ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Bosnian pyramidien vaietut salaisuudet

Maailmalla on satoja pyramideja, joista suurin osa on meiltä piilossa tai tarkoituksella salattu.

Ihmiskunnan historia menee faktojen valossa paljon pitemmälle ajalle, mitä ”arvossa olevat” tiedemiehet eivät pysty hyväksymään. Historian kirjat pitäisi kirjoittaa uusiksi, ihminen on faktojen valossa ollut rakennustaitoinen ja älykäs ainakin kymmeniä tuhansia vuosia sitten. Mahdollisesti olemme älykkään ihmisrodun toinen tai kolmas aalto.

Bosniasta löydetyt pyramidit aiheuttivat tiedepiireissä ja vieläkin aiheuttavat vaikenemisreaktion, Bosnian valtio on jopa koittanut estää kaivauksia. Kaivauksista on löydetty selviä todisteita siitä, että kyseessä ovat pyramidit, ne on rakennettu betonimaisesta seoksesta, joka on paljon kovempaa kuin nykyaikana käytetty ja kestää kolme kertaa paremmin vettä, koska imukyky on pienempi. Pyramidien ikä sijoittuu kymmenien tuhansien vuosien päähän ja haastaa näkemyksemme ihmiskunnan historiasta.

Bosnian pyramidien sivut on rakennettu täydellisesti ilmansuuntien mukaan, vielä tarkemmin kuin Egyptin pyramidit.

Miksi näistä asioista vaietaan, miksi näitä koitetaan salailla ja miksi näitä tutkivia totuudellisia tiedemiehiä vainotaan ja väitetään feikkareiksi? Mihin pyramideja käytettiin?

Vastaus on sama kuin Maan ulkopuolisen elämän ja alusten kanssa, teknologia ja yhteiskunnan vääristymä. Bosnian pyramidit, niin kuin monet muutkin pyramidit olivat aikansa energiakeskuksia, niiden ympäriltä on mitattu parantavia energioita ja niiden rakennusmateriaali sekä muoto mahdollistaa energian siirtämisen. Tämä energia mahdollistaa parantumisen, paremman ja terveellisemmän viljelyn lähialueella jne. Tätä energiaa voidaan käyttää myös pyörittämään vaikka radiota tai pitämään valoja päällä, tankkauttamaan autoja jne; joita ei tiedettävästi ollut Bosnian pyramidin aikoina. Jonkinlainen korkea kulttuuri siellä kuitenkin sijaitsi ja ehkä emme saa koskaan tietää tarkkaan millaista teknologiaa siellä oli, tai ehkä uudet kaivaukset antavat tähän vastauksen.

Olemme saamassa pikkuhiljaa ymmärrystä aidosta historiastamme, sekä siitä, että avaruuselämä on todellista. Sen tiedon kautta meidän historiankirjamme tullaan kirjoittamaan uusiksi ja mitä tärkeintä, pääsemme uudelle kukoistuskaudelle, käyttämään energiateknologiaa joka toimii äitimaan kanssa käsi kädessä, eikä saastuta ja tuohoa luontoa. Bosnian pyramidit ja pimeiden projektien nappaamat avaruusalukset pitävät sisällään tämän tiedon.

Bosniasta löydetty Auringon Pyramidi on maailman vanhin ja isoin pyramidi, kaivauksista on löytynyt jo kävelyteitä, rakennusmateriaalia, artifakteja jne; tästä huolimatta Bosnian valtio vaikenee asiasta.

Katso lisätietoa Bosnian pyramidien saloista alla olevalta videolta:

Olemme kirjoittaneet myös aikaisemmin Bosnian pyramideista:
http://paranormaaliblogi.net/?s=bosnia

Mainos: takeashirt.net take-a-shirt

Tykkäys ja jakotoiminnot:

20 kommenttia aiheeseen: Bosnian pyramidien vaietut salaisuudet

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Jopa Kuun pinnalta löytynyt pyramidin kaltainen rakennelma. Lähde: https://www.mysteerienmaailma.com/2019/08/kuun-pinnalta-loytynyt-pyramidin-kaltainen-rakennelma.html

    Luulisi että Bosnian valtion kannattaisi käyttää maailman vanhinta ja suurinta Pyramidi löydöstä hyväksi ja houkutella turisteja paikalle, eikä vaieta näistä pyramidit löydös asioista maaperällään. Kaivauksista mm. löytynyt jo kävelyteitä, rakennusmateriaalia, artefakteja eli keinotekoista rakennusmateriaalia ja esinettä jne; tästä huolimatta Bosnian valtio vaikenee asiasta.

    Samaa mieltä Wespan kanssa että ihmiskunnan historia menee faktojen valossa paljon pitemmälle ajalle, mitä ”arvossa olevat” tiedemiehet eivät pysty nielemään ja hyväksymään. Oletettavasti juuri siksi on satoja pyramideja, joista suurin osa on meiltä piilossa tai tarkoituksella salattu.

    Miksi salataan? Vastaus on sama kuin Maan ulkopuolisen elämän ja alusten kanssa, filosofiset ja kulttuuriset näköalat muokkautuisivat uusiksi, ihminen ei enää olisikaan älykkäin elämänmuoto. Öljyteknologia on vääristänyt yhteiskunnan, koska maailma on hyvin öljyvetoinen edelleen. Vapaa energia pelottaa erityisesti juuri öljy ja autoteollisuuseliittiä.

    On todettu että Pyramidin muoto mahdollistaa energian siirtämisen. Suuret Pyramidit olivat entisaikojen energiakeskuksia, niiden ympäriltä on mitattu parantavia energioita. Tämä energia on mahdollistanut myös sairauksista kärsivien ihmisten parantumisia, paremman ja terveellisemmän viljelyn lähialueella jne. Jonkinlainen korkea kulttuuri keskus siellä aikoinaan sijaitsi ja tämä tieto on tietenkin pelottaa öljy ja autoteollisuuseliittiä. Ilmeisesti myös nämä pyramidi vapaaenergia asiat olisivat edelleen niin mullistavia, että todisteet on päätetty ainakin ihmiskunnan tässä kehityksen vaiheessa vielä salata. Totuus on täällä jossain, annetaan ajan näyttää, kuka on oikeassa ja kuka vääristeli totuutta…

  • Arska sanoo:

    Yhteys: Merkittävää on saavuttaako yhteyden vai ei. Yhteys kuvastaa tarvetta olla yhteydessä, joko samoin ajattelevien tai samoin tuntevien kanssa. Ilman kommentointia ei ainakaan saavuta mitään yhteyttä toisiin samoin tuntevien tai ajattelevien kanssa. Siksi ihmettelen miksi toiset eivät ole kommentoineet täällä viimeaikoina juuri yhtään mitään. Tuntuu siltä, että kukaan ei jaksa toimia, toiset vain laiskottelevat. Yritän kommentoida parhaani mukaan, niin omatontoni toimii puhtaana. Tuntuu siltä että toisten tekemättömyydellä yritetään saada minutkin tekemättömäksi, mutta siihen en voi suostua ja sanon mielipiteeni siitä huolimatta. Loppujen lopuksi helppo sanoa mielipide täällä; onko samaa mieltä vaiko ei?

  • Jjjjjjbbb sanoo:

    Voi luoja miten tietämätön kirjoitus koko juttu. Ne ovat todistettu luonnonmuodostelmiksi joita on muokattu.

  • Arska sanoo:

    Aikamoinen muokkaus prosessi on ollut kun kyseessä kun on maailman suurin pyramidi ja muutkin alueella löydetyt pyramidit kyseessä. Minkä verran niihin on käytetty joskus muinoin sementtimäistä ainetta sekä hiekkaa ja miten aineosat on sekoitettu keskenään aikakaudella jolloin ei tunnettu sähköjä, sähkömoottoreita ja sähköllä toimivia betonnimyllyjä? Lapiolla sekoittaminen erittäin työlästä ja hidasta. Lisäksi betonnimaisen aineen alla on savikerros jota on myös raahattu paikalla aikamoiset määrät. Aineiden määrät selviää kun katsoo pyramidin järkälemäistä kokoa. Katso ilmakuva osoite: http://bosnianpyramidit.fi/img/visoko_ilmakuva2.jpg

    Samaa voisi sanoa prosessin tapahtumakulun suuruudesta jos vertaa esim. useiden lähteiden mukaan Kheopsin pyramidin rakentamiseen 20 vuodessa 100 000 työläisen voimin. Pyramidi sisältää 2,7 miljoonaa kuutiometriä kiveä ja sen ulkopinta-ala on 60 000 neliömetriä. Pyramidin korkeus on 146 metriä ja pohjan ala 5,3 hehtaaria.

    Jotta pyramidi on voitu rakentaa, on rakentajien pitänyt tuoda paikoilleen 2–5 tonnia painavia, yli kuutiometrin kokoisia kiviä 300–400 kappaletta joka päivä.

    Vaikka pyramidin kimpussa olisi ollut koko ajan 18 000 miestä yli tuhannessa viidentoista miehen tiimissä, tehtävä tuntuu silti liki mahdottomalta ymmärtää.

    Se, miten kivet on saatu paikoilleen, on myös täysin epäselvää. Pyramidin huipulle ulottuvan rampin rakentamiseen olisi tarvittu 17,5 miljoonaa kuutiometriä materiaalia, mikä vastaa seitsenkertaisesti pyramidiin itseensä käytettyä määrää. Jos ramppi olisi ylettynyt ylös asti nousun ollessa 8%, sille olisi tullut pituuttaa yli puolitoista kilometriä.

    Epäselvää on myös mihin rampin materiaali olisi päätynyt poistamisen jälkeen? Pyramidien lähialueilta siitä ei löydy jälkeäkään.

    Mielestäni Wespan kirjoitus on loistava, taitava ja totuuteen pyrkivä, sekä erityisesti pyramidien vaijettuja salauksia vastustava. Siitä voi antaa Wespalle täyden 10. Wespa on erittäin hyvä kirjoittamaan.

    Kuvagallerian kuvista näkee selvästi että betonnin kaltainen valulaatta rakennelma on maan alla ja ne jatkuvat rinteen suuntaisesti ylöspäin, eli pyramidin sivun suuntaisesti aivan selvästi. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.
    Luonnonmuodostelmat eivät synnytä betonnin kaltaista valulaatta ja savikerros rakennelmaan maan alle itsestään. Kuvagalleria osoite: http://bosnianpyramidit.fi/kuvagalleria

    Jjjjjjbbb: Turha yrittää tehdä täällä tavallisesta pyramidiasiasta arvovaltakysymystä edelleen. Pyramidit aivan tavallinen asia eikä liity mihinkään arvovaltaan, arvoasemaan, henkilökohtaisiin ominaisuuksiin tms. perustuvaan vaikutusvaltaan, auktoriteettiin. Saathan tietysti pitää vastustavasta mielipiteestäsi kiinni yksin.

    Paha juttu, jos satuu löytämään maa aineksen ja metsän peitossa olevat maailman suurimman pyramidit yllättäin ikään kuin ohimennen Bosniasta Semir Osnamanagiċin toimesta vuonna 2005 ilman akateemista loppututkintoa. Asia silloin 15 vuotta sitten löydettäessä varmaan monimutkainen ja tässä paljon kateutta mukana. Ammatti argeologit eivät varmasti pitäneet tästä yllätys löydöksestä tuolloin yhtään ja asettuivat heti tietenkin vastahankaan? Ihmiskunnan historia menee faktojen valossa paljon pitemmälle ajalle, mitä ”arvossa olevat” tiedemiehet eivät pysty nielemään ja hyväksymään.

    Ihminen asettuu muutenkin aina lunnostaan vastahankaan jos tiedossa on suuria muutoksia vallitsevaan kulttuuri käsitykseen. Tästä öljy ja autoteollisuus eliitti porukka ekana pelästyy ja on heti tietysti vastahankaan. Filosofiset ja kulttuuriset näköalat muokkautuisivat uusiksi, ihminen ei enää olisikaan älykkäin elämänmuoto jos todetaan Bosnian pyramidi hankeiden valtavuudesta johtuen että muukalaiset avaruudesta ovat olleet pyramidien rakennus hommassa mukana, tai heidän rakentamia kokonaan ihmiskunnan metsästäjä keräilijä aikakaudella. Öljyteknologia on vääristänyt yhteiskunnan, koska maailma on hyvin öljyvetoinen edelleen. Vapaa energia pelottaa erityisesti juuri öljy ja autoteollisuuseliittiä. Ilmainen vapaa energia laittaisi eliitin polvilleen heti ensimmäisenä.

    Ilmeisesti myös nämä pyramidi vapaaenergia asiat olisivat edelleen niin mullistavia, että viralliset todisteet on päätetty ainakin ihmiskunnan tässä kehityksen vaiheessa vielä salata, vaikka huonosti näyttää nyt salaaminen enää onnistuvan…

  • Klytööö sanoo:

    Et ymmärrä pyramideista yhtään mitään etkä nähtävästi faktoja bosnian pyramideista. Useat ammattiargeologit ovat todenneet ne luonnonmuodostelmiksi joita on muokattu. Otahan faktoista selvää edes.

  • Arska sanoo:

    Klytööö:

    Video haastattelu tehty 2017 ja rakennusalan yrittäjä Matti Salo kertoi että on ollut rakennusmestarina lähes 40 vuotta, sekä ollut rakennusalan suunittelutoimisto 13 vuotta, siis hänellä aika paljon rakentamiseen liittynyt leipätyö ja itse käynyt tutustumassa näihin Bosnian pyramideihin. Aurinko pyramidin korkeus on 220 metriä virallisesti, mutta laakson pohjalta on Aurinkopyramidin huipulle 400 metriä. Kuun pyramidin korkeus on 180 metriä, eli sekin on vielä korkeampi kuin Keopsin pyramidi. Bosnian pyramidit säylyneet huomaamattomana kun ovat maa aineksen peitossa kaikki ja peittyneet noin 12000 vuotta sitten maa aineksilla radiohiiliajoituksen mukaan. Bosniassa ensimmäiset kaivaukset käynnistyneet 2006 pyramiditutkijan toimesta.

    He saivat luvan kaivaa yhtä sivua laajemmalti ja sitten valtion hallitus yllättäin esti ettei saadakaan kaivaa laajemmin. Haitta todettiin että lähes kaikki alueet ovat yksityisessä omistuksessa näiden pyramidien ympärillä ja kukaan maanomistaja ei ole tiennyt että ne ovatkin pyramideja.

    Siellä on ½ milj. turistia jo kerinnyt vierailemaan ja informaatio on tehty aika avoimeksi ja kerrotaan mitä on löydetty ja netissä on heidän sivut. Radiohiiliajoituksen mukaan pyramidi rakennus on 29 000 vuotta vanha plus tai miinus 400 vuotta heittoa. On todettu että siellä on ollut 2-3 sivilisaatiota ennen meitä ja nämä pyramidit olisi rakennettu noin 25 – 35 000 vuotta sillä välillä. Kuun pyramidissa kolme sivua ja materiaali on täysin eri kuin Kheopsin pyramidissa.

    Aurinkopyramidin kuori koostuu 45 cm betonnia, 45 cm savea. Siten toinen kerros 45 cm. betonnia 45 cm savea. Ja kolmas kerros 45 cm betonnia ja 45 cm savea. Lopuksi neljäs kerros 45 cm betonnia ja 45 cm savea. Toisin paikoin on pyramidin alaosilta on 95 cm betonnia 95 cm savea ja 95 cm betonnia. Betonni laatatat ovat 7 ½ metriä pitkiä ja 2 ½ metriä leveitä ja painaa noin 7 ½ tonnia kappale. Ne on ladottu rinteeseen tietyllä tavalla ja betonni on niin vahvaa ettei tänäpäivänä pystytä valmistamaan. On arveltu että niitä on lämmitetty 400 – 500 Celssius asteen lämpötilassa ja siten saatu näin vahvaksi.

    Aika vaikea uskoa uskoa että luonnon maan muodostumat kerrostuvat näin ja sitten vielä 45 asteen kulmaan sivut kallelleen ja sitten vielä pohjois ja etelä suuntaan pyramidien sivut erittäin tarkasti ilmansuuntien mukaan pohjoinen/etelä suunta ja tämä on aika selkeä merkki siitä miten ne on keinotekoisesti rakennettu, eikä luonnon muovaamina syntyneet. Pyramidit rakennettu alueelle jossa ei esiinny maanjärjestyksiä. Pitkäaikainen rakennusalan yrittäjä Matti Salo tuskin höttöä puhuisi näistä Bosnian pyramideista kun on itse paikan päällä käynyt niitä katsomassa. Luotan kyllä pitkän linjan rakennusalan yrättäjän havaintoihin, joka on itse paikan päällä käynyt katsomassa pyramideja.

    Lähde: http://paranormaaliblogi.net/?s=bosnia

  • Andro sanoo:

    Onhan noista tosiaan tutkimustietoa ihan riittävästi. He ketkä uskovat vain valtavirtatieteeseen, kieltävät luonnollisesti kaiken muunlaisen informaation. Ihan sama tilanne on pitkien luurankolöydösten kanssa joka puolella tätä planeettaa. Niistä on kirjoitettu esim. Usan sanomalehdissä useita kertoja 1800-1900 luvulla. Luurankojen pituudet 270 cm:stä ylöspäin. Mustan aurinkologon Smithsonian Instituutille on löydöksiä toimitettu. He kuitenkin kiistävät koskaan vastaanottaneensa sellaisia. Smithsonialla on kirjaimellisesti ”luurankoja kaapeissaan”.

  • Arska sanoo:

    Hyvä Andro olet oikeassa jälleen valtavirtatieteestä. Monet evoluutioteorian kannattajat haluaisivat mielellään leimata kaikki tällaiset jättiläisistä kertovat kirjoitukset ja kuvat väärennöksiksi, koska ne eivät sovi teorian oletuksiin ihmisen kehityksestä, mutta kuten näkyy, todisteita pitkistä luurankolöydöistä löytyy joka puolelta planeettaa.

    Vuonna 1900 löydettiin Yhdysvalloista 5,5 metrinen kivettynyt jättiläisen luuranko, joka oli tarkoitus lähettää Smithsonian-instituutin haltuun. Lähde:
    http://chroniclingamerica.loc.gov/lccn/sn84028490/1900-05-18/ed-1/seq-7/;words=giant+skeleton+UNEARTHED

    Missourilaisesta hiilikaivoksesta löydettiin vuonna 1885 110 metrin syvyydestä muinainen kaupunki, josta löydettiin jättiläisen luurangon jäänteitä. 137-senttisen reisiluun perusteella jättiläinen on ollut noin 5 metriä pitkä ja painanut yli 1,5 tonnia. Lähde:
    http://query.nytimes.com/mem/archive-free/pdf?res=9E0CEFD81030E433A2575AC0A9629C94649FD7CF

    The Coconino Sun -lehden mukaan Texasista löydettiin 5,5 metriä pitkä jättiläisen luuranko. Näin pitkän luurangon omistaja painaa helposti yli 2 tonnia.
    http://chroniclingamerica.loc.gov/lccn/sn87062055/1919-07-11/ed-1/seq-11.pdf

  • Pasi Kulju sanoo:

    Arska:
    Miten rakennusmestarikoulutus tai rakennusalan yrittäjyys antaa mitään kompetenssia arkeologisille tutkimuksille?

  • Arska sanoo:

    Pasi Kulju:

    Kompetenssi (asiantuntijan tms.) pätevyys; (tuomioistuimen, viraston tai virkamiehen) toimivalta, oikeus ratkaista jokin asia.

    Voisin kysyä sinulta Pasi Kulju ihan samaa että miten oma koulutuksesi tai yrittäjyys antaa mitään kompetenssia arkeologisille tutkimuksille?

    Vaikuttaa nyt selvästi siltä Pasi Kulju että yrität tehdä tavallisesta asiasta arvovaltakysymystä. Byramidit kuitenkin aivan tavallinen asia eikä liity mihinkään arvovaltaan, arvoasemaan, henkilökohtaisiin ominaisuuksiin tms. perustuvaan vaikutusvaltaan, auktoriteettiin. Turha siis yrittää vedota rakennusmestarin kompetenssiin. Välttämättä ei myöskään tarvitse olla argeologi huomatakseen omilla silmillään että Bosniasta on löydety pyramidit.

    Mielestäni Bosnian pyramidit selvästi löydetty ja rakennusmestarin asiantunteva pätevyys rakennusten tekotavasta ja materiaalien kestävyydestä perustuu yleensä huoleliseen tarkkuuteen ja tässä tapauksessa myös pitkään kokemukseen. Kyseiset ominaisuudet ovat yleensä huomattavasti luotettavampia pitkän kokemuksen omaavilla rakennusmestareilla, kuin tavallisilla ihmisillä.

    Näyttää olevan erittäin paha juttu, jos satuu löytämään maan peitossa olevat maailman suurimmat pyramidit yllättäin ikään kuin ohimennen Bosniasta, Semir Osnamanagiċin toimesta vuonna 2005 ja ilman akateemista loppututkintoa. Asia silloin löydettäessä varmaan monimutkainen ja tässä paljon kateutta mukana, siis ammatti argeologit eivät varmasti pitäneet tästä yllätys löydöksestä tuolloin yhtään ja asettuivat heti tietenkin vastahankaan?

    Wespa: ”Ihmiskunnan historia menee faktojen valossa paljon pitemmälle ajalle, mitä ”arvossa olevat” tiedemiehet eivät pysty hyväksymään.” Samaa mieltä Wespan kanssa tästä ja monesta muustakin asiaan liittyen.

    Andron terävä kommentti kuvaa hyvin tämänhetkistä tilannetta Bosnian pyramideista: ”Onhan noista tosiaan tutkimustietoa ihan riittävästi. He ketkä uskovat vain valtavirtatieteeseen, kieltävät luonnollisesti kaiken muunlaisen informaation.”

  • Pasi Kulju sanoo:

    Arska:
    Eikun sitä vaan kun itse mainitsit moneen otteeseen kyseisen herran tittelin ja vannoit uskoa hänen mielipiteeseensä. Olen rakennusinsinööri, eikä minun koulutukseen ainakaan liittynyt mitään 1800-luvun arkkitehtuuria muinaisempaa, enkä väittänyt tietävänikään mitään arkeologiasta tai pyramideista. En myöskään ottanut kantaa siihen, onko nämä luonnollisia vai rakennettuja muodostelmia, enkä ota vieläkään. Ihan mielenkiintoisia kyllä ovat, en ole kuullutkaan näistä aiemmin.

    Se, mihin tämä Wespan tekstinpätkä perustuu, olisi kiva kuulla lisää:
    ”pyramidit olivat aikansa energiakeskuksia, niiden ympäriltä on mitattu parantavia energioita ja niiden rakennusmateriaali sekä muoto mahdollistaa energian siirtämisen. Tämä energia mahdollistaa parantumisen, paremman ja terveellisemmän viljelyn lähialueella jne. Tätä energiaa voidaan käyttää myös pyörittämään vaikka radiota tai pitämään valoja päällä, tankkauttamaan autoja jne”

  • Arska sanoo:

    Pasi Kulju:

    En ole vannonut täällä mitään, vaan olen sanonut vain mielipiteeni. Tarkoitin kommenteissani sitä että kyseinen rakennusmestari oli käynyt paikan päällä Bosniassa tarkistamassa pyramidit ja luotin hänen tuomaan tietoonsa, joista muodostin osan mielipiteistäni, enkö olisi saanut? Vaikuttaa selvästi rakennetuilta muodostelmilta, koska pyramidien sivut ovat tarkasti suunnattu ilmansuuntien mukaan. Luonnolliset muodostelmat eivät muodostu ilmansuuntien mukaan.

    Teit kysymyksen, joka liittyi argeologiaan eli Arska: ”Miten rakennusmestarikoulutus tai rakennusalan yrittäjyys antaa mitään kompetenssia arkeologisille tutkimuksille?” Juu et väittänyt tietäväsi mitään argeologiasta, mutta otit argeologia alueen tosi juonisti kuitenkin esiin edellä kerrotun kysymyksen muodossa.

    Huomaan mihin pyrit ja mitä yrität ajaa takaa juonisti. Vaikuttaa siltä että yrität näköjään sälyttää syyn omasta epäonnistumisestasi minun harteilleni. En suostu syntipukiksi, vaan voit kantaa vastuusi tekosistasi itäällä han vapaasti itse. Rehellisyys toimii täällä tilanteessa aina parhaiten!

    Kannatan edelleen tätä Andron oivallista terävää kommenttia, joka käy tähän asiaan nyt erityisen hyvin kuin nenä päähän. ”He ketkä uskovat vain valtavirtatieteeseen, kieltävät luonnollisesti kaiken muunlaisen informaation.”

  • Andro sanoo:

    Tilanne on vähän samanlainen tuon oletetun Planet X:n kanssa. Secharia Sitchin on kirjoittanut kirjan12 th Planet. Sääkamerat eripuolilla tätä planeettaa näyttävät että jotakin näyttäisi olevan nousevan aurinkomme lähellä. Myöskin tavallisten kansalaisten kuvaamia videoita joissa aurinko laskee länteen ja sen lisäksi toisaalla muussa ilmansuunnassa voidaan nähdä yhtä kirkas valoilmiö millainen totuttu auringonlasku myös on.
    Asia voidaan selittää kuvamanipulaatiolla, mutta onko kaikki tuubiin päätyvä videomateriaali todellakin vain photoshopattua videokuvaa, sitä voi jokainen ihan itse pohtia.

  • Andro sanoo:

    Tarkkaavaisimmat huomasivat että tämä Pasi Kulju kääntyy merkitykseltään toiseksi aivan kuten kääntyy yritys joka on nimeltään Pasi Kuikka.

  • Arska sanoo:

    Samaa mieltä Adron kanssa siitäkin että skeptikoille kaikki valokuvat ja videot ovat tietysti photoshopattua materiaalia, mutta ne jotka ovat aidosti täällä paranormaaliblogissa kommenteissa mukana, tietysti miettii sitäkin vaihtoehtoa, että onko tuubi tosiaankin muka aivan täynä tätä photoshopattua manipuloitua materiaa. Veikkaan myös että erittäin mielellään skepat itse sotkee ja pilaa tarkoituksella kaiken kuva/video matskun tuubissa, jolloin vaikea erottaa aidot asiat keinotekoisista. Tästä näköjään hyötyy vain epäilijät itse, tyyliin että katsokaa taas olin oikeassa!

    Skeptikot eivät halua sitoutua asiaan, jota kohtaan eivät tunne erityisen syvällistä paloa ja on kaiketi vain helpompi olla pintapuolinen skepa, näennäisesti mukana ottamatta syvällisesti kantaa yhtään mihinkään. Useimmat ovat vähättelijöitä, joilla ei ole paljoa annettavaa. He vain julistavat uskoaan esittämättä itse asiasta mitään. Skeptisyys on hienoa mutta vähättely hyödytöntä!

    Se riski meidän on varmaankin otettava, että kaikki eivät ole täällä aidosti mukana. Toiset ovat jatkuvasti verhon takana, pantomiimissa, mutta esityksen täytyy jatkua, vaikka närkästyttää. The show must go on.

  • Andro sanoo:

    Arska
    Joillekkin skeptoloideille on tärkeää saada vastakkaisten näkemysten omaavat naurunalaisiksi kuitenkaan esittämättä mitään rakentavaa kulmaa itse asiaan. Yleensäkkin onhan se vaikeaa suhtautua esim. piiloluonnollisiin asioihin jos itsellä ei satu olemaan omakohtaisia kokemuksia sellaisista. Silloin puuttuu kokonaan sellainen yhteinen kosketuspinta. Toinen osapuoli voi ainoastaan lukea toisten kokemuksista joita itsellä ei kuitenkaan satu olemaan.

  • Arska sanoo:

    Andro:

    Osuit asian ytimeen, kuin psygologin yhteenveto analyysi erittely, jäsentely, tiivistelmä kokonaisuudesta. Täällä kyllä joskus ihmismieltä tutkivaa tiedettä tarvitaisiin.

    Samaa mieltä että on hyvin ymmärrettävää että skeptikoilla ei ole riittävästi juuri näihin ns. piiloluontoisiin kokemuksiin kosketuspintaa ja silloin heiltä tulee helposti tyrmäys heti myös näihin paranormaali yliluonnollinen, tieteen avulla selittämätömiin asioihin, jos ne itseltä puuttuu tyystin. Ymmärrettävää että varmaan silloin helposti toisten yllättävät ylimaalliset kokemukset tuntuvat keksityltä huuhaalta, jolle heidän pitää nauraa ja yrittää tehdä ne naurunalaiseksi.

    Tyypillistä että asia pitää vielä jotenkin ilkeästi kostaa leimaamalla kokijat daijuiksi, eli hulluiksi, tyhmksi, harkintakyvytömiksi, idiooteksi ja vähätellä koko asiaa, esittämättä asiasta mitään rakentavaa ja ottamatta syvällisesti siihen kantaa, tyyliin en tunne koko asiaa. Sepä se, toinen osapuoli voi ainoastaan lukea toisten kokemuksista, joita itsellä ei kuitenkaan satu olemaan ja soppa on valmis.

  • Andro sanoo:

    Arska
    Koivulan Tapani joskus kauan sitten totesi näin kun keskustelimme ufoaiheesta: Pararanormaalit kokemukset vaativat kolminkertaisen määrän todisteita jotta niihin voitaisiin uskoa.
    Valtavirtatiedettä kontrolloi esim. Smithsonian Instituutti. Se tarkoituksella peittelee esim. luuranko löydöksiä, joita ovat vastaanottaneet omiin tiloihinsa. Tarkoitan ihmisenkaltaisia 2,7 metrisiä ja pidempiä luurankoja. Smithsonian logosta löytyy tuo musta aurinko joka kertoo myös jotakin tuosta instituutista.

  • Arska sanoo:

    Andro:

    Koivulan Tapani tutkinut aihetta paljon ja on varmasti oikeassa tuosta aiheesta, eli Paranormaalit kokemukset vaativat kolminkertaisen määrän todisteita, jotta niihin voitaisiin uskoa.

    Andro olet oikeassa, että Smithsonian Instituutilla on luurankoja kaapissaan. Instituutti perustettiin vuonna 1846 englantilaisen James Smithsonin (1765-1829) varoilla hänen toiveidensa mukaan ”Smithsonian instituution nimellä, laitos perustettiin tiedon lisäämiseksi ja levittämiseksi”. Todellisuudessa he panttaavat peitteleevät tietoa eli kontroloivat valtavirtatiedettä, heillä näyttää olevan konkreettista todellisista esineellisistä aistein havaittavaa kouriintuntuvaa jättiläis luuranko löydöstä kaapeissaan. Näitä jättiläisten luurankoja ja fossiileita ovat vanhojen 19 vuosisadan alun sanomalehtikirjoitusten mukaan selvästi vastaanottaneet omiin tiloihinsa. Musta aurinko näköjään nousee Smithsonian Instituuti logosta.

    Jättiläisten luurankoja ja fossiileita kirjoituksia löytyy enemmänkin täältä lähteestä: https://www.rakentaja.org/index.php?topic=300.0

  • Andro sanoo:

    https://www.adonai.fi/900
    BOSNIAN PYRAMIDI JA HARMONINEN OSKILLAATIO Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com) Uutiskirjeestä 9.12.2010 Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto