ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mitä tapahtui Roswellissa 1947?

Mitä tapahtui Roswellissa vuonna 1947?

Todistajat ja silminnäkijät kertovat omat näkemyksensä, jotka ovat virallista säähavaintopalloteoriaa vastaan.

Kertomuksia avaruusolennoista.

http://www.youtube.com/watch?v=6SWp_7p43pg[

Lisää tietoa:
http://tinwiki.org/wiki/Roswell_crash_timeline

Mainos: CDON.com – Roswell sarjan ensimmäinen tuotantokausi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Mitä tapahtui Roswellissa 1947?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • TOUKOPOUKO sanoo:

    Hmm.. suoraansanottuna, ei vakuuttanut tippaakaan.
    Miksi meidän pitäisi uskoa heidän tarina?
    Ja kertomuksia avaruusolioista, mm. Turha niitä on tuoda julki ilman todisteita. Tässä maailmassa ei usko kukaan enään ilman todistusaineistoa mihinkään, muutaku siihen, että Obama on presidentti, ja Saddam vainaa.
    Pz.
    -tähän on nyt tultu

    @ TOUKOPOUKO

  • jup jup sanoo:

    Minkälaisia todisteita tarvittais? En tiedä mitä tollon tapahtu mut en tiedä oisko ollu säähavaintopallo? Jos poliisitkin on sitä raportoinu..

  • Wespa sanoo:

    TOUKOPOUKO miksi pitäisi uskoa silminäkijöitä esim. rikoksessa tai murhassa? Miksi kyseiset henkilöt valehtelisivat näkemästään? Kaikki paikalla olleet silminnäkijät/todistajat joiden lausuntoja olen kuullut kertovat oudosta materiaalista, jota ei voinut rikkoja ja/tai oudoista olennoista.

  • Hexaa sanoo:

    no hei ei ei,, kyllä niille onnettomille jotka tarvitsevat 100% todisteet ne vielä saadaan
    mutta kaikki havainnot ja viljakuviot,luolamaalaukset,kertomukset kirjoussa, ynm ynm
    viittaavat Vahvasti johonkin aivan muhuun ( eli vieraaseen eläm’ään avaruudessa)
    voisiko ne miljoonat ihmiset olla Vä… NO ei

  • Hexaa sanoo:

    siis minä en ymmärrä miksi jotkut ihmiset sitten eivät millään tahdo uskoa ulkopuoliseen elämään
    erittäin suudella toden’köisyydellä ne ovat meitä älykkäämåiä ja osaavat tulkita meidän avaruuteen lähettämiämme radio singlaaleita, joita rupesimme laittamaan jo keksittyämme radion..
    ei ole todellakaan pois suljettu etteikö ne voisi paikantaa meitä niiden perusteella kyllähän ihmiselläkin olisi siihen tarvittava tegnologia jo hallussa
    Hei herätkääjo
    sitäpaitsi ufohavainnot vaan yleistyvät mitä pitemmälle (mita kauemman aikaa ne ovat kulkeneet avaruudessa).

  • Ogeli sanoo:

    Tämä on kyllä niin urbaani legenda, että 😀

    No kuitenkin hauskahan aina ajatella, että ”mitä jos” tuo on tosiaan tapahtunut.

  • perttuli sanoo:

    mars o täynnä supermyyriä 3km syvyydessä..siellä ne sitte lähtee lentelee ja käy maassa tekemässä peltokuvioita…vähä härnäämässä maalaisia juntteja…

  • tunhhu sanoo:

    100% skeptikot vois taas mennä vaikka skepsiksen foorumille whinettämään kaikesta.. täällä olis mukavampi keskustella mahdollisuuksista, ilman että joku on kokoajan julkituomassa sitä miten ”tää ei voi olla totta koska…” 🙂

  • TOUKOPOUKO sanoo:

    Hexalle,

    uskon kyllä ulkopuoliseen elämään, mutta en tässä tapauksessa. Ainakaan vielä.

  • Thebel sanoo:

    Maailmankaikkeus on n. 15 Miljardia vuotta vanha ja meidän aurinkokuntamme vain 5 Miljardia, joten ennen meitä on voinut olla monia sivilisaatioita, ja heitä voi olla edelleen, kuvitelkaa mikä tekniikka heille on voinut kehittyä siinä ajassa. Tietenkin miljoonia tähtiä on räjähtänyt jo ennen aurinkokuntamme syntyä ja tuhonnut muinaisia sivilisaatioita ja muuta elämää, paitsi jos he ovat kehittäneet tehokkaita keinoja valloittaa uusia tähtijärjestelmiä. Jos on ollut lähes 15 miljardia vuotta aikaa valloittaa planeettoja, avaruusalusten nopeudella ei olisi oikeastaan mitään väliä, kunhan kulkevat edes 1% valonnopeudesta, 15 miljardia vuotta riittäisi koko galaksin valloittamiseen.

  • Huttu sanoo:

    Maailmankaikkeus on kyllä 13,7 miljardia vuotta vanha mutta se ei tarkoita sitä että jonkinlaista elämää olisi ollut olemassa heti alkuräjähdyksen jälkeen, eikä tuskin niillä ollut mitään ideaa avaruusmatkustuksesta.

    Uskon kyllä että jossain voi olla elämää, mutta en usko että ne ovat koskaan käyneet maassa. Nykyään kun pystytään muokkaamaan ja tekemään aidon näköisiä tapahtumia niin onko ihme jos ei uskota heti avaruusolentojen mahdollisuuteen kun ne kuitenkin paljastuvat feikeiksi ja sitten petytään.

    Itse ainakin haluan että tulisi alus leijailemaan tohon yläpuoelle niin sitten uskon.

  • Napo sanoo:

    ja jos ne menis 1% valonnopeudesta, nehän menis 9,100 000 000 0 km/y.
    en tiiä kuinka nopeesti meidän raketit menee mut kyl toi aika nopeelta kuullostaa.
    EDIT: tai hitaalta. EMT.
    EDIT2: ja km/y( year) ei h.

  • VooDoo sanoo:

    Asia on nyt näin, että USA käytti tätä höpöhöpö tarinaa vaan pelotellakseen Neuvostoliittoa kylmän sodan aikana. Ja jos joku kävijä ei tiedä mikä on kylmä sota niin voi lukea sen wikipediasta.

    USA vaan halus näyttää NL, että ufo putos maahan ja näin USA sai ufoilta uutta teknologiaa, joka edellytti/mahdollisti uusia saavutuksia ja mahtavuutta. Olihan kylmän sodan aikana USA:lla ja NL jatkuva kilpailu. Esim. Kumpi käy ekana avaruudessa jne.. Niin yksinkertaista. Ei kannata ihan kaikkea tietoa ottaa tosissaan. Ja USA:n lehdistö tietenki vaan raportoi asiasta, että kaikki varmasti luulisivat tämän tapahtuneen. UFOT? 😀 Ufojen olemassaolo? Sehän nähtiin jo sillon ku oli se valon lapset juttu 😀 oliko se 14.10, en muista, mutta ei voi muuta kuin nauraa.

  • Wespa sanoo:

    Asia on nyt näin, että USA käytti tätä höpöhöpö tarinaa vaan pelotellakseen Neuvostoliittoa kylmän sodan aikana. Ja jos joku kävijä ei tiedä mikä on kylmä sota niin voi lukea sen wikipediasta.

    Aika huonosti käytti tätä tarinaa, kun seuraavana päivänä jo kerrottiin UFOn sijasta säähavaintopallosta. On olemassa myös silminnäkijöitä (useita), jotka tänä päivänäkin puhuvat ufosta. Onko heille vain maksettu ja ovat jatkaneet keksittyä tarinaa vosikymmeniä? Osahan heistä ei uskaltanut edes aluksi keroa mitään vaan vasta useiden vuosien päästä.

  • Arena sanoo:

    Pieni täsemnnys. Se USAn ilmavoimien virallinen tarina on nykyään se että alus oli salaisen Project Moguliin kuulunut ilmapallo, jota käytettiin Neukkujen ydinkokeiden havainnoimiseen. Ja ilmavoimien tarina selittää olennotkin, olivat nimittäin nukkeja jotka putosivat pallon mukana. Case closed, sanoi ilmavoimat, mutta tarinan epäilijät ovat mm. huomauttaneet, että niitä nukkeja käytettiin vasta 50-luvun puolella.

  • Uffo sanoo:

    Tuo roswel tapaus on kylllä mielenkiintoinen + muut ufo jutut. se oli jännä minkälaiseks se äijjä kuvaili niitä kavereita:)

  • Hexaa sanoo:

    voi hyvä.. ” asia on nyt näin” no sinähän sen varmasti tiedätkin.
    maailmankaikkeuden iästä ei ole varmaa tietoa.. eli voi olla reilustikkin suurempi kuin 13.7m vuotta vanha..
    ja ufoista sen verran,
    eräässä mielenkiintoisessa kirjassa en muista nimeä mutta siinä perehdyttiin ufoihin jne
    niin kyseisessä oli kerätty aineistoa ja viitteitä sille että ufot olisivat tuleet aikojen alussa maapallolle tuomaan ihmis rodun tänne oli siinä paljon muutakin

  • Enemy sanoo:

    100% skeptikot vois taas mennä vaikka skepsiksen foorumille whinettämään kaikesta.. täällä olis mukavampi keskustella mahdollisuuksista, ilman että joku on kokoajan julkituomassa sitä miten “tää ei voi olla totta koska…” 🙂

    Niinpä! True skeptikot ovat yhtä yksisilmäisiä näkemyksissään kuin katoliset papit keskiajalla. Hus, pois täältä, teidän kanssanne on mahdotonta keskustella rakentavasti.

  • kärmes sanoo:

    elääköhän se yks vielä ;D

  • Dumbberi sanoo:

    Rohkea veikkaus, että roswelliin pudonnut esine olisi ollut USA:n Saksalta kaappaama toisen maailmansodan prototyyppi tiedustelulentokone, joka kykeni nousemaan pystysuoraan ylöspäin ja näytti erehdyttävästi näköhavaintojen lentävältä lautaselta. Kuva Haunebusta http://www.rusring.net/~levin/levin3d/haunebu4_1.jpg
    Ja huom! Näiden vanhempia malleja siis oli oikeasti rakennettu.

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    KUKAAN EI SIINTÄ SYYSTÄ USKO MIHINKÄÄN !
    TIEDE JA TUTKIMUS ON JO MULTIUNIVERSUMIN M – TEORIAN KANNALLA ON UNIVERSUMEJA JA MAAILMANKAIKKEUSKSIA JA ULOTTUVUUSTASOJA SEKÄ RAJATON JOUKKO MAHDOLLISIA MAAILMOJA !?
    Tiede saa rahoituksen ja voi yrittää todentaa ilmiöitä joita se tutkii tiedemihet on ylittäneet itse ne pararajat. Todellisuus on itsessäänkin näin monimutkainen käsite ? Valintasi ? Tähti porttaali tai aika porttaali ulottuvuus porttaali…………..

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    IHMISET EI ENÄÄN YMMÄRRÄ MISSÄ MENNÄÄN ?
    Tilanne on ja tieteelliset tutkimukset on muuttaneet paratigmaa mitä on todellisuus. Tai mikä on epätodellisuus mitä se ei ole: Tai se on jo sillä käsitteellisellä ja jopa teoreettisella tasolla heittänyt eteemme uusia ongelmia ? Kohta on jopa pakko viranomaisten tarkistaa onko henkilö todella olemassa vaiko tunkeilija siintä toisesta universumista ? Planeetta on Aam ja sillä on kaksi kuuta : Ulottuvuus porttaalin takana siellä on monet asiat toisin ne on Ihmisiä ja maailma on Event ………..

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    JOS TÄMÄ TIETO ON JULKISTA MOINI SEKOAA AJATUKSISSAAN JO NYT ?
    Ja se että täällä käy porukoita monesta todellisuudesta on aika paljon levottomuutta ihmisissä herättävää todellisuutta !?
    Turvallisuus psykologinen tominto : Pistää Ihmisiä suljetulle ja leimata asiat psykiatrisina sairauksina? Tai muina ilmiöinä ja joita ei tarvitse selitellä loputtomiin kaikille ihmisille ?
    Jokainen joka menee paranettiin ottaa tämän riskin:On vain nyt jo siintä johtuen seuraavaksi kohtalokseen se mielenterveysongelma …

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    ELÄKE JA HULLUN PAPERIT KOLAHTAA PÖYTÄÄN ETEESI ET SAA TÖITÄ ?
    Alat vain siirtyä mieleterveyden keskusliiton ja sen kolmannen sektorin palvelujen äärelle uskotellaan tämä auttaa sinua nyt ?Ne paikat on täynnä Ihmisiä joita ei tarvita työmarkkinoilla ja ei sinne uhrata isoja rahoja tai resursseja sekä voimavaroja ..

    Kokemustietoa 30 vuotta ollut jalassani kahlepallona ja se on se diaknoosini kirjattu leima? Ja otettu suoraan Ultralehdestä tai Ufo kirjoista sillä on selitetty minut pois ja ulos yhteiskunan kuvioista …

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto