ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Nuoruuden lähde löytynyt

Venäläinen professori Vladimir Skulatshev on löytänyt ”nuoruuden lähteen”. Hän nimittäin kehittää pilleriä, joka pysäyttää ikääntymisen.

99 prosenttia ajasta happi muuttuu harmittomaksi vedeksi, mutta tuo yksi prosentti muuttuu superoksidiksi, joka myöhemmin muuntautuu myrkyllisiksi aineiksi, Skulatshev kertoo.

Tehtävänä oli löytää antioksidantti, joka estää tämän prosessin.

Kyseinen antioksidantti on ollu kehitteillä 40 vuoden ajan ja tuotetta on testattu eläimillä.

Skulatshev sai aineesta apua silmätippoina omaan kaihiinsa. Kuusi kuukautta myöhemmin lääkäri totesi, että kaihi oli kadonnut.

Lähteet: Uusi Suomi, Russia Today

Kiitos vinkistä Akulille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

16 kommenttia aiheeseen: Nuoruuden lähde löytynyt

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ennustajan_tytär sanoo:

    Käy sääliksi taas niitä elukoita, jotka ovat joutuneet kärsimään tollasen takia.

  • Huttu sanoo:

    Mut eikös ikääntyminen johdu siitä että solut jakaantuu uusiutuakseen, ja ne solut eivät pysty ikuisesti jakaantumaan. Vissiin jotenkin oliko siellä kromosomien päässä telomeerit jotka lyhenee joka jakaantumisella?

    Muistan joskus lukeneeni aiheesta mutta siitä on tosi pitkä aika.

    Varmaan kyllä noi happiradikaalitkin ovat osasyy ikääntymiseen. Mielenkiintoinen aihe 🙂 Lisää tollasia Wespa 🙂

  • Dr.Z sanoo:

    No veikkaan, ettei sitä koskaan tulla ikuisesti elämään. Vanhemista voidaan hidastaa melko paljonkin, mutta ikuinen elämä on täysin luonnotonta. Ei ole olemassa mitään olentoja, jotka eläisivät ikuisesti. Suhtaudun erittäin epäilevästi tälläisiin ”ihmelääkkeisiin”.
    Ja kyllähän pitkään eli uskomus, jonka mukaan elohopean juonti estää vanhenemisen:D

  • Qupo sanoo:

    JIPPII! Eläkeikää voidaan nostaa vielä entisestään…oisko 120 vuotta hyvä? 🙂

  • JambaB sanoo:

    Puhutaanko tässä nyt ikuisesta elämästä vai ikääntymisen oireiden estämisestä?

  • Yuna sanoo:

    >O mulle tota ainetta kans jos se tosiaan toimii.. mutta toisaalta enemmänhän niitä ihmisiä sitten taas on maapallon elätettävänä, et eihän siinä mitään..
    Tahtoisin uskoa, ja moneen uskonkin, mutta että ihmiset pystys tohon oikeesti.. enpä tiedä..

  • Soulreaper sanoo:

    ”Ei ole olemassa mitään olentoja, jotka eläisivät ikuisesti.”

    Itseasiassa kyllä on. Eräs medusa laji voi kääntää ikääntymisensä takaisin päin, ja voi näin ollen periaatteessa elää ikuisesti.

  • TeURaS sanoo:

    ”Mut eikös ikääntyminen johdu siitä että solut jakaantuu uusiutuakseen, ja ne solut eivät pysty ikuisesti jakaantumaan. Vissiin jotenkin oliko siellä kromosomien päässä telomeerit jotka lyhenee joka jakaantumisella?”

    Juurikin näin johtuu siitä eli se mitä itselle tulee tästä mieleen voisi olla niin että tämä 1% myrkky mikä syntyy hapetus prosessissa on se joka vanhentaa ja rappeuttaa meidän elimistöä
    mutta solut edelleen jakautuvat ja kun se raja tulee vastaan ettei ne enää pysty siihen kuolemme sitten tämän uuden lääkeen takia 90 vuotiaina näyttäen 20 vuotiailta. (Tämä oli vain tälläinen teoirian heitto.) Ja tässä todella taidettiin puhua ikääntymisen oireiden estämisestä ”nuoruuden lähteestä” Kuoleehan ne nuoretkin ihmiset =)

  • agnostico sanoo:

    Taas näitä tiedemiesten juttuja. Aina ollaan muka löytämässä lääke ikääntymiseen, syöpään jne. mutta koskaan mitään lääkkeitä ei kuitenkaan käytännössä mihinkään markkinoille ilmesty. Tällainen on pelkkää humpuukia ja turhien toiveiden herättämistä alusta loppuun. Sitäpaitsi jos joskus lääke ikääntymiseen ihan oikeasti tulisikin ihmisten saataville, se olisi todennäköisesti niin kallista että vain rikkaimmilla olisi varaa siihen.

  • agnostico sanoo:

    “Ei ole olemassa mitään olentoja, jotka eläisivät ikuisesti.”

    Sinä siis olet tutkinut koko mittaamattoman universumin ja mahd. multiuniversumin ja päätynyt tuohon lopputulokseen. Propsit siitä.

  • 555+111 sanoo:

    Kyseinen meduusa on Turritopsis nutricula ja se on biologisesti kuolematon.

  • JambaB sanoo:

    ”Kyseinen meduusa on Turritopsis nutricula ja se on biologisesti kuolematon.”

    se on tuollainen elukka -> http://www.youtube.com/watch?v=IJXHiLuKw0s .

    Olis se nii hieno olla kortsun näkönen ja elää ikuisesti 😀

  • Dr.Z sanoo:

    No, tuosta medusasta on kyllä aika pitkä matka ihmisenkaltaisiin elollisiin olentoihin, eikä sitä voi suoraa verratta ja sanoa:”Jos toi voi elää ikuisesti, niin kyllä voin mäkin”. Kyseinen meduusalajikin on vain mahdollisesti kuolematon, tuokaan tieto ei ole varma. Esimerkiksi lajin käyttäytymistä luonnollisissa oloissa ei ole juurikaan tutkittu.

    Kuoleminen on ihmisen ja lähes kaikkien tunnettujen eläinlajien ominaisuus, jonka täysi sivuuttaminen ja ehkäisy on äärimmäisen vaikeaa, jollei jopa mahdotonta. Lukekaa solubiologiaa, niin kyllä se ihmisen ikuinen elämä näyttää sen nojalla aika vaikealta toteuttaa.

    En edelleenkään ole vakuuttunut, että jokusen vuoden päästä voin käydä lähiapteekista ostamassa kuolemattomuuspillereitä:D Huvittava ja kiva ajatus kyllä.

  • Ghos girl sanoo:

    En usko..Ja eläin parat idioottimasita

  • hannu hanhi sanoo:

    Nojoo vaikka onkin paranormaaliblogi ja jutun taso on vähän laajempi kuin uutismedioilla niin RT:n jutut voi automaattisesti karsia pois. Aku Ankasta löytyy enemmän faktaa kuin venäläisistä medioista(RT, Pravda..)

  • Daisy sanoo:

    Täytyy sanoa että huh huh. Seuraava lause jo floppaa koko tekstin uskottavuuden, joten otan kantaa vain tähän:

    ”Skulatshev sai aineesta apua silmätippoina omaan kaihiinsa. Kuusi kuukautta myöhemmin lääkäri totesi, että kaihi oli kadonnut.”

    Kaihi voidaan parantaa VAIN leikkauksella. Edes ennaltaehkäisevää hoitoa ei ole olemassa. Ja mykiön samentuminen ei johdu vapaiden happiradikaalien aiheuttamista reaktioista. Mykiö koostuu lähinnä vedestä (65%) ja valkuaisaineista, vaikka se on itse asiassa melko kuiva.

    Kun on kaihi ”kehittyy”, mykiössä tapahtuu metabolisia muutoksia, esim. (läpinäkyvän) valkuaisaineen sakkautumista. Lisäksi kalsiumin määrä mykiössä lisääntyy, minkä vuoksi mykiöön imeytyy nestettä ja se turpoaa. Mitkään silmätipat ei kykene imeytymään mykiöön silmän kalvojen läpi, ellet tiputa happoa silmiisi.

    En ole oftamologi, mutta lääkäri silti, ja en ymmärrä kuinka tämä professori voi puhua tuollaista puppua. Tosi omituista. Nämä pitäisi olla ihan perusjuttuja kuitenkin. Olisi myös mukavaa tavata se ”lääkäri” joka diagnostisoi kaihin ”parantumisen”. Sensaatiomainen juttu lääketieteelisesti kaikin puolin. Vähän nyt kyllä hävettää ammattikunnan puolesta :/

    Niin ja kaihin voi hoitaa PÄIKI:nä, eli aamulla leikkaukseen, illalla kotiin kaihi hoidettuna. Ei tarvita kuutta kuukautta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto