FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Joanna Kuvaja hypnotisoitiin Mitä tuli tehtyä -sarjassa

Tänään lauantaina juuri alkaneessa hypnoosiohjelmassa ekana uhrina oli Joanna Kuvaja.

Katso pieni pätkä tämän päivän jaksosta.

Mitä tuli tehtyä sarja pyörii Nelosella lauantaisin.

Koko jakso on nyt katsottavissa ruutu.fi sivustolla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Joanna Kuvaja hypnotisoitiin Mitä tuli tehtyä -sarjassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Kovin vaikeaa uskoa hypnotisointiin. Olen ollut kahdella eri hypnotisoijalla, jokusenkin kerran. Ei tulosta!

  Tässä olen varsin skeptinen. Hypnotisoitava menee siihen mukaan, mielyttääkseen hypnotisoijaa, näin lyhyesti ja varsin karkeasti.

 • Wespa sanoo:

  Hypnoosiin pitää hypnostisointiprosessissa mennä toki mukaan ja uskoa sen tehoon jotta se toimisi. Niin kauan kuin haraa vastaan, se ei tule toimimaan.

  Kuitenkin pidän uskomusta siitä, että hypnoosissa ollut henkilö sitten vain näyttelisi ja leikkisi mukana, koska haluaisi miellyttää, vääränä. Uskon siis, että tässäkin videossa oleva nainen oikeasti koki näkevänsä, että hierojalla ei ollut housuja ja koin hänen eleensä ja reaktionsa videolla täysin aitoina näyttelemättöminä.

  Totuus on se, että kaikille hypnoosi ei toimi, mutta mielestäni oikeasta ilmiöstä on kyse. Jostain syystä tästä kiistellään vieläkin maailmalla, vaikka useat henkilöt ovat hypnoosissa olleet, televisio-ohjelmissa ja niiden ulkopuolella.

  Itse olen mm. itsehypnoosiäänitteellä saanut itseni vaivutettua meditatiiviseen/transsinkaltaiseen/hypnoositilaan jonka avulla olen pystynyt paremmin rentoutumaan ja kehittymään mm. ihmisenä.

  Hypnoosia ja meditatiivisia tiloja on olemassa myös eri tasoisia. Kaikista vahvimmassa tilassa ihmisen ego ei ole läsnä ollenkaan, eikä hän välttämättä muista edes olleensa hypnoosissa. Sitten on miedompia hypnooseja, joita käytetään yleisesti mm. psyykkisenä hoitona ja traumojen läpikäymiseen yms; tosin tässäkin on eri menetelmiä ja eri tapoja.

 • WM_ sanoo:

  Itse olen lukenut useitakin alan kirjoja, siis hypnoterapeuttien kirjoittamia ja olen mennyt vain enemmän solmuun. Uskon hypnoosin terapeuttiseen käyttöön ihan täysin, mutta tuollaisesta lavahypnoosista en ole varma.

  puolesta:
  Sitä meinaa varoitellaan hypnoterapeuttien toimesta, eli miksi varoiteltaisiin jollei totta?
  Niin moni hypnotisti tekee valahypnotismia, kaikki huijareita?

  vastaan:
  Tuo tuollainen nopea-nukutus (miten se suomeksi sanotaankaan) niin siitäkään ei löydy juuri puhetta hypnoterapeuteilta, eli onko se oikeasti toimiva kikka?

 • Ogeli sanoo:

  Hypnoosi toimii lähes kaikkiin ihmisiin, vain jotkut ovat suggestion ulottumattomissa.

  Tässä erään mielenkiintoisen ja taitavan hypnotisoijan videoita:
  http://www.youtube.com/user/stevegjones/videos

  Hypnoosiin pääsee ja nopeastikin! Itse olen monesti ajatellut kokeilevani regressioterapiaa.

 • Kimi sanoo:

  Kyllähän ne kiihkouskovaisetkin lennähtävät papin kosketuksesta selälleen lattialle. Suggestio ja usko papin maagiseen kosketukseen on niin vahva joten tämä tapahtuu.

  Itse joskus kokeillu pientä suggestion vaikutusta kavereihin. Valitsee sellasen kaverin, johon tietää jo ennestään olevan vahva vaikutus. Ja vaikka terassilla kun saa tuopin käteen ja maistaa ja heti sanoo tosissaan että ”nyt maistuu joku outo sivu maku” ja tarjoo tuoppia kaverille. Yleensä kaveri sanoo maistettuaan että niin onkin.

  Pikkujuttu mut silti! 😀

 • Sony sanoo:

  Olen itse vasta hyvin nuori, mutta osaan OIKEASTI hypnotisoida, ja kyllä Samikin osaa!! Osasin hypnotisoida yhden kaverinikin joka uskoi koko ajan etten pysty, ja olimme riidoissa, eli hän ei todellakaan yrittänyt miellyttää minua. Että sillee!!!

 • hypnotisointi on vaikeaa.

 • Gona sanoo:

  Itse olen kuullut että niin sanottu 7.62 hypnoosi toimii: Kohdetta osoitetaan taikasauvalla mallia RK jonka jälkeen käsketään suorittamaan erinäisiä tehtäviä. Vain harvassa ovat ne, jotka eivät mene hypnoosiin ja tottele.

 • jatu sanoo:

  heh heh, tuohon hypnotisointiin minäkin uskon 🙂

 • tällainenkin juttu pitää laittaa tähän blogiin, kyllä. siis ihan arkipäivän tapahtumaa.. tässä ei ole mitään asiaa mikä pitäisi laittaa tähän blogiin..

 • aschenisto sanoo:

  Kyllä minusta hypnoosi toimii mutta tuollainen ”7.62 hypnoosi toimii: Kohdetta osoitetaan taikasauvalla mallia RK jonka jälkeen käsketään suorittamaan erinäisiä tehtäviä. Vain harvassa ovat ne, jotka eivät mene hypnoosiin ja tottele.”

  on silkkaa hevonp**kaa. Kukaan ei tule taikasauvalla osoittamaan minua ja saamaan hypnoosiin. Hypnoosi toimii jos kohde uskoo siihen täysin.

 • Oletkos sanoo:

  Jos Aschenisto ei itse usko johonkin ja käyttää noin karkeaa kieltä niin ei kannata silloin tänne edes kommentoida mitään. Jokainen meistä on ollut hypnoosissa joskus, huom jos olet urheillut tai keskittynyt johonkin. Ja kyllä sinua voidaan ohjailla hypnoosilla, ja kesto voi olla 20 vuotta ! Joten kyllä tuosta näyttöä on.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot