FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Mediakonferenssi UFOista ja ydinohjuksista

Kerroimmekin aikaisemmin miten ydinohjuksia oli sabotoitu UFOista käsin. Aiheen teemoilta pidettiin virallinen NPC:n mediakonferenssi, jossa esiintyi mm. useita Yhdysvaltojen armeijan jäseniä, joihin kuuluu mm. Robert Salas, Charles Halt, Robert Hastings.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: Mediakonferenssi UFOista ja ydinohjuksista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Juhani sanoo:

  pistetään nyt ensimmäinen kommentti, WOW. Tää oikeasti tapahtui vaikka hieman oli epäileväinen tämän suhteen. 🙂

 • Spiff sanoo:

  Asiaa!

  Homma alkaa tulla viralliseks lopultakin. Ainoa mikä mua epäilyttää on että miks nyt ja näin nopeasti ja helposti.

 • Ashar sanoo:

  Hold you horses!!! Ei tässä ole vielä mitään varsinaisesti virallista vaikka entiset Yhdysvaltojen armeijan jäsenet haluavat pitää lehdistötiedotteen kokemuksistaan ja vedota maan johtoon. Voisit itsekkin pitää ”virallisen lehdistötilaisuuden” vaikkapa aiheesta ”Takapihallani kasvaa 2kg kärpässieni”… tosin ketä se kiinnostaisi? Aihe on kylläkin kiinnostava. Nähtäväksi jää, että halutaanko tällä tempauksella saada jotakin aikaan (ja saadaanko) vaikko mainostaa osallistujia ja heidän tulevia kirjojaan, seminaareja ja luentoja jne.??? 😉

 • Mombai sanoo:

  Hallitukset ovat tienneet jo kauan avaruusolentojen olemassaolosta, ihmettelen vain yhtäkkistä asian esille tuomista näinki virallisesti. Valmistellaanko meitä johonki väistämättömään mitä edes hallitukset eivät enää pysty piilottelemaan? Se jää nähtäväksi.

 • Spiff sanoo:

  Niin. ”Virallinen” oli ehkä hiukan väärä sana. Tarkotin sillä että asiaa käsitellään (sallitaan käsitellä) jo valtamediassa eikä vaan netissä sivuilla jotka vain asiasta kiinnostuneet löytävät.

 • Spiff sanoo:

  Mutta samapa toi. Eihän uhvoja ole olemassakaan. Sehän on sitä suokaasua tai ehkä joskus sääpallo.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Spiff:
  ”Niin. “Virallinen” oli ehkä hiukan väärä sana. Tarkotin sillä että asiaa käsitellään (sallitaan käsitellä) jo valtamediassa eikä vaan netissä sivuilla jotka vain asiasta kiinnostuneet löytävät.”

  Koskas näitä EI ole sallittu käsitellä valtamediassa? Vakavasti uutisointiin suhtautuvilla toimittajilla nyt vain sattuu toisinaan olemaan yleisesti kiinnostavampia ja yhteiskunnallisesti vaikuttavampia aiheita joita nostella otsikoihin.

 • Ogeli sanoo:

  Miehet puhuvat totta. Mutta eri asia on sitten mitä ne ”ufot” oikeasti olivat.

  Höpönpöpö:

  Valtamediassa tosiaan käsitellään paljon tärkeämpiä asioita kuten Paris Hiltonia, BB:tä, Johahanna Tukiaista ja sikainfluenssaa.

  Nykymedia on täysin sensaationhakuista harhaanjohtamista ja ihmisten pelottelua. Ihmiset on vaan helpompi pitää tyhminä ja pelokkaina, niinhän sitä valtaa pidetään yllä.

 • omgomg sanoo:

  Miljoonia ihmisiä kertoo kokemuksistaan juurikin UFOISTA, puhutaan varmaan jo sadoistatuhansista alien abductioneista, on todisteita armeijan miehiltä, isosta kihoista pikkusolttuihin, on konferenssia erilaisten tahojen avulla, on tehty monia dokumentteja, leffoja, sarjoja, muinaisissa seinä maalauksissa on kuvailtu UFOjA/ALIENEITA, muinaisissa kulttuureissa ja uskonnoissa kerrotaan heistä, lisäksi tätä kokonaiskuvaa on aukaistu kymmenien vuosien saatossa monelta taholta mutta medialla ei ole liiennyt aikaa käsitellä tälläistä aihetta koska nämä intoiliathan ovat vain huuru-ukkojako? Höpöpönhöpö se jaksaa vain esittää tyhmän tietämätöntä täällä forumilla, yleensä ohitan kirjoituksesi kohteliaasti, koska tiedän jo sävelesi mutta nyt oli pakko näpsäyttää vastata, koska puhut vähän mitä sylki suuhus tuo.

 • Päivitysilmoitus: Mediakonferenssi UFOista ja ydinaseista « KummaJuttu!

 • Wespa sanoo:

  Jep totta, jos mennään wikipedian mukaan, niin ei tämä ihan virallinen ole vaikka henkilöt edustavatkin armeijaa jossa toimivat:
  An official statement is issued by an organisation as an expression of its corporate position or opinion; an official apology is an apology similarly issued by an organisation (as opposed to an apology by an individual).”

  Itse tapauksen kannalta kuitenkin niin virallinen kuin voi olla. Tapauksen kokijat ja havannoitsijat kertovat tapahtumasta ja antavat todistajanlausuntonsa asian tiimoilta. Jostain syystä jotkut vain haluaisivat, että itse armeija jonkun pääjehun voimin tulisi kuuluttamaan, että ”joo totta tämä on”, mutta miksi odottaa vasenta kättä, kun oikea on jo naaman edessä?

 • Hexa^ sanoo:

  höpönpöppö, muisteles nyt kuinka olen yrittänyt sinunkin silmiäsi avata, yrittäkäänyt ymmärtää että huikea määrä todisteita puhuu ufojen puolesta ja tämän kaiken salailun,, voi kuinka tietämättömiä valtaosa ihmisistä on kun menee uskomaan kaiken sonnan jolla ihmisiä ohjaillaan
  muhahaha totuus koittakoon, ja toivottavasti pian myös muidenkin asioiden kuin ufojen tiimoilta !

 • damuss sanoo:

  Tämä alkaa olla jo isompi askel eteenpäin. Massoja on pikkuhiljaa valmisteltava näin suureen jysäykseen, ei keskiverto ihminen ole valmis hyväksymään kerralla ehkä ihmiskunnan historian tärkeintä uutista. Sitä en osaa sanoa tuleeko painostus ihmislajin päättäjien vai jonkun muun osapuolen suunnalta.

  Olette varmaan myös huomioineet tämän uutisen:

  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/YK+nimitt%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A4+avaruusolioiden+yhteyshenkil%C3%B6n/1135260424161

  Pikkuhiljaa, ystäväiseni, pikkuhiljaa.

 • apassikotka sanoo:

  ”toimittajilla nyt vain sattuu toisinaan olemaan yleisesti kiinnostavampia ja yhteiskunnallisesti vaikuttavampia aiheita joita nostella otsikoihin.”

  Ahaa, höpönpöpön mielestä bigbrotherin suutelukohtaukset ja esim matti nykäsen asiat on tärkeämpiä kuin maailmojen kohtaaminen.

  Ok.

  Tämä selvä.

 • apassikotka sanoo:

  Olisi muuten kiva video jos se toimis…

 • Nomi sanoo:

  Saattaa olla, että video on melkoisen rasituksen alla eikä siksi toimi?

 • Xplosiw sanoo:

  Ei toimi… Mitä tapahtui?

 • jokarl sanoo:

  Mihin video katosi? Tässä on nyt joku salaliitto meneilään.

 • Wespa sanoo:

  Nyt pitäisi toimia.

 • Ökyrikas sanoo:

  omgomg: ”…puhutaan varmaan jo sadoistatuhansista alien abductioneista..” Globaalistikko? Millä aikavälillä?…Mihin perustat tietosi? Tarkoitatko niitä kadonneita ihmisiä, jotka sitten keväällä jäiden sulattua ajautuvat rantakaislikkoon tms.?

  damuss:lle ps. Se oli uutisankka…älä siis hehkuta turhaan.

  jokarl: ”…salaliitto…” JUUUUUUU. Sen ryhmän nimi on Windows.

 • Hulupattaja sanoo:

  ”Miljoonia ihmisiä kertoo kokemuksistaan juurikin UFOISTA, puhutaan varmaan jo sadoistatuhansista alien abductioneista, on todisteita armeijan miehiltä, isosta kihoista pikkusolttuihin”

  Maailmassa on 7 miljardia potentiaalista ufojen siminnäkijää, sekä kokijaa. Siihen suhteutettuna en kauheasti hehkuttaisi.

 • Hexa^ sanoo:

  olipas turha kommentti öky.

 • Nexeon sanoo:

  Spiff on mielestäni oikeilla jäljillä miettiessään, että miksi nyt ja näin pian. Saatan olla väärässäkin, mutta entisenä skeptikkona asioita seuranneena jo vuosia kuten esim. erilaiset luonnon ilmiöt ja mullistukset jotka ovat vain lisääntyneet ja tulleet tiuhemmin kuin ennen sekä nämä UFO havainnot joita on jo tehty vuosikymmeniä voisivat jollain tavoin olla yhteydessä tuohon paljon puhuttuun 2012 vuoden tapahtumiin. En tiedä tapahtuuko 21p Joulukuuta 2012 mitään, ennen en uskonut mitään tapahtuvan mutta nyt en tiedä enkä ole varma.

  Voi olla että meitä nyt hiljalleen valmistellaan jotakin suurta asiaa varten. Mutta nevertheless, kaikki käy kyllä tavallaan järkeen. Jos me ihmiset olisimme niin kehittyneitä että olisimme teknologiamme ansiosta löytäneet elämän mahdollistavan planeetan jolla olisi älyllistä elämää, miten me siihen reagoisimme ja miten toimisimme asian suhteen? En usko että ainakaan heti menisimme planeetalle tervehtimään muukalaisia, joille me ihmiset ollaan niitä ”alieneita”.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *