ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mielenkiintoisia esineitä Marsissa

Marsista otetuista kuvista on löytynyt taas mielenkiintoisia kohteita. Kuvissa näyttäisi olevan objekteja, jotka muistuttavat jonkun tuhoutuneen laitteen tai koneen osia. Kuvasta päätellen osat näyttäisivät hautautuneet osittain hiekkaan.

Outoja osia

Outoja osiako?

1. Jokin taipunut työkalu tai laskeutumistelineen osa? 2. Moottori tai muu osa?

Suurennos: 1. Taipunut työkalu tai mahdollisesti laskeutumistelineen osa? 2. Moottori?

Mars-paranormaaliblogi3

Suurennos ja tarkennos mahdollisesta työkalusta.

Kuvan, josta kohteet löytyvät voit katsoa kokonaisuudessaan tästä.

Keskustelua aiheesta ATS-foorumilla.

Aikaisemmin Marsista otetuista kuvista on löytynyt mm. outoja hahmon muotoisia kohteita, sekä outoja jälkiä:
Mars-planeetalta on löydetty lisää elämään viittaavia merkkejä
Mars-planeetalta on löydetty lisää elämään viittaavia merkkejä Osa 2

Kiitos vinkistä Alcelle. 🙂

Mainos: Tilaa National Geographic. 1. numero vain 4,90 euroa ja kaupan päälle joko veitset tai sääasema jossa satelliittiyhteys.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

34 kommenttia aiheeseen: Mielenkiintoisia esineitä Marsissa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • perttuli sanoo:

    meikäläisen jakoavain jäi marssiin ku viimeks siellä kävin ;(

  • Huttu sanoo:

    Pitäs nähdä se ihan alkuperäinen kuva josta tuo linkin kuva on otettu että näkis mahdollisen mittasuhteen. Toi voi ihan hyvin olla erittäin pieni kohde.

    Vähän niinkuin se olentoa esittävä kuva Marsista, oikeisiin mittasuhteisiin laitettuna se olento olisi jotain 10cm korkea 😛 en muista tarkalleen mutta captain disilluusio selittää sen hyvin, löytyy youtubesta

    Muuten kyllä iha jännän näkönen

  • tunhhu sanoo:

    harmi kun on noin huonolaatuinen kuva.. mutta silti mielenkiintoista 😀 … toivottavasti noi ei vaan ole taas jotain valon ja varjon leikkiä 🙂 .. eikös noi voi olla muuten peräisin niistä mönkijöistä jotka nasa sinne lähetti ?

  • RockHill sanoo:

    Metallisia osiahan nuo saattavat olla, mutta luulempa että jostain ryssien romusta jäänyttä romua, ihmisten jälkiä siis.

  • Jampen sanoo:

    Ne näyttää ihan dinosauruksilta. 😛

  • XD Mixeri sanoo:

    Hassua. Ihan on käärmeen pään näköinen ;D

  • IT-Insinööri sanoo:

    Meneekö noi kuvien vesileimat nyt oikein? Vesileimat on ”nättejä”, mutta niiden tarkoitus on tässä artikkelissa hämärtynyt. ”Varastat” nyt kuvien oikeudet itsellesi. Suosittelenkin tutustumaan tekijänoikeuksiin.

    En varasta alkuperäisien kuvien oikeuksia. Ainoastaan haluan, että muokkaamiani kuvia (joissa kohdetta on suurennettu, tarkennettu, ympyröity jne.) ei laiteta toiselle sivustolle ilman, että Parablogin osoite näkyy. Alkuperäisen kuvan oikeus siis pysyy edelleen NASA:lla ja kuvalähde on ilmoitettu artikkelissa. – Wespa

  • jup jup sanoo:

    siinä isommassa kuvassa missä näky muutaki niin ei ollu yhtään samallaisia juttuja, ainakaan nopeella vilkasulla en huomannu. mut eihän se vielä mitään todista. ei tota tiedä onko ne ihmisten tai jonkun muun tai onko ihan vaan kiviä tai jotain. lähetään porukalla ottaa asiasta selvää?;) paranormaaliblogin seuraava miitti marssissa? miltä kuulostaa wespa?

  • A-E sanoo:

    Näyttää dinosaurukselta. Olisko Marssisakin ollut dinosauruksia?:D

  • Wespa sanoo:

    Vähän niinkuin se olentoa esittävä kuva Marsista, oikeisiin mittasuhteisiin laitettuna se olento olisi jotain 10cm korkea” Ja joku olentoko ei voisi olla 10cm korkea toisenlaisissa olosuhteissa? Onhan meilläkin täällä maassa jos minkä kokoisia eläimiä (pieniä ja suuria)…

  • Huttu sanoo:

    Ei nyt taas tuu mieleen miksi vedin olentokuvan tohon mutta Jos sä wespa katot sitä panoraamakuvaa missä se mukamas olento on, niin huomaat hyvin että se on noin metrin kahden päässä kamerasta ja alle 10 cm korkuinen. tuskinpa on mikään olento kyseessä vaan on ihan joku pieni kivenmurikka jonka pinnat korostuu jännästi valon osuessa siihen.

    anywhoo, joku jo mainitsikin että tämä voi olla esim jonkun jo hajonneen luotaimen jäännöksiä tai jonkun noiden mönkijöiden jotain laskeutumisessa irronneita alustojen osia yms. Tai sitten se on vaan oikeassa kuvakulmassa kuvattuja kiviä. Oon kattellu tota ATS foorumin keskustelua ja siel on esitetty kans ihan hyviä teorioita, kannattaa tsekata

  • Wespa sanoo:

    Toki osat voivat olla mökijästä tai luotaimesta, mutta mielestäni eivät ole ainakaan minkään mönkijän tms. osia. Miten mönkijä olisi yhtäkkiä jättänyt osia jälkeensä ja häipynyt alueelta? Jos mönkijä hajoaa, niin ymmärtääkseni se jää kyllä kokonaisena paikalle, enkä ole kuullut, että mitään renkaita tai moottoreita tms. jäisi jälkeen. No ei sitä koskaan tiedä, mutta luulisi NASA:lla olevan tietoa enemmän näistä mönkijöistään yms…

  • DE HEMMO sanoo:

    menkää google earthiin ladatkaa se 5.0 siel näkyy mars ja voitte tutkia jos ne on tejjän mielest kiviä koska google earth ottaa sitä satelliitti kuvaa

  • Huttu sanoo:

    ”Miten mönkijä olisi yhtäkkiä jättänyt osia jälkeensä ja häipynyt alueelta?”

    öh, good point 😀

  • Captain Disillusion sanoo:

    Uskoisin että mönkijästä tai luotaimesta irroneita osia.
    Ja wespalle, en usko että NASA kertoisi jos jostain mönkijästä irtoisi osa, tuskin se niin hirveen mielenkiintoista olisi. Et varmaa sinäkään soita seiskalle tai mtv3 että sun renkaan kumi on tyhjentynyt.
    Miksi koitatte väkisin harvavoida marsista elämää?
    Jos ne avaruusolennot jostakin tulee, ne tulee ihan muualta, vaikka toiselta puolelta galaksia. Ja tuo ns. moottori näyttää ihan tavalliselta kiveltä.

  • gh0stb0y sanoo:

    Näyttää väännetyltä jakoavaimelta :S

  • Aqua Vitae sanoo:

    It’s a friggin’ rock, ya know whaddai mean?

    Huomatkaa valon suunta kuvassa. Kaikki varjot kulkevat samaan suuntaan.
    Tässä kuvassa, jossa on tämä oletettu ”jakoavain” etc. varjo luo sen näyttämään oikealta raolta, vaikka kyseessä olisikin vain kohouma toisella puolella, joka sitten luo tuon varjon tuohon nätisti. Eli ei rakoa objektin keskellä. Varjo.

    -Aqua Vitae/ -Fortis

  • No-Face sanoo:

    Eivät nuo ole niistä avaruusmönkijöistä. Sillä eivät ne pudottele mitään osia eikä palasia yhtään minnekkään eivätkä muutakaan ihmisten tuottamia. Varjot vähän hämäävät mutta olisipa hyvä saada myös toisesta suunnasta kuvia. jos kiviä tai muuta sen kaltaista ovat niin melko mielenkiintoisen oloisia ja muotoisia.
    ps. mitä Aqua Vitae/fortis tarkoittaa?

  • Wespa sanoo:

    varjo luo sen näyttämään oikealta raolta

    Se voi olla tosiaan kuoppa/kohouma sisään päin, joka aiheuttaa illuusion reijästä mutta se voi olla myös itse reikä.

  • Thebel sanoo:

    Mars on ollut miljoonia vuosia sitten maankaltainen, siellä on ollut jopa enemmän meriä kuin täällä, mutta kun vulkaaninen toiminta loppui, hiilidioksidin määrää ei enää nostanut mikään. Joskus kauan sitten se on ollut kuin kylmä maa. Kyllä marsisa elämää voi suurella todennäköisyydellä olla, siellähän on näitä syviä onkaloita, mihin ei luotaimet tai muut näe. Kyllä elämä selviää ilman aurinkoakin, kuten Vostok-järvessä maassa.
    Jos marsilaiset on maan alla asuvia otuksia, ja joltaki on jäänyt tollanen työkalu.

  • Tonza sanoo:

    ”Toki osat voivat olla mökijästä tai luotaimesta, mutta mielestäni eivät ole ainakaan minkään mönkijän tms. osia. Miten mönkijä olisi yhtäkkiä jättänyt osia jälkeensä ja häipynyt alueelta? Jos mönkijä hajoaa, niin ymmärtääkseni se jää kyllä kokonaisena paikalle, enkä ole kuullut, että mitään renkaita tai moottoreita tms. jäisi jälkeen. No ei sitä koskaan tiedä, mutta luulisi NASA:lla olevan tietoa enemmän näistä mönkijöistään yms…”
    Tuliko mieleen, että jonkin kuotaimen, tai muun vastaavan laskeutuminen on voinut epäonnistua?
    Ja kuka väitti, että sen pitäisi olla NASA:n mönkijästä?

  • Wespa sanoo:

    Kuten mainitsin, niin se toki se on mahdollista, mutta pitäisi tutkia lisää minkä luotaimen laskeutuminen on epäonnistunut tuolle alueelle (jos on)? Tuohon en itse ukso, sillä silloin luulisi esillä olevan enemmänkin kappaleita/osia ja myös tietoa tuosta tapauksesta…

    Huttu puhui, että voisi olla mönkijöiden laskeutumisessa hajonneita osia. Itse en tähän teoriaan usko vaikka teoriassa sekin olisi mahdollista, mutta mielestäni epätodennäköistä. Tietääkseni ketään muu kuin NASA ei ole lähettänyt Marsiin mönkijöitä (toki voin olla väärässäkin). Olen silti sitä mieltä, että nuo eivät muistuta mönkijän osia.

  • Anokyynikkö sanoo:

    …”Kiviä tai muita luonnollisia kohteita”

    Mistä lähtien kivet ovat olleet yliluonnollisia kohteita, ja mitäköhän yliluonnollista Marsissa muka voisi olla? 😀

  • Huttu sanoo:

    pikeisen googlamisen jälkeen wikipedia paljasti että mm. Neuvostoliitto on joskus lähettänyt luotaimet mars 2 ja mars 3, näiden oli tarkoitus laskeutua planeetan pinnalle mutta laskuvaiheessa näiden laskeutumiskapselit menivät rikki osuessaan planeetan pinnalle

    Mars 2 luotain saapui liian jyrkässä kulmassa jolloin varjo ei auennut ja siitä tuli romumetallia.

    NL lähetti myöhemmin useampia luotaimia mutta niiden jotka oli tarkoitus laskeutua menivät epäkuntoon ja satoivat planeetan pinnalle romumetallina

    Joten, on hyvin todennäköistä että jos tuo on metallia, se on esimerkiksi peräisin noista luotaimista, tai mahdollisista muista ihmisen tekemistä sellaisista. Marsin pinnalla saattaa olla enemmänki romua kuin nuo. Pitäisi selvittää mistä tuo kuva on otettu ja miten laajalle arvioidulle alueelle romumetallia on levittynyt

    sinänsä aika hyvä, ei olla ees päästy viel sinne asti mut ollaan tehokkaasti alettu likaaman marsia 😛

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Mars_3

  • perttuli sanoo:

    niiinno,ettei toi kuva ole jostain ihan maapallolta…

  • Kristhor sanoo:

    Ihan hyvin voi olla jonkun kuolleen sivilisaation työkaluja (ei mitään kaksimielisiä ajatuksia :D), mut ei siellä enää ole mitään elämää

  • No-Face sanoo:

    Onko kellään tietoa miten kauan metalli säilyy marsin pinnalla johtuen lämmöstä, hiekasta jne… joka peittää sen. Sillä eikö maankin pinnalla olevissa autiomaissa/aavikolla hiekka peitä esineet/tavarat jopa muinaiset kaupungit aika pian?.

  • Balzethor sanoo:

    viimeisessä kuvassa on myös selvästi Pääkallo. Miten se on joutunut sinne. XD ette muistanut että ESAkin on lähettänyt tavaraa Marssiin. mutta se on jo toinen juttu.

  • Junas sanoo:

    uskon romun olvean avaruusroskaa

  • UFO sanoo:

    Jotain outoa? se ykkönen näytti ihan jakoavaimelta. aika outoa.

  • killokki sanoo:

    Ihmisten romulta näyttää…

  • SJEH sanoo:

    Kontakiahakevia kuvat eikä kontaktihenkilöt ole (YHTEYSHENKILÖT) vierailleet sivuilla, kuka teistä unohti nämä avaruuskohdeseikkailuillaan nämä, selittäkääpä sedälle nyt heti aluksi, olisiko neuvostoliitto-kiina-amerikka desing (luonnollisesti kun minä sen muotoilin) materialisation on tapahtua 0-0 kaudella, helppo meille, missä matka? (ROBOTTISAATIO) – I FINLAND

  • SJEH sanoo:

    Avaruus ja maa yksinoikeuttaa olemaan tietoa vihaamatta, SJEH ei voi paikallistaa mitämissämilloin teoriain valossa yhtään kokemuksiaan yksinoikeuksiin, vaan pitää parempana helppona … tilannetta mahdollisessa ilmi asussa Jeesus Kristus valtuuttaa Pelastukseen näissäkin salaperäisissä arvioissa meille saavuttamaton …. Herralle Ylistys, muistamme raamattukirjallisuuden tarjoaman mahdollisuuden ennenkuin pahemmin meitä viedään. Rukoilemme.

  • itämeren kansoja sanoo:

    ilmi näinä päivinä minua huijataan ja minä olen uskovaisena huijaamassa, mutta Jeesus, mista minuakin siinä missä ovat ihmeet, se ettei ole vallassamme, olethan sanonut, onneksemme Jumala viestittää vielä onneksemme asiaintuntijoiden kautta, ei aihetta ajautua huijatuiksi, yrittäkääpä nyt, sitten parhaanne … katsotaan …

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto