ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kanadan entinen puolustusministeri piti puheen ”ufovierailujen” julkistamisesta

Kanadan entinen puolustusministeri Paul Hellyer piti puheen, jossa hän vetoaa ihmisiin, disclosuren eli avaruusolentojen olemassaolon ja vierailujen todellisuuden julkistamisen puolesta.

[ad] Empty ad slot (#1)!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

20 kommenttia aiheeseen: Kanadan entinen puolustusministeri piti puheen ”ufovierailujen” julkistamisesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nanoxt sanoo:

    Hyvä!

  • Hexa- sanoo:

    oi toi on kyl niin totta hyvä juttu kyl et tulee vihdoinki lisää ja korkeemmalta taholta jotka yrittää painostaa totuuden kertomiseen.
    hemmetti ei niillä johtajilla ole mitään oikeutta salata tuon kaltaisia asioita muilta ihmisiltä, aivan kuin leikkisi jumalaa jota ne ei todellakaan ole, samassa pulkassa tässä tulisi kaikkien istua
    hm on tämä kyllä niin surullista ihmisten tulisi puhaltaa yhteen hiileen mutta mahdotontahan se on kuin tietyt tahot pyörittää maailmaa aivan miten haluaa…

  • baranorm sanoo:

    Tämä puhe ymmärtääkseni pidettiin jo kauan sitten..eli ei mikään varsinainen uutinen.
    Tosin mitään ei tällaisten puheiden perusteella tapahdu.
    Hyvä yritys monien joukossa kuitenkin;-)

    Hexa kirjoitti:” ei niillä johtajilla ole mitään oikeutta salata tuon kaltaisia asioita…..”
    Eihän niillä ole oikeutta, mutta näin ne prkl tekevät. On ne herrat sellaisia ”jumalia” että niille ei kukaan mahda mitään.
    Kuka/ketkä tätä maailmaa oikein hallitsevat..Illuminatiko???
    No, ehkä vuosi 2012 muuttaa kaiken..tai sitten ei;-)

  • baranorm sanoo:

    PS
    jatkoa edelliseen: täältä löytyy hyviä kommentteja k.o. videosta. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread556446/pg1
    Näinhän se homma tosiaan on…

  • LadyFortesque sanoo:

    Juuri näin, mutta näitä tarvittaisiin lisää.

    Mieluiten vielä ympäri maailmaa, jos ihmiset, vaikkakin yksittäiset, rohkenisivat avautumaan. Eihän ne tietenkään vielä uskalla, kun viroissaan vielä olevat menettäisivät hommansa tai muuta mukavaa.

    Eikä normaali, median ja trendien aivopesemä ihminenkään uskalla uskoa ihan heti näihin, jotta ei menettäisi normaaliuttaan. En tiedä kuinka korkeakoulutettu avautuja tarttis olla, jotta joku pysähtyisi miettimään.

    Saisi useampi vastaava, eri maista, tuleva paljastus ehkä kuitenkin sen normaalin kaduntallaajan edes itsekseen pohtimaan: ” Mitä jos siinä onkin jotain perää?”

    Olis jo jotain.

  • TeleMakkara sanoo:

    Hexa kirjoitti:” ei niillä johtajilla ole mitään oikeutta salata tuon kaltaisia asioita…..”
    ”Eihän niillä ole oikeutta, mutta näin ne prkl tekevät”

    Tälaisten asioiden julkistamisesta aiheutuva mediamylläkkä ja muiden maiden väliset konfliktit ovat mielestäni ihan pätevä syy moisten tietojen salaamiseen. Syytöksiä lentelisi suuntaan jos toiseen median, kansan, valtioiden ja uskonnollisten piirien kesken.Suuri osa valtioista olisi todennäköisesti tietämättömiä todistusaineistosta ja disclosuren tapahtuessa nämä valtiot todennäköisesti vaatisivat haltuunsa mahdollista teknologiaa /huippusalaista informaatiota tai yksinkertaisesti vain kiistäisivät informaation. Johtajat siis tuskin ihan luontaisen ilkeyden ja vallanhimon vuoksi pitävät tällaisen informaation salassa.

    Kaikki tämä siis olettaen että tällaista informaatiota on olemassa.

  • baranorm sanoo:

    Tässä myös erittäin hyvä syy miksi asioita ei haluta paljastaa:
    http://parafact.multiply.com/links/item/57/U.S._military_is_liaising_with_extraterrestrial_life_according_to_independent_sources

    Olisi kovasti helppoa kertoa vaan ympäripyöreästi että ”taitaa niitä UFOja sittenkin olla, mutta emme me mitään tiedä….”.

  • Juu sanoo:

    Tää on joo aika vanha, meinasin pistää juttuvinkkinä mut aattelin että oot julkassu jo. mutta vakuuttavahan tää on, ei mun mielestä tosta salailusta oo epäilystäkään. Hallitukset salaa paljon mitättömimpiäkin juttuja joten miksei myös tällaista.

  • baranorm sanoo:
  • Calico Jack sanoo:

    Millä perusteella paljastus johtaisi kaaokseen? Eikö yhtälailla voisi väittää, että ulkopuolisen älyn vierailu johtaisi kansojen yhdistymiseen?

    Huvittaa myös tuo median osuus. Voisiko joku kertoa miten tämä media oikein meitä hämää? Kaverini on toimittaja joten eikö hänkin ole osa tätä salausta? Ei ole muuten koskaan hiiskunut sanallakaan mistään ufosalailusta.

    Jos kellään ei ole mitään konkreettista näyttöä, on nämä väitteet pelkkää hourailua.

  • Wespa sanoo:

    Toimittajat tekee raportteja niistä mitä johto suosittelee ja vaikka tekisikin ominpäin, niin kaikkea ei julkaista (juttuja on jätetty julkaisematta vaikka juttu on jo tehty). Jos oletetaan, että joku juttu on alunperinkin salaista, niin voimme myös olettaa, että tietoa ei välttämättä pääse edes median käsiin.

    USA:ssa on media tietojen mukaan hyvin pienen piirin omistuksessa (tästä voipi goolettaa lisää tietoa jos kiinnostaapi kuka nämä uutiskanavat ym. omistaa), eikä mitenkään yhtä vapaa kuten esim. Suomessa…

    Kaikki on silti paljolti vain spekulaatiota, emmekä voi tietää mitä media salailee, vai salaileeko ylipäätänsä. Silti periaatteessa riittäisi, että salailu olisi johdossa ja sieltä käsin voidaan eliminoida mitkä jutut nähdään hyvinä ja mitkä ei. Johdon asenteet ja määräykset heijastuu paljolti reporttereihin ja muuhun mediaan…

    Tuosta kaaoksesta olen samaa mieltä. Aika lailla spekulaatiota sanoa mitä tapahtuisi. Itse henkilökohtaisesti uskon, että julkaisulla olisi hyvät ja huonot puolensa.

  • Hippu sanoo:

    Wespa
    ”USA:ssa on media tietojen mukaan hyvin pienen piirin omistuksessa (tästä voipi goolettaa lisää tietoa jos kiinnostaapi kuka nämä uutiskanavat ym. omistaa), eikä mitenkään yhtä vapaa kuten esim. Suomessa…”

    USA:ssa media tosiaankin on pienen piirin omistuksessa, samaten kuin oikeastaa ympäri maailmaa, mukaan lukien rakas Suomemme…
    Montako riippumatonta mediaa Suomessa onkaan? Jopa ulkomaiset turistilehdet ilmoittavat että Suomessa ei ole yhtään itsenäistä sanomalehteä.

  • WM_ sanoo:

    Kuitenkin kun kaikki tietää, että niitä arkistoja UFO:ista on, niin mikä se ongelma mahtaisi olla siinä julkaisussa?
    Mikä siinä on sellaista, jota ei haluta paljastaa?

    Hatun nosto puolustuministerille. Vaikutusvaltaisia ihmisiä kun kuunnellaan.

  • Hippu sanoo:

    Miltäpä kuulostas jos yht äkkiä jokaselle pamautettais kunnon läjäys jotain täysin ihmismielelle käsittämätöntä jne… sehän vois tehdä saman kuin esim psykedeelit ja avittaa pikkuhiljaa ymmärtämään asioita… tai sitten sekoittaa pään täydellisesti.

    Ei siinä etteikö asioita pitäisi julkistaa ja niistä puhua, on vaan niin paljon asioita mistä on jo vaiettu, mistä halutaan vaieta, mistä jopa kuvittelevat että on parempi vaieta… Mielenkiintoista,

    Mitäpä jos kertoisin teille että Hamppu voisi olla yksi viimeisiä ja toimivimpia tapoja ilmastonmuutos yms kaiken maailman ongelmiin? Kuinka useat sen uskoisivat?

    ne jotka sen taas uskoisivat, niin lähtisivätkö he kertomaan siitä kavereillee, vanhemmilleen jne… valistamaan tietoa eteenpäin?

    jos asia kiinnosti niin suosittelen http://www.jackherer.com -> links ja sieltä suomennettua kertomusta niin selviää hieman tuokin asia, samaan aikaan myös paljon syitä salailuihin yms voi nuo tekstit avata.. Jokainen ajatelkoon itse 🙂

    ”None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free”

  • Joku sanoo:

    Siis nämä tälläiset puheet ja tiedoitteet on lähinnä sen takia pidetty salassa, koska ne aiheuttaisi paniikkia.

  • WM_ sanoo:

    Hyvä Hippu kun otit puheeksi tuon hampun.
    Joka päiväiset sanomalehdet vievät aivan törkeän määrän puuta päivittäin:
    ”Päiväpainokseen, jonka suuruus olisi suuren valtakunnallisen sanomalehden 500 000 kpl, tarvitaan 8 hehtaaria ensiharvennuskuusikkoa. ”

    Hamppua olisi helppo viljellä, kerätä ja siitä olisi helppo valmistaa paperia ja lukemattomia muita hyödykkeitä.. Mutta kun se veisi ahneilta ihmisiltä työpaikat niin olkoon, menköön metsät.

    Ahneus järjen edelle 😛

  • Wespa sanoo:

    Joku: miksi sitten uutisoidaan murhista, onnettomuuksista ja luonnonmullistuksista? Paniikkiahan nekin aiheuttavat joissain ihmisissä. 😛

  • lef sanoo:

    Ottamatta kantaa maan ulkopuolisen elämän olemassaoloon tai olemattomuuteen…
    Valtaapitäväthän nimenomaan pitävät ihmisiä talutusnuoralla pelon avulla, mitä esim. iltapäivälehdet syöttää jatkuvasti. Kaiken lisäksi se vielä myy. Yhtenä esimerkkinä viimevuotinen sikainfluenssahypetys. Suurin osa ihmisitä teki just niinkun media käski. (sivuhuomautuksena suomen valtamediasta: ulkomaanjutut tulee yleensä isoilta ulkomaisilta uutisyhtiöiltä, jotka sitten lähes kritiikittä sellaisenaan päätoimittajan käskystä uutisoidaan..)
    Ihmistä voi parhaiten hallita rakkauden ja/tai pelon avulla, mutta jos rakastaa, ei toista halua hallita…

  • Hexa- sanoo:

    lef noniin erittäin hyvin sanottu.
    olen itsekkin odotellut että koska olisi suotuisa hetki kirjoitella tästä median todellisesta otteesta ihmisiin ja hapun laillistamisesta ynm ”ns pakotetaan ihmiset juoksemaan sitä samaa oravanpyörää”

  • Hexa- sanoo:

    olen suhteellisen varma että ihmisillä olisi nyt jo käsissä avaimet jolla saataisiin suunta muutettua pitäisi kääntää vaan ns katkaisinta toiseen suuntaan ja käyttää kerrankin uutisia ja muuta mediaa parantavana välineenä 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto