ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Skeptics United – Debunking Skeptics

Luotettava ystäväni ja monien meidän tuttu Aqua Fortis vastaa blogissaan Gamman kirjoittamaan reportaasiin, joka julkaistiin meidän Paranormaali Blogissammekin vastikää nimellä Kritiikkiä James Randista ja Skepsiksestä. Artikkeli nostatti suuret määrät keskustelua ja nyt se jatkuu vasta-artikkelin muodossa.

Helpottaakseni tehtävääni, laitan pelkän linkin tähän, jota kautta pääsette Aquan blogiin lukemaan artikkelin ja kommentoimaan sitä.

Skeptics United – Debunking Skeptics

(^ Klikkaa)

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Skeptics United – Debunking Skeptics

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Kiitoksia kovasti, WM_ 🙂

  • WM_ sanoo:

    Eihän tuo mitään 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Tutustukaa ihmeessä. Ansiokasta tekstiä.

  • Hartsa sanoo:

    Ihan jees. Muutamat kohdat jäi ihmetyttämään. Esim jos Skepsis ei ota tyyppejä siihen 10k testiin, niin sekö on vain sormen heristely ja ”hyi hyi!”? Hieman alentava asenne. Ei ilmeisesti ole sen kummempi ole kun/jos Randi jättää testiin ottamatta tyypit, pelkkä hyi hyi! No ilmankos sitä ei kukaan läpäise.

    Asia nimittäin voi olla melkoisen tärkeä niille jotka oikeasti ovat vakuuttuneita kyvyistään ja testeihin haluaisivatkin. No makuasioita tietysti.. eihän se suurimmalta ole pois niin ei kai siitä tarvitse välittääkään pientä tuhahdusta enemmän. Jotenkin vahvistaa sitä kuvaa että skeptikkopuolen virheet ovat mitättömiä, mutta päinvastoin nousee kauhea haloo.

    Eipä sillä etteikö tätä aivan samallalailla esiintyisi myös kolikon toisella puolen.

    Toki muitakin ihmeellisyyksiä oli kunhan nyt yhden asian nostin esimerkiksi, mutta en nyt mitään vastikkeen vastiketta olekaan kirjoittamassa. Lukekoon jokainen juttusen itse jos kiinnostaa. 🙂

    Asiaa ja käsittelyä on kuitenkin huomattavan paljon enemmän kuin se yleinen ad hominumi vai mikä se oli, niin pääsee vähän skeptikkopuolen pääkoppaankin.

  • Hmm, tuota Skepsiksen asennetta tuohon 10k-haasteeseen ihmettelen itsekin (jos väitteet pitävät paikkansa), ja sanoinkin, että olisi ehkä aiheellista tarkastaa asia jossain vaiheessa. Jätin asian käsittelyn tuohon, sillä minulla oli siinä vaiheessa kiinnostavampia intressejä, kuin se, eikä minulla niin sanusti myöskään ollut resursseja tutkia a) Gamman väitteen totuuspohjaa b) Miksi Skepsis käyttäytyisi niin kuin käyttäytyy.

    Mutta kyllä, asiasta on pakko nostaa haloo, jos haastetta laiminlyödään.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto