FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Mars-planeetalta on löydetty lisää elämään viittaavia merkkejä

Venäläinen Alexander Novgorodov huomasi ensimmäisenä tämän oudon kuvan. Outo ”kyynelvuori” (tear drop mountain) -muodostelma sijaitsee keskellä Marsin jäätynyttä merta. Vuoren päädyssä näyttää olevan jonkinlainen oviaukko.

Mars Ovi

ATS:n foorumeilla on keskustelu käynyt vilkkaana, kun yhdestä NASA:n ottamasta, Marsin pinnalta kuvatusta panoraamakuvasta on löydetty mahdollista vettä, sekä olentojen näköisiä hahmoja.

– Vettäkö?

Vettä Marsissa

– Kolme olentoa?

Olentoja

– Zoomaus lähemmäs

Olentoja Zoom

– Zoomi, sekä lisätty kontrastia

Olentoja Zoom ja Kontrasti

Itselleni tulee noista hahmoista mieleen lähinnä Mad Max -elokuvan likaiset aavikoilla seikkailevat tyypit.

Voit katsoa alkuperäisen ison panoraamakuvan tästä, josta voit bongailla mm. nämä, sekä muuta outoa.

Katso tästä myös Osa 2, jossa on muitakin elämään viittaavia merkkejä Marsista.

– Wespa

Lähteet: ATS:n foorumi, NASA:n sivut, sekä dailygalaxy.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

138 kommenttia aiheeseen: Mars-planeetalta on löydetty lisää elämään viittaavia merkkejä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Haukka sanoo:

  Noita kolmea viimeistä kuvaa en osaa selittää mutta tuo vesilammikko on todennäköisemmin hiekkaa. Hiekkaankin tulee aaltomaisia kuvioita tuulen vaikutuksesta. Myös kiveen voi muodostua aaltomaisia kuvioita pitkän ajan kuluessa eroosion seurauksena.

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/PICT0042.JPG

 • Wespa sanoo:

  Haukka olet täysin oikeassa, mutta itseäni tuossa lähinnä hämmästyttää tuo väri… Marsissahan on kylmempi ilmasto, kuin maassa, niin tuo voi olla hieman jäässä olevaa vettä tms. Kuitenkin vähän vaikea lähteä spekuloimaan tuota pelkän kuvan perusteella.

 • Makru sanoo:

  Mistä ne nuo olennot muka tosta kuvasta löytää? Siis tosta isosta kuvasta. Emmä niitä löytäny vaik kui etin. Ja mitä muuta outoa siellä muka on?

 • Vaapukka sanoo:

  Olis se kyllä melkoinen mullistus, jos jotain tuolta muualta maailmankaikkieudesta löytyisi jotain elämää viittaavaa, kun tuosta yhdestä kuvasta ei voi olla niin varmaa, sen voi kenties aiheuttaa jokin muu, joku tuntematon, tutkijoilta piilossa pysynyt aine tms.
  Kyllä se voisi näyttää jäässä olevalta vedeltä joka olisi melko kirkasta, siksi sitä voisi uskoakkin ja siltä se kyllä näyttääkin.
  (Puhun siitä kakkos kuvasta)

 • Toni sanoo:

  Viel tosta potentiaalisesta vedestä että ku kattoo ”vedestä” oikeelle ni siin ei oo enää tota aaltoilua. Tasaista pintaa jossa yhtäkkiä alkaa olee muotoja ja väri vaihtuu perin radikaalisti 🙂

 • Wespa sanoo:

  Makru, nuo hahmot löytää siitä kuvan vasemmasta laidasta aika alhaalta.

 • noname sanoo:

  onko nasa tehnyt suurempaa numeroa näistä mitä tuosta kuvasta nyt näkyy? Nasan sivuiltahan tuo kuva on ja siellä se on näkyvillä kuvatekstin kanssa mutta ei omasta mielestäni siinä mitään kummempaa sanota vaikka kuvassa näkyy selvästi tuo ”vesi” (huonolla englanninkielen taidolla nopeasti vilkaistuna) joku voisi tarkemmin suomentaa sen sieltä meille? 🙂

 • noname sanoo:

  minusta siinä vaa kerrotaan luonnontieteellisiä nimityksiä noille vaaroille joita tuossa näkyy?

 • Hannu sanoo:

  Niinhän sitä sanotaan, että ihminen näkee mitä haluaa. Nyt tämän uutisen luettuani oli pakko hieman bongailla, ja kyllähän sieltä ”jotain löytyi”. Todennäköisesti ovat vain kiviä ja varjoja, mutta löysin ne, koska tällä kertaa halusin.

  Esim,

  Jonkin olennon kallo? Tällä hetkellä näyttää siltä, että tällä kive.. otuksella on pitkä nenä kaksi silmänreikää – http://appelsiini.org/upload/Nasa_Spirit/nasa_spirit_2.png

  Kukas sieltä kivien takaa kurkistelee. Näyttää, että siellä näkyy jonkin pää ja hieman hartioita – http://appelsiini.org/upload/Nasa_Spirit/nasa_spirit_3.png

 • Makru sanoo:

  No niinpän näkyy. Kiitos Wespa, pitäs hankkiii vahvemmat lasit kun ei meinaa nähä mitää.. 😀

 • KP sanoo:

  ”Haukka olet täysin oikeassa, mutta itseäni tuossa lähinnä hämmästyttää tuo väri”

  Wespa, kuvan väri ei ole alkuperäinen vaan sitä on muokattu.

  Alkuperäinen kuva

  http://www.nasa.gov/images/content/207429main_sol1369a-atc-20080102-516.jpg

 • Wespa sanoo:

  KP, tuokaan ei ole Marsin alkuperäinen väri (vaikka NASA niin väittääkin), vaan mm. alhaalla oleva laitteistokin näkyy oranssina. Tuossa on siis värisäädöt vielä enemmän pielessä.

  Kannattaa muuten lukea lisää noista NASA:n vääristämistä väreistä lisää täältä:
  http://www.goroadachi.com/etemenanki/mars-hiddencolors.htm

 • Jones sanoo:

  Tuttu näky. Tuttu näky. Tässä muutaman kilometrin päässä sijaitsee entinen soranottopaikka, jolla ajetaan motocrossia kesäaikaan kolmena päivänä viikossa. Samaisessa paikassa olen nähnyt samanlaisia hahmoja usein, helvetin usein – toki sellaisina päivinä, jolloin motocrossin ajaminen on kiellettyä. Pitää ottaa joskus kamera mukaan niin voin näyttää teille kuvia.

 • Jones sanoo:

  Ai niin, unohdin kertoa:
  Menin radalle kerran päivänä, jolloin ajaminen oli kiellettyä (olisko ollut keskiviikko). Ajoin yksin rataa ympäri ja kokoajan tuntui siltä, kun minua olisi seurattu katseella. Ensin en nähnyt ketään missään, mutta eräässä radan hitaammassa kohdassa kiinnitin huomioni radan varrella sijaitsevaan varjoiseen puustoon – ja arvatkaa – ihan samanlainen hahmo seurasi ajoani, ihan samanlainen. Mitä lie mielessä.

 • JambaB sanoo:

  Oon varmaa vaan typerys mut eihän kummatkaa nois kuvist näytä ees marssilta.

 • Haukka sanoo:

  Täytyy muistaa, että Marsin kylmyyden takia on melko epätodennäköistä, että löydetään nestemäistä vettä. Muistaakseni vain hyvin harvoin lämpötila Marsissa nousee plussan puolelle, lämpöennätys jossain Marsin päiväntasaajalla on varmaankin noin 20 celsiusta mutta lämpötila on enimmäkseen kymmeniä asteita pakkasen puolella. Lisäksi nestemäinen vesi haihtuu Marsista avaruuteen melko helposti pienen painovoiman seurauksena.

  Jäätä sen sijaan on taidettu jo löytää Marsin pinnan alta ja Marsilta löytyy suuret Jäiset navatkin mutta en muista jos ne ovat vesijäätä vaiko hiilidioksidijäätä. Jotkut uskovat myös löytäneensä aivan äskettäin virranneen veden jälkiä (jokiuomia ym. sellaista) mutta niiden aitoutta ei ole toistaiseksi todistettu. Joidenkin mielestä Mars on ollut syntymänsä jälkeen yhtä vetinen planeetta, kuin Maa mutta vesi haihtui hiljalleen pois.

 • KP sanoo:

  Samallalailla kun laitteistot näyttävät maassa normaalivärisiltä, niin eikös mars:n pinnalla, jossa oman käsityksen mukaan ainakin ruosteen väristä muutenkin taivasta myöten, niin olisi valaistus erinlainen, jonka takia taas laitteetkin näyttäisivät vähemmän normi värisiltä ?

 • Huu Haa sanoo:

  ” JambaB (00:08:15) :

  Oon varmaa vaan typerys mut eihän kummatkaa nois kuvist näytä ees marssilta.”

  Niin olet. Mistä tiedät miltä näyttää marsissa?

 • KP sanoo:

  ”Mistä tiedät miltä näyttää marsissa ? ”

  Juuri näin ! itse joskus mietin samaa juttua. Me olemme saaneet mars:sta sen kuvan että se on ruosteen värinen, kuollut autiomaa planeetta, kiitos tästä nasa:lle. Tiedämme vain kuvien perusteella että minkälaista siellä on. Näyttäisivät joskus ihan video kuvaa, joka tulisi suoraan mars:sta.

 • Huu Haa sanoo:

  Miksi muuten tuolta oikeasta laidasta lähtee tuollainen ”polku” missä ei ole kiviä?

 • Regendos sanoo:

  Kiinnostavan näköistä materiaalia. En tiedä otuksista, mutta jos vesi on aitoa niin johan on!

 • gh0stb0y sanoo:

  Noi oliot näyttää samalta kun siinä jossain kuuvideossa kun nasa oli leikannu sen sivun pois. Siinä poistetulla sivulla näky et joku musta liikku siinä reunassa.

 • Jugurtti sanoo:

  Ihan selvästi on noi olennot jotain kalloja kun atoin suuresta kuvasta

 • janne sanoo:

  kuvassa nakyy mattoa

 • p'lää sanoo:

  miksi puhua jostain hemmetin vedestä tai jäästä tai miksi te ”nerot” sitä kutsutte.. siis ketä kiinnostaa se mitä tuolla marsissa tapahtuuuuuuuuuuuuu!! siis lol lol looooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • anhei sanoo:

  nuo kuvat missä on noi olennot nii selvästi näkyy se keskimmäinen on joku olento,ehh mut toi eka kuva ei oikee mitenkaa laita miettii

 • Hannu sanoo:

  Kysymys kuuluukin mikä tuo kalliolla istuva olio on? Siis kyse on siitä onko kuva yleensäkään Marsissa otettu!

 • Mikko sanoo:

  tulee mieleen tosiaanki Star Wars-elokuvan hiekkakansa:D

 • Haukka sanoo:

  Nuo eivät varmaankaan ole mitään olioita vaikka siltä näyttävätkin, ihmisen mielikuvitus vain saa ne näyttämään ihmisiltä. Olen tainnut aiemminkin sanoa, että ihminen pyrkii näkemään järjestystä kaaoksessa; muodostaa kasvoja oudoille pinnoille vaikka parin pisteen avulla tai näkee outoja hahmoja varjoissa (esim. nk. ”kasvot Marsissa” http://fi.wikipedia.org/wiki/Marsin_kasvot).

  Tätä muuten testattiin Penn & Tellerissä, ihmisille näytettiin lähikuvia salamimakkarasta ja todella monet sanoivat hahmottavansa Jeesuksen tai jonkin muun asian selvästi makkaran kuvioinnista (he eivät siis tienneet mitä kuva oikeasti esitti). Ilmiölle on tieteellinen nimensäkin mutta en muista sitä enää.

  Sitten pitää myös ajatella: Miksi kyseiset ”oliot” olisivat ihmisen näköisiä? Ties minkä näköisiksi muiden planeettojen asukkaat voivat kehittyä, tuskin kuitenkaan aina ihmisen näköisiksi.

  Olisi muuten hyvä jos joku selvittäisi noiden ”olentojen” oikean koon. Saattavat olla vaikka 20cm korkeita… Ainakin minusta ne näyttävät olevan aika lähellä laskeutumisalusta mutta niiden koko saa ne näyttämään paljon kaukaisemmilta humanoideilta. Varmaankin optinen illuusio.

 • skullsaw sanoo:

  ehkä mars on ollut joskus samanlainen kuin maa mutta se on kuivunut kasvihuoneilmiön seurauksena ja vain pieni osa sen väestöstä olisi jäänyt eloon?

 • tööt sanoo:

  Tuossa keskelläkin on vähän vähemmän sinertävää ”vettä”. Taitaapa tuo kauempikin olla hiekkaa..

 • Khrekuy sanoo:

  ”tuuli tekee hiekkaan kuvioita” LOL! äijät vissiin melkeen tietää että ei tuule ilman ilmakehää jne :D:D

 • ploks sanoo:

  Khrekuy: Ei äijä ilmeisesti vissiin tiedä, että marsissa on kaasukehä. Eli suomeksi sanottuna siellä voi tuulla ja myös tuulee jne. loltzorzt!!111one

 • Flanker sanoo:

  Noi kuvat on tosi vanhoja feikkejä, noita esiteltii yhessä jenkki-ohjelmassa, mikä käsitteli just noita parhaita muokkauksia.

 • gh0stb0y sanoo:

  Lähetäppä linkki siitä niin uskon sua Flanker!

 • RArrikka sanoo:

  Minkäköhän näköoinen on sitten samasta paikasta 10min myöhemmin otettu kuva onko oliot vielä samoill paikoilla?

 • jebaa sanoo:

  voisin kuvitella että kuvasta päätellen kun noita mittasuhteita vähän aikaa pähkäilee niin tuo ”olio” on tuommosen kivenmurikan kokoinen. eli raakasti arvioiden noin 25cm. sitten tuo ”vesi” on hiekkaa ja todellakin marssissa on huomattavasti pahempia myrskyjä kuin täällä telluksella…

 • pete sanoo:

  joo aika jännä kyllä että samasta kuvasta löytyis elämää ja vettä! no eihän se tuetystikään ole mahdollista! ensinnäkin tuo vedeltä näyttävä ei ole missään nimessä vettä! sillä eihän marsissa tuule! tai no tietystihän maanjäristys vois ton saada aikaan mutta sittenhän tämä olis jo oike sattumien kuva! mutta sitähän se ei ole! 🙂

 • joopajoo sanoo:

  ”Vesi” on hiekkaa.
  ”Oliot” on kiven ja varjon yhteensattuma.

  Löysin myös isot daisarit ja muhkean peban kuvasta. Mitä itse löysit?

  Ei herranjumala ihmiset on tyhmiä..

 • norsu53267 sanoo:

  Mitä jos tuo keskimmäinen onkin vain patsas ajalta ennen marsin kuivumista 😀

  tai sitten noi on jotain olentoja jotka ihmettelee tuolta, ”mikäs laite se tonne on ilmestynyt”…mutta eiköhän ne vain kiviä ole

 • Kimmo Hätinen sanoo:

  Mielenkiintoisia lisätodisteita mahd. elämän muodoista maapallon ulkopuolelta tai ainakin epätavallisia ja poikkeavia kuvia ulkoavauuden planeetan pinnalta! Pistää miettimään…Itsekkin ufokokemuksia eli elämää muualla omakohtaisten kokemusteni mukaisesti täytyy olla alieneita, ET:kin jossakin, vaikka sitä ei koskaan tieteellisesti haluta tai voida myöntää julkisesti. Aina on skeptikoita- epäileviä Tuomaksia vaikka esitetään minkälaista aineistoa materialistiselle ihmismielelle täällä maanpäällä. Näin se vain on ja tulee aina olemaankin! Omakohtaiset kokemukset tuoneet varmuutta myös nk.yliluonnollisestakin ja henkisestä todellisuudesta materialismin keskellä eläville meille.

 • Haukka sanoo:

  ”joo aika jännä kyllä että samasta kuvasta löytyis elämää ja vettä! no eihän se tuetystikään ole mahdollista! ensinnäkin tuo vedeltä näyttävä ei ole missään nimessä vettä! sillä eihän marsissa tuule! tai no tietystihän maanjäristys vois ton saada aikaan mutta sittenhän tämä olis jo oike sattumien kuva! mutta sitähän se ei ole!”

  Marsissa kyllä tuulee kovaakin vaikka kaasukehä onkin ohut. Taisi olla niin, että aurinkokunnan suurimmat hiekkamyrskyt löytyvät Marsista. Kuulemma saattavat peittää joskus koko planeetan alleen. Ja koska Marsissa ei ole havaittu samankaltaisia mannerlaattoja kuin maassa, on maanjäristys todella epätodennäköinen.

 • ding sanoo:

  Faktaa marsista, http://www.nasa.gov/worldbook/mars_worldbook.html . Marsissa sattuvat hiekkamyrskyt todellakin peittävät lähes koko planeetan http://y2u.co.uk/Knowledge_Information/I_zq5/RN_Nature_Dust_Storm_Mars_2.jpg.
  Myrskyn aikana ei edes marsia kiertävät satelliitit saaneet kunnolisia kuvia marsin pinnalta.

  Marsissa on ohut kaasukehä jonka koosumus on pääasiaalisesti hiilidioksidia. typpeä ja argonia. http://solarsystem.nasa.gov/planets/profile.cfm?Object=Mars&Display=Facts&System=Metric
  joten siellä myös tuulee, jolloin eoliset prosessit ovat silloin vaikuttamassa marsin pinnan ulkonäköön.

  Marsin vesi.
  napalakeilla on vesi ja hiilidioksidijäätä. Molempia voi myös mahdollisesti löytää syvistä kraatereista kohdista jonnekka ei aurinko pääse paistamaan.

  Mikäli toiset planeetat kiinostavat niin siitä oivaa lukemista tilamaan. http://www.amazon.com/Encyclopedia-System-Second-Lucy-Ann-McFadden/dp/0120885891/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1200435906&sr=8-1
  Encyclopedia of the Solar System, Second Edition

 • J.J-75 sanoo:

  Niin.. kylläpä sieltä kuvasta löytyi sitten nainen jolla oli kädet selän takanakin sidottuna, pukeutumistyyli keskiaikaa, selin ja tyyppi joka seisoskelee sen edessä… Löytyy se sieltä vielä helpommin ja on meinaan selkeä jo ;))

  http://www.matkapuhelininfo.com/keskustelu/showthread.php?p=634494

  Kuvat voi kattoa vaikkas tuolta.

 • Wespa sanoo:

  J.J-75, tuon antamasi linkin kuvia ei voi katsella, ellei ole rekisteröitynyt tuolle sivulle, jotenka voitko antaa kuvien linkit vaikka tähän keskusteluun?

 • Sebastian sanoo:

  Kyaaa! Olen ulkoavaruudesta! Kyaaa!

 • kenkä sanoo:

  tollasetha juvatha non helppo muokata, epäilen että olisivat aitoja

 • J.J-75 sanoo:

  http://www.jj75.net/index.php?pageID=53&sid=6YgFheD&lang=-1

  Sielä on nappaamani kuva. 2 jälkimmäistä paranneltu.

  Itse jostain syystä kun kokeilin, sain kirjautumatta ne esiin, en tajua miten. Muuten en olisi laittanut koska arveklin ettei se pelaa.

 • J.J-75 sanoo:

  Mä kyllä itse epäilen, että Nasa viittis omaan alkuperäseen panoramaansa mitään muokata jälkeenpäin. Taidot on nähty heidän kuvan käsittelyssä muutenkin. Ei tuossa ole nähtävillä ainakaan mitään kuvan muokkausta sinänsä hahmojen suhteen. Ainoastaan eritasosia värikuvia joista on muodostettu panorama. Ei yritystäkään sulauttaa edes fiksummin. Kuvissa hämää, kun ei ole kiintopisteitä missään, meinaan etäisyydet.

 • jorma sanoo:

  tuollahan on sauna ihan selvästi ja kovat juomingit lenkin kera tuolla vasemmassa ylälaidassa. sieltää tunnistaa bushin kauaa kadoksissa olleen veljenkin.. whooooo!!!

 • Dunno sanoo:

  Vettä marsissa. HEH katsokaapas sitä kohtaa jossa ns. vesi on. Rinne siinä kohdassa viettää alaspäin mutta vesi se vain seisoo paikallaan. Vaikka Marsissa on pienenpi painovoima kuin maassa niin eiköhän sielläkin silti fysiikan lait pidä paikkaansa.

  Sitten ns. ufot. Kaveri joka istuu kiven päällä on mittasuhteiltaan noin 10 metriä pitkä ja varmaa yhtä leveä.

  Taas nähdään mihin ihmismieli on kykeneväinen. Kun katsot jotain kuvaa tarpeeksi kauan niin tulet näkemään sen mitä haluat.

 • ding sanoo:

  Eräästä marsin kuvasta löytää sitten phantomin ja kaverit. http://www.msss.com/mars_images/moc/extended_may2001/face/1976pio.html
  (phantom, sammakko ja puhelin löytyy kuvasta). Aivot pyrkivät hahmottamaan katsottavana olevan kohteen aina joksikin tutuksi.

 • ding sanoo:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Apophenia, Apophenia is the experience of seeing patterns or connections in random or meaningless data

 • J.J-75 sanoo:

  Miksi pitää tapella yhdestä kuvasta… Yksikään teistä ei voi väittää faktaa vastaan kun se aikanaan paljastuu. Tuohan on nyt pelkkä kuva ja tottakai jokainen haluisi sen lähempää nähdä niinkuin monta muutakin asiaa. Siihen asti tutkijat ja muuta antaa sitten ihmisten luulla mitä haluaa. Kyllä sekin asia tarkastetaan aikanaan. Geologeilla voisi olla sanansa tuosta sanottavana, se on mielenkiintoisempi kuin uskottekaan. Siihen itse olen ystävältäni vastauksia saanut, mutta en vettä koskien. Vaan yleensä minkälainen tuo maisema Marsissa on.

 • Lorottaja sanoo:

  Hmmmm… Vedestä en tiedä, mutta ei noi mitään olentoja oo ^^ Jos huomaatte niin ne ovat täysin saman värisiä kuin tuo kivi ><

 • - sanoo:

  Miksi kommenttini, jonka pari päivää sitten kirjoitin poistettiin? Olen pahoillani jos se loukkasi jotakuta asiaan uskovaa tai oli asiaan liittyvä, mutta huh huh… Vai, että oikein eläviä olentoja marssissa? Enpä usko. Mutta Olentoja ihmisten mielikuvituksessa..? Kyllä.

  ” joopajoo (15:53:29)”, Indeed.

 • Wespa sanoo:

  Kommentteja poistetaan paristakin eri syystä.

  1: Kommentti sisältää kirosanan/kirosanoja, jolloinka se menee yleensä automaattisesti roskakoriin spämmineston ansiosta.
  2: Viestissä ei ole päätä eikä häntää (esim. tyyliin, skdjasfhsfj tai LOL WTF).
  3: Viesti on loukkaava.

  Tämän olen sanonut ennenkin, mutta sanotaampa nyt uudestaan. Täällä saa jokainen kertoa oman mielipiteensä, kunhan esittää sen edes kohtuullisen asiallisesti haukkumatta muita tyhmiksi tai esittämällä muita loukkauksia. Samalla linjalla pysytään, jotenka kannattaa miettiä ennen viestin postaamista…

 • Yumiko sanoo:

  Noi on vaa jotain kiviä 😀

  ”HD113766- nimisessä tähtijärjestelmässä 424 valovuoden päässä Aurinkokunnasta on kehittymässä Maata muistuttava planeetta.
  Vaikka planeetan muotoutumiseen kulunee vielä 100 miljoonaa vuotta, sen tulevista ominaisuuksista tiedetään jo paljon.
  Noin 10 miljoonaa vuotta vanhassa tähtijärjestelmässä on kaksi Auringon kaltaista tähteä.
  Toista niistä kiertää elämälle otollisella etäisyydellä lämmin pölyrengas, jossa on riittävästi ainetta ainakin Marsin kokoisen kiviplaneetan muodostumiseen.
  Renkaan ulkopuolella kiertävä toinen rengas sisältää vesijäätä.
  Se on välttämätöntä elämälle, jota planeetalle voi syntyä vasta miljardin vuoden kuluttua.
  Yhdysvaltalaisen Johns Hopkinsin yliopiston tutkijat aikovat hankkia HD113766:sta lisää kuvia, jotta selviäisi, sisältääkö järjestelmä myös kaasuplaneettoja.”

  Tieteen kuvalehdestä (nro 2/2008)

 • ´jahas sanoo:

  Siis ihan aikuistenoikeesti…luuleeko joku tosissaan näkevänsä noissa kuvissa jotain ”olentoja” 😀

  Luuletteko _todella_ että jokin kuva, jossa näkyy marsilaisia kivien takaa kurkimassa päästettäisiin NASA:lta julkisuuteen. Tai toisaalta päästettäisiin julkisuuteen näin vaivihkaa kaikessa hiljaisuudessa _ilman_ miljoonalla huutomerkillä varustettua raporttia ”Life on Mars!” tms..

  Kivet ovat kiviä ja kivinä pysyvät…olivatpa ne sitten vaikka elviksen muotoisia. Elämä marsissa on toki mahdollista ja aivan todennäköistäkin, mutta ei muulla kuin bakteeritasolla.

 • ´jahas sanoo:

  ..niin ja tuo ”portti” on n+1:ssä tutkimuksessa todettu varjoksi, eikä tämä muodostelma todellakaan ”sijaitse keskellä Marsin jäätynyttä merta”.

 • Wespa sanoo:

  Linkkiä näihin tutkimuksiin kiitos ja mistähän tuo ”varjo” sitten tulee?

 • Leo sanoo:

  ”Vedestä” en osaa sanoa mitään, mutta noista olioista ainakin keskimmäinen ja oikealla oleva näyttävät selkeästi kallion varjoilta.

 • Pekka sanoo:

  Jaa-a…. Kun katsoin tuota kuvaa isomapana, pakko myöntää että keskimmäinen hahmoista näytti melkoisesti ihmiseltä tai joltakin otukselta. Sitten katselin kuvaa suurennettuna. Kuvaa on selvästi leikattu.

 • Anhei sanoo:

  PÖÖPÖÖ! miten te voitte sanoa että nuo ”otukset” ovat samanvärisii ku ne kivet.. mm värisokeet.

 • erkkotomi sanoo:

  olentojen hahmoja ei näy alkuperöisessä kuvassa ,ainakaan enää.onko ne ”pyyhitty ”pois?

 • Wespa sanoo:

  Kyllä ne siellä näkyy edelleenkin. Avva se kuva, suurenna ja mene vasempaan alakulmaan, jonka jälkeen rullaa hitaasti ylöspäin, niin sitten näät ne.

 • anhei sanoo:

  ja nii no musta tuo keskimmäinen on vaa jonkun olennon näkönen noi kaks muuta on kyl must varjooi/halkeamii.

 • ´jahas sanoo:

  Joku jollain sivulla sanoi tästä hyvin:
  ”On a planet full of rocks, I wonder what these could be!”

 • Pätsi sanoo:

  mielikuvitus…. mielikuvitus…. on se jännä juttu

 • Mage| sanoo:

  Ihmismieli toimii niin, että se yrittää muodostaa kuvasta kuin kuvasta jonkin tutun esineen tai asian. Joten mistä voitte tietää onko siellä elämää vai ei? Ihan varmasti avaruudesta löytyy monia planeettoja joissa on elämiseen tarvittavat olosuhteet. Turha on kenenkään tällä palstalla sanoa: ”LOL oletteko vähän tyhmiä ku luulette että toisella planeetalla olis elämää?!” Miksei olisi? Marsia on kyllä tutkittu, mutta vasta verrattaen vähän joten mitään 110% varmaa ei voida sanoa. Saattaa tosiaan olla, että kuvassa olevat ”oliot” ovat varjoja juuri ihmisen mielen takia, tai sitten ei.

 • jukka sanoo:

  Niin, elämää marssissa. Ajatelkaapa miksi täällä sinisellä pallolla on elämää. Ja vielä mitä me kädelliset, enemmän tai vähemmän älylliset olennot täällä maassa olemme tieteellisesti? Me olemme orgaanisia, eli hiiliperäisiä olentoja. Muuta elopohjaa ei tällä hetkellä tiedetä eikä myöskään pidetä mahdollisena. Hienoa. Ja mitä elämä tarvitsee, ehdottomasti? Vettä! Marsissa tosin on ilmeisesti vettä – jäässä. Olen henk.kohtaisesti varma että silloin kivikaudella kun marsin vesi oli nestemäisessä muodossa, marsissakin oli elämää. Mutta mars on tänä päivänä joko julma pakastin tai paahtava sauna. Ja mihin jäi hengitys? Siellä ei ole ilmakehää, ellei mr. tai mrs. E.T. ole sitten kehittynyt hengittämää – vissiin sitte vaikka hiilidioksidia… lol. Ei tällä näkymin taida tulla kolmanne saati sitte neljänne asteen kontakteja punaiselle pennulle!

 • lollero asd sanoo:

  Ettekö tienneet, että Mars on entinen suurvalta ja se kuului mm. Kalmarin unioniin?

  Juu mä oon luke skywalker jos noi on aitoi… lol mitä juttui täälki mietitään. CSki voittaa tän -.-;

 • Wespa sanoo:

  Jukka, esim. silikonpohjaista elämää pidetään mahdollisena. Ihmisten on vaikea vaan ajatella toisenlaista elämää, sillä kaikkea verrataan omaan elämäämme. Elämä ei välttämättä tarvitse edes vettä. Jostain olen myös lukenut, että Marsissa on kaasu/ilmakehä.

 • ding sanoo:

  huoh, menkääpäs nyt sinne areologian kurssille niin loppuis tuo mis- ja disinformaation tuottaminen.

 • ding sanoo:

  http://www.badastronomy.com/bablog/2008/01/21/speaking-of-dumb-mars-claims/
  heh, se teidän hahmo onkin vain pieni kivi metrin päässä ryömijästä.

 • ding sanoo:

  Spirit’s West Valley Panorama (eli se kuva missä on tuo kivi ukkeli)
  väärävärikuvana : http://photojournal.jpl.nasa.gov/jpeg/PIA10214.jpg
  normivärikuvana : http://photojournal.jpl.nasa.gov/jpeg/PIA10216.jpg
  stereokuvana : http://photojournal.jpl.nasa.gov/jpeg/PIA10215.jpg

 • Kubabman sanoo:

  Muistaakseni jossain kirjassa on sanottu että Marsissa on niin pieni ilmakehää että ihminen sielä ei selviäisi, joten sillon marsissa tuuli on mahdollinen jos pienikin määrä ilmakehää.

 • ding sanoo:

  Atmosphere

  The atmosphere of Mars contains much less oxygen (O2) than that of Earth. The O2 content of the Martian atmosphere is only 0.13 percent, compared with 21 percent in Earth’s atmosphere. Carbon dioxide makes up 95.3 percent of the gas in the atmosphere of Mars. Other gases include nitrogen (N2), 2.7 percent; argon (Ar), 1.6 percent; carbon monoxide (CO), 0.07 percent; and water vapor (H2O), 0.03 percent.
  http://www.nasa.gov/worldbook/mars_worldbook.html
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Marsin_kaasukeh%C3%A4

 • #team_kassikauppa sanoo:

  Mouldi chillaamas läpäl marssis.. ei paniikkii

 • Moska sanoo:

  Noihan on ihan seelviä kiviä! jos toi ees on aito kuva…niin että tuolla olevat ”olennot” on tasan yhtä aitoja kuin se ”kummitteleva tyttö” jonka näkee selväti olevan feikki….

 • entäjos... sanoo:

  …Jospa Marsissa on ollu joskus kauan sitten älyllistä elämää ja ne on jättäneet jälkeensä ”merkkejä” olemassaolostaan, tekeehän ihminen ja on tehnyt sitä niinkauan kun on ollut olemassa…

 • Jeps sanoo:

  Mikä ttu niitä estää ottamasta uutta kuvaa samasta kohdasta niin näkis onko siinä tää ns. sama kaveri vai onko se häipyny siitä..

 • Haukka sanoo:

  ”Mikä ttu niitä estää ottamasta uutta kuvaa samasta kohdasta niin näkis onko siinä tää ns. sama kaveri vai onko se häipyny siitä..”

  Nuo kuvathan ovat vuosia vanhoja ja kyseiset ”olennot” löydettiin sitten myöhemmin, kun kuvan ottanut Mars-kulkija (kulkijat ovat varmaan Spirit ja Opportunity) oli jo ehtinyt siirtyä muualle. Takaisin ei varmaankaan mennä, koska olisi resurssien ja ajan hukkaa siirtyä takaisin jo tutkituille alueille.

  Siis nämä kulkijathan toimivat vielä ihmeen kaupalla; ne ovat pian olleet toiminnassa 20 kertaa odotettua pidempään ja tuskin kukaan NASA:ssa haluaa miljardien arvoisten kulkijoiden kääntyvän takaisin tutkimaan jotain kiveä, jonka otaksutaan olevan muutamien senttien korkuinen humanoidi (siis tutkikaa vähän noita mittasuhteita: ”olentoa” ja kulkijan alustaa siinä panoraamakuvassa, olennot ovat enintään muutaman metrin päässä ja ne ovat vain muutamia senttejä korkeita…).

 • marsilaisten kaveri sanoo:

  joo jospa sielä ois älyllistä elämää ni kai niillä nyt joitain rakennuksia tai baseja ois sielä ettei ny tarvis sissejä leikkiä ulkoilmas. tai sit ne on nii pieniä oransseja miehiä ettei niitä iha heti nääkkään. Ei siel näy pilkkijöitä joten ei jäätä eikä vettä ni ei oo kalastajiakaan..

 • Betamech sanoo:

  Kritiikkiä Kritiikkiä… voi herra mooses… mikä ihmisiä vaivaa… Jos on sanottu/tutkittu että marsin kaasukehässä ei IHMINEN voisi elää, niin ei se tarkoita ettei siellä voisi elää mikään muu… ja mietitäänpäs ns. ”järjenvastaisesti” että tuolla jossain jollain kaukaisella (tai vähän vähemmän kaukaisella) planeetalla, jokin sivilisaaatio, ehkä jopa kehittyneempi kuin me, ajattelee ettei muualla voi olla elämää… miettikääpäs hetki kuinka suuri avaruus on… miksei siellä voisi olla elämää… jopa meitä kehittyneempää… Ja noista mittasuhteista vielä… Ihminen on keskimäärin jotain 1.8m, mutta mikseivät marssilaiset VOISI olla hyvin pieniä, tai hyvin suuria (mikä on epätodennäköistä koska kuvissa marsista niitä ei näy…

 • H sanoo:
 • jamppa vaa sanoo:

  vähän kaukaahaettua. kiviähän nuo vaan on. en ihmettelis vaikka ois muutaki elämää, pakkohan olla jos avaruus on niin vitun suuri ku sanotaan. mut en usko et välttämättä missään marsissa.

 • janne sanoo:

  minusta mielenkiintoisempi yksityiskohta tuossa panorama kuvassa on oikeassa reunassa näkyvä ”polku”, joka muodostaa mm. kolmion muotoisen reitin. Siis aivan oikeassa laidassa. Onko tuo kenties aluksen jättämä jälki vai mikä?

 • jaaco96 sanoo:

  uskon että marssisssa on joku

 • Penttijuhani sanoo:

  Todella mielenkiintoista!ihmettelenkin sitä miten skeptisiä kommentteja täälläkin näkyy olevan?! Onko se pakko olla justiin niin kuten Nasa on antanut tietoja että siellä ei oo ilmakehää..miten pystyy muuten hiekkakin lentämään jos siellä ei ole ilmakehää..eihän mikään myrsky..ainakaan hiekkamyrsky synny ellei ole jonkinlaista ilmakehää..ei sen tarvii olla koostumukseltaan kuten maassa..mutta lähestulkoon..ja noista ”olioista” voisi sanoa että onko niitten pakko olla aivan kuten justiin ihminen on? miksi siellä ei voisi olla hiukan erisuuntaan kehittynyttä elämää? ja sekin on aivan Marsin tuulesta temmattua että vesi kun ja jos siellä olisi niin se lentäisi höyrynä avaruuteen! miksi sitten siellä ei lennä mikään hiekka tai jos hyväksytään jää..niin miksi sitä voi olla ellei sitten ole vettä..onhan jää veden yksi olomuoto.Ja uskokaa tai älkää..Nasa ei takuulla ole parhaita todisteitaan antanut suurelle yleisölle katseltavaksi!Siipä uskon vakaasti että siellä on jonkin asteista elämää joskin ei suuria populaatioita mutta kuitenkin on elämää ihan vieläpä lähellä ihmisten anatomiaa.
  Tämä on syytä muistaa aina että ei kaiken tarvitse olla aina kuten Maassa!

 • Esko petteri sanoo:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Draken_kaava

  Kyllä sitä elämää on siellä jossain kaukana. Ja mitä tuohon kuvaan tulee, näyttää ihan Star wars- hiekkakansalta, mutta en usko että tuo olisi elävä olio

 • Joo o sanoo:

  Minusta on turhan itsekästä ajatella, että muualla avaruudessa ei olisisi jonkinlaista elämää, ei välttämättä ihmisen tasoista. Vaikka kykenesimme rakentamaan raketin, joka kulkisi 1000-kertaa valon nopeudella, niin saa vuttaisimme mailmankaikkeuden ”rajan” ehkä miljoonassa vuodessa. ja kuka tietää mitä on mailman ”rajan” takana on, ehkä toinen??

 • julle sanoo:

  Voe helvetti nuo oliothan ovat ihan kuin jostain apinoidenplaneetalla. Katsokaa nyt noita päitä!

 • rikke sanoo:

  missä siellä nasan sivuilla muka se kuva noista on
  linkki ois ihan kiva saada. Tätä kuvaa saattaa olla manipuloitu joten ois ihan kiva tarkistaa se kuva nasan sivuilta

 • Wespa sanoo:

  Artikkelissa kyllä mainittiin se kuva, mistä tuo löytyy, mutta mainitaampas nyt taas.

  http://www.nasa.gov/images/content/207495main_Spirit.jpg

 • joku sanoo:

  kylähän marsissa vettä voi olla mutta ei se tarkota että siellä on elämää uunot

 • GraD sanoo:

  Ottasivat tuosta samasta kohasta toisen kuvan niin näkis onko noi objektit liikkunu yhtään.

 • GraD sanoo:

  Ja tuo ”vesi” on selvästikki joku kangastus, vai voisko tommonen lampi pysyä tuossa mäessä? Ku tuossa on selvästikki vasemmalle päin laskeva alamäki, sen pitäs valua alas mut siinä on joskus voinukki olla vettä. Ja tuuli ei tee tomosia aallokkoja, sen tekee vesi.

 • joku sanoo:

  ja noi niinsanotut olennot näyttää kahdelta ihmiseltä ja koiralta.varmaan jostain meiän pallon autiomaasta otettu valokuva

 • idanblogi1 sanoo:

  Tuo vesikuvahan ei ole yhtään aidon näköinen, laitettu vaan kaksi kuvaa tuolla tavalla. Ihan selvä feikki.

  Nuo missä on hahmoja on pelottavia.

 • ehm sanoo:

  tuskis tuo nasa kuviaan feikkaa…

 • idanblogi1 sanoo:

  Ei sitä aina voi tietää.

 • ABC sanoo:

  Luulen että hahmot ovat jotai jänniä kivimuodostelmia, ja tuo luola on vain luola

 • Ufomies sanoo:

  ”Kolme olentoa, istui aidalla…”

  Toi luola vie Etherealien tukikohtaan. Yhdessä Mars-kuvassa näkyy Sectoidi.

 • PANGPAN! sanoo:

  Toi vesi voi iha yhtä hyvin olla tietokoneella tehty trikki kuva, ja mitä ilmeisemmin noi ns. hahmot on vaan kiviä… ja ei muuten varmana voi noilla ns. marsilaisilla olla mitään fyysistä yhdennäköisyytä. se on mahiksena ehkä jotain yksi parista tusinasta miljardia. Myö saadaan näkemään noi humanoidi hahmoina siksi että noissa mutikoissa on samaa näköä meidän ihmisten kanssa… Mistä sen tietää miltä mahdolliset ”ulkopuoliset” näyttävät…

 • ASD sanoo:

  minusta ”olennot” näyttävät esim arabialaisilta ja kuva on otettu aavikolla

 • minnervo sanoo:

  Tuo vesi juttu se on ilmiselvästi feikki. Ei tommosta ees oo.

 • morso sanoo:

  kun kattoo tota panorama kuvaa silleen zoomattonua ni tuo kuva näyttää palapeliltä koska näyttää niinku siin ois jotain leikkauksen rajoja ja värisävytki vaihtelee aika näkyvästi.

 • EnvyYou sanoo:

  Avaruus ei koskaan lopu, eikä se koskaan ole alkanut. Se on aina ollut, ja tulee aina olemaan. Sama ajan kanssa. Miksi siis ei voisi olla muuta elämää, miksi muka meidän maapallomme olisi ainutlaatuinen, elämää kantava planeetta? Pakko uskoa siihen että muuallakin on elämää, vaikkei juuri noihin kuviin uskoisikaan.

 • Kaa sanoo:

  ehkäpä tuo laineilla oleva hiekka alue on värjätty siniseksi siksi, että sitä halutaan korostaa sen kummallisuuden takia. Alueella ei ole esimerkiksi ollenkaan isoja kivijä ja nuo dyynimäiset laineet on siellä aika paikallisesti. Johtuu luultavasti siitä että se on laakson pohjalla. Keskelläkin on pieniä dyynejä mutta ne erottaa siitä helposti muutenkin.
  Tuo ”polku” voi olla vanha joen uoma. Arvellaanhan että Marsissa on ennen ollut juoksevaa vettä.

 • spookynen sanoo:

  Olen jo kauan ollut sillä kannalla, että Marsin pinnan alla vois olla vaikka minkälainen yhdyskunta. Vaikka ihmismäistä elämää 😀

 • sorkka sanoo:

  niin joku pissaliisojen alikehittynyt sivilisaatio

 • Ufomies sanoo:

  😀 😀 😀 😀 😀 Mä veikkaan, että jossain on sellainen anime-kissatyttöjen rotu. Sitten alkaa ihmiskunnan uusi imperialismi! Tähti-imperialismi!

 • Source sanoo:

  Voi tziizus että noita uunoja riittää? Tottakai tommonen panoraama kuva koostuu useasta palasesta ja toi ”vesi” on ihan selvää hiekkadyyniä, väri nyt on mitä sattuu. Ja hahmoja näkee tosiaan vaikka missä.
  Kiehtovan näköinen kuva joka tapauksessa.

 • Yks vaan sanoo:

  musta tossa on yks juokseva hahmo tossa vikassa ja kaks muuta kyyristelee kivien takana

 • w3ccca sanoo:

  Mielenkiintoista

 • Akira sanoo:

  Mäkään en löytäny noit otuksii tost kuvast. Mis ne on?

 • öhmm sanoo:

  omg omg.. en tiedä miten ikinä eksyinkään tälle sivulle mutta kaverit.. hankitaanhan elämä ja jätetään mars vaan niiden tutkijoiden analysoitavaksi jookos kookos?

 • nella salmi sanoo:

  feikkejä! näyttää ku jossai soramontus tanssis kolme saman laist tyttöö. mun
  mielipide

 • gh0stb0y sanoo:

  Niin missä lukee ja milläperusteilla on feikki?!

 • Sonja sanoo:

  Selvästi se veden näköinen on vain hiekkaa,eli se ei ole vettä ja ne oudot olennot eivät välttämättä ole olentoja vain jotain kivimuodostelmia tai jotain vuoria jotka näyttävät ihan joltain ”olennoilta” mutta eivät ne ole.Ja ne kasvot mitkä on nähty on selvästi vain jokin vuori.Epäilen hyvin paljon sitä,että muka Marsissa on elämää… Tuskinpa!

 • vuokralainen sanoo:

  millon tää on ilmestyny tänne??????

 • Sonja sanoo:

  Mutta sitä ei ikinä tiedä mitä ne kasvot,olennot tai se veden näköinen juttu on.Mutta epäilen edelleen hyvin paljon stä,että muka Marsissa on elämää… Mutta sitä ei tiedetä vielä.

 • DE HEMMO sanoo:

  toi on darth vader tallentakaapa kuva ja sit painakaa siel ala reunas on se suurennus lasi zoomaa sitä sen päähän siinä näkyy darth vader tai joku kallo..

 • kummeli sanoo:

  Ku on se kuva missä muka on vettä nii ku siellä on se suurennettu kuva nii ku kattoo sitä tarkaan nii sieltä löytää vastauksen siihen että onko se vettä vai ei.(pusun siitä missä muka on niitä olentoja nii sen alla on semmonen linkki missä on siitä 2 kuvasta olevasta vedestä.

 • kummeli sanoo:

  En kyllä oo iha varma että onko siinä se linkki =(

 • UsKo sanoo:

  noi muukalaiset ei vakuuta

 • zhadowjin sanoo:

  Vesi haihtuu helposti avaruuteen. Olisiko mahdollista että marsissa ollut vesi olisi saapunut maahan ja mukanaan tuonut eliöitä?

 • zhadowjin sanoo:

  Tuli mieleen että itselläni saattaa olla meteori tms tuossa pöydällä. Tulin koulusta ja löysin kotitieltä lähes pyöreän kiven ja se pinta ei oo semmone iha normaali. Ois kiva ku sais viel varmistettua asian jostakin

 • hsghdfg sanoo:
 • lintuseon sanoo:

  apinamies käppäilee rinnettä alas:D

 • Tim sanoo:

  Huoh. Mithän tähä sanos, KU en oo insinööri tai nero enkä Nassel töis. Mut Maalais järkee käyttäen kertokees mulle..
  Miksi noiden kuvien laadus on huomattavia eroi?? Vaiks samoil vehkeil luulis kuvaavan paikoja?? Ku eix nää toiset kuvat ollu Marssist ja toises sielt kuusta??

 • Simson SJEH sanoo:

  Kiinnostavaa Nasa mitä vertaansa vailla maapallolla verratuna ”SIMSON”, voin hyväksyä Raamatun iankaikkisen osuuden Isä yksin tietää ja Hengetkin ovat Jeesus Kristus … ilmiölle alamaiset, olisi muutakin mutta taidan vetäytyä kuulemaan uusimman iankaikkisuuden ”siunattu olkoon hän joka tulee herran nimeen” Kysyä tässä ”oletko Jeesus voi palautetta” Älysin olisko Jeesus asuskelemassa hinnatta rahatta esim. AUTIOMAASSA MISSÄ TAHANSA MAASSA TAI AVARUUDELLISISSA AUTIOMAISSA ……………… Jumalamme

 • SJEH sanoo:

  Ajattelen kuvan nähtyäni paljon tuhat sanaakin enemmän, vielä oloissa, vierailu meiltä muinaisissa, varman valuuttajärjestelmän ”AUTA MINUA” ”HALUAN JA TAHDON AUTTAJAN MINUA AUTTAVAN” Viestittääkö meidän kaikki ilmi järjestelmä, joillekuille merkittävää ennustusta, kadoksissa olevaa muinaismuistoa, näkyä? KIITOS JA KUNNIA JA YLISTYS; YLISTÄÄ HERRAA!

 • bave sanoo:

  En osaa alempia kuvia selittää muulla kun elämällä mutta tuo ylemmässä kuvassa oleva ”vesi” ei voi oikeastaan olla vettä. sillä maassakaan noin pieni määrä vettä ei näyttäisi siniseltä saati sitten marsissa jossa taivas ei ole yhtä sininen kuin maassa! (siis veden sinisyyshän johtuu siitä että taivaan väri heijastuu siihen jne.)

  Sen voisi siis selittää jollakin tieteelle tuntemattomalla aineella, tai mitä jos marsissa on mikrobeja tai bakteereja jotka värjäävät maan siniseksi? Bakteerithan voivat elää maassakin miltei missä vain, ja onhan kaikkein ylimmässäkin kuvassa maa sinistä. eli sinistä hiekkaa jota aallottaa tuuli? voi se olla vettäkin!

  muille kuville en keksi selitystä.
  Tietenkin ihmiset voisivat lähettää samaan paikkaan toisen satelliitin kuvaamaan samaa kohdetta: jos ne ovat eläviä olentoja, ne eivät ole siinä enää, jos eivät, niin ovat.

  Ja vaikka se suunniteltu miehitetty avaruuslento tuonne tuon ”talon” luokse!?

 • köne sanoo:

  Jos nyt hyvät ihmiset vain rauhoituttaisiin. Kukapa meistä pystyy sanomaan mikä on Varmaa ja mikä on Oikein taikka Totta. Pystytkö katsomaan itseäsi peilistä ja sanomaan täydellisen varmasti, onko Marsissa elämää vai eikö ole? Varokaamme sanojamme, ennen kuin väitämme niitä tosiksi.
  Valtaapitävät eivät luultavasti halua tämän suuren ihmismäärän tietävän puoliakaan edes oman Telluksemme tapahtumista, joten miksipä ne ulkoavaruuden asioitakaan meille paljastaisivat. Mikä hässäkkä se siitä syntyisikään..?

 • Jouko sanoo:

  En ole lukenut koko ketjua läpi mutta tuo kävelevä hahmo on trikki. Netistä löytyy alkuperäinen ja muokattu. Myös se miten kuva on tehty. Jäljille pääsee kun hakee Nasan arkiston kuvakoodin. Nyt makaan liian mukavasti iPad näpieissä että jaksaisin kaivaa näitä uudestaan. En ole skeptikko mutta kuva on trikki.

 • Temppe sanoo:

  En väitä että tuo olent oon mikään oikea,se on vaan joku kivi. Mutta miksi se ei voisi olla mahdollista että marsissa on ihmisen muotoisia olentoja. Marsihan on lähellä maata ja uskotaan että maan elämä on peräisin Marsista. Joku ihminen näkee marssi-kuvassa ihmisen muotoisen olennon, joo toi on otettu jossaki autiomaalla jossa juoksee ihmisiä. Sama asia kun joku marsilainen katsoo kuvaa joka on maasta ja siinä juoksee joku ihminen, joo ei toi oo totta se on vaan joku marsilainen joka hyppii Marsin pinnalla. Mahdollista se voi olla että Marsissa on elämää,mutta se voi olla niin pieni että se ei näy kamerassa. Jos maan elämä on tullut Marsista ja siellä on olioita nii me olemme niin sanottuja kopioita marsilaisista eikä me olla ensimmäisiä tässä muodossa, vaan marsilaiset tai voihan se olla että marsin elämä on tullut jostain muualta,mutta pienellä todennäköisyydellä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot