FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Puhelintelepatiaa

Monilla ihmisillä tämänkaltainen tilanne on tuttu: saatat ajatella vanhaa kaveriasi ja samalla hetkellä tai pienen ajan kuluttua hän soittaa pitkästä aikaa. Äidilläni on tapana joskus mennä puhelimen ääreen soittamaan isälleni, mutta samaan aikaan isä on soittamassa äidilleni ja puhelin tyyttää varattua. Vaikuttaa kuin heillä olisi jonkinlainen yhteys ja molemmille tulee samaan aikaan mieleen soittaa toiselle. Joskus äitini myös saattaa istahtaa valmiiksi puhelimen ääreen ja muutaman sekunnin sisällä se alkaa soida.

On havaittu, että ihmisillä on mitattu kyky joskus aistia kuka soittaa. Tämän asian tiimoilta on tehty useitakin tutkimuksia. Yksi asiaa tutkineista on Rupert Sheldrake. Parhaita tuloksia on saavutettu kun puhelintelepatiaa on mitattu läheisiltä ihmisiltä (esim. veljekset).

Nykytiede ei osaa selittää mitä telepatia on tai miten se toimii, tutkimukset kuitenkin osoittavat, että jotain on meneillään.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Puhelintelepatiaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WM_ sanoo:

  Isällä on samanlainen. ”Nyt mummo soittaa” juuri ennen puhelimen sointia -ilmiö on hyvinkin tavallista jo.

 • Ogeli sanoo:

  Ihmisten alikehittynyt aisti, joka tulee tosin vielä olemaan tärkeässä osassa 😉

 • kabanossi sanoo:

  käynnyt muutaman kerran, jännää..

  ”Ogeli:
  helmikuu 7, 2011 19:14

  Ihmisten alikehittynyt aisti, joka tulee tosin vielä olemaan tärkeässä osassa ;)”

  miten niin? oletko muka joku ennustaja vai?
  ihmettelen miten pb sivuilla käy aina ihmeellisiä ennustajia sun muita avaruusolentoja kirjoittelemassa.. muutenkin ihmeellisiä kommentteja löytyy sieltä täältä. oiskohan ne sitten näitä meidän hyviä ystäviä herra/rouva trolleja..

  ennustakaa ensi viikon lottonumerot ja aloittakaa eläkeajat vähän nuorempana!

 • Tapio sanoo:

  kabanossi, ei tarvi paljoakaan kuin lukea seuraavaa blogia

  -> http://yhdenlaki.wordpress.com/

  Niin olet äkkiä yksi heistä.

 • kabanossi sanoo:

  jaaha, parempi siis jättää lukematta.
  vai pitäiskö sanoa challenge accepted?

  ei, pysyn ensimmäisessä ajatuksessa. ”pysyn terveenä”, jos niin kehtaa sanoa loukkaamatta ketään. uskokoot porukka mihin haluvaa.

 • Wespa sanoo:

  New Age on aika laaja käsite, eikä sille ole mitään tarkkaa määritelmää. Monesti New Ageen jotkut määrittelevät paljon sellaisia juttuja joita ei joidenkin määritelmien mukaan sinne edes kuulu. Eikä sitä mielestäni voi edes laskea uskontoon, koska yleensä New Ageksi määritellyt sivustot ja videot ajavat takaa vapaata ajattelua, omaa voimaa ja asioiden itse havainnoimista. Monesti huomaan, että New Ageen määritellään kaikki henkisyys tai itsekehitys joka ei kuulu mihinkään tiettyyn uskontoon, en sitten tiedä onko tämä oikea vai määrä tapa määritellä New Agea. Toki mm. tuossa mainitussa linkissä on paljon ns. esoteerista tietoa maapallon historiasta ja muita vaihtoehtoisia näkökulmia todellisuuteemme.

  Monesti kuitenkin näistä kanavoinneista ja New Age jutuista on ollut itselleni apua ihan psykologisina elämänvinkkeinä jne. Monet New Age -jutut ovat itseasiassa aika paljon psykologiaa vaikka joukossa onkin myös filosofiaa ja muutamia esoteerisiä juttuja. Toki aina voi poimia joukosta niitä asioita jotka itselle toimivat ja hyljätä muun materiaalin, ei kaikkea tarvitse niellä.

 • kabanossi sanoo:

  myönnän, kurkkasin linkkiä. aika jännää kamaa siellä kirjoitellaan.
  ikävää mun mielestä, että tuolla sivustoilla kirjoitustyyli on raskasta, etenkin kun yrittää lukea vain sen ”sisällön ytimen” ilman sitä ns ”propagandaa” mitä olen huomaavinani. onkohan propaganda nyt oikea termi tuohon; no, ymmärrätte hyvällä tsägällä mitä tarkoitan. tai sitten olen liian skeptinen ja/tai luin sitä liian skeptisesti.

  kolmantena vaihtoehtona on, että en tiedä psykologiasta/propagandasta mitään ja yritän olla vähemmän pätemässä aiheista, joista en paljoa tiedä muutenkaan. 😀 mutta hauska seuraa ja pysyä keskusteluissa! aina tarvitaan tälläinen kyseenalaistaja.

 • Wespa sanoo:

  Joo kyseenalaistaminen on hyvä ominaisuus. Ja aika korkelentoista juttuahan se on varsinkin jos ekaa kertaa tutustuu materiaaliin. 🙂

 • Tapio sanoo:

  Korkealentoisesta jutusta olen samaa mieltä 😀

  Kokeilkaapa miettiä tätä
  *Viite aiheesta ”Tuntematon Mysteeri” yhdenlaki blogista

  ————
  ”Jos pystyy ajattelemalla oivaltamaan, mistä elämässä on kyse, ei ole oivaltanut, mistä elämässä on kyse.”
  ————

  … Joko meni ajatukset solmuun, niin että heilahti? 😀

  Siksi siellä sanotaan

  ————
  ”Vastaus kysymykseen älyllisen äärettömyyden luonteesta löytyy vain meditaatiossa ja hiljaisuudessa.”
  ————

  Lopuksi koko prosessin jälkeen

  ————
  ”Jäljelle jää vain kokemus – kokija on yhtä kuin koettava. Tällöin ei ole enää ketään, joka kysyisi, miksi tämä kaikki on olemassa. Ei ole mitään syytä kysyä miksi.”
  ————

  Sanoisin henkilökohtasesti, että raskas, vaikea ja työläs hommaa, tämä tietoisuuden oivaltaminen.

 • kabanossi sanoo:

  “Jos pystyy ajattelemalla oivaltamaan, mistä elämässä on kyse, ei ole oivaltanut, mistä elämässä on kyse.”
  jännä filosofinen lause.

  mutta tarvitseeko ihmisen/ihmisten ymmärtää, mistä elämässä on kyse? mitä sillä tiedolla tekee, kun kuolla kupsahtaa joka tapauksessa? Kuolemalla ei ole pakoa, ellei usko jonkun sortin elämän jälkeiseen elämään/taivaiseen/helvettiin yms. miettimisen sijaan voisi elää 🙂 tuskin tullaan meidän elinaikanamme selvittämään tätä mysteeristä kysymystä, että mistä tässä elämässä nyt on oikein kyse. omasta mielestäni vastausta ei ole, vaan kaikki sattui sattumalta kemikaalisesti.

  tälläinen ”telepatiakin” on varmasti suurimmaksi osaksi ellei kokonaan sattumaa. Ihminen voi alitajunnassaa miettiä koko ajan jotain muuta asiaa kuin mihin ajatukseen juuri keskityt. Mikäli alitajuntaisesti tekee mieli vetäistä muutama olut, niin saattaa koffin kuorma-auto vetästä nenäsi edestä. tällöin pingahtaa se alitajunta esiin ja tulee fiilis et ”hitsiläinen, juuri kun teki mieli”.
  heh, monella saattaa tehdä mieli olutta tälläkin hetkellä, pitänee katsoa jos kadulla vetäis kohta koffin kuorma-auto ohi 😀 se olis sitten ennustus ja ei muuta kuin kauppaan!

 • Kaisa-Maria sanoo:

  Mulla on tuo puhelinjutttu äitin kanssa. Jommin kumminpäin on melkein aina että on jo puhelin kourassa soittamassa ku toinen kerkeää soittaa 🙂

 • Ampuj4 sanoo:

  Itse asiassa oon huomannut tätä samaa itekkin. Ja huvittavaa on että alan ajattelemaan sitä ihmistä yleensä ennen kun se puhelin pirisee jonka jälkeen voin todeta että kuka on kyseessä. Sattuu helpommin myös sellastan ihmisten kanssa tää jonka kansa on syvemmässä vuorovaikutuksessa. Mutta oon melko varma että ei se rajotu pelkästään tähän puhelimella soittamiseen vaan muitakin tällasia telepaattisia aistimuksia on kyllä sattunut silloin tällöin jos oikein muistan.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot