FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Paul Hellyer: Yhdysvaltojen viranomaiset tavanneet avaruusolentoja

Kanadan entinen puolustusministeri Paul Hellyer

Kanadan entinen puolustusministeri Paul Hellyer

Avaruusolentojen olemassaolon totuus on yksi eniten varjelluista salaisuuksista. Kanadan entinen puolustusministeri Paul Hellyer kertoo videolla USA:n ufosalailusta.

Salaisuuksien verho avautui kun Hellyer oli yhteydessä USA:n ilmavoimien kenraaliin, joka kertoi Hellyerille mielenkiintoisia asioita.

USA:n viranomaiset ja avaruusolennot toisista tähtijärjestelmistä ovat tavanneet kasvokkain, Hellyer kertoo

Kenraali kertoi Hellyerille myös, että UFO:t ja niiden matkustajat ovat yhtä todellisia kuin päittemme yläpuolella lentävät lentokoneet.

Avaruusolentorotuja kerrotaan olevan monia erilaisia: osa on ulkomuodollisesti lähellä heinäsirkkoja, toiset ovat leffoistakin tuttuja lyhyitä harmaita olentoja, toiset pitempiä harmaita, osa taas muistuttaa niin paljon ihmistä, että ne voisivat kävellä kadulla ilman, että heitä tunnistettaisiin.

 

Katso video Hellyerin haastattelusta alta.

Avaruusporukat ovat todella paljon edellä meitä lääketieteessä, maataloudessa ja vieläkin teknologiassa, Hellyer jatkaa

Avaruusolentojen olemassaolon ja vierailujen todellisuudesta ovat avautuneet Paul Hellyerin lisäksi myös monet muut tahot joilla on yhteyksiä verhon taakse, avautujiin kuuluu mm. useampi USA:n astronautti. USA:n armeijalla kerrotaan olevan hallussaan paljon salaista teknologiaa, jota on kehitetty alas ammuttujen avaruusalusten pohjalta.

Avautujien ja tiedon määrä alkaa olemaan niin suuri, että ihmiset eivät vain voi enää sulkea silmiään. Vähääkään asioita tutkinut huomaa miten palapelin palat loksahtavat mainiosti yhteen, vaikka joukossa on disinformaatiotakin, niin näyttäisi siltä, että Maapallolla vierailevien avaruusolentojen todellisuus on totta.

Lähde: YouTube

Tykkäys ja jakotoiminnot:

81 kommenttia aiheeseen: Paul Hellyer: Yhdysvaltojen viranomaiset tavanneet avaruusolentoja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Akvinolainen sanoo:

  Eivät nämä ’avaruusporukat’ ole kuitenkaan vielä jakaneet teknologiaansa ihmisten käyttöön. Luulisi esim. maapallon ympäristöongelman liikuttavan heitäkin. Ovatko he jotain ’puolijumalia’, joita meidän asiat eivät kiinnosta. Viis heistä.

 • anzel sanoo:

  Akvinolainen. Ku sie näät muurahais pesän tie varres käytsie antaa niille lapioita ja kaivureita. ?

 • Jaahas sanoo:

  Se nyt vielä tästä puuttuisi, että antaisivat tälle häiriintyneelle planeetalle teknologiansa, jolla sotahullut voisivat viimeistään silloin pamauttaa tämän pallon atomeiksi.

  Luulisi maapallon ympäristöongelman liikuttavan niitä, jotka tuhoaa omia nurkkiaan. Ihmiskunnan on itse opittava. Ei lapsikaan opi varomaan, ellei sen anneta kompastua.

 • Jaahas sanoo:

  ”Akvinolainen. Ku sie näät muurahais pesän tie varres käytsie antaa niille lapioita ja kaivureita. ?”

  Tää oli hyvä. Juuri noin.

 • Silence sanoo:

  Taitaa maapallo näyttää kaatopaikalta, koska planeetan ympärillä on romupilvi. Meille pitäisi sitten antaa apuako =) Taitaa olla niin, että toiset eivät voi tuosta vain tulla auttamaan kaikessa – emmehän itse silloin kehity ja opi.

  Elokuvien fraasi: planeetan omaan kehitykseen ei saa puuttua.

 • Pestopasta sanoo:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Prime_Directive

  Näinhän se varmaan menee, tosielämässä… 🙂

 • TheWonderer sanoo:

  No kaikista puheistaan huolimatta ei tolla äijällä olla mitään konkreettisia todisteita. Katsoin sen videon missä tyyppi selitti jonkin USA:n hallituksen komitealle asiaansa ja siinäkin hän lähinnä vain siteerasi jonkun toisen tyypin kirjoittamaa kirjaa.

  Korkeasta poliittisesta asemastaan huolimatta ei ole kovinkaan uskottava todistaja kun ei ole esittää todisteita.

 • Wespa sanoo:

  >Salainen tapaaminen
  >Vaatii todisteita salaisesta tapaamisesta

  Ehkä on ihan tarkoituskin, että kyseisistä tapaamisista ei ole todisteita. Jos kyseiset tapaamiset on taltioitu, niin tuskin video/audiomateriaali tulee koskaan vuotamaan mihinkään…

  Paul Hellyer ei kuitenkaan ole ainut henkilö, joka on whistleblowannut kyseisenlaisista tapaamisista. Korkea-arvoiset viranomaiset ovat tietoisia tapaamista ja tieto on alkanut leviämään.

 • Jaahas sanoo:

  Kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu. Ennemmin tai myöhemmin.

 • Jorma-Petteri sanoo:

  Puhe on halpaa, esittäkää jotain konkreettista niin saattaisin jopa kiinnostua.

 • Jaahas sanoo:

  Ei sun Jorma-Petterin tarvitse kiinnostua. Leikit vaan niillä leegoilla, siinä on puuhaa.

 • Jorma-Petteri sanoo:

  Tehdään näin, jatka sinä satujen kuuntelua niin minä teen jotain kehittävää.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  @ogeli

  Itseasiassa komeetta ISON voi törmätä aurinkoon, jos et ole lukenut uusimpia artikkeleita.

 • Ogeli sanoo:

  Missäs näin sanotaan?

 • Wespa sanoo:

  Mitä olisi tämä konkreettinen, jota haetaan? Valtion salaisia dokumentaatioita?

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Tuossa ogeli:

  http://www.liveleak.com/view?i=bb6_1377170697

  Ja wespa valtiohan on tiennyt maan ulkopuolisesta elämästä jo jonkin aikaa joten ei tule yllätyksenä nämä ”uudet” paljastukset joita entiset ministerit sun muut latelee vanhoilla päivillään. Peruskauraa sanon minä.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Ehkä on ihan tarkoituskin, että kyseisistä tapaamisista ei ole todisteita. Jos kyseiset tapaamiset on taltioitu, niin tuskin video/audiomateriaali tulee koskaan vuotamaan mihinkään…”

  Niin, miten sitten todistat että kyseinen tapahtuma on koskaan tapahtunut? Kuka tahansa voi väittää että jotain salaisia tapaamisia on, mutta väitteillä ei ole arvoa jos niitä ei voi perustella joillakin todisteilla! Ilman todisteita kyse on vain varmentamattomista huhupuheista.

  Ollakseen vakuuttava, todistusaineiston tulee olla objektiivinen. Jokin sellainen asia, minkä aitouden riippumattomat tutkijat voivat varmentaa. Asiakirjat, kuvat, ääninauhoitteet tai videot todennäköisesti riittäisivät, jos niiden aitous olisi kiistämätön. Olen mieleltäni tutkija, en uskovainen.

 • TheWonderer sanoo:

  Ikävä kyllä ufosalaliitoista puhuvat ihmiset eivät ole onnistuneet esittämään kiistattomia todisteita asiansa puolesta. Olen nähnyt varmaan kymmeniä aiheeseen liittyviä dokumentteja ja kaikenlaisia kuvia sekä videoita, mutta yksikään niistä ei ole onnistunut todistamaan mitään. Kuvien ja videoiden aitoutta on nykyään lähes mahdotonta selvittää ja dokumentitkit ovat usein täynnä ristiriitaisia silminnäkijähavaintoja ja urbaaneja legendoja sekä ”mun yks kaveri tiesi yhden tyypin joka tiesi”-tyylisiä lausuntoja… Ei siis yhtään mikä kelpaisi osana vakavastiotettavaa historiantutkimusta.

 • Kuolemantuoja sanoo:
 • TheWonderer sanoo:

  @Kuolemantuoja

  Ei tuo video nyt todista ainakaan sitä että alienit vierailevat maassa ja että on olemassa jokin kansainvälinen salaliitto asian pimittämiseksi. Ainoa mitä video todistaa on se että joku on tehnyt ufohavainnon. Ja ufo ei tarkoita muuta kuin tunnistamatonta lentävää kohdetta…

 • Kuolemantuoja sanoo:

  The Wonderer: En näyttänyt videoo todistaakseni mitään, vaan huvin vuoksi. Ja mitä sä voit todistaa (kuten en minäkään) mitään minkäänlaisista salaliitoista puolesta tai vastaan, kuten ei moni muukaan voi.

 • TheWonderer sanoo:

  Asia menee niin että sen joka väittää jonkin asian (kuten salaliiton) olevan totta, tulee esittää todisteet väitteelleen.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Riippuu aina siitä, että mitä hyväksyy todisteeks, jotkut vähemmän jotkut enemmän todisteita.

 • Jaahas sanoo:

  Hyvin mielenkiintoinen tuo Kuolemantuojan videolinkki. Nyt ei voi ainakaan puhua kiinalaisista lyhdyistä. Kysymys kuuluukin, mitä ne voivat olla? TheWonderer, kun sinä et ole uskovainen vaan tutkija, niin kuinka pitkälle sinä olet päässyt tässä tutkimuksessasi?

 • TheWonderer sanoo:

  @Jaahas

  En väittänyt olevani tutkija, sanoin vain että olen mieleltäni tutkija, mikä on täysin eri asia.

  Ei minulla ole mitään varsinaisia vastauksia. En vain pidä todennäköisenä sitä että maapallolla olisi vieraillut tai vierailisi vieraan älyllisen sivilisaation edustajia. Enkä pidä todennäköisenä sitäkään että asiaan liittyen olisi jokin globaali salaliitto joka koittaisi peittää ”totuuden” ihmiskunnan enemmistöltä.

 • Jaahas sanoo:

  Tekeekö Thewonderer se mielestäisi jostakin uskovaisen, jos pitää mahdollisena, että toisen siviilisaation edustajia olisi vieraillut Maa-planeetallamme?

  Pitää moni tiedemieskin mahdollisena eri hypoteeseja.

 • Jaahas sanoo:

  En menisi väittämään uskovaiseksi yhtäkään tiedemiestä, jos joku pitäisi mahdollisena, että tämä ei ole ainoa maailmankaikkeus missä elämme.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Tekeekö Thewonderer se mielestäisi jostakin uskovaisen, jos pitää mahdollisena, että toisen siviilisaation edustajia olisi vieraillut Maa-planeetallamme?”

  No itsekin pidän asiaa MAHDOLLISENA, mutta en todennäköisenä. Periaatteessahan kaikki voi olla mahdollista, mutta kuitenkin vain osa mahdollisuuksista tapahtuu ja monesti voimme sanoa jotakin siitä että mitkä mahdollisuudet tapahtuvat todennäköisimmin.

 • Jaahas sanoo:

  Vastaisit siihen kysymykseen, jonka lainasit.

 • Pleia sanoo:

  -> TheWonderer

  Katsoppa myös kolikon toiselle puolelle. Tällä hetkellä korkean tason kavereita, jotka ovat tulleet julki asian tiimoilta, alkaa olemaan sen verran paljon, että olisi kenties suurin salaliitto koskaan jos nämä kaikki puhuisivat vain läpiä päähänsä.

  ” Enkä pidä todennäköisenä sitäkään että asiaan liittyen olisi jokin globaali salaliitto joka koittaisi peittää ”totuuden” ihmiskunnan enemmistöltä.”

  Uskot näemmä silti että olisi jokin globaali salaliitto joka koittaisi disinformoida UFOmaisen totuuden julki? Aika kaksipiippuista vai mitä? 🙂

 • anzel sanoo:

  Minen usko mihkää ulkoavaruuden olentojen vierailuihi enne ko nään omisilmi noit lentävii lautasii jota en ole nähny ko ainoastaa videolla mut uskon et eijolla yksi täs loputtomas avaruudes. Ja mitä jenkien salailuihi tulee luulempa et kyhäilevät vaa jotai yyber ohjuksii tai jotai muuta sota kalustoo armeeja tukikohdissaa ja se on siellä mikä salataa. Ja yks mikä huvittaa on et kukaa ei ihmettele miks ne kaik salailut kohdistuu amerikkaa, area 51 veikaan et jos jossai on maanulkopuolist teknologiaa ni jossai iha muualla ko siellä mihi kaik kiinittää huomioo.

 • Ystävä maan päältä sanoo:

  Salailulle on kaksi syytä.

  Ensinnäkin maan päällä on instituutioita, jotka menettäisivät oman auktoriteettinsa jos totuus paljastuisi. Esimerkkinä mainitsen tiede, poliitikot, katolinen kirkko, skeptikkojen laaja rinki ja Illuminati.

  Toisekseen avaruuden ystävämme haluavat pysyä salassa, koska ihmiskunnan tietoisuuden taso on vielä liian alhainen, että kollektiivisesti pystyisimme hyväksymään tosiasiat. Jos vedenpitävät todisteet tulisivat nyt ilmi, lopputuloksena olisi kaaos ja pahimmillaan ihmiskunta julistaisi sodan avaruuden ystävimme vastaan. Me emme yksinkertaisesti kelpaa galaktiseen liiton jäseneksi, meidän tietoisuuden tasomme on ensin noustava. Onneksi avaruuden ystävämme ovatkin jo tekemässä asialle jotain.

  Siis kaksi toisistaan riippumatonta tahoa ylläpitävät salailua, täysin eri syistä. Toinen taho käy pelkkää viivytystaistelua ja toinen taho aikookin tulla jokin päivä lopullisesti esiin.

 • kuukeli sanoo:

  jumalauta saisivat tulla johtamaan meitäö ja syrjäyttäis entiset johtajat vallasta ..
  Eli tulisitvat vaikka turvaamaan rauhaa eivät tunu vähät välittävän ihmisten näennäisestä orjuuttamisesta vaan tapailevat orjuuttajia kasvotusten voisi sen sijaan tulla pelastamaan meidät valheellisen pahuuden ikeen alta !

 • kuukeli sanoo:

  ei tässä maapalalossa tietousuuden ja hengistymisen kasvulle jätetä tilaa eikä tueta oikeastaan millään tavalla koko prosessia vaan päin vastoin on olemassa pyrkimyksia muovata ihmisestä vain kokoajan nopeammin sokea työtä tekevä massa joka luopuu pikku hiljaa omista oikeuksistansa ja innosta valittaa edes tajuta valittaa eri epäkohdista elämässänsä. tätä sokeutta saadaan aikaan pelolla ja jalkaa oven väliin efektillä lakimuutoksisa sekä median uutis pelleilyllä!

 • kuukeli sanoo:

  samaan aikaan todelliset ongelmat joihin oikeasti perehtymällä IHMINEN Oppisi 10vuodesa olemaan hengellisempi sekä tietoisuuden kasvu voisi kiihtyä! mutta koko systeemi on jo läpi mätä vieläpä ylhäältä alas päin ja voitte kuvitella kuinka Neste valuu ylhäältä aina alas asti loristen kun kuppi pääsi yläpuolella on Täynnä!

 • Ogeli sanoo:

  Ystävä maan päältä,

  Tiedät selvästi mistä puhut. Nämä posiitiviset ystävämme tosin ryhtyivät aikoja sitten tekemään ns. ”inside jobia” pelastaaksen tuhon tiellä ollutta maaplaneettaa syntymällä ihmiskehoihin. Se ei riko vapaan tahdon lakia toisinkuin julkinen esilletulo.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Mä en kyllä pitäis ketään avaruudesta tulleita ystävinä. Mä haistattaisin heille kaikille pitkät, samoin kuten miljardeille ihmisille 😀

 • Jaahas sanoo:

  Älä nyt ”Kuolemantuoja”, et oo tosissasi, miks ihmeessä haistattaisit pitkät, mikä olisi syy?

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Jaahas: Miksen en haistattelis pitkiä? Johan ihmisten historiakin puhuu puolestaan, valkoiset valloittajat mm. uskontojensa, yms kautta ovat levittäytyneet pitkin maailmaa kertoen tarinoitaan heidän uskostaan, yms, ja koska he ovat suurempia, juuri heidän teknologiansa ja aatteidensa takia, yms. Ja tottakai juuri nää alkuasukkaat (esim, näin ihmiset verrattavis alieneihin) ovat nielleet nämä asiat ja antautuneet näille aatteille, yms. Samaan aikaan toisessa tähtijärjestelmäs, joka on ihmisiä paljon kehittyneempiä ja mahtavampia – hallitsevat ihmisten mieliä (tai toisia alienrotuja), yms juuri näillä asioilla, mutta toisaalta löytyy vielä mahtavimpia alien-orgaanisaatioita, jotka hallitsevat heikompiaan juuri koska ovat kehittyneempiä sadoilla, tuhansilla, miljoonilla tai jopa miljardeilla vuosilla.

  Vahvempi aina hallitsee heikompia, myös ihmisten rotu/maa-mittelös. Miksi juuri kunnnioittaisin jotain alienheppui, koska on muutama vuosi (esim) meitä edellä, vaikka löytyy viel vanhempia rotuja kaikkeudesta, jotka on viel edempänä ja tietää enemmän asioita toisiaan paremmin. Ihmiset ovat niin typeriä, että seuraavat korkeempia, oli se mitä tahansa, uskontoja, hallituksia, alieneita, lista vain jatkuu.

  Pidä ystävät lähempänä, viholliset vielä lähempänä. Ei kannata luottaa kaikkeen mikä kuullostaa tai näyttää hyvältä.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Jaahas: Ja, ainiih, sorge, olen huppelis, mut ehkä ymmärrät mut pointin, ehkä et 😀

 • pekka sanoo:
 • Jaahas sanoo:

  Mutta Kuolemantuoja, ehkä se meneekin niin, että ”he” eivät halua synnyttää uutta uskontoa ja siksi pysyvät poissa lähietäisyydeltä. Monet saattaisivat pitää heitä jumalinaan ja sitä he eivät välttämättä haluaisi. Pidän hyvin paljon mahdollisena sitä, että tekninen ja henkinen kehitys kulkee suhteellisen käsikädessä. Eli jos jokin rotu olisi 200.000 vuotta edellä meitä teknisesti, niin sattaisi olla sitä myös henkisesti. Ja jos jokin rotu olisi halunnut orjuuttaa meidät, niin sen he olisivat pystyneet tekemään jo ajat sitten.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Jaahas: Monet heistä olivat mukana kehittämäs esim nykyaikana hallitsevia uskontoja, ja haluavat että heitä kutsutaan juuri jumaliks, demoneiks, enkeleiks, yms. Uskonnot eivät ole kuin suurta kontrollisysteemiä. Ja seuraavat juuri tätä etäältä (myös välil vieraillen maassa) – pitääkseen orjat ruodus. Osaa ei voisi vähempääkään kiinnostaa ihmiset ja pysyvät kaukana, kun pitävät itsestäänselvyytenä, että ovat ylempänä kuin me.

  Ottaa myös huomioon, että löytyy monia rotuja, ja jokaisella on omanlaiset agendansa, ja lopulta joku rotu aina hallitsee toista rotua jollakin tavalla. Ohan kuulem joitakin rotuja yrittäneet orjuuttaa meitä entisestään, mutta jotku ET-rodut eivät ole sallineet sitä, koska me olemme heidän omaisuuttaan.Mutta kannattaako näitä rotuja seurata, koska ovat meitä paljon edellä? Omasta mielestäni ei, mutta tämähän on vaa oma mielipiteeni. Jokainen seuratkoon omia polkujaan, jos sellainen löytyy.

 • Jaahas sanoo:

  ”Monet heistä olivat mukana kehittämäs esim nykyaikana hallitsevia uskontoja, ja haluavat että heitä kutsutaan juuri jumaliks, demoneiks, enkeleiks, yms.”

  Missä näin sanotaan?

  ”Ottaa myös huomioon, että löytyy monia rotuja, ja jokaisella on omanlaiset agendansa, ja lopulta joku rotu aina hallitsee toista rotua jollakin tavalla.”

  Minkälaisia agendoja on milläkin rodulla? Mistä olet saanut sellaisen käsityksen, että joku rotu haluaisi hallita toista? Ettet nyt vain sekottaisi auttamista ja hallitsemista keskenään. Näätkö jossakin tällähetkellä hallitsemista heidän taholta?

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Jaahas: Mytologeissa, mystiikassa, yms. Lukemalla se selviää. Toki noilla asioilla on vertauskuvalliset merkitykset myöskin, jotka ovat ihmisten keksimiä nimiä. Johan ihmiset ovat kertoneet kaappauskokemuksiaan mm. ja kysyneet näiltä avaruuskamuilta, keitä te olette, ja he ovat vastaneet, että ”enkeleitä, jumalia, demoneita”. yms.

  Monta rotua luulet asustavan meidän omassa linnunaradassamme, joka koostuu monista galakseista? Löytyy mm. arkisto – venäläisten salaisesta kirjasta, jossa ihmisten/hallitusten tiedossa on +30 rotua, joista osa vierailee virallisesti maassa, ja on vieraillut tuhansia ja miljoonia vuosia. Osa kaappaa ihmisiä päivittäin, tehdäkseen mitä, etsivät vain ystäviä, kaappaavat auttaakseen, vai haluavat oppia tuntee ihmiset ja miten niitä voisi hallita paremmin, lista jatkuu?

  Gnostilaiset puhuivat muinoin Archonseista, jotka tunnetaan myös nimellä harmaat (the greys), jotka ovat Demi-urgen(s) jalkasotilaita. Eihän niillä tsiisus ole mitään heppejä ja toosiakaan (mm. tapaamisien perusteel), koska alunperin heidät luotiin niiksi orjiks ja sotilaiks. Ja luojat eivät haluneet antaa heille mahdollisuutta lisääntyä. Mutta kuten ihmisiltä löytyy kapinoijia hallituksia ja uskontoja vastaan, yms, nii löytyy myös näiltä harmailta (ja muilta roduilta) kapinoijia luojiaan vastaan. Harmaat esim ovat kuoleva rotu, ja he mielellään mm. kaappaavat ihmisiä saadakseen lajinsa säilyvän, ja heiltä myös löytyy alalajeja, jotka ovat itse luoneet. Millanen logiikka on siinä, että esim harmaat kaappaavat ihmisiä oman lajinsa säilyämiseen, auttaakseen ihmisiä? Vai auttaakseen pikkemminki omia tarpeitaan. Varmasti harmailla löytyy niitä hyviäkin tyyppejä, kuten monila muillakin roduilla, mutta emmä hirveesti alkais kaveeraa heidän kans, koska suurin osa heistä toimii edelleen repsujen alaisuudessa, ja osa haluaa oman lajinsa säilyvän ja kapinoidakseen repsuja vastaan. Monilla näistä roduita on suuri liitto keskenään, ja ne pitää kilpailijat poissa, johan mm. muinaiset tarinatkin kertovat taisteluista taivaalla, ja osa näistä roduista ovat yrittäneet tulla orjuutta ihmiset. Ja yrittävät vielä tänä päivänäkin.

  Millanen vaikutus luulet olevan kuulla? Osana suurta ihmisten hallintaprosessia. David Icke on mm. kerännyt dataa eri tiedemiesten näkökulmasta, että kuu ei ole niin todellinen kun luullaan. Alkaa mm. kohdasta 51.40 – http://www.youtube.com/watch?v=cmKeSIVpNR8

  Ja Jaahas – EDELLEEN sä saat pitää avaruuskamuja niin paljon kamuinas kun haluat. Mutta minä en tule koskaan pitää kamuina mitään, joka tulee ylhäältä – oli sitten kuika kehittyneitä tahansa.

 • Jaahas sanoo:

  Välttämättä ihan kaikkea ei aina kannata uskoa, mitä lukee ja kuulee. Saattaa info värittyä matkalla.

  ”Monilla näistä roduita on suuri liitto keskenään, ja ne pitää kilpailijat poissa, johan mm. muinaiset tarinatkin kertovat taisteluista taivaalla, ja osa näistä roduista ovat yrittäneet tulla orjuutta ihmiset. Ja yrittävät vielä tänä päivänäkin.”

  Millälailla yrittävät orjuuttaa meitä?

  ”Mutta minä en tule koskaan pitää kamuina mitään, joka tulee ylhäältä – oli sitten kuika kehittyneitä tahansa.”

  Eikö sinua edes kiinnostaisi, että saattaisit oppia heiltä jotain uutta mielenkiintoista?

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Jaahas: Ja eikä sinun kannata uskoo sitä, että alienheput kaikki olisivat niitä hyväntahtoisia. Katos vaikka se video.

  Miksi ihmeessä haluisin oppia jotakin heiltä, mä elän ja kuolen, mitä ihmettä mä niiden tiedoilla teen.

 • kuukeli sanoo:

  Ogeli joo uskon vakaasti että näin on,
  tai että näin edes tulee olemaan ..
  ja kuolemantuojalle
  vaihtaisin jokaisen päivän maan päällä suuremman tietoisuuden omaavien ( hyvänhenkisten ) olentojen kanssa sillä tämä mitä me kutsumme elämäksi on kärsimystä ja kurjuutta,sortamista ynm aivan kuin eläisimme helvetissä joka on verhottu hyvillä aikomuksilla vielä kun otetaan ne aikomukset pois nii helvetti on valmis kaikessa ” komeudessaan”..
  joten eläisin mieluummin hyvän elämän aivokapasiteetin omaavan alien rodun kanssa kuin täällä missä ihmisiä sorretaan ja elämä perustetaan valheelle!

 • kuukeli sanoo:

  Kuolemantuoja elämän tulisi olla paljon enemmän mitä käsität sen olevan

 • Kuolemantuoja sanoo:

  kuukeli: Kai sä ymmärrät, että TIETO on yksi suurimmista asioista hallita muita. Se miten ihmisten tieto hallita jo muita ihmisiä on, jotka ovat hallituksien, uskontojen ja yms päässä, ne eivät todellakaan jaa kansalaisten kanssa kaikkea tietoa. Luuletko tosissas, että alienit esim jakavat tavallisten ihmisten kanssa yhtään mitään, koska jotkut tekevät jo yhteistyötä vain ja ainoastaan ihmisten viranomaisten kanssa.

 • Tatar sanoo:

  ”Mutta minä en tule koskaan pitää kamuina mitään, joka tulee ylhäältä”
  Ja sitten vielä ihmetellään mikseivät alienit tule käymään tänne (julkisesti). Ihmisrodulla on joku ihmeen päähänpinttymä, että kaikki mikä tulee oman rodun, kansallisuuden, planeetan, näkökannan ulkopuolelta, on aina ihan valtavan pelottavaa ja automaattisesti uhka ja yleensä todetaan myös että se pitää tuhota. Aina kun mietitään maan ulkopuolisen elämän mahdollisuutta, aletaan heti miettiä myös että no millähän me sitten niitä vastaan soditaan. Kuinkahan monta sataa elokuvaa ihmiset ovat tehneet missä alienit tulevat, ja joka jumalan kerta ne ovat vihamielisiä?

  Puhumattakaan siitä mitä ihmiset tekevät ihan vaan toisilleenkin, ajatellaan vaikka Amerikan uudisasuttamista, haluaisitteko vastaavan ilmiön omaan kotimaahanne? Entäs terrorismi, jatkuva sotiminen, sairaudet, jatkuva saastuttaminen, se että ihmiset pitävät toisiaan nälässä paperinpalojen (rahan) takia? Ihmisrotu on todella barbaarinen ja tyhmä.

  Jos olisin maapallon ulkopuolella ja voisin valita tulenko tänne, saattaisin todellakin jättää saapumatta.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Jos olisin maapallon ulkopuolella ja voisin valita tulenko tänne, saattaisin todellakin jättää saapumatta.”

  Alieni-hypoteesia pohtiessa tuo on keskeinen kysymys; miksi kukaan haluaisi tulla tänne? En itse keksi mitään järkevää syytä sille. Jotkut alieniuskovat selittävät sitä kuinka maapallolla on muka jotain arvokasta metallia, mitä alienit hamuavat, mutta se väite on käytännössä katsoen puuta heinää…

 • Jaahas sanoo:

  ”Alieni-hypoteesia pohtiessa tuo on keskeinen kysymys; miksi kukaan haluaisi tulla tänne? En itse keksi mitään järkevää syytä sille. ”

  Ehkäpä he ovat olleet täällä jo ennen meitä. Ehkäpä vanhemmat haluavat katsoa, miten jälkikasvu voi.

 • Ogeli sanoo:

  On rotuja ja olentoja, jotka hyötyvät energiastamme. Sitten on olentoja, jotka haluavat auttaa ja tarkkailla, puuttumatta vapaaseen tahtoon. Suurin osa kehittyneistä roduista ovat myös kauan sitten lakanneet olemasta fyysisiä olentoja, ne ovat enemmänkin interdimensionaalista energiaa.

 • TheWonderer sanoo:

  ”On rotuja ja olentoja, jotka hyötyvät energiastamme. Sitten on olentoja, jotka haluavat auttaa ja tarkkailla, puuttumatta vapaaseen tahtoon. Suurin osa kehittyneistä roduista ovat myös kauan sitten lakanneet olemasta fyysisiä olentoja, ne ovat enemmänkin interdimensionaalista energiaa.”

  Jaahas, että sellaista sitten! Mitköhän ovat ne lähteet tuolle tiedolle?

 • Ogeli sanoo:

  Tutkimustieto, jota on saatavilla vaikka missä. Gnostiset tekstit ovat myös mielenkiintoisia jos riittää halua ymmärtää niitä.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Tutkimustieto, jota on saatavilla vaikka missä. Gnostiset tekstit ovat myös mielenkiintoisia jos riittää halua ymmärtää niitä.”

  No en minä ole koskaan mihinkään mainitsemaasi ”tutkimustietoon” törmännyt. Laittisitko vaikka jotain linkkejä?

  Ja gnostilaisuus on ihan eri asia alienijutut. Gnostilaisuuden idea on valaistuminen ja pyhän tiedon (gnosis) löytäminen sisältään. Sillä ei ole mitään tekemistä minkään avaruusolentojen kanssa. Olen muuten lukenut ns.gnostilaiset evankeliumit ja perehtynyt myös Nag Hammadin teksteihin ja Kuolleenmeren kääröihin ja olen aika vakuuttunut ettei niissä puhuta mitään avaruusolennoista…

 • TheWonderer sanoo:

  Vai onko tässäkin joku sellainen juttu että kaltaiseni ”lammas” ei tajua kuinka kaikki uskonnot puhuvat oikeasti alieneista? 😀

 • Markus K sanoo:

  Ogeli. Jep. Gnostilaiset tekstit ovat hyviä. Tosin nykyaikanakin on erittäin hyvää tekstiä mm. Neale Donald Walschin kirjassa Keskusteluja Jumalan kanssa, osa 3 ja luku 19 eteenpäin! Käy ihmeessä lukemassa tuo kohta jos et vielä ole!? Siinä on todella hyvä vastaus tähänkin aiheeseen Korkealle Kehittyneistä Olennoista!!

 • Ogeli sanoo:

  TheWonderer, jumalat, ne jumalat! Tässä vielä apua tutkimuksiisi. 😉

 • Hullberto sanoo:

  Ihmisillä tuntuu olevan eri mielipiteet ja tiedonjyvä siitä mitä gnostilaiset kirjottivat, mutta mitä he myös puhuivat archonseista. Tässä video Nag Hammandin teksteistä, jossa puhutaan mm. archonseista.

  http://www.youtube.com/watch?v=WBo24sIPCOM

  Ja tässä hienoo tekstii (22 osanen) gnostilaisten tiedosta (codex 😉 ) – http://www.theforbiddenreligion.com/primordial-gnosis.htm#.UrMgoPRdUeI

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Yläpuolel teksti oli sit mun 😀 Nimikokeilu käynnis, kun rakkaal lapsel monta nimeä, mut unohdin sit vaihtaa nimeni 😀

  Your LORD – Kuolemantuoja 😀

 • Ogeli sanoo:

  Veli kuolemantuoja heräsi taas tomuisesta haudastaan. 😀

 • Kuolemantuoja sanoo:

  ^
  Veli Kuolemantuoja ei ole aina paikalla 😛

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Menit sitten väittämään jotain Metatronilta saatuja kanavointeja tutkimuksiksi…

  Ja missäköhän aidossa gnostilaisessa tekstissä puhutaan avaruusolioista? Ei ole mitään perustetta väittää että Jumala olisi yhtä kuin avaruusolennot, se on vain ufouskovien omia johtopäätöksiä, jotka ovat vailla teologista pohjaa.

 • TheWonderer sanoo:

  Ufouskovilla on ikävä tapa päätellä että uskonnollisissa teksteissä taivas = avaruus ja Jumala = avaruusolento. Ufouskovat tulkitsevat muinaisia myyttejä ihan oman mielensä mukaan ja irrottavat ne historiallisesta kontekstistaan. Pahimmassa tapauksessa ufouskova tulkitsee vaikka muinaisia myyttejä jonkin 2000-luvulla syntyneen salaliittoteorian perusteella. Useimmille ei tarvitsisi edes sanoa että kuin epäloogista ja virheellistä se on.

  Historiallisia ja uskonnollisia tekstejä tulkitessa on aina välttämättätöntä ottaa huomioon aika ja ympäristö missä ne ovat syntyneet. Sen vuoksi modernin ihmisen on hyvin vaikea ymmärtää mitä jokin tuhansia vuosia sitten kirjoitettu teksti oikeastaan tarkoittaa. Ja sanojen merkitykset vaihtelevat ja usein tekstejä käännettäessä ne saattavat kääntyä tarkoittamaan jotain ihan muuta mikä oli alkuperäisen tekstin kirjoittajan/kirjoittajien tarkoitus.

 • Ogeli sanoo:

  TheWonderer, ei kannata niitä kaikkein ensimmäisiä linkkejä välttämättä aina uskoa. Tosin itse uskon, että joissakin kanavoinneissa on ihan hyvä sanoma vaikken aina niin vakuuttunut olekaan niiden autenttisuudesta.

  Muinaiset tekstit puhuvat vertauskuvin… Enki ja Enlil, Viracocha, Prometheus jne. Kaikki nuo eivät olleet vain mitään satu-ukkoja ja vaan luultavasti ulkoavaruuden rotuja. Minun mielestäni on syytä todellakin uskoa, että meidät on laitettu alulle muiden sivilisaatioiden toimesta ja meidän touhujamme ovat aina seuranneet ”jumalien” tasolla olevat rodut. Se on sitten eri asia, että haluaako siihen uskoa. Kaiken luojajumala on mielestäni kaikkeus. Se on jotain niin suurta, että sitä on mahdotonta vajavaisella ihmisjärjellä edes ymmärtää.

 • Jaahas sanoo:

  Jos maailmankaikkeus on syntynyt alkuräjähdyksestä, niin mitä oli sitä ennen? Oliko alkuaineita vai ns. täysin tyhjää ja jos oli, niin mitä se ”täysin tyhjää” oli?

  Jos alkuräjähdystä ei ole ollut, niin mistä kaikki on alkanut? Vai onko niin, että alkua ja loppua ei itseasiassa ole, siten miten ihminen sen vajavaisuudessaan käsittää? Maailmankaikkeudessa kaiken aikaa kuitenkin elämää syntyy ja kuolee.

  Miten tietoinen olento nimeltä ihminen on voinut ”sattumalta” syntyä täysin tyhjästä? Ohjaako elämänplasmaa jokin suurempi voima, jota primitiivinen ihminen ei vielä kykene selittämään ja käsittämään?

 • TheWonderer sanoo:

  @Jaahas

  Kaikki mitä on ja mitä tulee ikinä olemaan, on tietoisuus. On vain tietoisuus joka leikkii muodostaen itselleen maailmoja ja hahmoja. Me olemme kaikki osa sitä ja tulemme siitä.

 • Ogeli sanoo:

  Hyvin sanottu. 🙂

 • Jaahas sanoo:

  TheWonderer: ”Kaikki mitä on ja mitä tulee ikinä olemaan, on tietoisuus.”

  Näyttäisi siltä, että tiedät mitä on tietoisuus, joten selittäisitkö asian tyhjentävästi? Jään erittäin mielenkiinnolla odottamaan vastaustasi.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  ”Ufouskovilla on ikävä tapa päätellä että uskonnollisissa teksteissä taivas = avaruus ja Jumala = avaruusolento. Ufouskovat tulkitsevat muinaisia myyttejä ihan oman mielensä mukaan ja irrottavat ne historiallisesta kontekstistaan. Pahimmassa tapauksessa ufouskova tulkitsee vaikka muinaisia myyttejä jonkin 2000-luvulla syntyneen salaliittoteorian perusteella. Useimmille ei tarvitsisi edes sanoa että kuin epäloogista ja virheellistä se on.

  Historiallisia ja uskonnollisia tekstejä tulkitessa on aina välttämättätöntä ottaa huomioon aika ja ympäristö missä ne ovat syntyneet. Sen vuoksi modernin ihmisen on hyvin vaikea ymmärtää mitä jokin tuhansia vuosia sitten kirjoitettu teksti oikeastaan tarkoittaa. Ja sanojen merkitykset vaihtelevat ja usein tekstejä käännettäessä ne saattavat kääntyä tarkoittamaan jotain ihan muuta mikä oli alkuperäisen tekstin kirjoittajan/kirjoittajien tarkoitus”.

  The Wonderer: Ja eikö Jeesus-uskovaiset sitä tee (niikuin sinä)?, miten Jeesuksen uskovilla ei ole mitään hajua missä on Jessen todellinen alkuperä, mutta silti kristityt, jne muut dillet ovat ottaneet hahmon omakseen. Löytyy monia identtisiä ja paljon vanhempia tarinoita kuten Jeesuksesta löytyy. Kuollut mm. RISTILLÄ (ihmisten syntien takia), ollut 12 opetuslasta, ollut ihmisten pelastajia/messiaita, ja lista vain jatkuu ja jatkuu. Mutta todellisuudessa monet eivät tiedä millanen vertaus/kielikuvallinen asia tässä on kyseessä, eivät edes monet alien/ufo-uskovaiset tiedä.

  Näyttääkö tutult?

  http://jordanmaxwell.com/images/research/Religion/Page%207/resized/aztec_savior_533x480.jpg

  http://www.sacred-texts.com/eso/sta/img/18400.jpg

  Miten mm. yläpuolel olevan atsteekkien jessen tarina on lähes sama kuin kristittyjen Jessel. Miten mm. eurooppalaiset kun saapuivat Amerikkaan, nii olivat ihmeissään atsteekkien pelastajasta, ja sanoivat, hei sehän on Jesse. Monet noista käärmejesse maalauksista/piirroksista on 1400-luvulta. Mitä nyt jotkut mormonit kutsuvat ”uudelleen syntynyt käärmejesse”. Heh. Jossa on mm samanlaista aineista/tarinointii kuin gnostilaisten omasta pelastajastaan – Lucifer/Kristus/Käärme/Satanista ja krissejen Jessestä, tarinoissaa, symboliikassa, yms. Quetzalcoatlin tarinoiden samankaltaisuus, yms johtaa inkojen Viracochaan (joka on myös monien tutkijoiden mukaan erittäin muinainen jumaluus) ja mayjojen Kukulkaniin ja viel muinaisempiin inkkareiden käärmepelastajiin + jumaluuksiin, jne. Amerikas kerrottiin käärmejumalista ja pelastajista kauan ennen kun gnostilaisten ja kristittyjen pelastajat olivat edes syntyneet.

  Ottaa myös huomioon näiden pelastajien/jumaluuksien ympäri maailman tuhansien vuosien aikana, ja niiden palvovien ihmisten rakennuskompleksit, symboliikka, tarinat, teknologiat pyramidien kans, jne. Nii voi huomata, että ihmiset eivät ole olleet ihan kaikkien takana kaikissa asiois, vaikka suurimmaks osaks ovatkin olleet muokaten asioita omaksi huvikseen ja kontrolloidakseen miljoonia ihmisiä kautta aikojen. Ja viel miten näille ”hahmoille” on olleet tärkeitä nämä uhrilahjat, itteensä uhraaminen, mutta myös näille Jessien samankaltaisille henkilöille uhrattavat eläin/ihmisuhrit.

  1. Onko Jeesus ollut pelkkä ihminen, tai ihmisenä ollut olemmassa? Empä usko, koska monia messiaita ovat kuolleet ristillä, ollut 12 opetuslasta, ollut kastajii, jne jo ennen Jeesusta.

  2. Onko Jeesus ollut joku alienheppu, joka on vaikuttanut monissa eri kulttuureissa/uskonnoissa ympäri maailman tuhansien vuosien aikana, kuten jotkut alien/ufouskovaiset uskoo? Pieni mahdollisuus on, mutta niitä Jessejä ei ole ollut samankaltasesti yksi, vaa useampi eri henkilöä ympäri maailman. Mutta onko kyseessä ollut hyviä Jessejä, ei ole. Kun ottaa huomioon nämä palvontarituaalit, mm. ittensä ja muiden uhraaminen. Noup.

  3. Vai onko kyse aivan muusta, kuten monet todisteet puhuvat puolestaan, että muinaiset ihmiset näkivät taivaan, ja sen planeetat, tähdet, auringon ja kuun eri henkilöinä, ja nimet olivat vertaus/kielikuvia niistä. Enimmäkseen totta.

  Ogeli: Lähinnä noi sun mainitsemat nimet (mutta Enkin salaisuus codex ;)) olivat/ovat titteleitä, termejä, ja vertauskuvia/kielikuvia aivan jostain muusta – kuten esim tähdistä, planeetoista, auringosta, kuusta, jne. Mutta löytyy mm. noista sun manitsemista nimistä viel muinaisempia nimiä, jotka ovat vaikuttaneet tarinoillaan eri tarustoissa ja ovat samoja ”hahmoja”. Mutta noi ovat vain ihmisten keksimiä nimiä, eivätkä oikeastaan alieneiden yliherrojen nimiä, koska heillä ovat ihan omat nimensä ja tittelinsä, yms. Mutta kiitos ihmisten ja niiden typeryyden, nii ”korkeammat jumalat” ovat helppo omia noi nimet omakseen, ja antaen uskotella että ovat kaiken takana.

  Se on plusmiinusnolla, että uskonko (IMO) että alienit olisivat esi-isämme luonneet. Jotkut todisteet ovat sitä vastaan, jotkut ovat sen kannal, riippuu miten niitä tulkitsee, ja haluaa tulkita. Mutta voi ajatella, että jos joku alienrotu olisi luonnut ihmisen, ja ihmisten eri rodut – valkoset, mustat, jne. Nii silti sen jälkeenki ihmistet bängii eri rotujen kans, ja syntyy mulaatteja, nii johan se kertoo, että evoluution on enemmän asial kun yläkerran heppujen luomiset. Sanotaan myös, kuten monet uskovaiset uskoo, että Aatami ja Eeva oli ekat ihmiset, mutta saivatko he mustan, valkosen, vai jonkun muun rodun edustavan olevan lapsen, ja entäs sen jälkeen tulevat heidän lapsensa ja lapsenlapset, jne ja oliko se musta, valkonen, vai… Johan sekin kertoo, että evoluutio olisi ollut enemmän asial kuin yläkerrasta tulleet yksi tai useampi jumala. Kummat ovat isompia ihmisten luojia, alienheput vai itse universumi, joka on aikoja sit luonnut universumin muut lajit, kuten ne alienheputkin.

  And mitä tulee tuohon Jaahaksen universumi pohdintaan. Kaikelta jolta löytyy tietoisuus, löytyy lopulta aina luojansa. Mutta suurimmat luojat ovat ne jolta ei löydy tietoisuus, kuten itse universumi, ja sen luomat vesi, maa, tuli -valo ja ilma. Jotka ovat tärkeitä elementtejä luojia myös maassa. Mutta voisi ajatella, jos joku olisi ”luonut” universumin, nii joku olisi myös luonut hänet, ja sitä rataa. Näkyykö loppua, ei, koska jo aika on pelkkä illuusio, se on aina ollut ja tulee aina olemaan (mutta sekin on ihmisten luoma termi), myös minuutti ennen alkuräjähdystä. Mitä tulee muihin universumeihin (johon monet tiedemiehetkin uskovat), jotka ympäröivät meidän omaa universumia kuin kuplat. Kuka tietää monta niitä on ja kuika vanhoja nekin ovat. Mutta ehkä uusi universumi syntyy kuin toinen kuolee, kuten myös meidän omassa universumissa joku tähti kuolee, nii muita tähtiä/planeettoja, jne syntyy tilalle.

 • Ogeli sanoo:

  Kuolemantuoja, vieraiden sivilisaatioiden edustajat ovat olleet loistavia luomisessa, siis kaiken alullepanemisessa. Älykäs suunnittelu ei sulje pois evoluutiota, evoluutiohan on fakta. Ja varmaankin sitten myös tiedät Gilgameshin? Onko sinulla muuten tietoa siitä kuinka kaikilla kansoilla oli aikoinaan ”yhteinen kieli”? Baabelin tornin on varmaan tuttu ja juurirodut?

  Baabelin torni (uudessa raamatunkäännöksessä Babylonin torni, heprean sanasta Bābhel, ’sekaannus’, assyrialais-babylonialaisesta sanasta bāb-ili, ’Jumalan ovi’) oli muun muassa Raamatun Ensimmäisen Mooseksen kirjan kertomuksen (Moos. 11) mukaan korkea torni, jota Nooan jälkeläiset ryhtyivät rakentamaan vedenpaisumuksen jälkeen Baabelin kaupunkiin.

  Raamatun mukaan ihmiskunta tunsi olevansa yksikielinen ja yksimielinen, ja he halusivat rakentaa tornin maamerkiksi ja tavoittaakseen taivaan. Siksi Jumala sekoitti ihmisten kielet ja ihmiset hajaantuivat ympäri maailmaa. Kertomus on Raamatun selitys ihmisroduista ja ihmiskunnan jakautumisesta eri kansoihin, joilla on omat kielensä.
  Mesopotamian zikkuratit, Etemenanki keskellä Babylonissa.

  Baabelin tornilla lienee viitattu Etemenanki-temppeliin, joka oli rakennettu Babylonian pääjumalalle Mardukille. Rakennuksesta ja sen mittasuhteista on olemassa uus- ja myöhäisbabylonialaisia nuolenpäätekstejä. Kaupungissa olleet juutalaiset nimittivät Etenemankia Baabelin torniksi. Rakennus oli seitsemänkerroksinen ja noin 90 metriä korkea zikkurat, joka oli kaupungissa hallitsevalla paikalla. Sitä käytettiin tähtitieteellisiin havaintoihin.

  Kaikilla vanhoilla uskonnoilla ja mytologioilla on yhteinen alkuperä, ja jokaisesta niistä voidaan löytää – osin muuntuneina, osin tarkoituksella kätkettyinä – samat käsitykset todellisuuden rakenteesta ja ihmiskunnan kehityksestä. Maailmassa tulee olemaan seitsemän perättäistä juurirotua, joista jokainen jakautuu seitsemään alarotuun. Tällä hetkellä elämme viidennen juurirodun viidennessä alarodussa. Ensimmäinen ja toinen juurirotu olivat eteerisiä. Kolmannen juurirodun aikana ihmisestä tuli täysin fyysinen, ja ihmiskunta jakaantui kahteen sukupuoleen. Neljäs juurirotu eli sillä mantereella, jonka viimeistä saarta myöhemmin kutsuttiin Atlantikseksi. Tämän juurirodun aikaan Maapallo oli henkisen kiertokautensa aineellisimmassa osassa, ja siksi sen ajan ihmiset olivat suurempikokoisia (jättiläisiä) aivan kuten eläimetkin. Atlantis ja Lemuria olivat laajoja mantereita tai useista saarista koostuneita alueita, jotka nyt ovat uponneet mereen. Samalla tavalla jokainen juurirotu hävitetään aikanaan luonnonmullistuksissa.

  Salaisen opin mukaan maailmassa on kautta aikojen ollut ns. vihittyjä, jotka ovat säilyttäneet nämä tiedot sukupolvelta toiselle, sekä kyvyn tulkita uskonnollisia tekstejä joihin esoteerinen tieto on sisällytetty vertauskuvien muodossa.


  Lähde
  .

 • TheWonderer sanoo:

  @Jaahas

  Asia vain on. Ei ihmisen mieli voi edes ymmärtää sellaisia asioita kuin ikuisuus. Mutta ikuisuus on pakollinen, koska muuten päädymme vain ”kumpi oli ensin, muna vai kana?”-tilanteeseen. Loppujen lopuksi on vain ikuinen tietoisuus. Ja siinä juuri ihmisen rajoittuneisuus tuleekin vastaan. Me voimme ymmärtää vain asioita joilla on alku ja loppu ja jotka ovat yhdessä paikassa kerrallaan. Meidän aivomme ovat vaan aseettomat joidenkin asioiden suhteen. Siksi yritys ymmärtää niitä järjellä on turhaa. Minulta meni kauan tajuta tämä. Enkä voi selittää tässä nyt asiaa, se on mahdottomuus.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Olen tietoinen yhdestä kielestä mitä puhuttiin kaikkial maailman legendan mukaan, myös Amerikas, joka oli Sanskrit, joka erittäin vanha kieli. Kielenä se noin +/-1500 eaa vanha oleva kieli, joidenki mukaan tuhansia vuosia vanhempi mitä annetaan ymmärtää. Mitä Nooasta (joka on feikki hahmo)? Tarina joka varastettiin sumerialaisilta, tarina joka on Gilgameshista (joka oli myös suuri jumaluus sumerilaisil). Vuosi tuhansien ajan ollut tulva tarinoita ympäri maailman, mutta silti eri ajoilta. Kuten tiedemiehetkää ei ole löytäneet mitään todisteita siitä, että olisi ollut maailman täyttävää tulvaa koskaan. Jääkauden jälkeen tapahtui isoja tulvia, mut ei maailmalaajuista tulvaa, että vesi olisi peittänyt kaiken alleen. Tiedätkö mikä oli sumerilaises tulvatarinas ”arkin” muoto:

  http://www.ancientwisdom4you.com/noahs-ark/

  Mitä mm. tarinas Enki käski sumerialaiselle ”Noalle”….

  Tiedätkö mitä kuutio kätkee sisälleen tarinoissa, symboleissa, elämän luomises, ja paljon muuta – http://www.youtube.com/watch?v=rmWqnNK24hg Kato toi 3-osanen sarja, mikäli et ole kattonut.

  Tiedätkö kuka Marduk oikeesti on (hänellä on myös paljon yhteyksiä Raamatun jumaluuksiin)? Hänellä on myös yhteyksiä Jeesus Kristukseen, mutta aikanaan hän oli Babylonian pääjumala, mutta myös Egyptin ja kreikkalaisten, jos tiedät keitä tarkotan.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ja täs viel edelliseen viestiin, antaa jatkoa sumerilaisesta ”arkista”:

  Revelation 21:16 KJV.

  16 And the city lieth foursquare, and the length is as large as the breadth: and he measured the city with the reed, twelve thousand furlongs. The length and the breadth and the height of it are equal.

  Ja täälM muutama hyvä juttu ”pelastajasta”. Mut…

  http://www.luciferianliberationfront.org/borg.html

 • Jaahas sanoo:

  TheWonderer: ”Kaikki mitä on ja mitä tulee ikinä olemaan, on tietoisuus.”

  Niin, nyt siis yhtäkkiä et kuitenkaan voi asiaa selittää? Juuri kuitenkin sanoit, että ”kaikki mitä on ja mitä tulee ikinä olemaan, on tietoisuus” Eli toisin sanoen et tiedäkään, mitä tietoisuus on, vaikka annoit näin ymmärtää. Miten tässä näin nyt kävi?

  Ei sen puoleen, hyvää tässä on se, että hypoteeseja heitetään ilmaan ja saadaan keskustelua aikaiseksi.

 • TheWonderer sanoo:

  @Jaahas

  Kerro minulle, että miksi meillä on tietoisuus ja mistä se on peräisin. Kerropa myös että mitä aine on pohjimmiltaan! Ja voisitko selittää asian ilman mitään vertauskuvia ja ilman että jää mitään kysymyksiä. Jos onnistut tuossa, niin muutan mieleni.

  Ei ihminen voi selittää kaikkea. Meidän ajattelukykymme ei vain pysty siihen. Ja minä myönnän kyllä että en tiedä. En tiedä. Minulla ei ole vastauksia!

 • TheWonderer sanoo:

  Tieteen teorioissa on aina se ongelma, että niissä tulee jossain vaiheessa seinä vastaan. Esimerkiksi kysymyksessä maailman synnystä; mitä oli ennen hypoteettista alkuräjähdystä?

  Tai mitä materia on? Voidaanko osoittaa jokin partikkeli, jota pienempää ei ole? Mutta mistä se sitten koostuu? Ei mistään vai?

  Ja sitten on tietoisuus. Mistä se tulee? Ilmestyykö se vain jossain vaiheessa tyhjästä sikiön aivoihin? Mitä sille tapahtuu kuoleman jälkeen?

  Näihin kysymyksiin en ole saanut vielä tieteellistä vastausta. Enkä usko saavanikaan. Sen sijaan uskon ja intuition kautta olen saanut toisenlaisen ymmärryksen, mikä hyväksyy ikuisen tietoisuuden. Se ei ole selitettävissä logiikalla tai järjellä, eikä siitä ole olemassa lukua fysiikan kirjoissa, mutta ei tarvitsekaan! Olen luopunut halusta saada kaikesta ”tietoa”, koska ymmärsin että se halu ei voi koskaan toteutua. Se johtaa vain uusiin kysymyksiin loputtoman kauan.

 • Ogeli sanoo:

  Kuolemantuojaa kiinnostaa varmaankin tämä artikkeli joka käsittelee sitä, että mitä maailmassa on tapahtunut ja tapahtuu. http://www.wakingtimes.com/2013/12/25/inter-dimensional-entities-behind-dark-agenda-thats-taking-world-2/

 • Kuolemantuoja sanoo:

  ^
  En kyll ole samaa mieltä yläpuolel olevas linkis. Puhutaan enkeleistä ja demoneista, mutta monet ihmiset ei ymmärrä mihin mm. näiden sanojen alkuperää juontaa. Esim. demon tulee muinaisesta Kreikan sanasta ’daimon’, joka tarkoittaa vain henkeä, ei hyvää tai pahaa henkeä, mutta pelkkä henki. Ja mitä mm. viel muinaisemmat ihmiset luulivat, että henget ovat tuulia. Kun on tuulinen päivä ulkona, nii demonit huutaa tuulten mukana, heh 😀

  Pieni leikillinen esimerkki: Jos harras uskovainen uskontonsa kautta näkisi elokuvasta tutun predatorin (+ sen tyyppisen alienhepun oikeesti), uskoisko hän, että predator olisi demoninen entiteetti? Koska hän osaisi muuttua näkymättömäks teknogiansa avulla. Voisin kuvitella, että kyllä, vaikka näkisi nykyaikanen uskovainen saman asian. Tällästä hupaisaa esimerkkii voisi verrata jo ihmisten sotilaallisiin kehityksiin vuosi kymmenten aikana. Millasta teknologiaa on mm. USA:n armeijalta löytyvistä häiveteknologialla perustuvista sotilaskoneista, eivät näy tutkissa, ja joitakin ei pysty kuulem haivaitsee paljaalla silmällä nykyään. Teknologia kehittyy vuosi vuodelta ihmisil, nii voi kuvitella mitä nykyaikasetkin ihmiset luulee/uskoo vielä tänä päivänkin, että muista ulottuvuuksista tulleet heput ovat demonisia entiteettei, vaikka käyttävät mm. teknologaa lentämiseen, yms. Ja ovat miljoonia vuosia kehityksessä edellä, että saavat heidän uskomaan yliluonnoliseen. Vaikka kyseessä on suuria illuusio-temppui (jota ihmisetkin harrastavat) ja teknologiallisii ”ihmeitä”.

  Hieman gnostilaisten ajatusmaailmasta enkeleihin, demoneihin, pimeyteen ja valoon:

  ”In fact, in the few Gnostic books rescued from the flames, we see that the creator god is sometimes called satan. Gnostic tradition refers to the demiurge as “satan, the creator of the world and man”, “satan and his demons, creators of the world”, and other such things”.

  The creator god is the one in charge, but he relies on an army of helpers, of constructing angel-demons who support him in his creation and carry out his orders. That is why in Genesis the creator is called elohim. The bible story begins in this way: Bereshit bará elohim (“In the beginning the gods created…”), because elohim in Hebrew is plural and means “gods”, “lords”. Gnostics point out that these gods are the demiurge and his constructing angel-demons which in great numbers, millions of them, help him in his task of creation”.

  For Gnosis, the demiurge is not alone in his task of material creation, forming different worlds, evolutionary processes, beings and entities. In India for example, they call them devas, constructing devas. They are the angels who help with the creation. They are inferior to the creator god but they are with him, helping him”.

  ”In the middle of all this mass confusion, man thinks he knows what is good and what is evil. He also thinks that by doing what is called “good” and avoiding what is called “evil” he is completely fulfilling his duty. He does not know how confused he is, that he is living a lie, that he is continually deceiving himself and others. He does not know because he is asleep, because he has been brainwashed and because his Spirit has been nullified since birth. Most men call light that which is true darkness, and they perceive True Light as darkness. They call everything satanic originating from the demiurge “good” and everything which originates from the Unknowable God “evil”.

  Enkelit ja niiden nimet tulevat mm. sanast Elohim – Mikha-EL, Uri-EL, Rapha-EL, Gabri-EL, jne. Mutta Elohim tulee sanast EL, joka on viel muinaisempi nimi. Joka kuvastaa yhtä tai useampaa jumaluutta. Mutta mitä nämä muinaiset EL:it olivat todellisuudes siihen aikaan, kun olivat sarvipäisii, käärmeennäkösii, jne ja mm. uhrattiin uhrilahjoja heille. Ja kuten gnostilaiset sanoivat jossain teksteissä, että todellinen ”demoni” peitti ittensä valkoseks ”enkeliks”.

  Kun yhdistetään nämä enkelit ja heidän nimensä + viel Jeesus ja hänen muut persoonalliset häiriöt valoks ja rakkaudeks jne, nii se saa mut voimaan pahoin, koska jo tunne sisäl kertoo enemmän, että ne ovat suurta pimeyttä ja pahaa, kuten gnostilaisetkin ajatteli uskomuksissaan. Mutta myös itse pidän gnostilaisuutta pimeytenä ja pahana, kuten kaikkia maailman uskontoja ja heidän uskomuksiaan. Todellisuudessa nuo nimet/asiat ovat pahojen ihmisten keksimiä juttuloita, ja jotka eivät ole niin vanhoja asioita loppupeleis. Pitääkseen ihmisiä pahasti otteessaan valheilla, ja uskotella, että moniulottuvuuksiset alienheputkin ovat ”demonisia entiteettei” mahtavalla ”taialla” – teknologialla.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot