FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

The Revelation of the Pyramids dokumentti

The Revelation of the Pyramids pureutuu pyramidien ihmeellisyyksiin.

Onko mahdollista, että pyramidit rakennettiin 20-vuodessa? Egyptiläisillä oli nykytiedon mukaan hallussaan vain primitiivisiä kivi -sekä kuparityökaluja. Miksi pyramidit ja muut rakennelmat ovat hyvin tarkkoja ja täsmällisiä, vaikka ei ole löytynyt paljoakaan edistyneitä mittaustyökaluja?

Erilaiset muinaiset rakennukset on tehty kestämään maanjäristyksiä ja leikkaukset ovat niin tarkkoja, että kivien väliin ei mahdu edes partaterää. Tämän ajan insinöörit ja huippurakentajat kertovat videolla, että pyramidien ja muiden rakennelmien teko olisi nykyaikana mahdotonta.

Pyramidien sijainti sekä geometria sisältää myös muita ihmeellisyyksiä: pyhää geometriaa, astronomiaa sekä mm. Piin ja Kultaisen numeron lukuarvot.

Toimivatko pyramidit ja muut muinaiset rakennelmat viesteinä tulevaisuuteen? Katso dokumentti ja pureudu aiheeseen. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=2KBTT7ptbKQ

Mitä mieltä sinä olet, rakennettiinko pyramidit ihmisvoimin primitiivisillä työkaluilla vai kenties jotain muuta?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

56 kommenttia aiheeseen: The Revelation of the Pyramids dokumentti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Ihmiskunnan historia on pidempi kuin nykytiede antaa ymmärtää. En tiedä mikä on pyramidien salaisuus, mutta uskon vahvasti että aikoinaan oli varhaisia korkeakulttuureita, jotka sortuivat omaan suuruuteensa. Ja todisteita ei ole kovin paljoa jäänyt kymmenien tai peräti satojen tuhansien vuosien jälkeen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Miksi nykytiede ’antaisi ymmärtää’ eli jos oikein ymmärsin välittäisi tällaisista asioista disinformaatiota? Melkoinen salaliitto ainakin tarvittaisiin kaiken tiedon pimittämiseen. Kyllä se ihmiskunnan historia on hyttysen pieru avaruudessa. Ja vanhimmat sivilisaatiot alle 10 000 vuoden ajalta. Jostain Sudanista saatetaan kyllä vielä saada uutta ja ehkä yllättävääkin tietoa noin 5 000 vuoden takaa.

 • Ampuj4 sanoo:

  En tiedä tuli ilmeisesti väärä video tuohon juutuubista. Mutta onhan tuohon aiheeseen tullu pureudutta mm ancient alienin siivittämänä. Hauskinta tässä aiheessa on se kun nämä skeptikot yrittävät sössöttää tavalla tai toisella asioiden ”oikeata laitaa”.

  Jos tämä ei onnistu niin aina löytyy hihasta se skeptikon ässä eli totaalinen kieltämien ”ilman näyttöä” ja todetaan että ”asiaa ei ole tutkittu” ”en luota tuollaisiin olettamuksiin. Luotan vain arvostettuihin tutkijoihin” tms… Näitähän löytyy. TUleeko kenellekkään mieleen tällainen lausahdus kuin ”maapallo ei ole pyöreä” anyone???

  Eli ts. Miksi ei voitais myöntään vaan kylmästi että ollaan väärässä. johtunee ilmeisesti siitä että a) joku kostuu rahallisesti aika hyvin tästä p****n jauhamisesta ja ihmisten pimennossa pitämisestä tai b) ollaan oikeasti niin hiton tyhmiä ja urautuneita ettei osata kyseenalaistaa edes ”tutuiksimuodostuneita” perusasioita. Jota ”ainoaa totuutta” toitottava koulutusjärjestelmä takoo jokaisen ihmisen kaaliin alakouluiästä lähtien. Tällaisten oppien kyseenalaistaminenhan on kaiken järjen vastaista.

 • Nano sanoo:

  Todella hyvä dokkari. Nykyinen argeologien tieto pyramideista on tosiaan disinformaatiota – vanhaa tietoa. Nykyisillä tarkoilla mittauksilla ja menetelmillä paljastuu yhä uutta ihmeteltävää, josta kertoo tämäkin dokumentti.
  A) Pyramidit on huomattavasti väitettyä ikää vanhempia (esim. näkyvä veden eroosio / tulva / Niili virrannut pyramidien lähellä.)
  B) Tekijöistä ei tiedetä. Egyptiläiset / faaraot ottivat ainoastaan pyramidit mahdollisesti uusiokäyttöön. Hieroglyvejä tai muita merkintöjä rakentajista ei löydy.
  C.) Alkuperäistä käyttötarkoitus voidaan vain arvailla. Muumioita niistä ei ole koskaan löydetty, joten pyramidit faaraon hautana on yhtä arvaus kuin muutkin esim. jonkinlainen voimala/energian lähde – sisältä löydetty merkkejä kovasta kuumuudesta)
  D.) Työn jälki/tarkkuus. Vasta nykyisillä mittamenetelmillä todettu, että työn jälki on äärimmimmäisen tarkkaa. Primitiivillä työvälineillä mahdotonta.

 • M:I:B sanoo:

  Kyllä arkeologinen tieto lisääntyy ja muuttuu aina sitä mukaa, kun asioita tutkitaan. Populaarikulttuuri ja vanhat koulukirjat on vain iskostaneet massoille käsityksen ruoskaa heiluttavasta faaraosta, joka rakennuttaa orjilla itselleen jättiläismäistä hautamonumenttia. Ja nämä vanhat olettamukset istuu kansan keskuudessa, tiukassa kuin p***a junttilan tuvan seinässä. 🙂 Mitään salaamista tai muitakaan foliohattuhommia ei edes tarvita, kun menee helposti sukupolvi asioiden oikaisuun.

 • Akvinolainen sanoo:

  Tuli noista pyramideistä mieleen Bosnian pyramidit. Eräs tuttavani vietti viime kesän aina syyskuulle asti harrastelija-kaivauksilla, johon osallistui kesän aikana tuhansia vapaaehtoisia. Kaivuutyöt olivat ankaria ja maata siirtyi vinhasti. Jotain löytyikin, joka omasta mielestäni oli paloja muinaista merenpohjaa tms.

  Kuvia joita näin en huomannut mitään ihmisen tekemää.

  Bileet olivat leireillä päivittäin mielettömät ja pi**ua sai paikalle tulleilta hörhöiltä helposti.

  Kateeksi kävi…

 • Miffy sanoo:

  Ottamatta kantaa itse asiaan sanon, että tuollaiset fiilistely- ja nostatusmusiikit joiden aikana joutuu pienentämään volumea, voisi jättää kokonaan pois. Toiseksi, jos haluan että samaa asiaa toistetaan uudestaan ja uudestaan, katson teletappeja enkä dokumentteja. Kolmanneksi, näin suomalaisena minua häiritsee puheen dubbaaminen. Kuuntelisin mielummin alkuperäistä puhujaa vaikken ymmärtäisi kieltä (täysin/ollenkaan).

  Mikä noita jenkkejä vaivaa?

 • jatu sanoo:

  On täysin typerää väittää, että sen ajan ihmiset niillä työkaluilla olisi tehnyt noin taitavaa jälkeä.
  Sanokoot skeptikot ihan mitä tahansa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Sen ajan ihmiset, tuon ajan työkaluilla tekivät juuri noin taitavaa jälkeä. Jos asiaan tahtoo perehtyä kannattaa tietonsa hankkia hieman asiallisemmista yhteyksistäkuin 7päivää-tason huuhaasta. 😉

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, en sano että nykytiede salaisi jotain. Voi hyvinkin olla kyse siitä, että nykytiede ei pysty selittämään muinaisia korkeakulttuureita, ja sen takia niitä ei pidetä totena.

 • Anon1 sanoo:

  Jospa kattoisitte vaikkapa tämän dokkarin ennen kuin alatte väittämään, etteivät egyptiläiset pystyisi pyramideja rakentamaan.
  http://www.youtube.com/watch?v=419GXroRm7Q

 • Thene sanoo:

  Ra rakensi suuren pyramidin ajatuksen voimalla initaatioriittiä varten

 • jampe sanoo:

  jaa täytyypä kattoa kun kerkiää. sellanen toinen hyvä pyramidipläjäys viis osanen on Carmen Boulter – The Pyramid Code. yhdessä jaksossa puretaan tuota voimala arvausta enempi mistä nano puhu. saisi kyllä tulla enempi tietoa noista bosnian kaivauksista

 • Jiji sanoo:

  Tiede ei pysty käsittelemään tätä ilmiötä. Selittämättömät ilmiöt loukkaavat tieteen kannattajien uskomuksia. Syntyy reaktio, jossa tutkimukset julistetaan huuhaaksi. Skeptikot sanoivat hieman yli sata vuotta sitten että on naurettavaa edes kuvitella ihmisten valaisevan talojaan hehkulampuilla 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli: ”Voi hyvinkin olla kyse siitä, että nykytiede ei pysty selittämään muinaisia korkeakulttuureita, ja sen takia niitä ei pidetä totena.”

  Nykytiede ei todellakaan toimi noin. 🙂 Se etsii aktiivisesti – ja tästä juuri arkeologia on erinomainen esimerkki – uusia asioita tutkittavakseen ja selitettäväkseen. Niitä ei pidetä totena koska tutkimukset ovat osoittaneet mielikuvituksellisille vaihtoehdoille aivan valtavan paljon todennäköisemmät ja useimmiten todistetut realistisemmat vaihtoehdot.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Jiji: ”Skeptikot sanoivat hieman yli sata vuotta sitten että on naurettavaa edes kuvitella ihmisten valaisevan talojaan hehkulampuilla 🙂 ”

  Skeptikot eivät sattumalta ole mikään yhtenäinen ryhmä, joka olisi kollektiivisesti aina samaa mieltä joka asiasta. Skeptikot ovat pikemminkin enimmäkseen jonkin sortin vapaa-ajattelijoita.

 • Tege sanoo:

  Pyramidit kätkevät ties mitä salaisuuksia taakseen, mutta tällä hetkellä maailmalla on menossa todela paljon kohuttu ”lunnasvaatimus”

  Eli mistä on kyse. Tuntematon mies on julkaissut monessa eri videopalvelussa kuten youtubessa videon, jossa hän laittaa kauko-ohjatun kameralla varustetun pienen laitteen menemään muinaisen rakennelman sisälle, joka oli jossain pyramidin lähettyvillä. Mies vaatii itselleen 5 000 000miljoonan dollarin lunnaita, jottei paljasta maailmalle mitä löysi. Projekti kulkee nimellä ”Now i know” Laskurin mukaan aikaa on vielä 9 päivää.

  http://www.now-i-know.com/

  http://www.youtube.com/watch?v=iM68NZ2vFHA

  Mielenkiinnolla odotan mitä tulevan pitää, vai paljastuuko kaikki vain jonkin leffan mainostempuksi?

 • telEVILsion sanoo:
 • jatu sanoo:

  HÖPÖHÖPÖ:
  Eli väität, että kaikki jotka uskovat toiseenkin mahdollisuuteen on 7 Päivälehden lukijoita?
  Mitäköhän raamattua skeptikot mahtaa lukea? Ilmeisesti jotain äärettömän sivistävää ja trendikästä? Jotain mikä sopii hyvin massaan, eikä aiheuta pahennusta muissa ihmisissä.

 • Entity sanoo:

  Skeptikko on ihminen, joka pitää mielensä avoimena, eikä haihattele joka mahdollisuuden perään vain siksi että se voisi olla mahdollista, jos muutama tunnettu tosiasia unohdettaisiin tai tulkittaisiin eri tavalla.

  7-päivää lukijat taas ovat kuvitteellinen ihmisryhmä, joka ei jaksa keskittyä räikeää otsikkoa pidemmälle mihinkään ja jos jokin asia herättää heissä miellyttävän tunnereaktion se muuttuu maailmankatsomuksessaan totuudeksi, siitä huolimatta mitä järki ja havainnot sanovat.

 • john sanoo:

  anon1 :D…miks uskot tota huijaria?

 • paranormaaliHULLU sanoo:

  no LOL pyrämiidit on hautoja! kuka idootti niitä luulee ”oudoiksi” huuuuu….! muhaha 😀

 • john sanoo:

  ei ne oo hautoja ku ei oo ruumiita löydetty IKÄNÄ

 • jatu sanoo:

  Jep, sieltä ei ole löytynyt muumioita, vaikka yleinen käsitys niin sanookin. Jotain muuta tarkoitusta varten ne rakennettiin?

  Enity: ”Skeptikko on ihminen, joka pitää mielensä avoimena,”
  Heh heh, nyt sinä vitsin heitit, taidat olla huumori kavereita 🙂

 • Ampuj4 sanoo:

  ”Skeptikko on ihminen, joka pitää mielensä avoimena, eikä haihattele joka mahdollisuuden perään vain siksi että se voisi olla mahdollista, jos muutama tunnettu tosiasia unohdettaisiin tai tulkittaisiin eri tavalla.”

  Melko usein tuossa on se ongelma että jos skeptikko todellisuudessa toimisi näin niin eikös hänen periaatteessa pitäisi asettaa kyseenalaiseksi myös ”tunnettuja faktoja”. Melko usein skeptikko kuitenkin nojaa tähän nykytietoon eikä uskalla lähteä esittämään kysymyksiä mahdollisuuksista. Se että pitää mielen avoimena ei tarkoita todellakaan sitä että lyö lukot kiinni heti ensimmäisen väittämän kohdalla joka kuulostaa enemmän tai vähemmän vieraalta ja perustelee väittämän olevan puuta heinää nojaten nykytietoon.

  Ikään kuin skeptikot vaatisivat että vastaus olisi nykytiedon normien mukainen että se voitaisiin ylipäätään hyväksyä. Ei sinäänsä siinä mitään mutta miten voit olla edes varma siitä että ns ”skeptikko” on oikeassa nykytiedon suhteen kun tämä ns ”tiede” ei ole pystynyt selvittämään edes syvintä kysymystä kaikista eli ”miksi olemme täällä olemassa ts”

 • john sanoo:

  skeptikot uskoo väärennettyyn voittajien historiaan…opettaja on varmaan koulussa kertonut sille että ne on hautoja!hei haloo omat aivot käyttöön!kaikki mitä on koulussa opetettu niin on huijausta(lähestulkoon)

 • Ampuj4 sanoo:

  Skeptikot eivät välttämättä usko mihinkään, mutta helpompi vaan todeta että heidän mielestään valtatieteen opit ovat oikeassa kunnes toisin todistetaan(joka vaatii kyllä aikalaisia mullistuksia) sen suhteen että niistä tulee hyväksyttyjä. Historiankirjoja ei ilmeisesti haluta kirjoittaa liian tiuhaa tahtia vaan halutaan pitää kansa tyhmyydessä mm sen pelossa että ”jos nykyinen uskomusjärjestelmä romahtaa aiheuttaa se automaattisesti anargiaa”

 • Höpönpöpö sanoo:

  Onpas teillä surullisen suppeat ja – turha kai mainitakin – väärät tiedot ja käsitykset siitä(kin) mitä termit skeptisyys ja skeptikko tarkoittavat…

 • napalmi sanoo:

  tekstit ois aika kivat olla… TAAS

 • turhuudenjumala sanoo:

  itse pidän itseäni skeptikkona. minusta se tarkoittaa epäilevää ja myös valtavirtaa vastaan taistelevaa joka uskaltaa kyseenalaistaa niitäkin asioita joita on koulukirjoihin kirjoitettu. itseäni ihmetyttää se että mikäli tästä aiheesta kukaan yrittääkään tieteellistä keskustelua aloittaa hänet leimataa välittömästi hörhöksi ja foliohattumieheksi. kummallista.tällainen aiheuttaa vain sen että tapetaan se tieteellinenkin ajattelu tältä saralta. itse olen aiheeseen hiukan dokumenttiakin syvemmin perehtynyt ja voin sanoa että noin runsas määrä poikkeamia pistää miettimään tulisiko aihetta hiukan tarkemmin tutkia ja avoimin silmin muutakin kuin peruskouluopetuksilla. valtavirta väittämiä vastaan voi ja kannattaakin ajatella. niin todettiin myös se ettei maapallo ollutkaan litteä. joku uskalsi ajatella laatikon ulkopuolelta kirkon oppeja vastaan.

 • Ampuj4 sanoo:

  No mietitäämpä. Jos olet ns ”skeptinen” ihminen etkä usko ennen kuin näet ja on todisteita ja periaatteessa riittävän vakaita todisteita. Niin et todellakaan ole poikkeava tapaus valtavirrasta vaan taistelet oikeastaan näitä uusia näkemyksiä vastaan(mitä suuremmalla todennäköisyydellä) eli ts olet tyytyväinen siihen mitä on etkä aseta kyseenalaiseksi opittua.

  En tietenkään sitä kiellä etteikö näissä asioissa pitäisi olla jotain suodatinta ns ”skeptistä suodatinta” eli ei nyt ihan kaikkeen hörhöilyyn pidä mennä haksahtamaan jne.

  Mutta se kuva mikä itselle on muodostunut niin kyllä se on näiden kovan linjat ”skeptikkojen” aikaansannoosta jotka naureksivat ufo ilmiöille jne koska ”ei ole mitään virallisia todisteita” ja joitan ilmiöitä on kuin pakon-omaista debunkata kehittämällä niihin aina joku luonnollinen selitys vaikka tämä kaikkea todistusaineistoa tutkimallakin voi vaikuttaa kaikista kauimpaa haetulta vaihtoehdolta. Eli maalaisjärjellä ajateltuna ollaan kyllä kaukana oikeasta vastauksesta jos kehitetään aukkoa paikkaamaan joku ”kivillä ja kepeillä hypoteesi” tai vedotaan vanhaan tietoon ja vanhoihin oppeihin mitä oppikirjat on pullollaan.

  En ole tavannut vielä tähänkään päivään mennessä yhtään skeptikkoa joka olisi leimattu foliohatutty-hörhöksi…

 • mustamies sanoo:

  :@

 • jatu sanoo:

  Päin vastoin, skeptikko on juuri sellainen joka tukeutuu kaikeen mitä koulukirjoissa lukee. Kaikki uusi ja vielä selittämätön on väärin.
  Skeptikko menee ison massan perässä, kuin koira remmissä.
  Mitä yleensäkään skeptikko saa näiltä sivuilta? Sama kuin munkki menisi pornokauppaan?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Voi Pyhä Sylvi taas sentään… 🙂 Jos nyt vaikka ihan kostain sanakirjasta tai vaikka wikipediasta tarkistaisitte mitä termi skeptikko tarkoittaakaan…

 • jatu sanoo:

  En sanoisi pyhä Sylvi, ennemminkin pyhä höpöhöpö. Kaikkien alojen erehtymätön asiantuntija.

 • Wespa sanoo:

  Skeptikoista on monta eri näkökulmaa. Moni skeptikkona esittäytyvä tai sellaiseksi leimattu on itseasiassa denialisti eli pyrkii kiistämään ja kieltämään kaiken valtavirrasta poikkeavan.

 • mustamies sanoo:

  wespa on juuri oikeassa.. lopettakaa hyvät ihmiset tuo skeptikko väittely ja toisien haukkuminen skeptikoksi! nyt tiedätte sen vastauksen..

 • jatu sanoo:

  Hyvä idea, palataan takaisin aiheeseen.
  On liian paljon asioita mitä ei voi selittää kovinkaan helposti.
  Esim. Tuon linkin takana olevan paasin kokoa ja tarkkuutta.

  http://www.ufo-contact.com/ancient-aliens-gallery-2/baalbek-lebanon-1050-ton-72-ft-long-monolithic-precision-cut-block-in-a-time-period-long-before-heavy-machinery-existed

 • lownrgy sanoo:

  kiinalaiset pyramidit:

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message407512/pg1

  määrältään ja kooltaan isompia kuin egyptissä

 • Anon1 sanoo:

  john mitä epäilyttävää olet havainnut Jean-Pierre Houdin teoriassa ( kaverin sukunimeä lukuunottamatta)?
  Ne harvat debunkkaus matskut, jotka löysin olivat puhdasta omien sivujen markkinointia.
  Ps. Elvis debunkkausvideoiden taustalla ei toimi.

 • mustamies sanoo:

  piip..

 • kabanossi sanoo:

  jos ufomiehet olisivat tulleet tänne rakennuspuuhiin, niin nehän olisi rakentaneet vaikkapa pilvenpiirtäjän sellasella tekniikalla, ettei me vieläkään ymmärrettäs miten ovi avataan tai miten hissi tilattaisiin.

  miksi lentää toiselta puolelta kaikkeutta rakentamaan hiekkalinnoja maapallolle? valoja päälle, hyvät ihmiset.

 • jatu sanoo:

  Kabanossi: Ehkä he ovat juuri tuon tehneetkin. Eihän me vieläkään tiedetä pyramiidien tarkoitusta. Sieltä voi vielä se hissikin löytyä?

 • lownrgy sanoo:

  ”Sieltä voi vielä se hissikin löytyä?”

  hissipä hyvinkin, kannattaa muuten tutustua aiheeseen napoleonin visiitti pyramidissa

 • Nexeon sanoo:

  Tää on sama kuin väittelisi siitä Roswell tapauksesta, johon myöskään ei luultavasti ikinä saada sitä 100% loppua. Noissa pyramideissa on jotain mitä massoilta pimitetään…tai sitten me ei tosiaankaan vielä tänäkään päivänä osata vastata näihin ikuisiin kysymyksiin pyramideihin liittyen, esim. ketkä ne rakensi? miten? miksi ja mitä varten?

  Hindujen kirjoissa muuten puhutaan ihmisistä jotka elivät kymmeniä ja jopa satojatuhansiavuosia sitten…kenties ihmiskunta on vanhempi kuin osataan kuvitellakaan?

  Höpönpölle tahtoisin sen verran sanoa, että olet kaikkein lyhytkatseisin ja mieleltänsä sulkeutunein ihminen johon olen missään muodossa koskaan törmännyt.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Nexeon: ”Höpönpölle tahtoisin sen verran sanoa, että olet kaikkein lyhytkatseisin ja mieleltänsä sulkeutunein ihminen johon olen missään muodossa koskaan törmännyt.”

  No, kiitos, on aina imartelevaa kun oikein superlatiiveilla luonnehditaan. 🙂 Tosin tässä tapauksessa joutuu pakostakin pohtimaan, että ehkä Nexeon on päätynyt mielipiteeseensä tieteellisessä mielessä turhan pienen vertailujoukon vuoksi… 😉

  En malta tässä yhteydessä olla käyttämättä puheenvuoroa, jota toivoisin Nexeoninkin pysähtyvän edes hetkeksi aprikoimaan: koskaan ei tutkimus ole osoittanut paranormaalin vaihtoehdon olleen oikean vaan aivan aina – siis joka ainoa kerta -tutkimus on vienyt jatkotutkimuksia kohti ns. luonnollista selitystä kohtaamissamme ilmiöissä, joita emme ensimmäisten havaintojen edessä ole kyenneet tunnistamaan.

 • Nexeon sanoo:

  Tulihan sieltä jotain järkevää Höpönpöpönkin suusta. Tahtoisin myöskin pyytää Höpönpöpöltä anteeksi: enhän kuitenkaan tunne sua oikeastaan ollenkaan ja eikä kommenttisi tällä blogilla välttämättä kerro sinusta ihmisenä kaikkea tai juuri mitään. Mutta täytynee kuitenkin pitää jokseenkin kantani edellisestä kommentistani, että vaikutat hyvin usein sellaiselta skeptikolta, joka ei asioita kyseenalaista vaan turvautuu ikäänkuin jo opittuihin asioihin ja vanhaan tuttuun…

  Pidän itseänikin skeptikkona ja otan mielelläni aina asioista selvää. Kyseenalaistan asioita, jotka saattavat olla monelle kuin kiveen hakattuja. En usko ennen kuin näen tai koen, en usko ennen kuin on riittävästi todisteita…siihen asti mikä tahansa teoria voi olla paikkansa pitävä. Faktat yleensä saavat alkunsa teorioista ja hypoteeseista.

 • Toveri sanoo:

  Höpönpöpö ja Nexeon, kannattaisi teidän molempien tulla tuonne foorumin puolelle 😉 Ufo-keskustelut ovat olleet viimeaikoina valitettavan hiljaisia, asioista kiinnostuneita kaivataan aina lisää!

 • Nexeon sanoo:

  Ai katos, en huomannut että täällä on semmoinenkin 😀
  Sen siitä saa kun seuraa blogia RSS-feedien kautta

 • Thene sanoo:

  @Tege

  Harmi että tuokin on huijausta. Odotin oikeasti jotain siistiä. Tai sit se jätkä sai 5 000 000 dollaria 😀

 • Tapio sanoo:

  Linkki ei toimi. Käyttäjä on poistanu videon, voi vit…!

 • Wespa sanoo:

  Päivitin linkin. Nyt video on taas katsottavissa. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Pyramideista juttua:
  http://www.youtube.com/watch?v=MrFv74iPAdI

  Jos joku ei ole nähnyt niin suosittelen katsomaan. Ihmiskunnan historia on todella ihmeellinen.

 • Kuolemantuoja sanoo:
 • Ogeli sanoo:

  Ainakin 35 muinaista pientä pyramidia löydettu Sudanista:
  http://www.redicecreations.com/article.php?id=23755

 • Ogeli sanoo:

  Rohkeat venäläiset ovat menneet laittomasti ottamaan huikean hienoja kuvia pyramideista:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2298729/The-view-TOP-Great-Pyramid-Tourists-secretly-climb-Egyptian-landmark-amazing-photos.html

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot