ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Obama hämmentyy ufokysymyksestä ja kertoo ettei voi paljastaa tietoja

USA:n presidentti Barack Obama hämmentyy videohaastattelussa ufokysymyksestä, ei suoraan kiellä avaruusolentojen olemassaoloa, mutta samaan aikaan sanoo ettei voi puhua asiasta.

Jimmy Kimmelin tekemä haastis.

Tarkempi analyysi Jimmy Kimmelin Obamahaastiksesta videolla.

Videoanalyysi kertoo miten Obaman kehonkielestä huomaa, että hän oli kysymyksestä hyvin jännittynyt ja kiersi kysymyksen vastaamalla ettei hän voi puhua asiasta. Tämän huomasi mm. siitä miten Obaman hengitys tihentyi, sekä hänen normaali hymyilynsä laski.

Vaikuttaa siltä, että salailu ufoasioista on todellista, presidenteillä ei ole lupa jakaa tietoa mm. Area 51:stä kansalliseen turvallisuuteen vedoten. Samaa tekosyytä on käytetty jo vuosikymmeniä, USA:n armeijan ja muiden jaostojen kuitenkin kokoajan tutkiessa aihetta. Kanadan entinen puolustusministeri Paul Hellyer on myös avautunut salailusta, eikä hän ole ainut joka on vuotanut salailutietoja eteenpäin.

Ehkä Wikileaks tulee jatkossa vuotamaan salaisia asiakirjoja, joita muuten lähivuosinakin on pompahdellut esiin. Muun muassa vuonna 2008 Iso Britannia julkaisi uforaporttejaan.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

4 kommenttia aiheeseen: Obama hämmentyy ufokysymyksestä ja kertoo ettei voi paljastaa tietoja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Onhan tuo ihan järjellistä, että maailmankaikkeudessamme on muitakin älyllisiä rotuja jossain päin avaruutta. Mutta onko täällä käynyt ulkoavaruuden eliöitä siitä en ole varma, mutta uskon, että joskus on. Ainakin telepatia alieneiden kanssa on mahdollista. Itselläni on telepatia yhteys ollut erääseen avaruuden kansalaiseen, joka ei asunut lähelläkään planeettaamme. Hän kertoi minulle kulttuuristaan, kuinka tutkivat avaruutta ja sen saloja ja samalla luovat liittoja avaruuden erinlaisten kansojen kesken. Sotimaan he eivät rupea, ellei ole pakko puololustaa jotain kuten kotiaan tai ystäviään ja perhettään. Hän myös esitteli kehoaan joka oli valkoisempi kuin maan valkoiset kansalaiset ja heilläkin oli evoluution kehityksen myötä lähtenyt häntä ja kehittynyt paremmat aivot ja kehittyneemmät raajat. He näyttivät hieman haltian ja ”perus alieneiden” kaltaisilta ja omistivat tietoaan minulle hyvin ystävällisesti. Toisinaan haikailen, että pääsisin nousemaan taajuuksille jotta voisin heidän kaltaisten kanssa vielä keskustella telepatisesti. Lisäksi muistan keskustelusta vielä että heillä on aika kehittynyt teknologia ja että maan kansa on vielä aika alkutekijöissä avaruuskansana…

  • Jaahas sanoo:

    Hienoa, Joni! Ei muuta kun meditaatiota ja tahtoa olla ihmiskunnan avuksi, niin homma rulaa…

  • pooa sanoo:

    Saitko sä Joni joitakin tietoja niiden tavallisista keksinnöistä että voisimme kehittää kopioimalla samanlaisen. Jos saat uudestaan yhteyden yritä pyytää jonkun niiden keksinnön tietoja esim että vaatiiko sähköä ja kuinka paljon, minkälaisesta aineesta tehty vai onko jotain mitä meillä on ja muuta. Yritä päästä takaisin yhteyteen tekemällä asioita mitä teit silloin kuin olit yhteydessä. Ja kysy minun puolesta että onko niillä tietokonepelejä.

  • Apinateoria sanoo:

    Tää ufo-pakotus on valmistelua valehyökkäykselle jonka tarkoituksena on ihmisten orjuuttaminen. Mahdollista myös että esiintulo, valoshow ja höpinää värähtelyistä riittää. Sitten laumasielut palvovat humanoidiantikristusta ja panevat intoa puhkuen pahat ihmiset leireille.

    Juu’u. Näin se tapahtuu. Ehkä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto