FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Vatikaani ja Ufot – Avaruusolentojen vierailut todellisia

Vatikaanin ja yleisesti kristinuskon näkemys on kauan ollut se, että Jumala teki ihmisen kuvakseen ja ei ole olemassa muita olentoja. Vatikaani on kauan kieltänyt avaruusolentojen olemassaolon, mutta mitä jos Vatikaanin johto onkin kauan ollut tietoinen siitä, että avaruudessa on älykästä elämää?

Ristiretkien aikaan kristinuskon varjolla hävitettiin paljon kirjallisuutta ja tietoa joka koski asioita joita meidän ei pitäisi tietää, mitä jos tähän kuului mm. sen aikainen tieto avaruusolentojen olemassaolosta? Mitä jos salailu on jatkunut vielä nykypäivinäkin?

Astronomina, astrologina ja filosofinakin toimineen Giordano Brunon näkemykset avaruudesta ja sen asukeista eivät sopineet sen aikaiseen maailmankuvaan, jota Vatikaani edusti 1600-luvulla. Bruno poltettiinkin elävältä Vatikaanin toimesta, syynä harhaoppi.

Vatikaanilla tiedetään olevan salainen kirjasto, johon on pääsy vain harvoilla. Kirjastossa arvellaan olevan paljon salaista tietoa mm. avaruusolennoista.

Lähivuosina Vatikaani on näyttänyt muuttaneen entistä julkikuvaansa avaruusolennoista, Vatikaanin taannoisen ilmoituksen mukaan avaruuselämä saattaa olla mahdollista ja näin ollessa sekin on Jumalan luomisen alaista.

Corrado Balducci

Vatikaanin teologian jäsen -ja paavin sisäpiiriin kuuluva Monsignor Corrado Balducci on tullut julki ja kertonut, että avaruusolentokontaktit ovat todellinen ilmiö. Balducci on tuonut asiaa julki mm. Italian televisiossa ja korostaa, että avaruusolentokontaktit eivät ole demonisia, eivätkä psykologisen vajaavaisuuden tai hallusinaatioiden aiheuttamia, ilmiötä pitäisi tutkia enemmän – hän jatkaa.

Corrado Balducci kertoo myös, että Vatikaani seuraa ufo/avaruusolentoilmiötä tarkkaavaisena, mutta ei pidä asiasta kovaa ääntä.

Myös Unsealed Alien Files dokumenttisarja käsittelee Vatikaanin ufosalailua alla olevalla jaksolla.

Lähteet: theviralpost.com (vatikaanin salailusta), ufodigest.com (vatikaanin jäsen myöntää avaruusolentojen olemassaolon)

Pävitys: Klo. 19.10: Artikkelista poistettu kohta vanhoista maalauksista.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

90 kommenttia aiheeseen: Vatikaani ja Ufot – Avaruusolentojen vierailut todellisia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • TheWonderer sanoo:

  Vai että pitäisi luottaa siihen mitä Vatikaani sanoo? Insituutio joka on loukannut historiansa aikana lähes kaikkia ihmisoikeuksia ja tehnyt hirvittäviä raakuuksia. Ja onhan Vatikaanin johdolla katolinen kirkko suojellut pedofiilejakin. En tippaakaan luota siihen mitä tuon kirkon edustajat väittävät.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Otsikon toteamus ”avaruusolentojen vierailut todellisia” ei saa kyllä taaskaan ollenkaan katetta itse artikkelista saati videosta.

  Vatikaanin edustaja siis totesi, että saattaa ehkä olla mahdollista, että muuallakin valtavaa Universumia voisi olla elämää. Joka tietysti olisi jumalallista alkuperää. Eivät ne Vatikaaninkaan oppineet tyhmiä ole. Voidaan pitää mahdollisena, että elämää löytyy ja jos Vatikaani etukäteen löisi lukkoon, ettei elämä muualla sovi heidän opetuksiinsa putoaisi paavinvallalta pohja.

  Alienien kalloista ei tässä esitetty minkäänmoisia todisteita ja sopiikin kysyä JOS nyt ylipäätään Vatikaanin hallusta mitään salaisia kalloja löytyykään eivätkö ne voisi olla esimerkiksi varhaisien esi-isiemme luita? Vatikaanilla jos kellään olisi aihetta piilottaa mahdolliset todisteensa Maapallolla tapahtuvasta evoluutiosta.

 • Ogeli sanoo:

  Kyllä he ovat jo pitkään olleet tietoisia ja salanneet kaiken. Ihmisten todellinen historia on tiedossa ja se on jaettu moniin eri paikkoihin, kuten Tiibetiin ja Egyptiin. Kymmeniä vuosituhansia sitten tapahtui paljon merkittäviä asioita ja kaikki se on unohdettu ja salattu… Mutta totuus tulee pian valoon ja se muuttaa kaiken.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Yrittäisitkö edes, Ogeli, tarjota väitteidesi tueksi faktaa tai edes perusteltua päättelyketjua? Etpä tietenkään…

 • Akhev sanoo:

  Vatikaani ja USAn hallitus luultavasti tietävät ja salailevat ihan yhtä paljon. Höpönpöpölle sellainen kommentti, että ei me ”tavalliset” kuolevaiset pysty mitään todistelemaan puoleen tai toiseen, että on vain luotettava vaistoihin. Nämä valitettavasti on vähän tällaisia uskon asioita vielä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Uskon voi valita jos tiedon omaksuminen on vaikeaa ja looginen päättely pelottaa.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Kerros mulle tarina näin mm. Göbekli Tepestä? Tällänen pikku kivi löydettiin sieltä. Ja nykyargelogian mukaan siihen aikaan, ei vielä mitään metalliesineitä ollut, ei rautakautta, ei pronssikautta, yms. Joten how? Ja muutenki millä sä veistit siihen aikaa hienoja kuvioita Tepen pilareihin?

  http://3.bp.blogspot.com/_u3D7kCdnYZs/TULipbLHtdI/AAAAAAAAAps/zVNGP92n2Y4/s640/Basalt+drill.jpg

  ”There are other serious mysteries. There is a little black bead and it’s a very hard stone – kind of a basalt-like or a very hard shale or something – a really hard little stone that is maybe an inch square and maybe a quarter of an inch thick. And it has a hole – a perfect hole – drilled lengthwise through the quarter-inch thickness. Now, how the hell without any metal you drill the bead of a necklace – a perfect hole through a piece of hard stone without any metal whatsoever as far as we know …”

  Mitä sulle tulee mieleen termistä ns. Forbidden Archeology?

 • Kuolemantuoja sanoo:
 • Höpönpöpö sanoo:

  Kuolemantuoja, Göbekli Tepe on taitavien ja kärsivällisten käsien työtä, muttei sentään todista alienien vierailusta. Tässä artikkelissa on kuitenkin kyse muka Vatikaanissa säilytettävistä avaruusolioiden kalloista ja Vatikaanin salatuista tiedoista koskien älyllistä elämää Maapallon ulkopuolella. Kummastakaan emme yllättäen saaneet pienintäkään puoltavaa todistetta.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö. ”taitavien ja kärsivällisten käsien työtä”, yeah, todella taitavien käsien 😉 Etkö sä nyt parempaa oletusta keksinyt? Edelleen riippuu siitä, mitä sä hyväksyt todisteiksi. Kyllähän monet tietää joka tapauksessa, että alineita on, ja ovat virailleet täällä, jne. Niin että Vatikaanin tarttis siitä mainita.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kuolemantuoja, ’tieto’ perustuu hieman muuhun kuin vilkkaaseen mielikuvitukseen. Jos sinusta Göbekli Tepe vaikuttaa avaruusajan teknologian tuotokselta niin en oikein osaa sinua siitä onnitella. Keskusteluksi ei mielestäni myöskään riitä, että väittää tietävänsä ja tämän salatun tiedon nojalla tyytyy lyttäämään vakavan tieteellisen tutkimuksen tulokset esittämättä todisteita taikka päättelyketjuaan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Miten Göbekli Tepe sinusta osoittaa videon väitteet tosiksi?

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Vilkkaaseen mielikuvitukseen, riight, alienithan on vilkasta mielkuvitusta, kaiken järjen mukaan joo. Ihan miten sä vaa haluat tulkita asioita. Nyt tässä Göbekli Tepessä oli tieteelliset pointit kyseessä enemmän kuin avaruuden heput. Eli miten ihmeessä sä olisit duunannut noi pylväät (mm painavat yli 15 tonnia), ja reiän pieneen kovaan kiveen, yms. Koska kaikki argeologit ovat päättyneet siihen tulokseen, että Tepe on 10-12000 vuotta vanha temppeli, eikä siihen aikaan ollut mitään rautakautta, pronssikautta, kuparikautta, muitakaan kausia, jonka työkaluilla olisi voinut veistellä koristeasioita.

  Jos et keksi mitään parempaa selitystä kuin – ”taitavien ja kärsivällisten käsien työtä”, nii älä pakolla vastaa mitään shaibaa taas.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Okei, Vatikaanissa säilötään alienien jäännöksiä koska Göbekli Tepe. Mahtavaa argumentointia.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Sen takia mä otin mm. kantaa tohon Ogelin heittämää Egyptiin (ja sä puolestaan Ogelin kommenttiin), yms, koska Göbekli Tepe, Bosnian pyramidit, Egypti ja sumerilaiset ovat linkki toisiinsa. Voit sit itse miettii, miten Vatikaani liittyy noihin, kun tavataan nykyaikasis uskonnoissa samoja tarinoita, symboleita, yms mitä noissa mun mainitsemissa paikois. Ei siit sen enempää.

 • Höpönpöpö sanoo:
 • Kuolemantuoja sanoo:
 • CentreOfAdivination sanoo:

  Itse Vatikaania joitain vuosia harrastuksena tutkineena pisti silmään muutamakin kohta artikkelissa, ensinnäkin kyseinen Corrado Balducci ei ole vasta lähikuukausina tullut julki kyseisistä asioista, mieshän kuolikin jo vuonna 2008..
  Hän ei myöskään ollut yksinkertaisesti vain Vatikaanin teologi ja tunnettu ufo-porskuttaja vaan myös Vatikaanin johtava manaaja, demonologi. Yksi mielenkiintoisimmista syytöksistä jota kaveria kohtaan olen kuullut liittyy varmasti täällä monelle tuttuun Zecharia Sitchiniin, mies on nimittäin ollut Vatikaanissa kutsuttuna vieraana Paavin vastaanotolla asti ja Corrado Balduccin kerrotaan ohjeistaneen häntä kirjoittamaan kirjansa End of days ja kaikki tämä skeida liittyen Planet -Xään, 2012 ja Anunnakiin.
  Artikkelissa mainitaan myös mies nimeltä Giordano Bruno joka onkin todella mielenkiintoinen tyyppi, mutta häntä ei heitetty roviolle pelkästään uskomuksistaan maan ulkopuoliseen elämään vaan hänellä oli yhteyksiä moniin aristokraatteihin euroopassa aina mm. Ranskan ja Englannin hoviin sekä John Deehen asti eivätkä hänen näkemyksensä Vatikaanista olleet tunnetusti myönteisiä ja lopulta hän joutuikin inkvisition uhriksi.
  Videossa on kohta jossa näytetään Vatikaanin observatiota, mutta yllätyksettömästi eipä kuulunut sanakaan jesuiittojen observatiosta Mt. Grahamilla Arizonassa, alueella joka on paavin perinteiseen tapaan riistetty alkuperäisväestöltä jolle kyseinen paikka on pyhä. Paikan jesuiitat ovat jo sanoneet että kohtaaminen maan ulkopuoliseen elämään on väistämätön ja uskovat olevan todennäköistä että Jeesus itse oli ns. tähtilapsi. Suosittelen tutkimaan Mt. Grahamia ja jesuiittojen toimia siellä, se on mielestäni lähimpänä tätä aihetta kun kyseessä on Vatikaani, toki kirjasto on oma lukunsa mutta eivätpä taida ovet olla aukeamassa, heh.. Toivottavasti joskus kirjoitatte artikkelin Mt. Grahamista.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Luulitko etteivät nuo tutkijatkin tuon ole huomanneet? 🙂 Suurimmat Pääsiäissaarten patsaista painavat muuten paljon enemmän kuin Göbekli Tepen lohkareet, joten oletuksesi lienee avaruuden ystäviemme askarrelleen nekin. Ihminen on kekseliäs ja joukossa on voimaa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Siis kommentoin yllä Kuolemantuojan havaintoa moai-patsaiden koosta…

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Tiedän että painaa ja varmasti tutkijatkin ovat huomanneet, höpsö. Mutta pyydäs jeppe ja joppe mukaan, nii lähetään pääsiäissaarelle, nii voitte todistaa mulle, että joukossa on voimaa?

  Aletaan sit vielä puhumaan Pääsiäissaarilla samankaltaista kieltä, mitä nähtiin Indus -kulttuurin ajalla viimeksi. Mutta Indus-kulttuuri oli tuhansia vuosia vanha kieli mm jo ennen pääsiäissaarilaisia. Ja matkan varrella muualla ei olla nähty sitä ennen samaa kieltä. Kummaa että pääsiäissaarelaiset alkavat puhua jotain kuollutta kieltä keskellä merta, miksiköhän he eivät puhu polynesialaisten kieliä.

  http://www.newsnfo.co.uk/images%202/indus%20valley%20and%20Easter_island_script%20similarities%20123.jpg

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ainiih, miksiköhän Puma Punkul puhutaan samankaltaista kieltä mitä sumerilaisil nähtiin jo kauan ennen Puma Punkua, virallisen argeologian mukaan.

  Puma Punku:

  http://www.ancient-code.com/wp-content/uploads/2013/01/fuentemagna.jpg

  Ja tässä mm sumerialaisten Dingir-symboli.

  http://4.bp.blogspot.com/-qKe6nQlIdnE/URMeywWR-BI/AAAAAAAAA9k/rm0vqDIFGrk/s1600/Anu.jpg

  Mutta meniköhän nämä muinaiset sumerilaiset Atlantin yli, vai aina Aasian yli Etelä-Amerikkaan ja Puma Punkulle. Ja sit hei, aletaa puhuu taas kuollutta kieltä, vaikka Aasian matkalla meidän kieltä ei ollakkaan ennen nähty. Wau!

 • Kuolemantuoja sanoo:
 • Kuolemantuoja sanoo:

  Jatketaan Höpönpöpö huomen taas (kello aika paljon), ku huomen koittaa 3 päivän dokausputki. Meillä tulee olemaan kivaa yhdessä 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Skeptikoissa ihmetyttää, että miksi ette vaivaudu itse ottamaan asioista selvää? Itse olen jo vuosia tutkinut näitäkin aiheita ja tullut siihen tulokseen, että täällä on todellakin vierailtu moneen otteseen eri sivilisaatioiden toimesta. Osa heistä oli hyvyyden lähettiläitä ja toiset taas eivät. ”Myytit” ja tarut ovat menneiden kansojen vertauskuvia menneistä tapahtumista eivätkä ne olleet mitään puhtaita satuja, Jumalat edustivat rotuja. Ihmiset olivat myös hyvin pitkälle kehittyneitä teknisesti, mutta lopulta se teknologia ja ahneus johti melkoisiin katastrofeihin. Tällä aihealueella todellakin pitää olla halua uskoa uskomattomiin asioihin, eihän tutkimisessa olisi muuten mitään järkeä. Jos asenne on jo heti alusta lähtien kielteinen niin samalla myös kieltää itseltä totuuden. Zecharia Sitchinin sanotaan olleen vapaamuurari ja hänen tietonsa on vähintäänkin värittynyttä.

  “I cannot teach anybody anything. I can only make them think.”

 • Höpönpöpö sanoo:

  Jatketaan mitä, Kuolemantuoja? Olen yrittänyt keskustella artikkelin aiheesta ja sinä jostain aivan muusta. Ei kovin rakentavaa mielestäni.

  Ja Ogeli toteaa ykskantaan, ettei ymmärrä miksei asioista oteta selvää..?!? 😀 Sitä paitsi nimenomaan omat uskomattomat uskomuksensa on uskallettava kyseenalaistaa jos aikuisten oikeasti haluaa asioita selvittää.

  No, asiasta jankkaaminen uskovaisten kanssa on harvoin hedelmällistä. Henkilökohtaisesti jaksan kyllä hämmästellä miten vähän täällä ymmärretään todisteiden päälle ja miten voi itseään ajatteleva ihmisenä pitävä hylkiä logiikkaa päätelmissään. Halu uskoa ja kieltää tieteelliset todisteet oli myös Maapallosentrisen maailmankuvan puolustajien vahvaa aluetta. Onneksemme Kopernikuksen, Keplerin ja Galileon tapaisia skeptikoita riittää uskovaisten häikäilemättömästä painostuksesta huolimatta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kuolemantuoja: ”Mutta pyydäs jeppe ja joppe mukaan, nii lähetään pääsiäissaarelle, nii voitte todistaa mulle, että joukossa on voimaa?”

  Miksi matkustaisin pallon toiselle puolelle todistamaan sen mikä jo on todistettu? Moninkerroin Göbekli Tepen lohkareita raskaampia järkäleitä kyettiin jo muinoin siirtelemään ilman pyörää jopa suhteellisen pienellä porukalla.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Itse olen aikoinani uskonut vakaasti alienvierailuihin, henkiolentoihin, ihmeparantamiseen ja vaikka mihin jännään, mutta otettuani asioista selvää ja opiskeltuani luonnontieteitä ja logiikkaa olen havainnot huuhaan huuhaaksi.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Ei kovin rakentavaa indeed, koska sä kuulut sellasii septikkoihin, joille ei kelpaa minkäänlaiset ”todisteet” esim alienheppujen vieraillusta, vaikka tunnettuja argeologeja, tiedemiehii, viranomaisii, tavalliset pulliaiset ovat sen kannalla ja nähneet vaikka mitä asioita niistä ja ollut omia kokemuksia. Susta tulee mieleen vain trolli eikä mitään muuta. Ainoo todiste mikä kelpaa sulle itselles, että tulevaisuudessa näät ne omin silmin. Mutta siihen asti auot vaa päätäs täällä, tuttuun tapaan juo vuosien ajan.

  ”Miksi matkustaisin pallon toiselle puolelle todistamaan sen mikä jo on todistettu? Moninkerroin Göbekli Tepen lohkareita raskaampia järkäleitä kyettiin jo muinoin siirtelemään ilman pyörää jopa suhteellisen pienellä porukalla”.

  Mitä todistettu, ei yhtikäs mitään, luuletko tosissas, että mä uskon kaikkee mitä nykyargeologia/tiede sepittää, Never! Joo ja pystyttiin myös veistelemään ja siirtelee, jne, ja mitä kaikkea johtava Göbekli Tepen argeologi on puhunut erilaisii teorioita. Todella USKOTTAVAA!

  Mä en ole koskaan uskonut mihinkään henkiolentoihin tai ihmeparanteluihin, niikuin sinä, olen pitänyt niitä aina huijauksina. Mutta alienheppuihin uskon, koska olen nähnyt metallisia objekteja parisen kertaa, ja valopalloja useamman kerran taivaalla. Ja yks hailee mitä sä tääl höpötät, ja miten sä voisit todistella mitään, et yhtikäs mitään. Ja mitä mun tarvis todistella, ei mitään, koska kerron omia mielipiteitäni tääl, ja mä en välitä todisteista. Ennen pitkään sä kyllästyt väittelee mun kanssa, kun itekkin alat ymmärtää, että se ei tule johtaa mihinkään.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Ootko katellut tätä Volda tapausta Norjassa? Mielenkiintoista, että Voldan historia ei ole kovin pitkä, mutta silti metrien syvyyksistä löydetään ihmisten mitä ihmeellisintä poraus-teknologiaa kivistä, tähden muodossa. Pylväät olleet syvyyksissä tuhansia vuosia.

  http://www.volda.org/star/plassen.jpg

  Ja täs artikkeli asiasta.

  http://www.volda.org/star/english.php

 • Höpönpöpö sanoo:

  Niin tyypillistä: ”…kuulut sellasii septikkoihin, joille ei kelpaa minkäänlaiset ”todisteet”…” ja heti perään: ”Mitä todistettu, ei yhtikäs mitään, luuletko tosissas, että mä uskon kaikkee mitä nykyargeologia/tiede sepittää, Never!” sekä: ”…kerron omia mielipiteitäni tääl, ja mä en välitä todisteista…” 😀 I rest my case.

  Ja lopuksi: ”Ennen pitkään sä kyllästyt väittelee mun kanssa, kun itekkin alat ymmärtää, että se ei tule johtaa mihinkään.”

  En ensinnäkään pidä harrastamaasi jankkaamista ilman minkäänmoisia perusteluja väittelynä, vaan ainoastaan pelokkaan uskovaisen yrityksenä torjua päivänselvät todisteet. Toki olen myös havainnut, ettei kaltaistesi päätä pysty millään todisteilla kääntämään. Kommentoin vain osoittaakseni argumentointisi onttouden, mikä tuskin muiltakaan sisälukutaitoisilta jää huomaamatta.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Pelokkaan uskovaisen? Hahaa, mainio jäbä olet, sinä se pelokas olet. ”Päivänselvät todisteet”, yeah. Ajattelet asioita miten haluat ja pidät todisteita asioita samal taval. Millasia todisteita sulla muka on, ei mitään, johan tiedepiirien todisteetkin eroaa toisistaan aika lailla, ja kovia väittelyitä mistäkin asioista. ”ettei kaltaistesi päätä pysty millään todisteilla kääntämään” – Susta tulee mieleen nää Jeesus/Jumala-uskovaiset, jotka pitävät todisteita itsestäänselvyytenä, kääntäen miljoonien ihmisten päät mukamas todisteilla, mutta samal yrittäen debunkkaa alienit , mut et juuri eroa niistä millään tavalla. Yhtä lailla sun argumenttisi ovat onttoja, elät itse omassa mielikuvitusmaailmassa luullen omia todisteita todisteina.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Jee-jee. 🙂 Jokos aloitit sen kolmen päivän ryyppyputkesi? Lisää vaan alkoholi-nimistä liuotinta ja keskushermostomyrkkyä niin tajuntasi laajenee… eiku.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Katos, et keksinyt parempaa taas, vaa pelkästää mussuttamista. Katos poikaa, ei dokaile ollenkaa, onko elämässä tapahtunut kenties todella pahaa, kun alkoholi-liuottimet eivät maistu? Ja tajuntasi oli laajentunut…eiku..Kyl sun kaltaiset on nähty, pelokkaita suorastaan huumeista ja alkomaholeista,. Saat omaas hermostoosi huumetta nauttien pelkästää trollaamisesta ja aukomisesta, ei muuta.

  Älä huolehdi, ei mun dokaamiset heikennä pään aukomista sulle, mitä se saattais heikentää itselles. Mutta on vähän liian aikaista dokaamiseen 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, eipä tuon tason argumentointia juuri enää heikentää voinekaan. Huumeet ja jopa pienissä määrin alkoholikin maistuvat toki itsellenikin, mutta vältän humalahakuisuutta, koska alkoholin taannuttavat vaikutukset ajattelu- ja ongelmanratkaisukykyyn on selkeästi todistettu.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Höpönpöpö: Aijaa, toiset tekee/kykenee paremmin juttuloihin näissä huume/alkoholi-vaikutuksis, tekevät suorastaan erilaista taidettakin. Ihmiset erilaisii, toiset ovat heikkoja, toiset ei.

 • TheWonderer sanoo:

  Haluaisin sanoa noista muinaisista suurista rakennelmista (kuten Göbkeli Tepe) sen että omasta mielestäni monet ns.virallisten tahojen väitteet niiden rakentamisesta ovat monesti ontuvia.

  Sanokaa mitä sanotte, mutta en vaan jaksa uskoa että muinaisen Egyptin pyramidien ym. kaltaiset rakennelmat tehtiin ”kivi ja keppi”-periaatteella. Saatanhan olla toki väärässäkin, kun en mikään asiantuntija ole, kuten ei taida olla kukaan muukaan. Vai onko joku kirjoittelijoista saanut arkeologian tai rakentamisen koulutuksen tai tuntee erilaiset kivilajit ja niiden lujuuden hyvin? Usein tälläisessä nettikirjoittelussa unohdetaan täysin se että kuinka haastavaa muinaisten rakennelmien rakennusmetodien tutkinta on. Eikä asiaa opi jos katselee vapaa-ajallaan muutaman ilmaisen dokumentin netistä!

  Historiantutkimuksessa saadaan jatkuvasti uutta tietoa löytöjen myötä. Historiantutkimus ei ole koskaan ”valmista” vaan muuttuu aina. Ja jos mennään historiassa tuhansia vuosia taaksepäin, niin käyvät luotettavat lähteet erittäin harvinaisiksi. Puhumattakaan siitä jos tutkitaan yli 10000 vuotta sitten tapahtuneita asioita! Voi hyvin olla että tietomme muinaishistoriasta on täysin virheellistä ja jossain vaiheessa voidaan tehdä löytö joka mullistaa ihan kaiken. Ei voida tietää varmasti.

  Itse pidän mahdollisena sitä että Maapallolla on voinut ennen ihmistä olla ollut jokin toinen älyllinen sivilisaatio, mikä on sitten kadonnut. Koska jos vaikka 10 miljoonaa vuotta sitten täällä oli jokin älyltään ihmisen tasoinen sivilisaatio mikä sittemmin hävisi, niin ei siitä olisi nykyään oikeastaan mitään jäljellä.

  Sinänsä tuollaisen muinaisen sivilisaation olemassaolo ei rikkoisi mitään luonnonlakeja ja jopa se on mahdollista että kyseinen sivilisaatio kehittyi niinkin pitkälle että jätti maapallon (esim. muuttuvan ilmaston ja luonnonkatastrofien vuoksi) ja suuntasi avaruuteen. Ei ole ehkä todennäköisin mahdollinen juttu, mutta mahdollinen kuitenkin. Itseä kiinnostavat tälläiset mahdollisuudet, mutta mikään ”uskova” en ole. En ole liioin mikään ääriskeptikkokaan, joka tyrmää kaikki ”virallisen totuuden” ulkopuolelle sijoittuvat väitteet. Pyrin olemaan neutraali.

 • TheWonderer sanoo:

  Skeptikoissa ärsyttää hiukan se että heistä saa sellaisen vaikutelman että he kuvittelevat tietävänsä kaiken koska osaavat pienen palan nykytiedettä. Ja kun joku ei sitten sovi heidän tietoihinsa, niin on se heti ”huuhaata”. Niin jää monet mahdollisesti vallankumoukselliset ja hienot ideat syrjään. Mitään ei pitäisi tuomita tuosta noin hömpäksi. Asioita pitää tutkia ja se vie aikaa, minkä vuoksi vain harvat ovat tutkijoita. Enemmistö on maallikoita joiden mielipiteet ovat subjektiivisia.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Emme todellakaan tiedä tarkalleen miten pyramidit, Stone Henge tai vaikkapa Göbekli Tepe on aikoinaan rakennettu, mutta tiedämme niiden rakentamisen olleen mahdollista ilman Maan ulkopuolista apua. Mikään todistusaineisto ei myöskään viittaa avaruusolennoilta saatuun apuun. Ajatusleikki on toki mielikuvitusta kiihottava ja olisin itsekin enemmän kuin innoissani jos löytyisi viitteitä moisesta. En kuitenkaan ymmärrä miksi se vaihtoehto, että esivanhempamme olisivat omatoimisesti kyenneet näihin tekoihin on kuin punainen vaate uskovaisille.

  Olen itsekin usein skeptinen ns. ’viralliselle totuudelle’, esimerkkeinä vaikkapa huumeiden vastainen sota tai jatkuvan kasvun talouspolitiikka, mutta toistaiseksi minkään paranormaaliuden pariin laskettava ei tolkuttomasta tutkimustiedosta huolimatta ole osoittautunut kuin huuhaaksi.

 • Ogeli sanoo:

  Kuolemantuoja, enpä juuri tuosta ole kuullut, mutta noita uutisia näköjään putkahtelee koko ajan. Graham Hancockin Facebook-sivua on hyvä seurailla: https://www.facebook.com/Author.GrahamHancock?hc_location=stream

 • Höpönpöpö sanoo:

  Uskiksissa ärsyttää mm. se, että kun artikkelin aiheena on vaikkapa Vatikaanin salatut yhteydet avaruusolentoihin, aletaan argumenttien loppuessa siirtämään keskustelua aivan muille raiteille. Ja tietenkin se, että nykytiede näyttäytyy heille selkeästi täysin käsittämättömänä…

 • TheWonderer sanoo:

  Avaruusolento-teoria on kyllä omasta mielestänikin erittäin korkealentoinen, epätodennäköinen ja vailla uskottavia todisteita.

  Liian monet asiat sijoitetaan mielestäni nykyään paranormaalin kategoriaan. Itselle tulee monesti se vaikutelma että jos jokin asia on vähääkään ristiriidassa valtavirtatieteen silmissä, niin julistetaan se (monesti skeptikkojen taholta) ”paranormaaliksi”. Ja koska paranormaali = huuhaa, niin eipä asiaa täydy sitten enempää tutkiakaan. Sen vuoksi skeptikot syyllistyvät monesti samaan kuin ne uskovat joita he parjaavat, eli siis umpimielisyyteen ja omien näkemysten kritiikin täydelliseen puuttumiseen.

 • TheWonderer sanoo:

  Ja Graham Hancock on yksi esimerkki siitä kuinka jokin henkilö on valtavirran taholta ajettu täysin marginaaliin ja mustamaalattu joksikin sekopääksi, jonka juttuja ei pidä eikä saa (kielletty TED-puhe) kuunnella. Itse olen tutustunut jonkin verran Hancockin juttuihin ja mielestäni hänellä on paljon kiinnostavia ideoita joissa voi olla jotain perääkin.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hmmm… Antaisitko, TheWonderer, esimerkin tieteenalasta, joka on skeptikkojen toimesta julistettu paranormaaliksi, vaikkei se sitä selkeästi ole?

 • Ogeli sanoo:

  John Anthony Westin haastattelu Joe Roganin ohjelmassa on myös todella erinomainen: http://www.youtube.com/watch?v=FeBSblZHDyw&list=WLC7D064A2486ADBB0

  West on egyptologisti ja tietää paljon, paljon enemmän kuin moni muu Egyptistä. Hänetkin on useasti yritetty ”debunkata”, vaan turhaan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Lisäisin vielä, että skeptikot ja tutkijat ovat usein hyvin avoimia myös mielikuvituksillisille ideoille, esimerkkinä vaikkapa Jules Vernen seikkailukirjat, joiden ideoita on myöhemmin hyödynnetty tutkimuksissa. Tämä ei kuitenkaan tee Vernestä mitään profeettaa tai tiedemiestä.

 • Ogeli sanoo:

  Skeptisyyttä kuten ateismia/agnostiuttakin on eri asteita.

 • TheWonderer sanoo:

  No otanpa esimerkiksi vaikka ns. vaihtoehtoiset terveydenhoitomenetelmät. Useat ihmiset saavat niistä apua ja helpotusta elämiinsä (tunnen itsekin useita), mutta silti skeptikot haluaisivat lähestulkoon kieltää ne lailla kun ovat niin pahaa ”huuhaata”…

  Ja sitten on psykedeelliset aineet ja niiden käyttö esim. mielenterveysongelmien hoidossa. Niiden hyödystä on todisteita, mutta silti monet skeptikot vertaavat aineita heroiiniin ja muihin tappaviin huumeisiin, vailla oikeita perusteita.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ateismi ja agnostius ovat aivan eri asia. En oikein ymmärrä miten joku voisi olla ’ihan pikkasen ateisti’. 🙂

  Vaihtoehtoiset terveydenhoitomenetelmät on varsin laaja ja alati laajeneva kokonaisuus, josta löytyy paljon huuhaata ja jonkin verran syvempää tutkimusta odottavia juttuja.

  Huumeiden vaikutukset eivät käsittääkseni kuulu paranormauliuden kastiin ja niiden käyttöä virallisessa hoidossa tutkitaan kyllä. Valitettavasti jenkkien lanseeraama Huumeiden vastainen sota jarruttaa toki tutkimustyötä tolkuttomasti, mutta eiköhän tässäkin jo ole suunta kohti parempaa.

 • Ogeli sanoo:

  Joku voi vaan olla paljon epävarmempi uskostaan. Jonkun vahva usko on taas se, että millään ei ole mitään tarkoitusta ja ettei Luojaa ole. 🙂

  Jenkkien sota huumeita vastaan on pikemminkin sota tietoisuutta vastaan, kuten Hancock sen kiteyttää. http://www.youtube.com/watch?v=21zidDPO_XM

 • Jackie sanoo:

  Ogeli sanoo, Jeesus tulee ota koppi.

  Höpönpöpö sanoo, Jeesus tulee sitte ku miun silmät näkee että se tulee.

  Samaa energiaa suoltamassa eri p**kaa, jee. Totuus on kummiski se että jos laavulla istuessa raapii kasseja ni hyvi todennäkösesti haistelee kättää. Siinä voi sitte miettii missä kohtaa ite matkaa, hyvin mielenkiintosta. Tai sitte jos on meditoinu muutaman tunnin raakaravinto kuurin ollessa käynnissä ja jostai syystä nousee ylös kesken kaiken ja menee seisoskelemaan ikkuna eteen ja saa idean kaivaa vanhat kunnon hokkarit mailat ja kiekot varastosta esille, laittaa ne eteisee, ni seuraavana päivänä kaveri kutsuu ensimmäistä kertaa ikinä jäähallille pelailee, se se on mielenkiintosta. Mut rypekää työ vaa siellä mudassa alkoholin, kannabiksen, epäterveellise ruokavalion takia sekä liikunnan sekä meditaation puutte takia nii kaua ku se sielunne polulle kuuluu.

  I f**cking rest my case 4ever. Bye Bye.

 • Ogeli sanoo:

  Jackie, en ole puhunut Jeesuksen tulemisesta mitään. Kristustietoisuuden tuleminen on sitten aivan eri asia. 🙂

 • Kuolemantuoja sanoo:

  ”Sinänsä tuollaisen muinaisen sivilisaation olemassaolo ei rikkoisi mitään luonnonlakeja ja jopa se on mahdollista että kyseinen sivilisaatio kehittyi niinkin pitkälle että jätti maapallon (esim. muuttuvan ilmaston ja luonnonkatastrofien vuoksi) ja suuntasi avaruuteen”.

  The Wonderer: Saatat olla hyvinki oikealla jäljillä asiassa. Löytyy niin paljon erilaisia todisteita (riippuu mitä hyväksyy todisteeks) siitä, että muinaiset siviilisaatiot olivat kehittyneitä monessa eri asiassa. Tarinoita löytyy vaikka mitä muinaisista ihmisistä, että kehittyivät (tai saivat tiedon jumalilta, vaihtoehtoi löytyy) ja suuntasivat tähtiin, joukoissa tai muiden ”jumalien” mukana, ja osa jäivät maahan, vaikka mitä. Mikä on huuhaata ja mikä ei, sitä tuskin tullaa tietämään vuosiin tai meidän sukupolven aikana.

 • Wespa sanoo:

  ”Tässä artikkelissa on kuitenkin kyse muka Vatikaanissa säilytettävistä avaruusolioiden kalloista”

  Ei ole, kyse on aivan muusta. Artikkelissa ei ole kalloista mainittu sanallakaan.

  Salaisuuksilla viitataan lähinnä entisaikoina poltettuihin kerettiläiseen kirjallisuuteen joka koskee mahdollisesti mm. avaruusolentojen olemassaoloa. Noina aikoina kaikki kirkon kantaa vastoin oleva ja Jumalan olemassaolon vähänkin kyseenalaistava kirjallisuus poltettiin rovioilla, muutaman noidan kera. Osa kirjoituksista kuitenkin piilotettiin Vatikaanin salaiseen kirjastoon. 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Wespa: ”Ei ole, kyse on aivan muusta. Artikkelissa ei ole kalloista mainittu sanallakaan.”

  Jos vilkaisisit artikkeliin liittämäsi videon saattaisit huomata, että siinä puhuttiin mm. Vatikaaniin kätketyistä kalloista. Naurettavaksi menee jo moinen urpoilu…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mitenkäs, Wespa, tällä kertaa selität suorastaan valheellisen otsikoinnin?

 • Jaa*a sanoo:

  Tuo perusajatus voi olla totta mutta VATIKAANI ja katolinen kirkko on valehdellut ja murhannut, kiduttanut,polttanut viattomia ihmisiä niiiin paljon vuosisatojen ajan että edes paranormaaliplogin ei pitäisi mainostaa kyseistä instituutiota.Toivon ja uskon että katollinen kirkko tuhotuu seuraavan 20 vuoden aikana ja paavien ja heidän mafia valta saa viimein lopun.Minua oksettaa heidän jeesustelunsa ja en ymmärrä että maailmassa on vielä 2000- luvulla tämän kaltaisia insituutioita ja ihmisten mielien hallitsijoita joiden perimmäinen tarkoitus on kerätä valtaa ja mammonaa ja samalla jeesustella.

  -Jostain syystä vihaan heitä-

 • Ogeli sanoo:

  ”Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering.”

  – Yoda

 • Höpönpöpö sanoo:

  ”…suffering leads to art and art can save your life.”
  – Höpönpöpö

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Who cares, eletään ja kuollaan. Ketä kiinnostaa viha rakkaus, + muut hömpät asiat. Me ollaa mitä me ollaan.

 • Jacke sanoo:

  Itse olen kirjoitellut yli vuosi sitten Vatikaanista ja maan ulkopuolisesta älystä.

 • Ogeli sanoo:

  Koska ihmiset haluavat elää unessa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Karhu IV: ”Monethan kuninkaat ja poliittiset johtajat ovat jo myöntäneet ufojen olemassa olon. Miksi sitä ei olla otettu esiin?”

  Onhan se otettu esiin, miten muuten tietäisit asiasta? Mutta UFO-havainnot eivät ole todisteita avaruusolennoista.

 • kuukeli sanoo:

  höpönpöppö on tuo iän ikuinen aivokuollut joka ei osaa erottaa vaikeasti havaittavia asioita alkuunkaan, sillä hänen päänsä on sumentunut eikä täten kykene yhdistelemään lähes slekeitä asioita
  ei se koskaan ole oppinut viakka todisteet ovat hänen silmiensä alla

  inttää vastaan joka asiassa lähes aina pitää omasta suppeasta ajatuksesta kiinni.

  Sellainen luupaa hän on

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tämä selvä. 🙂

 • JambaB sanoo:

  Entäpäs jos ”alienit” eivät olekkaan vieraita toiselta planeetalta vaan demoneita sun muita räyhähenkiä josta raamattukin on jo puhunut.

  Loppu alkojen alkaessa vai totuus on se joka pelastaa ja ne jotka uskovat valheen ovat tuomittuja

 • Karhu IV sanoo:

  ”Karhu IV sanoo:
  joulukuu 6, 2013 klo 15:03
  Monethan kuninkaat ja poliittiset johtajat ovat jo myöntäneet ufojen olemassa olon. Miksi sitä ei olla otettu esiin?”

  Joku s**tanan foliohattupeIIe kirjoitellut minun nimimerkillä. Tällaista porukkaa nämä idiootit on. Uskokaa ja ostakaa ja tuhlatkaa, aivan sama. Wespa saisit tehdä tänne nimimerkkien rekisteröinnin.

 • Wespa sanoo:

  Toisten nimimerkkien käyttämisestä tulee suoraan määrittämättömäksi ajaksi bannit, olkoon tämä varoituksena myös Karhu IV:lle.

  Tämän kaltaisesta toiminnasta saa ja pitää aina ilmoittaa ylläpidolle.

 • Wespa sanoo:

  ”Jos vilkaisisit artikkeliin liittämäsi videon saattaisit huomata, että siinä puhuttiin mm. Vatikaaniin kätketyistä kalloista. ”

  Kyllä, videolla käsitellään paljonkin Vatikaania. Artikkelissa käsiteltiin Vatikaania muutamain ravisuttavin pääpointein, miksi juuri kalloista halusit keskustella?

  ”Mitenkäs, Wespa, tällä kertaa selität suorastaan valheellisen otsikoinnin?”

  Otsikointi on lyhykäinen tiivistelmä itse artikkelista, muutamin ravisuttavin pääpointein. Viivan voisi tosin korvata vaikka kaksoispisteellä, mutta silloin pitäisi ottaa sana ”ufot” pois tuosta välistä asian selkeyttämiseksi. Ehkä käytän sinua jatkossa otsikointiavustajana. Miten itse otsikoisit artikkelin?

  Kannattaa lukea myös tämä, niin saattanee aueta hieman lisää Vatikaanin toiminnasta yms: http://epookkiblogi.blogspot.fi/2012/11/pilasiko-paavi-joulun.html

 • Höpönpöpö sanoo:

  Lauseelle ’Avaruusolentojen vierailut todellisia’ ei löydy niin artikkelista kuin videostakaan mitään perusteita vaikka vaihtaisit välimerkit mihin tahansa.

  Miksi kalloista ei pitäisi keskustella ihan siinä kuin muustakin artikkeliin pohjautuvasta? Mielestäni väite kalloista oli hyvin mielenkiintoinen enkä oikein ymmärrä miksi uhvouskovaiset ohittavat näin merkittävät väitteet olankohautuksella? Ettekö itsekään usko moiseen? Miksi muu materiaali samalla videolla sitten olisi mielenkiintoisempaa?

  Ja olen, Wespa, jo useasti ennenkin osoittanut sinulle miten ja mistä voisit opiskella edes toimitustyön alkeet, mutta eipä näytä itsensäkehittäminen kiinnostaa…

 • dumdidumdum sanoo:

  nyyh ja ennakko moderointi paalla! 😀

  Maksa veros! 😀

 • Entity sanoo:

  Kappas, Höpönpöpö on taas lauteilla.

  Miksi kaikki paranormaali pitää niputtaa yhteen? Jos jokin on huuhaata, ei se kumoa jonkin muun todellisuutta. Esimerkiksi itse puuhastelen vaihtoehtohoitojen parissa. Niitä tutkiessa saa olla suodattimet mukana, koska toimiviakin juttuja opetetaan väärin ja esimerkiksi akupunktiota ovat ”tutkineet” ihmiset, joilla on kyllä tutkijan koulutus, muttei akupunktiohoitajan koulutusta ja yllättäen ovat todenneet ettei tekemänsä akupunktio toimi.

  Vatikaanin heiniä on ollut koko sen historian ajan todellisuuden tulkitseminen ihmisille. Miksi siellä ei olisi kanta valmiina sitäkin varten kun maapallon ulkopuolelta joskus löytyy elämää. Mutta että olisi salattu historia jota piilotellaan, siihen en usko. Pidän todennäköisempänä sitä että on esihistoria, josta ei vain tiedetä mitään. Maailma oli ennen suurempi, jossain on vooitu tuntea metallien käyttö, vaikka varsinaista ”kautta” ei olisi ollutkaan. Olen nähnyt omin silmin 3000 vuotta sitten Kiinassa valetun varsiousen laukaisumekanismin, joka oli varmaankin edelleen käyttökuntoinen ja jonka tasoiseen metallityöhön on Euroopassa pystytty vasta muutaman sadan vuoden ajan. Antiikin kreikkalaisten ymmärrys mekaniikasta ja fysiikasta oli pienissä piireissä hyvin edistynyttä. Ilman pimeää keskiaikaa saattaisimme elää hyvin erilaisessa maailmassa, sillä kirkon vallan alla hylättiin tuhat vuotta tutkimusta ja unohdettiin paljon.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  ”Mutta että olisi salattu historia jota piilotellaan, siihen en usko. Pidän todennäköisempänä sitä että on esihistoria, josta ei vain tiedetä mitään”.

  Kyllä Vatikaani/Uskonnot salaavat moniakin historiallisia asioita, kuten jotkut raamatulliset henkilöt jotka eivät ole koskaan edes ollut olemassa. Mutta silti annetaa uskontolaisille ymmärtää, että ovat olleet. Ja miten näiden raamatullisien henkilöiden tarinat, yms. on otettu viel vanhemmista uskonnoista/kulttuureista omakseen muokaten niitä uskovattaviks ihmisille.

 • Ogeli sanoo:

  Kun lähteee tarpeeksi pitkälle tutkimaan historiaa kuten Graham Hancock on tehnyt niin selviää hyvin helposti, että moni varhainen kulttuuri ympäri maailmaa on puhunut samoista eri nimillä. Eikä se voi olla enää sattumaa, että pyramideja on rakenettu ympäri maailmaa ja koko ajan veden alta löytyy rakennelmia. On puhuttu ”jumalien” saapumisesta, vedenpaisumuksesta, kolmen päivän pimeydestä, maan napojen vaihtumisesta, asteroidien ja meteoriittien saapumisesta… Muinaisista kehittyneistä teknologioista ja lentävistä aluksista.

  Moni ihminen ei vaan omaa kiinostusta tarpeeksi ja eivät vaivaudu ottamaan selvää todellisesta historiasta. Älkää uskoko virallisia tahoja vaan tutkikaa syvällisesti asioita ja sitten uskokaa itseänne!

  http://www.youtube.com/watch?v=X4k8pdJ2so4&hd=1

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Sä kun olet antanut ymmärtää, että olet jonkun sortin karttafanaatikko, nii oletko nähnyt kivapaasia, jossa on muinainen ”kartta”. Alkaa kohdasta 22:52. Muutenki videolla puhuva Klaus Dona kertoo pyramidien yhteydestä ympäri maailman. On siel pari outoo juttuu kyl, mut kandee kattoo koko video.

  http://www.youtube.com/watch?v=zs2bQHpy7uk

  Ja sitten Etelä-Afrikasta (puhutaan myös tossa Donan videolla) löydetty maailman vanhin toistaiseks oleva metropolis. Ja sieltäkin on löydetty 3 kumpua ja osa tutkijoista pitää niitä pyramideina. Ei pidä unohtaa 3 pyramidin linkkiä mm. Egyptissä ja Bosniassa, kun jotkut pitävät niitä paljon vanhempina mitä anetaan ymmärtää.

  http://www.viewzone.com/adamscalendar.html

 • Ogeli sanoo:

  Heh, no en minä mikään varsinainen karttafanaatikko ole. Osa niistä sattuu vaan olemaan hyvin kiehtovia. Klaus Dona on tuttu hemmo, täälläkin on tainnut olla hänen videoitaan. 🙂

  Tässä hän puhuu Bosnian pyramideista:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=t5PlEJ0B5O4#t=2804

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli: ”Eikä se voi olla enää sattumaa, että pyramideja on rakenettu ympäri maailmaa…”

  Jos halusi pyramidien rakkennusaikoihin rakennuttaa mahdollisimman korkean ja siten kunnioitusta herättävän rakennelman niin mikäköhän olisi ollut järkevin muoto rakennelmalle? Aivan – jonkinsortin pyramidi.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Jos halusi pyramidien rakkennusaikoihin rakennuttaa mahdollisimman korkean ja siten kunnioitusta herättävän rakennelman niin mikäköhän olisi ollut järkevin muoto rakennelmalle? Aivan – jonkinsortin pyramidi.”

  Pari tuhatta vuotta eteenpäin tästä hetkestä joku ihmettelee miksi joskus kauan sitten jokin muinainen kulttuuri rakensi pilvenpiirtäjiä…

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö,

  Ehdottomasti pyramidien yksi tarkoitus on ollut herättää kunnioitusta, mutta se on vain pintapuolinen tarkoitus. Koska ympäri maailmaa ”eri” kulttuurit osasivat rakentaa pyramideja niin se tarkoittaa, että joku tai jotkut opettivat heitä rakentamaan niitä ja syystä. Nykyään ne ovat haamuja siihen verrattuna mitä ne aikoinaan olivat, mutta silti ne ovat kestäneet vuosituhansia. Voikohan samaa sanoa ihmisten tekemistä pilvenpiirtäjistä? Tuskin kestävät niin kauaa rappeutumatta täysin.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Kun katoin ton Ogelin näyttämän videon mm. pyramideista, jossa Graham höpisee. Khufu ei todellakaan rakentanut isoa pyramidia. Graham antoi hyvän pointin mm. siitä, että jos Khufu rakensi pyramidin, nii löytyisi enemmän nimmareit Khufusta pyramidin sisält, kertoen tarinaa hänestä. Kuten jossain muissa pyramideista löytyy pajon tarinoita faraoista jotka rakensivat pyramidit. Mutta löytyy vain YSKI nimmari sisält Khufusta, ja tätä mm. jotkut egyptologit pitävät todisteena sitä, että hän rakensi pyramidin. Pah. Muutenki Khufusta löytyy hyvin vähän tietoa viitaten pyramideihin, tai jopa hänen olemasolostaan.

  Ottaen huomioon myös eroosion pyramideista/sfinksistä ja niiden kivistä, nii Khufu tai muutkaan vanhemman dynastian ajalta olevista faraoista eivät olleet pyramidien ja sfinksin takana, koska ovat paljon vanhempaa tekoa, juuri eroosion takia mm. Kuten Graham sanoi +10000 vuotta vanhoi. Joidenkin tutkijoiden mukaan jopa vanhempia. Egyptologit luulevat, että pyrtsit ovat rakennettu noin +/- 2700 eaa, vaikka monet geologit/argeologit ja jotkut egyptologit pitävät niitä paljon vanhempina. Mitä helv egyptologit tietävät kivien iästä. Myös jotkut argeologit käyttävät astrologiaa tutkiessaan asioiden ikää, ja myös tässä tapauksessa Gizan pyramidien ikä ei täsmää. On löydetty dataa muinaisista tutkimusmatkailijoista ja muinaisil egyptiläisil ei ole mitään hajua kuka rakensi pyramidit ja milloin. Ja eihän Gizan pyramidit todellakaan ole mitään hautapaikkoi, kun jotkut väittää, myös Graham puhui Ogelin videolla asiasta. Tässä artikkeli asiasta:

  One thing we know for sure is that they are not burial tombs for the Pharaohs. The Valley of the Kings is where the Pharaohs are buried and the Queens are buried in the Valley of the Queens. The Egyptians were very good at keeping records, but there are no records whatsoever, nothing in the Egyptian world period on the subject of pyramids. Nothing. No mention, no pictures, no drawings. Now we also know that some of the most ancient explorers that went in to Egypt said that the ancient Egyptian people they met told them that they had no idea in the world where those pyramids came from. They were there before the ancient Egyptians settled there. So who built the pyramids?

  Gizan pyramidit tulee pysymään mysteereinä (kuten monet tukijat pitävät), miten ne rakennettiin, kuka ne rakensi ja milloin rakennettiin. + Sama asia myös joidenki muiden vanhojen pyrtsien suhteen ympäri maailman.

 • Ogeli sanoo:

  Heh, lähetit viestisi klo 13.33 Kuolemantuoja.

  Vaikka mitään merkittävää muutosta ei yhdessä yössä tapahtunutkaan niin olemme silti uuden ajan kynnyksellä ja vanha sykli on loppumaisillaan. Paljon on näitä Hancockin kaltaisia pioneereja, jotka ovat luomassa tilaa uudenlaiselle inspiroivalla ajattelutavalle joka on sekä tieteellistä, että avarakatseista. Voimme vain odottaa entistä enemmän uusia hienoja asioita sekä mullistuksia vaikka voi ollla, että joudumme kollektiivisesti vuodattamaan hieman verta, hikeä ja kyyneliä ennen sitä.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Onkos tossa mun kellonajas jotain mystistä kenties 😉 Naur.

  Aika näyttää mitä tapahtuu, jos tapahtuu.

 • Ogeli sanoo:

  Kai tiedät numerosynkronisiteetit? 😉

  ”333, 3333 – This sign indicates that your Spirit Guides agree with your thoughts and feelings and could be interpreted as a Cosmic ’Yes!’ to questions you have asked or ideas you may have.”

  http://www.spiritual-path.com/numerology.htm

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: On sitä tullut tutkittuu vaikka mitä, numerologiaa, yms. Vuosii kyl numero 13 (+ pari muutakin numeroo/sarjaa, + seuraa vieläkin) on seurannut mua kaikkialle minne meninki, se oli nuoruudessa lähes pakkomielle mulle, kun outoja asioita tapahtui 😀 Mut emmä enää usko noihin asioihin.

 • Markus K sanoo:

  Kuolemantuoja tuossa jo mainitsikin Gaham Hancockin. Itse asiassa hänen läpimurto teos Fingerprints of Gods kertoo hienosti monista antiikin mysteereistä yms. Suosittelen! Hämmästyttää hieman vain, ettei näitä ja monia muitakin kirjoja ole käänetty suomeksi!!? Selitykset Pyramidien olleen joskus ”hautoja” tms ovat jo pöyristyttävän typeriä nykytiedon valossa…

 • Tuhansia vuosia sitten ennustettu Nephilim paluu on aivan oven takana. Aivan pian miljoonat ihmiset katoavat, joka avaa hengellisen oven näille muukalaisille.

  http://ennustuksia.com/2013/05/25/nephilim-paluu/

 • Ogeli sanoo:

  Markus K,

  Jeps, sääli ettei ole Hancockin kirjoja käännetty suomeksi. Fingerprints of The Gods on mahtavaa luettavaa, mutta välillä termistö menee minullekin vähän liian vaikeaksi ja saatan joutua pitämään sanakirjaa lähellä. Luulisi, että kuitenkin hyvin moni olisi noita kiinnostunut lukemaan eivätkä hänen kirjansa suotta ole bestsellereitä maailmalla.

 • Ben Caca sanoo:

  ”Lähikuukausina Vatikaanin teologian jäsen -ja paavin sisäpiiriin kuuluva Monsignor Corrado Balducci on tullut julki ja kertonut, että avaruusolentokontaktit ovat todellinen ilmiö. Balducci on tuonut asiaa julki mm. Italian televisiossa ja korostaa, että avaruusolentokontaktit eivät ole demonisia, eivätkä psykologisen vajaavaisuuden tai hallusinaatioiden aiheuttamia, ilmiötä pitäisi tutkia enemmän – hän jatkaa.” Balducci kuoli 2008 😀

 • Hullberto sanoo:

  Ehkä Balducci tutki asiaa ennen kuolemaa muiden pappien kans. Ja nyt asioita hänen näkökulmastaan tullut julki jälkeenpäin. On ennen Balduccin kuolemaa 2008 tullut muutakin asiaa Vatikaanista.
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/popes-astronomer-insists-alien-life-would-be-part-of-gods-creation-828303.html

 • Wespa sanoo:

  Artikkeliin oli jäänyt pieni kämmi tuon ajankohdan suhteen, mutta nyt asia on korjattu. Kiitos huomautuksesta. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot