ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Iso Britannia Julkaisee UFO-raporttinsa

Top SecretIso Britannian puolustusministeriö aikoo julkistaa lähes kaikki tutkimansa ufohavainnot ja tutkimusraportit. Tietojen mukaan julkiseksi tulee useita tuhansia aiemmin salassa pidettyjä havaintoja.

Useat niistä ovat peräisin ufoväitteisiin erikoistuneelta puolustustiedustelulta. Avoimuuden toivotaan vähentävän huhuja, joita ministeriön toiminnasta ja ufotiedustelusta on liikkunut.

Arkisto avataan maaliskuussa ja siihen kuuluvat kaikki puolustusministeriön tutkimat ufohavainnot viimeisen 30 vuoden ajalta. Raportteja tapauksista on yhteensä n. 7 000.

Ranskan avaruusvirastohan julkisti ufoarkistonsa nettisivuillaan jo viime vuoden maaliskuussa ja nyt Iso Britannia seuraa perässä. Täytyy vielä toivoa, että mm. USA tekisi saman.

Lähde: HS.fi

– Wespa

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: Iso Britannia Julkaisee UFO-raporttinsa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Mikko sanoo:

    Tähän on nyt pakko sanoa, että mikä estää karsimasta tuhansien selvästi väärien havaintojen joukosta ne »oikeat» pois? Jäljelle jää silti – helposti – 7000+ kuvaa. 😛

  • Wespa sanoo:

    Voisin sanoa, että nämä ennen salassa olevat raportit ovat varmaan vakuuttavimpia ja sisältävät toivottavasti luotettavaa kuvamateriaalia yms. Jokin syyhän niitä on ollut pitää salassa, mutta ehkä nyt CIA:n ym. motiivit ja ajatukset ovat muuttuneet ja vihdoinkin ihmisille aletaan julkisesti antaa tietoa näistä asioista peittelyn sijaan.

  • KP sanoo:

    En usko että asioiden peittelyä tullaan lopettamaan. Ison britannian puolustusministeriö, kuin myös amerikan C.I.A, N.S.A, jne tuskin paljastaisivat täysin oikeita kuvia, vaikka heillä niitä olisikin. Jos valtiot maailmanlaajuisesti paljaistaisivat ufo:en, ynnä muiden elämänmuotojen olevan totta, syntyisi siitä melkoinen ”show”, uskoakseni ainakin. Tosin tässähän puhuttiin nyt vain kuvista, mutta silti veikkaan että mikäli heillä olisi kymmeniä tuhansia kuvia, he karsisivat aidot pois, ja jättäisivät, noh, vähemmän aidot ihmisille.

  • Wespa sanoo:

    KP, olen kanssasi aika lailla samoilla linjoilla. Uskon, että ne julkaisevat useita raportteja, joista on vaan todistajalausunnot ym. mutta kuvamateriaali ym. todisteet jätetty tarkoituksella pois. Ehkä tämän koko jutun tarkoituksena onkin se, että halutaan saada ihmisille kuva, että eihän siellä mitään ollutkaan ihmeellistä ja oudoimmat jutut ja kuvamateriaalit ym. jäävät edelleenkin CIA:n varaston hyllylle pölyttymään.

    Saisisivat julkaista raportteja abductiotapauksista, niin olisi ainakin kiinnostavaa luettavaa.

  • Haukka sanoo:

    Heillä ei välttämättä paljon kuvia olekaan, koska useimmat tapaukset on varmaankin koottu haastattelemalla silminnäkijöitä. Useimmat kuvat ovat varmaankin UFO:ja nähneiden ihmisten luonnoksia näkemästään, kaikkihan eivät kanna kameroita mukanaan, eivät etenkään 30 vuotta sitten. Ja jos he pitävätkin kuvia itsellään (uskon kyllä että kaikki tieto julkaistaan) on niiden määrä varmasti murto-osa siitä, mitä voi löytää vapaasta levityksestä.
    ”Ehkä tämän koko jutun tarkoituksena onkin se, että halutaan saada ihmisille kuva, että eihän siellä mitään ollutkaan ihmeellistä ja oudoimmat jutut ja kuvamateriaalit ym. jäävät edelleenkin CIA:n varaston hyllylle pölyttymään.”
    Voi myös olla, että heillä ei ole mitään salattavaa ja hallitus haluaa näyttää sen. CIA on muuten Yhdysvaltalainen organisaatio, joten sen hallussa pitämillä raporteilla ei varmaankaan ole paljoakaan tekemistä Englannin raporttien kanssa, vaikka siellä onkin varmasti mielenkiintoista materiaalia.
    Tuossa yllä muuten lukee: ”Iso Britannian puolustusministeriö aikoo julkistaa lähes kaikki tutkimansa ufohavainnot ja tutkimusraportit.”
    Kun taas itse lähdeartikkelissa lukee: ”Britannian puolustusministeriö aikoo julkistaa kaikki tutkimansa ufohavainnot,…”
    Minun mielestäni ”lähes kaiken” ja ”kaiken” välillä on pienoinen ero, kun puhutaan tälläisesta aiheesta, anteeksi pilkunviilaus. =P

  • silversurfer sanoo:

    Jaa että nyt jo väitetään että parhaat materiaalit salataan.. Ilmeisti ufo uskovaisten täytyy jättää joku takaovi avoimeksi jollei materiaalista mitään vedenpitäviä todisteita löydykkään..

  • Wespa sanoo:

    Itse en usko siihen, että kaikkia raportteja julkaistaan (on olemassa Top Secret tasonkin ylittäviä raportteja) ja siksi tuossa lukee ”lähes kaikki”. Ja tosiaan olin sekoittanu CIA:n tähän, kiitokset huomautuksesta. CIA:lla ei ole tosiaankaan mitään tekemistä Iso Britannian kanssa.

    PS. Ei tässä mitään takaovia tarvita. Hyvä vaan, että julkaisevat nämä. 🙂

  • pokke sanoo:

    Niinpä, taas kerran voidaan todeta että ”Government denies it all”

  • Petrool sanoo:

    No… Usko kuka ufoihin tai ei. Niin asiaa voipi tarkastella vaikka siltä kannalta , että mitäs sitten jos niitä alieneita sattuu vaikka olemaankin , ja ne oikeasti vain paiskattas kaiken kansan nähtäville.? Ja sanottas vaan et tälläsiähän nää ja näitä on ollu maan vieraina vuosikausia…

    Muinanen inkvisitio, natsit eikä ees Vanhasen hallitus voi pystyä siihen kaaokseen , mitä siintä seurais. Lähi-idän pienet uskonkärhämät näyttäs lähinnä naapurin viikareiden lumisodalta, kun eri uskontokunnat ja ufo-uskovaiset , sekä ns, tavallinen tallaaja eri aatos suuntineen alkas tappelemaan , panikoimaan ja mellastamaan joka puolella.

    Ehkä kuitenki on parempi , et oli totuus mikä vaan , se pidetään salassa. 50-60 vuotta etiä päin ja ollaan paljon viisaampia , jos yleensä enää ollaan mitään.

  • MmM sanoo:

    koska ne julkasee noi kaikki jutut?

  • Wespa sanoo:

    Tässä kuussa julkaisee/on julkaissut. Ei tosin kaikkia, vaan 30-vuoden ajalta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto