ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Men In Black – Venäläinen dokumentti

Venäjän entinen presidentti Dmitri Medvedev suositteli taannoisessa haastattelussaan Men In Black nimistä venäläistä dokumenttia.

Kyseinen dokkari käsittelee paranormaaleja aiheita. Dokumentti ottaa käsittelyyn mm. kontaktitapauksia, joissa ihmiset ovat olleet yhteydessä avaruusolentoihin.

Aiemminhan mm. YLE tulkitsi Medvedevin puheet satiiriksi tai pilaksi ja meni samaan halpaan, kuin monet youtubessa ja luulivat, että hän viittasi haastattelussa kuuluisaan Men In Black elokuvaan. Näin ei kuitenkaan ole, vaan hän vahvisti puheitaan siitä, että Venäjän presidentti saa tietoa avaruusolennoista, samalla viitaten lisäinformaatiopakettiin, venäläiseen dokumenttielokuvaan, joka kantaa nimeä Men In Black.

Kyseisen dokumentin voi katsella enkkutekstien kera suoraan tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

145 kommenttia aiheeseen: Men In Black – Venäläinen dokumentti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WeAreNotAlone sanoo:

    Kyllä mä uskon tähän. Miksi ihmeessä Medde valehtelisi. On varmaa Niinistökin saanut kaikenlaista tietoonsa. Mutta ei vaa halua vaivata päätänsä moisilla asioilla, kun on tärkeempiäkin asioita hoidettavana maansa hyväks. Ymmärrettävää, että herkemmät ihmiset saattaisivat jopa seotakkin, kun niiden on annettu ymmärtää, don’t worry, olemme ainoita tääl kaikkeudessa. Blaa blaa.

  • Ogeli sanoo:

    Täytynee katsoa. Eiköhän ufosalailu ala olemaan jo lopuillaan.

  • theWonderer sanoo:

    Ja juuri kun kuvittelin jo kuulleeni kaiken…

    Ei kyllä ole kovin vakavastiotettava dokumentti, kaikki väitteet perustuu vain yksittäisten ihmisten puheille. Ei pidä uskoa kaikkea, vaikka siitä olisi tehty ”dokumentti”. Monen on tosin vaikea ymmärtää tätä.

  • elkää nyt enää epäilkö sanoo:

    Todisteet riittävät sellaiset ovat olleet ilmassa jo muutamia vuosia tai voidaan oikeastaan sanoa että jo kymmeniä vuosia

    ufot eli alienit ovat totista totta, kansalaisina meidän on pakko herätä todellisuuteen sekä sisäistää että meitä manipuloidaan ja meille valehdellaan kokoajan.

  • theWonderer sanoo:

    Itse olen lukenut aika paljon juttuja liittyen UFO:ihin ja avaruusolentojen väittettyihin vierailuihin.

    Ja huomatkaa UFO ei tarkoita ”alienia” tai ”avaruusolentoa” vaan ainoastaan tuntematonta lentävää asiaa tai kohdetta (Unknown Flying Object)! Typerää kun monet sekoittavat tässä kohtaa puurot ja vellit. Kaikki varmaankin myöntävät sen että ihmiset näkevät taivaalla asioita joita eivät pysty selittämään. Mutta selittämätön ei taas tarkoita automaattisesti alienialusta, vaan voi olla vaikka jokin outo ilmakehän ilmiö.

    Kaiken sen perusteella mitä olen UFO:ihin liittyen lukenut, niin pidän mahdollisena että joissakin tapauksissa ET-selitys on mahdollinen, vaikkakin epätodennäköinen. Jotkin harvat tapaukset viittaavat niin vahvasti tähän, etten sulje sitä vaihtoehtoa pois. Useimmissa tapauksissa pidän kuitenkin todennäköisempänä sitä että nähty UFO on esimerkiksi jonkin maan armeijan salainen asekoe ym tai että kyseessä on luonnonilmiö.

    Abduktiot ovat kiinnostava ilmiö, mille on vaikea saada pitävää selitystä. Useimmissa tapauksissa todennäköinen selitys on mielen aiheuttama harha (ihmisen ei täydy olla psyykkisesti sairas nähdäkseen hallusinaatioita) tai vaikka unihalvaus, sillä monissa tapauksissa ihminen on ”siepattu” kesken yön sängystään. Ja tälläiset kokemukset voivat olla ihmiselle hyvin häiritseviä ja todentuntuisia jos niiden syntymekanismi jää selittämättä. Mutta sieppaustapauksissakin jää aina jokunen tapaus, mitä ei voida selittää tunnetuilla ilmiöillä. Joka tapauksessa ihmismieli on kykeneväinen tuottamaan aivan todentuntuisia harhoja.

    Mutta en usko että suurvaltojen hallituksilla olisi hallussaan avaruusolentojen aluksia, avaruusolentoja tai että niillä olisi yhteyksiä vieraan sivilisaation edustajiin. Mielestä sellaiseen viittaavat todisteet ovat liian epämääräisiä tai jopa selviä huijauksia. Enkä myöskään usko että salaliitto joka pyrkii pimittämään tietoja, sillä nykyään erinäisiä ufodokumentteja tulee jatkuvasti telkkarista.

  • Ogeli sanoo:

    Moni pitää hulluna ajatusta siitä, että salaisella hallituksella on käytössä tähtiportteja ja tukikohtia mm. Marsissa ja Kuussa. Siksi se on jotenkin naurettavaa, että ihmiset täällä ovat niin autuaan tietämättömiä kaikesta ja kuvittelevat tietävänsä kaikesta kaiken.

    Tutkikaa Dolores Cannonin työtä niin saatte tietää, että meidän kulttuurimme on hyvin sairas ja on lahoamassa sisältä päin. Johtajamme eivät halua parasta meille vaan pahinta. Onneksi pimeys on jo vihdoin väistymässä valon tieltä. Maailmankaikkeus on ihmeellinen paikka salaisuuksineen.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    The wondertsi

    Pitäiskö uskoa kaiken mitä skeptikot,tiedemiehet ja maiden hallitukset mm sit selittää? Suurta ihmisten manipulointia aina ollut. Johan Meddel on todisteet siitä. Joten miksi pitäisi tulkita huijaukseksi, koska sinun sanasi on laki? Ei tietenkää, UFO tarkota mitään alienii, mutta ihminen joka näkee outoja valoja taivaalla, ja liikkuvat salamannopeasti, nii ei tulisi heti mieleen, että kyseessä olisi joku ihmisten kehittämä kosla. Ja kaikista naurettavinta on joku luonnollinen valoilmiö. Kyllä teiltä tulee sit tota shaissee liukuhihnalta aina 24 h, teitä vaa potuttaa, mitä sit jos olemmekin väärässä, nii mun maailmani järrkyisi, etten oliskaan oikeessa.

    Kommenttia muokattu ylläpitäjän toimesta.

    Sitten vähän rauhotutaan…

    – Wespa

  • Huttu sanoo:

    Kasvakaa aikuisiks? Sanoo sälli jonka mielestä luonnon ilmiöt ilmakehässä ja maalla on schaibaa, ja uhkailee haulikolla ja ”erän ottamisella” jos esittää eriävän mielipiteen ja vielä perustelee sen 😀 Selvä.. vai trollaatko taas?

    Pelle, ei voi muuta susta sanoa

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huttu

    No teidän mielestänne kaikki ovat niitä luonnollisii ilmiöitä. Mitään uhkaillut, se on vain sellanen sanonta 😉

    Olen, mikäs sinä olet 😉

  • jatu sanoo:

    En kovinkaan paljoa epäile, etteikö suurvalloilla olisi emnemmän tietoa ufoista. Harmittaa vaan kun väärää huuhaa tietoa on ihan likaa liikkeellä. Ufo videoistakin suurin osa on ihan huuhaata.
    – Sitä oikeaa ja varmaa tietoa odotellessa.

  • Wespa sanoo:

    USA:lla saattaa olla paljonkin Venäjää enemmän tietoa ufoista, mutta Venäjä on avoimuudessaan paljon USA:ta edellä. Harmi vaan, että esim. Suomeen monesti ei paranormaali tieto rajan takaa kantaudu, sen sijaan jos on mollattavaa vaikka Putinista niin se kyllä kulkee, monesti vielä USA:n kautta. 😀 Tiedotusvälineillä on tässä iso puute, uutisia tulee lähinnä kotimaasta ja USA:n suuremedioiden kautta, STT:ltä yms.

  • theWonderer sanoo:

    @WeAreNotAlone

    Ei pidä uskoa kaikkea, itse asiassa kaikkeen tietoon tulee suhtautua kriittisesti!

    Itse uskon vahvasti että vaikka USA:n armeijalla on erinäisiä salaisia lentokone/avaruusalusprojekteja, jotka ovat hyvin kehittyneitä ja joita asiasta tietämätön ihminen voi hyvinkin luulla joksikin muuksi, kuten alienialukseksi. Kun eivät armeijat kerro mitään salaisimmista projekteista ja uusista aseista, ne ovat tarkimmin varjeltua tietoa. Ja erinäiset satelliitit ja ohjuskokeet voivat näyttää myös erikoisilta jos niitä ei tunne.

    Ilmakehässä tapahtuu paljon ihmisille tuntemattomia luonnonilmiöitä, esimerkiksi salamoita on hyvin paljon erilaisia. Ja tiesitkö että salama voi iskeä kilometrien päähän ukkospilvestä? Tai oletko ikinä nähnyt pallosalamaa? Luonnonilmiöt voivat olla hämmentävän näköisiä. Lisäksi on toki kaikenmaailman meteoriittejä, tähdenlentoja, bolideja ym. lukuisia ufoilta näyttäviä ilmiöitä, mitkä voidaan selittää luonnontieteen avulla. Usein vaaditaan jonkin alan asiantuntija tunnistamaan näitä ja tavallisen ihmisen silmä ei tunnista niitä.

    Harjoitan itse skeptisyyttä UFO-ilmiön kaikkia näkökulmia kohtaan tasapuolisesti. En usko että kaikki UFOt ovat luonnonilmiöitä tai ihmisten rakentamia, mutten myöskään usko että ne ovat kaikki ET-olentojen aluksia ja vierailijota tähdistä. Totuus on useimmiten jotain ääripäiden väliltä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    The wonder

    Go for it 😉

  • theWonderer sanoo:

    @Jorma

    Ensinnäkin oikeinkirjoitus ei liene vahvimpia puoliasi.

    Toiseksi, osaan ilmiöistä tuo väitteesi liikeradoista pätee. Mutta valtaosaan ei. Jos UFO siis ylipäätään liikkuu. Monessa tapauksessa UFO näkyy vain hetken, eikä sen liikerataa voida selvittää. Todella harvoin UFOt ovat näkyvissä niin kauan että niitä voi seurata tai kuvata. Mutta ”epäluonnollisella” tavalla liikkuvat ufot ovatkin niitä kiinnostavimpia.

    Enkä usko eläneeni missään harhaopissa, sillä en noudata mitään oppia vaan arvioin jokaisen ufotapauksen yksilöllisesti.

  • Ogeli sanoo:

    Olisi kiva jos täälläkin pystyttäisiin pitämään keskustelu ei-henkilkohtaisesti. Minäkin olen joskus syyllistynyt sivaltamaan sanan säilällä skeptikkoja joten pyydän anteeksi jos olen jotakuta joskus loukannut. Tosin on minuakin melko armottomasti mollattu enkä siitä välitä, mutta toivon henkilökohtaisesti silti sitä, että keskusteltaisiin aiheista menemättä henkilökohtaisuuksiin. Välillä tunteet kuumenevat ja se on ihan normaalia, varsinkin täysikuu aiheuttaa monissa voimmakaita maskuliinisia ryöppyjä, jotka saattavat ilmentyä ärtymyksenä muita kohtaan.

  • Wespa sanoo:

    Poistin Jorman kommentin loukkaavana. Kuten Ogelikin tuossa mainitsi, niin koitetaan keskustella ilman nimittelyjä, pysytään asiassa.

  • näin tänään ufon. sanoo:

    Se oli punainen ja lensi taivaalle kovan pamauksen saattelemana, noin 30 metrin korkeudessa räjähti siniseksi ja vihreiksi erillisiksi palloiksi. Saattoi olla raketti, mutta tietämättömyydestä johtuen kyseessä oli UFO! Hyvää uuttavuotta 2013 kaikille!

  • Tumppi sanoo:

    Mielenkiintoinen dokumentti. Tässäkin puhuttiin negatiivisesta abduktiosta. Miinuksena tekstityksen puute paikka paikoin ja sen nopeus. Eikö teksti voisi olla näkyvissä pitenpään kun tarinan tempo sen hyvinkin sallisi?

  • Kuolemantuoja sanoo:

    2013, kärsimysten vuosi, tiedon päävuosi,..Paetkaa, jos voitte 😉

  • Entity sanoo:

    Hallinto ei ole läpinäkyvää, kaikkia asioita ei ole tarpeen kertoa kaikille. Useimpien ihmisten eväät maailman hahmottamiseen on äkkiä syöty. Suurinta osaa ”salaisuuksista” ei tarvitse piilottaa kuin tarpeeksi pitkän tekstin loppuvaiheille. Esimerkiksi Suomen eduskunnan istuntojen materiaalit ovat julkisia. Suuri osa ihmisistä on ihan pihalla.

    Tahdon puuttua sanontaan ”otetaan erä”. Olen kuullut sen monesti, olen harrastanut 19 vuotta taistelulajeja ja työskennellyt vuosia portsarina parempien hommien lisäksi. Yleensä se tarkoittaa sitä, että joku haluaa tapella ja yksi erä yleensä riittää :). Väkivalta tai sillä uhkailu liittyy yleensä siihen että kapasiteetti älykkäämpään kanssakäymiseen on käytetty.

  • Ogeli sanoo:

    Taipumus väkivaltaan on myös miesvaltainen aspekti. Siitähän tämän planeetan ongelmat kumpuavat kun energiat eivät ole tasaipainossa vaan maskuliinisuus on yliaktiivisena ja ratkaisu on aina se sama eli kamppailu tai sota. Olemme vain puolikkaita ihmisinä… Se on osa tätä kokemusta, että osaisimme arvostaa sitä toista puolta muissa ja itsessämme. Siitähän tässä muutoksen ajassa on kyse, pyhät feminiiniset energiat palaavat ja tuovat tasapainon kaaokseen.

  • Huttu sanoo:

    Osaa Ogeli naisetkin väkivallan lietsomisen ja vihan 🙂 Kato huviksesi jotain feministien juttuja niin aika hurjia ehdotuksia tulee heiltä välillä. Ja naisten harjoittama kotiväkivalta on nykypäivänä todella yleistä, siitä ei vaan jostain syystä saa puhua mikä on mun mielestä tosi outoa. Tuntuu että naisia automaattisesti suojellaan joissakin tilanteissa, esim. huostaanotoissa vaikka nainen on juuri ollut se väkivaltainen tapaus eikä se mies.

    Ja Entity, oot oikeassa, yleensä jos aletaan väkivaltaa heittämään erinäisissä keskusteluissa niin se tarkoittaa että vastapuolen argumentit on loppu. Kyllähän mä itekki täällä välillä kirjoitan vähän kärkkäämmin, mutta pääasiassa pysyn asiallisella linjalla 🙂 Ja vaikka välillä kritisoin esim. Ogelin juttuja niin ei se ole hyökkäys Ogelia kohtaan henkilötasolla vaan lähinnä niitä yhden laki oppeja kohtaan, toivottavasti Ogeli tietää sen 🙂

  • Huttu sanoo:

    Mut joo, hyvää uutta vuotta kaikille!

    Ei tullu eilen juotua tai juhlittua sen kummemmin niin lähden salille nostaa rautaa 🙂 Voi olla aika hiljaista siellä niin saapi rauhassa reuhoa 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Asioita voidaa myös kääntää toisinpäin. Ihmiset kun yrittävät keskutella asioista, ja jos toinen ryhtyy suunsoittamiseen, nii se kertoo myös että argumentit loppuu. Mikä parasta asiassa siinä on, että toinen vastapuoli tulee mukaan asiaan, jolloin tilanne yleensä johtaa toiseen myös tosielämässä. Ihminen saa syyttää vain itseään, joka on alottanut suunsoittamisen.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ogeli: Sinä ja minä, liikennevaloissa, sinä ja minä, kohta sängyssää 😉 How you doing? 😉

  • Huttu sanoo:

    No sun mielestä suunsoittaminen on sitä että jos skeptikko puolustaa näkökantaansa esim. maalaisjärjellä, tai vetoaa oikeisiin vertaisarvioituihin tutkimustuloksiin, tai on muuten vaan eri mieltä, on se nähty monessa viestissä 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huttu

    Ei, vaan se, että sinä/skeptikot alkaa oikeesti soittaa suutaan ja ryhtyy henkilökohtaisuuksiin, jos jollakin on aivan eri mielipiteet asioista, nii tottakai esim mä automaattisesti myös sillon alan soittaa suutani. Sehän aivan selvää. Jos ei kestä sitä, nii silloin voi ottaa toinen palsta kehiin, jossa voi mielin määrin päteä. Mutta voi jättää ne henkilökohtaisuudet vähän vähemmälle tästä lähtien. Otetaanko uusi käytäntö kehiin näin uudenvuoden kunniaks, vai aletaanko V****tuilee toisillemme?

  • Huttu sanoo:

    Ei aleta kettuilee toisillemme 🙂 Uusi vuosi ja uudet kujeet, eikö vaan 🙂

    Ja jos olen mennyt henkilökohtaisuuksiin, niin olen pahoillani

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huttu

    Aina välillä sitä ihmenen laukoo huomaamattaan. Minäkin teen sitä välillä. Yep, peace.

  • Huttu sanoo:

    Bueno! 🙂

    Tossa aiemmin kun mainostin tota yhtä nettisivua, niin sieltä saa nyt ladattua sellasta sarjaa kuin Unsealed, Alien files. Vähän niinku Ancient Aliens, yks jakso on vaan 20minuuttia joten siinä on aika kova vauhti päällä. Muutaman ekan jakson perusteella ei hirveesti mitään uutta tarjolla tosin.

    Löytyy myös Tubesta, tossa eka jakso:

    http://www.youtube.com/watch?v=Y7SKhYEa_og

  • theWonderer sanoo:

    Miten ihmeessä porukka uskoo täällä siihen että hallitusten oikeista salaisuuksista ja salaisista suunnitelmista voidaan tosta noin tehdä tv-ohjelmia? Musta tollaiset pelotteluun perustuvat UFO-”dokumentit” on lähinnä naurettavia ja levittävät virheellistä tietoa. Koska ei USA:n hallitus missään vaiheessa paljasta todellisia salaisuuksiaan. Kansalaiset pidetään tyytyväisinä sillä että aina välillä julkaistaan ”salaisia” asiakirjoja ja dokumentteja, mutta ne ovat oikeast vain virheellistä informaatiota, minkä tarkoitus on johtaa meitä harhaan. Ehkä jokunen prosentti on hämäyksen vuoksi totta, mutta suurin osa on valhetta! Tajutkaa tämä jo! Ja useimmat kuuluisat ”salaliittoteoreetikot” voivat hyvin olla osa tätä hämäys/disinformaatioprojektia.

    Jos joku menee oikeasti paljastamaan vaikka USA:n armeijan salaisen projektin, niin arvatkaa mitä tyypille käy? No hänet joko murhataan tai sitten otetaan kiinni ja viedään johonkin armeijan salaiseen vankilaan. Salaisia tietoja ei kerrota missään typerissä tv-ohjelmissa!

    Herätkää jo!

  • theWonderer sanoo:

    Lukekaa FBI:n COINTLEPRO-projektista. Kun ymmärrätte asian, niin suhtautuminen salaliittoteorioihin alkaa muuttua. Vaikka Alex Jones ja Jesse Ventura lienevät todellisuudessa juuri oppikirjaesimerkkejä siitä.

  • Huttu sanoo:

    Viihdettähän noi vaan on, ei niitä tosissaan kannata kenenkään ottaa, kunhan nyt vaan linkittelen jos jotakuta sattuis kiinnostamaan 🙂

    Voi olla että jotain mielenkiintoista joskus on tapahtunut mutta nuo tuollaiset ohjelmat ottavat ne tapahtumat ja vetävät ne toiseen potenssiin lisäämällä kaikenlaista populaariviihdettä joukkoon 🙂 Olen sun kanssa Wonderer ihan samoilla linjoilla.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    The Wonderer

    Mistä sä sen tiedät, että ”levittää” väärää tietoa? Salaliittoja, seuroja/kultteja on järjestetty tuhansia. Osasta on kehittynyt isoja järjestöjä. Mut on ihmisiä, jotka haluavat paljastaa kaiken, järjestöjen sisältä ja sekä ulkopuolelta. Mitä toi FBI:n projekti muka mitään kertoo, toihan vain osottaisi sen, että ihmiset herätkää, ei ole mitään salaliittoja, UFO:ja, yms. Mutta oikeesti niitä on, kun halutaa ihmiset eksyttää toiselle polulle, luulemalla muita asioita, tai olla luulematta mitään. Monet ihmiset eivät ole tyhmiä. Sen takia salaseuroja onki perustettu aikojen saatossa.

  • theWonderer sanoo:

    @WeAreNotAlone

    No mun on vaikea uskoa että nykyään valtavirtamedian omistamilta tv-kanavilta tulee isolla rahalla tehtyjä dokumenttejä, joissa paljastetaan suurvaltojen tärkeimpiä ja tarkimminvarjeltuja salaisuuksia. Ei asiat vaan mene niin.

    Salaliittoja on todellakin olemassa. Mutta ne eivät ole niitä mitä tv-ohjelmissa väitetään. Juur niin COINTELPRO toimii, se pyrkii samaan meidät uskomaan virheellisen tietoon.

    Juttu menee niin, että on vaikka jokin hallituksen sisäinen salaliitto tai salainen projekti. Sitten COINTELPRO:n tyylisesti levitetään hallituksen ja salaliiton vastaisille tahoille tietoa jostain toisesta salaliitosta mitä ei ole olemassa! Sitten ihmiset alkavat uskoa siihen salaliittoon mitä ei ole olemassa. Tietoa kuvitteellisesta salaliitosta levittävät sitten Icken ja Jonesin kaltaiset tyypit. Ja samaan aikaan se oikea salaliitto saa toimia rauhassa.

  • theWonderer sanoo:

    Ja COINTELPRO:hun kuuluu se, että väärän tiedon levittäjät ovat kaksoisagentteja jotka väittävät olevansa hallituksen vastustajien riveissä, mutta oikeasti työskentelevät vaikk FBI:lle. Niiden tehtävä on saada toisinajattelijat jahtaamaan kuvitteellisia mörköjä (kuten vaikka reptiliaaneja tai Illuminatia). Kun ne sitten uskovat taistelevansa jotain globaalia salaliittoa vastaan, niin todellisuudessa he vastustavat tällöin vain hallituksen ja salaisen palvelun luomaa mielikuvavihollista vastaan.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    The Wonerer

    Kai sä ymmärrät, että tämä väittely ei tule johtamaan yhtään mihinkään, kumpikaan meistä ei voi todistaa väitteitä oikeiksi tai vääriksi. FBI:lla ei ole mikään hyvä maine omassa maassaan ja muualla maailmassa. FBI:kin käyttää Illuminatin tunnuksia.

  • theWonderer sanoo:

    Kuvitteletko oikeasti että FBI kertoisi tunnuksissaan kaikille ”Hei, me ollaan osa tätä maailmaa hallitsevaa salaliittoa, jonka nimi on Illuminati!”? Jos on salaliitto, niin ei siihen kuuluva organisaatio ilmoita tunnuksissaan olevansa osa sitä! Ei ne ole niin tyhmiä. Jos itse olisit osa salaliittoa, niin pitäiskö paidassasi sen tunnusta joka päivä kaikkien nähtävillä? Salaliiton idea on se, että se yritetään salata.

    Ja juuri huonon maineensa vuoksi FBI käyttääkin kaksoisagentteja. Niillä on juuri palveluksessaan porukkaa joka julkisuudessa kritisoi FBI:ta pitääkseen yllä uskottavuuttaan.

    Voit lukea historiankirjoista kuinka FBI käytti COINTELPRO-taktiikoita 60-luvulla kansalaisoikeusliikettä, Mustia Panttereita ja toisinajattelijoita vastaan. Se on ollut siitä lähtien yksi USA:n hallituksen ja FBI:n taktiikka toisinajattelijoita ja kansalaisliikkeitä kohtaan.

  • theWonderer sanoo:

    Ja COINTELPRO on toiminut ilmeisen tehokkaasti kun USA:ssa on nykyään kahden hyvin samanlaisen puolueen ehdoton diktatuuri.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    The Wonderer

    Eihän FBI kerrokkaan tunnuksistaan mitään, koska niiden tunnus on kaikkien nähtävissä, mutta jotkut ihmiset tietää, mitä tunnuksia Illuminati käyttää, joita löytyy myös FBI:n tunnuksesta. Salaliitot pyritään salassa joo, mutta lopulta kaikki jää kii, totuus tulee ilmi aina ennen pitkään. Ei mua kiinnosta mitkään pikkutekijät, kuten Mustat Pantterit. Kaikki on linkitettynä toisiinsa, myös ne salaliitot.

  • theWonderer sanoo:

    Jos olisi oikeasti joku Illuminatin kaltainen salaliitto, niin ei meidän kaltaiset tyypit tietäisi siitä mitään. Emme tietäisi mitä tunnuksia se käyttää tai ketkä siihen kuuluu. Ja illuminatista on puhetta joka paikassa, aina Hollywood-leffoja myöten. Illuminati on kyllä mun mielestä yksi päivänselvin osa tätä disinformaatio/COINTELPRO-projektia. Illuminati on liian selkeä ja esillä oleva asia ollakseen todellinen salaliitto. Kaikkihan tietää Illuminatin. Ja sama pätee Vapaamuurareihin.

    Totuus tulee ilmi, jos sitä ei peitä uusilla valheilla.

    Ja suhun ilmeisesti uponnut aika hyvin valheet kun ei ”pikkujutut” kiinnosta. Juuri sekin on yski virheinformaatioprojektien tarkoitus; siirtää ihmisten huomio todellisista asioista myytteihin.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    the Wonderer

    Kyllä Illuminati on vielä, vaikka virallisesti se onkin ”lakkautettu”. Aikoinaan siihen liittyi Vapaamuurareista jäseniä. Illuminati lakkautettiin Vapaamuureiden kanssa aikoinaan, mutta Vapaamuurarit palasivat, joka on nykyisin maailman suurin seura, joten Illuminatikin palasi varmasti. Kun molemmat seurat oli lakkautettu virallisesti, nii kyllä ne toimivat siltikkin , mutta vielä enemmän salassa. Illuminatiahan on kutsuttu ja kutsutaan vieläkin maailman vähiten salaiseksi seuraks. Koskas se perustuu pääosin tiedemiehistä, mutta on heilläkin omat suljetut tilansa, kuten Vapaamuurareilla, mutta niitä tiloja löytyy monista seuroista, hallituksista, jne. Koska ne ovat jo levittäytyneet ympäri maailman. Ihmiset tietää Illuminatin symbolit, koska niitä on havaittavissa monissa rakennuksissa ympäri maailman, teoksissa, Dollarin setelissä, yms yms.

  • theWonderer sanoo:

    On muuten mielenkiintoista mihin kaikkeen teoriaa Illuminatista on käytetty historian saatossa, sen jälkeen kun seura todistetusti loppui 1700-luvulla.

    Ensimmäiset jotka levittivät Illuminati-teoriaa, olivat 1700-luvulla Ranskan vallankumousta ja demokratiaa vastustavat tahot ja katolisen kirkon alaisuudessa toimiva jesuiittajärjestö. Itse asiassa ensimmäinen henkilö joka alkoi levittää illuminati-myyttejä, oli jesuiittapappi Augustin Barruel. Koko 1800-luvun ajan Euroopassa Illuminati-myytti oli kruunupäiden ja demokraattisia vallankumouksia vastusvien itsevaltiaiden propagandaa.

    1900-luvun alussa alkoivat natsit käyttää myös Illuminati-teoriaa propagandassaan. Silloin siihen lisättiin väitteet juutalaisten maailmanlaajuisesta salaliitosta. Myös muut tuon ajan fasistit ja konservatiivit ottivat Illuminatin osaksi propagandaansa. Amerikassa yksi tuon aikakauden merkittävin Illuminati-teorian kannattaja oli antisemitistinen fundamentalistikristitty Gerald Burton Winrod.

    1900-luvun loppupuolella Illuminati-juttuja käyttivät USA:n konservatiivisen oikeiston edustajat jotka vastustivat esimerkiksi työväenliikettä ja puolustivat globaalia kapitalismia.

    On myös jännä että miten jostain niin pienestä kuin todellinen Illuminati on levinnyt niin paljon juttuja. Todistettavasti Illuminati oli olemassa vain kymmenen vuotta (1776-1786) ja oli hyvin marginaalinen ja pieni ryhmä. Sen jälkeiset maininnat Illuminatista eivät perustu oikeastaan lainkaan faktoihin, vaan ovat eri tahojen propagandaa, kuten mainitsin.

  • theWonderer sanoo:

    Itse en kannata teorioita jotka ovat lähtöisin monarkistien, natsien, fasistien ja fundamentalistikristittyjen propagandasta.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    The Wonderer

    Jotkut uskovat että Illuminati on paljon vanhempi seura, mitä annetaan uskoa. Virallisesti ne aloittivat toiminnan 1700-luvulla. Illuminatin yksi tehtävistä oli vain soluttautua järjestöihin, seuroihin, hallituksiin, yms. Ja siinä onnistuivat. Todisteet siitä löytyy monissa nykypäivän järjestöjen symboleissa. Viesti on selvä, mutta se on eria asia, mikä on Illuminatin sanoma ihmisille, mitä haivaitaan nykypäivänäkin. Vanhat tavat eivät kuole, vaikka salaseurat ovatkin aloittaneet toiminnan salaseurana. Ne jatkuu sukupolvilta toisille. Lopettaeessaan Illuminati oli pieni ryhmä(n 2000), mutta nykypäivänä Vapaamuureita on paljon, Osa kuuluu Illuminatiin.

  • theWonderer sanoo:

    Symboleista sen verran että monet Illuminatiin liitetyt symbolit ovat hyvin yleisiä ja vanhoja. Sama juttu kun vaikka svastika ja natsismi. Tai vaikka kuusisakarainen tähti ja juutalaisuus. Tai puolikuu ja Islam. Ei muutaman symbolin perusteella voi esittää väitteitä maailmanlaajuisesta salaliitosta. Ja sitä paitsi useilla symboleilla joiden katsotaan liittyvän Illuminatiin, ei ole mitään tekemistä sen kanssa (esim. kaikennäkevä silmä pyramidin huipulla).

    Vapaamuurarit ovat ihan kiintoisa seura ja niillä on ollut monia vaikutusvaltaisia jäseniä vuosisatojen aikana, mutta ei pelkästään sen perusteella voi väittää että on olemassa jokin maailmaa hallitseva salaliitto. Ja USA:n presidenteistäkin vain muutamat ovat olleet vapaamuurareita. Ja sitäpaitsi kuka tahansa voi liittyä vapaamuurarijärjestöön.

    Mutta kiinnostaisi kyllä tietää että onko olemassa jotain vakavastiotettavia todisteita siitä että Illuminati on toiminut 1700-luvun jälkeen? Siis jotain muuta kuin vain epämääräisiä myyttejä ja teorioita? Koska en ole koskaan mihinkään hyviin perusteluihin törmännyt.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    The Wonderer

    Se on totta, että monet symbolit ovat liitetty Illuminatiin. Mutta Illuminati on käyttänyt yleisesti niitä symboleita salaseuransa aikana, mm se kaikennäkevä silmä, josta Illuminati tunnetaa pääosin, samoin myös Vapaamuurarit. Eihän ristikään ollut kristittyjen oma symboli, roomalaiset käyttivät ristiä jo kauan aiemmin ns kuoleman symbolina.

    Monet väittää, se ei muutu miksikään. Monta pressaa on ydistetty myös Illuminatiin, ohan muutama pressa jenkeistäkin ollut salaseura Skull and Bonessa. Tottakai kuka tahansa voi liitty Vapaamuurareihin, mitä sitten, ei silti muuta tosiasioita, mitä monet luulee ja tietää.

    Turhaan ei mediassa ja monissa asioissa törmää Illuminatin symboleihin, ja mitä he yrittävät viesittää nykypäivänkin. Tietoa löytyy paljon, mutta harvat osaa yhdistää palikoita kohdalleen. Se on eräänlainen ns iso koodi, jota yritetään ratkoa mitä Illuminati viestittää. Tieto, valta, salaisuudet, yms, ovat heidän ”juttunsa”.

    Nyt nukkumaan. Ja turhaa me tästä jatketaan esim huomen, kun ei tämä yksinkertaisesti tule johtamaan mihinkää, usko jo.

  • theWonderer sanoo:

    Sanon kuitenkin vielä sellaista, että salaliittoteoreetikot vetää johtopäätöksiä liian heppoisin perustein. Kun ei maailma ole niin yksinkertainen mitä monet väittävät. Toki se helpottaa elämää jos saa jonkun ”mörön” mitä vastustaa ja mikä on yksipuolisesti paha ja mitä voi syyttää ihan mistä vaan.

    Ja sekin usein unohtuu, että niillä ihmisillä joiden salaliittoteoreetikot sanovat istuvan sulassa sovussa yhdessä jonkin salaseuran pöydän ääressä, on ristiriitaisia intressejä. Eivät kaikki maailman rikkaat ja vaikutusvaltaiset ole samaa mieltä asioista. Ne on ihan yhtä lailla keskenään riiteleviä ihmisiä kuin muutkin. Tai ehkä ahneuden ja vallanhimon vuoksi enemmänkin.

    Maailma on kaikenkaikkiaan aivan liian muuttuva paikka sille että voisi olla jotain globaaleja, maailmaahallitsevia, vuosisatoja vanhoja salaliittoja. Ei sellaiset ole vain mahdollisia, ainakaan tässä maailmassa.

  • theWonderer sanoo:

    Toivosin sitä että ihmiset olisivat kriittisiä myös salaliittoteorioita kohtaan. Ei pidä uskoa kaikkea ”vaihtoehtoista” tietoa. Ei sekään pidä aina paikkaansa.

  • Ogeli sanoo:

    Mielenkiintoinen keskustelu teillä, theWondererilla on kyllä hyviä pointteja. Kukaan meistä ei voi tietää täyttä totuutta, mutta itse uskon että maailma on täynnä pimeyden ja valon keskittymiä tai taskuja. Tällä pimeydellä on monta nimeä ja se toimii kuin pyramidi, jossa eri osastot ovat toisiaan alempana nokkimisjärjestyksessä. Niin ego ja pimeys toimii, kuvitellaan että toiset ovat itseä alempiarvoisia ja orjia. Yksi negativinen maailmaa hallitseva taho on katolinen kirkko ja paavi ja toinen on Illuminati, mutta en usko että he välttämättä toimivat sillä nimellä tai edes millään nimellä. Osa järjestöistä kannattaa uskomuksia ja hallitsemista kun taas toinen vannoo sokeasti tieteen nimeen.

    Tuossa hieman selventävä kuva:
    http://www.heinola.org/~patato/natus.jpg

    Se vaan on on unohdettu, että maan päällä toimii myös paljon valon järjestöjä ja sitten on myös meitä valon lähettiläitä. Kaikki eivät edes muista omaa rooliaan, mutta suuri osa toiminnasta tapahtuu myös eteerisellä tasolla. Meitä valvoo niin hyvät kuin pahat tahot, mutta silti valon voimat eivät salli täydellistä pimeyden vallankaappausta. Vapaaseen tahtoon kuuluu se, että valon voimat eivät voi puuttua suoraan ihmiskunnan kehitykseen joten he joutuvat seuraamaan sivusta kaaosta. Vasta kun hyppäämme tietoisuuden evoluutiossa seuraavalle tasolle (pian) niin sitten pimeys haihtuu ja kuivuu kasaan. He lentävät kuin kirput koiran turkista muualle.

    Maa ei kanna enää seuraavassa ulottuuvudessa tai tihentymässä eri polariteetteja vaan ainoastaan vain valoa ja rakkautta.

  • Ogeli sanoo:
  • WeAreNotAlone sanoo:

    The Wonderer

    Maailma on aina ollut tällänen ja tulee olemaan. Jokaisen seuran takana löytyy vielä vaikutusvaltaisempi henkilö. Kaikki on linkitettynä toisiinsa. Mutta eise tarkota sitä, että kaikki vaikutusvaltaiset olisivat samassa seurassa. Maailma on jakaantunut kahtia. Jotkut taistelee oikeesti näitä vaikutusvaltaisia ihmisiä vastaan. Mutta se on enimmäkseen psygologista taistelua. Kun joku seura aloittaa salaseurana, nii eise tarkota sitä, jos joku kieltää salaseurat tai jää kiinni, että se tyssäisi siihen. Niistä tulee vielä salaisempia, kuten esim Illuminatista, vaikka onki virallisesti lopetettu. Tälläinen kaava löytyy nykyisestä maailmastakin, jossa rikollinen joutuu linnaan ja vapauduttuaan uusii tekonsa monestikkin. Vanhoista tavoista on vaikea luopua. Ehkä ymmärrät pointtini.

    Kauan sitten kun vainottiin temppeliritareit, ne olivat mahtava ritarjärjestö, jolla löytyi enemmän valtaa ja olivat rikkaampia kuin monet kuninkaat esim. Heidän ei tarvinut maksaa veroja Aluksi heitä oli 9 ja he lähtivät pyhään-maahaan etsimään jotain, ja he löysivätkin jotain suurta, joka on kadoksissa vielä tänä päivänä. Kun alkoi heidän vainoaminen, suurinosa pääsi pakoon ja osa karkas Sveitsiin. Siellä ei ollut siihen aikaan kuin pieniä kyliä. Mutta he loivat yksi maailman mahtavista valtioista, eli Sveitsin. He olivat aikansa parhaimpia ”pankkivirkailijoita”. Siihen aikaan lainaaminen oli kielletty, joten se kierrettiin sanalla vuokraaminen. Mistä Sveitsi nykyisin tunnetaan, tietenki yksi maailman parhammista pannki-aloista. Ja mikä tunnus Sveitsin lipussa nähää, ristihän siinäkin, samanlainen mut muokattu mitä temppeliritareilla oli. Vainoaminen ei tapahtunut kaikkialla Euroopassa, osassa maissa heitä kunnioitettiin, vaikka vainoaminen oli käynnissä, mutta he muuttivat nimensä muiksi ritarijärjestöiksi tai seuroiksi. Nykyäänhän Sveitsiläiskaarti suojelee Vatikaania, he ovat temppeliritareiden jälkeläisiä. Raha ja valta sokaisi osan tempperitareiden mielen, ja he alkoivat palvoo paholaista ja muita demoneja, osa tempperiritareista alkoi palvoo paholaista, koska kirkko vainos heitä. Osa alko palvoo paholaista, kun he saivat tietää totuuden, sama pätee Illuminatiin. Näillä seuroillakin löytyy nykyisin hierarkiansa, osa haluaa vain hallita tätä maailmaa, ja osa haluaa tuoda esille satoja ja tuhansia vuosia vanhan totuuden(johon liittyy kaikki salaisuudet), joka tuhoaisi osan tästä maailmasta, mikäli tulisi esille, mm kirkon. Siihen liittyy sana Apocalypse – salatun tiedon tai totuuden paljastuminen.

    Monet seurat/järjestöt ovat linkitettynä toisiinsa. Tähän hierarkiaan kuuluu myös lisänä Bilderberg-ryhmä, Bohemian Club ja Maailman terveysjärjestö WHO(huomatkaa tunnus, jossa käärme on kietoutunut pylvään ympärille, joka on oikasti puu. Samoin kun paholainenki kietoutui puun ympärille, joka kuvastaa häntä ja pahuutta), + muita seuroja ja järjestöjä.

    http://2012data.webs.com/illuminati1.jpg

    Ehkä se totuus paljastuu pian, tai sitten miksi kertoa suuri totuus kun voi hallita ihmisiä eri järjestöjen kautta, josta osa ei edes tiedä totuutta, että mistä on kyse.

  • Ogeli sanoo:

    WeAreNotAlone,

    Tarkoitatko kai sitä, että temppeliritarit etsivät liitonarkkia? Ymmärtääkseni he eivät sitä kuitenkaan löytäneet.

    Tuokin on hyvä ja selventävä kuva, varmaankin se valtahierarkia menee suunnilleen noin. Sanomattakin on selvää, että NASA, kaikki suuret tiedeyhteisöt, ja lehdistöt ovat vallan alaisuudessa jos ei muuten niin niihin on soluttauduttu. Miksi muka Hesarin päätoimittajakin olisi käynyt Bilderberg-kokouksissa?

    NASAn valheet Auringosta paljastettu ja se liittyy täysin ilmaston ja Maan muutoksiin.
    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2096810/pg1

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Ehkä he etsivät sitä, joka on osa aarretta ja totuutta, mikä on kadoksissa tänä päivänäkin. Kun heitä oli aluksi vain 9 henkilöä koko ritaristossa. Ja he palasivat takasin Eurooppaan sen jälkeen, yhtäkkiä heitä alkoikin olemaan satoja ja valtaa heillä oli palattuaan paljon. Eli he löysivät jotain suurta. Ja joiden teorioiden mukaan, he kiristivät kirkkoa löydöllään, ja sen takia he saivatkin niin paljon valtaa, koska kirkkokin osittain tiesi koko totuudesta. Lopulta kirkko kyllästyi totuuteen ja heidän valtaansa, ja alotti vainoamiset, mutta temppeliritareilla oli kytkökset kirkkoon, ja sen takia suurinosa kerkes paeta vainoomisii. On myös spekuloitu Natzeista siten, että he löysivät osan aarteesta, ja sen takia heistä tulikin nii mahtavia, kun jokin oli alieneiden teknologiaa, sen takia he harrastivatkin okkultismia, kun tiesivät osan totuudesta. Yhdessä Ancient Aliens-jaksossa epäiltiin, että liitonarkki oli alieneiden teknologiaa, joka säteili, niikuin Raamatussa kerrotaan. Miten Mooses sai ”taulut” haltuunsa. Ohan iso osa aarteista kadoksissa viläkin, osa makaa merten pohjassa, osa on hallitusten holveissa lukkojen takana, ja osaa ei ole löydetty, tai ole tarkoitettu löydettäväks. Teorioita löytyy paljon, mutta osa suurta totuutta.

    Aivan, Bilderberg on osa hierarkiaa, jossa media on mukana. Sieltä tulee osa käskyistä, mitä kirjotetaan kansalaisille. Mediakin on jakaantunut, jotkut tutkivat esim Bidelbergii, joitakin tutkijoita on aluks tapettu, yritetty tappaa. Mut nykyään he saavat vain uhkauksia, jotka yrittävät tutkia Bidelbergiä, ja mistä sitä tietää, ehkä murhaamistakin tapahtuu, kuolemia, jotka näyttävät ”luonnollisilta”. Ihmisten mielenkiinto herää entisestään, joka tutkii salaseuroja, mikäli tapahtuu joku kuolema oudoissa olosuhteissa. Sen takia tapahtuukin vain enimmäkseen suurta uhkailua ja kiristystä.

  • theWonderer sanoo:

    Kai te tajuatte että noi jutut Illuminatista on vain teorioita? Ihmiset on rakennelleet sellaisia teorioita ja tehneet loogiselta vaikuttavia yhteenvetoja niistä. Mutta kun ei maailma vaan yksinkertaisesti ole niin looginen, mitä teoriat sanoo. Usein myös tulee sellainen vaikutelma, ettei näillä salaliittoteoreetikoilla ole oikein mitään tajua historiasta ja todellisesta maailmasta, vaan että he elävät vain omissa kuvitelmissaan ja skenaarioissaan taistellen jotain tuulimyllyjä vastaan.

    Enkä edelleenkään ole saanut yhtään varsinaista todistetta siitä että mitään Illuminatin tyylistä kattojärjestöä olisi olemassa. Mun silmissäni se on vain satua ja myyttejä. Kun mä en kelpuuta todisteeksi vain jonkun yksittäisen ihmisen tekemiä (huonoja) päätelmäketjuja.

    ”Aivan, Bilderberg on osa hierarkiaa, jossa media on mukana. Sieltä tulee osa käskyistä, mitä kirjotetaan kansalaisille. Mediakin on jakaantunut, jotkut tutkivat esim Bidelbergii, joitakin tutkijoita on aluks tapettu, yritetty tappaa. Mut nykyään he saavat vain uhkauksia, jotka yrittävät tutkia Bidelbergiä, ja mistä sitä tietää, ehkä murhaamistakin tapahtuu, kuolemia, jotka näyttävät ”luonnollisilta”. Ihmisten mielenkiinto herää entisestään, joka tutkii salaseuroja, mikäli tapahtuu joku kuolema oudoissa olosuhteissa. Sen takia tapahtuukin vain enimmäkseen suurta uhkailua ja kiristystä.”

    Selitäppä mulle se, että jos toi on totta, niin miten on mahdollista että elossa ja vapaana elävät tyypit voi tehdä vapaasti dokumentteja Bilderbergistä? Miten on mahdollista että ne jotka sanovat tietävänsä eniten Bilderbergistä ja levittävät siitä jatkuvasti tietoa, ovat elossa ja vapaina. Jos kertakaikkiaan asia on niin että Bilderbergin tutkiminen on niin hengenvaarallista? Ja eikö susta ole YHTÄÄN OUTOA, että ne Bildeberg-dokkarit tulee juuri niiltä tv-kanavilta jotka on teorioiden mukaan Bilderbergin hallussa? Jos Bilderberg on tosiaan sellainen mitä väitetään, niin miten ihmeessä telkkarista tulee about joka päivä dokumenttejä siitä?

  • theWonderer sanoo:

    Ja todistakaapa mulle yksikin tapaus missä joku on murhattu sen vuoksi että tutki Illuminatia tai muita salaseuroja.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    The Wonderer

    Voi herranjestas, sä et sit oo lukenut yhtään mitä mä oon kirjottanut. Lueppas kaikki uudestaan kirjoittamani, ja käytä päättelykykyy enemmän. Mä en tykkää toistaaa itteeni. Ei tietenkää ole Bidelbergin hallussa. Mitä mä sanoin, että media on jakaantunut kahtia. Ei tietenkäät tapahdu murhaamisii, paitsi ”luonnollisella” tavalla nykyisin. Mut enimmäkseen se kohdistuu uhkailuun.

    http://www.youtube.com/watch?v=3uUQSk1TrjA

  • theWonderer sanoo:

    Juuri Jesse Venturan typerän shown takia tulin skeptiseksi ja lakkasin uskomasta kaikenmaailmaan epämääräisin salaliittoteorioihin. Toivottavasti itsekin tajuat että mitä roskaa se on.

  • theWonderer sanoo:

    Salaliittoteoreetikot pilaavat kaikkien vakavastiotettavien toisinajattelijoiden ja tutkivien, itsenäisten journalistien maineen. Kiitos Venturan, Icken ja Jonesin, saa nykyään hallituksiin skeptisesti suhtautuva ihminen pellen ja sekopään leiman. Salaliittoteoreetikot pilaavat sen mitä väittävät puolustavansa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    The wonderer

    Miksi ihmeessä. Mä tiedän miten tämä maailma pyörii, ei tääl ihmiset keräänny nuotion ääreen, pitääkseen käsistä kii ja laulaa kumbayaa. Kaikki hyvin, ihmiset iloisii ja hyvii kaikki ja sitä rataa. Eise ikävä kyllä mene niin, tää maailma on julma ja paha. Suuret seurat, järjestöt, hallitukset, rikkaat, poltiikot, yms ovat kaiken takana. Mutta osa on hyviä, osa ei edes tiedä kelle tekee töitä pääasiassa.

    ”Salaliittoteoreetikot pilaavat kaikkien vakavastiotettavien toisinajattelijoiden ja tutkivien, itsenäisten journalistien maineen”.

    Kyllä hallitukset ovat olleet myös osana maineensa tuhomiseen, valehteluillaan, yms. Jokainen maa on jollain tavalla korruptoitunut.

  • theWonderer sanoo:

    ”Miksi ihmeessä. Mä tiedän miten tämä maailma pyörii, ei tääl ihmiset keräänny nuotion ääreen, pitääkseen käsistä kii ja laulaa kumbayaa. Kaikki hyvin, ihmiset iloisii ja hyvii kaikki ja sitä rataa. Eise ikävä kyllä mene niin, tää maailma on julma ja paha. Suuret seurat, järjestöt, hallitukset, rikkaat, poltiikot, yms ovat kaiken takana. Mutta osa on hyviä, osa ei edes tiedä kelle tekee töitä pääasiassa.”

    Missä vaiheessa olen väittänyt että kaikki on hyvin? Olen erittäin huolissani maailman tilan suhteen. Ihminen hävittää luontoa ja sitä kautta itsensä. Suurin osa ihmiskunnasta elää köyhyydessä ja ovat riistettyjä. Maailma on tällä hetkellä erittäin julma ja synkeä paikka suurimmalle osalle ihmisistä. Jos emme pian kännä kelkkaa, tuhoamme itsemme ja koko ekosysteemin. Ihminen on hyvin lähellä lajien joukkosukupuuton aiheuttamista.

    Mutta syytä on turha laittaa joidenkin kuvitteellisten salaseurojen niskoille ja keksiä mielikuvitusvihollisia. Syy on meissä jokaisessa ja siinä että tuemme nykyistä systeemiä. Vain jos irtisanoudumme järjestelmästä emmekä enää toteuta sen vaatimuksia, voimme saada aikaan paremman tulevaisuuden.

    Salaliittoteorisointi on usein nimensä mukaista. Eli sitä että ihmiset istuvat jossain tietokoneidensa ääressä ja kehittävät kaikenmaailman abstrakteja teorioita. Teorisoinnin sijaan heidän tulisi toimia aktiivisesti. Ei sillä että kirjoitat nettiin Illuminatin ja vapaamuurarien pahuudesta ole paskan vertaa väliä. Teet korkeintaan itsesi naurettavaksi. Ja samalla vietät kuitenkin todennäköisesti vietät systeemiä tukevaa elämää. Salaliittoteoreetikot ovat pelkureita joista ei ole todellisiksi kapinallisiksi tai muutoksen esitaistelijoiksi. Anteeksi suora kielenkäyttöni.

  • theWonderer sanoo:

    Oikea vastarinta on sitä että muutat jokapäiväiset elintapasi etkä enää tottele lakeja. Ne varsinaiset vastarintataistelijat ovat vainottuja tai vangittuja. Valtaosa salaliittoteoreetikoista sen sijaan elää elämäänsä totellen joka päivä lakeja ja nauttien kulutuskapitalismin rikkaille länsimaalaisille tuomista eduista.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    WeAreNotAlone ja theWonderer: Tässä teille totuus, ei koko sellainen. Katsokaa kaikki, jos uskallatte 😉

    http://www.youtube.com/watch?v=atxGNYrBftI

  • theWonderer sanoo:

    @Kuolemantuoja

    En kyllä usko mihinkään kauhutarinoihin satanismista. Ei ole olemassa Jumalaa, Saatanaa, hyvää tai pahaa. On vaan tämä maailma ja ihmiset.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    theWonderer: Katoitko koko dokumentin alusta loppuun?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Kuolemantuoja

    Erittäin mielenkiintoinen dokumentti vähän aikaa netistä katsottuna. Johan tuo dokumentti osittain todistaa, että Illuminati on olemassa vielä tänä päivänä. Alussa yksi tunnetuimsta FBI:n johtajista(Ted Gunderson) puhuu Illuminatista. Ehkä hänkin koki ”valaistumisen”, kun ymmärsi, että erittäin vaikutusvaltaiset ihmiset hallitsee heidän maataan ja yli puolet maailmasta ehkäpä, ehkä kokonaan, kuka tietää. Ei ihmekkään, että hän alkoi tutkii salaliittoja, varsinki Illuminatia mm, kun totuus alkoi pikkuhiljaa paljastua hänelle. Ja loppu kohdassa, missä JFK puhuu salaliittoreorioista, Illuminatiin vihjailemalla. Ehkä hänet varmaan murhattiinki sen takia, koska ei alistunut Illuminatin vallalle, joka taisteli sitä vastaan niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin. Se on niin jännä nähdä, että miten pienetkin asiat voivat olla linkitettynä suuriinki asoihin. Miten tiede on osittain uskomista, niin pienellä kuin sureellakin tavalla, ja myös toisinpäin. Sen huomaa, että mikä on Illuminatin suurin viesti, he haluavat viestittää että ovat vain tarua nykyisin, mutta haluavat selvästi viestittää myös, että ovat olemassa.

    Oli kyllä jotain asioita tossa dokkarissa, jotka olivat hieman outoja, mut en kiistä niitä, mut en tuekkaan, Kaikki on mahdollista tässä maailmankaikkeudessa. Jopa ne henkiset ja muut fyysiset olennot. Selvällä järjellä ajateltuna kun ajattelee, että me ihmiset olemme täällä, nii miksei muuaalla avaruudessa olisi elämää, kun galakseja ja tähtiä löytyy miljardittain, ja tähtiä ympäri kiertaa yksi tai useampi planeettoi tai kuita. Kun ajattelee, mihin avaruus loppuu, onko maailmankaikkeus kalteva, että ennemmin tai myöhemmin palaa samaan pisteeseen, mistä on alunperin lähtenyt. Mutta mitä sen ympärillä on, mustaa ainetta? Kuika pitkälle se jatkuu, jos ennemmin tai myöhemmin tulee raja selle mustalle aineelle, nii mitä sen takana on. Toisia maailmoita, rinnakkaistodellisuuksia, muita universumeita, jossa on kanssa sattunut niitä ”alkuräjähdyksiä”, vai mitä. Tuskin saamme tämmösiin asioihin koskaan vastautta, vaikka saisimmekin, niin tuskin sitä tulisimme koskaan ymmärtämään, mikä niiden takana on. Erittäin mielenkiintoisia asioita, mutta myös hyvin pelottavia, joita tuskin uskaltaa/jaksaa alkaa pähkäilee päivittäin.

  • theWonderer sanoo:

    JFK murhattiin mitä todennäköisimmin sen vuoksi että riitaantui FBI:n johtajan J.Edgar Hooverin ja USA:n poliittisen oikeiston kanssa. Tällä asialla ei ole mitään faktoihin perustuvaa yhteyttä salaseuroihin. Kyseessä oli vain politiikan seurauksena tapahtunut salamurha, jollaisia on historia täynnä. Jos on perehtynyt yhtään historiaan, niin voi huomata ettei valtionpäämiehen murhaaminen ole lainkaan poikkeuksellista.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    the Wonderer

    ”JFK murhattiin mitä todennäköisimmin sen vuoksi että riitaantui FBI:n johtajan J.Edgar Hooverin ja USA:n poliittisen oikeiston kanssa”.

    Mitä luulet, että kuka sen takana on?

    ”Jos on perehtynyt yhtään historiaan, niin voi huomata ettei valtionpäämiehen murhaaminen ole lainkaan poikkeuksellista”.

    Mitä luulet, kuka sen takana on?

    http://www.youtube.com/watch?v=_MCSntXkzA4

    BTW, JFK oli Amerikan hienoin pressa, se oikeesti taisteli näitä käärmeitä vastaan.

  • theWonderer sanoo:

    ”Mitä luulet, kuka sen takana on?

    http://www.youtube.com/watch?v=_MCSntXkzA4

    Ei tossakaan kyllä mainita mitään Illuminatia, vapaamuurareita tai reptiliaaneja. Taas kerran salaliittoteoreetikot vetää faktoista ihan omia johtopäätöksiään ja sovittaa Kennedyn omiin vainoharhaisiin teorioihin.

    ”BTW, JFK oli Amerikan hienoin pressa, se oikeesti taisteli näitä käärmeitä vastaan.”

    JFK:n kaudella jenkit tappoi säälimättä siviilejä Vietnamissa ja Kennedy järjesti myös täysin laittoman Sikojenlahden hyökkäyksen itsenäistä Kuubaa vastaan syöstäkseen kansan tukea nauttivan Fidel Castron.

    Toki Kennedy oli hyvä pressa moniin muihin verrattuna, mutta en tekisi hänestä mitään pyhimystä. Vuodet on vaan kasvattaneet tyypin mainetta sankarina valtavirran silmissä. Kennedyllä oli todella hyvä julkinen imago, samoin kuin hänen veljellään.

    Mun mielestä USA:n hienoimpia presidenttejä olivat ehkä Abraham Lincoln ja Franklin D. Roosevelt. Tosin Roosevelt vei USA:n mukaan 2. maailmansotaan, mutta se oli kyllä vaan hyvä juttu että pistettiin natseille turpaan. Roosevelt myös pelasti USA:n talouden ja nosti maan sen historian 2. pahimmast lamasta (pahin on käynnissä nykyään).

  • theWonderer sanoo:

    Ja oli Jimmy Carterkin aika hyvä. Mutta oikeastaan kaikki USA:n pressat ovat syyllistyneet jonkinasteisiin rikoksiin ja vallan väärinkäyttöön. Etenkin monella on taakkana se miten he kohtelivat Amerikan alkuperäisväestöä. Monilla USA:n alkuvaiheiden presidenteillä on taakkanaan suoranaisia kansanmurhia.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    the Wonderer

    Itse otit J.Edgar Hooverin esille, että hän olisi riitaantunut Kennedyn kanssa. Ja mihin seuraan Hoover kuului, Vapaamuurareihin. Kennedyn puheessa käsitellään kaikki salaseuroja, mutta yksi seura johtaa koko orangisaatioita, ja se on Illuminati. Ja yllätys yllätys, Franklin D. Roosevelt oli kans vapaamuurari. Kennedy ei ollut, eikä Abraham. Sotia väistämättä tulee aina, oli luurankoja kaapissa tai ei.

  • theWonderer sanoo:

    Mun mielestä se, että niinkin erilaiset henkilöt kuin Roosevelt ja Hoover kuuluivat Vapaamuurareihin (tosin kumpikin täysin eri vapaamuurariseuraan), osoittaa ettei salaseuralla ole vaikutusta politiikkaan. Monilla vapaamuurareihin kuuluneilla merkkihenkilöillä ei ollut muuten mitään yhteistä. Jos Vapaamuurarit on salaseura joka vaikuttaa politiikkaan ja päätöksiin, niin luulisi että sen jäsenillä olisi edes osaksi sama linja. Mutta niin ei vaan ole.

  • theWonderer sanoo:

    Vapaamuurariseuroja on lukuisia, eikä niillä ole keskenään kovin paljon tekemistä. Se, että joku on vapaamuurari (kuka tahansa voi liittyä ja edetä sen hierarkioissa) ei tarkoita että hän olisi automaattisesti tekemisissä kaikkien maailman vapaamuurarien kanssa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    theWonderer

    Kaikki Vapaamuurarit ovat yhtä samaa organisaatioita. ” osoittaa ettei salaseuralla ole vaikutusta politiikkaan”. – Edelleen moni poltiikoista on kuulunut Vapaamuurareihin ja monet kuuluu vielä nykypäivänä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ja vielä tämä on lainattua Vapaamuurareiden säännöstöistä.

    ”Opetus tapahtuu pääasiassa eri asteiden salaisten rituaalien muodossa”.

    ”Perinteisesti vapaamuurarius on mahdollista vain miehille, jotka uskovat yhteen jumalaan, mutta jokaisen jäsenen jumalakäsitys on tämän yksityisasia, josta ei keskustella. Niinpä valtavirran vapaamuurarijärjestöt ovat uskonnollisesti vapaamielisiä, ja samaan loosiin voi kuulua eri uskontokuntien edustajia ja myös uskontokuntiin kuulumattomia miehiä, jotka kuitenkin tunnustavat uskovansa yhteen jumalaan. Kuitenkin on myös puhtaasti kristillistä vapaamuurariutta, kuten ruotsalainen järjestelmä, joka toimii kaikissa Pohjoismaissa. Myös monet valtavirran eurooppalaisen vapaamuurariuden ylemmät asteet, myös Suomessa, edellyttävät jäseniltään kristillistä uskoa”.

    Yleise vaatimukset: ”Uskoa Korkeampaan olentoon (jonka tulkinta on jäseneksi pyrkivän yksityisasia)”.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaamuurarit

    http://en.wikipedia.org/wiki/Freemasonry

    Siellä palvotaan Luciferista ties mihin muihin eri pakanajumaliin asti, esim egyptiläinen Jumala – AmonRa, jonka tunnus on Kaikkinäkevä silmä. Yksi tunnetuimmista Vapaamuurereista, Albert Pike on sanonut näin: Voit katsoa täältä.

    http://www.religiouscounterfeits.org/ml_realgod.htm

    Täältä näät mm miten kaikki on linkitettynä toisiinsa. Heillä on oikeesti vain yksi Jumala mitä palvoo, yksi Jumala, joka on kaikkien uskontojen ja kulttuurien sama Jumala. Katoitko sen dokkarin alusta loppuun, mitä Kuolemantuoja linkitti?

    http://www.bibliolution.com/index2.php

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Helkutti. Kommentti arvioitavana 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Tässä on vielä edelliseen kommenttiini, toivotaan, että Wespa sallii sen näytettävän, ja samoin tämän kommentin.

    Tämä on lainattu suoraan Henokin kirjasta, joka on Juutalaisille tärkeä kirja. ”Kirjoissa Henok oppii tuntemaan maailmankaikkeuden rakenteen ja muita jumalallisia salaisuuksia”.

    Tämä on lainattu Henokin kirjasta 19:2 -XIX.

    ”And being numerous in appearance made men profane, and caused them to err; so that they sacrificed to devils as to gods. For in the great day there shall be a judgment, with which they shall be judged, until they are consumed; and their wives also shall be judged, who led astray the angels of heaven that they might salute them”.

    Alkaako totuus paljastua?

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Henokin_kirja

    http://en.wikipedia.org/wiki/Book_of_Enoch

    http://www.sacred-texts.com/bib/bep/bep02.htm

  • theWonderer sanoo:

    @WeAreNotAlone

    Mikäs on sitten se vapaamuuraripoliitikkojen yhteinen linja? Ja älä pliis ala selittää juttuja siitä kuin ne aikoo tappaa 80% ihmisistä tai alistaa maailmaa reptiliaanien hallintaan…

    Ja tässä vähän siitä vapaamuurarijärjestön rakenteesta: http://en.wikipedia.org/wiki/Freemasonry#Organisational_structure

    Ai niin, sori unohdin ihan että Wikipediahan on Illuminatin hallussa! 😀

  • Ogeli sanoo:

    Ei ole kokonaan hallussa, mutta en silti sataprosenttisesti luottaisi siellä olevaan tietoon.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    the Wonderer

    Voi elämän kevät, odota nyt vaa kiltisi niitä kahta kommenttiani, jotka odottavat Wespan arvioimista.

  • Ogeli sanoo:

    On muuten ärsyttävää kun aina osa omistakin kommenteista jää haaviin vaikka niissä ei ole kirosanoja.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Halusitte tai ette. Tiede ja uskomukset kulkevat käsi kädessä, ne ovat yhtä, joka kertoo totuuden nykyisestä ja menneestä elämästämme. Matematiikasta koko tiede on lähtöisin alunperin. Vaikka tässä onki kyseessä iso asia monille ihmisille, varsinki uskovaisille, jotka uskovat yhteen Jumalaan, nii se voi merkitä verisiä tekoja tulevaisuudessa, joka johta 3 maailmaansotaan. Siihen saattaa mennä vuosii, koska monilla ihmisten on vaikea ymmärtää, tai ne eivät halua ymmärtää totutuutta. Siitä kertoo sana Apocalypse – Salatun totuuden tai tiedon julkistamista. Mutta monille ihmisille se tarkottaa tuhoa. Mayat/olemeekit näkivät tämän ja heille myös kerrottiin se. Kaiken takana on isoa Jumalaa leikkivä Alien, ja hänen muita jumaliaan leikkivät sotilaat. Vaikka en uskokkaan mihinkään Jehovaan/Saatanaan, yms muihin ihmisten Jumaliin, jne. Mutta silti mä uskon Alieneihin/Ufoihin. Selvää se on, että emme ole yksin.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Gematria

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Numerologia

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiede

    Ja Suomeks kerrottu osa totuus.

    http://tietoisuudenlaajentuminen.wordpress.com/universumi-kaikkeus/uskonnot-jumala-jumalat/

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Eikä, ja taas meni kommentti arvioitavaks 😀 Noh, se jatkuu taas tossa kolmessa edellisessä kommentissani, jotka ovat tulleet näkyviin 😉

  • Wespa sanoo:

    Kommentti laitettu näkyviin. Spämmi/bottieston takia kaikki 3 tai enemmän linkkiä sisältävät viestit menevät tarkistettavien jonoon.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Wespa

    Okei, kiitos tiedosta 😀

  • Ogeli sanoo:

    CIA-agentti tunnusti Roswellin tapahtuman aidoksi:
    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2170831/Roswell-UFO-landing-CIA-agent-Chase-Brandon-speaks-65th-anniversary.html

    Näitä todistuksia on tullut tuhansilta ihmisiltä ympäri maailmaa ja moni heistä on ollut korkeissa viroissa. Se mielestäni vaatii sokeaa uskoa, että uskottelee itselleen ettei täällä ole vierailtu toisten sivilisaatioiden toimesta. Todisteita on niin paljon nähtävillä.

  • Ogeli sanoo:

    Paitsi, että onkin jo aika wanha juttu. 🙂

  • Jackie sanoo:

    Ihminen on semmonen sokea uskoja että se luulee keksineensä varmasti miten hehkulampun saa toimimaan, mutta sitten se kokeilee ja huomaa että luuli reilu sata kertaa keksineensä varmasti miten se toimii kunnes vasta keksi oikeesti miten sen saa toimimaan.

    Ne jotka eivät ole ikinä tutkinu tai keksiny mitään uutta ni eivät ole oppineet ymmärtämään että aivoilla on taipumus luulla visiota toimiviksi ja todelliseksi niiden olle epätosia tai virheellisiä. Hauskaa miten uskossa vailla todisteita elävät huutelevat todisteita etsiviä suppeamielisiksi. Jos me jotain tiedämme niin siitä meidän ei enää tarvitse uskossa elävien kanssa väitellä. Vapauttakaa mielenne uskomuksista koska ne rajoittavat luovuuttanne. Teidän ei tarvitse uskoa kuolemanjälkeiseen elämään ollaksenne turvallisin mielin tässä hetkessä, teidän ei tarvitse uskoa paratiisiin ollaksenne turvallisin mielin tässä hetkessä. Mitä ikinä tapahtuu tai ei tapahdu kuoleman jälkeen, tapahtuu silti tiesimmekö sitä vielä vai uskoimmeko johonkin niistä tuhannesta eri visiosta. Joten lopettakaa ihmeessä se sokea usko ja keskittykää etsimään totuutta koska totuus ei muutu sen löydettyämme!!

  • Jackie sanoo:

    Ja jos se ei riitä meille todisteeksi niin minkäs teette, etsikää parempia todisteita. Kiistattomia todisteita!

  • u.f.o sanoo:

    Jackie: ”Hauskaa miten uskossa vailla todisteita elävät huutelevat todisteita etsiviä suppeamielisiksi.”

    Nokun meillä, tai ainakin minulla, on todisteita!! Tätä teidän skeptikoiden vaikea ymmärtää. Ei ole kyseessä enää usko, vaan tieto, ainakin minun kohdalla.

    Kyse on nyt siitä, että teille skeptikoille ei mikään todiste riitä. Plus, te skeptikot omilla energioillanne estätte/vaikeutatte todisteiden saamista esimerkiksi meedio istunnoissa (= olisi todiste henkimaailman olemassaolosta).

    Maailmankaikkeuden laki: Sinä saat sen, mitä pyydät. Jos etsit oikeasta lähteestä oikealla tavalla, tulet varmasti saamaan todisteesi.

  • theWonderer sanoo:

    Mä uskon sitä kenellä on eniten uskottavia todisteita. Se ja omat kokemukset ja tiedot on ne asiat millä arvioin asioita.

  • 555+111 sanoo:

    ” Myös monet valtavirran eurooppalaisen vapaamuurariuden ylemmät asteet, myös Suomessa, edellyttävät jäseniltään kristillistä uskoa”.

    Yleise vaatimukset: ”Uskoa Korkeampaan olentoon (jonka tulkinta on jäseneksi pyrkivän yksityisasia)”

    Siellä palvotaan Luciferista ties mihin muihin eri pakanajumaliin asti, esim egyptiläinen Jumala – AmonRa, jonka tunnus on Kaikkinäkevä silmä.”

    Onko sillä nyt suuremmin merkitystä, mihin mielikuvitusolentoon nämä muurarit uskovat.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    555+111

    ”Onko sillä nyt suuremmin merkitystä, mihin mielikuvitusolentoon nämä muurarit uskovat”.

    Sä et taida ymmärtää salattua totuutta koko asiassa? Tajuatko sä kuika hulluja oikeasti uskovaiset ovat, esim islamilaiset? Koko niiden maailma romahtais, kun totuus paljastuis esille, että kaikkien eri uskontojen ja kulttuurien pääjumala onki yksi ja sama henkilö luikuisilla nimillään. Monet eivät kestäisi sitä, kun ovat elänneet valheessa koko ikänsä. Siitähän syntyis mellakoita ja sotia kaikkea opetuksia vastaan ja hallituksia, yms.
    Pidätkö sä avaruusolioitakin mielikuvitusolentoina, jotka ovat kaiken takana? Haloo, jos me ihmiset ollaa tääl, nii mitä tuol ulkona on, suuressa maailmankaikkeudessa. Nyt herätys siellä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Tässä on edellisen kommenttiini jatkoa, joka yllätys yllätys on arvioitavana jälleen. Ehkä tuli rumia sanoja, who knows 🙂

    Pyydän, että katsotte tämän alusta loppuun, tämä jakso tuli mm eilen jimiltäkin. Ja tämä on osa totuudesta. Palikoita löytyy paljon.

    http://www.youtube.com/watch?v=EaBVtMgaQw0

    Huomatkaa kohta, josta löytyy osa Amerikan perustajista. He tiesivät totuuden elämästämme, he tiesivät kuka on jumaluuden takana. Monet Euroopasta eivät tienneet totuutta edes, osa eivät halunneet uskoa siihen, koska toivoa oli asiasta, että on vain yksi ja hyvä Jumala olemassa. Jotkut tiesivät totuuden Amerikan perustajien lisäks, jotka ohjasivat muita eri suuntiin uskotellen asioita tieteen ja uskomusten avulla.

    PS, katsokaa kohta 1:04.38, josta löytyy spiraali, joka on yksi jumaluuden symboleista, jota löytyy mm kristinuskosta. Ei mahda mitään, jos ihmiset ovat niin soikeita, että eivät tohdi myöntää tosiasioita, esim että olemme yksin tässä maailmassa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jatkoa spiraaliin, kultaiseen leikkaukseen. Mielenkiintoista.

    http://www.kp-art.fi/taustaa/taustaa2/44.htm

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Muistan kun lapsena itse piirsin spiraaleja – jumaluuden symboleita, mut aikusena niitä en oo piirtänyt sitten lapsuuden. Lapsiko naputti spiraalin kallioon tuohon edellisen kommenttini videoon. Mikä saa lapsen mm piirtää spiraaleja, galaksit muodostuvat spiraaleista. Jos tiedemiehet uskoo, että ”alkuräjähdys” tämän teki. Miten energia syntyi, jotta tapahtui alkuräjähdys meidän kaikkeudessamme. Sitä ennen on ollut tyhjyyttä, mustaa ainetta, mistä se tyhjyys ja se musta aine on tullut maailmankaikkeuteen, miten pitkälle sitä jatkuu? Mielenkiintosta nähdä, että tiede ja uskomukset ovat yhtä. Fantastico.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Että mua naurattaa kun katsoin tätä vanhaa artikkelii. The science, pimeyden ja valon osa totuudesta 😉

    http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288474037655.html

    Tieteellä(Hyvä ja paha, Illuminati, ei Illuminati) tuntuu aina olevan ”vastaus” kaikkiin asioihin, keksitään käsitetteitä, teorioita varsinki menneistä asioista. Pimeä aine, pimeä energia, yms. Piimeää ainetta löytyy ja energiaa, miten sen energia sinne pimeeseen aineeseen on syntynyt ja mistä. Pimeää. Eikö totta, kuka on pimeyden ja valon herra. Mistä valo ja energia on lähtöisin, pimeästä energiasta ja aineesta?

    Ogeli, uusi aika koittanut, tietoisuuden aika koittanut. Tunnen kuinka osa totuutta ja energiaa virtaa lävitseni. Insanity alkaa olee lähellä, tieto lisää tuskaa, ihmiset alkaa tulee insane. Toki nyt bissel on osuutta asiaan, ja huomen darra 😉 Kiva yhdistellä palikoita toisiinsa, seka humaltuneena, että selvinpäin. Nyt entistä enemmän. Hahhah 😀

    Kumma, että näistä asioisita ei ole lukenut kuukausia

  • Ogeli sanoo:

    Taitaa WeAreNotAlonella olla harmaat aivosolut kovassa käytössä. 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Kylkyl 😉 Etkö sä oo yhtää perehtynyt tohon totuuteen? 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:
  • Ogeli sanoo:

    Tiedän paljon asioista, joskus toivon etten tietäisi. Tieto lisää vastuuta, mutta en silti kanna huolta tulevaisuudesta, koska tiedän että hyvää on edessä. Uusi ja vanha Maa, uusi tietoisuus.

  • WeAreNotAlone sanoo:
  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Ei millään pahalla, mut lainatakseni sinun Maya-kalenteri loppu-osiota. ”Mielenkiintoinen viesti koskien tätä aikaa ja säämuutoksia:
    http://www.earth-keeper.com/EKnews_79.htm

    2013, käärmeen vuosi on uusi alku ihmiskunnalle”.

    Käärmeen vuosi, vuosi 2013, 13, joka on askel valaistuneeseen, tietoon, totuuteen. Sitä vuosi 2013 osaksi tarkoittaa. Käärmeenvuosi. Käärme, joka kuvastaa pahuutta, ja paholaista. Vesimies, joka on osa pahuutta. Paholaisen poika, Antikristus. Ei ole minkäänlaisia todisteista Jeesuksesta, ei edes tieteen nimessä, paitsi uskomuksissa. Tässä tulee myös tiede esille: Pedon numero joka on 666, on myös anologinen numero Jeesuksesta, joka 888. Islamit luulee, että heidän Allahin numero on 666, joka on mukamas paholaisen”metkuja”. Mutta tosiasia on se, että Kristinusko syntyi ennen Islamii, ja matematiikka syntyi molempia ennen, joka on osa tiedettä ja totuutta. Mutta muut uskonnot syntyi ennen noita, ja jopa sitä tiedettä ensin. Voi alkaa pikkuhiljaa laittelee niitä palikoita kohdalleen.

    Ogeli, miten määrittelet hyvyyden eri kommenttieni perusteella tähän asti? Joku valo tulee sulle joku päivä esiintymään, nii uskot, että hän on hyvä? Tuutko ajatellekses, että hän on oikeesti paha, joka haluaa sinusta aivan muuta, käyttää sua hyväkseen, ja uskotella erilaisii asioita, jotka on kirjoitettu historian kirjoihin, kauan ennen kun sä olet jo syntynyt? Vaikka todellisuudessa hän on alieni: josta ei ole tietoo, oikeesti mikä hän on tieteen ja uskomusten nimessä. Katso muut kommenttini.

  • Ogeli sanoo:

    Jos rupeaa pahuutta joka paikasta etsimään niin pian ei muuta näekään.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Kuka on tähän asti hyvyyden, pahuuden, valon, pimeyden, yms herra? Mistä sä saat sitä valoa, josta sä uskot siheen hyvään, mihin uskot nyt täl hetkellä? Tästä maailmankaikkeudesta? Vai sen ympäriltä olevista maailmoista, jossa voisi olla valoa?

    Jatketaan huomen, ny goisii 😉

  • Ogeli sanoo:

    Juttua planetaarisista, galaktisista ja universaaleista neuvostoista:
    https://www.youtube.com/watch?v=xQ9W0dil-sU

    Jokainen noista neuvoistoista on omistaunut toisille palveluun eli hyvyyteen. Se ei tarkoita, etteikö pimeyttä olisi, koska sitä onkin… Se on erillisyyttä lähteestä ja luojasta. Pimeys on osa luojaa ja meitä, mutta luoja ei ole pimeys vaan valo. Kuten me kaikki olemme. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    2013, pyhän femiinisen tietoisuuden paluu:
    http://www.redicecreations.com/article.php?id=23171

    Luojan kiitos siitä, viime kerrasta alkaa ollakin jo turhan pitkä aikaa.

  • Ogeli sanoo:

    P.S. Jeesus oli hyvin todellinen henkilö ja moni meistä on kävellyt hänen kanssaan. Hän todellakin oli ”vain” ihminen, mutta erityisen sielun sopimuksensa vuoksi hän otti vastaan tulevaisuuden itsestään ja kykeni ihmetekoihin, kuten kaikki mekin tulemme kykenemään hyvin pian. Ramaatun ja kirkon opit eivät ole kestäneet aikaa, toisin kuin Jeesuksen opit.

    http://www.jeshua.net/fi/who_is_jeshua.htm

  • theWonderer sanoo:

    Tuli noista käärmeistä, jumalasta ja hyvästä sekä pahasta mieleen että itse näen asian niin että Vanhan Testamentin kertomuksessa paratiisista käärme oli hyvä ja Jumala paha. Jumala vangitsi ihmiset paratiisiin eikä antanut heille tietoa (gnosis). Mutta Käärme nousi Jumalaa vastaan ja sai ihmisen mukaansa. Tästä Jumala sitten suuttui ja karkoitti ihmisen paratiisista.

    Itse asiassa tämä on hyvin vanha, gnostilainen näkemys jonka mukaan se Jumala josta Vanha Testementti kertoo, onkin paha jumala eli demiurgi joka alistaa ihmisiä. Joidenkin gnostilaisten mukaan Vanhan Testamentin Jumala on itse Saatana ja Paholainen, sielunvihollinen. Ja tämä demiurgi on eri kuin Uuden Testamentin Jumala ja Jeesus. Jeesus vapautti ihmiset Vanhan Testamentin demiurgin vallasta antamalla ihmisille tiedon eli gnosiksen ja tietyssä mielessä päätti sen työn minkä Käärme oli aloittanut. Jeesus ei gnostilaisuuden mukaan ollut välttämättä jumalallinen, vaan samankaltainen opettaja kuin Buddha.

    Gnostilaisuuden ydin on se, että on olemassa pyhä tieto, minkä ihminen voi itse saavuttaa. Gnostilaisuuteen ei periaatteessa kuulu papistoa, sillä tiedon avulla ihminen voi saada itse suoran yhteyden Jumalan mieleen. Gnostilaisuudella on myös paljon yhteistä buddhalaisuuteen ja sen mukaan ajanlaskun alkuaikoina lännessä vierailleet buddhalaiset saarnaajat hyväksyivät Jeesuksen alkuperäiset opit. Gnostilaisuutta pidetään myös yhtenä kristinuskon alkuperäisimmistä muodoista ja useat gnostilaiset tekstit kuuluvat vanhimpiin kristittyihin teksteihin ja niiden kirjoittajien uskotaan olleen suorassa yhteydessä Jeesukseen ja tämän opetuslapsiin, toisin kuin nykyisen Uuden Testamentin kirjoittajien.

    Ikävä kyllä gnostilaisuus hävitettiin melko totaalisesti keskiajalla Paavin käskystä, sillä gnostilaiset eivät hyväksyneet Paavin valtaa ja heillä oli monessa mielessä erilaiset näkemykset ja usko. Joka tapauksessa Rooman kirkko järjesti ympäri Eurooppaa ja Lähi-Itää gnostilaisten vainoja. Mutta siitä huolimatta gnostilaisia tekstejä säilyi piilottettuina nykyaikaan saakkaa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huh, onpa hirvee darra 😀

    Ogeli

    Mikä on sinun luojasi nimi, ku hän on se valo, vai tiedätkö mitää luojastasi, onko hän alkuräjähdys, vai mikä? Unohdetaan muut asiat nyt Jeesukseen liittyminen, esim että Jehova olisi hänen isänsä, blaa blaa, ja että hän olisi yliluonnollinen. Keskitytään siihen, että hän olisi ihminen ainoastaan. Missä on ”todisteet” siitä, että hän olisi ollut olemassa? Koska hänestä kerrottiin tarinoita sukupolvelta toiselta vuosien ajan, tähän päivään asti? Eikö toi pitäisi sillon päteä aivan kaikkeen, mistä on kerrottu tuhansien vuosien ajan jumalista aina keijuihin asti? Missä on todisteet Jeesuksen luista? Ainii, sehän kokikin ylösnousemuksen, kuka sen teki? Tekeekö muut ihmiset vielä tänä päivänä niitä ylösnousemuksii, onko todisteita siitä? Missä ne faktat, että Jeesus olisi ollut elossa, eikä vain kerrottu tarinoissa? Mä en oo koskaan uskonut Jeesukseen.

  • Huttu sanoo:

    Hyvät toverit,

    uusi Ancient Aliens jakso, Alien power plants löytyy nyt tubesta 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=6BfdB41d9Uk

    Jeesuksen nimestä sen verran että tuolloin muinaisessa maailmassa Nasaretin seudulla, nimi Jeesus oli todella yleinen. Hautoja on kyllä löytynyt joissa on assuaareissa (pieni hauta-arkku) lukenut Jeesus tai miten se sikäläiseen tapaan on kirjoitettu, Iesus yms. Mutta onko joku niistä haudoista Raamatun Jeesuksen hauta, sitä kukaan ei tiedä.

  • Ogeli sanoo:

    WeAreNotAlone, sepä se. Uskon asioita. Mielestäni Jeesuksen olemassaolo oli kyllä ihan historiallinen fakta, mutta helppohan se on olla uskomatta siihen kuin uskoa. Olemme unohtaneet paljon, niin paljon.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Kovaa tavaraa aina toi Ancient Aliens-sarjas. Osa totuudesta 😉

    Ogeli

    On nii paljon asioita, jos paljastuu oikeesti, että Paholainen on ihan kaikkea, myös itse Jeesus. Ja näin sanotaan Ilmestyskirjassa, kohta 22:16.

    ”I Jesus have sent mine angel to testify unto you these things in the churches. I am the root and the offspring of David, [and] the bright and morning star”.

    Täältä löytyy mm lisää.

    http://www.nobeliefs.com/DarkBible/darkbible6.htm#wars-must-be

    Paljastuksia ei tapahdu vaan juutalaisten, kristittyjen, islamilaisten, yms uskonnoissa. Vaa ympäri maailmaa, ikinvahoista asioista tähän päivään asti.

  • Ogeli sanoo:

    Moni tuntuu olevan niin ihastunut pimeyteen ja pahuuteen. Se on vain kolikon toinen puoli… Se joka on varjossa. Jokaisessa meissä on pimeä puolemme, moni ei vaan halua edes tunnustaa sen olemassaoloa. Se on taas eri asia, että kumpaa tietä noudatamme… Valon vain pimeyden? Kumpikaan ei ole väärä, mutta toinen on vaan harhatie. Paholaisesta voidaan väitellä, että kuka tai mikä hän on. Jos annamme energiaa sen ajattelulle niin itse asiassa vahvistamme sitä.

    Two players. Two sides. One is light one is dark.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Tottakai, koska se on osa valoa. Asiat täytyy hyväksyä, mut eise silti tarkota, että ei olis hyvää, tai rakkautta, vaikka hän loikin kaiken. Se haluaa vaa, että ihmiset palvoisivat häntä, keinolla minä hyvänsä. Harhatie? Paholainen saa sut joka tapauksessa, ku se on ne kaikki tiet. Ogeli, kaisä tiedät, että tämä ei tule johtamaan mihinkään. Mä annan sulle todisteita asioista, mutta sä annat vaa uskoa, etkä mitään muuta.

    ”Two players. Two sides. One is light one is dark”. = One player. Millions side. Who is light and the dark. Who is bad, who is good, especially the bad one, etc. Deal whith.

  • Ogeli sanoo:

    You’re a man of science. I’m a man of faith.
    https://www.youtube.com/watch?v=-OBo9fQbJ8M

    Olemme nappuloita elämän pelissä.
    https://www.youtube.com/watch?v=Tg2tB_xTt9I

    Viimeistään silloin kun jätämme fyysiset ruumiimme muistamme miten asiat ”oikeasti” ovat. Silloin jokainen saa todisteensa. Yhtä varmasti kuin jokainen meistä tänne syntyy niin yhtä varmasti jokainen joskus jättää tämän fyysisen kotelonsa. Se lohduttakoon, että et ole ollut kuollut ennen syntymääsi etkä ole kuollut kuolemasi jälkeenkään. Ei ole kuolemaa, mutta uuden syntymää kylläkin on.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Yep, elämän salaisuutta tuskin saamme koskaa tietää, koska emme ole hänen arvoisiaan. Ja tässä onki yksi todiste siitä, että mikä saa ihmiset ja luonnon muokkaamaan spiraaleja ja muita kultaisia leikkauksia, omassa planeetallamme, tai avaruudessa.

    http://www.incredipedia.info/2012/04/weird-spirals-on-mars-surface.html

    Tosta lost sarjasta tulikin mieleen, mutta yksi peli jota pelasin vuosii sitten. Ja nyt tuli mieleen siinä yksi ukkeli, joka paljastuikin aivan muuksi, joka esitti myös pelissäkin hyvää. All that lies, yksi sanoi. Hän tulee taivaasta, tähdistä, universumista.Taisi pelintekijät tietää osan totuudesta, mitä luulet. Katoppas alusta loppuun tämä pätkä, vaikka onki Japaniks puhuttu, mut tekstitykset löytyy 😉 Loistava peli muuten 😉

    http://www.youtube.com/watch?v=LIbyEyAPGdw

  • Ogeli sanoo:

    Huttu, kerrotaankos tuossa AA-jaksossa pyramidien kristallivoimista?

  • Ogeli sanoo:

    WeAreNotAlone,

    Sinua varmaankin kiinnostaa tämä vanha, mutta edellenkin ajankohtainen haastattelu:
    http://www.youtube.com/watch?v=VtpNcWO3Rfw&list=PL180EFCC5788EDF98&index=1

    Suosittelen katsomaan loppuun asti, on sen arvoinen. Järjetöntä, että meiltä on salattu noin paljon asioita!

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Mielenkiintoinen dokkari, mutta missä oli jakso 5? 😉

    Toi on yksi todiste ja osa totuutta. Ja miten koko maailma on jakaantunut kahtia, että kaiken takana on iso salaliitto maailman valtaamisesta, mm Illuminati. Ja heidän takanaan on Ufoja/alieneita, jotka ovat fyysisiä ja hengellisiä olentoja. Tämä on kaikki on vaikuttanut ihmisten maailmanhistoriaan, että mitä ihmeellisiä asioita on yritetty salaa, mutta silti on annettu pientä vihiä kaikesta, ihmisille, jotka osaavat laittaa palikoita kohdalleen. Siitä täs on kyse, kun puhutaan uudesta ajasta ja salatun tiedon paljastamisesta, totuudesta. Ilmankos on nettiin tullut lisää tietoo tästä totuudesta, mutta eri muodossa, palikoita toisensa jälkeen. Ja mihin tämä lopulta johtaa, eiköhän me nähdä se pian. Huomaa, että tiede ja uskomukset ovat yhtä täs maailmassa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Uutta tietoo löytynyt. Tekee kyllä ehkä vähän sääliksi uskovaisii, jotka uskovat yhteen Jumalaan eri uskonnoissa. Mutta todellisuudessa palvoikin Paholaista tietämättään. Juutalaisetkin tietää, että oikeesti Jeesus oli vain keksitty hahmo.

    http://www.freewebs.com/see_the_truth/Old%20Testament.html

    Milenkiintosta nähdä, että vanhalla sumerilaisten kielellä on myös murrettu koodi.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Code_of_Ur-Nammu

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ja kenes numero tulikaan näkyviin ja kenen nimi. Tämä heppu on vaikuttanut jo muinaisissa kulttuureissa koodien ja symbolien avulla, ennen kuin mikään uskonto oli syntynyt.

    http://watchman33.com/2011/02/03/the-sumerian-code-explained/

    http://watchman33.com/2009/05/08/the-lucifer-project-raising-antichrist-part-vi/

    Onse Paholainen sitten ovela heppu, kun on saanut ihmiset uskoo kaiken. Ja nyt vasta totuus alkaa tulee monille esille, mutta monet ovat tienneet sen jo tuhansien vuosien ajan, että hän on vain yksi pääjumala, ja muut pikkujumalii. Mikäli sitten on edes olemassa, taitaapi olla, mutta ehkä vain vahva ja vanha alieni 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Gobekli Tepe-tapaus on kyllä erittäin mielenkiintoinen. 12000 vuotta vanha, uskomatonta. Mistä ihmiset ovat saaneet välineet veistelyyn, tai liikuttakseen painavia pylväitä? Linkitän muutamia linkkejä.

    http://www.timothystephany.com/gobekli.html

    http://humansarefree.com/2011/01/gobekli-tepe-12000-years-old-temple.html

    Huomatkaa toisen linkin Sumerin tarina, käärmestä, joka on luoja. Ja samoin käärme joka on Göbekli tepes.

  • juntti sanoo:

    pohiskelin yhtä näkökohtaa siitä että maanulkopuolista elämää on todennäköisesti olemassa kun avaruus on ääretön ja aurinkokuntia on äärettömästi niin todennäköisesti niillä jollain on elämälle otolliset olosuhteet.
    Noh, jos ajattelen että mahdollisuuksia elämän synnylle on äärettömästi, niin pienelläkin todennäköisyydellä syntyä elämää, elämää syntyisi äärettömästi. Jos elämää syntyy äärettömästi kaikki kehitysketjut tapahtuvat äärettömiä kertoja. myös muunlaisen kuin tuntemamme lihallisen elämänmuodon synty muuttuu äärettömien mahdollisuuskertojen kautta väistämättömäksi ja loputtomaksi runsaudeksi. jolloin käy väistämättömäksi että eri paikoissa eri aikoina muodostuu lukematon määrä valtavankokoisia ajokoiraa muistuttavia energiaolentoja joilla on Matti Esko Hytösen pää ja jotka leijjuvat rivistössä ja kusevat aurinkomme sammuksiin. ja tämäkin tapahtuu kaikenaikaa ja loppumattomasti..

    Ompas ikävä homma tämä äärettömyys.

    Mutta onnekseni huomaan ettei näin näytä kuitenkaan tapahtuvan (aurinkoa ei oltu kustu sammuksiin viimenäkemäni perusteella) joten vedän johtopäätöksen ettei maailmankaikkeus ole rajaton.

  • Jackie sanoo:

    Ajelin eilen autolla tiedostaen jatkuvasti sen että olen tämä osa tätä kokonaisuutta, näin planeettamme kuin ihmiskehona minkä yksi solu minä olen suorittaen omaa tehtävääni tai tarkoitustani tai vain ollen olemassa. Kaikki ajatukset ja kehon liikkeet mitä koen on tämän osan liikkeitä.

    Teidän osanne tässä pelissä ei ole tullut vielä kovin pitkälle sen suhteen että tiedostaisitte oman osanne.

  • Jackie sanoo:

    Teidän tulisi puhua ajatuksistanne ajatuksina. Niinkuin linnun lauluista linnun lauluina. Sen sijaan annatte ajatuksenne ohjata tunteitanne ja käyttäytymistänne.

  • Jackie sanoo:

    Te soditte ajatuksillanne keskenään kun teidän tulisi yhdessä katsella yläpuolelta mitä ajatuksia yksilö a tai b tai c tuottaa.

  • Jackie sanoo:

    Kysyn teiltä, kenen kehon solu olen?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jackie

    Paholaisen? Heh 😉

  • ghostdog sanoo:

    oisko jossain semmoset testit et sais kaikki venäjänkieliset käännettynä 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    the Wonderer

    Katos, en huomannutkaan sun kirjotuksias, mitä olit laittanut tammikuun 5:pvä.
    Juu, tuo Gnostilaisuus on mielenkiintoinen tarina. Mutta uskon, että muinaiset juutalaiset ja paholainen kätkivät todellisen viestin Aatamin ja Eevan tarinaan, että tarina kertoisi oikeasti, että paholainen on itse Jahve, hyvän ja pahan Jumala. Mutta esiintyi käärmeenä koeteltakseen Aatamii ja Eevaa. Siitä tässä totuudessa onkin kyse, kun tulee pikkuhiljaa ihmisille selväks. Tosin ei varmaan monille uskovaisille, kun niillä on paksu kallo 😀 Mutta monet ihmiset tietävät totuuden muinaisista ajoista.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Tree_of_the_knowledge_of_good_and_evil

    Mutta, kun ottaa huomioon, että juutalaiset varastivat monet tarinat muinaisilta sumerilaisilta ja egyptiläisiltä, ja he muokkasivat tarinoita omaksi tarinakseen, näin tieteeltä katsottuen. Juutalaiset varastivat tarinan sumerilaisten luomistarinasta, jossa sumerilaiset uskoivat, että käärmejumalat loivat heidät, jonka johtaja oli Enki/EA – joka yhdistetään myös paholaiseen. Ja heilläkin oli heidän tarinansa puusta ja käärmeestä.

    http://humansarefree.com/2011/01/gobekli-tepe-12000-years-old-temple.html

    Mutta sumerilaisilla on myös vanha ”koodi”, jonka numero on paholaisen/antikristuksen numero, joka on paljon vanhempi mitä edes muinaisten juutalaisten uskonto/kulttuuri edes oli, ja se koodi on 666.

    Varsinki tämä tarina myös liitettyna 12000 vuotta vanhaan Göbekli Tepen-temppeliin, josta on löydetty pieni tabletti, jossa on käärme ja puu. Mielenkiintosta, että ehkä uskomukset eivät ole muuttuneet tuhansissa vuosissa.

    Katsokaa edellisen linkin kuvasta, josta on löydetty pieni musta pala. Joka on kovaa kiveä, miten sen ajan ihmiset ovat saaneet porattua reiän pieneen palaan kivikautisilla menetelmillä? Ehkä he ovat saaneet teknologian siihen 😉

    Seksuaalisuus näkyy muinaissisa kulttuureissa selvästi, niin sumerilaisissa, egyptiläisissä, Göbekli Tepes. Ja juutalaiset väittää, että Eedenin puutarhasta ja heidän tarinastaan seksuaalinen tietoisuus on lähtöisin. Jepjep 😉

    Sitä ei tiedä, että kuka tai mikä loi maailman ja koska. Mutta aivan varmaa on se, että tänne saapui kauan sitten alieneita, jonka johtaja oli Saatana + monia muita nimiä ihmisten historiassa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ja edelliseen kirjoitukseen liittyen. Jossa Mayat luulivat, että sulkakäärme Kukulcan loi heidät ja koko maailman. Samoin myös Atsteekkien tarinoissa Quetzalcoatl loi myös heidän maailmansa, joka oli kans käärme. Mylös jossain muissa intiaanien tarinoissa käärme loi heidät. Ja Inkojen tarinoissa Viracocha, joka yhdistetään Mayjojen ja Atsteekkien tarinoihin, joka on poiketen pieni mies, joka yhdistettiin aurinkoon, mutta myös luomistyöhön. Mutta aurinko myös yhdistetään paholaiseen, koska hän on valon jumala. Huomaa, että miten tarinat, kulttuurit ja uskonnot yhdistyvät toisiinsa ympäri maailman. Mutta monissa tulee mieleen vain yksi henkilö, joka on paholainen eri nimillä kautta historian eri jumaluuksilla. Lukekaa historiaa, osan totuudesta löydätte sieltä, jos osaatte yhdistellä palasia toisiinsa 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jatkuu edelliseen. Mielenkiintoista lukea tarinoita Atsteekkien kannalta. He uskoivat, että linnunrata oli pilvikäärme, jota he kutsuivat Mixcoatilksi, ja antoivat saman nimen pohjantähden jumalalle, joka yhdistetään myös paholaiseen. Vieläkin ihmetyttää, että miten galaksit ovat spiraalei ja miten luonto muovaa näitä myös, samoin ihmiset kautta historian, myös kultaisen leikkauksen yhteydessä.

    Vielä jatkuu Atsteekkien tarina, jossa kotka yhdistettiin Jumalaan ja läheisyyttä siihen, mutta myös monissa muissa kulttuureissa ja uskonnoissa. Kotka myös on jenkkien tunnus – In God we trust.

  • Ogeli sanoo:

    WeAreNotAlone, onko mielestäsi hyvä luoja tylsä konsepti? 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Hmm, jos ajattelee loogisesti, että oikeesti paha luo hyvää, koska se haluaa, että hyvä palvelee sitä ikuisesti. Mutta, jos hyvä loisi hyvää, niin ennen pitkään syntyisi pahaa. Ei kukaan selväjärkinen, kuten esim kristittyjen ”Jumala” synnyttäisi pahaa ollenkaan, koska hän haluaisi täydellisen maailman, jossa olisi pelkkää hyvää. Joten, se kertoo todellisen perän luojasta, että hän haluaa, että sitä palvellaan, mutta muuten antaa vapaan tahdon. Se kertoo myös sen, että jotain on mennyt pieleen luomistyössä, geeneissä, jota alienit ja ihmiset harrastaa. Mikään ei ole täydellistä, kukaan ei ole kaikkivoipa 😉

  • u.f.o sanoo:

    Venäjä pyytää Obamaa kertomaan maailmalle alieneista, muuten Venäjä tekee sen! Medvedev sanoo, että nyt on aika tullut kertoa maailmalle totuus alieneista.

    http://www.eutimes.net/2013/01/russia-orders-obama-tell-world-about-aliens-or-we-will/

    P.S. Wespalle hyvä uutisvinkki. En tiedä kuinka usein tarkistat nuo lähetetyt vinkit, joten laitan suoraan tänne kommentteihin heti kaikille luettavaksi.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ohan toi tiedetty. Kohta alkaa tapahtua. Hallitukset tietää totuuden.

  • Ogeli sanoo:

    Eutimes on debunkattu useaan otteeseen. Uutisten kirjoittaja Sorcha Faal on peitenimi CIA:n agentille.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Mihis pyrit nyt, että on huuhaata koko homma vai?

  • Ogeli sanoo:

    En, mutta en vaan luottaisi ollenkaan tuohon lähteeseen. Jos jokin muu luotettavampi lähde vahvistaa asian niin sitten uskon. Moni on mennyt useasti EUtimesin halpaan. Anonyymit voisivat laittaa tuonkin sivun solmuun.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Niih, totta. Mutta kun katsoo linkkejä, mitä muuta uutisoinnissa on, ja miltä sivustoila Sorcha Faal on kerännyt ne.

  • u.f.o sanoo:

    Huomasin myös ite myöhemmin, että lähde on Sorcha Faal… Innostuin jo liikaa. Pitäisi harjoittaa toimittajan ammattimaisuutta ja tarkistaa aina lähde heti. Sen jutuista ei siis täyttä varmuutta, mutta onneks meillä on jo Medvedevin hyvä ja varma haastattelu aiheesta. Tuossa Eutimesin linkissä oli muita hyviä juttuja, esim. 300 miljoonaa vuotta vanha hammasratas löydetty. Mitäs siitä sanotte? Varsinki skeptikot?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    u.f.o

    Ei siinä ole mitään ihmeellistä, koska Sorcha Faal on kerännyt uutiset muilta sivuilta, ja koonnut ne omaksi uutisoinniksi. Voit tsiigaa sivuston linkit ja päivämäärät läpi.

  • Ogeli sanoo:

    Oudon näköinen ohjus Venäjällä:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6teN6oCvrdo

    Osaako joku sanoa, että mikä ihme tuo on?

  • Ogeli sanoo:

    UFO-havaintoja Coloradossa:
    http://www.youtube.com/watch?v=hE51bqBiJYg

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto