FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Joanna Kuvaja hypnotisoitiin Mitä tuli tehtyä -sarjassa

Tänään lauantaina juuri alkaneessa hypnoosiohjelmassa ekana uhrina oli Joanna Kuvaja.

Katso pieni pätkä tämän päivän jaksosta.

Mitä tuli tehtyä sarja pyörii Nelosella lauantaisin.

Koko jakso on nyt katsottavissa ruutu.fi sivustolla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Joanna Kuvaja hypnotisoitiin Mitä tuli tehtyä -sarjassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Kovin vaikeaa uskoa hypnotisointiin. Olen ollut kahdella eri hypnotisoijalla, jokusenkin kerran. Ei tulosta!

  Tässä olen varsin skeptinen. Hypnotisoitava menee siihen mukaan, mielyttääkseen hypnotisoijaa, näin lyhyesti ja varsin karkeasti.

 • Wespa sanoo:

  Hypnoosiin pitää hypnostisointiprosessissa mennä toki mukaan ja uskoa sen tehoon jotta se toimisi. Niin kauan kuin haraa vastaan, se ei tule toimimaan.

  Kuitenkin pidän uskomusta siitä, että hypnoosissa ollut henkilö sitten vain näyttelisi ja leikkisi mukana, koska haluaisi miellyttää, vääränä. Uskon siis, että tässäkin videossa oleva nainen oikeasti koki näkevänsä, että hierojalla ei ollut housuja ja koin hänen eleensä ja reaktionsa videolla täysin aitoina näyttelemättöminä.

  Totuus on se, että kaikille hypnoosi ei toimi, mutta mielestäni oikeasta ilmiöstä on kyse. Jostain syystä tästä kiistellään vieläkin maailmalla, vaikka useat henkilöt ovat hypnoosissa olleet, televisio-ohjelmissa ja niiden ulkopuolella.

  Itse olen mm. itsehypnoosiäänitteellä saanut itseni vaivutettua meditatiiviseen/transsinkaltaiseen/hypnoositilaan jonka avulla olen pystynyt paremmin rentoutumaan ja kehittymään mm. ihmisenä.

  Hypnoosia ja meditatiivisia tiloja on olemassa myös eri tasoisia. Kaikista vahvimmassa tilassa ihmisen ego ei ole läsnä ollenkaan, eikä hän välttämättä muista edes olleensa hypnoosissa. Sitten on miedompia hypnooseja, joita käytetään yleisesti mm. psyykkisenä hoitona ja traumojen läpikäymiseen yms; tosin tässäkin on eri menetelmiä ja eri tapoja.

 • WM_ sanoo:

  Itse olen lukenut useitakin alan kirjoja, siis hypnoterapeuttien kirjoittamia ja olen mennyt vain enemmän solmuun. Uskon hypnoosin terapeuttiseen käyttöön ihan täysin, mutta tuollaisesta lavahypnoosista en ole varma.

  puolesta:
  Sitä meinaa varoitellaan hypnoterapeuttien toimesta, eli miksi varoiteltaisiin jollei totta?
  Niin moni hypnotisti tekee valahypnotismia, kaikki huijareita?

  vastaan:
  Tuo tuollainen nopea-nukutus (miten se suomeksi sanotaankaan) niin siitäkään ei löydy juuri puhetta hypnoterapeuteilta, eli onko se oikeasti toimiva kikka?

 • Ogeli sanoo:

  Hypnoosi toimii lähes kaikkiin ihmisiin, vain jotkut ovat suggestion ulottumattomissa.

  Tässä erään mielenkiintoisen ja taitavan hypnotisoijan videoita:
  http://www.youtube.com/user/stevegjones/videos

  Hypnoosiin pääsee ja nopeastikin! Itse olen monesti ajatellut kokeilevani regressioterapiaa.

 • Kimi sanoo:

  Kyllähän ne kiihkouskovaisetkin lennähtävät papin kosketuksesta selälleen lattialle. Suggestio ja usko papin maagiseen kosketukseen on niin vahva joten tämä tapahtuu.

  Itse joskus kokeillu pientä suggestion vaikutusta kavereihin. Valitsee sellasen kaverin, johon tietää jo ennestään olevan vahva vaikutus. Ja vaikka terassilla kun saa tuopin käteen ja maistaa ja heti sanoo tosissaan että ”nyt maistuu joku outo sivu maku” ja tarjoo tuoppia kaverille. Yleensä kaveri sanoo maistettuaan että niin onkin.

  Pikkujuttu mut silti! 😀

 • Sony sanoo:

  Olen itse vasta hyvin nuori, mutta osaan OIKEASTI hypnotisoida, ja kyllä Samikin osaa!! Osasin hypnotisoida yhden kaverinikin joka uskoi koko ajan etten pysty, ja olimme riidoissa, eli hän ei todellakaan yrittänyt miellyttää minua. Että sillee!!!

 • hypnotisointi on vaikeaa.

 • Gona sanoo:

  Itse olen kuullut että niin sanottu 7.62 hypnoosi toimii: Kohdetta osoitetaan taikasauvalla mallia RK jonka jälkeen käsketään suorittamaan erinäisiä tehtäviä. Vain harvassa ovat ne, jotka eivät mene hypnoosiin ja tottele.

 • jatu sanoo:

  heh heh, tuohon hypnotisointiin minäkin uskon 🙂

 • tällainenkin juttu pitää laittaa tähän blogiin, kyllä. siis ihan arkipäivän tapahtumaa.. tässä ei ole mitään asiaa mikä pitäisi laittaa tähän blogiin..

 • aschenisto sanoo:

  Kyllä minusta hypnoosi toimii mutta tuollainen ”7.62 hypnoosi toimii: Kohdetta osoitetaan taikasauvalla mallia RK jonka jälkeen käsketään suorittamaan erinäisiä tehtäviä. Vain harvassa ovat ne, jotka eivät mene hypnoosiin ja tottele.”

  on silkkaa hevonp**kaa. Kukaan ei tule taikasauvalla osoittamaan minua ja saamaan hypnoosiin. Hypnoosi toimii jos kohde uskoo siihen täysin.

 • Oletkos sanoo:

  Jos Aschenisto ei itse usko johonkin ja käyttää noin karkeaa kieltä niin ei kannata silloin tänne edes kommentoida mitään. Jokainen meistä on ollut hypnoosissa joskus, huom jos olet urheillut tai keskittynyt johonkin. Ja kyllä sinua voidaan ohjailla hypnoosilla, ja kesto voi olla 20 vuotta ! Joten kyllä tuosta näyttöä on.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *