ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

YK nimittää avaruusolioiden yhteyshenkilön

Avaruusasioita ja enimmäkseen mahdollisen elämän löytymiseen sekä kontakteihin liittyviä asioita on alettu ottamaan entistä vakavemmin myös päättävissä tahoissa. YK:ssa nimittäin on ehdoitettu suunnitelmaa jonka mukaan aiotaan nimittää erikseen henkilö vastaamaan avaruusolentoihin liittyvistä asioista, sekä johtaa YK:n alaista avaruusasioista vastaavaa Unoosa-virastoa.

Ulkomaiset lehdet kertoivat sunnuntaina, että järjestö aikoo nimittää avaruusolioiden yhteyshenkilöksi malesialaisen astrofyysikon Mazlan Othmanin.

Mahdollisen nimityksen jälkeen Othman olisi virallisesti henkilö, joka koordinoi toimintaa tilanteessa, jossa maapallon ulkopuolelta löydetään älyllistä elämää.

Mahdollisen elämän löytymistä pidetään merkittävänä asiana ja siksi YK:n on otettava asiassa ohjat käsiinsä.

Lähde: Helsingin Sanomat

Suuri kiitos vinkistä Tomille ja Tumpille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: YK nimittää avaruusolioiden yhteyshenkilön

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • olento sanoo:

    vihdoinkin jotain alkaa tapahtumaan. kohta muutkin tahot myöntää sen tosiasian että avaruusolentoja on.

  • jepajee sanoo:

    Valtavaa, no ei sinänsä että tämä askel on se viimeisin rumba kun ”läski rouva laulaa”, niin mä oon sanonu pitemmän aikaa notta valtiot myöntää koko maapallon ulkopuolisen elämän vasta kun on liian myöhästä ja niihän se alkaa olla, vielä nähdään hienot valo showt kun isoimmat mahdolliset pommit vaihtaa maata (isoimmat pommit on jo disabloitu btw).
    Sit peli on selvää kun isoimmat kihot häviää kuvioista, kirjaimellisesti maan alle. Sit alkaa joko täydellinen kaaos ihmisten seassa tai se mitä monet tahot on toitottanut, et ihmiset nousee askeleen kohti universaalista evoluutio, mikä on hyvin mahdollista. JepaJee 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Ihan jo hesariinkin päätynyt juttu, mielenkiintoista.

    Kysymys on vaan se: että onko sattumaa että tällaista nyt tapahtuu eli otetaan tuollaiset asiat vakavasti vai onko jo tiedossa jotain mitä me tavalliset tallaajat emme todellakaan tiedä? Siinä pohdittavaa.

  • apassikotka sanoo:

    Hetkinen!

    Millä oikeudella YK sivuuttaa nimitysasiassa meidän juhanin??!

    JUHAN AF on oikeutettu tuohon kontaktihenkilön paikkaan,ja avustajaksi raunoleena kuukkanen-kilde-pönde-huuhaa-ninjitsu!

    Tämä on huutava vääryys! Kirjoittakaa paheksuvia emaileja kansanedustajillenne jotta kertovat terveiset eteenpäin ja vääryys korjataan! Juhani on saatava tuonne sen kampauksensa kanssa kekkuloimaan nahkahansikkaat käsissä!

  • Jorgos sanoo:

    Mielenkiintoista. Samoilla linjoilla Ogelin kanssa…valtaväestö ei taida tietää koko totuutta. En näe muuta syytä tällaiselle toiminnalle. Jatkoa odotellen 🙂

  • Fueler sanoo:

    Ja 5.10. jälkeen olemme ehkä hieman ”viisaampia”, että mistä oikein on kyse. Katso linkki: http://royalsociety.org/extra-terrestrial-life/ 🙂

  • Fueler sanoo:

    …tuolta löytyy myös varsin kiinnostavia luentoja video-muodossa! Mm. http://royalsociety.tv/dpx_royalsociety/dpx.php?cmd=autoplay&type=solo&dpxuser=dpx_v12&pres=474

  • tomppa sanoo:

    Minäkin tahdon tohon duuniin,ei varmaankaan kovasti työt puskis niskaan..

  • jzaz sanoo:

    Eiköhän palkata sinne Mulder & Scully 😉

  • Gamma sanoo:

    Jos siis ufo laskeutuisi valkoisen talon pihalle ja avaruusolento pyytäisi ”take me to your leader”, paikalle lennätettäisiin kiireesti puolituntematon malesialainen astrofyysikko? Kaikella kunnioituksella YK:ta kohtaan, luulen että todellisessa tilanteessa isot pojat eivät juuri sen päätöksiä huomioisi. Vaikuttaa enemmänkin peiteviralta, jonka tarkoitus on luoda sellainen kuva että nämä asiat ovat jotenkin hallinnassa ja demokraattisen päätöksenteon piirissä.

    Surullisempi vaihtoehto on, että YK:n edustajat itsekin uskovat vakavasti omaavansa avaruusasioissa jonkinlaista merkittävää arvovaltaa. Sellainen harha voi olla jopa vaarallinen, koska siihen on helppo tuudittautua sen sijaan että asioille oikeasti yritettäisiin tehdä jotain. Toivon mukaan näin ei ole asian laita ja kulissien takana tapahtuu edistystä. Avaruudesta kun on kovaa vauhtia tulossa uusi villi länsi, jonne suunnitellaan jo kaivoksia ja hotelleja, eri maiden asevoimien uhittelusta puhumattakaan. Yksi nappula tässä pelissä on varmasti myös mahdollinen maan ulkopuolinen älyllinen elämä.

  • Ogeli sanoo:

    Tottakai jossain huippuoluokan kohtaamisessa pelinappulat määrittäisi jotkut ylimmmät pamput sotilasjohdossa, luultavasti ainoastaan presidentti menisi edelle. Siinä ei juuri varmaan joku YK:n lähettiläs paljoa sanelisi, tai en ainakaan usko jos kohtaaminen olisi Yhdysvaltojen maaperällä.

  • Jarppi sanoo:

    Tämäpä mielenkiintoinen uutinen. Ensimmäisenä kyllä heräsi mieleen tietysti kysymys, että miksi juuri nyt nimitetään joku tähän tehtävään. Toisaalta Guardianin uutissivujen mukaan sain sen käsityksen, että Mazlan Othman itse väittäisi uutisen olevan perätön. Tiedä sitten kuinka luotettava on kyseinen sivusto. Tässä linkki jos jotain kiinnostaa lukea juttu.

    http://www.guardian.co.uk/news/blog/2010/sep/27/un-alien-ambassador-mazlan-othman

  • Ashar sanoo:

    Mazlan Othmanhan tuon mukaan (viesti yllä) olisi varsin iloinen tästä nimityksestä, mutta ei ole kuullutkaan moisesta mitään. Myös HS:n mukaan kyseessä on uutis-ankka. Eli eipäs hätäillä siellä! 🙂

  • seppo sanoo:
  • partapatu sanoo:
  • hasse sanoo:

    ”No niin nyt alkaa tapahtumaan” 😀

  • Wespa sanoo:

    Uutinen on osoittautunut mahdolliseksi uutisankaksi. Tämän tiimoilta tulossa artikkeli illemmalla.

  • Jani sanoo:

    Pithän se tietenkin arvata, olikin liian hyvää ollakseen totta.

  • Hutsinda sanoo:

    M. Othman. Hauska nimi veikkosella *naur*

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto