ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Iso-Britannia julkaisi lisää salaisia UFO-asiakirjoja – Taas

Briteissä on julkistettu taas lisää UFO-asiakirjoja.

Asiakirjoja on julkaistu jo yli 6000 sivua. Tämä julkistus on osa isompaa prosessia ja jo viides laatuaan. Asiakirjoissa kerrotaan ufokohtaamisista vuosilta 1994-2000.

Asiakirjoja voi lukea netistä kuukauden ajan ilmaiseksi.

Julkaistuihin kokemuksiin kuuluvat mm. seuraavat tapaukset:

  • Puolustusministeriön virkamies Ralph Noyes kertoi kirjeessä nähneensä videon Yhdistyneen kuningaskunnan ilmavoimien (RAF) vuonna 1956 kaappaamasta ufosta. Noyes väitti, että video esitettiin ilmavoimien henkilöstölle järjestetyssä salaisessa tapaamisessa puolustusministeriön päärakennuksessa vuonna 1970.
  • Mies sai ihosairauden sen jälkeen, kun hänen kertomansa mukaan outo ”valoputki” ympäröi hänen autonsa 27. tammikuuta vuonna 1997.
  • Aamuyöllä 20. maaliskuuta 1997 kotiinsa saapunut mies näki valaistun sinisen kolmion muotoisen kohteen leijumassa puutarhansa yläpuolella. Alus lensi tiehensä, mutta jätti puunlatvoihin silkinpehmeää, valkoista ainetta, jota mies keräsi hillopurkkeihin.
  • Poliisin havaitsema UFO kuvattiin filmille. Poliisi ilmoitti havainnosta rannikkovartiostolle, joka kertoi siitä eteenpäin Pohjanmerellä seilanneille laivoille. Yhden laivan miehistö näki lisää ufoja. Samaan aikaan Bostonissa sijaitseva tutka-asema havaitsi tunnistamattomaksi jääneen täplän.
  • Helmikuussa 1999 kokenut lennonjohtaja Glasgow’n Prestwickin lentokentän havaitsi lennonjohtotornista käsin lähes 2 000 kilometriä tunnissa liikkuneen tuntemattoman esineen.

Osaa julkaistuista asiakirjoista on kuitenkin sensuroitu. Niistä on peitetty salaista tietoa. Puolustusministeriön sisäisen muistion mukaan sensuuri koskee ilmapuolustukseen, puolustusteknologiaan ja ulkosuhteisiin liittyviä mainintoja, sekä henkilöstön tai poliisin loukkaavia kommentteja kansalaisista. Puolustusministeriö tai sen viranomaiset eivät ilmeisesi halunneet tietoon, millaista kieltä ufoja nähneistä henkilöistä käytettiin.

Tässä vielä video aiheesta (kiitos Von Qlippoth):

Asiakirjoja voi lukea täältä.

Lähteet: iltalehti.fi, iltalehti.fi (toinen artikkeli aiheesta).

Kiitos vinkistä Reetalle, sekä Smikelle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Iso-Britannia julkaisi lisää salaisia UFO-asiakirjoja – Taas

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • solidmage sanoo:

    Sinulla tuli tuo (Puolustusministeriön virkamies Ralph Noyes…) kohta kahteenkertaan.

    Milenkiintoista juttua taas. Paljonko lisää todisteita tarvitaan.

  • Wespa sanoo:

    Joo niimpäs vahingossa näköjöään oli tullut tuplana se tuohon. Korjasin ja nyt pitäisi olla kaikki kunnossa. 🙂

  • partapatu sanoo:

    Tunnistamattomia lentäviä esineitä ei ole olemassa. EI ole! Nämä kaikki voi selittää suokaasulla,kuumailmapalloilla, meteoriitteina, revontulilla ja ultravioletti magneetti ionisäteilyllä. UFOJA ei ole, EI!

  • OPK sanoo:

    Nähdäkseni nuo ”todisteet” vuosien varrelta ovat todella hataria ja harvinaisia. Meidänkään Telluksella kaikilla ei ole kaikki ruuvit päässä tiukalla, puhumattakaan foliohatuista.

  • Hulupattaja sanoo:

    ”Tunnistamattomia lentäviä esineitä ei ole olemassa. EI ole! Nämä kaikki voi selittää suokaasulla,kuumailmapalloilla, meteoriitteina, revontulilla ja ultravioletti magneetti ionisäteilyllä. UFOJA ei ole, EI!”
    Pitääkö taas vääntää rautalangasta malli… No olkoon menneeksi.
    Kyllä se olis pikkusen kummallista, jos ei ilmavoimille sillon tällön sattuis kohdalla tunnistamaton lentävä esine. UFO-asiakirjoja on käytännössä kaikilla mailla, joilla minkäänlaista ilmavalvontaa. Myös suomella on UFO havaintoja. Mutta se on kyllä merkillistä miten jotkut käsittää ,että UFO tarkoittaa UhkaaFlygaaOrionintähdestä, vaikka se tarkoittaa vain ,että kohde on jäänyt tunnistamatta. UFO arkisto ei siis tarkoita, samaa kuin alien alusten arkisto. IFO arkistokin on olemassa. Kyllä on pelottavaa, kun UFOt ja IFOt lentelee.

  • lownrgy sanoo:

    hulupattaja: sarkasmia oisko

  • tomi sanoo:

    mistä niitä uforaportteja voi lukee?

  • Wespa sanoo:

    Artikkelissa on linkki josta pääsee sivulle josta voi noita raportteja ladata PDF-muodossa ja katsella sitten vaikka Adobe Readerilla…

  • erwil sanoo:

    Hupaisa sukunimi herralla.
    Katselen talla hetkella jotain ufo dokumenttia ITV1:selta, ihmeen paljon ufo tapauksia ollu uutiskanavilla britanniassa viimeisen puolen vuoden aikana kun olen taalla asunut. 😛

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto