FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Obama hämmentyy ufokysymyksestä ja kertoo ettei voi paljastaa tietoja

USA:n presidentti Barack Obama hämmentyy videohaastattelussa ufokysymyksestä, ei suoraan kiellä avaruusolentojen olemassaoloa, mutta samaan aikaan sanoo ettei voi puhua asiasta.

Jimmy Kimmelin tekemä haastis.

Tarkempi analyysi Jimmy Kimmelin Obamahaastiksesta videolla.

Videoanalyysi kertoo miten Obaman kehonkielestä huomaa, että hän oli kysymyksestä hyvin jännittynyt ja kiersi kysymyksen vastaamalla ettei hän voi puhua asiasta. Tämän huomasi mm. siitä miten Obaman hengitys tihentyi, sekä hänen normaali hymyilynsä laski.

Vaikuttaa siltä, että salailu ufoasioista on todellista, presidenteillä ei ole lupa jakaa tietoa mm. Area 51:stä kansalliseen turvallisuuteen vedoten. Samaa tekosyytä on käytetty jo vuosikymmeniä, USA:n armeijan ja muiden jaostojen kuitenkin kokoajan tutkiessa aihetta. Kanadan entinen puolustusministeri Paul Hellyer on myös avautunut salailusta, eikä hän ole ainut joka on vuotanut salailutietoja eteenpäin.

Ehkä Wikileaks tulee jatkossa vuotamaan salaisia asiakirjoja, joita muuten lähivuosinakin on pompahdellut esiin. Muun muassa vuonna 2008 Iso Britannia julkaisi uforaporttejaan.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

4 kommenttia aiheeseen: Obama hämmentyy ufokysymyksestä ja kertoo ettei voi paljastaa tietoja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Onhan tuo ihan järjellistä, että maailmankaikkeudessamme on muitakin älyllisiä rotuja jossain päin avaruutta. Mutta onko täällä käynyt ulkoavaruuden eliöitä siitä en ole varma, mutta uskon, että joskus on. Ainakin telepatia alieneiden kanssa on mahdollista. Itselläni on telepatia yhteys ollut erääseen avaruuden kansalaiseen, joka ei asunut lähelläkään planeettaamme. Hän kertoi minulle kulttuuristaan, kuinka tutkivat avaruutta ja sen saloja ja samalla luovat liittoja avaruuden erinlaisten kansojen kesken. Sotimaan he eivät rupea, ellei ole pakko puololustaa jotain kuten kotiaan tai ystäviään ja perhettään. Hän myös esitteli kehoaan joka oli valkoisempi kuin maan valkoiset kansalaiset ja heilläkin oli evoluution kehityksen myötä lähtenyt häntä ja kehittynyt paremmat aivot ja kehittyneemmät raajat. He näyttivät hieman haltian ja ”perus alieneiden” kaltaisilta ja omistivat tietoaan minulle hyvin ystävällisesti. Toisinaan haikailen, että pääsisin nousemaan taajuuksille jotta voisin heidän kaltaisten kanssa vielä keskustella telepatisesti. Lisäksi muistan keskustelusta vielä että heillä on aika kehittynyt teknologia ja että maan kansa on vielä aika alkutekijöissä avaruuskansana…

 • Jaahas sanoo:

  Hienoa, Joni! Ei muuta kun meditaatiota ja tahtoa olla ihmiskunnan avuksi, niin homma rulaa…

 • pooa sanoo:

  Saitko sä Joni joitakin tietoja niiden tavallisista keksinnöistä että voisimme kehittää kopioimalla samanlaisen. Jos saat uudestaan yhteyden yritä pyytää jonkun niiden keksinnön tietoja esim että vaatiiko sähköä ja kuinka paljon, minkälaisesta aineesta tehty vai onko jotain mitä meillä on ja muuta. Yritä päästä takaisin yhteyteen tekemällä asioita mitä teit silloin kuin olit yhteydessä. Ja kysy minun puolesta että onko niillä tietokonepelejä.

 • Apinateoria sanoo:

  Tää ufo-pakotus on valmistelua valehyökkäykselle jonka tarkoituksena on ihmisten orjuuttaminen. Mahdollista myös että esiintulo, valoshow ja höpinää värähtelyistä riittää. Sitten laumasielut palvovat humanoidiantikristusta ja panevat intoa puhkuen pahat ihmiset leireille.

  Juu’u. Näin se tapahtuu. Ehkä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot