ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

The Day Before Disclosure Traileri

The Day Before Disclosure dokumentin traileri.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: The Day Before Disclosure Traileri

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Rabi sanoo:

    Wespa sun kannattaa Keith(Truth) Thompsonin tulevasta dokumentista kirjoittaa myös tänne.

    Tsekkaa seuraavat trailerit hänen tulevasta dokumentistaan:

    http://www.youtube.com/watch?v=Z12ZwsobnaA
    http://www.youtube.com/watch?v=zL5lF55TBiQ&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=lJGteI7LwJo
    http://www.youtube.com/watch?v=DFIUN95bgk8

    Suosittelen sua tekemään tästä dokumentista aiheen tänne.

  • Spiff sanoo:

    ^Eli ymmärränkö nyt oikein että uskot että ilmiöt joita ihmiset kertovat maan ulkopuolisista asukkaista, kulkuneuvoista ja kommunikoinnista sekä kaikki kokemukset muusta kuin tästä elämästä ovat demoneja tai/ja lähtöisin satanasta?

    Eli siis kaikki muu paitsi tämä elämä materiaalisessa maapallolla on demonista saatanasta? Mitään muuta ei ole paitsi me ja tämä materia? …paitsi tietenkin (judaistinen) jumala.

  • baranorm sanoo:

    Hyvää asiaa, näinhän tään homman nimi todellakin on!

  • Righer sanoo:

    Aivan must kattoa kun tulee 🙂

  • We have our own mind to believe what we see is real. There are explanations for everything that happens around us. Our beliefs depends on ourselves and not everything that we imagine are all true.

  • ari matti teräväinen sanoo:

    Vaikuttaa siltä kaikki on joillakin tavalla tai syyllä pahasta mikä on vierasta ja ulkopuolista heidän elinympäristössään ?
    Pitää muistaa planeetta x on eliptisellä ratatasolla : Tulee arvaamatta jos tulee mikäli se ei ole ajautunut uudelle ratatasolle ja jopa vaihtanut aurinkokuntaa ?
    Planneetta on yhtä kuin muinaiskansojen tieto : Anuakit loivat ihmisen kaivoksiin töihin ja muokkaamalla sen alkeellisen ihmis hominoidin perimää sovivaksi tähän työhön joka meni lyhenttämättömänä etuna näille ?
    Loivat uskonnot : Joissa temppelin huipulla oli väärä jumala verhon takana oli kuolevainen olento? Jonka elinikä oli hyvin monta ihmisikää pitempi elinkaari : Raakaaineita tarvitsivat esim koneisiinsa maapallo oli heille ei kenenkään maailma kaivostoimintaa ja edullista työvoimaa joka laittaa ruokansa itse ?

    Ihminen alkoi kapinoida : Ja osa näistä päätti tuhota ihmisen kokonaisuutena pois täältä korvata sen näillä omilla jälkeläisillä ?!
    Toinen osapuoli halusi säästää ihmisen : Sopia paremmista aineellisista etuuksista ei ole orjuutta eikä riistoa enään ?
    Tuhosivat oman järjestelmänsä : Alkoivat itse sotia keskenään tuhosi osin sen kaiken aiheutti sen mitä on nyt täällä ne jotka on heidän perilisiään he nyt pitävät edelleen täällä valtaa yllä ?

    Muokkasivat myös tiedon jota raamatu ja uskonnot sisältävät he on myös sen juutalaisen demonijumalan luojia ?
    Vasta jeesus epäavoimesti asetti rajan tälle toiminalle : Yritti poistaa vihan ja pahan mitä uskonto teki ihmisille naisen asemaa myöten julisti lapsen oikeudet ja halusi lopettaa kaiken vihan esim homoja lesboja kohtaan ?

    Piti ensin täsmentää olevansa sen arvoinen olemalla uskonnollinen ei voinut suoraan hyökätä sitä temppeliä vastaan ?
    Kuitenkin veti ne todelliset asiat ja rajat uusiksi : Sitä puolta hänestä ei voisi kertoa julkisesti edes rooman paavi tai muut kirkot vain vaikenivat tästä kaikesta etunsa ja valtansa vuoksi ?

    Tiede osoitti rajat kirkolle missä loppuu sen valta missä alkaa tieteen mahdollisuus olla humaani ja kristillissävyteinen uudistaja? Nyt palattu alkuun kun uskovat kylvävät omaa pahuuttaan ja pekoaan joka paikkaan ?

  • ari matti teräväinen sanoo:

    Mikäli anuakit on jo oppineet virheistään he on jo vetäneet tämän planeetan pois radaltaan se ei meitä tuhoa uudelleen ?
    Ja mikäli ei: Nyt heitä voi vaatia toimimaan niin ?
    Uskovat on tietämättään pahantahtoisten olentojen asianajajia täällä he johtavat heitä harhaan ?
    Funtamenatalisteja voi manipuloida : Ei näe pitää evakoida rannikot ja katsoa turvapaikat ? Ei lietsoa tyhjää pelkoa ja vihaa muita ihmisiä kohtaan : Tyhjiä ympäröineet itsensä vain nillä omailla totuuksilla ei ole aitoa tietoa eikä todellisuuden tajua enään mistään ?

    Anuakit ei olleet periammerikkalaisia kapitalisteja pahempia: He vain käyttivät meitä hyväkseen osa otti opikseen lähti pois täältä osa jäi tänne vain edelleen notkumaan sinne vuorille piillopaikkoihinsa ?

    Muinoin he elivät kuten me ihmiset teknologisten järjestelmien varassa planeetalla joka oli raaka ja karu ?
    Tuhonneet osin oman planeettansa: Ja ne luononvarat on käytetty loppuun ja ahneuksissaan sen tehneet itselleen ? Ja nyt he sen haluaisivat tehdä meille uudelleen: Ja mikäli heitä ei olisi estetty sitä tekemästä pieni osa heistä haluaisi sen uusia ja tuhota meidät siintä syystä? Että he on yhtä pahoja kuin me olemme toisillemme täällä keskenämme ?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto