FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Päivän piristys: Elämän numeroiden geometriaa

Matematiikkaa ja luonnon pyhää geometriaa. Kerrassaan kaunis video.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Päivän piristys: Elämän numeroiden geometriaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Tapio sanoo:

  Tästä tulee mieleen yks Aku Ankka jakso 😀

  Kun matikkaa näytetään visuaalisessa muodossa. 😛

  Jaksossa Aku joutuu matematiikan ihmeellisen maailmaan 😛

  http://www.youtube.com/watch?v=ACtjN4CSN50

 • kabanossi sanoo:

  niinhän ne sanoo, että kaikessa löytyy kultainen leikkaus.. mutta enpä sit tiedä =)

 • NimenionMoguel sanoo:

  ”niinhän ne sanoo, että kaikessa löytyy kultainen leikkaus.. mutta enpä sit tiedä”

  Totuushan on että kultainen leikkaus on vain likiarvo, ja riippuu ihan ”tulkitsijasta”. Kultainen leikkaus on helppo löytää ja helppo myöskin todistaa vääräksi. Kultainen leikkaus toimii vain absoluuttisesti matematiikassa, eikä se toimi ”totuutena”, joka määrittäisi täysin kukkien symmetrian tai ihmisen mittasuhteet. Esim. jos katsoo vaikka auringonkukan kukintoa tarpeeksi läheltä, on helppo huomata että suhteet eivät olekkaan niin tarkat, kuin mitä väitetään. Tietääkseni kukaan ei ole vielä todistanut-löytänyt täydellistä kultaista leikkausta luonnosta. On huvittavaa huomata kuinka tämä ”pyhä” geometria on juuri päätynyt new-age hihhulien hyötykäyttöön mitä erilaisimmissa yhteyksissä.

 • kejel sanoo:

  ei liity aiheeseen mutta kirjoitakaa itanimulli.com
  toisin päin siis illuminati.

 • rkoe sanoo:

  Illumination: the Secret Religion – How to become God.
  answer = http://www.itanimulli.com

 • kabanossi sanoo:

  NimenionMoguel, en tiedä tarkoititko new-age hihhulina minua, mutta siinä tapauksessa osut ohi 😀

  itse voisin vähä googlet tota new-age termiä, koska se ei ole kovinkaan tuttu minulle.

  toi ”kultainen leikkaus” oli jäännyt vain mieleeni, sillä muutama vuosi sitten kun suoritin lukiossa kuvaamataidonkursseja, niin muistan opettajan puhuneen siitä usein ja piti muistaakseni jotenkin matkiakin sitä ideaa erilaisissa kuvaamataidon töissä.. perjaatteessa en ole edes aivan täysin varma, kuinka kultaisen leikkauksen tulisi käytännössä toimia. tosin itsehän en osaa piirtää edes tikku-ukkoa.

 • Entity sanoo:

  Luonto hoitaa asiat enemmän tai vähemmän sinne päin, periaatteella riittävän hyvä on riittävän hyvää. Antiikin filosofit taas olettivat epätaydellisen luonnon olevan kuitenkin heijastusta ”ideamaailmasta”, jossa asiat ovat täydellisessä järjestyksessä ja harmoniassa.
  Sama ajatus muuten on jossain muodossaan siirtynyt gnostilaisuuteen, jossa demiurgi on luonut epätäydellisen maailman täydellistä matkiakseen.

  Matematiikka on ihan kiva työkalu, mutta se ei siedä niin paljon vikoja ja poikkeuksia kuin luonnolliset järjestelmät.

 • Kimi sanoo:

  No eikai tuo mikään muu voikkaan olla kuin likiarvo, vai luuletko että jokainen kukka tai puu on juuri samoilla suhteilla kasvanut? Sehän on kuitenki fakta, että ihmisenkin käsitys silmiähivelistä suhteista on LIKIARVONA 1,618. Se tulee luonnostaan, se on sivuseikka, pitääkö tuo pyhä luku aina paikkaansa.

 • sepe sanoo:

  täh?

 • sepe sanoo:

  en ole edes katsonut

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot