ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Nikola Tesla – Nero ja mystikko!

Suuri keksijä Nikola Tesla

Nikola Tesla (1856–1943)

Nikola Tesla syntyi vuonna 1856 Kroatiassa Smiljan kylässä. Vuonna 1882 hän muutti Pariisiin ja sieltä Yhdysvaltoihin 1884, jossa hän teki elämän suurimmat keksintönsä.

Nikola Teslaa pidetään yhtenä suurimmista keksijöistä kautta aikojen. Teslasta sanotaan, että hän tiesi sähköstä enemmän kuin kukaan muu.

Tesla ehti patentoida elämänsä aikana yli 700 keksintöä. Hän keksi mm. vaihtovirran, jonka ansiosta maailma pystyttiin sähköistämään ja jolla oli suuri merkitys teollisessa vallankumouksessa. Teslaa sanotaankin mieheksi, joka valaisi maailman (The Man Who Lit Up The World).

Teslan sanotaan keksineen myös sähköauton, joka ei tarvinut öljyä eikä akkua, vaan käyttövoima otettiin Teslan mukaan suoraan eetteristä. Auton huippunopeus oli yli 90 mailia tunnissa. Syystä tai toisesta Teslan kiistellyimmät keksinnöt eivät koskaan nähneet päivän valoa.

Pierce Arrow auto

Tesla suoritti vapaaenergia-kokeilunsa Pierce-Arrow -autolla

Nikola Teslan kunnianhimoisempia projekteja oli teslamuuntaja, jonka tarkoitus oli jakaa sähköä ionosfäärissä ympäri maailmaa. Teslan haaveena oli, että koko maailma saisi hänen keksintönsä kautta käyttöönsä vapaan energian. Teslan kuoltua langattoman sähkönsiirron toteutuminen jäi kesken, eikä sitä jatkettu kenenkään toimesta – ainakaan julkisesti.

Teslamuuntajakokeita

Nikola Tesla Colorado Springs laboratoriossa kehittämässä Teslamuuntajaa vuonna 1899

Teslan muita keksintöjä olivat mm: radio, induktiomoottori ja vastapainovoima-lentokone. Teslan tutkimusten sanotaan edistäneen robotiikan, kauko-ohjainten, tutkan ja tietokoneen kehitystä sekä vaikuttaneen ballistiikan, ydinfysiikan ja teoreettisen fysiikan leviämiseen. Kiistanalaisempien tietojen mukaan, Tesla olisi kehittänyt parannellun version radiovastaanottimesta ja vastaanottanut viestejä jopa Mars-planeetalta, sekä rakentanut vapaaenergialla toimivan lentävän lautasen, sekä kehittäneen teleportaatiomenetelmän, jota sovellettiin armeijan salaisessa Philadelphia-kokeessa.

Nikola Teslalla kerrotaan olleen pakkomielteitä numeroon kolme ja viihtyneen viimeisinä vuosina mielellään kyyhkysten kanssa. Teslan sanotaan kuolleen sydänkohtaukseen vuonna 1943 hotellissa New Yorkissa. Teslan kuoltua hänen omaisuutensa ja kehitteillä olevat keksinnöt takavarikoitiin ja julistettiin salaisiksi.

Alla olevalla videolla kerrotaan, miten Tesla ymmärsi, että yhteiskunta ei ollut vielä valmis kaikille hänen keksinnöilleen. Hänen kerrotaan antaneen suunnitelmansa Otis Carr nimiselle miehelle ja pyytäneen hänen jatkavan Teslan työtä, kehittäen teknologiaa eteenpäin tuleville sukupolville.

Otis Carr koitti patentoida levitoivaa alusta, mutta patentti hylättiin ja häntä pyydettiin patentoimaan alus viihdelaitteena ja patentista piti ottaa levitaatiota kuvaava sovellus kokonaan pois. Videolla kerrotaan miten Teslan vapaaenergialaitteista oli uhka suurille energiayhtiöille sekä jopa maailmanpankeille. Ehkä tästä syystä teknologia aikoinaan salattiin.

Katso myös artikkelimme, jossa kerrotaan Nikola Teslan osallistumisesta Philadelphia-kokeeseen.

Lähteet: pbs.org, nikolatesla.fr, wikipedia.org – Nikola Tesla, wikipedia.org – Teslan patentit

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Nikola Tesla – Nero ja mystikko!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jaahas sanoo:

    Nikola Tesla oli aikaansa edellä!

  • Nexeon sanoo:

    Niinpä, kuten joskus on ollut puhettakin, tiede ja henkiset asiat ovat alkaneet viimeaikoina yhdistymään samoihin kantoihin. Maailmassa on niin paljon enemmän kuin mitä nämä meidän viisi aistiamme antavat ymmärtää. Jos maailma ei pyörisi rahan ympärillä, tai jos asiat oltaisiin Teslan aikoihin lyöty läpi koko maailman tietoisuuteen, olisi maailma ollut tänä päivänä oikeasti hyvin erilainen. Kuten videolla oleva henkilö jo sanoi, ihmiset eivät olleet valmiita kaikkiin muutoksiin, olivat ns. ”unessa” vielä…pahoin pelkään, että suurin osa nykypäivän ihmisistäkin (massat) ovat edelleen unessa.

    Toki maailmahan muuttui Teslan ansiosta hyvin merkittävästi, mutta lähinnä vain niiltä osin joilta erilaiset isot yhtiöt kuten energia ja öljy yhtiöt voivat rahastaa ja rikastua. Muut Teslan keksinnöt ovat joko massoilta pimennossa, salaisia tai kadoksissa.

    Tietenkin tällaisella tiedolla olisi paljon suurempi merkitys jos nämä Teslan mahtavat keksinnöt kuten antigravitaatio, langaton sekä ilmainen sähkö jne. voitaisiin todistaa, ns. ”mustaa valkoisella”. Viimeistään siinä vaiheessa tämä nykyinen yhteiskuntajärjestelmä kaatuisi kun ihmiset osaisivat oikeasti vaatia oikeita muutoksia asioihin. Ketä kiinnostaisi maksaa sähköstä kun sitä olisi ilmaiseksi saatavissa kaikille? Kuka tahtoisi maksaa bensasta 1.70€/l jos voisi liikkua paikasta toiseen vaivatta ja ilmaiseksi? Vaikka tuolla joku pystyisi Teslan tutkimukset ja keksinnöt todentamaan faktaksi, veikkaan ettei sellaista tietoa kovin helposti päästettäisi julkisuuteen pelon/rahallisten vaikutusten vuoksi.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Voi pyhä jysäys… 😀

  • Karhu IV sanoo:

    Odotan höpönpöpön ja sen toisen tiedemiehen todistuksia sekä Nikola Teslan mollaamista. Tuo höpönpön edellinen viesti ei vielä riitä vakuuttamaan minua täysin tätä vastaan! ;P

  • jatu sanoo:

    Varmasti ollut aikaansa edellä, mutta olisiko tuossa kuitenkin vähän Lapin lisää?

  • Ogeli sanoo:

    Onneksi piilotetut totuudet alkavat vihdoinkin valjeta ihmiskunnalle… Toki suurin osa ihmisistä on vielä tässä unessa, mutta sitten on myös pioneereja, jotka säteilemällä omaa valoaan johdattavat ihmisiä uuteen aikaan. Aikaan, jossa ei tarvita rahaa ja jossa jokainen on tasavertainen maailmankaikkeuden kansalainen. Sen ajan minä haluan vielä nähdä.

  • Nexeon sanoo:

    Ogeli: Tähän suuntaanhan sitä ollaan menossa, mutta se vie luultavasti useita sukupolvia toteutuakseen. Jo tämä seuraava sukupolvi tulee syrjäyttämään isoja tekijöitä kuten Teosto ja muut…

  • Ogeli sanoo:

    Jos kokonaisvaltaisessa muutoksessa kestäisi sukupolvia, niin silloin se on jo mielestäni valitettavasti jo liian myöhäistä. Nyt alkaa olla se käännekohta ihmiskunnan historiassa, jolloin muutoksia täytyy tehdä tai ne tulevat joka tapauksessa eikä siinä ole ihmisillä juuri sanottavaa. Itse uskon kuitenkin, että huonoa lopputulosta ei voi olla, koska elämä on kuitenkin ikuisesti jatkuvaa. Nämä ovat ratkaisevia hetkiä.

  • Ogeli sanoo:
  • Ulululululululullulu sanoo:

    Mitä tässä teslaa dissaamaan, Todistustaakka kun on teslan seurakunnalla 🙂

  • Ulululululululullulu sanoo:

    Ogelista ja nexeonista tulisi hyviä poliitikkoja kun tuntuu liirumlaarumin jauhaminen ja valehtelu luonnistuvan kummaltakin 😀

  • Katti sanoo:

    Tuen Ogelin ja Nexeonin kommentteja! Se päivä tulee, kun epäilijöillä on omat liirumlaaruminsa housussa, elleivät sitä ennen ala myös ”heräilemään syvästä unesta”. Toivon jälkimmäistä 😀 Meiltä salaillaan niin paljon kaikenmaailman asioita, ettei varmaan edes osata epäillä mitään.. Mutta onneksi on jo alkanut paljastuksia tulemaan sieltä täältä, mutta niitä Suuria odotellessa! 😉 Siinä saakin ”maailmanjohtajilla” olla bunkkerit valmiina torkkupeittoineen, kun ihmiset saavat tietää heidän salanneen, esim. tuon ilmaisen energian! 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Varmasti Tesla oli yksi kovimmista alallaan, mutta ei hänelläkään mitään supervoimia sentään ollut. 🙂

  • Entity sanoo:

    Kuten ennenkin olen täällä sanonut, ennen kuin sensuuri vei, kukaan tuskin kiistää Teslan merkitystä sähkötekniikan kehitykselle. Tesla oli pioneeri ja pioneerit työskentelevät aina keskeneräisten ajatusten kanssa. Se mikä itseäni surettaa on se, että Teslasta muistetaan hänen vakavasti otettavan työnsä sijaan viimeisten vuosien kommunikointi marsilaisten kanssa muut houreet, joiden lähde ei ollut Teslan nerous vaan hänen mielenterveytensä järkkyminen.

  • Thene sanoo:

    Katsoin joku aika sitten (taisi olla JIM:llä) dokumentin Nikola Teslasta. Siinä kerrottiin hänen keksineen myös ”kuolonsäde” joka pystyi tuhoamaan kohteita useiden kilometrien päästä, mutta se piilotettiin kun todettiin sen olevan liian vaarallinen. Älkää kysykö kenen toimesta, sillä en muista enää paljoa siitä dokumentista. Saattaa se jostain netistä löytyä.

    Siinä myös kerrottiin, että Tesla kertoi saavansa viestejä avaruudesta.

  • Karhu IV sanoo:

    Red Alertissa (1) oli tesla coil, ”kuolon säde” 😀

  • Akvinolainen sanoo:

    Tesla coil on oikealta nimeltään teslakäämi, joka on oikeastikin olemassa ja sitä kehitellään edelleen.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Teslak%C3%A4%C3%A4mi

  • Ogeli sanoo:
  • Ogeli sanoo:
  • Sapeli sanoo:

    Omana loppuajatuksena päätin tähän kirjoittaa, että mielestäni on se ilmainen energia pitänyt olla aluksi. Teslan historiasta en tiedä, mutta uskoakseni, ei hän sähköä ydinvoimalla ainakaan tuottanut. En osaa jatkaa ajatusta enempää, mutta ehkä joku sai ajatuksesta kiinni.

  • Ogeli sanoo:
  • Lisbeth sanoo:

    Tesla oli aikaansa edellä. Emme pysty vieläkään käyttämään hänen keksintöjään ja osan hän salasi, koska erittäin kehittyneenä olentona hän tajusi meidän vain tuhoavan keksinnöillä, ei luovan. Ilmaisenergia on keksitty mutta salattu juuri koska RAHA PUHUU. Ja sama meno jatkuu. Olemme edelleen kauko-ohjattavia robottimassoja jotka menee halpaan aina vaan. Ne jotka puhuvat totuuden, on aina ristiinnaulittu ja leimattu hulluiksi…Onneksi valtava globaali herääminen on jo tapahtumassa ja jokaisella ihmisellä on kohta käytössään huomattavasti laajempi oma tietoisuuden työskentelykenttä havainnoida ihan itse asioita. On hyvä uskoa vain siihen, minkä itse TIETÄÄ ja LÖYTÄÄ, silti uteliaan kriittisesti tutkia aivan kaikkea. Ei maailma voi olla VAIN TÄSSÄ. Silloin kun tunteella oikein keskustellaan, saattaa siellä olla pelon olemassaolo taustalla. On hienoa että on tällainen foorumi, missä voidaan toivon mukaan asiallisesti vertailla eri tietolähteitä ja teorioita . Olen pitkän matkan paramaailman tutkija. Kuinka monta asiaa leimasinkaan jossain menneessä hölynpölyksi. JA TUNTEELLA! Nyt kun tiedän valtavasti enemmän, tuntuu, etten ole päässyt edes löytämisen alkuun!! On nöyrä olo elämän edessä… Löytämisen iloa kaikille jotka maailman rajoja tutkivat 🙂 🙂

  • Polle sanoo:

    Tesla oli uhka juutalaiselle maailmanjärjestykselle. AMA:n Fishbein myös (joka tuhosi Royal Raymond Rife:n elämäntyönkin) oli juutalainen, kuten kaikki maailman suurimpien pankkien omistajat ja johtajat. Heimolainen Warbug torppasi Teslankin.

    Harmi kun meni tämäkin yritys syöstä tuo rahan himuvalta pois maailmaa kurjistamasta mönkään, mutta faktat alkavat vihdoin tulla maailman tietoisuuteen:

    http://thegreateststorynevertold.tv/

  • illumunati sanoo:

    Sopimuksen paholaisen kanssa allekirjoittaa illuminati
    Ilman asua, valta ja rikkaus aluksi joka tapauksessa, yritän lähes tunnettuja tähtiä netto toteutumisen näkyvissä merkkejä salainen voima (silmä, 666 tai pyramidi esimerkiksi) kuin tähdet niiden taidekasvatuksen korostaa niitä, joka on huomaamaton ja vähemmän epäili. Lisäksi nämä käytännöt eivät ole vielä yhtä jyrkkä kuin Ranskassa, Yhdysvalloissa, Afrikka, joten aion kokeilla ruutuun korostaakseen oikeistopuolueiden tavalla, joka on paljon suurempi kuin se näyttää, varsinkin kotona. Yhteydenotot: illumunati.satani@yahoo.com

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto