FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Löydös saattaa todistaa, että jättiläisiä oli olemassa

Saksalainen Gregor Spörri otti vuonna 1988 Egyptissä kuvia muumion sormesta.

Kuvat on nyt ensimmäistä kertaa julkaistu Bild.de lehden sivuilla.

Tarinan mukaan Spörri oli viettämässä viimeistä päivää Egyptin lomamatkastaan, kun hän tapasi vanhan miehen, joka kuului Egyptin haudanryöstäjiin.

Hän tapasi miehen maalaistalossa, joka sijaitsi noin 100km Cairosta.
300 dollarin maksua vastaan hänen annettiin katsella haudanryöstäjien perhekalleutta.

Kuva jättiläissormesta - Pituutta sormella on 38cm

Pituutta sormella on 38cm, joten sen omistaja olisi ollut reilusti yli viisi metriä pitkä! Onko tässä todiste jättiläisten olemassaolosta?

Mies näytti Spörrille myös aitoustodistuksen sekä röntgenkuvan, joka oli otettu sormesta. Haudanryöstäjä vannoi samalla Allahin nimeen kaiken olevan totta, mutta ei suostunut myymään sormea Gregor Spörrille. Valtava sormi näytti olevan tärkeä heidän perheelleen.

Kuvassa näkyy sormi sekä kokovertailun vuoksi Egyptin seteli

Tässä kuvassa näkyy röntgenkuva sekä aitoustodistus

Spörri yritti saada kuvia tiedeyhteisön kiinnostukseen, mutta tutkijoita eivät valokuvat kiinnostaneet, koska ne eivät sopineet sen aikaisiin käsityksiin historiasta. Myöhemmin Spörri innostui aiheesta kuitenkin niin paljon, että kirjoitti löydöksen inspiroimana sormen löytymisen osaksi jonkin aikaa sitten julkaistua mysteeri-trilleri kirjaansa.

Jättiläisistä on kerrottu monissa muinaisissa teksteissä, jotka myöhemmin on leimattu myyteiksi. Vahvistavatko kuvat sormesta kuitenkin käsitystä siitä, että jättiläisiä olisi ollut joskus olemassa?

Lähde: bild.de (saksaksi), käännös englanniksi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

38 kommenttia aiheeseen: Löydös saattaa todistaa, että jättiläisiä oli olemassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Zephyrian sanoo:

  Alkaa nämä totuudet tulla esiin vähitellen, kaikkea eivät voi hallitukset ja ”oppineet” salata… jonain päivänä vielä ihmiskunta sekoaa kun se alkaa heräämään ja tajuamaan kuinka paljon meitä on kusetettu satoja vuosia…

 • Alien sanoo:

  Oikeasti tuo on avaruusolion sormi!!

 • gagga sanoo:

  >Oikeasti tuo on avaruusolion sormi!!

  no sitähän sillä tarkoitetaan, ei maanpäällä tuommoisia ole kehittynyt vaan ne on niitä mitkä tuli avaruudesta ja hallitsi egyptiä, siksi kaikissa niissä egypti piirrustuksissa on ihmisenvartalo ja omituinen pää koska eivät olleet ihmisiä vaan jotain sekoitusta

 • Hepsuli sanoo:

  Jännää 😎

 • pörri sanoo:

  ois mukava ku nämä ois joskus edes vähän vakuuttavia. taas niin epämääräinen tarina! ”Hän tapasi miehen maalaistalossa, joka sijaitsi noin 100km Cairosta.
  300 dollarin maksua vastaan hänen annettiin katsella haudanryöstäjien perhekalleutta”. ei juma…. ei toki tarkempia tietoja… jos tämä jonkun vakuuttaa nii huhhuhh…

 • Isojalka sanoo:

  Minulla on kolme teoriaa tästä.

  1. Tämä on teorioista todennäköisin. Tämä saksalainen kaveri on tehnyt huijauksen tai on joutunut huijatuksi. Eli kyseessä olisi feikki sormi.

  2. Tämä on sitten vähemmän todennäköinen. Kyseinen sormi on kuulunut jollekkin tavalliselle ihmiselle, jolla on vain jostain syystä kädet (ainakin sormet/sormi) kasvanut suureksi.

  3. Tämä on sitten näistä väittämistä epätodennäköisin. Kyseessä on jonkinkaltainen Isojalan kaltainen olio, joka on syystä tai toisesta joskus kauan sitten tapettu ja ruumiista on jäljellä enää tuo sormi.

 • Blabla sanoo:

  …The hell??..

 • P_S sanoo:

  tulee mieleen tuosta tarinasta sellainen tyypillinen turistin huijaus. tästä saa nyt sellaisen käsityksen, että spörrille on tarinoitu jostain jättiläisen sormesta, mutta vasta maksua vastaan suostuttu näyttämään se. ja kuinka ollakkaan kaverilla sattuu olemaan ”aitoustodistus”,röntgenit ja selitykset valmiina, mutta mukaan se ei lähde millään. eikä kukaan ole koskaan kuullut miehestä, jolla on vanha jättisormi.

  mutta eihän sitä tiedä vaikka tarina olisi totta. kyllähän tuo mun mielestä näyttää aidolta.

 • Entity sanoo:

  Se mikä tällaisessa uutisessa harmittaa eniten on tyyli. Henkilö NN kertoi TIETEELLE mullistavasta löydöstään/sieninäystään/ufo-havainnostaan, eikä tiedettä edes kiinnostanut. Parista lomavalokuvasta ei saa kovin kummoista tieteellistä tutkimusta aikaan.
  Toisaalta skeptikoille eivät kelpaa tieteelliset tutkimukset peranormaaleista ilmiöistä, koska niissä yleensä käy ilmi ettei mitään paranormaalia ilmiötä havaittu tai ettei tutkitussa ilmiössä ole mitään paranormaalia.

 • Charoi sanoo:

  Multa homman uskottavuuden vie tarinan epämääräisyyden lisäksi tuo viimeinen valokuva, jossa sattuu olemaan röntgenkuva ja aitoustodistuskin. Se on sumea, mutta kaikki muut ovat suhteellisen selviä.

 • Jouni sanoo:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Gorilla

  Ei tarvitse kuin vilkaista niin näkee välittömästi, minkä otuksen sormesta on kysymys.

 • Jarppi sanoo:

  ”vannoi samalla Allahin nimeen kaiken olevan totta”

  jep, ei oo jättiläisen sormi.

 • tuplawee sanoo:

  näyttää kyl tosi aidolta ja se on tollai muumioitunu niiku kuuluukin. mut taas näitä ihme jääräpäitä jotka näyttää et niil on aito tavara mut ne ei suostu luovuttaa sitä testeihin, koska se on jotenkin ”pyhä”. vähä niiku se lumimiehen päänahka siellä jossai himalajan munkkiluostarissa. itse ainakin pistäisin äijälle kuulan kalloon ja nappaisin sormen mukaan et voitas vihdoinki saaha totuus selville.

  mutta jos itse löytäisin vaikka tontun luurangon nii kyl kattoisin tarkkaan et kenelle luovuttaisin sen ettei vaa hallitus nyysis sitä lukkojen taakse. tai ottaisin ainakin dna:ta talteen.
  mut siis tälläsii tapauksii on satoja -_______-’

 • jatu sanoo:

  Ehkä tässä syy, miksi esim. Pyramiidien ovet ovat niin korkeita? Vaikka ihmiset olivat varsin lyhyitä tuohon aikaan? Tai case on julmaa rahastusta, vaikka allahikin mukaan vedettiin.

 • kyty sanoo:

  talon emännän hyvä sormettaa, ukkoa ei enää tarvitsekkaa

 • harru sanoo:

  jos toi olisi jonkun alienin sormi miten alien matkustais yli 40 valovuotta joka olisi 378.40 biljoonaa kilometriä.

 • mucha sanoo:

  http://ironlight.wordpress.com/2010/07/10/nevadas-mysterious-cave-of-the-red-haired-giants/

  kumma kun näistä ei keskustella yleisessä mediassa, sehän saattaisi järkyttää haurasta kollektiivista tajuntaa

 • mucha sanoo:

  http://garry-nelson.hubpages.com/hub/Human-Giants

  I would suggest googeling Solomon Island giants, red haired giants, Arizona giants, California giants, Ohio giants, Peruvian giants.

 • järkee vai ei? sanoo:

  ”Scientists were not interested in the find, which should be impossible. ”The Relic does not fit into their theories””
  – Discoverer

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Mielenkiintoista. Totta tai ei, kuka tietää. Ei kukaan voi todistaa väitettä todeks, tai päinvastoin.
  Vuosituhansia jättiläisistä on kerrottu monissa tarinoissa, uskonnoissa ja kulttuureissa. Monet ”ihmisten” rakentamat rakennelmatkin on sanottu olevan jättiläisten rakentamii.

  Monesti jättiläiset on liitetty ufoihin. Jos alkaa ajattelee järkevästi, nii ohan dinosauruksii ollut, jotka ovat jättiläisii, ohan myös ollut nisäkkäitä, jotka ovat jättiläisii. Miksei ensimmäiset ihmiset olisivat olleet jättiläisii.

 • klönttiklyyvari sanoo:

  Onhan ympäri maapalloa muitakin legendoja jättiläisista, muunmuassa amerikan alkuperäiskansa, intiaanit ovat hävittäneet yhden jättiläisheimon kokonaan joutuessaan sotaan heidän kanssaan.Isot jätit olivat kömpelöitä verrattuna nopeasti ympäriinsä ratsastaviin inkkareihin, jotka ruiskivat nuolillaan jättiläiset nopeasti ketoon.

  Miettikää muuten minkä kokoinen sierain on jos tuolla sormella sitä kaivetaan, ja minkä kokoisia klönttejä sieltä löytyi aikanaan! omg!

 • jep sanoo:

  Oot kyllä aika sekasin tuplawee. Lääkkeet?

 • Kimi sanoo:

  Onse jännä että uvvoilla ois samallaiset sormet kun ihmisellä. Tarkoittaako tämä sitten että ollaan samasta esi-isästä. Ollaan kaikki uvvoja

 • kyllä, se on jättiläisen sormi..

 • Selkkaus sanoo:

  1 MOOS 6:1-4

  ”Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.
  Silloin Herra sanoi: ”Minun Henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta.” Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.”

 • Isojalka sanoo:

  Kerron muuten nyt teille erään faktan. Joskuse eli laji homo erectus. Homo erectuksella oli luultavasti alalaji Meganthropus. Saattoi Meganthropus olla oma lajinsa, mutta fossiililöydöt ovat olleet harvassa, joten varmaa tietoa ei ole saatu. Silti tätä alalajia/lajia voidaan kutsua jättiläiseksi. Sillä Meganthropus kasvoi lähes kolmimetriseksi ja painoi 340-450kg
  Wikipediassa lisää infoa: http://en.wikipedia.org/wiki/Meganthropus

 • Anonyymi sanoo:

  Gregor Spörrde :DD spörri spörä spärä 😀

 • mörkö-man sanoo:

  reading about giants + listening Eminem = perfect day

 • tuplawee sanoo:

  jep, en 😀

 • tuplawee sanoo:
 • joku sanoo:

  myyttien jättiläiset-JOS ovat olemassa/olivat varmaan sama kuin antiikin kreikan Cyclopit eli jos niitä oli niin niillä on varmaan 1 silmä

 • Pasi Kuikka sanoo:

  Mistä saa jättiläisen ruumiinosien aitoustodistuksia?

 • Isojalka sanoo:

  Pasi Kuikka: Etkö muka tiedä? Jopa tuolta paikallisesta lähikaupastakin niitä saa 3.50€/kpl. Nyt on oikein tarjous: kolme kahden hintaan. Itsekkin olen sellaisen hankkinut ja olen ollut tyytyväinen ostokseeni.

 • semilluminated sanoo:

  Ei varmasti oo aito se on suokaasuu tai korkeintaan majakanvalo joka heijastui irvistävän majavan hampaista(sarkasmia niile jotka ei tajunnu)

 • Entity sanoo:

  Sitä mä vain, että jos jokin havainto ei sovi teoriaan, on teoria syytä arvioida uudelleen. Tiede ei etene ohjelmallisesti, vaan sen mukaan mitä tutkimukset maailmasta paljastavat.

  Sitä kulttuuria, missä asioiden totuus perustuu purematta nielemiseen, kutsutaan uskonnoksi.

 • iina sanoo:
 • ivan sanoo:

  Ehh. Minäkin haluan uskoa kaikenlaiseen ja odottaa, että tieteen totuuksia mullistavia löytöjä ja todisteita tulee, mutta nyt ihan oikeasti. ”Kuvassa näkyy aitoustodistus”, no ei näy. Kuka röntgenkuvan on ottanut, onko siitä olemassa skannausta, mitään ei tiedetä. Oikeita lähteitä, oikeita henkilöitä ei löydy asioiden todisteeksi. Ette voi suin päin rynnätä uskomaan kaikkea, mitä Internetissä sanotaan.

 • semiko sanoo:

  Hei. On oikein mukava saada lukea antoisaa sisältöä, oppia ikä kaikki. Kiitos paljon hyödyllisistä informaatioista. Nähdään taas, palaan pian katsomaan onko tullut uutta yhtä mielenkiintoista luettavaa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot