ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Project Camelotin haastattelussa Aaron McCollum – Osa 2

Aaron McCollum on kolmannen sukupolven jäsen joka kuuluu Project Talentiin, joka on jatkoa MKUltralle. MKUltran yksi tarkoitus oli kehittää “psyykkisiä sotilaita” ja supersotilaita.

Videolla Aaron kertoo mm. elämästään armeijan salaisissa projekteissa, sekä yhteistyöstään harmaiden olentojen kanssa.

Katso myös Aaronin aikaisempi haastattelu.

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

57 kommenttia aiheeseen: Project Camelotin haastattelussa Aaron McCollum – Osa 2

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Simple sanoo:

    Eikö ole omituista, että näillä henkilöillä, jotka ovat mukamas työskennelleet joissain salaisissa projekteissa, joihin liittyy avaruusolentoja, psyykkisiä kykyjä, super sotilaita, niin koskaan ei ole muita todisteita, kuin heidän sanansa.

    Kuka tahansa nyt pystyy keksimään tuollaisen tarinan ja kaikki uskoo..

  • Wespa sanoo:

    Asioita voi toki tutkia (haastattelun osa-alueista voi löytyä paljonkin lisätietoa) ja Aaron on liitoksissa muutamiin muihinkin whistleblowereihin jotka tukevat hänen tietojaan. Kokemukset ovat toki kokemuksia ja niitä voi olla vaikea todistaa varsinkin jos on toiminut salaisissa projekteissa.

    Toki kaikkea voi epäillä tai tutkia tarkemmin.

  • psyykkinen salama sanoo:

    Aargh! mkultra! paetkaa! psyykkinen supersotilas! 😀

    Nuo korvikset herralla varmaan ottavat jonkinlaista säteilyä kosmoksesta joka taas antaa arelle voimaa vetää kuonoon ketä vaan 🙂

    Olisi mielenkiintoista nähdä aitoja todisteita edes kerran.Siis puheen sijasta tekoja.
    Mikäli niitä superkykyjä on, mitä jos vaikka esittelisi niitä? Vai pitääkö syödä supersalainen sieni joka antaa vartiksi voimat?

    miten se homma oikein toimii?

    Jos ei aio tuoda julki muuta kuin että hei olen artsi, supersotilas ja oon ollunna vaikka missä ja kahtesti, eikä voi sitten kuitenkaan todistaa mitään, kannattaisiko vaan jatkaa vaitioloa?

    Kuka tahansa voi keksiä saman, eihän sitä tarvitse todistaa, eihän?

    Eiköhän kyseessä ole taas yksi näitä jotka haluaa julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä..

  • Höpönpöpö sanoo:

    Arvoisa psyykkinen salama, seuraavaksi sinua vaaditaan todistamaan, että tämä artsi valehtelee, mollataan kapeakatseisuuttasi ja valitellaan pelkojasi, jotka estävät sinua hyväksymästä sitä, ettei terveeseen järkeen, vapaaseen journalismiin, tieteen tähänastisiin saavutuksiin saati selkeään loogisuuteen ole luottamista.

    Luultavimmin koko ymmärryksesi taso asetetaan (tietysti sen kummemmin perustelematta) kyseenalaiseen valoon.

    Joten olisikohan vain kannattanut jatkaa vaitioloa..? =)

  • entiedämitäuskoa sanoo:

    Eiköhän ne sen työnantajat pidä huolta siitä ettei mitään todisteita ikinä löydy. Jos siis toi kaikki olisi totta niin tietenkään siitä ei löydy oikeita todisteita! Sama vaikka soittaisivat itse iltapäivälehdille ”meillä on tuolla semmonen projekti avaruusolioiden kanssa, haluatteko tulla katsomaan?”.

  • Wespa sanoo:

    Ei toki ole pakko uskoa mitä videolla esitetään eikä kukaan ole sitä vaatinutkaan. Mielestäni Höpönpön viittaus ei ollut oikein sopiva. Eri asia jos tulee suoria väitteitä valehtelusta tai muusta, niin niille toki haluaisi kuulla perusteluja tai todisteita (toki niitäkään ei ole pakko esittää), mutta mielestäni perustelujen pyytäminen on ihan valaisevaa, pääsee tarkemmin sen henkilön päähän joka väitteen tekee. Toisaalta jos se on vain perstuntumaa oman maailmanuvan kautta, niin se ei toki paljoa perusteluita vaadi ja se on ihan ok myös. Mutta kun joku sanoo, että ei usko (kuten tässä tapauksessa), niin se on hänen oma asiansa ja eri asia kuin väittää jotain valehtelijaksi.

    Voi joko tutkia asiaa tai olla tutkimatta asiaa… Jos on kriittinen, niin sen voi viedä ihan uudelle tasolle ja alkaa vaikka etsimään lisätietoa kyseisen tyypin väitteistä (mm. termeistä (ryhmät, arvot ym. nippelitieto) ja niiden olemassaolosta joita hän käytti jne.). Toki tietynlaisten kykyjen kuten esim. 12 minuutin hengen pidättämisen tutkiminen ei ole mahdollista muuten kuin, että henkilö itse näyttää ne toteen, tai että niitä testataan. Kyseessä oli kuitenkin haastattelu, eikä tieteellinen koe. Toki tällaisia ehdotuksia kannattaa laittaa toki eteenpäin vaikka Project Camelotille, että testaisivat näitä väitteitä esim. videon aikana. Laittakaapas sinne suuntaan siis postia jos enemmän kiinnostaa noiden kykyjen esilletuominen, kun täällä PB:ssä meidän on vähän vaikea vaikuttaa suoranaisesti.

    Mielestäni on outoa vaatia henkilön väitteistä todisteita täällä, kun sen voi ohjata oikeaan suuntaan (henkilölle itselleen tai vaikka Project Camelottiin). Toki se on sallittua, mutta itse näen sen joskus keskustelun sivuun ohjaajana kun voisimme keskustella itse videolla olleista asioista joita oli moniakin. Nämä väitetyt kyvyt olivat vain pieni osa kaikesta materiaalista mitä videolla käsiteltiin. Todisteiden puutteiden huomioiminen on toki myös ihan ok, mutta en ymmärrä miten se edistää keskustelua muuten kuin tavalla, ”todisteet puuttuu”, ”niin puuttuukin” jne. Eikös se ollut toisaalta aika itsestäänselvyyskin. 🙂

    On jännä huomata/bongata tietynlaisia yhteyksiä (vaikka tästä videosta en muista niitä paljoa tehneeni mm. koska kuuntelin puolikorvalla) eri henkilöiden väitteiden ja haastattelujen välillä jolloin palapeli alkaa kasautua kokoon.

    Aaron mainitsi videolla kahteen otteeseen (olisiko ollut jotain 10 minuuttia väliä tuossa) jonkun numerosarjan joka ilmeisesti kuvasi hänen sijoittumistaan/sotilasarvoa tms. Tässä kriittisille skeptikoille ensimmäinen porkkana joka on helppo tarkistaa. Jos Aaron keksi päästään tuon numerosarjan, niin on helppoa katsoa matchaavatko nuo. Jos hän heittää kaksi kertaa putkeen eri numerosarjan hän puhuu vähintään sen osalta palturia tai vaihtoehtoisesti muistaa väärin, mutta tuosta on hyvä lähteä vaikka liikkeelle. Ehdotan siis skeptikoille ja kriitikoille tutkimustyötä, niin saadaan niitä kunnollisia perusteluja ja perusteltuja väitteitä kehiin. ”Todisteet puuttuu” -kommentti haastatteluvideoon kun alkaa olemaan jo aika peruskauraa. 🙂

  • kalevi sanoo:

    STARGATE?!!! Jahvat tulloo 😀

  • Höpönpöpö sanoo:

    Millainen väite sinusta, Wespa, olisi niin päätön, ettet edes sinä näkisi mitään syytä ryhtyä ’tutkimaan’ sen paikkaansa pitävyyttä? Oletko koskaan ihmetellyt miksei niinkin mielenkiintoisia asioita kuin vaikka tarot-korteista ennustamisen mahdollisuutta, maanalaisissa luolastoissa eläviä liskokansoja tai jälleensyntymistä tutkita suurella rahalla vakavastiotettavien tiedemiesyhteisöjen piirissä?

    Voitko kuvitella mahdollisuutta, että joku saattaisi päästellä suustaan niin päättömiä väitteitä ettei niiden tutkimisessakaan olisi mitään järkeä?

    Ja… Jos vastaat tämän kommentin kysymyksiin, ole ystävällinen äläkä valitse vain itsellesi mieluisia. Kysymyksiä on kolme, tosin yksi niistä on moniosainen. Tällä selvennyksellä pyrin välttämään tämänkin keskustelun ajautumista niin kovasti kavahtamillesi sivuraiteille sekä minimoimaan näitä keskusteluja toistuvasti vaivaavan jankkaamisen.

    Lisäksi pyytäisin, ihan taas vaan muusta kertovien todisteiden puutteesta johtuen, että pitäytyisit vastauksessasi niihin oletuksiin, jotka näet mahdollisiksi tässä juuri täällä olevassa todellisuudessa sikäli kuin se suinkin on mahdollista.

    P.S. ’Todisteet puuttuu’ -kommentti tulee aivan perustellusti olemaan ’peruskauraa’ niin kauan kuin ne puuttuvat. Nyt haluan kuitenkin ihan vaan oman näkemyksesi mieltäni askarruttaviin kysymyksiin.

  • Wespa sanoo:

    Millainen väite sinusta, Wespa, olisi niin päätön, ettet edes sinä näkisi mitään syytä ryhtyä ‘tutkimaan’ sen paikkaansa pitävyyttä?

    Johtuu aika pitkälti itse väitteestä. Monia eri väitteitä voi toki tutkia (johtuu vähän millaista tutkimista tarkoitat). Jos kysymys oli minulle viitattu, niin en tutki moniakaan väitteitä sen tarkemmin (ainakaan aktiivisesti), en puolesta enkä vastaan. Kuuntelen annetun informaation ja poimin siitä palaset omaan palapeliini. Sitten voi tulla samoja asioita tukevia ja samoja väitteitä vastaan jolloin palapeli alkaa eheytymään. Toki tutkimukset ovat kiinnostavia, mutta niiden ollessa puuttuvia mietin asiaa annetun ifromaation kannalta ja pyrin yhdistelemään asioita/väitteitä kun niitä tulee muiltakin henkilöiltä (muissa haastatteluissa ja nettisivuilla jne.).

    Oletko koskaan ihmetellyt miksei niinkin mielenkiintoisia asioita kuin vaikka tarot-korteista ennustamisen mahdollisuutta, maanalaisissa luolastoissa eläviä liskokansoja tai jälleensyntymistä tutkita suurella rahalla vakavastiotettavien tiedemiesyhteisöjen piirissä?

    En ole sen kummemmin miettinyt. Tieteessä on omat tabunsa ja rahoitusta noiden tutkimiseen ei ainakaan USA:ssa saa. Lähes ainut tapa on rahoittaa omat tutkimuksensa, mutta silloinkin tutkijaa saatetaan katsoa kieroon ihan vain tutkimisen takia. Jälleensyntymistä on tutkittu niin kuin sitä voi tutkia, eli jälleensynstymiskokemuksia kirjaten mm. vaivuttamalla henkilö transsin kaltaiseen tilaan. Ja sitten väitteiden paikkaansapitävyyttä on tutkittu. Tästä on olemassa mm. dokumentti (muistaakseni Hollantilainen), josta olenkin muutamiin otteisiin aikaisemmin maininnut. Nämä ovat ihan tilastollisesti mitattavissa olevia väitteitä, joiden paikkaansapitävyys voidaan tutkia.

    Voitko kuvitella mahdollisuutta, että joku saattaisi päästellä suustaan niin päättömiä väitteitä ettei niiden tutkimisessakaan olisi mitään järkeä?

    Toisaalta voin, toki on hyvä tutkia myös väittäjän tausta ja perehtyä asiaan ennen kuin haaskaa rahaa tieteellisiin tutkimuksiin.

    Haastattelun väitteitä voi kuitenkin tutkia ilman tieteellistäkin tutkimusta esim. tavallaan ristikuulustelemalla vertaillen eri väitteitä toisiinsa ja katsomalla näkyykö ristiriitaisuuksia. Näin on helpompi myös saada todisteita tai perusteluja väittämälleen valehtelulle. Aaron puhui mm. samoista asioista kuin aikaisemmassa videossa, nyt on hyvä mahdollisuus tarkastaa löytyykö näistä kahdesta eri haastattelusta ristiriitaisuuksia.

    Voisin esittää myös sinulle kysymyksen. Oletko tehnyt yhtään kriittistä vertailua, vai perustuuko oletuksesti tämän hetkiselle maailmankuvallesi?

    PS. Sivuraiteillahan tämä nyt jo on kun keskustelu käydään nyt siitä miten minä toimin, toisaalta sivuraide ei ole aina väärä raide. Eikä näkemäni sivuraide ole aina toisen näkemä sivuraide. Jollekkin se voi olla ihan oikea raide. Ihan kiva keskustella tästäkin, mutta olisi kiva keskustella myös itse videosta. Toisaalta kysymykset sivusivat jollain tasolla itse videotakin. Ehkä seuraavaksi keskustelemme itse videon aiheista tarkemmin. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Nyt päätin lähteä tutkimaan asioita ja aloitin termistä Project Talent. Löysin Project Camelotin aikaisemman haastattelun, jossa kyseisestä projektista kertoi Duncan O’Finioan ja David Corso. Videon voi katsoa tästä:
    http://www.youtube.com/watch?v=knP2xOX0x_k

    Aaron kertoi videolla myös Project Pegasuksesta. Tästäkin löytyi lisätietoa.
    http://www.greatdreams.com/darpa-pegasus.htm
    http://2012changesarenow.blogspot.com/2009/09/andrew-d-basiago-project-pegasus-time.html

    Myös Project Seagatesta löytyy paljon lisätietoa.

    Ehkä kiinnostun ristivertailemaan ja tutkimaan lisääkin videon väitteitä joista voi etsiä lisätietoa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ensimmäisen vastauksesi perusteella vaikuttaa siltä, että ’kriittinen vertailu’ on sinulle kovin eri asia kuin itselleni ja käsitykseni mukaan muille skeptisesti suhtautuville. Vaikka et uskoisikaan tiedeyhteisön avoimuuteen, vilpittömyyteen ja moraaliin kannattaisi nettihaastatteluista saamiasi palapelin paloja verrata myös tiedelehdissä ja oppikirjoissa esitettyihin tutkimustuloksiin. Siksihän meitä skeptikkojakin pyörii täällä netin hörhösivustoilla; vertailemme tietojamme täällä esitettyihin väitteisiin ja jos havaitsemme ne mielestämme huuhaaksi tuomme sen julki. Yhden hörhön ’faktojen’ tukeminen toisten hörhöjen vastaavilla antaa käsitykseni mukaan melko yksipuolisen, joskin varmasti kiehtovan ja jännittävän kuvan maailmastamme. Se jää kuitenkin lähinnä fantasian tasolle jos olemassa olevat kovat faktat sivuutetaan tai niistä ei edes tiedetä.

    ”Tieteessä on omat tabunsa ja rahoitusta noiden tutkimiseen ei ainakaan USA:ssa saa.”

    Mielenkiintoinen, mutta täysin tuulesta temmattu väite. Mitähän nämä tabut ovat? Ja omien tietojeni mukaan juuri USA:ssa riittää rahaa jos jonkinmoisiin pelletutkimuksiin. Vai onko sinulta jäänyt huomaamatta esimerkiksi massiivinen kampanja, jolla evoluutio ja kosmologia pyritään osoittamaan valheeksi? Aivan kaikkeen ei toki sielläkään miljoonia jaella ja kannattaisi ehkä kuitenkin tässäkin kohtaa miettiä miksi…

    Transsiin vaivuttaminen on osoitettu lukuisia kertoja erittäin heikoksi metodiksi saada luotettavaa tietoa koehenkilöiltä. Jos olet törmännyt dokumenttiin, jossa muuta todistetaan olisi harvinaisen mielenkiintoista saada edes linkkiä. Etenkin jos siinä, kuten kerroit esitetään ”…ihan tilastollisesti mitattavissa olevia väitteitä, joiden paikkaansapitävyys voidaan tutkia.” Miten ihmeessä et ole tullut näin mullistavaa dokumenttia postanneeksi Paranormaaliblogiin? Entä onko niiden paikkansapitävyys tutkittu? Kerroit vain, että niin voidaan tehdä. Sitä en epäile, mutta en muista koskaan missään törmänneeni artikkeliin, jossa kerrottaisiin tämänkaltaisesta läpimurrosta.

    ”Aaron puhui mm. samoista asioista kuin aikaisemmassa videossa, nyt on hyvä mahdollisuus tarkastaa löytyykö näistä kahdesta eri haastattelusta ristiriitaisuuksia.”

    Koska mikään ei viittaa siihen, että tämä Aaron puhuisi totta en ala kuluttamaan aikaa moisen epäolennaisuuden tutkimiseen. Se, että joku onnistuu sepittämään jutun ja toistamaan sen ilman ristiriitaisuuksia kun ei todista muuta kuin että hän on opetellut läksynsä hyvin. Tällaiset monen tunnin spektaakkelit ovat loistavaa väsytystaktiikkaa, mutta jos suunnilleen ensimmäinen lause kertoo kyseessä olevan silkkaa fiktiota, eikä edes kovin viihdyttävää sellaista miksi tuhlata aikaansa. Sen verran tätäkin laadukkaampaa huuhaata olen kyllä jo nähnyt ainakin yhden ihmisen tarpeiksi niiden vuosikymmenien aikana joina maailmankuvaani olen kriittisesti informaatiota vertaillen muokannut.

    ”Voisin esittää myös sinulle kysymyksen. Oletko tehnyt yhtään kriittistä vertailua, vai perustuuko oletuksesti tämän hetkiselle maailmankuvallesi?”

    Maailmankuvani perustuu nimenomaan kriittiseen vertailuun, en suinkaan ole sitä mistään valmiina ottanut. Sitä muodostaessani otan kuitenkin huomioon myös itseäni fiksumpien ja ahkerampien lajitovereitteni saavutukset, jotka päteviksi olen voinut todeta tai joita ei ole mitään syytä vääriksi epäillä. Mitään suosikkijoukkuetta minulla ei ole, tapanani on suhtautua skeptisyydellä myös tieteellisesti laadittuihin teorioihin elleivät aikaisemmin tietooni saamani faktat näytä niitä tukevan.

  • Höpönpöpö sanoo:

    P.S. Käytin Aaronista ja kaltaisistaan termiä ’hörhö’, mutta siitä syystä nyt ei taas tarvitse sen kummemmin potkuhousujaan ryhtyä repimään. Sanavarastossani hörhö on synonyymi henkilölle, joka väittää uskomattomia asioita ilman aikomustakaan todistaa sanomaansa mitenkään. Jos keksitte kuvaavamman termin lupaan harkita sellaisen käyttöä jatkossa.

  • Wespa sanoo:

    Mielenkiintoinen, mutta täysin tuulesta temmattu väite. Mitähän nämä tabut ovat?

    Nassim Haramein, Klaus Dona ja mm. Dean Radin tietääkseni kaikki rahoittavat itse tutkimuksensa (tai vähintään keräävät rahaa lahjotuksien kautta) juurikin sen takia, että näiden asioiden tutkimiseen ei ole rahoitusta saanut. Ns. normaaleihin aiheisiin on helpomoaa saada rahastusta. Jopa potkuja on saatu kun näitä asioita on tutkittu. Tieteen tabuna on yliluonnollisen tutkiminen ja siitä puhuminen itsessään.
    Lisää näissä artikkeleissa ja videossa:
    http://deanradin.blogspot.com/2010/04/psi-taboo-in-action.html
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/12/02/paranormaali-on-tabu/
    http://www.youtube.com/watch?v=qw_O9Qiwqew

    Jos olet törmännyt dokumenttiin, jossa muuta todistetaan olisi harvinaisen mielenkiintoista saada edes linkkiä. Etenkin jos siinä, kuten kerroit esitetään “…ihan tilastollisesti mitattavissa olevia väitteitä, joiden paikkaansapitävyys voidaan tutkia.” Miten ihmeessä et ole tullut näin mullistavaa dokumenttia postanneeksi Paranormaaliblogiin? Entä onko niiden paikkansapitävyys tutkittu? Kerroit vain, että niin voidaan tehdä. Sitä en epäile, mutta en muista koskaan missään törmänneeni artikkeliin, jossa kerrottaisiin tämänkaltaisesta läpimurrosta.

    Kyseessä on/oli Tanskalainen sarja nimeltään Entiset elämät joka esitettiin muistaakseni Ylellä useita vuosia sitten.

    Koska mikään ei viittaa siihen, että tämä Aaron puhuisi totta en ala kuluttamaan aikaa moisen epäolennaisuuden tutkimiseen.

    Maailmankuvani perustuu nimenomaan kriittiseen vertailuun, en suinkaan ole sitä mistään valmiina ottanut. Sitä muodostaessani otan kuitenkin huomioon myös itseäni fiksumpien ja ahkerampien lajitovereitteni saavutukset, jotka päteviksi olen voinut todeta tai joita ei ole mitään syytä vääriksi epäillä. Mitään suosikkijoukkuetta minulla ei ole, tapanani on suhtautua skeptisyydellä myös tieteellisesti laadittuihin teorioihin elleivät aikaisemmin tietooni saamani faktat näytä niitä tukevan.

    Jos epäilet että kyseessä on valehtelija, niin nyt sinulla on hyvä tapa perustella väitteesi. Ehkä löydät jopa viitteitä valehtelulle. Miksi jättää kyseinen mahdollisuus käyttämättä, varsinkin kun nyt pääset niitä haluttuja perusteluita antamaan? Nyt pääset toteuttamaan sitä kriittistä vertailua, ehkä voit tehdä kuten minä ja etsiä eri termeistä ja videolla mainituista asioista lisätietoa ja verrata niitä yhteen. Tietääkseni mikään (tieteessäkään) ei ole sitä vastaan, että esim. videolla mainittu geneettinen muuntelu olisi mahdotonta.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Lueppa taas tarkemmin ja vaikka ihan ajatuksen kanssa mitä muut täällä kirjoittavat. Alkaa kauniisti sanottuna vatuttamaan tämä jatkuva rautalangasta vääntäminen ja jankkaaminen. Yritin edellä olla niin selkeäsanainen kuin osasin, mutta ohi meni eikä uponnut.

    Jenkkilässä kyllä rahaa järkeviin ja jopa järjettömiin tutkimuksiin ja projekteihin riittää. Pitääkö tämä jotenkin perustella sinulle? Ja kuten sanoin aivan kaikkeen ei sielläkään miljoonia jaella. Yritäpä ihan itseksesi keksiä mistä moinen tuossa sananvapauden luvatussa maassa voisi johtua?

    Ja koska, anteeksi vain, mutta juuri antamastasi aiheesta epäilen ettei ilmiselvä vastaus taida sinulle ennen seuraavaa kommenttiasi valjeta kerron vastauksen saman tien. Toivottavasti istut tukevasti aloillasi, en toivo sinulle järkytyksestä johtuvan tasapainon menetyksen aiheuttamia ruhjeita saati muita ruumiinvammoja. Valmista..?

    Aivan kaikkeen hölynpölyyn ei kerta kaikkiaan kannata lapata taaloja.

    Tästäkin päivänselvästä tosiseikasta huolimatta olen varsin vakuuttunut, että juuri Pohjois-Amerikan Yhdysvalloissa kaikenmaailman hörhötutkimuksiin lyödään paalua enemmän kuin keskiverto länsimainen kerskakuluttaja saisi tuhlattua vaikka eläisi maailman tappiin. Olemmeko saaneet vedenpitäviä todisteita? Älä nouse vielä jakkaraltasi, vastaus on luettavissa jo seuraavalla rivillä:
    Emme.

    Yliluonnolliset ilmiöt eivät ole mikään tabu tiedeyhteisölle. Niitä ei esiinny. Miksi kukaan järkeä omaava ja mahdollisesti lahjakas tutkija käyttäisi aikansa esimerkiksi avaruusolentojen bongailuun, taikavarvun teknisten yksityiskohtien hahmottamiseen, tarot-korteilla leikkimiseen tai vaikka mystisen liskokansan metsästykseen kun on ihan oikeitakin ongelmia ratkottavaksi?

    Ja eikö ymmärryksesi oikeasti riitä tajuamaan, että jos faktojen valossa olisi edes kuviteltavissa edellä mainittujen seikkojen voivan mahdollisesti olla totta niiden tutkimiseen satsaaminen olisi suunnattomasti suositumpaa kuin on? Logiikka ja sen käyttö tuntuu olevan teille parauskovaisille todellinen tabu.

    En haluaisi olla näin suorasanainen, mutta tämä jatkuva lapsellinen saivartelu alkaa olla jo naurettavaa. Voit tietenkin hyllyttää tämän kommentin, mutta todistat sillä vain olevasi väärässä. Jos taas kanttisi riittää tämän julkaisemiseen saavat lukijat itse päättää mitä asiasta ajattelevat. Varmasti monet pitävät minua edelleen kapeakatseisena ja sinua hyvinkin valaistuneena.

    Mutta etkös ole itse valinnut (vaikket sitä muistakaan) että tässä ulottuvuudessa ihmisyyttäsi koettelee Höpönpöpö. Tässä siis sinulle tilaisuus kasvaa ja antaa kaikkien kukkien kukkia. =)

  • Höpönpöpö sanoo:

    P.S. Tapasi julkaista kommenttisi ensin keskeneräisenä ja sitten täydentää niitä on melko harkitsematonta. Edellä oleva on vastaus noin kolmasosaan nyt julkaisemastasi koska aloittaessani kirjoittamista olit julkaissut vasta tyngän. Opettele miettimään mitä aiot sanoa ja sano vasta sitten.

  • Höpönpöpö sanoo:

    ”Kyseessä on/oli Tanskalainen sarja nimeltään Entiset elämät joka esitettiin muistaakseni Ylellä useita vuosia sitten.”

    Ja sinua ei hämmästytä se tosiseikka, että tällainen kaupalliseen levitykseen tehty potaska ei ole herättänyt tiedemaailman mielenkiintoa? En muista nähneeni ainuttakaan tieteellistä artikkelia tämän tanskalaisen ’dokumentin’ pohjalta. Herää nyt jo hyvä mies aikuisten maailmaan.

  • psyykkinen salami sanoo:

    ”Nyt päätin lähteä tutkimaan asioita ja aloitin termistä Project Talent. Löysin Project Camelotin aikaisemman haastattelun, jossa kyseisestä projektista kertoi Duncan O’Finioan ja David Corso. Videon voi katsoa tästä:
    http://www.youtube.com/watch?v=knP2xOX0x_k

    Aaron kertoi videolla myös Project Pegasuksesta. Tästäkin löytyi lisätietoa.
    http://www.greatdreams.com/darpa-pegasus.htm
    http://2012changesarenow.blogspot.com/2009/09/andrew-d-basiago-project-pegasus-time.html

    Myös Project Seagatesta löytyy paljon lisätietoa.

    Ehkä kiinnostun ristivertailemaan ja tutkimaan lisääkin videon väitteitä joista voi etsiä lisätietoa.”

    Hmm. herää kysymys, mitkä mahikset on että herra aaron on katsonut ensin nuo projektit netistä, ja sen jälkeen väittänyt olevansa niissä osallisena?

    Lisäksi mikäli hän on psyykkinen soturi, mitä hän sitten osaa? telekinesiaa? ajatustenlukua? luulisi jotenkin voivan sellaiset todistaa? eihän hän varmasti ole hallituksen miljardiluokan salaisessa laitoksessa opetellut pukkihyppelyä tai pelannut hippaa vaan jotain ”kykyjä” pitäisi olla esiteltävissä?

  • Spiff sanoo:

    Oon samaa mieltä että jos nämä psyykkiset supersotilaat haluaa tulla julki, paljastaa projektit niin ois vähintään kohtuullista näyttää niitä kykyjänsä.

  • WM_ sanoo:

    Kuinkahan monta kirjaa minä olen Höpö sinunkin käskenyt lukea?
    Karagullan kirja, josta tein artikkelin tänne sisältää tieteellisin keinoin todistettuja paranormaaleja kykyjä. Esimerkiksi numerosarjan lukeminen toisesta huoneesta ruumiistairtautumisen avulla.. Ainiin, mutta ethän sinä sitä voi uskoa, huippuluokan lääketieteen proffahan se vain oli, ei entinen taikuri, jolla on hieno parta..

    Ja anteeksi, mutta hymyilytti tuo tarot-korteista ennustamisen tutkiminen 😀 Ensin itse kannattaisi ottaa selvää mitä tarot-kortit on ja miten niitä käytetään, ennen kuin alkaa pätemään täällä kun se on aina niin aukkoista, että vesi sataa sisään. Oli sinulla pari hyvää pointtia, mutta ne hukkuu liian usein ”otetaan tämä sama asenne päälle” -vaihteen käytöllä.

    Muistatko sen haastattelun kaverista, joka näytti niitä lentokoneen kuvia yms. Sillä oli todisteet pinossa, eikä se aiheuttanut kommenttivyöryä. Mikään artikkeli, joka sisältää todisteet, varsinkaan tieteelliset, raportoidut ja silminnäkijä havaintoiset EIVÄT saa julkisuutta täällä.

    Eli kyllä minä ymmärrän, että on vaikea yrittää muuttaa omaa kuvaansa maailmasta, mutta että sitä vastaan täytyy noin paljon taistella?

  • muchacho sanoo:

    Mielenkiintoisia kysymyksiä itse kullakin mutta tuskin on aihetta olla noin agressiivinen puolin ja toisin, sillä nyt ette saavuta yhtään mitään kuin korkeintaan pahanmielen..
    höpönhöpöllä on kyllä hieman erikoinen tapa kysellä tiukkoja kysymyksiä kun ne muuttuvat hieman agressiivisiksi jolloin kohdistat sitä miten sattuu kirjoituksissasi, herää kysymys mikä sinua kuljettaa tänne blogille, kun olet niin vastaan kaikkea mitä täällä käsitellään.
    Mä uskon Jumalaan mut ei mulla ole mitään ongelmaa et tuntisin tarvetta todistaa Jumalan olemassa oloa kellekkään sitä tinkaavalle, ei mun usko perustu siihen. Mä koetan sanoa että antasit tilaa muidenkin mielipiteille, etkä pitäisi itsesi mielipidettä ainoana totuutena..

  • WM_ sanoo:

    Kiitos muchacho. Annoit ajattelemisen aihetta itse kullekin. Minä tunnustan olevani itsekin turhan töksäyttelevä välillä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    WM
    ”Kuinkahan monta kirjaa minä olen Höpö sinunkin käskenyt lukea?”

    Ai, oikein käskenyt..? =) No, enpä ole laskenut. Toivottavasti et pahoita mieltäsi, mutta auktoriteettisi ei aivan riitä käskyttämään. Ja referointisi edellä ei todellakaan yllytä tarttumaan Karagullaan kun on niin monta ihan oikeastikin mielenkiintoista opusta vielä lukematta.

    Tarot-kortit ovat keski-ajan Italiasta peräisin oleva muunnelma tutummasta pelikorttipakasta. Mitään muuta ei niistä tarvitse tietää, ellei sitten niillä aio korttia pelailla. Vaatii melkoista sivistymättömyyttä väittää muuta.

    ”Muistatko sen haastattelun kaverista, joka näytti niitä lentokoneen kuvia yms. Sillä oli todisteet pinossa, eikä se aiheuttanut kommenttivyöryä.”

    En muista. Lentokoneen kuvia kyllä olen nähnyt ja jopa sellaisella (siis lentokoneella, en siitä otetulla kuvalla) matkustellut. Pidätkö lentokonetta jotenkin yliluonnollisena vai mistä tällainen syrjähyppäys?

    ”Mikään artikkeli, joka sisältää todisteet, varsinkaan tieteelliset, raportoidut ja silminnäkijä havaintoiset EIVÄT saa julkisuutta täällä.”

    Eivät saa julkisuutta täällä? Mitähän nyt mahdat tarkoittaa? Jos sellaisia täällä julkaistaan, niin eikö se ole julkisuutta? Jos sellaisia mielestäsi ei täällä päästetä julkisuuteen yritä jotain muuta saittia, näitähän riittää. =) Entä miksi pitäisi kyseenalaistaa jotain josta esitetään ’tieteelliset, raportoidut ja silminnäkijähavaintoiset todisteet’..? Tässä en nyt viittaa mihinkään tiettyyn artikkeliin koska vuodatuksesi jäi sen verran epäselväksi etten suoraan sanottuna tiedä mistä puhut.

    ”Eli kyllä minä ymmärrän, että on vaikea yrittää muuttaa omaa kuvaansa maailmasta, mutta että sitä vastaan täytyy noin paljon taistella?”

    Yritäpä ymmärtää myös se, ettei kukaan järkevä ihminen muuta maailmankuvaansa hörhöilyn suuntaan sellaista kohdatessaan. Enkä koe kommentointiani täällä kovinkaan rankaksi taisteluksi vaan pikemminkin ajanvietteeksi muun toiminnan ohessa. Olen myös aiemmissa kommenteissani toisaalla perustellut miksi tätäkin harrastan, joten nyt totean vain lyhyesti, ettei oma moraalini anna myöden katsella kädet taskussa sivusta kun kaiken maailman humpuukia esitetään faktana. Siinä taisi tulla vastaus myös muchachon äimistelylle.

  • psyykkinen salami sanoo:

    Olen samaa mieltä muchachon kanssa siitä, että muiden mielipiteille pitää antaa myös tilaa.

    Koitan suhtautua objektiivisesti asioihin ja miettiä asioita joka kantilta.

    Tuo aaron tapaus vain vaikuttaa siltä että puheiden perusteella asioita voisi myös todistaa jos on rahkeet siihen.

    1.Väittää olevansa supersotilas.En ole toistaiseksi puheesta huomannut miten ylivoimainen hän on normisotilaisiin verrattuna.Luulisi olevan helppo todistaa.

    2.Kaikki tieto jota hän kertoo, on ollut saatavilla internetistä ennen kuin tuo haastattelu on tehty.

    On siis lehmän mentäviä aukkoja pari kappaletta.

    Artsi voisi helposti pistää kaikille jauhot suuhun ja tehdä pari juttua jotka vain supersotilas osaa, se, ettei hän sitä tee, vain korostaa epäilyksiä.

  • tipu sanoo:

    Yliluonnollisten ilmiöien tutkimisesta puheen ollen… Joskus yliluonnolliset ilmiöt voivat olla luonteeltaan sellaisia, joilloin niiden tutkiminen voi olla jopa mahdotonta tai erittäin vaikeaa (enneunet, ennakkoaavistukset).

  • tipu sanoo:

    Perusteena edelliselle väitteelleni voin käyttää esimerkiksi kvanttifysiikan kaksoisrakokoetta (the double slit experiment), jossa hiukkasen käyttäytyminen muuttuu tarkkailun alaisena…

  • WM_ sanoo:

    Nimenomaa, koetapa tutkia enneunia.

    Höpö, älä sitten väitä että luulet tietäväsi jotain paranormaalin tutkimuksesta tai siitä ettei sitä ole tehty.

    Tarot-korttien käyttö on sinulta aivan tietämättömissä..

    Julkisuudella meinaan lähinnä miten paljon artikkeli saa kommentointia. Noihin artikkeleihin, joista puhun, ei juuri kukaan kommentoinut. Et edes sinä, koska kyseessä oli tieteellisin menetelmin todettuja havaintoja – niihin ei pääse pätemään.

    Ja se lentokone juttu -linkitän sen artikkelin sinulle. Taisi juurikin olla Project Camelotin haastattelu kaverista, joka paljasti mihin ihmeellisyyksiin (ufo-aluksiin mm.) USA:n verorahat menevät. Et siihen sitten saanut käyttää ”ei todisteita” -valttikorttiasi.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Jospa arvoisa WM myös perustelisi mahtailevia väittämiään edes jotenkin? Yritätkö väittää että pahvilappuihin piirretyillä kuvilla olisi muutakin käyttöä kuin leikkiminen ja pelaaminen? =)

    Tekstisi alkaa muutenkin nyt olla sen verran sekavaa, että suosittelisin kunnon päiväunia ennen seuraavaa vuodatustasi. Jos jatkossa väität minun tai jonkun muun esittävän kyseenalaista tietoa, voisit myös hieman eritellä perusteitasi. Pelkkä ’et tiedä mitään’ kertoo enemmän omasta sivistyksestäsi kuin kritiikkisi kohteen argumenttien oikeellisuudesta.

    ”Höpö, älä sitten väitä että luulet tietäväsi jotain paranormaalin tutkimuksesta tai siitä ettei sitä ole tehty.”

    Viittaatko tällä taas johonkin lukemaasi kirjaan, jota en käskystäsi huolimatta laske tieteelliseksi julkaisuksi..?

    P.S. Nimimerkkini on Höpönpöpö, enkä ole havainnut kenenkään ’Höpö’-nimisen täällä kommentoineen mitään mihinkään. Pitkä ja vaikea sanahan tuo joillekin varmasti on, mutta en minäkään kutsu sinua W:ksi, vaikka moinen saattaisi näppäimistöäni säästääkin. Voit vaikka copy-pastettaa sen tarvittaessa niin ei tarvitse jännittää kirjoitusvirheitäkään…

  • haile sanoo:

    ”nyt totean vain lyhyesti, ettei oma moraalini anna myöden katsella kädet taskussa sivusta kun kaiken maailman humpuukia esitetään faktana.”

    Itse lueskelen tätä sivua silkasta mielenkiinnosta maailmaa kohtaan. Pyrin olemaan kriittinen mutta ennen kaikkea pyrin olemaan valitsematta puolta jos se vain suinkin on mahdollista. Maailmankaikkeus on loppupeleissä jokaiselle ihmiselle täysi arvoitus joten jo tämänkin takia haluan pitää kaikki mahdolliset ikkunat auki. Ymmärrän myös sen, että aina kun ihminen valitsee puolen se kertoo enemmän tästä ihmisestä kuin siitä puolesta jonka hän valitsi. Höpönpöpö, varmasti uskot rehellisesti että kyse on moraalistasi mutta pohjimmiltaan kyse on egostasi. Moni ihminen lukee varmasti tätäkin blogia uskomatta sanaakaan siitä mitä täälä kerrotaan. He eivät kuitenkaan välttämättä kommentoi mitään, koska heidän egonsa kannalta aiheilla jota täälä käsitellään ei ole mitään merkitystä. Sinä sen sijaan luultavasti olet jonkin sortin tieteiden harrastaja tms.(?), joten sinun egosi kannalta näillä aiheilla on väliä ja siksi koet tarvetta kommentoida.

  • Höpönpöpö sanoo:

    WM:
    ”Julkisuudella meinaan lähinnä miten paljon artikkeli saa kommentointia. Noihin artikkeleihin, joista puhun, ei juuri kukaan kommentoinut. Et edes sinä, koska kyseessä oli tieteellisin menetelmin todettuja havaintoja – niihin ei pääse pätemään.”

    Lukaisepa uudelleen tätä kohtaa koskeva tekstini. Voisit myös kertoa mitä iloa minulle olisi täällä vieläpä nimimerkin takana ’pätemisellä’? Taitaa nyt herran argumentit olla jälleen lopussa ja ruuti märkää kun tällaiseen alat turvautumaan… =)

    Haile hyvä, mietippä sinäkin mitä egobuustia saisin tästä touhusta? Olen täällä pelkkä nimimerkki, eivät läheisimmätkään ystäväni tiedä kuka Höpönpöpö oikeasti on. Se todistaa, että kommentoin vain ja ainoastaan asiasyistä. Jos logiikka nyt sinuakaan kiinnostaa…

  • Hartsa sanoo:

    Tuota on vähän vaikea sulattaa, kun olet painimassa ja kinastelamassa vähän jokaisen kanssa jokapaikassa.. Asiapitoisia kommentteja on varmasti tullut joskus joltakin muultakin, mutta en ketään muuta ole nähnyt jatkuvassa kädenväännössä kaikkien kanssa. Ainakin minusta se viittaa siihen, että syy tähän on yksilössä eikä niinkään sanotussa asiassa.

    En voi tietää sinusta sen tarkemmin että päteekö myös sinuun, mutta olen kyllä muutamien muiden ’skeptikkojen’ kuullut myöntävän ihan rehellisesti heidän saavan tyydytystä (jonka voisi laskea egobuustiksi), kun saa lyödä jauhot suuhun toiselle tai tämän suuttumaan omalla kommentoinnillaan.

    Vaikea ainakaan uskoa, että jatkuva nahistelusi mitenkään edistäisi ihmisten terveen järjen käyttöä jos se oikea tarkoituksesi on. Mutta en toki pelkästään sinun niskaasi tätä kaikkea yritä kaataa, yksin kun on kovin vaikea nahistella.. tunnut vain olevan liian usein sattumaksi siellä myrskyn silmässä.

  • hihaa sanoo:

    Höpönpöpö; tuntuu kyllä vahvasti tämä hyökkäävyytesi muiden mielipiteitä/maailmankuvaa kohtaan vähintäänkin lapselliselta, vaikka yrität(?) tuoda itsestäsi jotenkin parempaa ihmistä esiin?
    Oma maailmankuvani ei rajoitu mihinkään, mielestäni ajatus elämästä, ja siitä että elämä voisi rajoittua johonkin, on jo sinänsä lapsellinen.
    Tottakai, ymmärrän jos tarkastelee maailmaa kriittisesti sekä tutkimusten valossa, ei maailmankuvasi varmasti kovinkaan avoinmielinen ole, mutta se että tekemällä yrität tehdä asioita ”mahdottomiksi” yms. kertoo kyllä että ego on kaverilla kovilla 🙂
    Tarkoitukseni ei ole arvostella sinua tai kriittisyyttäsi, mutta
    mielestäni liika todisteisiin nojaaminen ainoastaan lukitsee sinua, tiede on tullut aina jäljessä.. Jos jotain tapahtuu maailmassa, josta tulee ns. ”jokapäiväinen yliluonnollinen asia” tulee tiede kuvioihin..
    Oli se sitten hehkulampun keksiminen tms..
    Avoinmielisyyttä siskot ja veljet, ei ole olemassa kuin erilaisia näkökulmia elämästä, joista mikään ei ole toista parempi, opettavia kokemuksia ihmiset =)

  • Höpönpöpö sanoo:

    Pysytäänpä asiassa, eikä aleta jankuttamaan siitä miten ärsyttävästi kenenkin mielestä asiani esitän. Se ei ainakaan itseäni juuri kiinnosta. Jos tekstistäni löytyy asiavirheitä (ja varmasti niitäkin joskus löytyy) tai epäloogisia ajatusrakennelmia (saatanpa ehkä sellaiseenkin joskus sortua minäkin) puuttukaa niihin. Hyökkäävyyteni kasvaa toki sitä mukaa kun keskustelu ajautuu tuttuun epäolennaisuuksista jankkaamiseen.

    Ja hehkulamppuko oli ’jokapäiväinen yliluonnollinen asia’ ja vasta sitten se keksittiin? Hiukan skarppausta tekstiin, jotta sen voivat muutkin kuin kirjoittaja itse ymmärtää.

  • hihaa sanoo:

    ”Ja hehkulamppuko oli ‘jokapäiväinen yliluonnollinen asia’ ja vasta sitten se keksittiin? Hiukan skarppausta tekstiin, jotta sen voivat muutkin kuin kirjoittaja itse ymmärtää.”

    Tässä lähinnä hain sitä, kun hehkulamppu keksittiin, ei keksijää uskonut kukaan sillä sen ”toimintaperiaate” oli mahdoton.
    Melko kauanhan siinä meni että hehkulampusta tuli yleisesti hyväksytty ”aihe”
    Aihetta hieman sivuten, mm. noitavainot yms. ihmiskunnalle tuntemattomat asiat ovat aina joidenkin toimesta yritetty pyyhkiä pois.
    esm. Kirkko polttanut tuhansia maya-kirjoituksia, alkuperäiskansoja hävitetty.. Shamanismistä yritetään tehdä tabu..
    haen tällä sitä että yritetään tehdä luonnollisesta yli-luonnollista.
    Yli-luonnollinen jo sinänsä hauska käsite =)
    Maailmaan tarvitaan erilaisia ihmisiä, ahdas- sekä avoinmielisiä, opettavia esimerkkejä toisilleen.
    Omasta elämänkatsomuksestani myös kun elämä laajenee -> ääripäät kasvaa
    Joten nämä väittelyt ovat täysin ymmärrettävää kakkaa, joskin ei niinkään kovin antoisaa, joten yhdyn siihen että keskustelkaamme asiasta asiallisesti, turha sitä on yrittää kiistää mitään ja taistella kehitystä vastaan (en hae tässä ihmisten taantumista->teknologia) vaan tietoisuuden/ymmärryksen kasvamista
    *Havainnot mitä todistamme fyysisesti tässä ajassa ja paikassa ovat0 vain jäävuorenhuippu, puhkaise se kupla, ei siitä liiaallisesta kriittisyydestä varmasti pitkässä juoksussa ole sinulle kuin haittaa.

    Tiedä sitten olenko itse vain niin kriittinen ihminen toisia kohtaan kun näin pitää ”arvostella” mutta olkoon.

  • Haru sanoo:

    Minun maailmankuvaani nämä Aaronin väitteet kyllä sopivat ja kevyesti. Miksikö?

    En rajoita tiedon tuloa vaan kerään kaiken, oli se sitten huuhaata tai ei. Jatkossa nämä tiedon jyväset kyllä osoittautuu todeksi tai huuhaaksi ihan itsestään, kun tietomäärä niistä ja niiden suhteista muihin asioihin lisääntyy. Eli esim. tämä informaatio menee talteen ja tulee siitä sitten huuhaata tai totuutta.

    Onhan se toki kivaa, että tuodaan eri perspektiivejä asioista esille ja näin voidaan ammentaa informaatiota kaikista näistä näkemyksistä. Monelle se oma maailmankuva vaan tuntuu olevan se ainoa oikea ja sitä pitää sitten todistella, vaatia todisteita sitä vastaan olevista väitteistä tai muuten vaan puolustella kun sitä vastaan ”hyökätään”.

    Mitä enemmän perspektiivejä omaat tietyn asian suhteen sitä paremmin ymmärrät sitä. Yleensä kannaattaa yrittää katsoa tietoa tiedon antajan perspektiivistä, miksi hän haluaa jakaa tällaista tietoa?

  • hihaa sanoo:

    täysin asiaa puhut Haru, itsekin liian usein egoni ottaa ponnahduslautaa erilaisista maailmankatsomuksista verraten omaani, jopa siihen hyökkäävyyteen saakka.
    Minkäs teet, kaikille meille on opetettu ego ja jokaisella on oma todellisuustunnelinsa, ymmärrettäväähän se on kun tunneliin tulee ”erilaisia” valonpilkahduksia, ego säpsähtää uutta ja rupeaa puolustamaan sen hetkistä maailmankuvaa.
    Itse tosiaan näen kaiken värähtelynä, ja on loputtomasti värähtelytaajuuksia, ymmärrettävää että jos täysin vastakkaisen värähtelyn edustajat mittelee kumpi on oikeassa, sen tietää mihin siinä päädytään

  • Höpönpöpö sanoo:

    Huh-huh…

  • Doc sanoo:

    Nyt oli ihan pakko kommentoida, alle vuorokaudessa älyttömästi kommentteja.
    Ensinnäkin Höpönpöpöltä haluaisin kysäistä muutaman:
    Oletko kenties maksettu mies? Saatko rahallista korvausta siitä että esität näitä vastaväitteitä jokaiseen vähänkin valtavirtatiedettä vastaan esitettyihin väitteisiin ym.?
    Jos et saa, niin täytyy ihmetellä kuinka voit jaksaa vauhkoontua noin, tämmöisistä asioista tämmöisellä ”hörhösaitilla”.
    Myös hyvin v***uilevaan sävyyn heittämäsi kommentit tulivat hyvin tekstistä esiin.
    Olisi mielenkiintoista tietää myös mitä mieltä olet ns. salaliittoteorioista, näistä hieman arkisemmista? esim. 9/11, 7/7, JFK, Kuulennot, NWO, Illuminati ym.

    Itse videosta sitten. Loistava haastattelu jälleen Project Camelotilta mielestäni, myös aiempi Aaronin haastattelu oli todella mielenkiintoinen. Itse ainakin löysin videosta monia juttuja joista ennenkin olen kuullut, ja ainakin tuosta Puolan johtohenkilöiden teloituksesta on myös erittäin hyviä todisteita, mm. video, joka on kuvattu onnettomuuspaikalta hetki onnettomuuden jälkeen jossa näkyy ihmisiä, kuuluu venäläisten sotilaiden puhetta, laukauksia ym. Videon kuvannut henkilöhän myös sitten tapettiin myöhemmin sairaalassa ollessaan, en muista miten sinne hän päätyi, mutta siellä hänet kuitenkin hengiltä puukotettiin.

    Myös koko tästä ihmisten ”kehityksestä”, oli se sitten DNA:ssa tai tajunnassa, on kuulunut niin monesta lähteestä, että aika mielenkiinnolla kyllä odottelen tuota vuoden 2012 loppua, ja sitä, mitä tulee tapahtumaan silloin.

  • Hartsa sanoo:

    Hienoa puhetta Haru ja hihaa, vaikka nyt varsinaisen videon aiheesta on harhauduttukin, mutta olipa ’keskustelu’ sen jo aiemminkin tehnyt. Tosiaan kaikenmoinen informaatio (huuhaa tai ei) antaa mahdollisuuden tarkastella ennestään tuttuja asioita uudesta perspektiivistä, minkä tuloksena voi aina oppia jotakin uutta jos vain antaa sille mahdollisuuden. Jos ei heti, niin ehkä myöhemmin. Asioiden katsominen useasta perspektiivistä on kyllä hankala mutta mainio taito.

    Sama pätee myös erilaisen näkökannan omaaviin ihmisiin, näistä voi oppia paljon vaikka mistä.. ja oppimisen edellytyshän ei tietysti ole se että itse tarvitsisi rueta jankkaamaan asiasta, jos näyttää ettei kumpikaan tilanteesta pääse oppimaan/osaa sen enempää oppia.

    Ja mitä näihin egokolahduksiin tulee, niin eiköhän niitä tapahdu toisinaan kaikille. Harva täällä vielä täydellinen on, mutta jos on itse sentään tietoinen asiasta niin on helpompi huomata tämä ajoissa ennenkuin ego ottaa ohjat käsiin ja mennään taas ”iliman jarruja helevettiin”.

  • petteri sanoo:

    höpönpöpö, oletko koskaan kokeillut meditaatiota/mantraamista tai kokenut henkisen energian heräämistä?

    itse ajattelin samalla tavalla kuin sinä,
    kunnes kokeilin viime kesänä meditaatiota
    ja koin ns. kundaliini-illuminaation,
    jossa selkärangan tyvessä piilevä henkinen energia herää
    ja ampuu päälaen lävitse
    täyttäen kultaisella valolla koko olemuksen..
    tämän jälkeen aloin nähdä auroja ja henkiä yms.
    ennen ”hörhöilyksi” leimaamaani

    henkiä oli erivärisiä, mutta eräs purppuran/lilanvärinen henki tuli aina moikkaamaan siinä vaiheessa, kun olin niin hurmoksessa, että itkin ja kylmät väreet kulki koko kehon lävitse ja oli pakko tanssia ja laulaa,
    en tiedä oliko Pyhä Henki vai mikä mutta,
    kun kysyin kuka olet, sain telepaattisesti todella pyhiä viboja, joten kai se aikomus on tärkein

    kerran messutessani näin myös oman valoruumiini katselevan itseäni huoneen toisesta päästä (kuin peilikuva, mutta kuin sininen hologrammi) kasvot olivat omani mutta paljon nuoremmat kuin pikkupojan

    huoneeni alkoi myös täyttyä sinervänpurppurahehkuisesta sumusta, jonka keskelle kattoon alkoi ilmestyä moniulotteinen (enkeli)tähti, jonka värit eivät olleet tästä maailmasta

    myöhemmin googletin pyhää geometriaa ja kuvio tuli lähimmäksi jotain Metatronin kuutiota (joka on yhteydessä elämänkukkaan) tai sitä merkabaa
    ja luulen sen olleen yhteydessä kahdeksanteen chakraani,
    josta on mahdollista lähteä astraaliprojektoimaan
    tai ns. ylempiin ulottuvuuksiin,
    jotka ovat todellisia niin kuin henkimaailmakin
    kyse on vain näkökulmasta
    yksinkertainen kysymys (ihan Swedenborgilta) on se, että olisiko ns. yliluonnollinen ehkä vain hienosyisempää luonnollisuutta?

    mitä on antimateria ja pimeä aines, josta ulkoa sörkkivä tiede ei osaa sanoa vielä mitään? 9D enkeliplasmaa

    sillä henkilökohtaisesti pidän Hörhöilyä ja Hengellisyyttä vain täysin luonnollisena jatkumona tietoisuudessa, joka kuohuu yli
    kuten henkikin kuohui iankaikkeuteen
    vierastan itsekin suurinta osaa new age-liikkeistä
    sun muista parauskovaisista
    ja tää kaikki on mulle ihan uutta
    mutta jotenkin niin itsestäänselvää,
    ettei se ole enää edes kysymys, vaan Tieto
    joka todistetaan omalla manifestaatiolla
    ja illuminaatiolla

    kun menee havaitsemisen ja havaitsemattomuuden
    tuolle puolen ja Näkee (”Eteensä”)
    niin näitä asioita alkaa nähdä
    tai siis muistaa

    tyyliin et ”ai niinhän se meniki, 5D kristalliplasmaa”

  • petteri sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=ZOqg5bPZ0HE

    tollanen kuvio siis ilmesty mun kattoon,
    kun messusin

  • WM_ sanoo:

    Arvoisa Höpönpöpö, sait tuon kuulostamaan siltä, että luet vain mitä haluat ja uskot asioita sen mukaan. Et lue sitä, mitä sinulle suosittelen, haluat vain vängätä vastaan. Et usko mihinkään paranormaaliin, muttet ole ottanut edes selvää. Joku toinen on ja kirjoittaa siitä, mutta sinä asiaan perehtymättä menet ja lauot totuutesi?
    Sama kuin alkaisit puhumaan miten uudessa tiedelehdessä kerrottiin kuinka ”Nuorille kuille löytyi selitys” (tällainen artikkeli löytyy lehdestä ”Tiede”.) Sitten tulisin avautumaan LUKEMATTA kyseistä artikkelia, että ”nääh ei tuo pidä paikkaansa. Ei vain pidä. Huijaavat. Kotona olevalla mikroskoopillakin näkee tarpeeks hyvin uudet kuut” (huomaa etten oikeasti sekoittanut mikroskooppiin :D)

    Olen todellakin ehdottanut useita hyviä kirjoja, jotka luettuasi välttyisit turhalta uhoamiselta.

    Ja jos nyt haluat tarot-korteista pikakurssin niin joo, jotkut Matami-mimmit väittävät ennustavansa niistä. Siitä ei sen enempää, koska kerron nyt siitä, mitä niillä tarot-harrastajat oikeasti tekee. Niitä käytetään vain mietiskelyssä apuvälineenä. Pohditaan tiettyä ongelmaa ja kuvalliset kortit antavat esim ohjeen miten suhtautua asiaan tai mistä näkökulmasta katsoa. Tarjoaa jotain, mitä ei itse tullut miettineeksi. Vastaavasta menettelystä kertoi eräs kirja, joka käsitteli Einsteiniä, harmi kun en muista nimeä..
    Mutta helppohan sitä kaikkitietävänä on sanoa, ettei tarvitse mitään apuvälineitä mietiskelyyn. En minäkään tarottien hyötyä huomannut ennen kuin kokeilemalla.

    ”Viittaatko tällä taas johonkin lukemaasi kirjaan, jota en käskystäsi huolimatta laske tieteelliseksi julkaisuksi..?”

    Kerro toki kuka vaatii sinulta siunauksensa tutkimustensa tieteellisyydestä? Maailman tiedemiehet tulevat kysymään sinulta mikä on tieteellistä? Voit lukemattasikin sanoa mikä on tieteellistä?

    Tässä on Tohtori Shafica Karagullasta:

    Tohtori Shafica Karagulla syntyi Turkissa, opiskeli amerikkalaisessa koulussa. Saavutti lääketieteen ja kirurgian tohtorin arvon tämän yliopiston lääketieteen laitoksesta vuonna 1940. Hän sai psykiatrian koulutuksensa erään sen ajan tunnetuimman psykiatrin professorin alaisena. ”Tänä kautena kolmena peräkkäisenä vuonna Edinburghin yliopisto myönsi hänelle Walter Smith Kayn ja Lawrence McLarenin tutkimusapurahan psykiatriassa.

    Englannissa tohtori Karagullan sähköshokkihoidon tutkimukset jäivät lääketieteen historiaan. Lontoon Royal College of Physicians ja Royal College of Surgeons of England antoivat tohtori Karagullalle diplomin psykologisessa lääketieteessä. Vuonna 1950 hän suoritti tutkinnon ja hänestä tuli Member of the Royal College of Physicians of Edinburgh (M.R.C.P.Ed.), joka on korkein lääketieteellinen ansio Englannissa.”

    Joten kerro minulle, miten suuri nimi täytyy olla, jotta sitä kuuntelisi jopa kaikkein sulkeutunein mielisimmät?

    ”Pelkkä ‘et tiedä mitään’ kertoo enemmän omasta sivistyksestäsi kuin kritiikkisi kohteen argumenttien oikeellisuudesta.”

    Voit analysoida sivistykseni aivan vapaasti, jos se perustuu tuohon ”et tiedä mitään” -kommenttiin, jota en ole ikinä edes lausunut? Mutta koska en ole niin sanonut, niin voit pitää mölyt mahassasi sivistyksestäni kun et minua pätkän vertaa tunne.

  • Huttu sanoo:

    Hm tietty kaikenlainen informaatio on hyvästä, silleenhän sitä oppii uusia asioita.

    Mutta onko siitä mitään hyötyä tuossa mielessä kun omaksuu esim. tietoa juuri tuosta mkultrasta, merenalaisesta tähtiportista, delfiini/ihmishybrideistä yms ”höpöhöpö” jutuista joita ei pystytä mitenkään varmentamaan?
    Sehän meinaa sitä että jos nuo ottaa mukaan omaan maailmankuvaan vain siksi että on kivaa antaa kaikkien kukkien kukkia, huijaa lopulta itseään. Tiiättekö mitä meinaan? Miksi sivistää itseään tuollaisella informaatiolla mikä on kyseenalaista parhaimmillaan?

    Tässä nykyajan yhteiskunnassa väitteiden esittäjällä on todistustaakka, tässä tapauksessa Aaronin pitäisi antaa jotain konkreettista todistetta jolla saataisiin samantein kaikki epäilykset kumottua.

    Tällä blogilla nyt vaan sattuu hirveesti olemaan näitä juttuja jotka vaativat paljon sitä tarkastelua ja todentamista, siksi voi välillä tuntua että skeptikot painavat päälle jatkuvasti 🙂

    Onhan tuo äärettömän viihdyttävää ja kekseliästä kyllä 🙂 Mutta siihen se jää.

  • WM_ sanoo:

    Huttu, olet aivan oikeassa.
    Toivotaan että Aaronilla olisi jatkossa jotain todistetta mukanaan.

    Itseään ei pidä missään muodossa huijata, siitä ei ole mitään hyötyä. Tästäkin mitä irti saa on vain teoria, joka on minunkin mielestä hataralla pohjalla. Kaikesta voi pohtia, miten se hyödyttää yhteistä hyvää. Jossain materiaalissa sitä hyötyä näkyy enempi, joissain vähempi.

  • Haru sanoo:

    Kaikki informaatio on mielestäni hyvästä, siitä alkaa huomaamaan, että höpöhöpö palaset eivät sovi yhteen muiden kanssa. Joskus osaa oman maailmankuvan palapeli pitäisi toki purkaa, koska kaikki uudet palaset näyttää sopivan keskenään yhteen, mutta mitään yhteyskohtaa tämänhetkisen palapelisi kanssa ei ole. Monet ajautuvat suljettuun palapeliin, missä hyväksytään paloja enää tietyistä lähteistä tai tietyllä tavaa esitettyinä (uskonnot ja tiede mm.). Onko teidän mielessä suljetussa palapelissä sitten se totuus?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kylläpäs täällä ollaan taas analyyttisiä… =)

    Taisin pointtini jo julki tuoda, enkä omaa tarvetta sanoa viimeistä sanaa, mutta koska minulle on esitetty suoria kysymyksiä pyrin niihin vielä vastaamaan. Tämä jäänee kuitenkin viimeiseksi kommentikseni tähän ketjuun koska en koe kovin rakentavaksi huutaa kuuroille korville.

    Doc:
    ”Ensinnäkin Höpönpöpöltä haluaisin kysäistä muutaman:
    Oletko kenties maksettu mies? Saatko rahallista korvausta siitä että esität näitä vastaväitteitä jokaiseen vähänkin valtavirtatiedettä vastaan esitettyihin väitteisiin ym.?
    Jos et saa, niin täytyy ihmetellä kuinka voit jaksaa vauhkoontua noin, tämmöisistä asioista tämmöisellä “hörhösaitilla”.”

    Hämmästykseksenne voin sanoa, että Paranormaaliblogi ei takuuvarmasti ole sen luokan foorumi, että täällä kukaan kenenkään kommentointia ryhtyisi sponsoroimaan. ’Vauhkoontunut’ täällä toki on monikin, mutta itse olen lähinnä huvittuneen huolestunut tietojenne tasosta ja ymmärryksenne puutteellisuudesta.

    ”Olisi mielenkiintoista tietää myös mitä mieltä olet ns. salaliittoteorioista, näistä hieman arkisemmista? esim. 9/11, 7/7, JFK, Kuulennot, NWO, Illuminati ym.”

    Kirjoita vaikka aiheita koskeva artikkeli, niin saatan kommentoida näitäkin, tässä yhteydessä tuosta taitaisi tulla turhan pitkä askel aiheen viereen. Kiitos kuitenkin mielenkiinnostasi. =)

    petteri:
    ”höpönpöpö, oletko koskaan kokeillut meditaatiota/mantraamista tai kokenut henkisen energian heräämistä?”

    Meditaatiota ja itsesuggerointia on tullut harjoitetuksi ja yllättävän vahvoja ja jännittäviä hallusinaatioita olen sen avulla kokenut. Varsinkin valo- ja värimaailma on tuossa tilassa ollut sanoinkuvaamattoman henkeäsalpaavaa. Mitään paranormaalia ei kyllä tuohonkaan liity.

    WM:
    ”Et usko mihinkään paranormaaliin, muttet ole ottanut edes selvää.”

    Puolet oikein! =) En usko, en. Ja se, etten lue samoja kirjoja kuin sinä ei kai tarkoita etten lue mitään? =)

    Tarot-kortteja voit toki käyttää ihan kuten haluat, mutta saman asian ajaa ihan mikä tahansa. Voit kuvailemaasi tarkoitukseen käyttää vaikka normipakkaa, itsehän tuon merkityksen niille pahvilapuille annat. Tarot-korteissa ei ole mitään erikoista.

    ”Kerro toki kuka vaatii sinulta siunauksensa tutkimustensa tieteellisyydestä? Maailman tiedemiehet tulevat kysymään sinulta mikä on tieteellistä? Voit lukemattasikin sanoa mikä on tieteellistä?”

    Ollaanpas sitä nyt lapsellisia… =) Ei tähän oikein kehtaisi vastata lainkaan, mutta sanotaan nyt jälleen, että itse olen siinä uskossa, että jos tieteessä taikka paranormaaleiden asioiden tutkimuksissa paljastuu jotain mullistavaa saan sen tietooni muutakin kautta kuin tällaisen hörhösaitin ja sen ylläpidon välityksellä.

    ”Voit analysoida sivistykseni aivan vapaasti, jos se perustuu tuohon “et tiedä mitään” -kommenttiin, jota en ole ikinä edes lausunut? Mutta koska en ole niin sanonut, niin voit pitää mölyt mahassasi sivistyksestäni kun et minua pätkän vertaa tunne.”

    En esittänyt tuota suorana sitaattina, vaan kiteytin noihin kolmeen sanaan asenteesi. Sivistyksesi taso taas käy hyvin ilmi suhtautumisestasi täällä esitettäviin asioihin ja ilmiöihin sekä tavastasi kommentoida niitä.

    Huttu:
    ”Sehän meinaa sitä että jos nuo ottaa mukaan omaan maailmankuvaan vain siksi että on kivaa antaa kaikkien kukkien kukkia, huijaa lopulta itseään. Tiiättekö mitä meinaan? Miksi sivistää itseään tuollaisella informaatiolla mikä on kyseenalaista parhaimmillaan?”

    Nämä kysymykset eivät tainneet olla kohdistettuja Höpönpöpölle vaan juuri ’vastapuolelle’, mutta nostan ne tässä esiin koska Huttu onnistuu niissä kiteyttämään pointtini loistavasti.

    Ihmettelen kovasti, että jos WM ymmärtää tämän Hutun sanomana, miksi se on niin vaikea hyväksyä Höpönpöpön julkituomana?

    Tässä esittämäni kysymykset ovat retorisia, en kaipaa niihin vastauksia vaan toivon asianomaisten pohtivan noita ihan itsekseen.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Jos jäätte ilman vastauksia suoraan Höpönpöpölle esittämiinne kysymyksiin vastuussa on tämän saitin sensurointipolitiikka. Pahoittelen.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Olisi kohtuullista ylläpidon puolelta tuoda julki mikä kirjoituksessani, jossa vastailin esitettyihin kysymyksiin aiheutti sensuroinnin? Oman käsitykseni mukaan siinä ei pitäisi olla mitään aihetta moiseen.

  • KP sanoo:

    🙂 ei kai tuohon joku oikeasti usko ? Tai tietenkin jokainen saa uskoa mihin haluaa, en ala ketään siitä moittimaan vaikka uskoisikin, mutta omasta mielestä kyllä melkoista humpuukia.

  • raijapasi sanoo:

    höpönpöpö, veikkaan etten ole ainoa, joka toivoo sinun etsivän toisen palstan henkilökohtaisten patoutumiesi purkuun.

    normaali keskustelu tyrehtyy asioista, kun yksi melttoaa ja vie keskustelua sivuraiteille.

    mikäli mielestäsi tällä palstalla on vain huuhaata, löytänet jostain skepsiksen sivuilta samalla tavalla ajattelevia?

    jokatapauksessa tämä on väärä paikka ulvoa, jos ahdistaa.

  • haile sanoo:

    Höpönpöpö, saanko tiedustella kuinka paljon olet tutustunut sosiologiaan?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Arvoisa raijapasi, veikkauksesi voi hyvinkin osua oikeaan, mutta en silti ymmärrä miksi pitäisi keskustella vain niiden kanssa, jotka jakavat samankaltaisen suhtautumisen asioihin? Käsittääkseni kenenkään ei myöskään ole aivan pakko lukea jokaista kommenttiani jos toisenlainen maailmankuva ahdistaa.

    Melttoamista en allekirjoita sillä pyrin kyllä useimmiten pysymään asialinjoilla, enkä edes ota tällaista nimimerkkineuvonpitoa mitenkään henkilökohtaisesti. Jos löydät perusteluja väitteillesi, asiavirheitä teksteistäni yms. ole niin ystävällinen ja pureudu niihin äläkä henkilööni.

    Mitä sivuraiteisiin tulee, sikäli kun niille juttua ohjaan on sillä aina pyrkimys valoittaa kanssakeskustelijoiden logiikkaa, enkä pidä moista poissuljettavana taktiikkana.

    Haile:
    ”Höpönpöpö, saanko tiedustella kuinka paljon olet tutustunut sosiologiaan?”

    Ole hyvä, tämähän on vapaa maa kuten tavataan sanoa. Itse kyllä äimistelen edelleen missä edellinen vastailuviestini viipyy, siinä kun ei ollut yhtään mitään ketään loukkaavaa…

    En väitä tutustuneeni sosiologiaan ’paljon’, tosin lähipiiristäni löytyy myös sosiologeja, joiden kanssa maailman menosta paljon keskustelen. Mitähän tällä ajat takaa?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Docille, petterille ja WM:lle tiedoksi, että vastauksiani esittämiinne kysymyksiin on vihdoin julkaistu muutama viesti ylempänä. Pyrin jatkossakin vastailemaan jos satun huomaamaan Höpönpöpölle kohdistettuja uteluja!

  • Ogeli sanoo:

    En väitä olevani mikään ekspertti näissä asioissa, mutta sen verran tiedän ruumiinkielestä, että sanon kuitenkin mielipiteeni. Mielestäni kuitenkin juuri tässä tapauksessa kyseinen henkilö käyttäytyy haastatellessa kovin hermostuneesti, olen toki huomannut samaa joissakin muisssa haastateltavissa. Myös tyypin elekieli kertoo paljon ja myös silmät ja niiden katse paljastaa hyvin paljon. Mielestäni kyseinen herra vaikuttaa valehtelevan, ja usein näissä jutuissa tulee myös vastaan hyvin paljon satusetiä ja mieleltään häiriintyneitä ihmisiä. En todellakaan ole nyt leimaamassa kaikkea hörhöjen puheeksi, lähinnä vain tämän haastattelun.

  • Wespa sanoo:

    Jep hermostuneisuutta on ajoittain huomattavissa joka on mielestäni ihan ymmärrettävää.

  • petteri sanoo:

    höpönpöppö,
    en puhunut pelkistä hallusinaatioista,
    vaan henkisen tietoisuuden/kundaliinin heräämisestä
    joka tuntuu siis siltä, että jokainen solu syttyisi tuleen ja velloisi sellasena kihelevänkultaisena sähköliekkimerenä ja yhdistää olemuksen ylempiin ulottuvuuksiin
    joissa on mah. esim lentää ja nähdä röntgenkatseella tämän matrixin lävitse yms

    kädet nousee ittestään ilmaan ja saatat rupee puhumaan kielillä tai mantraamaan jotain tuntemattomia rukouksia
    ja näkemään paljain silmin (tai kolmannella silmällä) todella henkiä, jotka ovat vain korkeampivärähtelytaajuisia olentoja
    ja kuulla heidän puhuvan

    yliluonnollinen on turha sana, sillä siinä oletetaan, että on olemassa alkujaan jotain ns. ”luonnollista”, mikä pitää mukamas ylittää, vaikka ne sisältyvät jo toisiinsa
    ja muljahtelevat kumminkin tuolla puolen kaiken höpönpöpötyksen (kysymysten, vastausten, todistelujen, psyko-fyysis-sosiaalisen saivartelun yms)

    ja jos pitää hallusinaatioita pelkkinä ”harhoina”, ei todellisuudessa vielä ymmärrä Illuusion perimmäistä luonnetta… on alemman asteen virhepäätelmä pitää mielikuvitusta pelkkänä imaginaarisena fantasiana

    ja on erehdys pitää erehdystä pelkkänä erehdyksenä (siinä mielessä elämäkin on pelkkä 2% kaaoserehdys ja rosvosektori.. mihin se sun mielestä vihjaa? retorinen kysymys)

    jos niin ajattelee, ei todellisuudessa ymmärrä mitä tietoisuus ja todellisuus ovat… nimittäin etteivät ne koskaan ole mitään tiettyä (kielellistettävää tai käsitteellistetttävää) tai mihinkään nimikkeeseen tai antropomorfiseen leimaan palautettavaa,

    vaan jatkuvasti mutatoivaa ja mitä erilaisimmin naamioin ilmentyvää liekkileikkiä – suhteellisuussuihkulla ratsastamista…

    kaikki on yliluonnollista mun mielestäni ja samaan aikaan yliluonnollisen ja luonnollisen tuolla puolen, eikä edes sielläkään sillä tämä kieli kusee,
    eikä koskaan tavoita mitään muuta kuin vihjeen
    ja ehkä muistutuksen Hänestä an sich

    mitä Sinä tarkoitat yliluonnollisella? tai mitä muut täällä tarkoittavat yliluonnollisella (ja siis tiede vs. uskonto, He-Man vs. Godzilla kahtiajaot vois jättää väliin koska ne missaa pointi täysin, kaikki kahtiajaot missaa pointin täysin)

    kawabunga

  • Höpönpöpö sanoo:

    Jahas, no, omasta mielestäni hallusinaatiot ovat juurikin aivojen sähkökemiallisista häiriöistä aiheutuvia harha-aistimuksia, noin yksinkertaistettuna sanottuna. Yliluonnollisina niitä pitäisin jos niitä ohjaisi tai niiden kautta ilmenisi jotain oman itsemme ulkopuolelta. Tämä nyt on edelleen yksinkertaistamista ja näkemyksemme taitavat poiketa toisistaan melkoisesti sikäli kuin tekstiäsi ymmärsin.

    Mutta siis alitajuntamme ja mielikuvituksemme tepposilla en näe mitään yhteyttä mihinkään ulkopuoliseen henkeen tai voimaan. Noita raajojen itsestäänliikkumiskokemuksiakin on omasta takaa ja muitakin monenlaisia ’normaalista’ poikkeavia fyysisiä tuntemuksia, mutta kaikki ne ovat ihan luonnollista kauraa. Aivot on käsittämättömän tehokas ja nopea informaationkäsittelykeskus, mutta melko helposti myös huijattavissa. Jokaisella varmaan hiukan eri tavalla ja eri keinoin. Itselleni ei esimerkiksi LSD aiheuta mitään hupia, mutta vaikkapa akupunktio kyllä pistää kehon omat endorfiinit ja kannabioidit kivasti liikenteeseen.

    ”ja jos pitää hallusinaatioita pelkkinä “harhoina”, ei todellisuudessa vielä ymmärrä Illuusion perimmäistä luonnetta… on alemman asteen virhepäätelmä pitää mielikuvitusta pelkkänä imaginaarisena fantasiana”

    Aika heviä tekstiä ja sikäli kun sen oikein ymmärrän olen kyllä täsmälleen eri mieltä. Tosin olen juuri nyt melko väsynyt ja melkein toivoisin sinun voivan hieman konkretisoida mitä tarkoitat ’Illuusion perimmäisellä luonteella’? Enkä nyt halua loukata, mutta melkoiselta hippihöpötykseltä tuollainen näin äkkiseltään kuulostaisi. Itse en usko, että elämä niin mystistä on kuin ihminen pienuutensa pelossa ja samanaikaisessa itsekeskeisyydessä haluaa kuvitella. Hiukan monimutkaisemmin kommunikoivia apinoita me kaikki vaan ollaan. =)

  • Skynet sanoo:

    Uskottavuus samaa luokkaa kuin joku puhuisi joulupukin olemassa olosta ja siitä kuinka työskenteli tonttuna sen pajalla.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto