FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Project Camelot haastattelee Dolores Cannonia

Tällä videolla Kerry Cassidy haastattelee hypnoterapisti Dolores Cannonia, joka on kirjoittanut useita kirjoja liittyen mm. New Ageen, entisiin elämiin ja avaruusolentoihin.

Videolla Dolores kertoo mm. erilaisten olentojen matkustustavoista, maapallon muuttumisesta ja tiedosta mitä on kerännyt omien kokemustensa aikana.

Dolores Cannon is one of the foremost pioneers in regression hypnosis, accessing the subconscious mind of her subjects. She believes by use of her techniques that she gains access to the Universal Mind. Her objective is therapy for her clients, and ultimately an investigation to recover lost or hidden knowledge into who we really are.

I had the good fortune to interview Dolores in late February 2010 while at the Laughlin UFO Congress. She is a tireless investigator and fearless chronicler of the vast reaches of the human mind. This interview gives a glimpse into the method behind her approach and some of the secrets she has uncovered in the process of delving into the deep recesses of the mind and psyche. Her clients reveal lives that encompass many states of being including those of various ET races, extra-dimensionals and other denizens inhabiting this vast multi-dimensional multi-verse. – Kerry Lynn Cassidy, Project Camelot Productions

PS. Tämä oli Parablogin 1110 postaus. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: Project Camelot haastattelee Dolores Cannonia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WM_ sanoo:

  Hypnoosin saloja pitäisi päästä tutkimaan enemmän!

 • Kertokaas – vaikka asteikolla nollasta kymmeneen – miten uskottavina te tämän tädin kertomuksia pidätte? Ja miksi?

 • Piku sanoo:

  Ahh.. Rassaa nua jenkki hihhulit. Itse en ainakaan jaksa kuunnella enää yhtään huuhaamummoa 🙂

 • Rabi sanoo:

  Yllätys,että tämäkin hypnoterapisti on sisällä new agessa.Itse pidän tämäkaltaista hölynpölyä vain antikristuksen eksytyksenä niinkuin koko new agea.

  Se mitä ihmiset kokevat hyptonisoinnin aikana entisinä eläminään on demonista todellisuutta ja eksyttävien hemkien(ufot,henkioppaat) valhetta.

  Koko jälleensyntymäoppi on raamatun vastainen ja antikristillinen.

 • Rabi sanoo:

  Antikristuksen henki kieltää taivaan ja helvetin olemassaolon ja opettaa reikarnaatiota(jälleentyntymäoppi) joka on siis new age opin kulmakivi.

  Koko new age(uusi aikakausi) ja sen uskonnollinen järjestelmä perustuu antikristillisille opetuksille.

 • Spiff sanoo:

  Hyvä! Lisää tätä! 🙂

 • henyy sanoo:

  ärsyttää ku ei oo tekstityksiä

 • Simple sanoo:

  ”Rabi: Koko jälleensyntymäoppi on raamatun vastainen ja antikristillinen.”

  Minkä takia pidät Raamattua niin erehtymättömänä? Eihän se ole muuta kuin satukirja, jonka TAVALLISET ihmiset ovat kirjoittaneet, ja kuten tiedetään, ihminen ei ole täydellinen ja siten erehtyväinen. Joten miksi voisimme kuvitella jonkin asian olevan väärin, jos se on Raamatun vastainen?

 • Rabi sanoo:

  No mielestäni ihmisten kokemukset jo kertovat paljon,ja jos ajattelet järjellä koko jälleensyntymäoppia niin se on järjetön.Ajatteleppa kun ihminen kuolee niin sammuuko hänen tietoisuutensa ja siirtyy sikiön tietoisuuten ja ihminen onkin tietoisuutensa tasolla nyt sikiö vaikka kuoli vanhana.

  Ja ihmisten kokemukset rajan takaa kertovat paljon.kukaan kuolleistaherännyt ei ole todistanut ettei taivasta ja helvettiä ole.Sen sijaan kaikki todistavat,että on taivas ja helvetti.

  Hypnoosin aikana koetut ”entiset elämät” eivät todista mielestäni mitään sillä ne eivät perustu kuolemanrajakokemuksiin.vasta rajan takana käytyään ihminen tietää mitä siellä on,joten näitä kokemuksia pidän vain demonien(henkioppaat) eksytyksenä.

  Katsoppa vaikka tämä 9-osainen dokumentti:

  Tässä ensimmäinen osa
  http://www.youtube.com/watch?v=ysc8PpOhLrY

 • Wespa sanoo:

  Jälleensyntymäoppi ei kiellä taivaan tai helvetin olemassaoloa itsessään. Se vaan väittää, että siinä välissä voi seikkailla uudestaankin esim. maapallolla. Ehkä meillä on enemmänkin mahdollisuuksia syntyä eri paikkoihin ja aikoihin jne. Ehkä helvetti ja paratiisi ovat vain kuvauksia kahdesta eri äärilaidasta johon voi päästä tai joutua. Ehkä tässä välissäkin ja ennen ja jälkeenkin on jotain. Ehkä kaikki ei lopu paratiisiinkaan, ehkä sieltäkin pääsee seuraavalle erilaselle olemisen tasolle kun siellä on aikansa palloillut.

 • Ehkä 3 kertaa 6 on myös 47?

 • Wespa sanoo:

  Tietääkseni kuolleista henkiin heränneet eivät ole puhuneet taivaasta tai helvetistä (joitain tapauksia voi toki olla). Moni on tosin puhunut Jumalasta, Buddhasta, Jeesuksesta, Enkelistä, kuolleesta sukulaisesta enkelinä, valosta jne. (tulkinnasta ja kokemuksesta riippuen) jonka on kohdannut tunnelin päässä.

  Ihminen toki unohtaa jälleensyntymisopin perusteella asiat, mutta on myös tapauksia joissa lapsi muistaa entiset elämänsä. Näitä on saatu kaiveltua myös hypnoosilla. Toki ne voi tulkita saatanan tai demonien huijaukseksikin, mutta kertomuksia entisistä elämistä on paljon. Jossain uskonnoissa niihin suhtaudutaan enemmän tutkivasti ja jossain enemmän varauksella.

  Hypnoosin aikana ihminen voi muistaa myös entisen elämän tai ns. paratiisissa olon josta tuli sitten ruumiiseen ja muistaa syntymisprosessinkin, sekä tiedostaa tämän tarkoituksellisen unohtamisen. En usko että koko tietoisuus saammuu, mutta osa siitä unohdetaan, kuitenkin se tieto on vielä ns. varastossa ja sitä voidaan kaivella mm. alitajunnan ja hypnoosin kautta jos ihminen on tähän halukas.

  Tämä itse ihmiselämä ei välttämättä olisi mahdollinen jos muistaisi kaikki entiset elämänsä. Sehän olisi itse kokemuksena ihan erilainen kuin nyt.

 • Rabi sanoo:

  Mä en vaan rehellisesti ymmärrä Wespa miten selität kaikki ristiriitaisuudet pois sun panteistisessa maailmankatsomuksessa.Koska et usko saatanan olemassaoloon.Vaan uskot,että kaikki ovat samaanaikaan oikeassa ja,että kaikki ovat osa Jumaluutta/Jumalaa.

  Uskotko sinä Wespa pahojen henkien olemassaoloon ja mitä mieltä niistä olet?miten selität riivaustapaukset?

  Katso Wespa tuo pistämäni linkki:To hell and back
  Siinä juurikin ihmiset todistavat taivaan ja helvetin olemassaolon ja sinun kannattaa tuoda myös näitä videoita ja aiheita täällä blogissa jos olet panteisti ja uskot kaikkien olevan oikeassa(kaikki tiet vievät saman vuoren huipulle)
  Tee myös tästä aiheesta kirjoitus.

  Olet tuonut täällä paljon esiin asiaa jälleensyntymäopista ja se on yksi näkökulma(new agen).

  Pistä esim tuo video minkä linkitin tänne blogiin jotta tulee myös toinen näkökulma asioihin.

 • Wespa sanoo:

  En kiellä saatanan olemassaoloa. Jossain kokemuksessa hän on todellinen, toisessa taas ei. En kiellä helvetinkään olemassaoloa. Uskon vain, että sinne ei joudu ellei itse ole siinä päätöksessä mukana (toki päätöksenteon voiman voi oman vapaan tahdon mukaan antaa jollekkin toisellekkin) ja uskon, että helvettejä on erilaisia, myös ns. maanpäällinen helvetti.

  Uskon, että on olemassa hyviä sekä pahoja henkiä, sekä myös kokemus jossa ei ole ulkopuolisia henkiä. Tässäkin mennään oman vapaan tahdon ja uskon mukaan ja ihmisen kokemus on mikä on. Omaa sydäntä seuraamalla ja omaa sisäistä viisautta seuraamalla löytää oman totuuden.

  PS. Olen nähnyt videon jossa kristitty kertoo matkastaan helvetissä ja videon, jossa yliannostuksen lääkkeitä ottanut nainen kertoo käyneensä helvetissä mutta päässeensä takaisin. Näissäkin kokemus eroaa toisistaan.
  PPS. Oletko lukenut Jeesuksen opetuksista jotka on jätetty raamatusta pois ja oletko pohtinut miksi ne on jätetty pois raamatusta? Näissä hän kritisoi mm. kirkkoa.

  Uskon siis loputtomiin kokemuksiin laidasta laitaan. Helvetti on vain ihmisen luoma tietynlainen rajoitteellinen kuva yhdestä kärsimyspaikasta joita voi olla paljon enemmänkin. Jossainhan puhutaan kiirastulesta ja jossain taas vähän erilaisesta paikasta jne. Uskon, että myös paratiisin tai nirvanan kuvaukset eroavat sen takia toisistaan kun kyseessä on eri kokemus tai eri paikka / dimensio. Uskon, että on olemassa myös kokemuksia joita ei voi ihmismieli mitenkään ymmärtää tai ilmaista (koska uskon, että kaikki on loputonta ja kaikkea täten erilaisia kokemuksiakin on loputon määrä).

 • Jos on tuon tädin löpinät hulvatonta huttua, niin täytyy sanoa, että tämä keskustelu vie voiton siitäkin..! Ei voi kuin henkeään haukkoa! =P

 • Simple sanoo:

  Rabi: Miten jotkut jotka ”todistavat” taivaan ja helvetin olemassaolon, olisivat sen oikeammassa kuin ne, jotka kertovat edellisestä elämästään?

  Höpönpöpö: Ihmettelen mitä varten sä täällä blogissa pyörit, kun et voi esittää mitään perusteluita väitteillesi, jonka mukaan kaikki täällä on ihan höpönpöppöä. Älä ota tätä viestiä loukkauksena, voit sä täällä pyöriä, sitä en kiellä, mutta perusteluita on aina kiva saada.

  Mikä toi ”Kommenttisi odottaa hyväksyntää” juttu on? Ei ennen oo tullu.

  Kirosanoja sisältävät viestit menevät tarkastettavaksi (tässä tapauksessa helvetin sisältävä ilmaus on ollut syynä), asiaa koskien kuitenkin palautin kommentin koska kuuluu aiheeseen.
  – Wespa

 • Luke sanoo:

  Joku aiemmin kysyi miten uskottavina, asteikolla nollasta kymmeneen, te tämän tädin kertomuksia pidätte? Ja miksi?

  Omasta puolestani vastaisin kaksikymmentä(20). Miksikö? No, minulla on mm. kaikki Dolores Cannonin kirjat, joista olen osan lukenut useampaan kertaan. Pinoon laitettuna
  noin metrin korkuinen.

  Mielestäni parhaimmat ovat: The Custodians, The Convulated Universe 1-3 ja Conversations With Nostradamus 1-3. Suosittelen myös Doloresin ensimmäistä kirjoittamaansa kirjaa ”Five Lives Remembered”, joka tosin julkaistiin vasta parisen vuotta sitten.

  Tiedän Doloresin kehittämästä regressiohypnoosin menetelmästä ja olen vieraillut Lontoossa eräässä koulutuskeskuksessa, joka on erikoistunut hänen kehittämäänsä regressiohypnoosiin. Olen myös opiskellut erilaisia OOBE-tekniikoita (Out of Body Experiences).

  Oman kokemukseni ja tietoni perusteella en ihan heti lähtisi leimaamaan hölynpölyksi, mutta ei minua kiinnosta väittää päinvastaistakaan. Jokainen uskoo ja tiedostaa (ja luo todellisuuttaan) oman kapasiteettinsä rajoissa.

 • henyy sanoo:

  Oisko sulla wespa tosta sun edellisestä viestistä linkkejä noihin sun kertomiin juttuihin? Ois mielenkiintosta nähä jos vaan löytyy

 • Wespa sanoo:

  Jos tarkoitat noita helvettivideoita, niin ei ole. Toisaalta toi toinen lääkeyliannostusjuttu saattaa olla jossain Parablogillakin julkaistussa videossa. Se oli siinä sarjassa jota pyöritti se joku pappa (joku McKnee tms.) ja jossa käsiteltiin laidasta laitaan mm. kummituksia ym. yliluonnollista.

 • poistokkeet sanoo:

  Oon seurannut parablogia alkuajoista lähtien ja seuravaan tulokseen päädyin jo xxxx -aikaa sitten: n.95% tän sivuston kommentoijista on joko liian nuoria, tai muuten vaan neanderthalisen tasolla olevia käveleviä lihanpalasia. (huom. tämä n ei ole tarkoitus luokata tai provosoida ketään). Keskittykää ihmeessä ennemmin niiden kummitusvideoiden trollaamiseen. Dolores Cannon:in kaltainen henkilö on lahja tälle pallolle. ”Luke”lla järkeä puheissaa. Joku viisas joskus totesi: ”Älä yritä opettaa porsasta laulamaan, haaskaat aikaasi ja suututat porsaan.” =) viihtyisää kesän odotusta kaikille.

 • wm_ sanoo:

  Poistokkeet, kiitos, kommenttisi huvitti 😀

 • Ogeli sanoo:

  Wespa, oletko lukenut Michael Newtonin kirjoittamaa Sielujen matkaa? Se käsittelee uudelleensyntymistä ja elämää elämien välillä. Tuo kirja on käytännössä muuttanut koko elämänkäsitykseni.

 • Wespa sanoo:

  Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Eipä ole tullut luettua, mutta olen katsonut asiaan liittyen muutaman dokumenttisarjan.

  Yhdessä mm. henkilö muisti syvässä unen kaltaisessa tilassa (joka siis tehtiin jokaiselle tutkimushenkilölle sarjassa), että oli ollut egyptissä tekemässä hieroglyfimaalauksia. Hän pystyi tarkkaan kertomaan minkälaisia kasveja hän oli murskannut maalien valmistamiseen ja miten hän joutui uusimaan maalauksia aina kun hierarkia muuttui (hallitsija piti maalata muita isommalla tms.). Nämä tiedot osoittautuivat oikeiksi kun niitä tutkittiin ja kysyttiin muistaakseni egyptin historijoitsijalta. Myö muita mielenkiintoisia tapauksia tuossa sarjassa käsiteltiin, jossa jonkin henkilö muisti olleensa rakentamassa Pisan kaltevaa tornia ja pystyi antamaan tarkkaa nippelitietoa miten se oli ennen mm. korkemmalla kunnes vajosi tai muuta sellaista. Aika laidasta laitaan oli kokemuksia ja lähes jokaisesta löytyi varmennettavaa tietoa.

 • ”Aika laidasta laitaan oli kokemuksia ja lähes jokaisesta löytyi varmennettavaa tietoa.”

  Varmennettavaa, vaan ei varmentavaa.

 • Wespa sanoo:

  *ei varmennettavaa vaan varmennettua, pieni typo oli. Eli siis noita väitteitä (kuten nimi, asuinpaikka, vuosiluku, ikä ja muut tekijät) tutkittiin ja suuri osa niistä varmennettiin ja oli paikkaansapitäviä vaikka henkilöllä ei ollut niistä mitään tietoa ennestään.

 • konna sanoo:

  jessssssssss vihdoin ne on muuttanu tuon alotus biisin oli muuten niin perkuleen ärsyttävä 😀

 • Enpä nyt taas tiedä mistä moiset ’faktat’ on revitty, mutta käyttäkää hyvät ihmiset niitä aivojanne älkääkä uskoko ihan mitä tahansa… Yhtäkään ’edellistä’ elämää ei ole koskaan missään pätevästi todistettu ja joka muuta väittää valehtelee.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot