ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ihmeparannus – Sokea sai näkönsä takaisin

Tällä videolla nainen kertoo miten sokea parannettiin rukouksen voimalla.

http://www.youtube.com/watch?v=BMNLgJwYnu8

Tykkäys ja jakotoiminnot:

36 kommenttia aiheeseen: Ihmeparannus – Sokea sai näkönsä takaisin

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • julle sanoo:

    Nojoo

  • Retsi sanoo:

    Repesin.

  • asr sanoo:

    Olen itse pienempänä välttänyt amputaation esirukouksen avulla joten revetkää rauhassa.

  • Kerttu sanoo:

    Hmm.. onko LUOTETTAVIA todisteita, että henkilö oli sokea ennen parantumista?
    Suggestiivinen sokeus voisi ainakin parantua eli jokin niin psykologisesti traumaattinen tapahtuma, ettei henkilö halunnut enää nähdä niin sanotusti. Uskon kyllä ihan fyysisiin ihmeisiin. Tapaus voi aivan hyvin olla aivan totta.
    Muuta miksi ihmeitä ei AINA tapahdu? Onko se jokin karmallinen opetus ts. pääasia, että ihminen parantuu sielullisesti?

  • - sanoo:

    No voi jeesus.

  • Zodium sanoo:

    Veti kyllä sanattomaksi vaikka ei olekaan mitään varmoja todisteita..

  • Anti-gravity sanoo:

    Kerttu:
    Ei varmasti ole luotettavia todisteita siitä, että henkilö olisi ollut sokea ennen ”parantumista”. On toki mahdollista, että suggestiivinen sokeus voisi parantua… Ihmisen aivoista tiedetään loppujen lopuksi hyvin hyvin vähän. Jos aivoista tiedettäisiin enemmän, olisi todennäköisesti mahdollista kontrolloida omaa kehoaan paljon monimutkaisemmilla tavoilla (esim. aistien säätely yms.). Miksi sitten aina ei tapahdu ”ihmeitä”? Väittäisin että kyseessä ei ole mitään karmallista opetusta. Australian aboriginaalien shamaaneilla oli joissain heimoissa taikakalu nimeltä kuolemanluu. Saman heimon jäsenet uskoivat sataprosenttisesti että kun kuolemanluulla osoitetaan kohti, niin kuolee. Tähän uskoi myös shamaani. Tämä sai aikaan sen, että kun luulla osoitettiin, ihminen todella kuoli. Samalla tavalla saattaisi olla mahdollista, että suggestiivisestä sokeudesta voitaisiin parantua jos parantumiseen uskoo ihan täysillä itse sokea henkilö. En usko että parantajien uskomisella on varsinaisesti merkitystä.

    Voisitko määritellä sielullisen parantumisen?

  • Kanki sanoo:

    Järkevä tieteellinen selitys löytyy kaikelle.

  • cursedmind93 sanoo:

    eikä löydy

  • Ali G- sanoo:

    Ai sillekkin, miten ihmiselle kehittyi tietoisuus?

  • rezaR sanoo:

    ”Ai sillekkin, miten ihmiselle kehittyi tietoisuus?” Miksei?

  • roi sanoo:

    en tule uskomaan näihin jeesusjuttuihin kyllä ikinä 😀 mutta joo, jännä juttu varmaan niille jotka niin tekevät~

  • asdasd sanoo:

    tyyppi huomas avata silmänsä

  • julle sanoo:

    Tietty kaikelle löytyy tieteellinen selitys. Ei ehkä tällä hetkellä, ei ehkä tulevaisuudessa, mutta sellainen on kaikelle olemassa.

  • Anti-gravity sanoo:

    Julle, nyt väität samaan aikaan että löytyy ja ehkä ei löydy.
    On mahdotonta, että kaikelle löytyisi selitys. Kaikelle on kyllä olemassa tieteellinen selitys.

  • Korn sanoo:

    ”tyyppi huomas avata silmänsä” heh 😀

    Itsekkin uskoisin mieluummin tuohon ”teoriaan” kuin näihin Jeesus paransi minut- mantroihin. Itse en usko Jumalaan tai Jeesukseen. En ainakaan Raamatun opettamalla tavalla. Uskon että jokin korkeampi voima on mutta se ei todellakaan ole luonut tätä maata ja eläimiä/ihmisiä, eikä sillä ole koskaan ollutkaan poikaa nimeltään Jeesus…

  • Kerttu sanoo:

    Anti-Gravity: Siis, mä käsitän sielullisen parantumisen, jos etenkin uskoo kehon ulkopuoliseen tietoisuuteen eli sieluun, siten, että vapautuu itsekkäistä materialistisista pyrkimyksistä, mm. ahneus, kateus, pahantahtoisuus jne., jolloin tilalle astuvat epäitsekäs rakkaus, myötätunto ja anteeksianto. Mutta tämähän on arvokysymys toisaalta, että mihin kukin uskoo tai mistä on maailmankatsomusta mullistavaa kokemusta. Eipä sitä tiedä vaikka syvin olemisen tarkoitus olisi toteuttaa noita em. myönteisiä asioita. Ainaakaan pahantahtoisuudesta ei hyvää yleensä seuraa muille eikä lopulta itsellekään.

  • demZ~ sanoo:

    joo, kenties joku pila? 😀

  • Totuus sanoo:

    Ton videon perusteella en uskois. Kukakohan mahtaa tämä henkilö olla joka näkönsä takaisin mukamas sai… Sekin olis kiva tietää

  • Kristhor sanoo:

    kyllähän lumelääkekin toimii vaikka se ei olekaan oikeaa lääkettä, niin miksei tämäkin periaatteessa voisi olla totta…? kyse on uskosta. en kyll oo mikään jeesustelija.

  • Kristhor sanoo:

    toisaalta ainoat todisteet siitä, että tämä mies sai näkönsä takaisin on tuon naisen tarina, joka kuulostaa kyllä uskottavalta, mutta se on pelkkä tarina ja sen lisäksi pelkät kuvat. Kuvien mies saattaa olla kuka tahansa, eikä niistä voi paljoa päätellä.

  • leatherman sanoo:

    Koitahan wespa keksiä vähän parempia uutisia jostain, ettei kävijämäärät romahda.

  • Jätkän pätkä sanoo:

    Just joo…

  • Kristhor sanoo:

    Tosiaan, ei ole pitkään aikaan tullut mitään varteenotettavaa, mutta jos ei ole uutisia niin ei sille sit voi mitään.

  • Anne sanoo:

    Minusta tämä on kyllä ihan hyvä uutinen

  • Assassin sanoo:

    Anne (15:32:27) :

    Minusta tämä on kyllä ihan hyvä uutinen

    Eikä ole, uskonnollinen satuhömppä ei liity mitenkään paranormaaliin. Okei tiedetään, moni muukaan uutinen täällä ei liity, mutta uskonto pitäisi pitää poissa täältä, koska ei ole mitään todisteita mistään mitä raamatussa on sanottu, eikä sen puoleen mitään todisteita ihmeparantumisista joita tehdään nykypäivänä kristinuskon nimeen.

    Uskonto on maailman suurin ja onnistunein huijaus ja mielummin luen miljoona kanavointiin ja Blossom Goodchildiin liittyvää artikkelia, kuin yhden naurettavan ihmeparantumis uskontobullshitti jutun.

    Uskonto menettää jo uskottavuuden sillä, että maailmassa on eri uskontoja joissa luvataan paikka taivaaseen ja joiden mukaan muut uskonnot ovat vääriä joista joutuu h*lvettiin tai mihin manalaan sitten joutuukin. Sitten on tietysti nämä satukirjat (lue: raamattu) sun muut naurettavat jutut.

  • nalle karhu sanoo:

    tajuaako kukaan että tämä on SUOMALAINEN sivu????, siis voisiko joku suomentaa ton pälätyksen?! ja vielä lisäks oisko todisteita?!

  • Totuus sanoo:

    Niin… Ei oo tullu paljon uusia uutisia. Mut miks tämmöstä pitää tänne laittaa jos ei siintä mitään todisteitakaan saa. Samanlaisen videon voisin tehdä kavereitteni kanssa.

  • Wespa sanoo:

    Sen takia, että kaikki eivät tarvitse todisteita, vaan uskovat. On mahdollista katos uskoa myös ennen kun niitä todisteita saa.

  • Kristhor sanoo:

    kyllähän lumelääkekin toimii vaikka se ei olekaan oikeaa lääkettä, niin miksei tämäkin periaatteessa voisi olla totta…? kyse on uskosta. en kyll oo mikään jeesustelija.

  • Honkitonki sanoo:

    Wanha Jeesus teki saman jo noin 2000 vuotta sitten sen voimme lukea raamatusta. 🙂

    No ei läppä! Todellaki Jeesus parantaa viellä tänäkin päivänä sairaita itsekkin olen saanut kokea muutaman pienen ihme parantumisen ja nähnyt omalla silmilläni monia.

    Ja niille jotka eivät usko ja ovat sairaita nii suosittelen Jeesusta, sillä Hän parantaa ns ”parantomumattomatkin” sairaudet.

    Hassua, että vain tämmöinen yksittäinen ihmeparantuminen laitettiin uutisiin, sillä esim god tveeltä tuli kesällä ohjelmaa parannus kokouksista missä ihmisiä vaan parantu ja parantu kaikki sairaat käveli eteen niitten puolesta rukoiltiin ja kaikki sairaudet parantu oli sitten sokea, rampa tai vaikka syöpä niin Jeesus parantaa. 🙂

    Ja jos tämä ”lume lääke” toimii niin hyvin, että parantumattomatkin sairaudet toimii niin mielummin olen hölmö ja uskon tähän ja olen myös terve ja onnellinen. 🙂 kuin, että en uskoisi ja olisin sairas.

  • Seppo sanoo:

    Tais toi Abdi vetää nenästä.

  • Ismo sanoo:

    örsyttävä ämmä

  • parafani : ) sanoo:

    ärsyttävä ämmä ! ootta päähän : /

  • Xul sanoo:

    En yhtään usko tähän, aavistan tapahtuman olleen ennalta järjestettyä, mikäli kyseisen naisen jutut pitävät paikkaansa. Toki on monia muitakin mahdollisuuksia, mutta todeksi en tätä millään sanoisi.
    Itse käsitys ”ihme” on sinänsä jo mielenkiintoinen. Oman käsitykseni mukaan sillä tarkoitetaan tapahtumaa, kuten parantumista tai muuta yliluonnollista, mitä ei voida selittää. Ihmeiden yksityiskohdat ovat aina hyvin epätarkkoja ja hämäriä. Jos yksityiskohdat selviävät ja löytyy selvä selitys, niin onko se enää ihme? Jos asia on siis selitettävissä, ei se ole ihme. Jos taas tapahtumasta ei tiedetä tarkkaan, vain lopputulos vähintään on tiedossa, on tämä ihme.
    Eli käytännössä ihmeellä voidaan tarkoittaa vain tapahtumaa, johon ei tiedetä selitystä. Jos nyt vaikka esimerkiksi emme tietäisi miten sylki muodostuu suussamme, niin olisiko se ihme? Sylki vain ilmestyisi suuhumme, tietämättä mistä ja miten!
    Toki esimerkkini oli suht huono, sillä ihmeet ovat yleensä ehkä hieman ainutlaatuisempia, tai harvempia. Mutta toivon että ymmärsitte pointtini.

  • Jippii sanoo:

    Yks kysymys. – Miks ihmeessä uskovaiset kristityt menis pilailemaan tällasella asialla?
    Lukekaa raamattua. Sieltä löytyy kaikkeen vastaus. Kukakohan loi maailmankaikkeuden? – Jumala! kukas muu? Yhdelle profeetallekkin annettiin
    profetia, että Israelin sota alkaa tammikuun ja helmikuun välisenä aikana. Tiesimme
    senkin jo ajat sitten ja monen muun asian.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto