ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

NASA: Marsissa todistetusti elämää

MarsYhdysvaltain avaruushallinto Nasan mukaan Marsissa todella on elämää ja asia on lähes varma. Nasa on julkaissut asian tiimoilta uusia tutkimustuloksia, joiden mukaan on lähes varmaa, että Maahan pudonneissa Mars-meteoriiteissa on jälkiä mikrobitason elämästä.

Tulokset perustuvat aiempaa tarkempaan tutkimustekniikkaan ja entistä laajempaan näyteaineistoon.

Emme vielä usko todistaneemme kiistattomasti, että Marsissa on (tai oli) elämää, mutta uskomme olevamme hyvin lähellä sitä näyttöä”, Nasan astrobiologian osaston päällikkö David S. McKay kertoi Spaceflight Now -tiedelehdelle.

Nasa herätti asiasta todella suuren kohun jo vuonna 1996 julkistamalla yhtä meteoriittia koskevia tuloksia. Tuolloin kyseessä oli pari kiloa painava kivenmurikka.

Nyt tutkittuja meteoriitteja on ainakin kolme. Kivien koostumuksen tarkka analysointi kertoo, että ne ovat peräisin Marsista. Näin voidaan sanoa, koska Mars-planeetan kamaran koostumuksesta on saatu riittävästi tietoa sitä tutkineiden luotainten ja laskeutujien avulla.

Suhteellisen läheltä Aurinkokuntaamme on myös paikannettu tähtiä joiden ympärillä on planeettoja. Tällaisia eksoplaneetoiksi kutsuttuja planeettoja on löydetty jo nelisensataa. Maailmankaikkeudessamme on siis mahdollisesti enemmän kuin miljardeittain paikkoja, joissa elämä on mahdollista sellaisena kuin me sen tunnemme.

Aikaisemmin Marsissa on arveltu olevan mm. vettä ja lunta, sekä metaanikaasuja, jotka ovat merkkejä mahdolliselle elämälle Marsissa. NASA on ottanut Marsin pinnalta myös kuvia, joissa näyttäisi olevan mm. pieniä avaruusolentoja.

Mitä mieltä sinä olet? Onko Marsissa elämää?

Lähde: hs.fi

Kiitos vinkistä killevilille! 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: NASA: Marsissa todistetusti elämää

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WM_ sanoo:

    Lainaus Erich von Dänikenin kirjasta Jälkiä avaruudesta:

    ”Yksistään meidän galaksissamme on arviolta 200 miljardia kiintotähetä. Optimistisesti voitaisiin olettaa, että jokaiseen kiintotähteen kuuluu myös planeetta; pysyn kuitenkin pessimistinä ja annan vain joka kymmenelle kiintotähdelle planeetan. Tämä tekee 20 miljardia planettaa meidän linnunradallamme. Kuinka moni niistä kiertää emotehteään ekosfäärissä, elämän vyöhykkeellä? Vain yksi kymenestä? Tällaisia planeettoja on siis kaksi miljardia.
    Kuinka moni niistä kehitti ilmakehän, jossa on elämää? Vain joka kymmenes? Tulos on siis 200 miljoonaa.
    Kuinka moni näistä elämänmuodoista saavutti teknisen älykkyyden asteen? Joka kymmenes? Tämä tekee 20 miljoonaa. Liikaako? Vain joka sadasko? Tervetuloa kaksi miljoonaa!
    Kuinka moni näistä teknologisista sivilisaatioista harrasti tähtien välistä avaruusmatkailua? Joka kymmenes? Joka sadas? Tämä tekee 200 000 tai vähintään 20 000 avaruusmatkailua harrastavaa sivilisaatiota. Eikä laskelma ole edes erityisen optimistinen. Nykyajan tähtitieteilijät ovat taipuvaisia olettamaan joka toisen auringon seuralaiseksi myös planeetan.”

  • Aleksi sanoo:

    ”Tämä tekee 20 000 avaruusmatkailua harrastavaa sivisaatiota. Mikä on keskimääräinen sivilisaation ikä? 100 000 vuottako? Nykyisen käsityksen valossa, jonka mukaan maailmankaikkeus on 13,7 miljardia vuotta vanha, se tekisi 1 sivilisaatio per 137 000 vuotta. Keskimäärin jokaisen sivilisaation väliin jäisi siis 37 tuhannen vuoden tyhjä väli. Kun tähän lisätään vielä aika, joka kestää tähtienvälisen aikamatkustuksen keksimiseen ja otetaan huomioon, että tuskin edistyneinkään matkustus pystyy loputtoman pitkiin matkoihin, voimme todeta että jopa dinosaurusten fossiilien ja elintapojen tutkiminen on ihmiskunnalle hyödyllisempää kuin alieneiden metsästys.”

  • Joni sanoo:

    Kyllä itse ainakin uskon että siellä on jonkinlaista elämää, koska on jo löydetty monia asioita jotka tekevät elämän mahdolliseksi.

  • juha sanoo:

    Marsissa todennäköisesti on tai on ollut ainakin bakteeri tason elämää mutta on mahdotonta ettei koko universumissa olisi ainakin jossain älyllistä elämää. En voi ymmärtää miten sitä edes epäillään koska maailmankaikkeus on vaan niin per….en suuri.

  • Jonii sanoo:

    Mitä pidemmälle kehittyneen elämän jälkiä löydämme, sitä todennäköisemmältä vaikuttaa pikainen ja yllättävä tuho lähitulevaisuudessa. Jos löytäisimme jäänteitä ihmisten tasoisesta sivilisaatiosta Marsissa, tuhomme olisi käytännössä varma. Itse päättely joka yhdistää nämä näennäisen irralliset asiat on kohtalaisen yksinkertaista, mutta jätän sen esittelyn Nick Bostromille.

    http://www.nickbostrom.com/papers/fermi.pdf

  • Penttijuhani sanoo:

    On kummaa yleensä kysellä meiltä tavallisita sitä onko vai elämää Marsissa! mielestäni todisteita on niinpaljon että se riittää todistamaan,eikä aivan varmasti kaikkea tietoa ole vielä julkaistu suurelle yleisölle.
    Joka tapauksessa siellä ollaan kuvattu niinpaljon sellaisia jota ei voida selittää luonnollisella tavalla syntyneeksi!

  • 555+111 sanoo:

    ”Yhdysvaltain avaruushallinto Nasan mukaan Marsissa todella on elämää ja asia on lähes varma.”

    – Huomaako kukaan pientä ristiriitaa tässä lauseessa? Jos Marsissa on TODELLA elämää, miten asia on LÄHES varma.

  • Jugemon sanoo:

    Tuota, en pitäisi tällaista artikkelia kovin paranormaalina.

  • Wespa sanoo:

    Olet oikeassa, mutta johtuu toki siitä minkä näkee paranormaalina. Maan ulkopuolista elämää ollaan kuitenkin pidetty paranormaalina kohtuu laajasti. Toki mikrobitason elämän voi pitää vähemmän paranormaalina, kuin vaikkapa isopäisen viisaan olennon, mutta elämää mikrobitasonkin elämä on ja se taas voi luoda mahdollisuuksia myös muun elämän olemassaololle Marsissa…

    PS. FAQ:ia voi myös vilkaista, siellä kerrotaan tarkemmin blogin sisällöstä. Kaikki aiheet eivät siis käsittele aina myöskään paranormaalia, mutta ovat muuten outoja tai aihealuetta sivuavia. 🙂

  • WM_ sanoo:

    Totta, ”johtuu toki siitä minkä näkee paranormaalina”.
    Itse näen esim erittäin paranormaaliksi ihmisten kyvyn tehdä asoista vaikeampia kuin ne oikeasti onkaan 😉

  • marjaisa sanoo:

    Vanhan esoteerisen perimätiedon mukaan elämää voi olla aineen eri värähtelytasoilla oman aurinkokuntammekin muilla planeetoilla. Värähtelytaso on olennaista sen suhteen, mitä aisteillamme pystymme havaitsemaan. Tämän mukaan esim. Mars olisi elollisempi kuin pelkät mikrobit siellä tai löytynyt jäätynyt H2O. Tämä ei ole uskon asia, värähtelytasoja joko on tai ei. Niillä luonnonolosuhteet olisat erilaiset kuin havaitsemamme materiaalinen todellisuus lämpötiloineen, kaasukehän laatuinen, auringon säteilyvoimakkuuksineen, jne

  • Yoshi sanoo:

    Kirjoittelenpas nyt ekaa kertaa tänne ku on nii suht mielenkiintonen asia, tai noh ainaha sitä ihmiset pohtivat onko maailman ulkopuolella elämää. Mutta tuo Nasan lausunto tuosta että ovat löytäneet mikrobi tason elämää ei juuri muuta mitään, sillä uskoakseni mikrobitason elämää on monilla miljardeilla tuhansilla planeetoilla eikä se ole kovinkaan harvinaista.

    Meidän Linnunrata galaksimme on galaksien joukossa hyvin pieni, muun muassa naapuri galaksimme Andromeda on noin 1 1/2 kertaa suurempi ja siellä on miljardettain enemmän tähtiä ja planeettoja kuin täällä, joten on varmaa että ainakin jossain olisi älyllistä elämää, sillä ajatuskin että elämää ei olisi muualla kuullostaa täysin naurettavalta ja typerältä ihmisten spekulaatiolta, jota pidämme yllä vain siksi että voisimme olla maailman voimakkain elämänmuoto.

    Nasan uutinen ei siis tullut yhtään yllätyksenä.

  • Levedra sanoo:

    Ei välttämättä marsissa, mutta kuten WM sanoi, jossain ainakin 🙂

  • ”…joten on varmaa että ainakin jossain olisi älyllistä elämää…”

    No, varmaahan maan ulkopuolinen älyllinen elämä ei tietenkään ole ennen kuin saamme siitä jonkinlaisia todisteita. Todennäköisenä sitä voisi melkeinpä pitää…

  • lohikäärme sanoo:

    AI HUMANOIDIEN PLANEETTA 😀 vettä ja elämää :p wautsi 🙂

  • lohikäärme sanoo:

    😛

  • SJEH sanoo:

    Avaruus ei tarjoa kuin viestintää, ajassamme matkailua olemme uhranneet mahdollisen avaruudellisen aurinkorantojen ja tänään kansojen kertaalleen käyttää sexi ilmiöitään, voimme liikkua vain maanpäällä, ajatella jos emme olisi Jumalamme lapsia, Tai Jos Jumalamme olisi olemassa, saanko pisteitä, saanko lunastaa hyvitys ja korvaus linjassa vaikka helluntaikirkkoakin ylempää hengellistä kielitaitoa, ja naimisiin ei mennä maan päällä eikä avaruudessa, olemme erittäin yksinäisiä. RAAMATTU! RAAMATTU! RAAMATTU! AUTA!

  • avaruus kiehtoo mua niin vimmatusti että mä voisin tehdä itsemurhan

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto