ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Hangossa UFO-havainto

Lukijamme havaitsi Hangossa eilen (22.2.2010) klo. 20-21 aikoihin oudon ilmiön.

Hän oli kaverinsa kanssa liikkeellä ulkona, kun yhtäkkiä he huomasivat taivaalla kuun oikealla puolella oudon kohteen.

Kohde näytti olevan sienen muotoinen ja siinä näkyi yhdeksän valoa. Vähän ajan päästä UFO:sta näytti nousevan kaksi valoa, jotka olivat paikallaan. Toisesta kohteista näytti tulevan laseri toista valoa kohti, mutta muutaman sekunnin kuluttua laseri katosi.

Toinen pilkku lähti oikealle liikkuen siksakkia ja katosi. Toinen taas lähti vasemmalle ja suureni siksakliikkellä ja katosi, kertoo Paranormaali Blogin lukija.

Myös alussa nähty isompi kohde näytti katosi paikalta, välähdyksen saattelemana.

Onko jollain muulla näköhavaintoa samaisesta tapauksesta? Mikä kyseinen kohde/kohteet olivat?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: Hangossa UFO-havainto

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jopa suomessa sanoo:
  • donotbelivebs sanoo:

    En kyllä tippaakan usko mihinkään tälläseen. Se on aika epätodennäköistä että mahdolliset meitä älykkäämmät olennot sattuisivat tulemaan justiinsa tänne kaikista maailmankaikkeuden aluiesta. Ja jos ne on niin superkehittyneitä, miksi ne paljastaisivat itsensä meille? Jos onkin sellainen tilanne, että alienit ovat täällä, emme me sitä huomaisi.

  • hattivatti sanoo:

    SIENEN muotoinen 😀
    näin kauan sitten itsekkin taivaalla valo pilkun josta lähti 3 muuta pilkkua liikkumaan samaan suuntaan. varmaan satelliittejä.

  • lownrgy sanoo:

    sienet ja laserit, well..

  • osku sanoo:

    näimmme kaverin kanssa kerran kun katsoimme satunnaisesti taivaalle että sielä lensi jotain outoja oransseja palloja jotka sammuivat ja syttyivät uudelleen kauempana. Niistä ei kuulunut minkäänlaista ääntä ja ne liikkuivat aika nopeaa.Ja eihän lentokoneet ja helikopterit ole oransseja palloja? o_o

  • Haamukakku sanoo:

    Kuunnelkaa! ”Metsän keskellä on sienien maa. Sienet keksivät suunnitelmaa. Sienet aikovat vallata maan.” Jos joku tietää mikä laulu, niin onko samanlaisia piirteitä?

  • Yani sanoo:

    ihmiset ovat niin itsekeskeisiä etteivät helpolla usko yliluonnolliseen tai paranormaaleihin ilmiöihin.
    Mitä ihmisten teknologia oli sata vuotta sitten?Entäs tuhannen
    vuoden päästä?Entä jos toinen sivilisaatio on miljoonia vuosia teknologiassa edellä?
    ite olen kokenut ja nähnyt vaikka mitä mut en niitä julkisuudessa levittele.Kaikki paranormaalit ilmiöt ovat totta jota kaikki ihmiset ei tajua.Esim.miten suurinosa maapallon väestöstä uskoo jumalaan tai vastaavaan mut kuinka moni on nähnyt jumalan tai paholaisen?Paavit/papit ym.kaapuun pukeutuneita pedofiilejä.Uskonnot on maailman suurin huijaus ja silti niihin uskotaan.

  • Veikka sanoo:

    Ettei poijaat olis nähnyt Syndaalenin valoraketteja, joihin sekaan roiskittu valojuovia…ite ainakin näen niitä vastaavanlaisia ”oransseja paukoloita ja laasereita” harvase ilta 😉

  • Veikka sanoo:

    Näyttäisi taas olevan Uffoja hangon itäisellä taivaalla…nyt eivät toisiaan lazerilla ampuneet 😉

  • watts sanoo:

    hattivatille ja muillekkin, teidän tieotaso on olematonta, ette tiedä edes miltä satelliitti näyttää taivaalla joten ei muuta ku onnea pieneen kuplaanne.:)

  • pete sanoo:

    27.5.2010 Nähtiin noin yhdeksän aikaa pellolla kaverin kanssa jonkinlainen musta ohut juttu. Luultavasti se oli jonkin lainen ufo ja se myös näytti liikkuvan meitä kohti ja pois päin. Se näytti kovin epä normaalilta ja jännittävältä. Kunnes se katosi pilvien yläpuolelle, onko kukaan nähnyt samaa ilmiötä ?

  • jumalaut!!! sanoo:

    täst on yli 15vuotta sitten, mutta näin kaverin kanssa syysiltana pienen pilkun, mikä meni kans siksakkia, niin korkealla, että se ei voinut olla lentokone. olisi muutenkin olla mahdotonta lentää lentokoneella sellasella nopeudella siksakkia. sitten se ikäänkuin sammutti ”valot” ja vielä siitä erottu runko. sitä näkyi n.5sekunttia, ennenku se hävisi kokonaan. se ei ollut ihmisen tekemä vekotin. oltiin n.13 vuotiaita, ja silloin en edes ole miettinytkään, että ufoja olisi olemassa. olen täysin varma asiasta, että ulkopuolista elämää on olemassa.

  • joona sanoo:

    Olen nähnyt myös vähän saman kaltaisen jutun, oltiin noin klo 23:15 ulkona ja näimme miten sellainen lautanen laskeutui jonnekkin kauas..

  • aragorn sanoo:

    ryysyläjjään huokummaan

  • jarze sanoo:

    donotbelivebs:in viestiin liittyen: jos jotain muita olentoja olisikin täälläpäin kaikkeutta niin luulisi että niitä (ja niiden aluksia tms.) näkyis enemmän. Itse aika paljon pimeällä liikkunut ulkona ja en muuta ole nähnyt kuin selkeästi lentokoneiksi tai kaukana liikkuviksi satelliiteiksi tunnistettavia valoja. Eli siis IFOja (I=identified, tunnistettu) olen nähnyt.

  • nööörä sanoo:

    http://www.findance.com/uutiset/13812/nama-ufo-videot-ihmetyttavat-nyt-tutkijoita-todella-hammentavaa <- kannattaa katsoa tuo, jos se on kuvattu 3 eri kameralla eri kuvakulmista, kuinka suuri todennäköisyys että se on feikki? Itse uskon kyllä ulkopuoliseen elämään, mutta hassua kyllä, nämä ufot vain piipahtelevat, eivät jää juttelemaan 😀

  • Wespa sanoo:

    Kyseistä aihetta käsitellään myös blogissamme. 🙂
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/01/31/kumma-ufo-video-jerusalemista/

  • Pexu sanoo:

    Olen nähnyt lapsena (1970-luvulla ja 1980-luvullakin) taivaalla satelliitin joka liikkui siksak -rataa. Mikähän se on? Ihmettelin sitä aikoinaan mutta muistui mieleeni kun lapseni (12 v) kertoi nyt nähneensä sellaisen satelliitin. Kai tällaiseenkin jokin selitys löytyy.

  • Toni sanoo:

    Nähtiin kans matkalla lappohjasta hankoon, noin hangon yläpuolella kaksi `valoa` taivaalla, hieman ennen auringonlaskua. Auringon heijastuksessa niistä näki että oli fyysinen muoto. Ei ollu lentokoneita, ei satelliitteja, ei säähavaintopalloja… Pysyivät melko paikoillaan. Vaikuttivat jotenkin vain `käsittämättömiltä`. En osaa selittää tuota paremmin. Ois pitäny kuvata!

    Muutenkin melko lapsellista uskoa, että olemme avaruudessa yksin… Aurinkokuntamme on sen verran nuori, että ne ALIENIT 🙂 on meitä kehityksessä edellä ja paljon, muttei välttämättä niin paljoa, että osaisivat täydellisesti piiloutua. Ja siitä miksi eivät ole esittäytyneet: Juoksisitteko itse tuntemattoman rodun kanssa kättäpäivää vispaamaan? Ei ne sen ihmeellisempiä välttämättä ole kuin mekään. Kyllähän täältä jos minkälaista humanoidii ja eilienii löytyy omasta takaa.

  • tyttö ikä 10 sanoo:

    Minkä takia niitä kutsutaan alieneiks ja ufoiks ne saatta olla vaikka hattivatteja tai jotain sellaista muuten kerran mun sisko oli kaverin kanssa ajamassa mopolla kun näky semmone 5-10 sekkaa kestävä vihreä välähdys joka oli tosi outo. Muuten Ufot saattaa myös haluta kertoa meille olemassa olostaan mutta ehken ne ei tiedä miten tai ne pelkää meitä nehän ei osaa puhuu suomee enkkuu tai muuta ne saattaa luulla että meillä on kehittyneenpää tekniikka koska niillä ei esim ole autoja mitähän ufot syö juo ja tekee tarpeensa ja silleen Muuten tietääkö kukaan sitä Madeleine Mcaccan tai sen juttua ehken ufot nappas sen muuten ufot eivät välttämättä tarkota alienia vaan sitä että sitä ei olla tunnistettu se saattaa olla vaikka mafian tekemä kone tai vaikka vakoilu laite tai hyödytön pila miksi ketään ei laiteta tarkistamaan avaruuden elämään marssilaisia pelätään mutta entä vaikka pluto tai jupiter tai joku tuntematon paikka alienit saattaa piiloutua mutta jos ottaa maaperästä näytteen niin näkee että onko siellä jotain nestemäistä alienit ei muuten saata tulla maahan koska täällä on happea avaruudessa ei se saattaa olla nille jotain myrkkyä tai jotain mutta se on vain minun mielipiteeni asiasta ufot on kivoja mutta pelottavia mutta on parempi olla tietämättää joitakin asioita

  • juha sanoo:

    nykyisin on niin paljon radio ohjattavia polttomoottori lennokkeja, jotka pysyvät myös paikallaan ja niissä on kaikenlaisia valoja, myös savu pommeja…en tiedä vaikea uskoa.

  • Duud sanoo:

    Kerran näin ufon, mutta sitten tunnistinkin sen lentävän tuntemattoman asian olevan linnun kakka.

  • alienit hyökkää sanoo:

    Se on totta että maapallolle hyökätään.Kuu nazit on rakentaneet Kyyn pimeälle puolelle valtakunnan. Heillä on valtavasti huippukehittynyttä aseistusta kuten lentäviä kiekonmallisia aluksia, jotka ampuvat lazeria. Sain kuulla tästä kysyttyäni Oraakkelilta. Tämä on totta ja olkaa varovaisia ja uskokaa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto