ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Jo ainakin 6 observatoriota suljettu salaperäisistä syistä

FBI sulki aikaisemmin USA:n osavaltiossa New Meksikossa, Aurinkoa tarkkailevan observatorion.

USA:ssa jopa uutiskanavat alkoivat tutkimaan juttua, mutta FBI ei suostunut antamaan mitään syytä sulkemiselle. Myös observatorion henkilökunta on ihmeissään.

observatorioita-suljettu-ciasalaisuudet

FBI:lla ja CIA:lla on tapana käyttää syynä Kansallista Turvallisuutta (National Security) tällaisille tapauksille. Kyseessä on oikeasti enemmän heidän oman intressinsä.

Kyseiset jaostot ovat jo kauan toimineet salaillakseen mm. avaruuden ulkopuolisen elämän todellisuutta. Observatorioiden tarkoitushan on tarkkailla avaruutta ja siellä tapahtuvia asioita. Sulkemisen syy on selvästi se, että observatorioiden työntekijät ovat havainneet (tai olivat havannoimassa) jotain, mitä heidän ei olisi pitänyt havannoida. Tämähän on tietenkin kauan salassa pidetty avaruuselämä, humanoidit, eli avaruustyypit.

Auringon läheisyydessä on hengannut useampikin avaruusalus. Kuviin on saatu kiekkomainen alus, sekä useamman objektin rykelmä.

Secureteam10 käsittee New Meksikon tapausta videollaan.

Nyt ainakin 6 eri observatoriota on pakoitettu sulkemaan toimintansa toistaiseksi.

Miksi avaruusolentojen todellisuutta sitten halutaan salailla? Disclosureprojektin vetäjä, ufotutkija Steven Greer kertoo, että syynä on avaruusalusten teknologia, ne eivät käytä öljyä. Kun ihmiskunnalle tulee tietoon avaruusmatkailun yksinkertainen ja saastuttamaton teknologia, se tulee mullistamaan koko matkailu- sekä energiateollisuuden. Suurten auto-omistajien osakkeet ovat vaarassa menettää arvonsa, juuri näiden osakkeet, jotka ovat samalla sijoittajina/osallisina autoteollisuudessa ihan tehtaista öljyntuotantoon, sekä osittain myös rahantuotannossa (Federal Reserve). Osa tästä ns. leikkipiiristä kuuluu myös CIA:n ja FBI:n, tai ainakin, heillä toimii näiden palkkaamia ihmisiä.

CIA:n, FBI:n, NSA:n ym. tarkoituksena on tarkkailu ja vakoilu, sekä tiettyjen asioiden salaaminen, näihin kuuluu mm. avaruusmatkailun teknologia, joka toimii heidän sekä heidän maksajien intressejä vastaan. Onneksi tällainen salailu ei voi kestää loputtomiin, useampi näissä toiminut henkilö on aikaisemmin jo vuotanut tietoja siitä miten avaruusolennot vierailevat täällä.

Observatorioiden sulkeminen, kertomatta syytä, on vain yksi tapa piilottaa näitä asioita, joista suuri osa ihmisistä jo tietää. Olkaa silmät ja korvat avoinna, maailma on ihmeellisempi paikka mitä luulette.

Meksikon lisäksi suljettuihin observatorioihin kuuluu mm. seuraavat. Huomioi, että kaikki observatoriot on suljettu samana päivänä!

  • AXIS 232D Network Dome – Kamera sijaitsee Sydneyssä Australiassa
  • SOAR observatorion kamerat/teleskooppi, joita pystyi seuraamaan myös netistä  – Tutkimusteleskooppi sijaitsee Chilessä
  • BRT Tenerife Teleskooppi + nettiyhteys/webcam – Sijaitsee Espanjassa
  • Mauna Kea observatorion Teleskooppi + nettiyhteys/webcam – Sijaitsee Hawaijissa Hilo yliopistolla
  • Kanada-Ranska-Hawaiji Teleskooppi + nettiyhteys/webcam – Sijaitsee Hawaijissa
  • JAT Observatorio ja nettiyhteys/webcam – Sijainti Fairless Hills, Pennsylvania

Edit: Kysehän oli siis New Meksikosta, eikä Meksikosta, kuten artikkelissa aikaisemmin luki. Kiitos korjauksesta Teemulle.

Lähteet: ufosightingshotspot.blogspot.com 1, ufosightingshotspot.blogspot.com 2, disclose.tvsecureteam10, secureteam10 2

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Jo ainakin 6 observatoriota suljettu salaperäisistä syistä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Andro sanoo:

    Planeetan kokoisia aluksia on nähty jo aiemminkin nettisivuilla.Olisiko jotain tällaista kun paniikissa sulkevat observatorioita. Alukset tankkaavat energiaa suoraan auringostamme.

  • Andro sanoo:

    Siinä alkaa Capalin poppoo olla lievästi sanoen paniikissa. Videota en siis katsonut ja kommenttini tulee aiempien aurinkoamme lähellä olevien ”tuntemattomien kohteiden perusteella” siinä on kohtuullisen lämmintä aivan auringon vieressä.

  • Markus K sanoo:

    https://youtu.be/9tLlaNc39gM
    Tuossa on aiheesta lisää

  • Markus K sanoo:

    https://youtu.be/dnDJZobWJGk
    Tässä myös lisää aiheesta..

  • Andro sanoo:

    Ihan intuitiivisesti vastasin tuossa edellä ja siltähän tuo nyt näyttäisi että näitä suuria jopa planeetan kokoisia aluksia on ollut taas aurinkomme lähellä useampia ilmeisesti. Jotenkin käsitämätön tuo FBI:n väliintulo koska aina jossainpäin tätä planeettaa joku kuitenkin näitä kuvaa ja laittaa ne tuubiin myös. Tuo Sun Spot observatorio joka suljettiin on tekniikaltaan ilmeisesti aika ylivoimainen mitä Linda Moulton-Howe mainitsi videossaan. Myös paikallinen posti oli suljettu ettei kukaan pääsisi lähettämään mitään eteenpäin jos olisi saanut jotakin kuvattua. Näin ilmeisesti FBI on ajatellut sulkiessaan postitoimiston.

  • Arska sanoo:

    Kaiketi avaruudessa toimiva aurinkoamme jatkuvasti tarkkaileva SOHO avaruusteleskooppi vain erittäin uudet kuvat näytillä ja vanhat kuvat sitten varmaankin poistettu kiirusti.

    Viimeisimmät erittäin uudet SOHO-kuvat löytyy täältä: https://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html

  • Andro sanoo:

    Näin tuo on mennyt aiemminkin että kuvat poistetaan nopeasti. Nähtäväksi jää muuttuuko mikään jos tuo pitää paikkansa että Cabal on ollut sokea ja kuuro yli 2-viikkoa? Viittaan B.Fulfordin viestiin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto