoihin, jotka nekin ovat aina epävarmoja, kuten jokainen, joka vähänkin tiedettä ymmärtää, tietää), mutta omia mielipiteitä ei silti olla valmiita perustelemaan. Miksi tällaista blogia käy lukemassa, jos jokaiseen tekstiin pitää käydä kommentoimassa jotain loukkaavaa?

  (Ja Wikipediasta kannattaa joo hakea tietoa. Se on kaikki faktaa.)

 • lownrgy sanoo:

  ”Aika harvassa on se huumorinkukka, kun aseella osoitetaan päähän tai luonnonvoimat vie kodin ja perheen. On täysin kausaalista yhdistää huumoria ihmisen suojamekanismiin. täysin järjetön kommentti!!!!

  Vai että järjetöntä 😉 Eräskin (järjetön?) Anna Freud on luokitellut mm. huumorin puolustusmekanismien joukkoon;

  ”Kehittyneille (mature) defenssimekanismeille (mm. sublimaatio, huumori) on ominaista että uhkaava tilanne havaitaan realistisesti, mutta uhkaan liittyviä tunteita hallitaan kunnes uhkaava tilanne on ohi.”

  Toisin kuin oppilaat (joilla puolustusmekanismi toimii vähän eri tasolla), niin auktoriteetiasemassa olevat henkilöt kuten opettajat omaavat usein juuri ns. maturen defenssimekanismin. Uhkaavia (tässä tapauksessa ammatiylpeyttä ts. egoa) asioita vähätellään ja aliarvioidaan niille naureskelmalla ja niitä herjaamalla, jotta asian todellista vakavuutta tai kriittisyyttä ei ”huonolla hetkellä” joutuisi analysoimaan. Ihan normaali inhimillinen reaktio joka ei poikkea vaikkapa lääkäreiden, lakimiesten tai sotilaan psyykkeestä mitenkään.

  Monissa ammattioppaissahan suorastaan suositellaan huumorin käyttämistä ryhmädynaamisen stressin lievittäjänä.

 • mr. W sanoo:

  Ihmeen negatiivista porukkaa täälläkin. Veikkaanpa, että lähes kaikki humpuukiksi leimaajat toteuttavat viikosta toiseen samaa oravanpyörää ilman suurempaa ympäristön huomioimista / tutkimista.

  Itse en mikään liikkeen fani ole, eikä tarvitse ollakaan, että huomaa järjestelmän ja maailman olevan kovaa kyytiä mätänemässä. Mielestäni tarvitaan vain terveet elämänarvot ja halua pysähtyä edes hetkeksi ajattelemaan asioita niin dokumentissa on kovastikkin järkeä.

  Itse en allekirjoita kaikkea mitä Addendum tarjosi, mutta mielestäni asioissa oli paljon järkeä. Ehdottomasti paras ja koukuttavin dokumentti mitä olen ikinä nähnyt.

  Jos joku moittii esimerkiksi dokumentissa käsiteltäviä salamurhia humpuukiksi ja täysin keksityksi ja mahdottomaksi niin voivathan ne sitä ollakkin. Mutta mietipä sitä, että eihän se ole mitenkään mahdollista, että iso valtio tehtailisi yhden ihmisen hengiltä saadakseen miljardi tuotot. Eihän myöskään se ole mahdollista, että epätoivoinen lakimies kaappaa rikkaan perillisen lunnasrahojen toivossa?

 • Meitsi sanoo:

  Tuosta vinkkinä niin jos ei jaksa laitailla juutuubista ja haluaa kattoa vaikkapa pätkittäin kun kyseessä on aika pitkä video niin kannattaa ripata se video flv:lle. Onnistuu esim firefoxin pluginilla ja google2srt softalla saa ripattua tekstityksen ulos tuosta videosta. Cheers

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot