FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Project Camelotin haastattelussa Aaron McCollum

Yhä enemmän on saatu haastatteluihin ns. whistleblowereita, eli salaisissa projekteissa toimivia tai toimineita ihmisiä, jotka haluavat saada totuuden esille. Huomattavissa on siis muutos sisältäpäin. Ehkäpä se disclosure on kohta tulossa.

Uusiin esille tulleisiin whistleblowereihin kuuluu Project Camelotin haastattelussa oleva Aaron McCollum. Aaron on kolmannen sukupolven jäsen joka kuuluu Project Talentiin, joka on jatkoa MKUltralle. MKUltran yksi tarkoitus oli kehittää ”psyykkisiä sotilaita” ja supersotilaita.

Aaron kertoo mm. Yemenissä sijaitsevasta tähtiportista ja tiedoista joita hän on saanut eri lähteistä ja salaisissa projekteissa työskenteleviltä ihmisiltä. Haastattelu on kuvattu tammikuun 9 päivä tänä vuonna.

http://www.youtube.com/watch?v=22S2TNMf8v4

Aaronin videolla kertomasta Yemenin tähtiportista löytyy paljon myös muuta tietoa netistä:
Yemen Stargate a reality.. Warships from every major nation are NOT there because of PIRATES
Yemen Stargate Opening 1 5 2010 . World Forcing Ufo Disclosure
StarGate Aden poses a HUGE International Quandry, Flyovers at Yemen harder to Cover Up

EDIT:

Muutama katsastamisen arvoinen lisälinkki:
Stargate in Yemen explanation for heightened interest?
Yemen Stargate Open Proof & Pictures Of The Open Stargate 1 13 2010

Tykkäys ja jakotoiminnot:

31 kommenttia aiheeseen: Project Camelotin haastattelussa Aaron McCollum

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Huttu sanoo:

  Toi tähtiportti juttu on aika … öh.. no joo 🙂 Onko siitä mitään todisteita paitsi huhupuheita?

 • WM_ sanoo:

  Hyvin mielenkiintoinen pätkä!
  Huttu, siinä sanottiin, että se on nostattamassa ”fiilistä”, että uskoisi sellaiseen. Taino, itse katsoin vasta parikyt minuuttia tota.

 • Wespa sanoo:

  Huttu todisteina on whistleblowereiden lausunnot. En laskisi itse niitä huhupuheisiin, mutta kaikkien sanaan ei tarvitse luottaa (jokainen tyylillään). Kuitenkin tuosta tähtiportista on paljon tietoa myös ympäri nettiä ja Yemenin tilanne on aika ihmeellinen. Eri puolilta maailmaa sota-aluksia, jotka tukevat tyypin puheita. Aaron näkee mahdollisena myös ns. False Flag jutskan jonka turvin Yemeniin USA alkaisi vetämään kunnolla joukkoja. Saa nähdä miten käy…

  Myös muut whistleblowerit ja muut aikaisemmat lähteet ovat maininneet mm. tähtiportin, jolla salaisten projektien henkilöt ovat käyneet mm. Marsissa. Aika scifiltähän se kuulostaa, mutta ei sitä koskaan tiedä mitä miljardeilla ja salaisilla projekteilla saa aikaan tai lähinnä ottaa haltuun.

  Ajattelin tutkia asiaa kuitenkin syvemmin ja teen siitä mahdollisesti pohdintavideon. Pysykää kuulolla. 🙂

 • Wespa sanoo:

  Lisäsin muutaman informatiivisen lisälinkin artikkeliin. Sen tarkemmin en ole vielä niiden sisältöön kerennyt tutustua, mutta noin pikaiselta vilkasulta ne saattavat tuoda lisäinformaatiota aiheeseen liittyen. 🙂

 • Keinonen sanoo:

  Yemenissä sattuu olemaan myös al qaidan ja osaman ”pääkonttori”
  Noilla sotalaivoilla voi olla paljonkin tuon kanssa tekemistä.

 • Wespa sanoo:

  Näin on kovasti alkaneet väittää, jotta saataisiin asioita peiteltyä. Haastateltava tyyppi taisi jopa tuossa videolla ennustaakkin kyseisen tapaisia False Flag -juttuja. Tammikuun 9 päivä siis kuvattu. Onko kenelläkään hajua koska tuota Al Qaida -juttua alettiin levittämään, ennen vai jälkeen videon?

  Jonkinlainen isompikin invaasio saattaisi olla mahdollinen…

 • Laakeri sanoo:

  Osamasta ja Al-Qaidasta nyt en menisi ihan vannomaan, mutta eikös tuolla Adenilla mahda olla niitä rosvoilevia piraatteja joiden takia sinne lähetetään sotalaivoja ??

 • recon sanoo:

  Al-Qaidan toiminta Jemenissä on ollut tiedossa jo vuosia. Siellä on koulutusleirejä yms… Maa on suht köyhä joten luulen et terrostirahat ovat tervetulleita. Aldeninlahti on aika levotonta aluetta merirosvojen takia ja siksi siellä on monikansallinen laivasto ollut jo tovin. ( vai onko merirosvotkin False Flag juttuja)

  Jemenissä ollut aika paljon iskuja ulkomaalaisia kohtaan, Esim. USAN suurlähetystö syksyllä 2008.

 • lommo sanoo:

  Wespa tota al-qaida shittiä alettiin levittämään 25.12 jälkeen, kun tapahtu se lentokonepommijuttu

 • Wespa sanoo:

  Videon mukaan juuri merirosvous on yksi tapa pitää ihmiset loitolla (false flag -juttuja siis videon mukaan juurikin). Fakta on kuitenkin se, että siellä on (tai ollut, ilmeisesti vieläkin) pienellä alueella useiden eri maiden sotalaivoja ja NATOnkin porukkaa.

  PS. Mihin perustuu tietosi, että Al Qaida olisi toiminut Yemenissä ja siitä olisi tiedetty jo vuosia?

 • recon sanoo:

  marraskuussa 2002 Jemenin hallituksen joukot pidättivät 104 epäiltyä A-Q jäsentä,samoihin aikoihin CIAn operaatiossa räjäytettiin 6 epäiltyä A-Q jäsentä taivaan tuuliin, joukossa Abu Ali al-Harithi.(jonka uskotaan olleen USS Colen kohdistuneen hyökkäyksen takana)

  2002 alkupuolella usan erikoisjoukot tekivät iskuja Jemeniin,A-Q tukikohtiin, tästä oli uutisissakin.

  Lokakuussa 2008 A-Q militantit hyökkäsivät USAn suurlähetystöön.(19 kuoli)
  Tässä nyt muutama, plus että siellä toimii muutama muukin fundamentalistijärjestö jotka ovat iskeneeet ulkolaisia vastaan….
  Fakta tosiaan on että siellä on eri maiden sota-aluksia mm. Norjalainen hävittäjä. Enkä epäile etteikö maajoukkojakin olisi, ei sitä ole ikinä kiistettykkään…

 • Pokahontasipas sanoo:

  Tää foorumi ja koko sivuston taso laskee jopa luulotautisen hörhöilyn alapuolelle. Metaani ei mahdollista elämää, eikä missään muualla ole koskaan noin väitetty kuin täällä satusivuilla.

 • keinonen sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=ZWtEp3fLLvo
  Muunmuassa tässä dokumentissa mainitaan että jenkkien tiedustelupalveut kuten NSA ovat tienneet tuosta al qaidan
  ”konttorista” jo ennen 9/11 iskuja. Sinne tehtyjä ja sieltä lähteneitä puheluita on kuunneltu tarkasti jo siis aika pitkään. Eli on aika turha lähteä olettamaan että tämä kyseinen video vaikuttaisi mitenkään tuohon asiaan. Jenkkien invaasio yemeniin kaikkien sen terroristi kytköksien takia tuntuu jopa todennäköiseltä, joten aika vaikea tuosta on mitään tähtiportti kytköksiä lähteä vetämään. Toivotaan että yemenistä ei tule seuraavaa iraqia. Obamalla on kyllä kädet täynnä jo näissä kahdessa katastrofioperaatiossa (iraq ja afghanistan) joten vaikea kuvitella että uusia sotarintamia tullaan pistämään aluille ennenkuin nuo vanhat sotkut ovat selvitetty.

 • WM_ sanoo:

  Miksi sitten meidän ilmakehä mahdollistaa elämän?
  Jätä lukematta, ettei aikasi hukkaudu 🙂
  Disney tarjoaa tuttua ja turvallista viihdettä.. keep it!

  ..Jatkan nyt tuon videon katsomista kun ei aamulla kerennyt

 • cryptochrome sanoo:

  pocahontasipas.. Meren pohjassa tupruttavat mustiksiavuttajiksi kutsutut vulgaanista alkuperää olevat ”savupiiput” pulputtavat
  pihalle myöskin metaanikaasua.
  TÄtä metaanikaasua ”savupiippujen” äärellä elävät mikrobit pystyvät hyödyntämään, migrobien kanssa symbioosissa elävät
  suppiloputkimadot taas pystyvät hyödyntämään migrobien energian
  ja suppiloita taas hyödyntävät muut eläimet . ravut ja kalat.
  muodostaen näin täydessä pimeydessä auringonenergiasta riippumattoman ekosysteemin..
  Metaani ekosysteemin siis..
  sulla oli tiedoissa aukko.:)
  aika paranormaalia mustattupruttajatin on.

 • Huttu sanoo:

  Metaania on meidän ilmakehässä kuitenkin aika vähän joten on hassua vetää johtopäätös että metaani mahdollistaa elämän, noh kukin tyylillään niinku wespa sanoi. Tämä sivusto tuntuu olevan pullollaan mukatietäviä tiedemiehiä, vaikka kenelläkään ei ole wikipediaa parempaa tietoa elämän vaatimuksista saatikka muustakaan aiheesta.

  Ja mitä tulee noihin pillinsoittajiin en pahemmin uskois ihan kaikkea mitä ne sanoo. Kuinkas monet tälläset on lupaillut jo alieneiden paljastusta ja muuta salaista tulevan julki? Yksikään heidän lupauksistaan ja ”ennusteistaan” ei ole toteutunut, vaikka kuinka ovat kehuneet työskennelleensä kaiken maailman salaisissa operaatioissa tai väittävät tuntevansa tärkeitä henkilöitä.

  Jostain kumman syystä noi aina uppoaa väkeen. Project Camelot on jo itsessään yksi iso huuhaa-poppoo, mitään niiden juttuja ei tulisi ottaa todesta

 • circle sanoo:

  Täytyy sanoa että tämä video on parasta, mitä PB on julkaissut pitkään aikaan. Todella tasokasta viihdettä, ja kukapa voisi todistaa että ei olisi totta?

 • henyy sanoo:

  http://nwohavaintoja.blogspot.com/ <—— tossa teille! Erittäin mielenkiintoinen sivu. Kerrotaan mitä maailmassa oikeasti tapahtuu. Paraplogi ja kyseinen sivusto on parhaat sivustot, josta saa tämäntyyppistä tietoa! Suosittelen!

 • Wespa sanoo:

  Metaani on viite (bakteeri)elämälle…

  Vesi, metaani ja monet muut yhdessä viittaavat elämään ja mahdollistavat elämän mahdollisuuden… Metaani itsessään siis ei mahdollista elämää, mutta on viite mahdolliselle elämälle! Metaanin olemassaolo kertoo siis, että elämän olemassa olo on Marsissa mahdollisesti mahdollista.

  Olin kuitenkin muotoillut asian vähän huonosti tuohon uusimpaan Mars-artikkeliin ja siitä sai virheellisen kuvan. Korjasin asian ja nyt se on ilmaistu oikeammin. Kiitos korjauksistanne. 🙂

  Professori Colin Pillinger: “Metaanin selvin/yleisin lähde on organismit. Joten jos löydät metaania ilmakehästä, voit epäillä siellä olevan elämää.”

  Lueppa tästä lisää NASA:n juttuja asiasta http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/01/15/nasa-vahvistaa-marsissa-on-elamaa/

  Mitä whistleblowereihin tulee, niin jokaisella on oikeus uskoa tai olla uskomatta. Tietoa löytyy muualtakin, eikä heitä ole pakko uskoa.

  PS. Metaani ei liity mitenkään tähän artikkeliin/videoon. Toivon, että jatkossa kekustelu pidettäisiin siihen liittyvissä aiheissa (tässä tapauksessa esim. tuossa Mars-uutisessa). 🙂

 • jitano sanoo:

  käykää kattoo jagbodh channelin uus video, vähän taas uutta tietoa mitä on tapahtumassa ja paikkailee ihmiskunnan historiaa uusien löydöksien avulla, erittäin mielenkiintoista tosiaan.

 • WM_ sanoo:

  Miksi nyt kommentit menee vääriin teksteihin? Wespalla meni tuo ja eilen meni jollain..

 • 555+111 sanoo:

  Kävin tuolla Project Camelotin sivuilla ja siinä tuli jo se vakuutus että en ihan heti lähtis allekirjoittamaan heidän havaintojaan.
  Näillä luotettavilla sivustoilla kumotaan hienosti toisten päätelmät ja ollaan varmoja omista havainnoista. Tämän sivuston mukaan Roswellin muukalaiset eivät olleet avaruudesta vaan tulevaisuuden ihmisiä,jotka tulivat tänne korjaamaan vääryyksiä, toinen sivusto väittää että ne olivat varmasti muukalaisia ulkoavaruudesta kun oli se sota ihmisten ja muukalaisten välillä, koettakaa nyt päättää. P C mukaan meitä ei uhkaa nibiru niminen planeetta, vaan se onkin muuttunut ruskeaksi kääpiöksi (DARK STAR). Visionäärit kehottavat muuttamaan turvallisiin paikkoihin.( itse kyseinen visionääri on jo muuttanu pienen yhteisön kanssa jonnekin syrjäiseen paikkaan).
  Näistä maailmanlopun kulteista ollaan saatu lukea riittävästi lehdistä, heille se tosiaan on aika usein maailmanloppu.
  PS. Nibiru aiheutti maailmanlopun jo 15. toukokuuta 2003 jolloin Lemurian kadonnut manner nousi ylös. siellä muuten asuu niitä liskoihmisiä, jotka oikeasti hallitsevat maailmaa, vai oliko se Illuminati joka hallitsee, kääk, jos liskot ovatkin illuja tai jos…..

 • Järki hoi! sanoo:

  555+111 I can feel your pain,
  mutta mikään uskonto ei ole kaatunut oman oppinsa sisältämiin ristiriitoihin. Mieti vaikka kristinuskoa, joka opettaa esim. kaikkien olevan tasa-arvoisia, mutta toisaalta naisen tulee alistua miehensä tahtoon.

  Uskontohan tää koko nwo-kammo on sekä ihmisille niin tärkeätä pelkop0rn0a. Se antaa ihmisille elämään jännitystä ja luo sen tunteen, että he elävät jollain tavalla merkittävässä ajassa ja ovat aivan tapahtumien keskipisteessä. Ja sillä ei ole mitään väliä, että tulevaisuudesta on miljoona ja kaks erilaista varmaa näkymää. Pääasia on, että ei oo tylsää ja, että tiedetään päivän Totuus™.

  Vällillä kanavoidaa jotain plejadilaista valomestaria, jonka mukaan me ollaan reinkarnoituneita kosmisen kirjaston avaimenhaltijoita joita kaikki nää valoveljet rakastaa ai-niin-helvetisti, ja jotka me nähään 2012 jahka me saadan meidän chakrat 9 värähtelytasolle.
  Sitten katoaan Icke-videota jossa ihmiset on fluorihammastahnalla alistettua FEMA-campeille päätyvää anunnakiliskojen karjaa (ammuuuuuu) joiden hyökkäys lavastetaan hologrammeilla huomenna tai viimeistään 2012, koska Icke sano et yks salainen tyyppi sano sille niin.
  Ja tän jalkeen sitte löydetään jonkun kuolleen bulgarialaisen ennustajaeukon salainen ennustuslista tän vuoden marraskuussa alkavasta Amerikan sisällissodasta ja robotti-ihmisistä vuonna 5000.

  En tie pitäisikö itkeä vai nauraa tälle kuinka, joku random heppu internetissä voi sanoa videolla ihan mitä schaibaa tahansa ja tietyt tahot tulevat julistamaan tätä messiaanisena sanomana ja jumalallisena totuutena ilman kritiikin häivääkään. Nyttekin vaan joku keksi, että ”fak, intian valtameren pohjassa on pakko olla staargeitti ku siel on natolaivoja ja ku mäki hallun semmosen jaffojen taistelukepin tai ees mpvitosen!!! Pakko kertoo tää mun revelaatio kaikille intermawebissä ku Walesin lipussakin on semmonen lohikäärme ja paavin sauvassa käpy!!! Meitsi on whistleblower”!!!
  Ja seurauksena on sitten tämmönen taas nähtävä älyllinen katastrofi. Ja kun se portti ei aukeakkaan on jo paritusinaa uuttaa nwo-profetiaa tullu julki ja sitten voidaankin keskittyä kertomaan kuinka totta ne on ja kuinka lähellä Obama-disclosure tällä kertaa on ihan aikusten oikeesti!

  Semmosen vinkin voisin antaa, että aina kun tälle blogille tulee uusi ”paljastus” tai ennustus, kelatkaa taaksepäin näitä juttuja ja huomatkaa, että ei ne edellisetkään toteutunu.

  VAROITUS:Tästä voi seurata jonkinlainen johtopäätös.

 • Saul sanoo:

  Oli ihan pakko tulla kommentoimaan, kun huomasin, että olet kirjoittanut tästä myös. Al qaeda propagandaa alettiin levittämään ennen joulua ja nyt se alkaa olemaan huipussaan. Ihan lukemisen arvoisia kirjoituksia:

  http://zale81.blogspot.com/2010/01/2012-movie-predicts-olympics-2010-event.html

  http://zale81.blogspot.com/2010/01/yemenin-tahtiportti-stargate.html

 • repesin! sanoo:

  Järki hoi! aivan mahtava avautuminen 😀 ..mut hei, on noiden em. juorujen/fraudien tutkiminen pohtiminen silti kehittävämpää ku keskittyä siihen schaibaan mitä meille automaattisesti auktoriteettien puolelta tarjotaan.

 • repesin! sanoo:

  Komentaja Amadasta oisit vielä voinu heittää jotain nasevaa sarkasmia.

 • Järki hoi! sanoo:

  ”mut hei, on noiden em. juorujen/fraudien tutkiminen pohtiminen silti kehittävämpää ku keskittyä siihen schaibaan mitä meille automaattisesti auktoriteettien puolelta tarjotaan.”

  Joo ei sitä teeveen setääkään pidä aina uskoo, itsenäinen ajattelu on aina paikallaan. Mutta monilla näyttää olevan semmonen ongelma, että suhtaudutaan ääääääääärimmäisen kriittisesti siihen mitä auktoriteetit sanoo, mutta kun joku random youtube puhuvapää sanoo vaikka olevansa joku ajassa matkustava reptiliaaneja vastaan taisteleva mentaalikommando, jota NSA, CIA ja TPS jahtaa, niellään koko setti ilman mitään ongelmaa.

  Ja kyllä ainakin joidenkin salaliittoteorioiden pohtiminen on ihan paikallaan, esim. 9/11, mutta vaarana on aina, että mopo lähtee käsistä ja kohta ollaankin varmoja siitä kuinka kuningas Victoria on muotoa muuttava, abortoituja ihmisvauvoja kuivaksi imevä lisko.

  Joku itämainen heppu sano joskus jotakuinki että ”hän joka etsii viisautta on lähellä sitä, mutta hän joka sanoo löytäneensä viisauden, on kaukana siitä ja hullu.”
  Tolle toteamukselle ois jokaisen hyvä uhrata ajatus tai toinenkin.

 • Huttu sanoo:

  Loistavaa tekstiä Järki Hoi:lta 😀 I salute you! Oon sun kanssas ihan samaa mieltä.

 • Järki hoi! sanoo:

  Mukava huomata, että jotkut täälläkin on samalla aaltopituudella meikäläisen kanssa.

 • Päivitysilmoitus: Nimetön

 • socalaaa sanoo:

  And what is (1) the core knowledge about the Constitution, and (2)about our core democratic values, and about (3) the duties of citizenship that you think the public schools actually teach? Or should teach? Please be explicit.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *