ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

The Marketing of Madness: Truth about Psychotropic Drugs

Aina välillä Paranormaali Blogissa käsittelemme salaliittoja tai muita mielenkiintoisia sekä tärkeitä aiheita. Tämän dokumentin katsottuani näin asian sen verran tärkeänä, että pistin dokumentin kiertämään eteenpäin. Suosittelenkin katsomaan videon ja jakamaan linkkiä eteenpäin, jotta tietoisuus lääkeyhtiöiden korruptiosta leviäisi eteenpäin.

The Marketing of Madness: Truth about Psychotropic Drugs käsittelee mielialalääkkeiden mainontaa, markkinointia sekä niiden ympärillä pyörivää miljardibisnestä. Portit avautuvat lääkeyhtiöiden korruptiolle ja tutkimusten vääristelyille.

Lääkeyhtiöihin kytköksissä oleva ryhmä keksii uusia psykologisia sairauksia, jotka on päätetty äänestämällä pienen porukan kesken. Ennen ihan normaaleista ihmiselämän mielialavaihteluista kuten esim. vihasta tai hetkittäisistä huonoista hetkistä on kehitetty sairauksia. Keksityt psykiatriset sairaudet kirjataan DSM:ään joka on psykiatrien ja alalla toimivien ”raamattu”.

Näiden keksittyjen sairauksien pohjalta sitten vuosittain kehitellään uusia lääkkeitä tai kierrätetään vanhoja (joskus uusilla nimillä), joita aletaan syöttämään jopa 2-3 vuotiaille lapsille.

Lääkkeet testataan yleensä huonoin tuloksin, mutta kun tutkimuksia toistaa vaikka tuhat kertaa ja saa kaksi positiivista tutkimusta, niin näiden kahden tutkimuksen perusteella saa lääkkeen jo markkinoille. Loput tutkimukset on helppo jättää julkaisematta.

Lääkeyhtiöt palkkaavat markkinoijia sekä jakavat kouluihin lomakkeita, joissa on kysymyksiä joiden perusteella kuka tahansa voidaan leimata psykologisesti sairaaksi ja ohjata loppuelämän kestäviin lääkityksiin, joista lääkeyhtiöt ja lääkkeitä määräävät henkilöt hyötyvät rahallisesti. Lääkeyhtiöt palkkaavat myös ns. Ghost Writereitä jotka kirjoittavat alan lehtiin ja kirjallisuuteen lääkkeitä ylistäviä artikkeleita, jotka sitten laitetaan joidenkin korkea-arvoisten psykiatrien tai psykologien nimiin, kaikki hyötyvät tästä prosessista rahallisesti. Psykiatri tai psykologi saa rahaa siitä kun artikkelin lopussa komeilee hänen nimensä vaikka hän ei olisi edes välttämättä lukenut koko artikkelia.

Yhdysvalloissa monissa lehdissä mainostetaan lääkkeitä suurella rahalla ja tämän takia esim. lääkkeiden vaaroista kertovat artikkelit jäävät julkaisematta, koska julkaiseminen olisi uhka rahoituksen menettämiseen. Lääkeyhtiöiden lonkerot ulottuvat siis todella laajalle sektorille, ihan televisiosta lehtiin ja lehdistä kouluihin ja päättäjiin.

Pituutta dokumentilla on vähän vajaa kolme tuntia, mutta jo ekan tunnin katsominen avaa silmiä todellisuudelle.

The Marketing of Madness: Truth about Psychotropic Drugs

Jos video ei näy, kokeile tätä linkkiä.

Huom! Dokumentti käsittelee lähinnä Yhdysvaltojen tilannetta ja siellä toimivia lääkeyhtiöitä. Korruptio ei ole välttämättä yhtä laajaa muualla. Video tuo kuitekin hyvin esille sen miten raha vaikuttaa ihmisten päätöksiin ja elämään haitallisesti.

Lisätietoa: The Citizens Commission on Human Rights

Kiitos vinkistä Sirkulle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: The Marketing of Madness: Truth about Psychotropic Drugs

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • spiff sanoo:

    Hyvä dokkari ja olen monessa asioissa samoilla linjoilla, mutta pitää muistaa olla hieman varauksellinen syystä että:

    CCHR:n sivuilta: ”…CCHR was co-founded in 1969 by the Church of Scientology…”

    Missä tahansa tämä lafka suoltaa ulos ei voi olla kovin vilpitöntä.

  • Wespa sanoo:

    Co-founded kyllä. 🙂

  • Napo sanoo:

    No ei niitä lääkkeitä ehdoin tahdoin tarvitse syödä.

  • Ogeli sanoo:

    Suurin osa valtaapitävistä tahoista on korruptoitunutta ympäri maailmaa ja valitettavasti lääketeollisuus ei siitä poikkea. Sillä se on yksi suurimpia rahasampoja mitä on. Hyvä, että käsittelet myös näitä aiheita blogissa, Wespa. Ihmisten tietoisuuten pitäisi takoa miten meitä oikeasti huijataan kaikilla elämän osa-alueilla.

  • Ogeli sanoo:

    Ja totuus on se, että suuryhtiöt hallitsevat jo tätä maailmaa. Ne menevät yli hallitusten, erityisesti Amerikassa. Mutta niiden yhtiöiden lonkerot ylettyvät myös muihin maihin, kuten Suomeen jossa poliitikot ovat TÄYSIN näiden tahojen talutusnuorassa. Ja sitä myötä tavalliset kansalaiset.

  • 555+111 sanoo:

    Eihän nykylääkkeen tarkoitus ole ketään parantaa, se on huonoa bisnestä. Suomalaisille lääkäreillekin on yhtiöiden toimesta ehdoteltu että tehdäänpä tästä normaalista ikääntymiseen liittyvästä vaivasta sairaus kun meillä olisi siihen täsmälääke.
    Esim. nivelkuluma tulee olemaan jossain vaiheessa sairaus, johon on ”lääke” valmiina. Kolesterolilääkkeet(statiinit) ovat hyvä esimerkki lääkkeestä joka itseasiassa aiheuttaa enemmän haittoja kuin hyötyjä. Niitä tietysti lääkitään toisilla lääkkeillä. Joka vuosi vedetään markkinoilta ”tärkeitä lääkkeitä” jotka eivät myy, tai ovat jopa vaarallisia. Ei tämä sen kummempaa salaliittoa ole, vain bisnestä…

  • Toveri sanoo:

    Tätä kutsutaan kapitalismiksi. Nyt keksitään olemattomia sairauksia, joilla rahastetaan. Milloin aletaan sairastuttamaan ihmisiä rahan takia…?

  • Ogeli sanoo:

    Ja tämä myös todistaa miksi kapistalismi on niin epäonnistunutta. Ihmiset kärsivät ja rikkaat bisnesjohtajat viettävät luksuselämää. Kyllä tavalliset ihmiset sitä sietävät jonkun aikaa, mutta jossain vaiheessa tyytymättömyys kasvaa ja sitten käy kuten tuolla Lontoossa tai arabimaissa. Nuoret ovat yleensä sitä kapinoivaa sakkia, kun vanhat eivät enää jaksa.

  • Ogeli sanoo:
  • Jees sanoo:

    Tuon nyt arvaa jokainen, oikeassa varmaan ovat ainakin osittain. Itse en ainakaan napsi lääkkeitä kuin karkkia, buranaakin vain pahimmassa hädässä ja tarpeessa.

  • Jees sanoo:

    Toiset taas luottavat lääkkeisiin ja muuhun vastaavaan täysin. Testauttaavat näkönsäkin silmälasiliikkeellä, koska se on ilmaista. Itse en luottaisi. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto