ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tiededokumentti: Vaihtoehtohoidot – Hypnoosi

Nyt olisi asiaa hypnoosista, esitys aikaa vielä 28 päivää

”Hypnoterapia. Professori Kathy Sykes tutustuu hypnoterapiaan, kiisteltyyn mutta suosittuun hoitomuotoon. Voiko hypnoosin avulla päästä eroon esim. tupakasta ja mikä on tieteen näkemys hoitomuodosta? T: BBC.”

http://areena.yle.fi/video/1638663

Tykkäys ja jakotoiminnot:

13 kommenttia aiheeseen: Tiededokumentti: Vaihtoehtohoidot – Hypnoosi

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • hypnoosia koettu…auttaa,,jos itse on asiassa mukana,valmis vastaan ottamaan avun…

  • Wespa sanoo:

    Kiitos vinkistä WM_. Pitää tuo jossain vaiheessa vilkaista läpi. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Hypnoosi todellakin on toimiva hoitomuoto. Olisi kiva joskus käydä regressioterapiassa ja selvittää millaisia edellisiä elämäni ovat olleet.

    Kuulemma monen fobia ja kammo jotakin asiaa kohtaa saattaa hyvin juontaa edellisten elämien kokemuksista, tai tunnelukot yleensäkin. Toki joillakin myös lapsuuden kokemukset, mutta kuitenkin.

  • Soulreaper sanoo:

    ”Hypnoosi todellakin on toimiva hoitomuoto.”

    Niinhän se placebo monelle on.

  • Höpönpöpö sanoo:

    ”Olisi kiva joskus käydä regressioterapiassa ja selvittää millaisia edellisiä elämäni ovat olleet.”

    Tuskin kovin valaisevia jos edelleen niihin uskot. ;p

  • Ogeli sanoo:

    Kuinka niin ”edelleen” höpöhöpö? Ei ole pakko uskoa, mutta ei kyseessä ole placeboa. Olen aiheesta lukenut niin paljon ja vaikuttavia kirjoja, etten voi muuta uskoa. Joskus olisi kiva siis myös itse testata tuollaista hoitomuotoa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Siis jos uskot edellisiin elämisiisi. Paljon on kirjoja vaikka vampyyreista ja ihmissusista, jotkin niistä jopa vaikuttavia, mutta eihän niitä todesta pidä ottaa.

  • Ogeli sanoo:

    En minä sano, että se olisi varmasti totta, mutta uskokoon jokainen mihin haluaa. Suosittelisin kuitenkin lukemaan kirjan ”Sielujen Matka” ja sitten sanomaan että mitä mieltä on asiasta. Itse henkilökohtaisesti uskon sielunvaellukseen, mutta en tietenkään väitä että se 100 % varma totuus olisi koska enhän minä sitä pysty todistamaan. Toisaalta en haluakaan, mutta olisin kuitenkin valmis kokeilemaan tuollaista hoitomuotoa.

  • Hypnoosi sanoo:

    Hypnoosilla ei voi / saisi kajota muistoihin, jotka ovat niin sanotusti ”unohtuneet”, koska joissain tapauksissa hypnotisti voi tietämättään ”johdatella” ihmistä niin että tälle syntyy valemuistoja. Hyviä esimerkkejä näistä ovat juuri nuo menneet elämät.

  • Ogeli sanoo:

    Valemuistoja? Edelliset elämät eivät ole mitään valemuistoja, vaikka niin haluaisitkin itsellesi uskotella.

  • Soulreaper sanoo:

    Mille perustat väitteesi Ogeli?

  • Yu-chan sanoo:

    Soulreaper, tuon voi perustella lauseella. KOSKA MINÄ OLEN NÄHNYT/KOKENUT SEN JA SITEN SAANUT RIITTÄVÄSTI TODISTEITA SEN OLEMASSAOLOLLE. Riittää, että itse tiedän.

    Ei kaiken totuuden tarvitse olla tiedemiesten suusta tullutta. Eikä kaikki totuus ole tiedemiesten suusta tullutta. On se kumma, että nykyajan ihmiset ei suostu ukomaan asioihin, ennenkuin on saaneet ”vahvistuksen joltain asiantuntijalta, joka tietenkin on jonkun huippuyliopiston professori” muutoin ei suostuta uskomaan.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ymmärtäkää nyt hyvät ihmiset, etteivät omat kokemukset todista mistään muusta kuin miten helposti aivojemme sähkökemiallisten välittäjäaineiden luomat aistimukset voivat häiriötilassa mullistaa ärsykkeiden aiheuttamat hallusinaatiot kykenevät tajuntaamme huiputtamaan. Siihen ei tarvita mitään psykoaktiivisia aineita, mutta ne, jotka näihin ovat tutustuneet ymmärtänevät asian helpommin. Myös hypnoosilla, suggestiolla, regressiolla yms. tällainen häiriötila on useille helpostikin saavutettavissa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto