ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Miehen jalka parani ihmeen voimalla

Augustine Ugha sairastui diapeteksen aiheuttamaan oikean jalan haavaumaan ja tämän takia häneltä piti amputoida kyseinen jalka. Jonkin ajan kuluttua sama vaiva tuli hänen vasempaan jalkaansa, jonka seurauksena sillä ei voinut kävellä ja se alkoi mädäntymään. Jalkaan tuli kaksi infektoitunutta reikää/haavaumaa.

Vasenta jalkaa uhkasi myös amputointi, eikä siihen ollut parannusta. Hän lähti hakemaan apua Jumalan lähettilääksi itseään kutsuvalta T.B. Joshualta, joka on tunnettu ihmeteoistaan.

T.B. Joshuan suorittaman siunaksen jälkeen jalka alkoi parantumaan ja kahden viikon jälkeen molemmat reijät olivat jo ummessa.

Alla olevalla videolla raportti tapahtuneesta.

Muita ihmeitä: Sokea sai näkönsä takaisin, Huulisyöpä poistuu, Synnytys rukouksen voimalla

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Miehen jalka parani ihmeen voimalla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • hulabaloo4 sanoo:

    Intiassa on eräs herra joka pitää jalassa olevaa noin 15-20 cm haavaansa auki ihan sen takia että turistit säälisivät enempi ja rahaa valuisi kerjuukulhoon.Koska tästä parannustempusta videolla on tehty hemmetinmoinen teatteri (jossa tietysti kerätään herran palvelijoille rahaa..), niin epäusko herää tähän asiaan.

    Kyseessä on tod.näk. jalkaväkimiinaan tms. kinttunsa menettänyt mies, joka on pastorin kanssa sopinut julkisuustempusta vastineeksi fyrkalle jolla elättää itsensä.

    Ok, jalassa on reikiä. parantunut kantapään reikä on eri kohdassa kuin aiemmassa kuvassa kantapäästä.Mystinen ihme että reikä siirtyy eripuolelle kantapäätä parantuessaan.Sedällä voi olla vaikka proteesikantapää tms. joka on tehtailtu tuon näköiseksi uskottavuuden saamiseksi. Mikä tahansa juusto tms dädä, jota koloseen valutetaan alkaa aivan varmasti lemuamaan ja houkuttamaan kärpäsiä afrikan 40 asteen helteessä.

    Samanlaista meininkiä vetää amerikassa ja muualla jeesuksen nimeen kaikenlaisia nutipäitä, jotka pyytävät rahalahjoituksia ”jumalalle” ja ajelevat sitten rolls roycella puku päällä julistamaan herran rakkautta typerille lampaille.Ei oikein uppoa tuo afrikan pastorointi minuun ilman parempia todisteita.Potilas vain ”katoaa” 4 viikoksi ja tulee sitten taas näytille esittelemään miten ihme on tapahtunut yms.

    Tai sitten hei, kasvoille suihkutettu kraanavesi paransi miehen jalan kuoliosta, diabetes katosi, ja koko maailma pelastui vain koska pastorisetä rukoili.. (sarkasmia jos joku ei bonjaa)

  • Wespa sanoo:

    Kuvista tarkastellesani itse tulkitsin, että molemmissa reikä (ja parantuneen reijän kudos) on oikealla puolella kantapäätä. Tätä voi itse tarkemmin tarkastella vaikka kohdasta 6:07 eteenpäin, jossa vertailussa näkyy hyvin ennen ja jälkeen -kuvat samaan aikaan.

    Suuri reikä on parantunut nähdäkseni alhaalta hieman paremmin kuin yläosasta ja siksi näyttää mielestäni siirtyneen hieman ylemmäksi (joka johtuu kyseisestä illuusiosta). Mielestäni videosta näkyy kuitenkin, että kyse on samasta alueesta.

    Potilas vain “katoaa” 4 viikoksi ja tulee sitten taas näytille esittelemään miten ihme on tapahtunut yms.

    Potilas päästetään toki kotiin ja mahdollisesti tilannetta seuraillaan (en tiedä oliko miten hänen parantumistaan valvottu tai oliko nähnyt lääkäriä tässä välissä jne.), mutta tuolla on tapana muista videoista päätellen, että ihmiset tulevat sitten myöhemmin kertomaan onko asia edistynyt vai ei. Toki se on hyvä koska muutenhan ei voisi varmistaa, että onko oikeaa parantumista tapahtunut vai ei.

    Jos haluaa tutustua enemmänkin tämän saman pastorin tekosiin, niin videoita löytyy kaikenlaisia. Aikaisemmin täällä on julkaistu niistä muutamia, mm. huulisyövän parantuminen.

  • ullebulle sanoo:

    ”Joshua, kuten ihmeparantajat yleensä, valikoi parannettavansa. Rygbyn pelaaja Wium Basson tuli Joshuan kokoukseen parantuakseen maksasyövästä. Joshua ei ottanut häntä rukoiltavaksi. Wiumin kuoleman jälkeen Joshua otti yhteyttä tämän äitiin sanoen olleensa yhteydessä kuolleeseen poikaan. Joshua sanoi äidille Wiumin lähettäneen terveisiä ja olevan onnellinen.”

    Lähde: http://p1.foorumi.info/vapaasana/viewtopic.php?t=61&sid=d8508db40b0a6b807e10ac93476fd86c

    Valikoimalla parannettavat saadaan ne kaverit ”potilaaksi” joille on näyttelemisestä maksettu.

    Tietysti olisi kiva jos mikrofoni kädessä mesoaminen parantaisi kaikki, sairaalatkin voitaisiin lopettaa turhina humpuukilaitoksina oitis.

  • niinpäniin sanoo:

    Lieneekö tuo ollut jossain Intiassa yms, jossa asuu muutenkin yli miljardi ihmistä. Joskus sattumakin on ”ihme”. Entäs ne tuhannet ihmiset joille ei tehtykään siunausta ja jalka yms muu haavauma paranikin?

    Aivan oikein – he eivät saaneet median huomiota ja vain koska ei ollut kiinnostava tapaus…

  • Hexa^ sanoo:

    no ihan tiedoksi ettei ole ainut kategoriassa.
    ihmeitä on tehty eripuolilla maailmaaj umalan nimeen joka minusta antaa riittävän painoarvon asian syväisempään pohdiskeluun. ihme teaoista on melkeimppä mittavammin dokumentteja ja todisteita kuin ufoista, eli nämä asiat pitäisi kyllä punnita huolellisesti ennenkuin väittää feikiksi 🙂

  • niinpäniin sanoo:

    Pointtini olikin tämä: ihmeitä ilman jumalaa tapahtuu varmasti enempi. Tosin ne eivät tuskin kiinnosta muita kuin lähiomaisia. Lisäksi ihmiskeho on kuitenkin niin monimutkainen koneisto, ettei lääketiedekään voi 100% varmuudella ennustaa todellista kohtaloa

  • aucvauc sanoo:

    ”Lieneekö tuo ollut jossain Intiassa yms, jossa asuu muutenkin yli miljardi ihmistä. Joskus sattumakin on “ihme”. Entäs ne tuhannet ihmiset joille ei tehtykään siunausta ja jalka yms muu haavauma paranikin?”

    Eli siis väität että tällainen parantuminen voi vain tapahtua yhtäkkiä sattumalta? Niin no, voihan sitä tietty yhtäkkiä sattumalta sisään lentää ikkunasta vaikka vaaleanpunainen yksisarvinen…

  • Wespa sanoo:

    Uskon ja placebon voima on ihmeellinen asia, tosin aika paljon tutkittu sellainen. 🙂

  • axuman sanoo:

    näyttää makuuhaavalta (decubitus) ja jotenkin luonnollinen selitys olisi että tuon ”sinuauksen” jälkeen mies uskossaan alkaa käyttämään jalkaa enemmän -> veri kiertää jalassa paremmin -> haava paranee nopeammin..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto