ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFO Rio De Janeirossa

20.1.2010 havaittiin Rio De Janeirossa isohko UFO. Tässä videomateriaalia kyseisestä tapauksesta.

http://www.youtube.com/watch?v=71vJGlTAHHc

Videon bongasin Journey Towards Enlightenment -blogista.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: UFO Rio De Janeirossa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jahvettineljäs sanoo:

    Ufohan se siellä, kun emme kerran tiedä mikä se on.Kukahan sitä ajelee, omat, vai kenties alienit itse ja minne matka? 🙂

    Kai kohta joku, jonka maailmankuvaan ei vaan sovi tällaiset,tulee ja väittää kuvassa hilluvan kiekon olevan joko:

    1.suokaasua
    2.kiinalainen paperilamppu
    3.frisbee
    4.säähavaintopallo
    5.tietokoneella tehty
    6.heijastuma jostain valosta,johonkin linssiin tms
    7.viallinen videokamera
    8.kuvaajan oma sormi linssin edessä
    9.uudenvuodenraketti joka possahtaa ”viiveellä”
    10.näköharha.

    Juu, se ei tietenkään voi olla minkäänlainen alus jota on ohjaamassa elävä olento,eihän? Varmaan sitä teidän suokaasua taas..

  • anlyytikko sanoo:

    mun mielestä se on riippuliidi tai joku sen tapainen missä on valot sen tarkemmin en osaa tän videon perusteella sanoa pitäis nähdä ja kuulla paikanpäällä

  • random sanoo:

    Mukavasti kamera taas heiluu.

  • Haddock sanoo:

    Ehdottomasti suolikaasua. 😀

    Harmi muuten ettei kuvaaja älynnyt tukea kameraa mitenkään.

    Ja skeptikot sanoo taas että feikki kunnes aukottomasti todistetaan aidoksi ja sehän on mahdotonta.

  • DEA sanoo:

    Kyllä toi kovasti näytti ilmalaivalta jossa valot, eli zeppelin. Valitettavasti ei käynyt ilmi miten tuli ja lähti paikalta. Jos liikkui noin hitaasti niin en kyllä laittaisi rahojani sektoriin ”avaruusalus”! 😉

  • Wespa sanoo:

    Onko ilmalaivoissa noin paljon vilkkuvia valoja?

  • DEA sanoo:

    Kyllä on jos niitä halutaan siihen laittaa. Sähän voit vaikka vuorata koko hässäkän erilaisilla valoilla ja ledeillä. Vai onko se sinusta Wespa jotenkin mahdotonta? Tarkoitus on varmaan herätää mielenkiinto ja siinä ollaan onnistuttu! 😉

  • Calico Jack sanoo:

    Nykyisin ufot ovat pääasiassa pimeällä havaittuja valoja ja epämääräisiä suttuja valokuvissa. Vanhaan hyvään aikaan ne muistuttivat erehdyttävästi kakkuvuokaa, pölykapselia ja muuta kodin esineistä värkättyä avaruuden ajokkia.

    Miksei nykyisin enää kuvata tällaisia ufoja? Missä ovat ne Adamskin ja Meierin tyylin läpyskät? Muutenkin ufojen design on muuttunut ajan myötä paljon. Ennen niissä oli selkeästi ikkuna-aukot ja muuta härpäkettä.

    Nykyisin ne ovat vain virtaviivaisia kromi ellipsoideja, jotka lentävät kameran ohi niin älytöntä kyytiä, ettei niistä saada edes selkeää kuvaa.

    Kaksi vaihtoehtoa: Joko muukalaisten teolliset muotoilijat ovat päätyneet suunnittelemaan virtaviivaisempia aluksia, tai sitten alusten virtaviivaisempi ulkoasu on ihmisen tekemää designia, joka seuraa tämän hetkistä konseptimuotoilua ja suunnittelua 😉

  • Naali sanoo:

    Oon huomannu kanssa noitten ufojen desingin vastaavan ihmisten trendejä. 50 -luvulla ne oli tysliä metallisia kiekkoja, nyt niissä on valoja ja muuta kivaa X)

  • Wespa sanoo:

    En sanoisi ihan noinkaan. Kyllä niitä kiekkoja nähdään vieläkin. Kiekko näyttää yleensä vaan jännemmältä yöllä jos on esim. valot päällä. 😛 Muoto on ollut suurimmassa osassa tapauksia edelleenkin se lautasmainen jos ei muutamia kolmion muotoisia oteta huomioon.

    Tarinoissa olen kuullut juttua ikkunoista, mutta missä kuvissa tai videoissa näkyy ikkunoita (vanhoissa tai uusissa)? Eikö se vaadi aika lähikuvaa?

    Yhden uudemman videon tosin tiedän, jossa voi erottaa jotain ikkunoita.

    Erilaisten alusten ilmestyminen voi johtua myös mahdollisesta reverse-engireeningistä ja siitä, että maapallolle on saapunut uusia rotuja… Toki osa (ellei jopa suurin osa) ufohavainnoista on virhearviointeja ja mahdollisia feikkejä, mutta yksikään feikki ei voi kumota yhtäkään aitoa tapausta.

    Toki hoaxeilla saattaa olla tietty trendi, mutta se ei vaikuta aitojen alusten trendeihin, tai ei sitä tiedä vaikka osaisivat muuttaa muotoaan meidän trendiemme mukaan. 😀

  • nakkila sanoo:

    wespa link link 😉

  • Wespa sanoo:

    Linkkiä mihin? Siihen videoon, jossa näkyi ikkunoita… Sitä en juuri nyt jaksa kaivella, mutta se oli näitä joita kuuluu parhaisiin tapauksiin 2007-2009 akselilta sellanen yöllä kuvattu tarkka video, jossa näkyy kaukana lentävä metallinen puolipallon muotoinen alus, josta on juuri ja juuri erotettavissa olentoja. Muistaako joku, pistäkää linkkiä? Muistaakseni on siitä joku versio tässä blogissakin.

  • Wespa sanoo:

    Löysimpäs pienellä googletuksella. Tästä videosta siis on kyse (tosin pitempi versio siitä).
    http://www.metacafe.com/watch/2803860/ufo_istanbul_kumburgaz_turkey/

  • donotbelivebs sanoo:

    hienon radio-ohjattavan lennokin on joku rakentanu. Kaverilla on melko samanlainen, paitsi siihen ei ole kiinnitetty tollasia valoja. BS!

  • Sämi sanoo:

    Haha xD Tuskin mikään frispii olisi. Paitsi jos siihen jotain L-E-D lamppuja kiinnittelisi ymäriillensä. .. 😀 mutta en siihen usko.

  • foliohattu sanoo:

    jos taivaalla näkyy jotain jännää nii sen on pakko olla ekstraterrestriaalinen ilmiö? aivan selvä IHMISEN tekemä ja ohjaama zeppelin tai vastaava.. ja wespalle: tuossa näyttää olevan 3 tai 4 vilkkuvaa valoa, eikös lentokoneessaki vilku joku valo tai pari aina? en jaksa alkaa penkomaan ilmailulakia, sen saa tehdä joku muu..

  • Fu5e sanoo:

    Wespa:
    tammikuu 28, 2010 10:51

    Onko ilmalaivoissa noin paljon vilkkuvia valoja?

    miksei voisi olla?? Ei kuullosta mitenkään mahdottomalta mielestäni ainakaan, vai onko jokin joka tekee tämän mahdottomaksi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto