FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Tiededokumentti: Vaihtoehtohoidot – Hypnoosi

Nyt olisi asiaa hypnoosista, esitys aikaa vielä 28 päivää

”Hypnoterapia. Professori Kathy Sykes tutustuu hypnoterapiaan, kiisteltyyn mutta suosittuun hoitomuotoon. Voiko hypnoosin avulla päästä eroon esim. tupakasta ja mikä on tieteen näkemys hoitomuodosta? T: BBC.”

http://areena.yle.fi/video/1638663

Tykkäys ja jakotoiminnot:

13 kommenttia aiheeseen: Tiededokumentti: Vaihtoehtohoidot – Hypnoosi

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • hypnoosia koettu…auttaa,,jos itse on asiassa mukana,valmis vastaan ottamaan avun…

 • Wespa sanoo:

  Kiitos vinkistä WM_. Pitää tuo jossain vaiheessa vilkaista läpi. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Hypnoosi todellakin on toimiva hoitomuoto. Olisi kiva joskus käydä regressioterapiassa ja selvittää millaisia edellisiä elämäni ovat olleet.

  Kuulemma monen fobia ja kammo jotakin asiaa kohtaa saattaa hyvin juontaa edellisten elämien kokemuksista, tai tunnelukot yleensäkin. Toki joillakin myös lapsuuden kokemukset, mutta kuitenkin.

 • Soulreaper sanoo:

  ”Hypnoosi todellakin on toimiva hoitomuoto.”

  Niinhän se placebo monelle on.

 • Höpönpöpö sanoo:

  ”Olisi kiva joskus käydä regressioterapiassa ja selvittää millaisia edellisiä elämäni ovat olleet.”

  Tuskin kovin valaisevia jos edelleen niihin uskot. ;p

 • Ogeli sanoo:

  Kuinka niin ”edelleen” höpöhöpö? Ei ole pakko uskoa, mutta ei kyseessä ole placeboa. Olen aiheesta lukenut niin paljon ja vaikuttavia kirjoja, etten voi muuta uskoa. Joskus olisi kiva siis myös itse testata tuollaista hoitomuotoa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Siis jos uskot edellisiin elämisiisi. Paljon on kirjoja vaikka vampyyreista ja ihmissusista, jotkin niistä jopa vaikuttavia, mutta eihän niitä todesta pidä ottaa.

 • Ogeli sanoo:

  En minä sano, että se olisi varmasti totta, mutta uskokoon jokainen mihin haluaa. Suosittelisin kuitenkin lukemaan kirjan ”Sielujen Matka” ja sitten sanomaan että mitä mieltä on asiasta. Itse henkilökohtaisesti uskon sielunvaellukseen, mutta en tietenkään väitä että se 100 % varma totuus olisi koska enhän minä sitä pysty todistamaan. Toisaalta en haluakaan, mutta olisin kuitenkin valmis kokeilemaan tuollaista hoitomuotoa.

 • Hypnoosi sanoo:

  Hypnoosilla ei voi / saisi kajota muistoihin, jotka ovat niin sanotusti ”unohtuneet”, koska joissain tapauksissa hypnotisti voi tietämättään ”johdatella” ihmistä niin että tälle syntyy valemuistoja. Hyviä esimerkkejä näistä ovat juuri nuo menneet elämät.

 • Ogeli sanoo:

  Valemuistoja? Edelliset elämät eivät ole mitään valemuistoja, vaikka niin haluaisitkin itsellesi uskotella.

 • Soulreaper sanoo:

  Mille perustat väitteesi Ogeli?

 • Yu-chan sanoo:

  Soulreaper, tuon voi perustella lauseella. KOSKA MINÄ OLEN NÄHNYT/KOKENUT SEN JA SITEN SAANUT RIITTÄVÄSTI TODISTEITA SEN OLEMASSAOLOLLE. Riittää, että itse tiedän.

  Ei kaiken totuuden tarvitse olla tiedemiesten suusta tullutta. Eikä kaikki totuus ole tiedemiesten suusta tullutta. On se kumma, että nykyajan ihmiset ei suostu ukomaan asioihin, ennenkuin on saaneet ”vahvistuksen joltain asiantuntijalta, joka tietenkin on jonkun huippuyliopiston professori” muutoin ei suostuta uskomaan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ymmärtäkää nyt hyvät ihmiset, etteivät omat kokemukset todista mistään muusta kuin miten helposti aivojemme sähkökemiallisten välittäjäaineiden luomat aistimukset voivat häiriötilassa mullistaa ärsykkeiden aiheuttamat hallusinaatiot kykenevät tajuntaamme huiputtamaan. Siihen ei tarvita mitään psykoaktiivisia aineita, mutta ne, jotka näihin ovat tutustuneet ymmärtänevät asian helpommin. Myös hypnoosilla, suggestiolla, regressiolla yms. tällainen häiriötila on useille helpostikin saavutettavissa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot