ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ihme: Kroatialainen tyttö alkoi puhumaan saksaa

13-vuotias kroatialainen tyttö oli joutunut koomaan 24 tunniksi. Herätessään hän alkoi puhumaan saksaa.

Tyttö oli aloittanut opiskelemaan saksaa ja lukenut sitä varten mm. saksankielisiä kirjoja, sekä katsonut televisiota. Vanhemmat kertovat, että hänen saksansa ei kuitenkaan ollut vielä sujuvaa. Nyt koomasta toipuneelta tytöltä kuitenkin sujuu saksa sujuvasti, mutta hän ei enää osaa ollenkaan kroatiaa.

Lääkärit ovatkin pyytäneet asiantuntijoita selvittämään, mistä oikein on kyse.

– Koskaan ei voi tietää kuinka aivot reagoivat toipuessaan traumasta. Luonnollisesti meillä on joitakin teorioita, mutta potilaan yksityisyyden kunnioittamiseksi voimme tällä hetkellä kertoa niistä rajallisesti, sairaalan johtaja Dujomir Marasovic kertoi The Telegraph -lehdelle.

Lähde: telegraph.co.uk

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Ihme: Kroatialainen tyttö alkoi puhumaan saksaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WM_ sanoo:

    Woah. Aivot on mielenkiintoinen laitos!

  • piippaaja sanoo:

    Se on täysin sama asia, kuin se kun siirryn paranormaalia plogin etusivulle, alkaa koneen keskusyksiköstä, luultavasti verkkokortilta kuulua vihellys jota ei kuulu koskaan muulloin. Enkä usko että ilmiöllä olisi yliluonnollinen selitys, syy löytyy evästeistä. Sivusto siis särkee koneet. Mitä kieltä käyttäjä sen jälkeen puhuu, ei ole julkaisu kelpoista.

    Itse kielen vaihtuminen ei niin ihmeasia ole, eikä tuossa toteamisesta huolimatta todenneta, kuinka viimeisen päälle sujuvaa saksaa tyttö puhui, epäilenpä vaikka varmasti 13vee tyttö on elämänsä aikana kuullut saksan kieltä riittävän paljon osatakseen aksentin ja jopa yksinkertaisen puhekielen alitajuntansa avulla. Onhan todettu jo kymmeniä vuosia sitten, että pelkkä sivun plärääminen kirjasta jossa on jotain vierasta kieltä, tallentuu pääriepuun ja saadaan kaivettua sieltä vielä kymmenien vuosien kuluttua ulos.

  • Wespa sanoo:

    Näinhän se menee. Ihmisen ali -ja piilotajunta pitää sisällään ison määrän tietoa, jota aivot rekisteröivät, mutta jota ei välttämättä normaalisti oteta käyttöön… Sitä voi toki pohtia oliko tyttö saanut tuota informaatiota tarpeeksi koko kielen sujuvaan osaamiseen ja mitä tässä tapauksessa tarkoitetaan sujuvalla (ilmeisesti kuitenkin niin sujuvaa, että se oli mainittavan arvoista).

    Jokatapauksessa outo ja mielenkiintoinen tapaus. 🙂

    PS. Suosittelen piippaaja vaihtamaan verkkoselainta, jos evästeiden tukeminen ei kunnolla toimi. Mitä selainta käytät ja mitä tarkoitat vihellyksellä? Oletko vielä selvittänyt mistä se tarkkaan ottaen tulee? Piippaus itsessään ei ole välttämättä merkki koneen särkemisestä (varsinkin jos kone tuota ääntä lukuunottamatta toimii normaalisti), eikä samanlaista reaktiota ole tiettävästi aiheutunut muille käyttäjille.

  • Napo sanoo:

    Miten tuommoiseen koomaan oikein pääsee? 🙂

  • tonza sanoo:

    Tuleehan sitä itsekin puhuttua norjaa aina välillä viikonloppuisin.

    Ei mutta ihan tosissaan, melko mielenkiintoinen tapaus 🙂

  • agnostico sanoo:

    Humpuukia

  • qwertyg sanoo:

    Kaverille kävi hieman samalla tavalla. Meni baari-ilta överiksi ja seuraavana päivänä puhui pelkkää siansaksaa!

  • Paranormal sanoo:

    On kyllä jännä juttu, En ole kuullut moisesta tapauksesta ennen.

  • Phoebe sanoo:

    Todellakin mahdollista. Itse olen unissapuhuja, ja saatan unissani puhua pelkkää englantia sujuvasti. Tätä on jatkunut ensimmäisestä luokasta asti, ja tällä hetkellä olen nuori aikuinen, joka käy töissä.

  • Sämi sanoo:

    Juuh, Mielenkiintoinen tapaus, Mutta vähän liiankin helppo feikata 😀 Opiskelee saksaa paljon (esim. salaa muilta) Ja sitte menee koomaan ja puhuu vain saksaa. En Usko että on mitään sen kummempaa

  • Michelle sanoo:

    Woah. Aivot on mielenkiintoinen laitos!

  • Peku sanoo:

    Itsekkin puhun ruotsia, vaikken koomassa ole ikinä ollutkaan. Pääsenkö minäkin nyt etusivulle?

  • K-k sanoo:

    Otan uutisen n. 5½ kilolla suolaa. Otetaan huomioon, että opiskelija ei osannut puhua sujuvasti, ja nyt yht’äkkiä maagisesti osaakin? Ei taida mennä lävitse, edes heikkouskoisille. Olen kyllä kuullut uutisista, joissa aivovaurion jälkeen on ihminen saanut erillaisen aksentin, joka on tarkoin dokumentoitu tila, mutta tämä menee niin paljon huuhaan puolelle ettei mitään rajaa.

  • hmm sanoo:

    Mua alko kiinnostamaan, onko tytön saksankielisessä puheessa kroatialaista aksenttia. Tarkoitan siis, että huomaisivatkohan saksaa äidinkielenään puhuvat tytön puheessa vierasmaalaisen aksentin… Entä teekekö tyttö ollenkaan virheitä? Jännä juttu 😀
    Itse näen usein englannin kielisiä unia (tosin käytän englannin kieltä päivittäin, joten ei ole mikään ihme juttu)..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto